PDA

View Full Version : گل در مقابل پژو 206 تیپ 5

صفحه ها : 1 [2]

shahkar
14 March 2007, 02:07 AM
206تیپ 5 سوختش توی شهر صدی 12.5 است ولی گلف صدی 11 تازه گلف 200 سی سی حجم موتورش بیشتره
مصرف 206 رو اشتباه به عرضتون رسوندن . چند صفحه از همین تاپیک رو بخونید دوستان به کرات درستش رو گفتند . یه سه لیتری از اون عددتون کم کنید به رقم درست میرسید !!!

آرش عزیز و مهرداد جان به نظر من این 2 خودرو برای دو نوع رانندگی متفاوت ساخته شدند.
گل برای رانندگی شهری با شتاب نرم و سیستم تعلیق مطلوب که احساس خوبی روی ناهمواری ها بهتون دست میده اما 206 تیپ 5 برای رانندگی با شتاب بالا و راحتی در لایی کشی به علت کمک های خشکش ساخته شده.
پس باید دید کسی که می خواد انتخاب کنه به کدوم مدل رانندگی عادت داره.
از شما که مدیری بعیده . شما باید جلوی اظهار نظرهای غیر مسئولانه رو بگیرید نه اینکه مته به خشخاشش بذارید . کی گفته 206 ساخته شده برای لایی کشی . نمیدونم با چه فکری این رو گفتید اما همین رو میدونیم که توی همه جای دنیا لایی کشی و کرم ریختن توی خیابون ممنوعه و هیچ کارخونه ای نمیاد ماشینی بسازه مخصوص لایی کشی !
/
من خودم تیپ پنج دارم . از لحاظ دید و راحتی و اینجور مسائل هم مشکلی باهاش ندارم . البته چند روز اول با توی دید نبودن کاپوت مشکل داشتم که اون هم الان برطرف شده . اندازه های ماشین چیزی نیست که با یه بار نشستن دست آدم . حتی شما اگه کاپوت هم توی دیدتون باشه باز هم نمیتونید بطور صحیح تشخیص بدین چقدر با ماشین جلویی فاصله دارین . همش تلقین و احساسیه . اگه غیر از این بود نمیومدن سنسور توی سپرهای ماشینها بذارن . یکی از دوستان گفته بود ابعادشم مشکل بوجود میاره که این رو من یکی اصلا از همون روز اول هم باهاش برخورد نکردم .

اما این حرفها به کنار . چیزی که واقعا تاسف آوره ملاکهای مردم ما ( و کلا مردم کشورهای عقب افتاده و در حال توسعه ) برای خرید اسباب و وسائل بطور عام و ملاکهای خرید خودرو بطور خاص هست . مهمترین چیز در خرید وسیله ی مثل خودروی سواری امنیت جانی مسافر هست . اگه بخوایم رده بندی کنیم حتی به نظر من باید گفت چند رده ی اول ملاکهای انتخاب خودرو همون امنیتشه . بعد از اون از نظر من راحتی خودرو مد نظر قرار میگیره . راحتی از نظر خراب شدن ماشین و راحتی هنگام رانندگی و خوشدست بودن ماشین و قص علی هذا ! و پس از تمام ملاکها و در رده ی آخر ملاکهایی مثل سرعت و شتاب قرار میگیره . سرعت و شتاب مال خیابون نیست . سرعت و شتاب بالا فقط مربوط به پیست اومبیل رانی و سرعتهای کمتر از پیست هم فقط توی اتوبان و آزاد راهه و اونهم نه آزادراههای ایران با این وضع آسفالت و این رانندگیهای فاجعه و روشنایی و ... ( و اینکه هر لحظه ممکنه یه موتوری یا عابر پیاده یا سوپور یا ... بپره جلوت !! ) , آزادراههایی مثل آلمان که فکر کنم محدودیت سرعت ندارند و تمومشون بتن ریزی شدن و امنیت قابل اطمینانی رو ایجاد کردند .
اما توی ایران چیزایی شایع میشه که آدم دهنش باز میمونه . الان از یه بچه هم سوال کنید : وقتی میخوای ماشین بخری چیچی مهمه ؟ میگه سرعت !!!!!!!!!!!!!!!! بدون برو برگرد . همین میشه که حضرت والا میره یه پراید میخره (که سوار شدن توی این ماشین خودکشیه) باهاش 190 تا سرعت میره . واقعا باید به حال یه همچین آدمی تاسف خورد .

در کل مقصودم این بود که مهمترین ملاک خرید خودرو امنیت جانی خود شماس نه دیگر چیزها . اگر این مورد تامین بود بقیه ی موارد دیگه برمیگرده به سلیقه ( مثلا یکی میخواد موتورش پرقدرت باشه و صدای گاو بده یکی نه ! ). اما امنیت یه بحث مطلقه و هیچ جوره نمیشه توجیهش کرد . الان توی اتحادیه اروپا تموم ماشینا ایربگ راننده و سرنشین جلو و ABS رو بصورت استاندارد باید داشته باشند . سفارشیهاش میشه چیزایی مثل ایربگ پرده ای و سرنشین عقب و ... اما اون دو مورد به هیچ وجه نباید حذف بشن .
جالبه بدونید پژو 206 ای که توی انگلیس تولید میشه علاوه بر دو ایربگ جلو و ABS سیستم دیگری هم بصورت استاندارد داره به نام EBA که قدرت ترمز رو تا حد زیادی افزایش میده . در عوض تهویه ی اتوماتیک رو سفارشی کردند . اونوقت شرکتای وطنی میان این امکانات رو آپشن میکنند . حتی برای سود بیشتر به جای کمربند ایمنی پراید با کیفیت بهتر کمربندی با کیفیت نازل اما چند صد تمون ارزونتر میندازن روش !!!!! ( مراجعه کنید به حرفای رئیس راهنمایی رانندگی در مورد سه ایراد بزرگ امنیتی پراید و امکان عدم شماره گذاری اون ... )

خواهشا بیایم و از خودمون شروع کنیم و این ملاکهای نادرست و عوامانه رو دور بریزیم .

111

shahram2006_m
14 March 2007, 02:13 AM
جناب shahkar
1. از توهین به شرکت های خودرو سازی در کلوپ خودرو جدا بپرهیزید.(پست شما ویرایش شد)
2. هدف این تاپیک مقایسه گل و 206 تیپ 5 هست و کمک به انتخاب بین این دو خودرو، پس مسلما نوع رانندگی فرد برای انتخاب موثر هست.

ایین
23 March 2007, 01:15 AM
:icon_sad:سلام والا من خودم خودرو gol رو دارم و قبل از اون هم 206 داشتم ولی این دو از نظر من زیاد قابل مقایسه نیستند . رانندگی با gol به راحتی و تیزی 206 نیست و در ضمن شاید به اندازه ان به روز نبوده و دارای پاره ای نقص جزیی می باشد ولی اگر قسط رانندگی در جاده را داشته باشین من فولکس رو انتخاب می کنم .چون وزن اون 1300 کیلو بوده و در عین حال به دلیل کارکرد نرم تر موتور در سرعت بال و در سر پیچ ها احساس آرامش بیشتری می توان کرد .در ضمن فولکس دارای ترمز abd می باشد که هنگام دور زدن اتومیبیل از مسیر خود منحرف نمی شود که در کاتالوگ قدیمی بالا ذکر نشده.از جمله معایب فولکس قیمت سرسام آور قطعات و مصرف آن که حدود 10در صد است می باشد و از مزایای آن بی سرو صدا بودن اتاق را می توان اشاره کرد (مشکلی که من با 206 داشتم ) ولی در کل برای کسانی که در مناطق پر تردد رفت و آمد می کنند 206 بهتر است. آیین

باتلاق
23 March 2007, 02:00 AM
gol 1300 كيلو؟ باور نكردني هست! يعني از زانتيا هم سنگين تره؟ اشتباه نمي كنيد؟

MerDaX
23 March 2007, 02:31 AM
حدود 1070 شنيده بودم....دفترچه هم همين حدود بايد نوشته باشه اگه اشتباه نكنم
ضمنا" من فكر ميكنم نرمي و ضريب هيدروليك گل بهتر از تيپ5 هستش
از نظر تعليق هم گل خيلي برتره
ولي به دليل سوپاپ بيشتر ميتونم بگم شتاب 206 كمي بهتر از گله!
اين بعد از 4 ماه تيپ5 سواري و 11 ماه گل سواري!

arash p mbz bmw
28 March 2007, 02:59 AM
مصرف 206 رو اشتباه به عرضتون رسوندن . چند صفحه از همین تاپیک رو بخونید دوستان به کرات درستش رو گفتند . یه سه لیتری از اون عددتون کم کنید به رقم درست میرسید !!!

از شما که مدیری بعیده . شما باید جلوی اظهار نظرهای غیر مسئولانه رو بگیرید نه اینکه مته به خشخاشش بذارید . کی گفته 206 ساخته شده برای لایی کشی . نمیدونم با چه فکری این رو گفتید اما همین رو میدونیم که توی همه جای دنیا لایی کشی و کرم ریختن توی خیابون ممنوعه و هیچ کارخونه ای نمیاد ماشینی بسازه مخصوص لایی کشی !
/
من خودم تیپ پنج دارم . از لحاظ دید و راحتی و اینجور مسائل هم مشکلی باهاش ندارم . البته چند روز اول با توی دید نبودن کاپوت مشکل داشتم که اون هم الان برطرف شده . اندازه های ماشین چیزی نیست که با یه بار نشستن دست آدم . حتی شما اگه کاپوت هم توی دیدتون باشه باز هم نمیتونید بطور صحیح تشخیص بدین چقدر با ماشین جلویی فاصله دارین . همش تلقین و احساسیه . اگه غیر از این بود نمیومدن سنسور توی سپرهای ماشینها بذارن . یکی از دوستان گفته بود ابعادشم مشکل بوجود میاره که این رو من یکی اصلا از همون روز اول هم باهاش برخورد نکردم .

اما این حرفها به کنار . چیزی که واقعا تاسف آوره ملاکهای مردم ما ( و کلا مردم کشورهای عقب افتاده و در حال توسعه ) برای خرید اسباب و وسائل بطور عام و ملاکهای خرید خودرو بطور خاص هست . مهمترین چیز در خرید وسیله ی مثل خودروی سواری امنیت جانی مسافر هست . اگه بخوایم رده بندی کنیم حتی به نظر من باید گفت چند رده ی اول ملاکهای انتخاب خودرو همون امنیتشه . بعد از اون از نظر من راحتی خودرو مد نظر قرار میگیره . راحتی از نظر خراب شدن ماشین و راحتی هنگام رانندگی و خوشدست بودن ماشین و قص علی هذا ! و پس از تمام ملاکها و در رده ی آخر ملاکهایی مثل سرعت و شتاب قرار میگیره . سرعت و شتاب مال خیابون نیست . سرعت و شتاب بالا فقط مربوط به پیست اومبیل رانی و سرعتهای کمتر از پیست هم فقط توی اتوبان و آزاد راهه و اونهم نه آزادراههای ایران با این وضع آسفالت و این رانندگیهای فاجعه و روشنایی و ... ( و اینکه هر لحظه ممکنه یه موتوری یا عابر پیاده یا سوپور یا ... بپره جلوت !! ) , آزادراههایی مثل آلمان که فکر کنم محدودیت سرعت ندارند و تمومشون بتن ریزی شدن و امنیت قابل اطمینانی رو ایجاد کردند .
اما توی ایران چیزایی شایع میشه که آدم دهنش باز میمونه . الان از یه بچه هم سوال کنید : وقتی میخوای ماشین بخری چیچی مهمه ؟ میگه سرعت !!!!!!!!!!!!!!!! بدون برو برگرد . همین میشه که حضرت والا میره یه پراید میخره (که سوار شدن توی این ماشین خودکشیه) باهاش 190 تا سرعت میره . واقعا باید به حال یه همچین آدمی تاسف خورد .

111
دوست عزیز این چه حرفیه میفرمایید ؟!!
من چند تا ریس خیابونی شبانه توی خارج از کشور بهتون نشون بدم؟!!!
عزیز دل من اصلا کمپانی به ریس خیابونی کاری نداره
ما مثال لایی کشی میزنیم چون توی لایی کشیه که تعلیق خوب نشون میده چون با عبور از پیچ و فرمون دادنای تند زیاد فرقی نداره
امنیت هم که دیگه همه میدونن کدوم بیشتره!!!

shahram2006_m
3 April 2007, 05:48 PM
206

دوست عزیز لطفا بجای نام بردن مدل خودرو در نظرسنجی شرکت کنید.
پست شما پاک شد.

Ali Shirazi
4 April 2007, 09:32 AM
من تیپ 5 دارم و چون ایمنی اولین فاکتور در انتخاب من بوده، فکر می کنم بهترین گزینه همین بوده (ایر بگ و ای بی اس) کلا من هیچوقت ماشینی بدون این دو گزینه رو نمیخرم. ضمن اینکه در مقایسه با "گل"، بروز تره، تهویه اتومات داره، پخش CD مارک Clarion که تو بازار 280000 تومن قیمتشه و دسته کنترل ضبط هم خیلی خوب طراحی شده. ضعفهای ماشین که بعد از یکسال خیلی به نظرم اومده: تکون زیاد و گیج بودن در سرعتهای بالای 150
از این حرفها که بگذریم، با عرض معذرت از کلیه دوستان؛ به نظر من این ماشینها اصلا ارزش اینهمه بحث رو ندارن...

z_qz54
4 April 2007, 02:46 PM
من تیپ 5 دارم و چون ایمنی اولین فاکتور در انتخاب من بوده، فکر می کنم بهترین گزینه همین بوده (ایر بگ و ای بی اس) کلا من هیچوقت ماشینی بدون این دو گزینه رو نمیخرم. ضمن اینکه در مقایسه با "گل"، بروز تره، تهویه اتومات داره، پخش CD مارک Clarion که تو بازار 280000 تومن قیمتشه و دسته کنترل ضبط هم خیلی خوب طراحی شده. ضعفهای ماشین که بعد از یکسال خیلی به نظرم اومده: تکون زیاد و گیج بودن در سرعتهای بالای 150
از این حرفها که بگذریم، با عرض معذرت از کلیه دوستان؛ به نظر من این ماشینها اصلا ارزش اینهمه بحث رو ندارن...

ضمن تبریک به شما دوست عزیز به دلیل پیوستن به جمع تالارهای پارسی باید عرض کنم که ارزش که داره
اگر ارزش نداشت بخش مقایسه ایجاد نمی شد:icon_cool

armin_font
4 April 2007, 04:59 PM
خوب چیزی که معلومه اینه که 206 تیپ 5 از لحاظ:
1-شتاب
2- امکانات
3-طراحی
4-ارزش خرید نسبت به قیمت
و... برتری داره
ولی gol هم مزایای زیر رو داره:
1-فرمان پذیری بهتر
2-لذت رانندگی بالاتر
3-وضعیت بهتر دنده
4-دست پر نبودن و کلاس بالاتر
البته این آخری نظر منه:icon_surp
سرعت نهایی هر دوتاشون هم یکیه...
ولی در کل من هم 206 تیپ 5 رو یه پدیده میدونم تو ماشینای تولید داخل...
اگه اهل پر کردن دنده باشین می فهمین که چرا میگم 206 تیپ 5 بهتره!!!:icon_evil

vahidsesariii
8 April 2007, 02:22 AM
سلام من جفت ماشينا داشتم الان گل دارم اگه مي خاي شتاب داشته باشي 206 اما اگه مي خاي كه نرمي و هندلينگ خوب داشته باشي من كه مي گم گل بهتره من خيلي تند ميرم اما با تيپ5 هرگز بيشتر 140 نرفتم! از بس تكون مي خوره و سر پيچ پشتش مي ره اما با اينكه طرفداره خيلي خفن 206 هستم اما از زماني كه گل خريدم خيلي راحت تر رانندگي مي كنم حداقل هر روز تو جاده مثه ماشينم كه چپ شده باشه نميبينم! البته تيپ 5 هم ماشينه خوبيه ولي گل هم كيفيت خوبي داره هم اينكه كمه

سود انباشته
13 April 2007, 10:22 PM
من كه مي گم گل بهتره من خيلي تند ميرم اما با تيپ5 هرگز بيشتر 140 نرفتم! از بس تكون مي خوره و سر پيچ پشتش مي ره
من یک ماه پیش با 206 تیپ 2 خودم 180 تا رفتم!!!!(خودم هم تعجب کردم- البته در ازادراه زنجان تبریز بود تاریخ دقیق اش هم 22 اسفند بود که هنوز دقیقا مطمین نیستم که دوربین ها سرعت منو ثبت کردند یا نه منتظر جواب خلافی هستم.)
تعجب میکنم که شما یک چنین حرفی را میزنید!
شاید موتور 206 شما ایراد فنی داشت...

vahidsesariii
13 April 2007, 10:40 PM
دوست عزيز من نگفتم ماشينم خراب بود
جرات نمي كردم گاز بدم
درك مطلب لطفا

z_qz54
13 April 2007, 11:29 PM
206 به خاطر ندیدن کاپوتش حتی موقعی که سرت رو میبری بالا کمی حراس میاره.ولی وقتی کنار گل قرار بگیره ، فاصله فرمون تا سپر با گل برابره .دقیقا.
به این دقت کنید.
در کل گل آسایش بیشتری داره نسبت به 206

sogoli
14 April 2007, 09:39 AM
206 به خاطر ندیدن کاپوتش حتی موقعی که سرت رو میبری بالا کمی حراس میاره.

آیا توی گل می تونی کاپوت رو ببینی؟

vahidsesariii
14 April 2007, 12:48 PM
بله سوگولي جان

kingdariush
14 April 2007, 10:11 PM
من که با ماشینی که کاپوتش دیده نمیشه راحتترم. وقتی کاپوت رو میبینم احساس میکنم یک چیزی جلوی دیدم رو گرفته. ابعاد ماشین هم در کمتر از یک هفته دست آدم میاد. به نظر من که دیدم کاپوت هیچ امتیازی برای ماشینی که قراره بخری و دستت باشه امتیازی نیست.

z_qz54
14 April 2007, 10:39 PM
بحث امتیاز نبود.بحث حس استرسی که 206 در سرعت بالا به راننده منتقل میکنه بوده و من یکی از عوامل رو از نظر خودم اینطور بیان کردم.
در کل پژو 206 از گل برتر است و این غیر قابل رد کردن است.اما گل هم برتری ها و مزایایی داره که 206 نداره و همینطور بلعکس!!

kingdariush
15 April 2007, 12:54 AM
بحث امتیاز نبود.بحث حس استرسی که 206 در سرعت بالا به راننده منتقل میکنه بوده و من یکی از عوامل رو از نظر خودم اینطور بیان کردم.
در کل پژو 206 از گل برتر است و این غیر قابل رد کردن است.اما گل هم برتری ها و مزایایی داره که 206 نداره و همینطور بلعکس!!

این سرعت بالا رو زیاد میشنوم ولی میشه بگید کجای تهران بالای 140 میرید که هم جاده راه میده سرعت بری هم ماشینتونو نمیخوابونند!؟ متاسفانه دیگه حداقل تو تهران و اتوبان تهران کرج نمیشه با سرعت بالا حرکت کرد.

abs-e1000
15 April 2007, 02:07 AM
بنده هر وقت که با 206 بالای 130 تا میرم بی اختیار زربان قلبم زیاد میشه و داعما مثل یک خلبان تمامی هواسم رو به ماشین و اطرافم میدم البطه به نظر من این یک خوبی هم داره ,اینکه توی سرعتهای بالا حواست کامل به جادس {اگر بتونی بری با این سرعت}

بحث کاپوت هم که به نظر من خیلی خوبه وقطی جلوی ماشین رو نمیبینی یک حس خیلی باحالی داره و اگر یکی بغل دست بشینه موقع ترمز کردن اگر بری دقیقا 20 سانتیه ماشین جلویی وایسی میبینی که طرفی که بغلت بوده از بس که ترمز گرفته پا درد گرفته

از نظر تجهیزات که 206 برتر هست ولی از نظر پایداری توی سرعتهای بالا و {حس اینکه سوار یک ماشین المانی شدی } GOL

vahidsesariii
15 April 2007, 02:23 AM
در كل با اينكه عاشقه 206 تيپ 5 هستم و دوتا تا حالا داشتم ولي الان كه گل خريدم احساس بهتري دارم
شايد تلقين باشه اما حس ماشين آلماني حتي اگه برزيلي باشه يه چيزه ديگس راستي با توجه به نكته بالا من حس مي كنم گل از 206 پايداري بيشتري داره

سود انباشته
15 April 2007, 08:48 AM
من که با ماشینی که کاپوتش دیده نمیشه راحتترم. وقتی کاپوت رو میبینم احساس میکنم یک چیزی جلوی دیدم رو گرفته. ابعاد ماشین هم در کمتر از یک هفته دست آدم میاد. به نظر من که دیدم کاپوت هیچ امتیازی برای ماشینی که قراره بخری و دستت باشه امتیازی نیست.

سلام

با تشکر از اظهار نظز جناب kingdariush

افرادی که مایل به دیدن کاپوت هستند نشان از ضعف رانندگی و دست فرمان انها میباشد.
این مورد برا من در بنگاه بار ها پیش اومده که فردی که پیکان داشته پیکان را فروخته و 206 خریده و اورده که 206 را پس بده چون نمیتونسته کاپوت را ببینه و تصادف میکرده:icon_arro

یادم یه جا خوندم که نوشته بود:

طراحان خودرو برای جلوگیری از خستگی راننده این کار را کرده اند.

sogoli
15 April 2007, 09:46 AM
سلام

با تشکر از اظهار نظز جناب kingdariush

یادم یه جا خوندم که نوشته بود:

طراحان خودرو برای جلوگیری از خستگی راننده این کار را کرده اند.

مطمئنی ؟!!!
فکر نمی کنم دیدن کاپوت باعث خستگی راننده بشه، زیرا عوامل بسیار زیادی غیر از این مورد هست که باعث خستگی راننده میشه که این توی اونا واقعا گمه...

vahidsesariii
15 April 2007, 01:31 PM
صحبت سود انباشته منو خيلي به فكر برد !!!!!
ضعف رانندگي! چه جالب

kingdariush
15 April 2007, 09:17 PM
مطمئنی ؟!!!
فکر نمی کنم دیدن کاپوت باعث خستگی راننده بشه، زیرا عوامل بسیار زیادی غیر از این مورد هست که باعث خستگی راننده میشه که این توی اونا واقعا گمه...

من هم خواندم که حذف کاپوت از دید راننده کاملا تعمدی هست و در خودروهای جدید و اسپرت هم اینطوره فقط ولی دقیقا یادم نیست کجا خواندم.

nojex
15 April 2007, 10:02 PM
حذف کاپوت از دید در اکثر خودرو ها به علت کاهش ضریب ایرودینامیک هست . تعمد نیست بلکه یک محدودیته چون وقتی جلوی ماشین ها کوتاه میشه باید موتور رو کمی عقب تر برد عقب رفتن موتور تا زیر شیشه جلو باعث برجسته شدن این ناحیه میشه و باعث کاهش دید . به همین دلیل برای جلو گیری از بد فرم شدن بدنه شیشه جلو تر میاد و داشبورد این فاصله رو می پوشونه . یک دلیل هم داره اون هم کاهش ارتفاع صندلیه . این روش در ماشین های اسپورت کاربرد داره . هدفش هم دسترسی بهتر به ادوات و کاهش خطرات تصادف مثل پرت شدن از شیشه جلو یا آسیب دیدگی با فرمون هستش . در مورد 206 با توجه به اینکه صندلی اسپرت نداره و ماشین شهریه مشکل دیدش به دلیل اول هست یعنی کاهش ضریب ایرودینامیکی و کاهش مصرف سوخت .

z_qz54
16 April 2007, 12:06 AM
البته ضمن تائید حرفهای nojex عزیز، این رو عرض کنم که اگر با سرعتی که دارید ، ترمز بزنید و با ترمز بخورد کنید به مانع جلو ، باز هم اتفاقات بر طبق معادلات پیش میرود؟
مثل تست های تصادف که خودرو با سرعت یکنواحت برخورد میکند؟
به نظر من یکی از ضعف های قسمت جلویی خودرویی که شیب زیاد دارد در تصادف همرا با استفاده از ترمز است که قسمت جلویی نسبت به زمین فاصله کمتری پیدا کرده و ضربه به نقاط ضعیفتری وارد میشود.
این تجربه شخصی من است و از روی حدس و گمان نمیگم.
من توی این 4 ساله 5 بار تصادف کردم که 3 بار اون با 206 و 1 بار با سمند بوده.
206 در تصادفات به شدت ضعیف عمل میکنه و میزان انتقال ضربه کم است ، اما در تصادف شدید کارساز نیست.وقتی از بقل تصادف میکنید اگر داشبورد بشکند ، قطعات آن مثل چاقو توی دست و پای شما میرود.
این واقعا خطرناک است.
توی پای سمت چپ من 74mm پلاتین 2 خطی است که فقط و فقط عاملش رو ضعف شدید بدنه 206 میدونم.

abs-e1000
16 April 2007, 03:37 AM
البته ضمن تائید حرفهای nojex عزیز، این رو عرض کنم که اگر با سرعتی که دارید ، ترمز بزنید و با ترمز بخورد کنید به مانع جلو ، باز هم اتفاقات بر طبق معادلات پیش میرود؟
به نظر من یکی از ضعف های قسمت جلویی خودرویی که شیب زیاد دارد در تصادف همرا با استفاده از ترمز است که قسمت جلویی نسبت به زمین فاصله کمتری پیدا کرده و ضربه به نقاط ضعیفتری وارد میشود.
206 در تصادفات به شدت ضعیف عمل میکنه و میزان انتقال ضربه کم است ، اما در تصادف شدید کارساز نیست.وقتی از بقل تصادف میکنید اگر داشبورد بشکند ، قطعات آن مثل چاقو توی دست و پای شما میرود.
این واقعا خطرناک است.
توی پای سمت چپ من 74mm پلاتین 2 خطی است که فقط و فقط عاملش رو ضعف شدید بدنه 206 میدونم.

واقعا متاسفم از بابت پاتون

ولی در مورد تصادف از جلو من با سرعت حدود 120 تا زدم پشت نیسان کاپوت کامل رفت ولی چراغها هیچی نشد و کمی هم رادیاتور اسیب دید

یک بار هم باسرعت 60 تا زدم پشت 405 که نوک کاپوت قد کف دست رفت تو هنوزم دستش نزدم تا یادم بمونه که درست رانندگی کنم {ولی چون بازم کاپوتو نمیبینم روز از نو }

نقطه ضعف 206 تو تصادفات کاپوتش هست به خاطر همین طراحیه دوست داشتنیش

Foad
16 April 2007, 01:18 PM
از دوستان خواهش می کنم تنها نظر خودشون رو بگند و از توهین به سایر دوستان پرهیز کنند.نظر همگی عزیزان برای خودش محترمه و در اینجا مهمتر از همه چیز حفظ احترام سایر دوستانه.
پستهای حاوی مضامین توهین آمیز پاک شدند.

vahidsesariii
16 April 2007, 04:37 PM
البته من فكر كنم 206 در تست تصادف خوب عمل كرده ولي چون جفت ماشنو داشتم گل رو محكم تر ديدم (البته خدا را شكر تا حالا تصادفي نداشتم) اما چون در نمايندگي گل چنتا گل تصادفي ديدم فهميدم بدنه گل فشار رو خوب تقسيم مي كنه و پروفيل بكار رفته در دربهاش مثل GTمدل 1992 مي مونه و در تصادف از بغل خيلي خوب عمل مي كنه از جلو هم خوب جم شده بود

سود انباشته
16 April 2007, 05:07 PM
این واقعا خطرناک است.

سلام
واقعا از خبر ناگوار شما متاسف شدم و با جنابعالی اظهار همدردی مینمایم و ارزوی سلامتی برای شما دارم.
یه سوال:
تا انجایی که من اطلاع دارم جنس پلاستیک داشبورد 206 طوری طراحی شده که در هنگام شکسته شدن تبدیل به اجسام نوک تیز و برنده نمیشود.

nojex
16 April 2007, 05:34 PM
این واقعا خطرناک است.

دقیقا یکی از مهمترین خطرات همین پایین اومدن قسمت جلوی ماشین تو تصادفات هست که هم باعث میشه بجای جمع شدن قطعات نیروی زیادی به سرنشین ها وارد بشه و هم قسمتهای نامطلوبی از جمله سینی عقب ماشین جلو یا حتی موتور ماشین عقبی آسیب میبینن .
طبق استاندارد جدید تصادف اروپا هم از سال 2007 به بعد تمامی نسل های جدید خودروها در جلو نبایند بیش از حد تیز باشند . و باید تقریبا از جلو صاف باشد .

kingdariush
16 April 2007, 10:05 PM
شاید اگر لینک یا منبع معتبری بود یا محاسبات یا دلایل علمی بکار میرفت درک این قضیه راحتتر میبود.
من چون رشته ام مهندسی مکانیکه به این قضیه کاملا مشکوکم. شکل کاپوت نمیتونه جهت جمع شدن و نحوه جمع شدن بدنه رو تعیین کنه. اصولا در خودرو ها ورق بدنه نقش بسیار کمی در ایمنی داره بطوریکه بعضی خودرو ها بدنه آلومینیومی یا کامپوزیتی سبک دارند و ایمنی بیشتری هم دارند. بیشتر از ورق بدنه گارد ها لوله ها و میله های ایمنی و چهارچوب و پلات فرم خودرو هست که مشخص میکنه جهت نیروها به کدام طرف باشه و در کدام جهت جمع بشه به نظر من که زاویه کاپوت نقشش در این قضیه خیلی ضعیفه حتی کاپوت سرپایین رو میشه طوری طراحی کرد که در اثر ضربه بره بالا. میتونم مثال هم بزنم پراید در تصادف ضعیفترین خودروی کشوره تقریبا اما کاپوتش هم اصلا زاویه دار نیست. شاید دوستمون تجربه تصادف داشته و خاطره بدی در ذهنش مونده باشه ولی اگر خدای نکرده سوار پراید پیکان یا گل بود اصلا معلوم نیست که وضع پاشون بهتر میبود.
ضمنا بهتره کمی هم به نتیجه تستهای تصادف اعتماد کنیم. 206 در تست تصادف اروا تقریبا 4 و نیم ستاره داشت تا اونجایی که یادمه و فکر میکنم همین حالا هم از خیلی از ماشینهای داخلی امتیتش تضمین شده تر باشه.

nojex
16 April 2007, 10:57 PM
شکل کاپوت نمیتونه جهت جمع شدن و نحوه جمع شدن بدنه رو تعیین کنه. اصولا در خودرو ها ورق بدنه نقش بسیار کمی در ایمنی داره بطوریکه بعضی خودرو ها بدنه آلومینیومی یا کامپوزیتی سبک دارند و ایمنی بیشتری هم دارند. بیشتر از ورق بدنه گارد ها لوله ها و میله های ایمنی و چهارچوب و پلات فرم خودرو هست که مشخص میکنه جهت نیروها به کدام طرف باشه و در کدام جهت جمع بشه به نظر من که زاویه کاپوت نقشش در این قضیه خیلی ضعیفه حتی کاپوت سرپایین رو میشه طوری طراحی کرد که در اثر ضربه بره بالا.

کلا کاپوت اثری در تصادف نداره اما جلو پنجره چرا . در حقیقت میشه گفت قطعات پشت جلو پنجره ای هر خودرو توی تصادف مهمه . خصوصا قسمتی که پوسته داخلی گلگیر ها رو به هم متصل میکنه و چهارچوبی رو میسازه که تمام نیروها در تصادف به اون منتقل میشه . در تصادفات هم این مسئله مهمه . هر چقدر این سطح تماس در ضربات بیشتر باشه نیرو توی سطح بیشتری پراکنده میشه و به جای اینکه طولی جلو بره توی سطح پخش میشه . این مسئله بیشتر مد نظر شرکت های بیمه در اروپا بوده چون خودروی جلویی در تصادف هایی از این قبیل خیلی بیشتر آسیب میبینه و... حتی ممکنه بجای برخورد به سپر با اکسل و سینی برخورد کنه .
در مورد 206 هم 4 ستاره کامل البته با ایربگ صندلی و کمربند پیش کشنده اورد که این دو مورد رو ایران خودرو حذف کرده . اما خوب در طراحی دقیقش شکی نیست .
http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=1&id2=72

vahidsesariii
17 April 2007, 12:07 AM
به هر حال 206 ماشينه خوبيه اما يادمون نره در اروپا با ماشينايي مثه خودش تصادف مي كنه نه مثلا با يه شورولت نوا 64 با تير آهن 18 تو جلو پنجره!!! البته اين در مورد همه ماشينا صدق مي كنه اما يكم 206 ترسناك تر براش نشون مي ده!

z_qz54
17 April 2007, 03:39 PM
شاید اگر لینک یا منبع معتبری بود یا محاسبات یا دلایل علمی بکار میرفت درک این قضیه راحتتر میبود.
من چون رشته ام مهندسی مکانیکه به این قضیه کاملا مشکوکم. شکل کاپوت نمیتونه جهت جمع شدن و نحوه جمع شدن بدنه رو تعیین کنه. اصولا در خودرو ها ورق بدنه نقش بسیار کمی در ایمنی داره بطوریکه بعضی خودرو ها بدنه آلومینیومی یا کامپوزیتی سبک دارند و ایمنی بیشتری هم دارند. بیشتر از ورق بدنه گارد ها لوله ها و میله های ایمنی و چهارچوب و پلات فرم خودرو هست که مشخص میکنه جهت نیروها به کدام طرف باشه و در کدام جهت جمع بشه به نظر من که زاویه کاپوت نقشش در این قضیه خیلی ضعیفه حتی کاپوت سرپایین رو میشه طوری طراحی کرد که در اثر ضربه بره بالا. میتونم مثال هم بزنم پراید در تصادف ضعیفترین خودروی کشوره تقریبا اما کاپوتش هم اصلا زاویه دار نیست. شاید دوستمون تجربه تصادف داشته و خاطره بدی در ذهنش مونده باشه ولی اگر خدای نکرده سوار پراید پیکان یا گل بود اصلا معلوم نیست که وضع پاشون بهتر میبود.
ضمنا بهتره کمی هم به نتیجه تستهای تصادف اعتماد کنیم. 206 در تست تصادف اروا تقریبا 4 و نیم ستاره داشت تا اونجایی که یادمه و فکر میکنم همین حالا هم از خیلی از ماشینهای داخلی امتیتش تضمین شده تر باشه.

بنده هم نوشته های شما را در مورد شکل کاپوت و... موافقم
ولی به این دقت کنید که فرم کلی جلوی 206 با شیب فراوانی است.
حتما دیدید توی تعمیرگاه ها و... که وقتی گلگیر باز میشه ،شیب اتاق زیر گلگیر حدودا برابر با شیب خود گلگیر است.
بحث من اینه که اگر شما با ترمز شدید خدای نکرده به مانع جلو بزنید ، به علت داشتن شتاب منفی پشت خودروی شما مقدار زیادی بالا می آید و از طرف دیگر جلو هم میخوابه و شیب کلی جلوی اتاق بیشتر از این میشه که در حالت عادی میبینیم.
من با این 2 تا ماشین فقط 560000 کیلومتر توی جاده ها بودم و خیلی از نظر شانس تصادف جان سالم به در بردم ولی تصادف ماشین زیاد دیدم که یکیش همین 206 جلوی پارک جنگلی نور بود که به یک وانت پیکانی که در حال دور زدن بود زد و دقیقا صحنه بالا آمدن پشت ماشین به محض تصادف مثل فیلم توی ذهنمه.

سلام
واقعا از خبر ناگوار شما متاسف شدم و با جنابعالی اظهار همدردی مینمایم و ارزوی سلامتی برای شما دارم.
یه سوال:
تا انجایی که من اطلاع دارم جنس پلاستیک داشبورد 206 طوری طراحی شده که در هنگام شکسته شدن تبدیل به اجسام نوک تیز و برنده نمیشود.

ممنونم سود انباشته عزیز.
من این نوشته شما رو نشنیدم ولی اصلا به فکر روزی نبودم که داشبورد بشکنه چه خواهد شد.
من فکر میکنم که نوشته شما برای 206 غیر ایرانی صدق کنه.
شما کافیه قطعاتی مثل قاب کلید های آسانسور چراغ و قفل ایربگ رو باز کنید و لبه داشبور رو فشار بدید تا میزان شکنندگی اون رو احساس کنید.
پیشنهاد میکنم حتما این دو عکس رو ببینید.متاسفانه از داخلش عکس نگرفتم ، ولی اگر داشبور پاشیده شده و خون سرنشین رو روی دم و دستگاه و... میدید با من هم نظر میشدید!!!

http://i11.tinypic.com/4873s4n.jpg
http://i16.tinypic.com/48p5x6b.jpg
سر خورده ، به تیر برق فلزی خورده .

دقیقا یکی از مهمترین خطرات همین پایین اومدن قسمت جلوی ماشین تو تصادفات هست که هم باعث میشه بجای جمع شدن قطعات نیروی زیادی به سرنشین ها وارد بشه و هم قسمتهای نامطلوبی از جمله سینی عقب ماشین جلو یا حتی موتور ماشین عقبی آسیب میبینن .
طبق استاندارد جدید تصادف اروپا هم از سال 2007 به بعد تمامی نسل های جدید خودروها در جلو نبایند بیش از حد تیز باشند . و باید تقریبا از جلو صاف باشد .

درسته.جالبه توی تصادف از رو به روی من ، پرژکتور ها سالم موند و حتی محافظ یکسره دور سپر هم حتی نشکست ولی از اون به بالاتر ، فاجعه بود.

vahidsesariii
17 April 2007, 05:05 PM
البته نمي شه هيچ تجربه اي در مورد تصادفهاي مختلف را دليلي بر ضعف يا قدرت يه ماشن در تصادف دانست (هيچ دو تجربه اي در دنيا همانند نيست ) يه وقت مي بيني يه تصادف با يه سرعت فقط درها رو به تو مي بره يا اينكه مثه همون تصادف ماشينا چپ مي كنه!

El Padrino.
18 April 2007, 05:37 PM
موتوری 206 نرمی و امنیت گلبه نظر من تنها ضعف گل شتاب افتضاحشه و تنها ضعف 206 کمک هاش

vahidsesariii
18 April 2007, 05:50 PM
البته من فکر نکنم شتاب گل افتضاح باشه!

sogoli
18 April 2007, 07:54 PM
البته من فکر نکنم شتاب گل افتضاح باشه!

َشما با دنده یک گل چقدر پر می کنی ؟

MerDaX
18 April 2007, 08:09 PM
َشما با دنده یک گل چقدر پر می کنی ؟

من كه 40-45:icon_cool

Malkemid
18 April 2007, 08:21 PM
من كه 40-45:icon_cool
دخل ماشینو در آوردی که!

MerDaX
18 April 2007, 08:33 PM
نه ديگه...4700 دور موتورش ميشه مياد رو 45
من 40 بيشتر عوض ميكنم...

El Padrino.
18 April 2007, 08:53 PM
چیزی منم با ماتیز تا حالا با دنده 1 45 تا رفتم ولی چون عقربه دور موتور نداره موتوجه دور موتور نشدم شاید روی 6000 اومده باشه ولی خدایی گل اصلا شتاب نداره شما دوست عزیز یک بار شتابش رو بگیر بگو چقدره

z_qz54
18 April 2007, 08:55 PM
با گل تخته گاز میکنید جلوش خیلی بالا میاد؟

El Padrino.
18 April 2007, 09:00 PM
فکر نکنم این جوری بشه ولی زانتیا موقع شتابگیری کاملا میاد بالا
اتفاقا گل موقع شتاب گیری ارتفاعش کم می شه و می خوابه روی زمین

abs-e1000
19 April 2007, 01:26 AM
بنده با 206 دنده 1 رو تا 50 تا و 2 رو تا 90 تا و 3 رو تا 110 تا و 4 رو تا 140 تا و 5 هم تا جا داره پر میکنم

نکته البطه ماشین رو 4 ساله دارم و تیپ 2 هم هست و جدیدا که شتابش کم شده بود مثلا 1 رو 30 تا میرفت صفحش رو با یکسری از وسایل دیگش عوض کردم که جمعا 200 تومن شد و دوباره مثل روز اولش شده و من توی این 4 سال با ماشین 40 هزارتا بیشتر نرفتم تمام این 40 هزارتا رو هم همینطوری رفتم

دورموتور هم تا لب خط قرمز یا همون red lineعوض میکنم تا بهترین شتاب رو داشته باشم

البطه وقطی که کولر میگیرم ارومتر میرم

shahram2006_m
19 April 2007, 11:47 AM
بنده با 206 دنده 1 رو تا 50 تا و 2 رو تا 90 تا و 3 رو تا 110 تا و 4 رو تا 140 تا و 5 هم تا جا داره پر میکنم

نکته البطه ماشین رو 4 ساله دارم و تیپ 2 هم هست و جدیدا که شتابش کم شده بود مثلا 1 رو 30 تا میرفت صفحش رو با یکسری از وسایل دیگش عوض کردم که جمعا 200 تومن شد و دوباره مثل روز اولش شده و من توی این 4 سال با ماشین 40 هزارتا بیشتر نرفتم تمام این 40 هزارتا رو هم همینطوری رفتم

دورموتور هم تا لب خط قرمز یا همون red lineعوض میکنم تا بهترین شتاب رو داشته باشم

البطه وقطی که کولر میگیرم ارومتر میرم

دوست عزیز به عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید .
موضوع مقایسه بین گل و 206 تیپ 5 هست.

vahidsesariii
19 April 2007, 02:49 PM
البته با توجه به اون چیزی که من در مجله ماشین خوندم تیپ 5 حدود 10.6و گل 11.5 بود با این وضع فکر نکنم واسه 9. بشه گفت که شتابش افتضاح هست
اما من تا حالا پر نکردم یه بار با 3 تو سبقت 120 تا رفتم

Suba_sa
23 April 2007, 05:38 PM
البته با توجه به اون چیزی که من در مجله ماشین خوندم تیپ 5 حدود 10.6و گل 11.5 بود با این وضع فکر نکنم واسه 9. بشه گفت که شتابش افتضاح هست
اما من تا حالا پر نکردم یه بار با 3 تو سبقت 120 تا رفتم

براي رانندگي عادي محسوس نيست ولي براي کل انداختن همون .9 تفاوت شتاب که تقريبا يکثانيه است ميشه سوسک شدن کامل.

z_qz54
23 April 2007, 09:17 PM
خیر اینطور هم نیست که 1 ثانیه باشه که خودش رو نشون بده، ضریب دنده و میزان صرف مدت زمان برای طی طول مشخصی است که شتاب رو برای سوسک شدن نشان میده!!!!!!!

Suba_sa
25 April 2007, 09:47 AM
خیر اینطور هم نیست که 1 ثانیه باشه که خودش رو نشون بده، ضریب دنده و میزان صرف مدت زمان برای طی طول مشخصی است که شتاب رو برای سوسک شدن نشان میده!!!!!!!

ضريب دنده در نهايت خودشو به شکل صفر تا صد نشون ميده وقتي 206 يک ثانيه زودتر سرعتش به 100 رسيده باشه شما خيلي جاموندي. يک ثانيه شتاب کمتر خيلي خودشو نشون ميده و عدد خيلي قابل توجهيه در شتاب

artin_20c
28 April 2007, 02:23 PM
اولاٍ ترمزهای 206 در جلو از نوع دیسکی خنک شونده و در عقب نیز دیسکی می باشد ولی در Gol در جلو از نوع دیسکی معمولی و در عقب کاسه ای است.
دوما در کف 206 سرب ریخته شده و این باعث افزایش تعادل خودرو می باشد ولی در Gol بدنه خیلی سبکتر است.
206 خیلی خیلی بهتره!!!!!

z_qz54
28 April 2007, 04:16 PM
دوست عزیز این چه حرفیه؟
سرب چیه؟ اینچنین دوست عزیز من.
سرب یک تفکر و یک گفته غلت از یک فرد نادان بود که بین زبان ها پیچید!!!
بعد 206 و دیسک خنک شونده؟من ندیدم شاید وجود داشته باشه!!!!!!!!

اینجانب
28 April 2007, 06:18 PM
بعد 206 و دیسک خنک شونده؟من ندیدم شاید وجود داشته باشه!!!!!!!!
دیسک ترمز جلو تیپ 5 و 6 خنک شونده است.

El Padrino.
28 April 2007, 06:37 PM
دوست عزیز ترمز عقب 206 کاسه ای است از گلف رو نمی دونم شاید دیسکی باشه ولی مطمونم که ترمز عقب 206 کاسه ای هست

XELTEK
28 April 2007, 07:05 PM
ميشه لطف بفرماييد يه عكس از ديسك ترمز خنك شونده تيپ 5 و 6 برامون بذاريد ؟

ضمنا" در 206 چرخهاي عقب ( فقط در تيپ 5 و 6 ) ديسكي هستند !

nojex
28 April 2007, 08:30 PM
در کف 206 سرب ریخته شده و این باعث افزایش تعادل خودرو می باشد

فقط 206 gt با موتور 2000 cc دارای پلیت سربی دوست من . 206 های ایرونی هیچ کدوم سرب ندارن

Sajady
29 April 2007, 02:42 PM
تيپ 5 ديسك جلوش از نوع خنك شونده و عقبش هم ديسكيه منزور از خنك شونده اينه كه بجاي يك ديسك در حقيقت دو تا ديسك با يه فاصله در كنار هم قرار دارند و بين اونها هوا جريان داره و باعث ميشه سريعتر خنك بشه

XELTEK
29 April 2007, 07:19 PM
اها
اونطوری خنک شونده !

اونو سیلو هم داره !

من تصور میکردم اینی که شما میفرمایید یعنی روی خود دیسک سوراخ سوراخه !

Sajady
29 April 2007, 08:20 PM
اغلب ماشين هاي جديد (پر قدرت) كه هنگام ترمز گيري فشار رو ديسك زياده اينجوريند

vahidsesariii
5 May 2007, 11:13 AM
دوستان با شرمندگي
از ديسك بياين بيرون فكر كنم مقايسه بهتره
البته 206 ترمزهاش در تيپ5 از گل بهتره البته شنيدم يخ مركز هست كه ترمزهاي گل رو absمي كنه

po2ya
5 May 2007, 12:32 PM
با گل تخته گاز میکنید جلوش خیلی بالا میاد؟

تغیر حرکت کلش کاملا محسوس هست یعنی اگه ماشین جلویی باشی راحت متوجه میشی!!
توی ماشین هم همین حالت رو داری !
قشنگ متوجه بالا اوومدن کله ماشین میششید!×
:icon_cool

z_qz54
6 May 2007, 09:43 PM
تغیر حرکت کلش کاملا محسوس هست یعنی اگه ماشین جلویی باشی راحت متوجه میشی!!
توی ماشین هم همین حالت رو داری !
قشنگ متوجه بالا اوومدن کله ماشین میششید!×
:icon_cool

درسته.چون من گاز میدادم و قبل پیچ ترمز که میزدم،کاملا بالا پایین میکرد ماشین و من فکر کردم مشکل از کمک های اون ماشین بوده.
نتیجه گرفتم که توی گل خیلی قبل از پیچ باید ترمز بزنی چون به شدت توی ایجاد تعادل روی اکسل ها مشکل داره و در پیچ تند پشت ماشین لق لق میزد!!!!!!

MerDaX
6 May 2007, 10:43 PM
چندبار با چه سرعتايي سر پيچ امتحان كردين شما؟

z_qz54
6 May 2007, 10:55 PM
چندبار با چه سرعتايي سر پيچ امتحان كردين شما؟

از تهران تا چالوس از جاده کندوان.
با ضربه شدید از روی سیستم تعلیق مشکل داره.

MerDaX
6 May 2007, 11:16 PM
آره خوب...ضربه شديد رو قبول دارم!
تجربه بدي هم باهاش داشتم...
مشكل با تعويض قطعه درست ميشه؟

z_qz54
8 May 2007, 03:44 PM
آره خوب...ضربه شديد رو قبول دارم!
تجربه بدي هم باهاش داشتم...
مشكل با تعويض قطعه درست ميشه؟

خب میل تعادل یا استرس بار میتونه مقداری مشکل رو حل کنه.
خشک کردن سیستم تعلیق هم خیلی تاثیر داره.

Malkemid
8 May 2007, 08:22 PM
نمی دونم واسه عادت کردنه یا نه...ولی چندروز پیش سوار یکی از این اتوبوسها شدم و یه مسافتی حدود 50 کیلومتر باهاش رفتم...از بس این ماشین بالا و پایین می رفت حالم داشت بهم می خورد...گل هم سیستمش از این تاب تابی هاست؟به نظرم 206 از این نظر خیلی خوبه...شایدم چون من عادت دارم باشه...

MerDaX
8 May 2007, 09:21 PM
من هم دقيقا" مثل شما هستم...توي اتوبوس هم هميشه با اين مشكل مواجهم
نه...گل به هيچ وجه اينطوري شل و رو‌هوا نيست! بازي‌بازي هم نميكنه!

mazdakxp
9 May 2007, 02:25 AM
دوستان کلا این مدل 206 ازاین مدل گل بهتره واین رو هم مجله ماشین هم تایید کرده.

vahidsesariii
13 May 2007, 12:13 PM
البته بايد قبول كرد كه گل از لحاظ فضاي داخلي-ديد راننده در اطراف- نرم بودن و هندلينگ-جنس رنگ از 206 برتره و 206 از لحاظ توان موتور- توان ترمز-و اسپرت بودن از گل برتره
ولي با توجه به اينكه من 2 تا تيپ 5 داشتم و حالا گل خريدم در مجموع گل رو بهتر ديدم

fafal
19 September 2007, 03:54 PM
چرا پستها پاک میشن

alireza128
19 September 2007, 04:15 PM
سلام به همگی. من تا پارسال گل داشتم و الان 206A
بنظر بنده محاسن گل در مقایسه با 206 تیپ 5
1: قدرت موتور بیشتر در دور موتور پایین که باعث میشه ماشین بنرمی حرکت کنه و کلا دنده خور کمتری نسبت به 206 تیپ 5 داره و فکر کنم در سرعت نهایی به پای 206 میرسه . ولی تو شتاب اولیه 206 5 سر تره.
2: طراحی داخل گل خیلی چشم نواز تره (رودریها رنگ کنسول آمپر ) و صندلی جلو راحت تره.
3: بنظر بنده گل بدلیل دید روی کاپوت مثل مزدا و ورنا حس تسط و لذت رانندگی بیشتری داره (ما رو سوژه نکنید بگید دیده کاپوت پیکان از همه بیشتره)

حالا معایب گل در مقایسه با 206
1: فناوری ساخت موتور قدیمی هست(گل مثل ماشینهای قدیمی تر دلکو داره و من نتونستم توش ECU یا کامپیوتر ببینم) و جهت قرار گرفتن موتور و ردیف پیستونها مثل خودروهای 15 سال پیش در امتداد ماشین هست(شاید هم ایراد حساب نشه)
2: سیستم تعلیق بیش از حد نرم و قابل انعطاف که این موضوع در سر پیچها باعث چرخش محور ماشین و در دست اندازهای بزرگ کمی آزار دهنده هست.
3. صندلی عقب گل ارتفاع زیادی داره و راحت نیست .
3: بحث ظاهر خوب سلیقه ای هست . ولی من نمای کناری گل رو نمیپسندم بنظرم کشیدگی کاپوت ماشین با بدنه ماشین جور در نمیآد.

Foad
19 September 2007, 08:47 PM
چرا پستها پاک میشن

در صورتی که پستهاتون قوانین تالار رو نقض کرده باشن بدون تذکر پاک میشن

علی م
8 October 2007, 11:14 AM
تمامی چیزهایی که در گل هست دلیل داره : مثلا در گل از یک طرف جای کلید داره ( در راننده ) . تا حالا دقت کردید ؟
طراحی که یادش بوده داخل در صندوق دستگیره بزاره !!!!! چطور ممکنه چیزای ساده رو نمی دونسته .
یه نکته هم در مورد ایمنی گل :
برید با بقیه ی ماشین ها مقایسه کنید تا بفهمید ماشین آلمانی یعنی چی ؟
ببینید چقدر سگدست رو بالا آورده !!!!!!!!! یا جای میله ی فرمون رو دقت کنید !!!! در بالاترین نقطه ی ممکنه گذاشته تا توی تصادفات آخرین قسمتی که از راننده گرفته می شه فرمون باشه : مقایسه کنید با سمند که دقیقا در پایین ترین نقطه است . راجع به دلکوش : خیلی عجیبه ؟ هیچ کی سر در نیورده ؟ چون هم ecu داره هم دلکو ؟؟؟؟ ولی مطمین باشید دلیل داره . راجع به موتورش هم . علت طولی بودن ایجاد فضای بیشتر برای پای راننده و سرنشین جلو .
هر چیزی علت داره !!!!!!!! فقط باید دقت کنید . متاسفانه مردم ما ایمنی رو تو تعداد ایربگ و ... می دونند .

fafal
8 October 2007, 05:57 PM
تو euroncap هيچ نشاني از اين ماشين نيست
ضمنا شما اگر جواب رو ميدونيد بگيد و گرنه قانون عليت هم همين چيزا رو ميگه :)

james_hetfiel
20 October 2007, 12:51 PM
با سلام به همگی.دوستان ابتدا برای مقایسه این دو بهتره فاکتور های اصلی مقایسه رو بدونیم چیه بعد مقایسه کنیم.به نظرم فاکتورهای منطقی 1-امنیت-2-راحتی3-قدرت-4-زیبایی-5-کیفیت میتونه باشه.حالا بدون جنگ لفظی بیایم به ریز کردن اونها
امنیت:206 دارای 4 ستاره ایمنی میباشه و گل هم 4 ستاره البته هردو با ایربگ و ای بی اس
راحتی:206 برای یه خانواده ماکزیمم 4 نفره که دوتا شون بچه کوچیکن خوبه راحتی رانندگی اون هم در حد قابل قبوله و گل رو نمیدونم چون تا حالا خودم امتحاش نکردم
قدرت:خوب به نظر میرسه که 206 از قدرت بالاتری برخوردار باشه حدود 10 اسب شتابشم فکر کنم 1 ثانیه کمتره
زیبایی:از خارج که خوب به نظرم 206 قشنگتره از داخل رو نمیتونم بگم چون داخل گل نشستم تا ببینم
کیفیت:206از کیفیت قابل قبولی برخورداره گل رو نمیدونم
بجز تمام این فاکتورها فاکتور گارانتی و خدمات هم خیلی مهمه که 206 از این بابت فکر کنم خیلی جلوتر باشه
همه اینها یطرف سلیقه هم یطرف حالا یکی دوست داره این رو میخره یکی اون رو

شما چطوری در مورد خدمات پس از فروش گل اینطوری حرف می زنی در حالی که بهترین خدمات, سریعترین و با کیفیت ترین سروین ماله گروه شرکتهای خودروسازی کرمانه! بدون اطلاعات لطفا نظر ندید!!!!!!!!!!!!!!! ایران خودرو اگه مشتری براش اهمیت داشت اینهمه ملت تو صف تعمیرگاه نمی موندن! 405 هی زرت و زرت آتیش نمی گرفت!!! در مورد خدمات کرمان خودرو حتما تحقیق کن دوست من!

james_hetfiel
20 October 2007, 01:08 PM
بنظر من یکمی دوستانی که در مورد 206 حرف می زنن کم لطفی می کنن در مورد گل! هردو خودرو برتری هایی نسبت به اونیکی داره ولی اینطوری نیست که گل آشغال باشه! اینو فراموش نکنید که اگه از برزیلی بودنش ایراد می گیرید باید بگم که بخش اعظمی از تولید گلف هم در دهه 90 در برزیل انجام می شد, وقتی خط تولید و نظارت آلمانی وجود داشته باشه نباید ماشین رو آشغال فرض کرد. در مورد موتورش هم باید بگم با اینکه قدیمیه( نه خیلی) ولی با بهترین سیستم انژکتور یعنی سیستم انژکتور مگنتی مارلی بهینه شده. چراغهاش سیستم پلی کربنات داره که نوردهی رو تا 5 برابر افزایش می ده!!! ایموبیلایزر و سیستم سوییچ الکترونیکی داره. فضای عقبش با وجود طراحی نه چندات مناسب صندلی های عقب از 206 بیشتره. ارگونومی بسیار مناسب در طراحی دسته دنده, جای قرار گرفتن کلید های شیشه بالابر و آینه. تنظیم نور داشبورد. سیستم تشخیص شئ خارجی بین شیشه ها. بازشدن درب صندوق عقب با ریموت.تنظیم سرعت برف پاک کن با شدت ریزش آب. سیستم صوتی با قابلیت پخش MP3 CD. استهلاک خیلی کم البته وسایلش از 206 گرونتره!
در مورد قیافش همه چیز بستگی به سلیقه طرف داره بنظر من 206 قشنگتره.
ولی فکر کنم متوجه شده باشید که گل ماشین آشغالی نیست!
منصف باشید

sogoli
2 November 2007, 02:02 PM
استهلاک خیلی کم البته وسایلش از 206 گرونتره!

مطمئنی که استهلاکش پایینتره ...
یعنی در طول سال چقدر بابتش باید خرج کنی؟

persianking62
2 November 2007, 04:15 PM
گل و 206 هر کودومشون نکات مثبت و منفی دارند.نکات مثبت گل از نظر من تعلیق های نرم تر و صندلی های راحت تر و میشه گفت کیفیت رانندگیش بهتر هست ولی نکات منفی گل که میشه گفت مثل نداشتن ABS و به روز نبودن تکنولوژی ساخت و مشکل قطعات و گرانتر بودن قصعاتش و با توج به قیمتی که داره امکاناتش کمتر از تیپ 5 هست.
به نظر شخصی من که خودم تیپ 5 دارم اگه از خشکی سیستم تعلیقش چشم پوشی کنی که اونم البته جذابیت های خاص خودش هم داره بهترین انتخاب هست شما در 206 تیپ 1600 امکاناتی نظیر ایرکاندیشن اتوماتیک,سیستم ترمز abs همراه با 4 چرخ دیسکی.تریپ کامپیوتر که با نصب lcd type b امکان پذیر هست,نمایش درجه حرارت بیرون,تنظیم ارتفاع چراغهای جلو,کیفیت بهتر قطعات و از همه مهمتر موتور به روز تر نسبت به گل دارای 8سوپاپ هست در حالی که 206 دارای موتوری 16 سوپاپ و تکنولوژی ساخت بالاتری هست.و 206 شاخص های یه هاچبک اروپایی داره ولی در حالی که گل ساخت برزیل تنها بعضی از ویژگیهای خودروهای المانی دارا هست.به نظر شخصی من کسایی که میرند گل رو انتخاب میکنند بیشتر بخاطر نام فولکس و اصالتی که داره

نکات مثبت تیپ 5:
تهویه خودکار
پخش cd همراه به کنترل از پشت فرمان که خیلی مفید هست
تنظیم کننده ارتفاع چراغهای جلو
امکان تنظیم زاویه فرمان که این مورد در گل نیست و جای گلگی داره
و از همه مهمتر abs همراه ترمز های دیسکی در چرخهای عقب که این موارد در گل وجود نداره
و پشت فرمان 206 شما حالتی اسپرتی تر ماشین خواهید یافت

اما برتری های گل
سیستم دزدگیر
بالابر های اتوماتیک همه شیشه ها
کلید باز کردن در صندوق از داخل کابین
صندلی های راحت تر
و سیستم تعلیق نرم تر نسبت به پژو
وتازگیها هم که انگار پخش cd نصب میکنند که این مورد 2 سال پیش نبود
و در کل خوش دست تر

james_hetfiel
3 November 2007, 10:26 AM
مطمئنی که استهلاکش پایینتره ...
یعنی در طول سال چقدر بابتش باید خرج کنی؟

گل و 206 هر کودومشون نکات مثبت و منفی دارند.نکات مثبت گل از نظر من تعلیق های نرم تر و صندلی های راحت تر و میشه گفت کیفیت رانندگیش بهتر هست ولی نکات منفی گل که میشه گفت مثل نداشتن ABS و به روز نبودن تکنولوژی ساخت و مشکل قطعات و گرانتر بودن قصعاتش و با توج به قیمتی که داره امکاناتش کمتر از تیپ 5 هست.
به نظر شخصی من که خودم تیپ 5 دارم اگه از خشکی سیستم تعلیقش چشم پوشی کنی که اونم البته جذابیت های خاص خودش هم داره بهترین انتخاب هست شما در 206 تیپ 1600 امکاناتی نظیر ایرکاندیشن اتوماتیک,سیستم ترمز abs همراه با 4 چرخ دیسکی.تریپ کامپیوتر که با نصب lcd type b امکان پذیر هست,نمایش درجه حرارت بیرون,تنظیم ارتفاع چراغهای جلو,کیفیت بهتر قطعات و از همه مهمتر موتور به روز تر نسبت به گل دارای 8سوپاپ هست در حالی که 206 دارای موتوری 16 سوپاپ و تکنولوژی ساخت بالاتری هست.و 206 شاخص های یه هاچبک اروپایی داره ولی در حالی که گل ساخت برزیل تنها بعضی از ویژگیهای خودروهای المانی دارا هست.به نظر شخصی من کسایی که میرند گل رو انتخاب میکنند بیشتر بخاطر نام فولکس و اصالتی که داره

نکات مثبت تیپ 5:
تهویه خودکار
پخش cd همراه به کنترل از پشت فرمان که خیلی مفید هست
تنظیم کننده ارتفاع چراغهای جلو
امکان تنظیم زاویه فرمان که این مورد در گل نیست و جای گلگی داره
و از همه مهمتر abs همراه ترمز های دیسکی در چرخهای عقب که این موارد در گل وجود نداره
و پشت فرمان 206 شما حالتی اسپرتی تر ماشین خواهید یافت

اما برتری های گل
سیستم دزدگیر
بالابر های اتوماتیک همه شیشه ها
کلید باز کردن در صندوق از داخل کابین
صندلی های راحت تر
و سیستم تعلیق نرم تر نسبت به پژو
وتازگیها هم که انگار پخش cd نصب میکنند که این مورد 2 سال پیش نبود
و در کل خوش دست تر

در مورد اول من خودم از دوتا از دوستام که هم 206 داشتن هم گل پرسیدم گفتن گل کمتر می ره تعمیر گاه ولی قیمت قطعاتش گرونتره. البته توی تصادف ظاهرا خرج تعمیرش خیلی میره بالا.کلا دوستم میگفت که تاحالا بغیر از روغن و لنت عوض لردن یکبار بخاطر تعمیر موتور بالابر شیشه رفته تعمیرگاه. 20000 تا کار کرده.

در مورد برزیلی بودن گل من نمی دونم چرا انقدر حساسیت وجود داره؟:icon_quesخط تولیدی که فا و تو برزیل داره خط تولید خیلی معظمیه که خیلی از مدلهاشو اونجا میسازه . حتی گلف 92 که خیلی طرفدار داشت هم درصدی از تولیدش مال برزیل بود.:icon_cool این سیاست شرکتها برای کم کردن هزینه هاست ولی مطلقا نظارت خودشون رو از کیفیت کم نمی کنند. اگر اینجور بود که الان باید بنز کلاس E رو ایران خودرو با موتور 1600 پیکان انژکتوری می داد و در دو مدل کولر دار و بدون کولر این ماشین رو می فروخت!!!!!!:icon_arro
کنترلر پشت فرمان 206 خیلی عالیه که اصولا متمایزه تو ماشینایه داخلی.:icon_cool
گل سنسور داره برای شیشه بالابرش یعنی اگه شی خارجی بین شیشه باشه شیشه برمیگرده پایین.
بله جدیدا روی گل پخش MP3 نصب شده که نمی دونم مال 206 MP3 پخش میکنه یا نه؟

در کل فکر می کنم کاربری این دوتا ماشین باهم تا حدودی فرق کنه.206 حالت خیلی اسپرت تری داره و بخاطر سیستم تعلیقش خیلی برای رانندگی اسپرت عالیه. شتاب و قدرت موتورش هم حاکی از همینه.
ولی گل برای رانندگی بی دردسر خوبه در عین حال قدرت موتور و شتابش هم برای اینجور رانندگی کفایت می کنه.

persianking62
3 November 2007, 06:56 PM
درست خط تولید فولکس تو برازیل خط تولید پیشرفته هست.خیلی از مدل های فولکس در انجا مونتاژ میشه و صادر به امریکا میشه.ولی گل ساخته خوده برزیلی ها هست و طراحی ان در برزیل انجام شده.
ولی به قول شما کاربری این دوتا ماشین باهم فرق میکنه هر کدام ویژگیهایی دارند

علی م
28 November 2007, 03:13 PM
طراحی گل تو آلمان انجام شده : یکی از بستگانم تو فولکس توی قسمت آفیشالش کار می کنه .

m_eslam
1 December 2007, 10:30 AM
با همه اين ائصاف ،‌خودرو آلماني (چه كل ، چه خودروي آلماني ديگه) طرفداران خودش رو داره و هميشه جايگاهش در بين اونها حفظه. خودرو 206 يا به طور كل خودرو هاي فرانسوي داخل ايران هم ديگه جايگاهشون رو پيدا كردن ، فكر نميكنم كسي كه 206 داره ، با گل و بالعكسش عوض كنه.
206 يه خودرو كاملا استاندارده كه تو اروپا بازار بسيار خوبي هم داره و جالب اينكه در خود آلمان هم سهم بازار خوبي داره. من اين نكته رو از چند اروپايي شنيدم كه باهاشون ارتباط داشتم.

Raminium2001
1 December 2007, 12:20 PM
کاملا درسته. فکر می کنم دیگه نیازی به ادامه این بحث نباشه چون هرکی هر چی اطلاعات فنی داشت گفت، همه هم استفاده کردیم و دیگه حرف جدیدی نمونده. ادامه این بحث فقط میتونه باعث کل کل بین دارندگان گل و 206 باشه و جنبه علمی نداره.

pouya_yz
1 January 2008, 11:06 PM
کاملا درسته. فکر می کنم دیگه نیازی به ادامه این بحث نباشه چون هرکی هر چی اطلاعات فنی داشت گفت، همه هم استفاده کردیم و دیگه حرف جدیدی نمونده. ادامه این بحث فقط میتونه باعث کل کل بین دارندگان گل و 206 باشه و جنبه علمی نداره.

من تازه به این تاپیک سر زدم . یه مطلبی دارن که به دوستان عزیزم عرض میکنم .

اصولا تمام اتومبیلها (خصوصا در مقایسه بین گل و 206) دارای مشخصات و خصوصیات فنی - ظاهری و ... مربوط به خودشون هستند که باعث این موضوع میشه که هریک در مواردی نسبت به دیگری برتری داشته باشه و هیچوقت قطعا و صد در صد نمیشه که یکی رو برتر از دیگری دانست . مثلا اینکه فولکس گل ایموبیلایزر و دزدگیر و بالابرهای اتوماتیک داره که 206 نداره و یا پژو 206 ارکاندیشن اتوماتیک و ABS و موتور 16 سوپاپه داره و فولکس گل اونها رو نداره باعث این نیست که گل بهتر باشه یا 206 .

اما مطلبی را که می خواستم عرض کنم اینه که خرید و مالکیت و داشتن سویچ یک اتومبیل در جیب به نظر من یک امر کاملا احساسی و شخصی است مثل رنگ پیراهنی که انتخاب میکنید . بعنوان نمونه کسی که سیصد هزار دلار خرج میکنه و فراری میخره و سالی سه دفعه سوار اون میشه هرگز به جنبه های عقلانی و مقایسه ای فکر نمیکنه بلکه فقط از داشتن سویج فراری و دیدن رنگ اتومبیل سوپر اسپرتش در گاراژ منزلش لذت میبره . به نظر من اینطور اتومبیل خریدن خیلی حال میده و شما هرگز از انتخابی که کرده اید پشیمون نمیشید چون برای دلتون خرید کرده اید .

واما در مورد گل و 206 شک نکنید که هردو ماشینهای خوبی هستند حالا اگر از دیدن آرم فولکس روی جلو پنجره و روی فرمون ماشینتون لذت میبرید اگه عاشق تکنولوژی آلمان و ریزه کاریهای اونها هستید اگه به هندلینگ اهمیت میدید نباید به دلتون پشت پا بزنید و فوکلکس گل را نخرید !

و بر عکس اگه آرم شیر پژو روی فرمون 206 شما را بیاد اصالت فرانسوی میاندازه و اگه از دیدن رنگ پرتقالی کیلومتر و جلو داشبورد 206 لذت میبرید و یا اگه مرور این موضوع در ذهنتون که اتومبیلی 16 سوپاپه و پر قدرت با ترمز 4 چرخ دیسک و ای بی اس زیر پای شما چقدر احساس قدرت و امنیت میده به شما در خرید 206 شک نکنید !

ماشین خریدن یعنی برو دنبال عشقت و با اون حال کن !!!!

ali206-5
2 February 2008, 01:04 AM
مگه 206 ایموبیلایزر نداره ؟

علی م
4 March 2008, 10:33 AM
نه نداره . این بحثا فایده نداره . تا وقتی سوار گل نشده باشید نمی فهمید ما چی می گیم . تازه می فهمین ماشین چیه !!!!!!!!

shaggy
22 March 2008, 03:57 AM
دوست عزیز 206 تیپ 5 سوار شو تا ببینی که گل در مقابلش می خشکه!

iman
29 March 2008, 02:22 PM
206 تیپ 5
تو شتاب اولیه ماکسیما هم نمیتونه بگیرتش

Raminium2001
2 April 2008, 06:40 PM
دوستان لطفا در صورتی که علاقه به ادامه بحث دارید به صورت منطقی و علمی بحث کنید و شدیدا از کل کل پرهیز کنید.
ممنون

mp883
20 April 2008, 01:58 PM
بحث مقايسه خودروها در صورتي صحيح و منطقي است كه بر پايه علم و تكنولوژي صورت گيرد نه احساس و سليقه فردي. اصولاً مقايسه علمي بر پايه شاخصهاي زير صحيح است :

1- شاخص كيفيت ( دوام قطعات و مونتاژ از نظر خرابي و به صدا افتادن )
2- شاخص نرمي ( نرمي مناسب سيستم تعليق يعني عدم احساس دست اندازهاي ريز و عدم تكانهاي شديد در دست اندازهاي بزرگ)
3- شاخص قدرت ( تامين توان لازم در دنده هاي بالا بهنگام بار زياد يا سربالائي هاي تند )
4- شاخص سرعت ( سرعت مطمئنه بدون احساس سرعت و صداي زوزه باد و صداي تايرها )
5- شاخص ايمني ( ايمني از نظر تصادف و ايمني از نظر سرقت )
6- شاخص شتاب ( حداقل زمان لازم براي سرعتگيري از صفر تا 100 در دنده هاي پايين )
7- شاخص امكانات ( امكانات رفاهي خودرو مثل آينه برقي و گرمكن آينه ها و قابليت تنظيمات و ... )
8- شاخص زيبايي ( نماي دلپسند داخلي و خارجي )
9- شاخص اصالت ( سابقه دور و روشن كمپاني)

خواهشمند است از اين پس بر اساس شاخصها بحث و مقايسه كنيم.
KHABI

mp883
21 April 2008, 10:17 AM
بهترين معيار مقايسه براي شاخص قدرت موتور خودروها، كار خروجي موتور در هر ثانيه مي باشد . كار خروجي موتور در هر ثانيه عبارتست از حاصلضرب گشتاور خروجي در دور موتور مربوطه كه با تقسيم بر عدد 60 از دقيقه به ثانيه تبديل مي گردد.
حداكثر گشتاور خروجي موتور فولكس GOL در دور موتور 3000 و پژو 206 در دور موتور 4000 بدست مي آيد. بر اين اساس :

الف - مقايسه كار خروجي در هر ثانيه در دور موتور 3000 :
1- فولكس گل : 7600 = 60/3000*152
2- پژو 206 : 5325 = 60/3000*106

ب - مقايسه كار خروجي در هر ثانيه در دور موتور 4000 :
1- فولكس گل : 10133 = 60/4000*152
2- پژو 206 : 9467 = 60/4000*142

بنابراين كار خروجي موتور در هر ثانيه براي فولكس گل 40 درصد در دور موتور 3000 و 7 درصد در دور موتور 4000 بيشتر از پژو 206 (1600cc ) مي باشد. البته با افزايش دور موتور اين اختلاف كمتر و برعكس مي گردد بطوريكه در دور موتور 5800 توان موتور فولكس گل 10 درصد كمتر از پژو 206 خواهد بود.

لازم به ذكر است كه در رانندگي عادي تعويض دنده ها در دور موتور 3000 براي فولكس گل و 4000 براي پژو 206 (جهت تأمين حداكثر گشتاور ) صورت مي گيرد.

fafal
21 April 2008, 01:28 PM
1- چجوری گشتاور در دور موتور 3000 رو 106 بدست آوردید
این نمودار گشتاور-قدرت موتور تیپ 5 هست
http://citroen.c4.free.fr/C4_MOT/MOT01.jpg

2- از کجا میگی گشتاور گل در 3000 و 4000 برابر و ماکزیمم هست گشتاور بعد از کامل شدن منحنی افت میکنه و به دلیل قدرت کم گل در دورهای بالا این افت شدید تر از تیپ 5 هست این رو راحت میتونید از فرمول زیر و با قرار دادن قدرت ماکزیمم و دور اون بدست بیارید

گشتاور تیپ 5 در 5750 میشه : 136 نیوتن درمتر
گشتاور گل در 5250 میشه: 135 نیوتن در متر

حالا فرمول محاسبه قدرت بر حسب کیلوولت اینه
قدرت (کیلووات) = دور موتور (دور بر دقیقه) * گشتاور (نیوتن در متر) / 9549

دور 3000
گشتاور تیپ 5 حدودا 137 (که برای 7.4.4 حدود 142) هست
گشتاور گل 152
در نتیجه
قدرت تیپ 5 جدید (7.4.5) = 43 کیلوولت
قدرت گل : 47.7
درصد تفاوت :9.8 درصد

دور 4000:
گشتاور تیپ 5 :142 نیوتن در متر
گشتاور گل: حدود 140 نیوتن در متر

قدرت تیپ 5: 59.5 کیلووات
قدرت گل:58.6
درصد تفاوت :1.6 به نفع تیپ 5

حالا اگه شما دور رو بالاببری توی 5250 به حداکثر گل میرسی و بعد اون افت قابل ملاحضه داری ولی تیپ 5 تا 5750 علاوه بر دور قدرت هم اضافه میشه

اگه با هم به منظور شتاب گیری شروع به حرکت کنن تا دورهای بالا دنده ها رو پرمیکنن و این به معنی اینه که دور موتور زیر 4000 نمیاد و در تمامی دنده ها بجز شروع و تا دور حدود 3600 در تمامی دنده ها تیپ 5 قدرت بیشتر و شتاب بیشتری رو تحویل میده تازه اگه مدل 84 به قبل باشه که ب تمامی گشتاور های فوق 5 واحد در تیپ 5 اضافه میشه که اختلاف رو بیشتر میکنهو گل فقط در حدود دو ثانیه اول میتونه ادامه بده

من اینو بارها با گل تست گرفتم

mp883
22 April 2008, 09:19 AM
اولاً استفاده از انترپلاسيون خطي يك روش تقريبي براي تخمين گشتاور در دور موتورهاي مختلف است كه شرايط يكساني براي مقايسه فراهم مي كند ولي قبول دارم دقيق نيست. اما شما با چه روشي به گشتاور 140 نيوتن متر در دور 4000 و گشتاور 135 در دور 5250 رسيده ايد؟
ثانياً براي هر موتوري فرمول انترپلاسيون غير خطي منحصر بفردي تعريف مي گردد. نمي توان فرمول شما را براي هر خودروئي بكار برد
ثالثاً در نظر قبلي به رانندگي عادي اشاره شده است نه مسابقه. آيا شما هميشه با دور موتور 4000 با بالا رانندگي مي كنيد؟
رابعاً اگر قرار باشد افت گشتاور پس از دور مربوط به حداكثر گشتاور اينقدر شديد باشد آنوقت نظرتان در مورد موتور فولكس بورا با حداكثر گشتاور 210 نيوتن متر در دور موتور 1750 چيست؟ با نظرات شما اين خودرو بايد در دور موتور 5000 كاملاً قدرت خود را از دست بدهد.

fafal
22 April 2008, 09:50 AM
اولاً استفاده از انترپلاسيون خطي يك روش تقريبي براي تخمين گشتاور در دور موتورهاي مختلف است كه شرايط يكساني براي مقايسه فراهم مي كند ولي قبول دارم دقيق نيست. اما شما با چه روشي به گشتاور 140 نيوتن متر در دور 4000 و گشتاور 135 در دور 5250 رسيده ايد؟
ثانياً براي هر موتوري فرمول انترپلاسيون غير خطي منحصر بفردي تعريف مي گردد. نمي توان فرمول شما را براي هر خودروئي بكار برد
ثالثاً در نظر قبلي به رانندگي عادي اشاره شده است نه مسابقه. آيا شما هميشه با دور موتور 4000 با بالا رانندگي مي كنيد؟
رابعاً اگر قرار باشد افت گشتاور پس از دور مربوط به حداكثر گشتاور اينقدر شديد باشد آنوقت نظرتان در مورد موتور فولكس بورا با حداكثر گشتاور 210 نيوتن متر در دور موتور 1750 چيست؟ با نظرات شما اين خودرو بايد در دور موتور 5000 كاملاً قدرت خود را از دست بدهد.

عزیز من اون گشتاور رو راحت از روی نمودار ببینی منکه لینکش رو برات گذاشتم که
در رانندگی عادی هم زیاد دور موتور تا 4500 میره
تازه اعداد بالا مال ای سی یو 7.4.5 هست که اگه 7.4.4 باشه از حدود 3200 پژو کاملا در قدرت خروجی موتور برنده هست

در درآخر عزیز دل برادر اشتباه شما در محاسبات واضح بود که گشتاور رو برای گل ثابت در نظر گرفتین
موتور گل طراحی قدیمی و بازده پایینی داره

برای موتور بورا در 5000 نه تنها تمام قدرت رو از دست نمیدی بلکه به حداکثرش میرسی
شما فرمول رو دقت کن یک فاکتور دور موتور هست که مثلا 3000 تا اضافه شده و یک فاکتور گشتاور که مثلا 60 واحد کم شده حالا حاصل ضرب کم نمیشه هیچ زیاد هم میشه
و بالعکس کمبود گشتاور توی دورهای پایین در قیاس با هم چون دور موتور پایینه زیاد در قدرت تاثیر نداره میبینی که اختلاف در 3000 حدود 9.8 درصد هست (نه اون 40 درصد شما)
حالا اگه 147 در نظر بگیری گشتاور رو میشه
دور 3000
گشتاور تیپ 5 حدودا 142 هست
گشتاور گل 152
در نتیجه
قدرت تیپ 5 قبل 85 (7.4.4) = 44.6 کیلووات
قدرت گل : 47.7
درصد تفاوت :6.2 درصد

منحنی های قدرت گشتاور و درک فرمول های مربوطه بهترین راه برای مقایسه رو تا موتور هست
شما اون فرمول رو با دقت بررسی کن به عرایض بنده میرسی

mp883
22 April 2008, 10:48 AM
ضاهراً شما منظور بنده را متوجه نشده ايد. براي توضيح بيشتر يك مثال مي زنم:
فرض كنيد در سربالائي تند سنگلاخي متوقف شده ايد و خانواده و اسباب پيك نيك را سوار خودرو مي كنيد. براي شروع حركت توان كافي از موتور طلب مي كنيد . ولي موتور مي گويد دور موتور را به 6000 برسان تا توان دلخواهد را بدم. آيا در حالت STOP رسيدن به چنين دور موتوري راحت است. جواب بله مگر اينكه كلاچ بگيري!!!!! ولي اگر قرار باشد توان كافي در دور موتور 3000 ( فولكس گل ) يا حتي بهتر از آن دور موتور 1750 (فولكس بورا) بدست آيد بدون خاموش كردن خودرو يا پياده كردن مسافرين رسيدن به چنين دور موتوري راخت هست.
اين يك واقعيت است كه كاهش حجم موتور باعث كاهش گشتاور لازم در دورهاي پايين خواهد شد كه اين كمبود فقط در سايه افزايش دور موتور جبران پذير است. كه رسيدن به دور موتور بالا هميشه بدلخواه نيست. حالا بگوييد در دور موتور 5750 فلان مي شه و بهمان مي شه .

mp883
22 April 2008, 10:54 AM
ضمناً رانندگي در دور موتور بالا عواقبي چون افزايش صداي موتور، افزايش استهلاك، افزايش مصرف سوخت، احساس نامطلوب عدم ايمني و ... را در پي خواهد داشت كه كلاً :
شعار هر فولكسي راحتي و لذت توام با قدرت
شعار هر پژو مسابقه و كورس و اسپورت و ... به هر قيمتي!

mp883
22 April 2008, 11:19 AM
اگر بالا بودن دور موتور دد حداكثر گشتاور و حداكثر توان مزيت است چرا در موتورهاي ديزلي خودروهاي سنگين از جمله كاميونها و تريلرها اين تكنولوژي استفاده نمي شود. مي توانستند حجم موتور خودروهاي سنگين را كاهش در عوض دور موتور را بالا ببرند تا كار خروجي لازم تامين شود. جواب بديهي است رسيدن به دور موتور بالا سخت است.
اگر قرار باشد پژو 206 يا فولكس گل با هيونداي آزرا رقابت كند (با توجه به حجم موتورشان) تلاش زيادي (دور موتور بالايي) از طرف كوچولوها لازم است. پس پژو 206 با حجم موتور 1600 اگر بخواهد سر به سر فولكس گل با حجم موتور 1800 بذارد بايد تلاش زيادي كند ( دور موتور را بالا ببرد)

fafal
22 April 2008, 12:06 PM
اگر بالا بودن دور موتور دد حداكثر گشتاور و حداكثر توان مزيت است چرا در موتورهاي ديزلي خودروهاي سنگين از جمله كاميونها و تريلرها اين تكنولوژي استفاده نمي شود. مي توانستند حجم موتور خودروهاي سنگين را كاهش در عوض دور موتور را بالا ببرند تا كار خروجي لازم تامين شود. جواب بديهي است رسيدن به دور موتور بالا سخت است.
اگر قرار باشد پژو 206 يا فولكس گل با هيونداي آزرا رقابت كند (با توجه به حجم موتورشان) تلاش زيادي (دور موتور بالايي) از طرف كوچولوها لازم است. پس پژو 206 با حجم موتور 1600 اگر بخواهد سر به سر فولكس گل با حجم موتور 1800 بذارد بايد تلاش زيادي كند ( دور موتور را بالا ببرد)

خوب دیگه کم دقتی
موتور دیزل تراکم بسیار بالایی داره تقریبا 3 الی 10 برابر موتور بنزین سوز
دلیلش هم که روشنه و جای بحثش اینجا نیست

تراکم بالا طول زیاد پیستون و stroke رو میخاد یعنی بازوی محرک بلند و گشتاور زیاد
در ضمن گشتاور زیاد باعث قدرت زیاد در دور کم میشه (البته گشتاور فاحش زیاد نه مثلا 10 یا 15 پوینت)

دور کم توان بالا مشخصات ماشین سنگین نه سواری

ماشین های دیزل سواری هم با کلی بهینه سازی شده به سرعت بالا میرسن

شما تحقیقات رو بیشتر کن و جای دفاع کورکورانه به حقیقت موضوع برس

تمامی موتور های 5000 سی سی مدرن (انواع و اقسام بنز و بی ام و و ....)
توی دوربالای 6000 به ماکز قدرت میرسن و بالای 4000 به ماکز گشتاور

fafal
22 April 2008, 12:09 PM
فرض كنيد در سربالائي تند سنگلاخي متوقف شده ايد و خانواده و اسباب پيك نيك را سوار خودرو مي كنيد. براي شروع حركت توان كافي از موتور طلب مي كنيد . ولي موتور مي گويد دور موتور را به 6000 برسان تا توان دلخواهد را بدم. آيا در حالت STOP رسيدن به چنين دور موتوري راحت است. جواب بله مگر اينكه كلاچ بگيري!!!!! ولي اگر قرار باشد توان كافي در دور موتور 3000 ( فولكس گل ) يا حتي بهتر از آن دور موتور 1750 (فولكس بورا) بدست آيد بدون خاموش كردن خودرو يا پياده كردن مسافرين رسيدن به چنين دور موتوري راخت هست.
اين يك واقعيت است كه كاهش حجم موتور باعث كاهش گشتاور لازم در دورهاي پايين خواهد شد كه اين كمبود فقط در سايه افزايش دور موتور جبران پذير است. كه رسيدن به دور موتور بالا هميشه بدلخواه نيست. حالا بگوييد در دور موتور 5750 فلان مي شه و بهمان مي شه .

عزیز من دیگه واقعا تاپیک رو بردی تو باقالیا

پس جعبه دنده برای چی استفاده میشه

نکن برادر من

mp883
22 April 2008, 12:32 PM
ممنون مي شوم اگر مساله زير را برايم كاملاً علمي توضيح دهيد.
فولكس واگن آلمان طراحي موتور فولكس بورا و جتا رو از جمله افتخارات خود عنوان كرده كه با موتور 1800 سي سي خود قادر است توان 150 در 5700 و شتاب صفر تا صد را در عرض كمتر از 9 ثانيه بدست آورد (ركورد در حجم 1800 سي سي ) . اين در حاليستكه حداكثر گشتاور 210 را در دور 1750 (دور بسيار پايين ) ايجاد مي كند كه به گفته شما مي شود بدترين نوع تكنولوژي. به نظر من چنانچه تامين دور بالا در موتورهاي ديزلي تكنولوژي است تامين دور پايين در موتورهاي بنزيني سخت است.

fafal
22 April 2008, 01:02 PM
ممنون مي شوم اگر مساله زير را برايم كاملاً علمي توضيح دهيد.
فولكس واگن آلمان طراحي موتور فولكس بورا و جتا رو از جمله افتخارات خود عنوان كرده كه با موتور 1800 سي سي خود قادر است توان 150 در 5700 و شتاب صفر تا صد را در عرض كمتر از 9 ثانيه بدست آورد (ركورد در حجم 1800 سي سي ) . اين در حاليستكه حداكثر گشتاور 210 را در دور 1750 (دور بسيار پايين ) ايجاد مي كند كه به گفته شما مي شود بدترين نوع تكنولوژي. به نظر من چنانچه تامين دور بالا در موتورهاي ديزلي تكنولوژي است تامين دور پايين در موتورهاي بنزيني سخت است.

عزیزم مشخصات کامل موتور رو بزار امیدوارم دیزل نباشه

اینجانب
22 April 2008, 02:12 PM
با تشکر از دوستان عزیز،
لطفا بحث را بصورت علمی ادامه بدهند و از تیکه انداختن بهم خودداری کنند که بدون دلخوری به نتیجه برسیم.
در ضمن بیل منم گم شده، شما ندیدینش؟:icon_cry:

mp883
23 April 2008, 08:40 AM
براي مشاهده مشخصات فني خودرو به سايت زير تشريف ببريد:
http://www.bamkhodro.com/bora1.asp
اگر اطلاعات بيشتر هم بخواهيد مقاله PDF تكنولوژي فولكس بورا را بعداً در اختيارتان قرار مي دهم.
دوست عزيز قبول كنيد استفاده از دور موتور بالا جهت رسيدن به توان مطلوب، فقط جبران كمبود حجم موتور است ولي قرار نيست حتماً اين كمبود كاملاً برطرف شود مگر در خودرويي چون فولكس بورا كه واقعاً بر دانش و تكنولوژي شركت فولكس واگن آلمان متكي است و با موتور 1800 حتي بدون بالا بردن دور موتور يك موتور 2000 سي سي را حريف است. عبارت تكنولوژي تقريباً در موتور 1600 مگان صادق است چرا كه با حجم موتور كم توانسته به گشتاور 152 نيوتن متر ( همان گشتاور فولكس گل) دست پيدا كند ولي باز هم در دور موتور 4000 در حاليكه 206 با همين حجم موتور فقط توانسته به گشتاور 142 برسد آنهم در دور 4000 نه 3000 . پس مقايسه فولكس گل و 206 مثل مقايسه 206 معمولي با پرايد است (دوستي دارم كه با پرايدش 206 تيپ دو را حريف است ولي با چه قيمتي؟).
مقايسه فولكس گل با مگان 1600 صحيح است نه 206 .
ضمناً اگر دور موتور پايين مزيتي نداشت چرا مهندسين شركت ايران خودرو با دستكاري موتور پژو 405 دور موتور را از 3500 به 3000 كاهش دادند؟

mp883
23 April 2008, 09:32 AM
ضمناً اگر دور موتور پايين مزيتي نداشت چرا مهندسين شركت ايران خودرو با دستكاري موتور پژو 405 دور موتور را از 3500 به 3000 براي سمند كاهش دادند؟

good_rally
23 April 2008, 12:50 PM
گل نميتونه با مگان 1600 مقايسه بشه چون گل هاچ بك ومگان سدان است.
قيمتاشونم كه حدود 10 تومان با هم فاصله دارند .

MKHSH
27 April 2008, 12:28 PM
اساتيدي كه در خصوص نرمي و به صدا افتادن قطعات بدنه و صداي موتور و گيربكس و تاير و باد و رواني دنده ها و ...(كلاً كيفيت) مي توانند دو خودروي فولكس گل و پژو 206 صندوقدار (SD) را مقايسه كنند لطفاً اظهار نظر نمايند. با تشكر.

HOOSEIN 105
3 May 2008, 11:01 AM
206:
امکانات:
تمام شیشه ها برقی – آینه برقی – تنظیم ارتفاع صندلی راننده - کولر اتوماتیک- ایربگ راننده و سرنشین جلو - سیستم صوتی با امکان پخش CD- قفل شیشه های عقب- ترمز ABS – قفل مرکزی – تنظیم ارتفاع فرمان و غیره ...
مشخصات فنی:
موتور این خودرو 4 سیلندر است و دارای حجمی بالغ بر 1600سی سی دارد همچنین دارای 16 سوپاپ است که میتونه قدرتی بالغ بر 110اسب رو بوجود بیاره
وزن این خودرو1200کیلوگرم است که انتظار میرود این خودرو بتواند سرعت 210را پر کند
همچنین حجم باک این خودرو 50 لیتر است:

بریم سراغ گل:
موتور این خودرو 1800سی سی است و دارای 4سیلندر است و میتونه این موتور قدرتی بالغ بر 100اسب رو بوجود بیاره
طول این خودرو -عرض و ارتفاع این خودرو به ترتیب:
3916-1621-1421
ترمز این خودرو در جلو دیسکی اسیت
اینم بدون شرح و عکس این خودرو:

جای 206 1200 کیلو میباشد
مخم ترکید

MKHSH
8 May 2008, 10:33 AM
اشتباه رايج در مقايسه فني خودروها مقايسه در حد نهايي است. اصولاً مقايسه بايستي در حد بهره برداري صورت گيرد نه حد نهايي.
مثلاً مقايسه حداكثر سرعت يا حداكثر توان شايد از لحاظ تئوري صحيح باشد ولي از لحاظ عملي مردود است. زيرا دستيابي به حداكثر سرعت و حداكثر توان در حد نهايي بوده و موقت يا لحظه اي است (دور موتور خيلي بالايي لازم است). در حاليكه اگر سرعت و توان در حد بهره برداري ( زمان حداكثر گشتاور يا زمان تعويض دنده ها) صورت گيرد صحيح است چون دائمي است (دور موتورهاي معمول صورت مي گيرد).
به همين دليل (( توان در حداكثر گشتاور)) و ((سرعت در حداكثر گشتاور)) بعنوان دو پارامتر منطقي براي مقايسه فني خودروها تعريف مي شود.
توان ارتباط مستقيم با كار خروجي موتور دارد . لذا بجاي آن مي توان كار خروجي موتور در هر ثانيه را با حاصلضرب گشتاور در دور موتور تقسيم بر عدد 60 بدست آورد.

MKHSH
8 May 2008, 11:36 AM
مقايسه كار در حداكثر گشتاور (مقايسه توان در حد بهره برداري ) :

1- فولكس گل --------------------7600=60/3000*152
2- پژو 206 (1600)--------------9467=60/4000*142

دور موتور در حد بهره برداري براي دو خودرو متفاوت است. ضمناً در حد نهايي حداكثر توان فولكس گل 100 و حداكثر توان پژو 206 تيپ پنج 110 اسب است. البته اگر مقايسه در دور موتور يكسان 3000 صورت گيرد قضيه برعكس مي شود.

MKHSH
29 May 2008, 01:04 PM
بهتر بود در اين تاپيك فولكس گل و پژو 306 يا 307 مقايسه مي شد چون از نظر كلاسبندي 206 در رده خودروهاي سواري كوچك ولي فولكس گل در رده خودروهاي سواري متوسط قرار دارد
(http://www.ifco.ir/transportation/standards/leveling_vehicles.asp)

drnariman
29 May 2008, 10:39 PM
البته من این نکته را ذکر کنم در سیستم امریکایی سوناتا رو جز سدان متوسط !!!!! حساب می کنن شما دیگه خودتون حساب 206 و گل رو بکنین دیگه .

BNZ_SLR
2 June 2008, 12:29 AM
206 تیپ 5 از هر نظر سرتره

MKHSH
2 June 2008, 12:59 PM
برعكس 206 تيپ 2 و 3 بازار خريد و فروش تيپ 5 واقعاً مصيبته. اگر قصد فروش تيپ 5 رو داشته باشيد حداقل يك ماه قبل بايد اقدام كنيد مخصوصاً اگر مدل پايين باشه. شايد علتش بخاط اينكه كسي دلش نمياد اين همه پول واسه يه خودروي سواري كوچك بده.
در مورد فولكس گل بدليل پايين بودن عرضه در برابر تقاضا و تازگي قيافش و چون در رده خودروهاي متوسط قرار داره، فروش عالي داره. دوستم يك روزه فروخت و زانتيا خريد.

ehsan62
3 June 2008, 12:51 AM
اینطور نیست دوست عزیز،گل هم باید طالب پیدا بشه.حالا دوستت خیلی خوش شانس بوده که یه روزه فروخته دلیل نمیشه تعمیمش بدی.من هم 206 تیپ 5 رو تو یه بعد از ظهر فروختم اما این دلیل نمیشه که بخوام واسه همه تعمیم بدم.ولی اینو بدون که تیپ 5 هر چی باشه از خانواده پژو هست و مطمئنا تو ایران بازازش از ولکس بهتره.

ehsan62
3 June 2008, 01:33 AM

دوست عزیز فکر نمیکنید که با تعصبتون نسبت به گل تاپیک رو منحرف میکنید.
به نظر بنده مقایسه این دو ماشین کار عبثی است،در حال حاضر موتورهای با فناوری 2 سوپاپ در هر سیلندر منسوخ شده و بسیار قدیمی است و جای هیچ بحثی نیست.

MKHSH
5 June 2008, 08:22 AM
در جريان بحث mp883 بودم مال خيلي وقت پيشه. از وقتيكه عبارت (كار خروجي موتور) در اين تاپيك تعريف شد بحث هم تموم شد.
كار خروجي با توان موتور ارتباط مستقيم دارد. معمولاً توان در حد نهايي موتور بصورت حداكثر توان موتور تعريف ميشود اما به قول دوستم mp883 يك رانندگي عادي و مستمر در حد بهره برداري يعني دور موتور مربوط به حداكثر گشتاور صورت مي گيرد كه توان در اين دور موتور معمولاً در دست نيست لذا بجاي آن مي توان كار خروجي موتور را در حد بهره برداري موتور محاسبه و مقايسه كرد.
كار خروجي موتور بصورت حاصلضرب گشتاور در دور موتور متناظر تعريف مي شود كه با تقسيم بر عدد 60 به كار خروجي در هر ثانيه تبديل مي گردد:
مقايسه كار خروجي موتور در حد بهره برداري :
1- پژو 206 با حجم موتور 1600 و 16 سوپاپ -------------------------------9467=60/4000*142
2-فولكس گل با حجم موتور 1800 و 8 سوپاپ------------------------------7600=60/3000*152

يعني در يك رانندگي عادي هم پژو 206 توان بيشتري از فولكس گل نشان ميدهد.
چنانچه ديده مي شود اگر گشتاور موتوري پايين باشد مي توان با دور موتور بالا آنرا جبران كرد. يا اگر گشتاور موتوري بالا باشد با دور موتور پايين هم مي توان به كار خروجي مطلوبي دست يافت. حالا اگر هم گشتاور و هم دور موتور بالا باشد كه ...
ولي بنده تجربه سواري هر دو خودرو رو داشتم و با جرات مي تونم بگم كه همه چيز توان نيست . لذت رانندگي با فولكس گل رو فقط يك فولكس سوار مي تونه احساس كنه و قابل بيان و قابل مقايسه با پژو 206 نيست. 206 داراي يك سيستم تعليق سفت و خشك است و فقط به درد اسپورت ميخوره ولي فولكس گل از يك سيستم تعليق نرم و راحتي بهره مي بره و براي لذت بردن از رانندگي و احساس آرامش طراحي شده است. (تفاوت معمول طرح آلمان و فرانسه)
كيفيت هر دو خودرو رو قبول دارم. از شما دعوت مي كنم يكبار فولكس سوار شويد تا بتوانيد از كمي اضافه توان پژو 206 تيپ پنجتون بگذريد. ضمناً فولكس گل از نظر ابعاد با پژو 307 قابل مقايسه است. 206 در رده خودروهاي كوچك ولي گل در رده خودروهاي متوسط است. من سرعت 180 رو با فولكس گل به راحتي رفتم ولي با 206 بعد از 160جرات نكردم كه شايد چپ كنه. (البته آخرين ركورد سرعت گل 210 كيلومتر در ساعت بوده است كه اگر بخواهيد عكسشو ميذلرم).
ختم كلام : تا رنج قيمت 18 ميليون هر دو خودرو بهترين انتخاب است.

MKHSH
5 June 2008, 11:10 AM
تنها خودرو طرح آلمان همين فولكس گل است كه مي تونم سوار بشم و از نظر كيفيت و راحتي و لذت رانندگي فعلاً همينو ترجيح ميدم تا زماني كه باباش يعني فولكس بورا (http://www.bamkhodro.com/bora1.asp) يا عموش يعني فولكس پاسات (http://www.bamkhodro.com/passat1.asp) توليد بشه.
150 اسبه اولي با شتاب 8.5 ثانيه و دومي با شتاب 9.4 ثانيه براي آن هيكل.

jahantak
8 June 2008, 06:49 PM
درسته خون آلمانی تو کالبد این ماشین هستش اما این ماشین در اصل برزیلیه
ولی من خودم 206 رو ترجیح می دم.

MKHSH
9 June 2008, 08:26 AM
درسته خون آلمانی تو کالبد این ماشین هستش اما این ماشین در اصل برزیلیه
ولی من خودم 206 رو ترجیح می دم.

درسته خون فرانسه تو کالبد این ماشین هستش اما این ماشین در اصل ايرانيه.
ايران يا برزيل؟
دوست خوب سياست كارخانه فولكس براي كاهش هزينه نيروي انساني توليد محصولاتش در برزيل و مكزيك و ... بوده ولي هميشه تحت نظارت كمپاني فولكس آلمان بوده و خواهد بود. فولكس هركجاي دنيا هم كه توليد بشه باز هم يك فولكس است. مي توانيد با يكبار سواري فولكس گل آنرا با پژو 206 و يكبار با سواري فولكس نيو پاسات آنرا با تويوتا كمري و هيونداي آزرا مقايسه كنيد. با توجه به مشكلات خارجي ايران همين گل كوچولو هم برامون كافيه.

بامدادان
18 June 2008, 02:33 PM
گل رو بايد سوار بشيد تا متوجه بشين چيه

09121694152
10 July 2008, 01:25 PM
از نظر قدرت موتوری گل سره ولی بهعلت قینتی که دارد خرید آن سودی ندارد

ATOS
10 July 2008, 05:55 PM
از وقتی با تیپ 5 از جاده پرت شدم بیرون کمی در مورد نظرم شک کردم:icon_razz
پایداری گل چطور؟:icon_evil

MKHSH
12 July 2008, 07:37 AM
از وقتی با تیپ 5 از جاده پرت شدم بیرون کمی در مورد نظرم شک کردم:icon_razz
پایداری گل چطور؟:icon_evil

به تاپيك جامع فولكس واگن گل مراجعه كنيد.

aquarium
2 August 2008, 06:54 PM
ببخشید بعد خوندن تاپیک البته قسمتی . اینطور برام داره نشون میده که دوستان میخوان با ماشین های ذکر شده در رالی صحرایی شرکت کنند و نفر اول بشند . ماشین یک چیز صلیغه ایی هستش و اگه همه مردم بخوان برند 206 یا گل بگیرند که دیگه تنوع کجا بره .

eng.oam
16 August 2008, 11:46 PM
فعلا که نه تیپ 5 تولید میشه و نه از فروش گل خبری هست پس در حال حاضر بیخیال شید!!!

MKHSH
24 August 2008, 08:53 AM
فعلا که نه تیپ 5 تولید میشه و نه از فروش گل خبری هست پس در حال حاضر بیخیال شید!!!

فروش فولكس گل مجددا آغاز شد. به نمايندگيها سر بزنيد.

adolf1945
24 August 2008, 09:53 AM
206 و گل هیچ کدوم نیازهای یک خانوار رو به طور کامل جواب نمیدن .
ولی گل کمی بهتره چون لا اقل فنر بندی بهتری داره و ارتشاعات زمین رو حواله راننده نمیکنه .
وقتی سوار 206 هستی انگار داری گاو سواری میکنی از بس این ماشین میکوبه .

گل رو هم نمیدونم چون تا حالا سوار نشدم . و لی فکر کنم نرمتر باشه .

yankee
3 September 2008, 01:21 AM
بابا 206 تیپ 5 موتور خیلی خوبی داره ولی سواری افتضاحی داره و واقعآ آدم 206 هم که حسابی جوات شده مخصوصآ از زمانی از این رنگ های سرخابی و مسی تولید شد همه براش سان روف دستی هم گذاشتن ابرو 206 رو بردن 206 دیگه مثل پراید شد و گل واقعآ ازش سره...
از اون مسخره تر تیپ بندی 206 هست یکی 18 ملیون پول میده با کسی که 206 تیپ 2 داره به سختی شنایسایی میشه...
206 دیگه دورش تمام شد..

MKHSH
4 September 2008, 12:55 PM
206 تيپ پنج اولا كه ديگه توليد نميشه، ثانيا 206 بيشتر به تيپ خانومها ميخوره تا آقايون ( با اون چراغهاي مامانيش)، ثالثاً بقول دوستمون ديگه جواتي شده و همه از ديدنش سير شدند از هر سوراخ سمبه اي ميبيني يه 206 مياد بيرون.

good_rally
4 September 2008, 01:36 PM
206 تيپ پنج اولا كه ديگه توليد نميشه، ثانيا 206 بيشتر به تيپ خانومها ميخوره تا آقايون ( با اون چراغهاي مامانيش)، ثالثاً بقول دوستمون ديگه جواتي شده و همه از ديدنش سير شدند از هر سوراخ سمبه اي ميبيني يه 206 مياد بيرون.
به نظر من با این که 206 در سال 98طراحی شده وتو کشورمون تعداد 206 خیلی زیاد شده ولی به نظر من طراحیش هنوز هم تازه است.
من هنوزم که داخل ماشینم میشینم و رانندگی میکنم واقعا از زیبایی وطراحی داخل ماشین لذت میبرم.
بعدشم مقاسه تیپ 5با گل خیلی وقته که تموم شده وبرتریها هر ماشین نسبت به همدیگه معلوم شده.
یعنی چی با اون چراغای مامانیش؟
این اصلا معنی نداره.

درکل تیپ5 دارای
قدرت بیشتر
کیفیت بهتر
ایمنی بالاتر
مصرف کمتر
امکانات بیشتر
شتاب بهتر میباشد .
گل هم برتریهاش دربرابر تیپ5 فقط سیستم تعلیق نرمتر و هندلینگ بهتر میباشد.
اینا قبلا گفته شده ومن یک باره دیگه گفتم که جای بحث باقی نمونه.
مثلا فلان ماشین به درد پیرمرد ها میخوره یا اون ماشین به درد خانوم ها میخوره اینا خوب بودن یا بد بودن یک ماشین رو ثابت نمیکنه دوست من.
شما اگه فکر میکنی گل بهتر ازتیپ 5 است با دلیل بیا صحبت کن به جای اینکه کنایه بزنی واز شکلو شمایل ماشین ایراد بگیری.

pooriya_mc
4 September 2008, 03:02 PM
206 با موتور 1.6لیتری 110 اسب و موتور گل با موتور 1.8 100 اسب. به نظر من 206 نه تنها چیزی از گل کمتر نداره بلکه خیلی هم سرتره . حداقل از لحاظ قیافه که 206 خیلی سرتره.

pooriya_mc
4 September 2008, 03:15 PM
دوست عزیز اینجوری که شما میگی باید تولید ماشینایی مثل 206,ماتیز یا ام وی ام رو کلا جمع کنن :icon_cool

eysun
4 September 2008, 03:40 PM
به نظر من با این که 206 در سال 98طراحی شده وتو کشورمون تعداد 206 خیلی زیاد شده ولی به نظر من طراحیش هنوز هم تازه است.
من هنوزم که داخل ماشینم میشینم و رانندگی میکنم واقعا از زیبایی وطراحی داخل ماشین لذت میبرم.
بعدشم مقاسه تیپ 5با گل خیلی وقته که تموم شده وبرتریها هر ماشین نسبت به همدیگه معلوم شده.
یعنی چی با اون چراغای مامانیش؟
این اصلا معنی نداره.

درکل تیپ5 دارای
قدرت بیشتر
کیفیت بهتر
ایمنی بالاتر
مصرف کمتر
امکانات بیشتر
شتاب بهتر میباشد .
گل هم برتریهاش دربرابر تیپ5 فقط سیستم تعلیق نرمتر و هندلینگ بهتر میباشد.
اینا قبلا گفته شده ومن یک باره دیگه گفتم که جای بحث باقی نمونه.
مثلا فلان ماشین به درد پیرمرد ها میخوره یا اون ماشین به درد خانوم ها میخوره اینا خوب بودن یا بد بودن یک ماشین رو ثابت نمیکنه دوست من.
شما اگه فکر میکنی گل بهتر ازتیپ 5 است با دلیل بیا صحبت کن به جای اینکه کنایه بزنی واز شکلو شمایل ماشین ایراد بگیری.
زیبایی که سلیقه ای هست ولی شما چطوری به نتیجه رسیدی که ایمنی و امکانات و کیفیت 206 از گل بهتره؟:icon_twis:icon_twis:icon_twis
قطعاتی که در کارخونه فولکس برزیل ساخته شده کیفیت بهتری داره یا در کارخونه ی معظم ایساکو؟؟؟؟؟
در مورد ایمنی 206 میتونم بیشتر بدونم لطفا؟ ایربگ که هر دو دارن! از لحاظ فرم بدنه هم که گل بسیار ایمن تر هست و محکم بودن بدنه هم که حرفی برای گفتن نمیمونه!!!:icon_cool نکنه میخواین از ترمز abs بگین؟ سیستم بی نظیر ترمز های فولکس بر همه ثابت شده...
حالا شتاب بیشتر که خوب بهتره در 206 . مصرف هم که خوب به خاطر حجم بیشتر موتور هست!
جای بحث باقی موند؟!!!

eysun
4 September 2008, 03:51 PM
لطفا اینجا رو بخونید در مورد محکمی بدنه 206 اطلاعات کسب کنید :icon_lol::icon_razz
http://www.phalls.com/showthread.php?p=562319#post562319

eysun
4 September 2008, 03:55 PM

شما احتمالا طراحی زیباتر ندیدین! (منظورم گل نیست)

good_rally
4 September 2008, 04:55 PM
زیبایی که سلیقه ای هست

بله زیبایی سلیقه ای است وهر کسی سلیقه خاص خودش رو داره وسلیقه من اینه که 206 از گل زیباتر است.

ولی شما چطوری به نتیجه رسیدی که ایمنی و امکانات و کیفیت 206 از گل بهتره؟:icon_twis:icon_twis:icon_twis
قطعاتی که در کارخونه فولکس برزیل ساخته شده کیفیت بهتری داره یا در کارخونه ی معظم ایساکو؟؟؟؟؟
:icon_mrgr
در مورد کیفیت باید بگم که با توجه به تست سازمان گشترش ونوسازی صنایع ایران هر 3ما یک بار انجام میشه
206 هاچ بک درآخرین تست مقام 5خودروی باکیفیت کشور رو به خودش اختصاص داده.
206هاچ بک SD به ترتیپ در مقام 5و 6 ودر قسمت خیلی خوب ها قرار گرفتند .
گل هم در 10 جدول و در قسمت خوب ها قرار گرفت
http://www.phalls.com/showthread.php?t=42953&page=2

در مورد ایمنی 206 میتونم بیشتر بدونم لطفا؟ ایربگ که هر دو دارن! از لحاظ فرم بدنه هم که گل بسیار ایمن تر هست و محکم بودن بدنه هم که حرفی برای گفتن نمیمونه!!!:icon_cool

مگه هر ماشینی که بدنه اش محکم است دلیل بر ایمنی سرنشینه ماشین میشه؟
یک مثال خیلی ساده براتون میزنم.
اگه به ماشین های امریکایی قدیمی دقت کرده باشی تو تصادفات مثلا با برخورد به درخت به خاطر محکم بودن بدنه میبینید که بدنه ماشین خیلی کم خراب میشه ولی تمام ضربرو به سرنشین خودرو منتقل میکنه.
ولی در خودرو های امروزی طراحان تلاش میکنند خودرویی بسازند که درهنگام تصادف ضربه بیشتر به بدنه خودرو وارد بشه وبه طور کلی میشه گفت که بدنه خودشو فدای سرنشین میکنه واز منتقل کردن ضربه به سرنشین جوگیری میکنه.
بعدشم ما 2نوع ایمنی داریم.
یکی ایمنی فعال ودیگیری ایمنی غیر فعال نام داره.
ایمنی فعال به ایمنی میگن که از بروز تصادف جلوگیری میکنه.
مثلا سیستم های ترمز هندلینگ خودرو وپایداری خودرو .
ایمنی غیر فعال هم به ایمنی میگن که هنگامی که خودرو دچار تصادف شده این ایمنی غیر فعال اینک فعال شده وباعث ایمنی سرنشین خودرو میگردد.
ایمنی غیر فعال مثل کمربند ها نوع وطراحی اطاق خودروبرای جذب کردن ضربه و ایربگها .
ودر انتها تمام این ایمنی های فعال وغیر فعال باعث شده که تیپ5 4ستاره از موسسه تست ایمنی خودرو در اروپا بگیره وایمنی ماشین در سطح خیلی خوب قرار داره.
اینم لینکش که 4ستاره بودن 206 رو ثابت میکنه.
http://www.crash-test.org/marques/resultat.php?mod=peu206_2000

در مورد امکانات باید بگم که گل هم امکاناتش خوبه ولی یک چند مورد در تیپ 5 امکانات بیشتری وجود داره که گل باید حسرتشو بخوره.
مثل ایرکاندیشن اتوماتیک صفحه نمایشکر وکنترل سیستم صوتی از پشت فرمان .
سنسور نور وباران هم که در مدل های تولید اروپا موجود است ولی در ایران این سیستم بر روی خودرو ها وجود نداره ولی به صورت آپشن قابل نصب است.

نکنه میخواین از ترمز abs بگین؟ سیستم بی نظیر ترمز های فولکس بر همه ثابت شده...

درسته گل بدون سیستم ضد قفل ABS هم ترمزاش خیلی قوی است .
ولی هرگز نمیتونه کار ABS رو انجام بده.
ولی تیپ 5 علاوه بر داشتن ABS و EBD دارای سیستم ترمز کمکی هم است شاید خیلی از اونایی که تیپ 5دارند از این سیستم اطلاعی نداشته باشند.
ولی این سیستم در تیپ 5 وجود داره ونامشم EBA است.
اگه دوست داشتید در مورد این سیستم در تیپ 5 توضیح بدم.پ

شما احتمالا طراحی زیباتر ندیدین! (منظورم گل نیست)

عزیزم به نظر من که طراحی داخل 206 خیلی زیبا تر از گل است این سلیقه من است وممکنه کسه دیگری بامن مخالف باشه.
به اینم دقت کنید که طراحی 206 درسال 98 انجام شده وبازم به نظر من خیلی قشنگ طراحی شده نسبت به 10سال پیش.

جای بحث باقی موند؟!!!

اینو من باید بپرسم دوست من.
قانع شدید یابازم بیشتر توضیح بدم .
من هیچ حرفیرو بدون مدرک نمیزنم دوست من.

eysun
4 September 2008, 05:50 PM
بله زیبایی سلیقه ای است وهر کسی سلیقه خاص خودش رو داره وسلیقه من اینه که 206 از گل زیباتر است.
:icon_mrgr
در مورد کیفیت باید بگم که با توجه به تست سازمان گشترش ونوسازی صنایع ایران هر 3ما یک بار انجام میشه
206 هاچ بک درآخرین تست مقام 5خودروی باکیفیت کشور رو به خودش اختصاص داده.
206هاچ بک SD به ترتیپ در مقام 5و 6 ودر قسمت خیلی خوب ها قرار گرفتند .
گل هم در 10 جدول و در قسمت خوب ها قرار گرفت
http://www.phalls.com/showthread.php?t=42953&page=2

مگه هر ماشینی که بدنه اش محکم است دلیل بر ایمنی سرنشینه ماشین میشه؟
یک مثال خیلی ساده براتون میزنم.
اگه به ماشین های امریکایی قدیمی دقت کرده باشی تو تصادفات مثلا با برخورد به درخت به خاطر محکم بودن بدنه میبینید که بدنه ماشین خیلی کم خراب میشه ولی تمام ضربرو به سرنشین خودرو منتقل میکنه.
ولی در خودرو های امروزی طراحان تلاش میکنند خودرویی بسازند که درهنگام تصادف ضربه بیشتر به بدنه خودرو وارد بشه وبه طور کلی میشه گفت که بدنه خودشو فدای سرنشین میکنه واز منتقل کردن ضربه به سرنشین جوگیری میکنه.
بعدشم ما 2نوع ایمنی داریم.
یکی ایمنی فعال ودیگیری ایمنی غیر فعال نام داره.
ایمنی فعال به ایمنی میگن که از بروز تصادف جلوگیری میکنه.
مثلا سیستم های ترمز هندلینگ خودرو وپایداری خودرو .
ایمنی غیر فعال هم به ایمنی میگن که هنگامی که خودرو دچار تصادف شده این ایمنی غیر فعال اینک فعال شده وباعث ایمنی سرنشین خودرو میگردد.
ایمنی غیر فعال مثل کمربند ها نوع وطراحی اطاق خودروبرای جذب کردن ضربه و ایربگها .
ودر انتها تمام این ایمنی های فعال وغیر فعال باعث شده که تیپ5 4ستاره از موسسه تست ایمنی خودرو در اروپا بگیره وایمنی ماشین در سطح خیلی خوب قرار داره.
اینم لینکش که 4ستاره بودن 206 رو ثابت میکنه.
http://www.crash-test.org/marques/resultat.php?mod=peu206_2000

در مورد امکانات باید بگم که گل هم امکاناتش خوبه ولی یک چند مورد در تیپ 5 امکانات بیشتری وجود داره که گل باید حسرتشو بخوره.
مثل ایرکاندیشن اتوماتیک صفحه نمایشکر وکنترل سیستم صوتی از پشت فرمان .
سنسور نور وباران هم که در مدل های تولید اروپا موجود است ولی در ایران این سیستم بر روی خودرو ها وجود نداره ولی به صورت آپشن قابل نصب است.

درسته گل بدون سیستم ضد قفل ABS هم ترمزاش خیلی قوی است .
ولی هرگز نمیتونه کار ABS رو انجام بده.
ولی تیپ 5 علاوه بر داشتن ABS و EBD دارای سیستم ترمز کمکی هم است شاید خیلی از اونایی که تیپ 5دارند از این سیستم اطلاعی نداشته باشند.
ولی این سیستم در تیپ 5 وجود داره ونامشم EBA است.
اگه دوست داشتید در مورد این سیستم در تیپ 5 توضیح بدم.پ

عزیزم به نظر من که طراحی داخل 206 خیلی زیبا تر از گل است این سلیقه من است وممکنه کسه دیگری بامن مخالف باشه.
به اینم دقت کنید که طراحی 206 درسال 98 انجام شده وبازم به نظر من خیلی قشنگ طراحی شده نسبت به 10سال پیش.

اینو من باید بپرسم دوست من.
قانع شدید یابازم بیشتر توضیح بدم .
من هیچ حرفیرو بدون مدرک نمیزنم دوست من.

این همه مطلب رو ول کردی چسبیدی به محکم بودن بدنه؟ اون سایتی که شما از توش 4 تا ستاره گرفتین گل نداره ولی گلف داره! یه نگاهی بنداز بهش:icon_cool
سازمان کیفیت و نمیدونم چی واقعا چقدر دقیق صحبت میکنه:icon_lol: عزیزم یه کلام گفتم خودت برو تا ته! فولکس برزیل یا ایساکو ایران؟:icon_sad: (پژو فرانسوی بیار گلمو پرت میکنم تو دره ازت میگیرمش:icon_cool)
وای وای حسرت ایر کاندیشن موند به دلم . شمام حسرت دزدگیر فابریک بخور:icon_lol: بابا این چیزا که حسرت نداره خوب آپشنه دیگه! میری نصب میکنی...
در ضمن اگه به بررسی پژو موجود در اروپا میپردازید باید بگم گل موجود در هر جا به جز ایران خیلی چیزا داره (یکیش ABS):icon_arro
شما 206 سوار شو حالشو ببر! تا عمر دارم ماشین ایران خودرو سوار نمیشم:icon_excl:icon_excl:icon_excl

good_rally
4 September 2008, 07:19 PM
اون سایتی که شما از توش 4 تا ستاره گرفتین گل نداره ولی گلف داره! یه نگاهی بنداز بهش:icon_cool

ما داریم تیپ 5 رو با گل مقایسه میکنیم .
با گلف کاری نداریم .

فولکس برزیل یا ایساکو ایران؟:icon_sad: (پژو فرانسوی بیار گلمو پرت میکنم تو دره ازت میگیرمش:icon_cool)وای وای حسرت ایر کاندیشن موند به دلم . شمام حسرت دزدگیر فابریک بخور:icon_lol: بابا این چیزا که حسرت نداره خوب آپشنه دیگه! میری نصب میکنی...
در ضمن اگه به بررسی پژو موجود در اروپا میپردازید باید بگم گل موجود در هر جا به جز ایران خیلی چیزا داره (یکیش ABS):icon_arro
شما 206 سوار شو حالشو ببر! تا عمر دارم ماشین ایران خودرو سوار نمیشم

دوست من همونجور که 206 در ایران داره مونتاز میشه .
گل هم در ایران داره مونتاز میشه و زیر دستان کارگران ایرانی داره اسمبل بندی میشه.
بعدشم در مورد کیفیتم که بهت ثابت شد 206 ک