View Full Version : اولين بازي 2dو3d كه روي كامپيوتر خودتون بازي كردين رو يادتون مياد ايا هنوز دارينشون ؟
tmsx
2 January 2006, 12:14 PM
اولين بازي كه روي كامپيوتر خودتون كردين رو يادتون مياد يا نه؟
حالا هم 2d و هم 3d فرقي نمي كنه ؟
اسمش چي بود ؟
از چه ژانري بودند؟(جنگي يا استراتژيك يا...)
الان هم دارينشون يا نه؟
tmsx
2 January 2006, 12:15 PM
من بگم :
اولين بازي 2d اسمش jim jim بود كه تو مايه هاي قارچ خور بود.
اولين بازي 3d امسمش يه چيزي تو مايه هاي takeovar or takewar بود كه معني همون تكاور خودمونو ميده ولي من در طول اين 10-12 سالي كه كامپيوتر دارم به جز يه نفر از دوستام نشنيدم كسي اونو بازي كرده باشه ضمنا اين بازي روي كارت گرافيكم كه 4mb بود روي يك cd بود (يادم مياد اون اولا كه cd-rom اومده بود روش سرعتش رو ننوشته بودند ولي مي گفتند 4x هست)
ضمنا هيچ كدوم از اين بازي ها رو ندارم
ghazaleh
2 January 2006, 01:55 PM
تا جايي كه يادمه lemmings اولين بازياي بود كه روي pc بازي كردم ولي الان ندارم:icon_cry:
(==>hell lord<==)
2 January 2006, 02:01 PM
Vitual Cop
که روی کارت گرافیک های Trident 16 بود
امير رضايي
2 January 2006, 02:03 PM
سلام
حریف میطلبم در مورد این مطلب:
اولین بازی 2D : اسمش بود Cat گرافیکش CGA بود و روی یک IBM XT یا AT یادم نیست، بازی کردم.
اولین بازی 3D : اسمش بود Sokuban که باید جعبه ها رو سر جای خودش میچیندیم. اینم CGA بود و روی همون کامپیوتر
یه چیزهای دیگری هم یادم هست. مثلاً اولین Strategy که بازی کردم CGA بود و اسمش بود Civilization. اولین 3D واقعی هم که Wolf 3D بود با یه مرحله! Prince یک، Lemmings، Ski of Die، Atomix و ... هم که استاد بودن. اولین Advanture هم گمونم Indiana Jones بود یا Monkey Island!
اوه! Italy 90 رو یادم رفت بگم! خدائیش چه حالی داشت. EGA بود. Sensible Soccer هم عمری داشتیم باهاش. بعدش Fifa94 اومد. دیگه اونموقع بود که تا حالا بازی نکردم با کامپیوتر.
البته دروغ چرا، یه مدت خوره Runescape شده بودم!!!
miladcracker
2 January 2006, 03:34 PM
یادش بخیر 13 سالم بود تازه کامپیوتر گرفته بودم با کارت گرافیک 4 !!
اون زمان واسه خودش ابر کامپیوتر بود الان رو نگاه نکنید که 512 هم فراوان شده
اسم بازی هم heart of darkness
تو مایه های تخیلی کارتونی بود !!
هنوز هم دارمش
خیلی هم دوسش دارم واسه یاداور کلی خاطرست
در ضمن اولین cd ای بود که خریدم
Mohsen1001
2 January 2006, 03:42 PM
اولین بازی prince بود که تو کامپیوتر بازی کردم اولین بازی 3D هم WOLF 3D بود که اون زمان خیلی جالب بود تا اخرش رفتم.
vatoovatoo80
2 January 2006, 06:09 PM
اولین بازی 2D یه بازی به اسم GODS بود.
Sina-Ts
2 January 2006, 09:42 PM
یادش بخیر 13 سالم بود تازه کامپیوتر گرفته بودم با کارت گرافیک 4 !!
اون زمان واسه خودش ابر کامپیوتر بود الان رو نگاه نکنید که 512 هم فراوان شده
اسم بازی هم heart of darkness
تو مایه های تخیلی کارتونی بود !!
هنوز هم دارمش
خیلی هم دوسش دارم واسه یاداور کلی خاطرست
در ضمن اولین cd ای بود که خریدم
اخ اخ گفتی..اين واقعاheart of darkness يکی از جذاب ترين بازی هايی بود که ديدم..هنوز هم demoهاش
ديدن داره
vatoovatoo80
2 January 2006, 09:46 PM
اخ اخ گفتی..اين واقعاheart of darkness يکی از جذاب ترين بازی هايی بود که ديدم..هنوز هم demoهاش
ديدن داره
آقا این همونه که یه پسره یه ماشین فضایی داره؟آخرش میبینه تو کمد لباساشه؟
tmsx
2 January 2006, 09:51 PM
vatovato جان gods همون بازيه بود كه تو مايه هاي مصري بود
فقط ميشست و پا مي شد و الماس و از اين جور چيزها مي خرد؟
tmsx
2 January 2006, 09:53 PM
آقاي امير رضايي فلا به نظر من از همه سر تره
ولي امير جان Sokuban اگر من يادم باشه فقط demo هاش 3d بودند درست مي گم يا نه؟
miladcracker
2 January 2006, 10:19 PM
آقا این همونه که یه پسره یه ماشین فضایی داره؟آخرش میبینه تو کمد لباساشه؟
درسته همونه
BloodReza
3 January 2006, 01:08 AM
اون زمان من خودم کامپیوتر نداشتم و داداشم داشت منم باهاش ور میرفتم
سال 76 بود اولین بازی دو بعدی Prince Of Persia بود یادش بخیر
بازی سه بعدی هم duke Nukem بود درست نمیدونم کدوم ورژنش بود
امير سجاد
3 January 2006, 04:42 AM
اولين بازي كه اسمش يادم نيست ولي اولين بازي كه باهاش حال كردم اسمش brood war بود , سبكشم استراتژيك بود.
هي... داغ دلم تازه شد , آخه ويندوزم پريد دادم يكي برام بريزه , اونم ورداشت كل هاردو فرمت كرد. هنوزم دنبالشم بعد از اين همه سال..
Hyuga
3 January 2006, 04:50 AM
گلادیاتور در کمودر 64 .... گردن میزدیم ... آی چه حالی میداد.
بعد هم Prince Of Persia تو آمیگا 500 . ورژن PC ایش یادمه که با کلمه MEGAHIT نسوز میشد.
3 بعدی هم DOOM
کامپیوتر ها مال من نبود .. ولی آی ما بازی میکردیم.
امير رضايي
3 January 2006, 05:04 PM
آقاي امير رضايي فلا به نظر من از همه سر تره
ولي امير جان Sokuban اگر من يادم باشه فقط demo هاش 3d بودند درست مي گم يا نه؟
آره درسته. یه ورژن 3D Tetris فقط بود که اگه اشتباه نکنم با GWBasic نوشته بودن. اون 3D بود. گمونم سال 70 یا 69 بود!!!!
tmsx
4 January 2006, 12:03 AM
گلادیاتور در کمودر 64 .... گردن میزدیم ... آی چه حالی میداد.
بعد هم Prince Of Persia تو آمیگا 500 . ورژن PC ایش یادمه که با کلمه MEGAHIT نسوز میشد.
3 بعدی هم DOOM
کامپیوتر ها مال من نبود .. ولی آی ما بازی میکردیم.
ولي فكر كنم اكثر دوستان doom , prince of persia رو بازي كرده باشند و فكر كنم اگر اولين بازي كه انجام دادند نباشه لااقل جزو اولين و بهترينهاش بوده باشه
Sina-Ts
4 January 2006, 12:21 AM
اولين بازی 3 بعدی که من wolf ديدم بود..2 بعدی همlemmings
minime
19 January 2008, 12:30 AM
اگه كمودر رو كامپيوتر حسابي نبينيم، توي كامپيوتر 286 كه داشتم يه بازي بود كه جزء خانواده پدربزرگهاي بازيهاي شخص اول با حركتهاي Mazeمانند بود. شايد كمي اين توضيح گيجكننده باشه ولي منظورم بازيهايي هست كه شما از چشم كاراكتر شخص اول (انگار خودتون اون كاراكتر هستيد) توي راهروهاي مختلف حركت ميكنيد و شليك ميكنيد.
اسمش يادم نيست، اما جز حركت ساده و جابجايي اشيا كاري نميتونستيد بكنيد.
بازيهاي بعديم توي همون 286 كه داشتم Wolf 3D و Doom و Winter Games بود كه هنوزم هم دارم و بعضي وقتها يه ناخنك بهشون ميزنم. بخصوص Doom 95 كه اولين نسخه ويندوزي نسخصه داسي بود و كيفيت بهتري داره.
naymz
19 January 2008, 01:00 AM
اولین بازی 2d که اصلا یادم نیست خیلی وقت پیش بود ( کمودور 64 )
ولی اولین تجربه 3d ام alone in the dark بود
پ ن : البته نمیدونم the last ninja روی کمودور 3d حساب میشه یا نه ؟
SAM FISHER
8 February 2008, 09:14 AM
اولین بازی که بازی کردم یه چیزی بد به اسم Vitual Cop که اصل بازی های روزگار بود و هنوز هم دارمش و اصلا سراغش نمیرم.
d@nial
9 February 2008, 02:41 AM
بازی Prince
[Only registered and activated users can see links]
پسورد هم :
[Only registered and activated users can see links]
Ehsan1981
9 February 2008, 08:35 PM
Doom 1
ولی یه بازی Race به نام اسکریمر (اسمش درست یادم نیست) بود که از لحاظ گرافیک حرف نداشت اگه کسی لینکی ازش پیدا کرد ممنون میشم
کبریت بی خطر
4 March 2008, 12:46 AM
اولین بازی 2d که کردم قارچ خور بود:cool_phalls_44:
3d هم پلی استیشن یکی از آشنایانمون بود driver 1 واقعا هنوز هم برام جذابه:icon_razz
cheetoz
7 March 2008, 11:16 PM
با سلام
به درستی یادم نمی یاد چونکه اون موقع فقط 4 سالم بود :icon_neut
اما یکیش goods بود : جنگی
و بعدیش که بسیار زیبا بود شاهزاده ایرانی
اون موقع روی dos اجرا می شد
ویندوز اصلا نبود.:icon_razz
BLACK-BLACK
22 March 2008, 05:41 PM
اولین دو بعدی شاهزاده فارسی مخصوص داس ولی رو سیستم خودم نبود
اولین 3 بعدی Beachhead 2002 هنوزم دارمش
Orion
2 April 2008, 11:46 AM
اولين بازي كامپيوتري كه من انجام دادم بازي Wolf مال حدود 13 سال پيش بود. يادش به خير. وقتي دكمههاي MLI رو با هم ميگرفتيم جون و تير پر ميشد! بازي ديگه هم Dave بود. يه بازي هليكوپتري هم بود به نام LHA. هيچ كدوم اين بازيها رو الان ندارم.
skyx433
2 April 2008, 03:43 PM
بازیهای کمودور 64 یادم نیست. ولی روی کامپیوتر 286 بازی دو بعدی Tetris و بازی سه بعدی Wolf 3d .سال 71
abdarchi
5 April 2008, 10:37 AM
اولين بازي كامپيوتري كه من انجام دادم بازي Wolf مال حدود 13 سال پيش بود. يادش به خير. وقتي دكمههاي MLI رو با هم ميگرفتيم جون و تير پر ميشد! بازي ديگه هم Dave بود. يه بازي هليكوپتري هم بود به نام LHA. هيچ كدوم اين بازيها رو الان ندارم.
بازی های جالبی بودند ....
اگر آتاری و میکرو و سگا رو فاکتور بگیریم من اولین بازی دو بعدر رو با کامپیوتر اسپکتروم (تو مایه های کمودور ولی قوی تر) انجام دادم که بازی ها با نوار کاست لود میشد ...
اسمش یادم نیست اما یه هواپیما بود که از رو کشتی بلند میشد و بعد از بمباران مناطقی دوباره رو همون کشتی می نشست.
یکی دیگه از بازی های جذاب آرکوناید بود از همین بازی هایی که یک راکت داری و توپ رو میفرستی بالا تا دونه دونه مهره های اون بالا رو بزنه و بندازه و تو بعضی هاش چیزایی هست که مثلا تعداد توپ ها رو زیاد میکنه ....
بعدش wolf2d و wolf3d یه بازی هم بود که رو 482 دی ایکس فور راه انداختم به اسم فلش بک که اون موقع گرافیکش بی نظیر بود به نظرم 7 تا دیسکت بود بازیش.
بعد هم که doom و duke3d و nfs1 ...
یادمه تازه سی دی رام اومده بود ... نید فور اسپید 1 حدود 130 مگابایت بود دو تا دستگاه رو به هم لینک کردیم که از رو سی دی رام این یکی نید فور اسپید رو بریزیم تو اون یکی .. حدود 2:30 ساعت نشستیم تا کپی بشه ...
چند تا بازی دیگه هم بود که اسماش یادم نیست ولی بازیش جلو چشامه!!:icon_sad: یکیش یه بچه بود که میرفت تو معبد های مختلف و مسیری رو طی میکرد و چیزایی رو جمع میکرد و ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.