View Full Version : کدام memory ؟
sam
2 January 2006, 10:55 PM
1)فرق sd و mmc و sdio در چیست؟
2)برای imate jam کدام بهتر است؟ و ایا با 1GB مشکلی ندارد؟
amoali
19 January 2006, 02:49 AM
به نظر من كه همه مدل RAM را امتحان كردم يك RAM SD با سرعت بالا و ظرفيت 1 گيگابايت ساخت كره بهترين پيشنهاد ميتونه باشه.
kinz
19 January 2006, 03:48 AM
SD کنسرسیومی هست از یک سری شرکتهاست. که تمام شرکتهایی که از این استاندارد استفاده میکنند مجبور به پرداخت مبلغی در مقابل استفاده از این درگاه هستند.
mmc هم همچنین با این تفاوت که این استاندارد باز هست و استفاده ازش مجانی و قدیمیتره.
به سبب پشتیبانی بهتر شرکتهای تولید کننده مموری کارت SD و صاحبان حقوق در این کنسرسیوم که تولید کنندگان اصلی انواع مموری کارتها هستند و ... SD از امتیازات بیشتری در مقایسه با mmc برخوردار هست و یکی از این امتیازاتش انطباق sd با mmc هست یعنی درگاه SD هم کارت SD و هم کارت MMC رو میتونه بخونه.
SDIO مموری کارت نیست SDIO به اصطلاح به در گاه SD گفته میشه که امکان اتصال لوازم سخت افزار رو از طریق SD بده. به طور مثال GPS به شکل sd که به وسیله این درگاه به گوشی و یا ... میتونند وصل بشند.
کلا از نظر قیمت mmc و از نظر سرعت و ظرفیت SD
اصغر
19 January 2006, 11:47 AM
SD به لحاظ اينكه بزرگ تره و سرعتش بيشتره و حجماي بالاتري هم ازش تو بازار هست (تا 4 گيگ هم داره ولي MMC بالاي يك گيگ نديدم) بهتره.
فرمت ديگه اي كه تو دوربين هاي عكاسي متداوله و تو گوشيا استفاده نمي شه و خيلي خوبه مموري هاي CF يا Compact Flash است.
bardia7710
20 January 2006, 02:46 AM
sd 100% بهتره
Shahmat
20 January 2006, 05:29 AM
imate-jam آنطور که در سایت آن نوشته تا 2 گیگ را هم پشتیبانی میکند.من شنیده ام بهتر است از حجمهای پایینتر SDمثلا 512 استفاده شود تا سیستم کند نشود.من در درستی این ادعا شک دارم قاعدتا اگر رم داخلی را خالی بگذاریم نباید برای سرعت و عملکرد آن مشکلی پیش ایدتانظر اساتیددر این مورد چه باشد.
bardia7710
20 January 2006, 11:33 AM
در تایید صحبت شما باید بگم اصلا ربطی به سرعت نداره چون بر میگرده به Rom داخلی
moorcheh
20 January 2006, 12:06 PM
عرضم به حضور شما اين که اينا همش برنامس که قيمتش باهم فرق مکنه ببين عزيز جان اينا همه يه تکنولوژی
دارن پس ديگه ظرفيت مفهوم نداره!ولی ارزن ترين memory mmcهست!
bachebahal
3 February 2006, 04:01 PM
اونوقت k jam که فقط minisd میخوره چی؟یعنی دیگه هیچ وسیله ای هم نمیشه بش اضافه کرد؟میشه در موردminisd هم یه توضیحی بدین؟
mss
4 February 2006, 12:51 PM
سلام
ولی من PDA2 دارم و از mmc استفاده کردم باید بگم که از SD های قبلی بهتر جواب میده.
من از مارک Trancend استفاده میکنم که در رتبه بندی مموری ها فعلا جایگاه اول رو داره.
SD به لحاظ اينكه بزرگ تره و سرعتش بيشتره و حجماي بالاتري هم ازش تو بازار هست (تا 4 گيگ هم داره ولي MMC بالاي يك گيگ نديدم) بهتره.
در حال حاظر 2 گیگ mmc هم در بازار است...
موفق باشید
Shahmat
8 February 2006, 02:02 AM
امروز برای خرید sd که رفته بودم فروشنده از سرعت مثلا 80 یا 60x چیزی نمیدانست وقیمت mmc را نسبت به sd رم با همان ظرفیت گرانتر _چون بهتر است_میگفت و mmc microsim را پیشنهاد داد. (1گیگ 70000 تومان) وتاکید داشت بهتر از sd است.من هم با چیزهایی که اینجا یاد گرفتم به فروشنده شک کردم واز خرید منصرف شدم.آیا سرعت sd روی بدنه ان نوشته شده؟ بالاخره برای آیمیت جم کدام را شما دوستان توصیه میکنید.با تشکر
moein_id
9 February 2006, 01:23 PM
ببين دوست عزيز اون فروشنده داشته بلا نسبت شما چرند ميگفته ديگه العان هر بچه اي ميدونه كه سرعت sd از بقيه بيشتره ولي اگه جم دارين و در تهران زندگي ميكنيد پس خيلي راحت ميتونيد يه sd Trancend با ظرفيت 1 و 2 گيگ پيدا كنيد با قيمت مناسب البته بيشترش هم هست ولي قيمتش بايد نجومي باشه و سرعت رو هم كه گفتي رو خود اون پكش مينويسه ميتوني از روش بخوني
DSH
14 April 2006, 03:10 PM
آقایون من موقعی که برای خرید رم 1 گیگ به جمهوری رفته بودم اکثرا مارک 1 گیگشون کینگستون بود ! (50-55 تومن قیمت ها متفاوت) یه جا مارک تی فلش (همون Trancend) پیدا کردم که میداد 80 منم به علت قیمت کینگستون یه جا یه کینگستون پیدا کردم که پشته جعبش (برجسته) نزده بود تایوان ! زده بود ژاپن رو خوده رمم زده بود ژاپن و خریدم! یارو میگفت گارانتی لانگ لایف و این حرفا!
تا امروز هیچ مشکلی باهاش نداشتم از سرعتشم راضی بودم ده ها بار هم رمو در آوردم و رم دوستانمو برای کپی کردنی فایلی درون گو شیم گداشتم!
امروز از روی مرض و کرم داشنم و جنب هی رم از بقل خوردن نداشتن داشتم با رم بازی میکردم در آوردم و دو باره گذاشتم زد که باید فرمت شه منم دفعه ی اول NO رو زدو دیدم که نمیشناسه رم رو ! دوباره در آوردم و گزاشتم اما این دفعه Yes رو زدم بعد از این که فرمت شد دیدم حافه ی رم به جای این که 981 مگابایت باشه زده 127 مگابایت!
زنگ زدم اونجا که خریدم! یارو گفت که مسئولش امروز نیست فردا زنگ بزن! خلاصه میترسم پوله رم 1 گیگ داده باشم و رم 127 دستم بمونه واسه شما تاحالا همچین اتفاقی نیفتاده!؟
خواهش میکنم منو از هر گونه اطلاعاتی که دارید دریق نکنید!
moein_id
14 April 2006, 04:01 PM
بزاريد داخل دوربين ديجيتال و فرمتش كنيد با احتمال بالايي درست ميشه البته ميتونيد از كارت ريد باي فرمت استفاده كنيد كه در اين حالت بايد از فرمت fat16 فقط استفاده كنيد ولي همون دوربين ديجيتال احتمال زياد درستش ميكنه
DSH
14 April 2006, 04:57 PM
دوربین دیجیتال ندارم! :icon_smilمورد دوم رو متوجه نشدم منظورتون اینه که با رم ریدر فرمت کنم؟ رم ریدرم ندارم! امما میتونم امانتی جور کنم!
اگه با رم ریدر فرمت کنم مشکلش حل میشه؟ امکانش هست بازم اینطوری شه؟:icon_idea
lover
14 April 2006, 07:51 PM
با دوربین دیجیتال فرمت کنید
یا از این برنامه که معرفی کردم استفاده کنید
(http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=205356&postcount=841)StorageTools for Pocket PC (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=205356&postcount=841)
DSH
15 April 2006, 05:26 PM
lover جان عزیز من برنامرو نصب و کرک کردم و به گفته ی معین جان fat16 فرمتش کردم اما بازم همون 127 مگابایت رو نشون میده!
lover
15 April 2006, 05:28 PM
lover جان عزیز من برنامرو نصب و کرک کردم و به گفته ی معین جان fat16 فرمتش کردم اما بازم همون 127 مگابایت رو نشون میده!
ایراد از سخت افزار مموریتان میباشد از گارانتی استفاده کنید.. واسه همین میگم SanDisk
DSH
15 April 2006, 05:37 PM
ممنون از کمکت
زنگ زدم به جایی که گرفتم گفت که مشکل از گوشیته! گفتم یعنی چه یه هقته کار کرده بعد گوشی مشکل پیدا کرده!؟
گفت حالا بیار ببینیم چی میشه!
خدا لعنتش کنه:icon_cry:
من سعی میکنم امشب یه دوربین جور کنم با اونم فرمت کنم! خدا کنه درست بشه !
بازم ممنون از کمکتون!
kevin_m_bb
15 April 2006, 11:34 PM
ممنون از کمکت
زنگ زدم به جایی که گرفتم گفت که مشکل از گوشیته! گفتم یعنی چه یه هقته کار کرده بعد گوشی مشکل پیدا کرده!؟
گفت حالا بیار ببینیم چی میشه!
خدا لعنتش کنه:icon_cry:
من سعی میکنم امشب یه دوربین جور کنم با اونم فرمت کنم! خدا کنه درست بشه !
بازم ممنون از کمکتون!
دوست خوبم اگر گارانتی داشته باشه بدون هیچ قید و شرطی تعویض می کنن
DSH
16 April 2006, 01:25 AM
آخه ناراحتیم اینه که هیچ شرکت ایرانی گارانتی نکرده! یعنی هیچ لیبل فارسی و نوشته فارسی همراش نبوده!
اما یارو میگفت گارانتی life time warrantyداره ! اما فک کنم اگه خدا بخواد رمم سوخت :icon_eek: چون اصلا دیگه رم رو نمیشناسه!
باید 2 شنبه برم ببینم چی میشه!
ممنون ار این که وقت گذاشتین و جواب دادین!
ATOS
16 April 2006, 08:53 AM
من تا ديروز MMC 512MB Transend كه ماله گوشيم بود رو براي دوربين استفاده ميكردم ولي وقتي مموري SD 512MB Kingston روش انداختم سرعتش بترز محسوسي بالا رفت:icon_cool
lover
16 April 2006, 12:32 PM
من تا ديروز MMC 512MB Transend كه ماله گوشيم بود رو براي دوربين استفاده ميكردم ولي وقتي مموري SD 512MB Kingston روش انداختم سرعتش بترز محسوسي بالا رفت:icon_cool
خوب معلومه SD سرعتش از MMC بسیار بالاتر هست البته XD یک چیز دیگست و سرعتش از SD هم بالاتره
kevin_m_bb
16 April 2006, 02:33 PM
خوب معلومه SD سرعتش از MMC بسیار بالاتر هست البته XD یک چیز دیگست و سرعتش از SD هم بالاتره
کلا واسه مصرف ppc زیاد تفاوت ها محسوس نیست اگر هم باشه زیاد به کار نمی آد یه مموری sd کفایت می کنه
carl zeiss
20 April 2006, 05:45 PM
مموری میکرو اس دی دیگه چیه؟
farzad_sx1
20 April 2006, 09:33 PM
مموری Micro SD یعنی نصف مموری کارت SD......
carl zeiss
21 April 2006, 12:14 AM
ولی آقا فرزاد فکر کنم اونی که شما میگین مینی اس دی هستش
farzad_sx1
21 April 2006, 01:20 AM
آخ عجب اشتباهی ... اشتباه نگارشی بود ... میخواستم بگم نصف mini SD ... مینی یادم رفت ...:icon_mrgr
دقیقا این عسکاشون هست... به ترتیب SD - Mini SD - Micro SD...
http://www.mobinaute.com/mobinaute/images/comparatifSD_miniSD_microSD.jpg
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.