View Full Version : تاپيك جامع فولکس واگن گل
حامدگلشن
11 April 2005, 06:52 PM
گزارش تخصصي خودروي گل ( فولكس واگن ) ـ مربوط به شركت خودروسازي بم . :(
خودروي گل با مشخصات ظاهري هاچ بك 4 سيلندر با قدرت 1800 سي سي در حدود 100 اسب بخار در سطح شهر به حركت در آمد. نرميت خاص اين خودرو در دست اندازهاي شهري، راننده و سرنشينان را به هيچ عنوان دچار مشكل نمي كند. 8)
صندلي راننده به نوعي طراحي گرديده كه ديد كاملي بر سطح جاده و جلو داشبورد اين خودرو خواهد داشت و جايگاه ديگر سرنشينان بسيار راحت و بدون مشكل بود در اصل مي توان گفت اين خودرو براي استفاده چهار نفر طراحي گرديده و اضافه بر اين افراد دچار مشكل خواهند شد.
محفظه جلوي پاي راننده، باقي سرنشينان تا حدودي باز بوده و كمك به راحتي تمامي سرنشينان مي كند . :(
ترمز اين خودرو با مدلهاي قبل اندك تفاوتي دارد از لحاظ ايستايي و گيرندگي بسيار دقيق تر عمل مي كند . آينه هاي بغل برقي اين خودرو به ديد راننده درطرفين بسيار كمك كرده تا با وضوح كامل اطراف خودرو ديده شود.
ابعاد اين خودرو جهت پارك در نقاط كم جا بسيار كمك دهنده به راننده مي باشد. چراغهاي جلوي اين خودرو داراي نور دهي خوب و از نوع تلسكوپي به همراه دو پرژكتور در زير سپر مي باشد.ديد چراغهاي عقب نيز از فواصل دور براحتي قابل تشخيص بوده. :P
زواياي آيروديناميكي اين خودرو بسيار زياد بوده و در سرعتهاي بالا به راننده جهت افزايش سرعت بسيار كمك مي كند . اين خودرو داراي گيربكس 6 دنده با سيستم تعليق بسيار خوب مي باشد.
:!:
مشخصات فني
كولر
ايربگ جلو دوطرف
راديو پخش استريو
قفل مركزي
سيستم هشدار ضد سرقت
آينه هاي بغل برقي
چراغ مه شكن جلو و عقب
صندلي تاشو عقب
گرمكن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم
ارتفاع 1415 ميلي متر
فاصله محور چرخها 2468 ميلي متر
عرض خودرو 1621 ميلي متر
تايرها 14 R 60/185
ظرفيت باك51 ليتر
ترمز جلو ديسكي
نيروي محركه محور جلو
فرمان هيدروليك
گيربكس معمولي 5 دنده جلو
موتور 4 سيلندر، 1800 سي سي 100 اسب بخار
قيمت در حدود 14 ميليون
8)
پرفسور
11 April 2005, 07:07 PM
اطلاعات خوبي بود. عكس ماشين رو هم بذار ببينيم چه شكليه
Evanescence
11 April 2005, 07:13 PM
با تشكر فراوان از حامدگلشن عزيز ,
پرفسور, به لينك زير برويد :o
[Only registered and activated users can see links]
Pooriya_Online
11 April 2005, 07:45 PM
14 تومن براش زياد نيست؟
Evanescence
11 April 2005, 08:23 PM
پوريا آنلاين, با توجه به سطح امكاناتش و نسبت به خودرويي مثل هيوندا ورنا اين قيمت كاملا منطقيست :P
محمد رضا محمدي
11 April 2005, 08:53 PM
خودروي خوبي بايد باشه .. درسته كه امتيازش از فولكس برزيل گرفته شده و لي به هر حال آلماني الاصل هست و توسط بهترين خط توليد ايران يعني كرمان موتور توليد ميشود ..
alireza_shd
12 April 2005, 06:48 AM
نسبت به ورنا عالي هست. چون ورنا با اون هيكل بزرگ و موتر كوچك حال نميده ولي با اين يكي ميشه كورس گزاشت :mrgreen:
PAYAM
13 April 2005, 06:10 AM
ولي متاسفانه زياد خوشگل نيست! خصوصا فرم عقبش. من گلف هاي 92 را به اين مدل (البته از نظر قيافه) ترجيح مي دم.
Evanescence
26 April 2005, 11:27 PM
امروز يك گل نقره اي توي خيابون ديدم . نماي ظاهريش خيلي به گلفهاي خودمون شبيه بود . نماي كروم جلو پنجرش خيلي به چشم ميومد . چراغهاي عقبش هم بينهايت زيبا و هماهنگ با بدنه بود . ميشه گفت از لحاظ زيبايي كاملا با 206 ميتونه رقابت كنه 8)
hummer
28 April 2005, 01:13 PM
قيمتش با توجه به تجهيرات بين 16 تا 16و 300 هستش
alisam44
29 April 2005, 01:52 PM
چون تازه آمده قيمتش زياد است.با گذشت زمان ارزان مي شود.كسي سوار آن شده اطلاعاتي در مورد ترمز و شتاب و ... به ما بدهد؟
پارسا
1 May 2005, 09:03 AM
خودروي خوبي بايد باشه .. درسته كه امتيازش از فولكس برزيل گرفته شده و لي به هر حال آلماني الاصل هست و توسط بهترين خط توليد ايران يعني كرمان موتور توليد ميشود ..
بهترين خط توليد ايران !!!!!
مي تونم از حضرتعالي بپرسم كه آيا شما همه خطوط توليد در كليه شركتهاي خودروسازي را ديديد !!!!!
من نمي دونم معيار بهترين از ديد حضرتعالي چيه ؟؟ ولي اگه از نظر سيستم رباتيك بدنه بفرماييد يا از تكنولوژي سالن رنگ مغناطيسي ... يا سيستم هوشمند مونتاژ .... براي هر يك از واحدهاي ذكر شده + واحد روتوش در ايران ( نه در خارج از كشور ) بنده مي تونم با مستندات موجود ثابت كنم كه سيستمهاي بسيار پيشرفته تري از سيستم هاي موجود در كرمان موتور در ساير شركتهاي خودرو سازي ايران وجود دارد .....
دوستان راهنمايي فرمايند .
naymz
9 May 2005, 12:34 AM
من امروز رفتم showroom و گل رو از نزديك ديدم
ماشينه جمع و جور و خوبي به نظر ميزسه ولي توش خيلي تنگه :x
من قدم 1.80 هست و وقتي ميخواستم سوار يا پياده بشم پام به فرمون گير ميكرد و سوار پياده شدنش سخت بود و ديگه اينگه كسه ديگه اي نميتونست پشت من بشينه چون فاصله پشتي صندلي تا صندلي عقب 10 سانت بيشتر نبود .
تجهيزات خوبه و صفحه داشبوردش خوشگله ولي باطري رو قطع كرده بودن رنگ صفحه كيلومتر رو نديدم
رينگ هاي فابريكش 14 هست ولي رينگ خورش خوبه تا 17 هم جواب ميده و فكر كنم 16 ايده آل باشه
دستگيره هاي توش دوره دسته دنده استيل و خيلي خوشگله و نحوه آرايش دگمه هاي داشبرد م خوبه و راه دسته!
وقتي توش ميشينين دقيقا احساسه يك ماشينه اسپرتي بهتون دست ميده : فرمون كوچيك و جمع و جور كه تقريبن عموديه
ماشينه بدي به نظر نميرسيد تنها عيبي كه من ديدم تنگ بودن صندلي راننده بود ( فرمونش تلسكوپ نداشت)
به درد خانواده نميخوره .... در وتقع ماشينه دو نفره هستش
قيمتش هم 6 تومن الان ميگيرن آذر تحويل ميدن سود 16 ٪ هنگام تحويل تخفيف نداره!!!!! ( خب آدم پولشو اوراق مشاركت 17.5٪ ميگيره بعد ميره نقد ماشينو ميگيره ديگه :o )
و تقريبا 14.700 در مياد .
اميرديجي2
11 May 2005, 01:25 AM
اين ماشين كاملا ماشين خوبيه من توش نشستم و لذت بردم و كاملا حرف NAYMZ عزيز رو در مورد تنگ بودن قبول دارم . امي ماشينيه با شتاب وحشتناك . 110 اسب بخار 1800 سي سي با سيستم سوخت انژكتوري . و 16 سوپاپ كه به ماشين يه قدرت زيادي داده . كا كاملآ در كل كل با زانتيا 1800 موفقتر هستش . سيستم تعليقشم عاليه .
اما مهم ميدونيد چيه ؟!
لوازم جانبي فوق العلاده گروني داره و مانند زانتيا از خرج بالايي برخورداره . چون ماشين آلمانيه و 1000 تا دردسر . روغن هاي اين ماشين خاص هستش و قيمت بالايي هم داره . اما در كل بد نيست . اين 2 روز ديگه ميشه 206 :arrow: گله به گله زياد ميشه .... :twisted:
hummer
11 May 2005, 11:35 PM
اميرديجي2,
قدرت ماشين 100 اسب هست و 8 سوپاپ هم داره :P
اميرديجي2
12 May 2005, 10:11 AM
اما من تو نمايشگاه سر سهيل ديدم . و زده بود 16 سوپاپ .... :shock: :wink:
دافي
12 May 2005, 02:29 PM
100اسب بخار 16 سوپاپ 154 نيوتن متر گشتاور
Evanescence
12 May 2005, 08:11 PM
موتور گل 8 سوپاپ است نه 16 سوپاپ :x
babaei
13 May 2005, 02:30 AM
اين ماشين براي كشورهاي گرمسير طراحي شده بازار اصلي اون در آمريكاي جنوبي و مناطق استوايي هست
((از اون رادياتور روغنش معلومه))
موتور a4 audi هست البته موتور 1800cc
سيستم ترمزها ضربدري هست
فنر بندي مك فرسون
از قويترين سيستم ضد سرقت بهره ميبره ((شيشه بالا بر اتوماتيك هم داره))
در كل بنده اين ماشين رو به زانتيا و مزدا ترجيح ميدم
در ضمن به اين دليل هست كه با يكمي دستكاري زانتيا 2000 رو در شتاب ....
3000-5250
ولي زانتيا ::::
-------------------------------
فكر كنم با مقايسه با اينBMW كه مدل اسپورت هم هست به شتاب بالاي گل پي ببريد
farzad2
30 June 2005, 01:55 PM
سلام
از دوستانی که خودشان فولکس گل را دارند خواهش میکنم از مشخصات دقیق و اپشانهای موجود و امکانات ماشینشون و از مصرف و هندلینگ و در کل نظرشون رو در مورد گل بفرمایند تا من و بقیه دوستان علاقه مند و درصدد تهیه از تجربه و نظر این دوستان در انتخاب گل استفاده کنیم.
با تشکر
rezasx1
27 July 2005, 10:21 PM
آقا تو رو خدا یکی از گل اطلاعات بده....میخوام بخرم
اینجانب
28 July 2005, 05:13 PM
دوست عزیز در این مورد بیشتر مطالعه و بررسی کنید!
farzad2
28 July 2005, 05:26 PM
منم 4 -5 هفته ای است که دنبال ماشینم و گل هم یکی از انتخابام بود اما تو همین مدت گل از 14400000 به 13500000 رسیده و نسبت به بقیه ماشینها افت بیشتری داشته و در کل تمام فروشندگان با التماس دنبال خریدارند. البته میدونم بیشتر ماشین ها افت قیمت دادن اما نه به این اندازه و هرکی ثبت نام کرده الان که تحویل میگیره داره نسبت به بازار ضرر میده.این مسئله ها منو به شک انداخته و نمیدونم چیکار کنم.کسی تا حالا از ایرادات احتمالی گل چیزی شنیده؟
farzad2
28 July 2005, 08:25 PM
من در یک فوروم دیگه تونستم نظرات یک خریدار گل رو پیدا کنم و برای اطلاع دوستان این فوروم سعی میکنم مطالب مفید رو در اینجا کپی کنم. کلیه مطالب مربوط به من نیست و اگر کمی به هم ریخته و بی نظم است فقط بخاطر انتقال تعداد محدودی از نوشته ها بصورت اجمالی و خلاصه است.
از این این خط یه بعد رو منتقل کردم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بالاخره بعد از حدود یک ماه تاخیر 4 شنبه هفته پیش گل ما رو تحویل دادن
سه شنبه صبح زنگ زدن گفتن حوالتون آماده است بیاین بگیرین. فرداش رفتیم خیابون هویزه حوالمون رو گرفتیم. گفتن برین جاده مخصوص کرج کیلومتر 16 ماشیتون رو تحویل بگیرید.
تقریبا ساعت 9و 5 بود رسیدیم
حواله رو از ما گرفتن گفتن برین طبقه بالا منتظر شین تا صداتون کنیم
سالن انتطار شیکی بود:میز نوشیدنی های داغ ،میز نوشیدنی ها سرد،میز میوه و شیرینی.
تا اینحاش بد نبود
ولی انتطار 3 ساعته بعدش کلافمون کرد.
حدود 11و 5 بود که صدامون کردن گفتن بیرن سالن تحویل
ماشین رو شسته بودن(مثلن) باکش هم نصفه بود
ی توضیح مختصری در باره موتور و تجهیزات ماشین دادن و ی نگاهی تو ماشین انداختیم
قاب پلاستیکی رو ترمز دستی ی 4 -5 سانتی عقب جلو می شد.بهش گفتم . ی نگاهی کرد
و گفت نه اقا این طبیعیه WoW.
رفتم تو ماشینی که کنار ماشین ما واستاده بود نگاه کردم ، دیدم که قابش ثابته . صداش کردم
گفتم اقا این ماشینه خرابه، قابش حرکت نمی کنه، درستش کن
اومد نگاه کرد.انگار دفه اول بود می دید!! بعد رفت یکی رو صدا کرد اومد قاب رو سفتش کرد
در داشبود هم درست بسته نمی شد. چراغش هم روشن نمی شد. ولی گفتش این طول می
کشه. امروز هم آخر هفتس سرمون خیلی شلوغه . ی روز دیگه بیا درست می کنیم(رسمن
پیچوند)ما هم که خسته شده بودیم با کلی منت قبول کردیم
خلاصه ساعت 12و 5 اومدیم بیرون.تا اومدیم یک رو پر کنیم گفت : تق!!!!!! اه این چیه دیگه
واستادیم دوباره مو قع واستادن گفت : تق
رفتیم یارو رو صدا کردیم اومد ی دوری زدیم . گفت تعجب می کنم چرا این صدا رو میده . البته
خیلی جدی نیست. شما برو ی یکی دو روز باهاش رانندگی کن ببین تو سرعت چه جورییه ،
صداش بیشتر میشه یا نه
گفتم نمی خوایین ی نگاه بندازین ببینین چه خبره؟ گفت نه این صدا خیلی جدی نیست.شما تو
هفته بعد ی سر بیا با اون اشکال داشبورد با هم رفع می کنم!!!!!!!!!!!!!
خلاصه اومدیم بیرون . همون جا و بیرون سالن تحویل"بیمه ارگ جدید(بیمه ایران) " بود گفتن می
تونید باچهل درصد تخفیف ماشین رو بیمه بدنه کنین . 280 هزار تومن گرفت و بیمه کرد
.
داخل همون جا و در کنار سالن تحویل ی فروشگاه لوازم اسپرت بود. اول به نظرمون اومد که
حتمن جنساشو به قیمت خون باباش میده ولی بعدن که ی سر رفتیم ستارخان دیدیم که نه
همچین هم قیمتاش پرت نبوده. قیمت بعضی از جنساش حتی بهتر هم بود.
مثلن چادر ماشن رو 24 تومن میداد و کفی ماشین رو 22 تومن!!!
-----------------
البته دنده ها رو تا حدود 4000 تا بیشتر پر نکردم ولی انتطار داشتم بیشتر از این راه بره
تو دفتر چش نوشته تا 1000 کیلو متر اول دنده ها رو تا 3/4 دور مجاز پر کنین
در ضمن گفتش ماشین سرویس دوره ای نیاز نداره ولی تا دو سال یا 50 هزار کیلومتر گارانتیه
----------------
ماشین نسبتن نرمیه.تو این دو سه روزه حدود 270 کیلومتر باهاش راه رفتیم.گدشتن از پیچها
هم باهاش کار راحتیه. جای پای صندلی عقب هم قابل قبوله و و ی مسافت 1 ساعت و نیمه
در خارج شهر(مسیر تهران رودهن) سواری خوب و لذت بخشی داشت
صدای موتور لذت بخشه.صدای اضافی داخل کابین زیاد نیست. فقط صدای موتود میاد و در
مواقعی که اسفالت خیابون درشت باشه!! ی مقدار صدای لاستیکا هم میاد.اما با روشن کردن
صبط صدای دیگه ای نمی شنوی.ضبط کاست یا 6 خروجی. که کیفیتش کا ملن قابل قبوله(اگه
) ضبطش پنل دار بود نیازی به عوض کردن نداشت ، امکان وصل شدن به چنجر رو هم داره
متاسفانه اینکه ضبط ماشن پنل دار باشه یا ثابت شانسیه!!!!!و بعضی ها ثابت وبعضی دیگه پنل داره
----------------------------
من تو 206 زیاد ننشستم و فقط می تومن بگم ردیف عقب صند لی هاش راحت تر از
هستش. صداش رو هم بیشتر از 206 دوست دارم . پسر داییم که206داشته وقتی سوار شد گفت نرمتر از 206 ه
اما این مسیر رو 3 هفته بود که با 405 می رفتیم . 405 نرمتر از گل بود
در مور د قدرتش ،خوب البته به موتور زیاد فشار وارد نیو وردیم اما با همون دورموتور 2000 تا
تو سربالایی ها کمتر نیاز به معکوس داشت 4000
ضمنن گل دارای دزد گیر فابریک با دو عدد چشمی بر روی کنسول سقفی(با امکان غیر فعال کردن آن) و بدون شوک سنسور و با قابلیت بالابردن شیشه ها (در صورت فراموشی)پس از قفل کردن ماشین.همچنین اژ یر اون به بوق ماشین وصله که البته صدای اون با بوق ماشین فرق داره و زیر تر از صدای بوق هستش
ی رنگ قهوه ای صدفی هم تو نمایندگی مرکزی گذاشته بودن که از 45 روز دیگه تحویل میدن ;خیلی قشنگ بود ی عکس هم ازش گرفتم منتها چون فلاش نردم خوب نیفتاده و مشخص نیست
راستش اون صدا فکرم رو مشغول کرده بیشتر موقع حرکت و موقع ترمز کردن این صدا رو میده احساس هم می کنم از چرخ جلو سمت راسته و لی مطمین نیستم. به نظر شما چیه؟
در مورد صدای دزد گیرش هم موافقم ولی خوبیش اینه که صداش تابلو ، با دزدگیر ای دیگه قاطی نمیشه
راستی لرزش موتور هم در دور ارام ی مقدار زیاده .بخاطر نردن بنرینه سوپره؟
-----------------------------------
سایر تجهیزات:
هر 4 شیشه برقی و اوتوماتیک با امکان بازگشت در صورت برخورد با مانع (این ویژگی در هنگام قفل کردن که شیشه های بار مانده بالا می روند وحود ندارد)و
صندق پران برقی با امکان باز کردن بوسیله ریموت کنترل(در هنگام روشن بودن ماشین باز نمی شود)و
قفل شدن درها در سرعت های بالای 18 کیلومتر بر ساعت
دو عدد اربگ جلو
اینه های کناری برقی
فعلن اینا رو یادم اومد
راستی چراغ مه شکن عقبش هم مثل ورنا یوریه
فقط چراغ سمت چپش روشن میشه و سمت راست نداره
-----------------------------
ادامه دارد
farzad2
28 July 2005, 08:51 PM
ادامه از پست قبل:
ای بی اس نداره توی کاتالوگ اولیه داشت ولی الان نداره
همونطور که گفتم 2 تا ار بگ جلو هم داره
د رمورد کیفیت داخل هم باید بگم از لنگه دمپایی های با کیفیتی استفاده کردن
قیمت تمام شده تقریبن13.90
. ترمزاش بد نیست ، تو دفترچش نوشته تا 500 کیلومتر اول ترمز ها اب بندی نشده الان ترمز رو زیاد فشار میدی جیغش در میاد(همون مسئله خط خطی شدن دیسک که اگه اشتباه نکنم فرهاد خان تو ی تاپیکی اشاره کرد.) ولی با این وجود فعلن که کم نیاورده البته ی مدت باید بگذره تا بشه نظر داد.
الان 13و 500 اخرین قیمتی هستش که دارم(تو بازار منظورمه) در ضمن اگه کسی متولد قبل از سال 1319 هستش یا می تونه شناسنامه جور کنه!!!!!!می تونه بره ثبت نام کنه باشرایط ویژه با سود مشارکت 18 درصد.
تاره کجاشو دیدی حمزه جان بلوار اصلی که به اسم بلوار ارگ هستش اینقدر شیک بود که خودم
اینقدر رفتم تو کف معماری اروپایی و مدرنش که یادم رفت عکس بگیرم انشالله دفه بعد
در ضمن لاستیکای ماشین هم سایزش
185/60R14
هستش و از لاستیکای 195 خبری نیست
-----------------------------------------
ی نکته ای که یادم رفت بگم عملکرد گیربکس بود. که واقعن نیاز به عادت کردن داره.بخصوص معکوس 2 به 1 و کمی هم 3 به2. دسته دنده در دنده 1 در حالت عجیبی قرار می گیره و هنگام تعویض به دو ی مقدار به سمت راست میره که اولش ادم فکر می کنه نکنه رفت 4!!!!اما خیلی زود طبیعی میشه
هنگام تعویض دنده دور موتور افت نمی کنه و برای چند لحظه د رهمون حالت میمونه و با درگیر شدن دنده بعدی به وضعیت جدیدش می ره و یا اگر ترمز کنی به حال دور اروم بر میگرده.
این بالا موندن دور موتور در هنگام شتاب گیری خوبه و باعث میشه دنده بعدی به نرمی ماشین رو به حرکت واداره. اما وقتی بلافاصله بعد از تعویض دنده ترمز کنی ماشین تکون می خوره و به خاطر دور بالا ترمز هم با قدرت تر عمل می کنه و باید حواست باشه که صدای سرنشین ها رو در نیاری
-------------------------------------
سیستم تعلیق تقریبن از پس کارش برمیاد و بین 206 و 405 قرار می گیره.
در ضمن به صرف اینکه ی هاچ بک سوار شدی نباید انتظار داشته باشی با ی فرمون ازجا پارک در بیای بخصوص که کاپوت رو هم کامل نمی بینی
ولی عملکرد فرمون در پیچها و گذشتن از پیجها احساس خوبی به ادم میده
حالا که صحبت از فرمون شد ، واقعن جای فرمون تلسکوپی خالیه و معمولن حتی در حالتیکه ارتفاع صندلی در حالت مینیمم هم باشه هنگام پیاده و سوار شدن پای راننده به فرمون برخورد می کنه اما فرمون در دیدن صفحه کیلومتر سفید رنگش که توی شب آبی میشه مشکلی ایجاد نمی کنه
----------------------------------------------
در مورد صدای موتور .با 206 نمی تونم مقایسه کنم چون همونطور که گفتم زیاد تو ش ننشستم
اما صدای موتور ار بیرون حالت خشن تری داره.و مثل 206 صدای جارو برقی نمی ده
البته گل مخصول برند برزیل فولکس واگن هستش
از توی کاپوت گرفته تا لاستیکاش و کمربند های ایمنیش زده برزیل
ترمز عقب هم دیسک نیست همون کاسه ای کذاییه
کولر که گرفتم البته نه با سرنشین های کامل ،دو نفر بودیم . فن با درجه 2 وسط ظهر رضایت بخش بود. البته مهم اینه که سرنشینای عقب رو خوب خنک می کنه یا نه که هنوز امتحان نشده
-------------------------------------
آقا مارك لاستيكش چيه؟
----------------------------
امروز ی نکته ای رو کشف کردم
سه تا از لاستیک هامارکشون Firestone هست و یکیGoodYear :icon_eek: :icon_sad: :icon_razz
البته گل لاستیک ها شبیه هم هستن
به نظر من هر چه زودتر ببريد نمايندگي و اعتراض كنين. حتا زاپاس هم بايد با 4 چرخ ديگه يك جور تحويل مي دادن. وزن لاستيكاي مختلف با هم متفاوته و حتا چند گرم اختلاف هم تو سرعت بالا مهمه
فردا دارم میرم نمایندگی بخاطر همون مواردی که گفتم ، این رو هم می گم، ببینم چی میشه
--------------------------------------
اگه 4 تا چرخو لاستيك ايراني ميزاشتن سنگين تر بودن حداقل مثل هم بود و اينجوريش خيلي نوبره
------------------------------------
يكي از دوستان من كه يك ماه پيش تحويل گرفته بود به قدري ناراضي بود كه از كيلومتر 16 يكراست ماشينو برد نمايشگاه براي فروش
از ايرادايي كه ميگرفت ميگفت فرمونش وسط نيست - وقتي كولر روشنه ماشين اصلا جون نداره - ضبطتش يه كاست خور ال جي بوده - تو سرعت بالا با ماشين حال نكرده - وقتي پشت فرمون نشسته (قدش بلنده) هيچكس پشتش نميتونسته بشينه ( ولي ميگفت با 206 اين مشكلو نداشته . بيشتر ميگفت اندازه ماتيز بوده (البته فكر ميكنم ديگه خيلي شاكي شده بود كه اينو ميگفت )
( خلاصه توقعي كه داشته خيلي بيشتر بوده ) البته شكايت هم كرد و شركت حاضر شد ماشينو ازش پس بگيره منتها با قيمت 13 و خورده اي كه اين بنده خدا حواله رو خريده بود 14200 تازه 55 روز هم منتظر شده بود .
نهايتا مثل اينكه شركت حاضر شد بهش 500 تومن برگردونه
و بالاخره هم فروختش
حالا يه سوال واقعا فرمونش وسط نيست؟
--------------------------------------
منم از بدي هاش زياد شنيدم
---------------------------
امروز ر فتم نمایندگی
روز تحویل به اون بنده خدایی که تحویل میداد گفتم چراغ داشبورد روشن نمیشه .اومد نگاه کرد
گفت اره خرابه. نگو فقط در حالتی که چراغ کوچک روشن باشه اون هم روشن میشه.
لاستیک ها رو که گفتم ،( ی خانمی مسئول پذیرش بود) گفت که به ما ربطی نداره به
کارخونه مربوطه به اونجا اعتراض کنین
گفتم یعنی چه ؟ یعنی من پا شم برم کارخونه؟اگه قرار بود من با کارخونه طرف باشم( پس شما
ها چی کاره این اینجا ؟ )اصلن می رفتم از کارخونه تحویل می گرفتم
گفت کارخونه توی بم هستش می تونید برید تحویل بگیرید؟
گفتم پس چی می گین برو به کارخونه اعتراض کن؟
گفت اقا شما اصلن ماشن رو تحویل گرفتین تموم شده .اصلن شاید این لاستیک تو خیابون عوض شده؟
گفتم اها حتمن ی دزدی اومده لاستیک (آشغال)فایراستون شما رو برداشته جاش لاستیک گودیر گذاشته؟؟؟
دیگه بحث رو ادامه ندادم و رفتم توسالن انتظار
متنفرم از این که با جنس مونث سر یک موضوع بحث کنم . منطق موجود در حرف هاشون ادم رو مرگ میده
حدود ساعت 10 ماشن رو بردن تو تعمیرگاه. البته قبلش فرمون با سلیفون پو شاندن و ی مشما
هم رو صندلی و یک کفی مقوایی هم کف ماشین انداختن
و ساعت 2ونیم- 3 بود که تحویل دادن
جلو بندی رو آچار کشی کردن و صداش برطرف شد.در داشبورد هم رگلاژ شد و و ی تست هم با اسکنر تو صورتحساب نوشته بود+ رگلاژ سیم گاز.
جمعن ی صورتحساب 7350 تومنی بهم دادن که البته به حساب گارانتی منظور شد
----------------------------------
به به ...به به
اينم از ماشين آلماني كه ميگفتين
البته نبايد به حساب اونا گذاشت ...ماشيني كه قطعاتش از آمريكاي جنوبي يا آرژانتين يا برزيل..!(يادم نيست) بياد و توي ايران(مهد خودروسازي دنيا mordam ) مونتاژ بشه بهتر از اين نميشه
ايني كه گفتم از چند نفر شنيده بودم ...حالا واقعا از قاره آمريكاي جنوبي مياد يا نه...؟؟؟
منظورم از وسط بودن فرمون اينه كه مركز دايره فرمون با دو زانوي راننده دقيقا يك فاصله رو داشته باشه نه اينكه فرمون يه خورده راست تر باشه
---------------------------------
درسته در مورد فرمون
البته برای فهمیدنش به دقت زیادی احتیاج هست
من که تا نگفته بودی اصلن متوجه نشدم.
نمیدونم این اشکال طراحیه یا عمدیه؟ چون در هنگام رانندگی هیج اشکالی ایجاد نمی کنه
اين خودور سازي هاي آشغال ما كي ميخوان درست بشن؟!!!
ولي خودت رو ناراحت نكن هر چي بوده تا امروز حل شده خدا كنه بهتر و بهتر هم بشه و حالشو ببري.
راستي در مورد آب بندتي چي بهت گفتن؟
مگه اين ماشينها هم آب بندي ميخواد؟يكي ميگفت مثل زانتيا نميخواد...
من ديروز از جلوي نمايندگيشون توي ده ونك رد مي شدم رفتم تو و پشت فرمون نشستم. البته قبلش قضيه فرمون رو اينجا نخونده بودم كه دقت كنم ولي حسابي دكوراژه شدم.
اولن موقع نشستن پشت فرمون مجبور شدم سرمو بدزدم كه به سقف نخوره و اگه حواسم نبود سرم داغون شده بود. چنين چيزي نه تو پرايد و نه تو 206 ديده نمي شه.
مسئله بعدي كه توي ذوقم خورد داشبرد بي نهايت ساده ي اون بود و توضيحات نماينده كه مي گفت ترمز عقب كاسه ايه و ABS نداره و ....پس 13 و خورده اي پول چي رو مي گيرن.
--------------------------------
من تيپ 3 رو هم به GOL ترجيح مي دم.
دوستان فراموش نكنيم كه با اينكه كمپاني VW ابرقدرته و آلمانيه و ... ولي اين GOL يه ماشين اصالتن برزيليه و نه آلماني ( هيچ وقت در آلمان توليد نشده ) ولي 206 ( با اينكه از كمپاني پژو خوشم نمياد) يه ماشين موفق جهانيه.
تو دفترچه نوشته ماشن رو تا 1000 کیلومتر اول بیشتر از سه چهارم دور مجاز نتازونین!!!!!!
ترمز ها رو هم گفته تا 500 کیلومتر اول ممکنه لازم باشه فشار بیشتری بهش بیارین تا خوب عمل کنه
ولی الان که 470 تا رفته دیگه ترمز هاش جیع نمی کشه یکی دو بار هم قدرتش رو امتحان کردم
راضی کننده بود.
راستی تقریبن با گیر بسش هم مشکلم حل شده و تنها مشکلش اون سردننده بی ریختش بود که دیروز عوضش کردم
فکر کنم کم کم داره ازش خوشم میاد
13 و خوردهای هم معلومه دیگه پول لاستیکهای تابتا شون رو میگیرند
---------------------------------------
rezasx1
28 July 2005, 11:14 PM
farzad جان ممنون از اطلاعاتت
خیلی زحمت کشیدی... من امروز رفتم نمایندگی ساری GOL ... توش نشستم ... جالب بود .جلو داشبورتش بنظرم بهتر از 206 بود . عکس هم گرفتم .
با اطلاعاتی که شما دادید باید روش فکر کنم.
ولی با اطلاعاتی که یکی از دوستام که تو ایران خودرو هست بهم داد دور ایران خودرو رو خط کشیدم :icon_redf
farzad2
29 July 2005, 12:49 PM
rezasx1 دوست عزیز
خواهش میکنم . منم مثل شما مدتیه دارم رو این ماشین تحقیق میکنم اما تا حالا موج مثبت زیادی ازش ندیدم.با خوندن نوشته های یک دوست در یک فوروم دیگه که تعدادیش رو اینجا منتقل کردم شک من هم بیشتر شد. البته باز هم برای قضاوت زود است و بیشتر این اشکالات بخاطر مونتاژ کننده ایرانی است و نمیشه به حساب بد بودن این ماشین گذاشت. من چون خودم از سری اول کورسا در سال 94 یک کورسا گرفتم و تا تابستان 82 در کنار دیگر ماشینها نگه داشتمش به یک نتیجه در مورد ماشینهای المانی رسیدم و اونم حفظ کیفیت بعد از گذشت چند سال بود. من در اولین روزهای فروش کورسا یکی ثبت نام کردم و 45 روزه و به قیمت 2050000 تحویل گرفتم. اوایل همه میگفتند این رو بفروش برو دوو ریسر یا هیوندای اکسل یا النترا بگیر اما چون از قیافه کورسا خیلی خوشم اومده بود اینکارو نکردم.البته ماشینهای دیگه هم تو این 9 سال که کورسا دستم بود گرفتم و فروختم اما بعد از 5 الی 6 سال که گذشت تازه سری اپلها تو بورس افتاد و اونم بخاطر این بود که بعد از اگذشت این مدت زمان تازه همه متوجه کیفیت اپلها شدند و اینها مثل روز اولشون بودند اما هیوندا و دوو و دیگر مارکها تقریبا مرخص شده بودن.
الان هم ممکنه گل همین حالت رو داشته باشه و هنوز نمیشه در این مورد قضاوت کرد. اما چیزی که واضحه اینه که کرمان موتور کیفیت مونتاژ قدیم رو که یکی از بهترینها در ایران بود رو از دست داده.و بیشتر اشکالاتی که این بنده خدا قید کرده مربوط به همین مسئله است.
لطفا شما هم اگر مطلبی از دوستتان شنیدید اینجا مرقوم فرمایید تا مورد استفاده من و دیگر دوستان علاقه مند قرار گیرد.
با تشکر از توجه شما دوست گرامی.
rezasx1
30 July 2005, 11:08 PM
ممنون آقا farzad2
یه چیزی که میخوام در مورد گل بدونم ... شتاب و مصرف بنزینشه
اگه کسی اطلاعاتی داشت مارو بینصیب نذاره.....
راستی تا 15 مرداد گل فروش ویژه داره...... با 3.5 ثبت نام میکنن تحویل خرداد ماه
rezasx1
5 August 2005, 02:39 PM
rezasx1
5 August 2005, 02:50 PM
pesaremelli
12 August 2005, 10:22 AM
ایا کسی میدونه حجم صندوق بار گل چقدر هستش
fizzi
12 August 2005, 11:44 AM
0.285 متر مكعب (285 ليتر) كه با خابوندن صندلي هاي عقب ميشود 994 ليتر (نزديك 1 متر مكعب)
pesaremelli
12 August 2005, 12:59 PM
مرسی fizzi جان آیا این حجم خیلی بزرگتر از صندوق بار 206 هستش
fizzi
12 August 2005, 01:25 PM
انچنان فرقي ندارند :
پژو 206 داراي بزرگي 245 ليتر هست (40 ليتر كمتر از GOL) است ولي در حالت پشتي صندلي هاي عقب خابيده داراي حجم بسيار خوبي ميشود : 1130 ليتر ( 136 ليتر بيشتر ازGOL).
pesaremelli
13 August 2005, 10:19 AM
:icon_cool از توضیحات کامل شما متشکرم
master
15 August 2005, 03:30 AM
صندلی عقب گل از 206 جای کمتری داره
اسكار
7 September 2005, 06:13 PM
آقا شنيديد كه كرمان خودرو داره خودروي گل رو پيش فروش مي كنه؟
ميگن 3.5 الان مي خواد و 3.5 آبان و تحويلشم مرداد 85 است. نكته عجيب اينه كه داره به پول سپرده 24 درصد سود ميده ؟؟؟
فكر ميكنيد مشكلش چيه كه داره اين سود رو ميده؟
تازه يكي از نمايندگيهاش هم گفته كه تو روزنامه اجازه تبليغ پيش فروش بهشون ندادند.
به نظر من قضيه مشكوكه
تا نظر دوستان چي باشه؟؟
Evanescence
10 September 2005, 09:44 AM
فكر ميكنيد مشكلش چيه كه داره اين سود رو ميده؟
برای آوانته هم با همین سود هستش و سود انصراف %20 ! در این شرایط بد بازارهای سرمایه سود سالیانه ( یک ساله) 20 درصدی میتونه رقم جالب توجهی باشه .
قضیه مشکوکی نیست . چون اوایل فروش هست باید مشتری بیشتری جذب کنه
harzaabe
11 September 2005, 05:48 AM
دوست عزيز اگر ممکن است اطلاعات کامل تری اينجا بزار مثلاً اينکه قيمتش چقدره و شرايط پيش فروش اين ماشين چيه؟
beckham
11 September 2005, 08:04 AM
خودرو بورا چی شد ؟
Evanescence
11 September 2005, 08:16 AM
خودرو بورا چی شد ؟
تولیدش قطعی شده و سال آینده به بازار میاد
Evanescence
11 September 2005, 08:24 AM
دوست عزيز اگر ممکن است اطلاعات کامل تری اينجا بزار مثلاً اينکه قيمتش چقدره و شرايط پيش فروش اين ماشين چيه؟
قیمتش به زیر 14 تومن رسیده . بازار فروش چندان خوبی هم نداره :icon_eek: برای ثبت نام هم 3.5 پیش میگیرن با سود %24 و تحویل سال آینده
اینجانب
12 September 2005, 06:32 AM
سری اولی که کرمان خودرو گل پیشفروش کرد قرار بود قیمتش در حد سیلو باشه. اون موقع (بهمن 82) این قیمت برای ماشینی با این مشخصات خوب بود، البته نگفتن برزیلیه و 206 تیپ 5 هم زیاد شناخته شده نبود. ولی موقع تحویل که با تاخیر زیاد بود قیمتش را 3-2 میلیون بالاتر حساب کردن. یک عده گرفتن و . . . یک عده هم پولشون را پس گرفتن با سود 14% بعد از 15 ماه! خلاصه وجهه این شرکت حسابی خراب شده. حتی ورنا هم به این موضوع افزود.
حالا میخوان با دادن سود بیشتر آب رفته را به جوی باز گردانند. ولی بنظر من اصلا قابل اعتماد نیستند. مثلا وقتی ازشون میپرسی که آیا گل را روزفروش هم میکنید میگن بله. قیمت؟ 800/12 میلیون تومان. بعد موقع محاسبه میگن 700 تا 600 هزار دیگه بده! برای چی؟ هزینه پلاک و بیمه!!
بله میگن 24% سود میدیم ولی موقع تحویل (با کلی تاخیر) قیمت روز بازار را کلی بالاتر حساب میکنند تا حدی که شما مجبور شوید پول خود را پس بگیرین.
beckham
12 September 2005, 08:28 AM
خوب اگرم تاخیر داشته باشه بازم یک پولی پرداخت میکنن نه؟
یعنی این ماشین رو 7 میلیون میخریم ؟
اگه میشه قیمت که برای بورا فکر کردنم بنویسین ممنون میشم
اینجانب
13 September 2005, 06:51 AM
ایران خوردو که خیلی ادعا داره میگه برای مدت تاخیر 1% سود اضافه میده. برای کرمان خودرو میشه کلا 25% (اگه بده) که باز با توجه به بدنامیشون ارزش ریسک نداره. ولی خوب افراد متفاوت هستند و شاید برای خیلیها خواباندن 5/3 ملیون باری مدت طولانی مسئله ای نباشه. هرکس باید به شرایط خودش فکر کنه.
چرا 7 میلیون؟
beckham
17 September 2005, 07:55 PM
آخه من پست ها رو که خوندم اینطور مگه نیست که :
اول 5/3 میلیون میدی بد موقعه تحویل 5/3 میلیون دیگه میدی و ماشین رو تحویل میگیری ؟
Evanescence
18 September 2005, 01:33 AM
آخه من پست ها رو که خوندم اینطور مگه نیست که :
اول 5/3 میلیون میدی بد موقعه تحویل 5/3 میلیون دیگه میدی و ماشین رو تحویل میگیری ؟
نه پدر جان فقط واسه ثبت نام 3.5 میدی بقیش که موقع تحویله مشخص نیست
harzaabe
18 September 2005, 01:58 AM
تو اينترنت سايت نداره؟
من هرچی سرچ کردم چيزی پيدا نکردم.
Gemini
28 September 2005, 05:42 PM
برید قسمت اخبار
راستی زیادم عجیب نیست که انقدر سود میدن، چون تخفیف نداره و موقع تحویل به قیمت بازار حساب میشه
Gemini
28 September 2005, 06:10 PM
اجازه بدین حساب کنیم :
پیش پرداخت 35000000 ریال
ودیعه دوم بهمن ماه 35000000 ریال
سود مشارکت 24 درصد، موعد تحویل مرداد 85، یعنی از حالا میشه حدود 1 سال، سود مشارکت حدود 8000000 ریال، یعنی موقع تحویل 78000000 ریال دادی، اگر فرض کنیم موقع تحویل قیمت خودرو حدود 130000000 ریال باشه، مبلغ نهایی که برای تحویل باید بدی میشه 52000000 ریال
البته تو سایت فروش نقدی رو زدن 15 میلیون و نمیدونم شما چطور میگین زیر 14 تومنه
Evanescence
28 September 2005, 06:41 PM
امروز تو روزنامه آگهی فروش گل صفر کیلومتر با قیمت 13.3 ملیون دیدم !!
مهدی قمی پور
25 October 2005, 02:13 PM
من توی بازار آزاد خریدم 12.9 .
mghadimy
25 November 2005, 01:25 AM
با سلام
از دوستانی که اطلاعاتی در مورد ماشین گل دارند لطفآ در مورد این تجربیات توضیح دهند . و آیا این ماشین
ترمز ا بی اس دارد یا نه ؟
اینجانب
25 November 2005, 05:00 AM
ABS ندارد. ولی میگن (!) یک سیستم ضربدری ترمز دارد که مثلا ترمز چرخ جلو راست را با چرخ عقب چپ هماهنگ میکند.
fizzi
25 November 2005, 12:55 PM
ABS ندارد. ولی میگن (!) یک سیستم ضربدری ترمز دارد که مثلا ترمز چرخ جلو راست را با چرخ عقب چپ هماهنگ میکند.
پسمر خوب !:icon_surp
اين سيستم ترمز 2 كاناله هست كه فكر ميكنم در ماشينهاي موجود در ايران فقط در پيكان ترمز يك كاناله ميباشد وگرنه تمام ماشينها حداقل 2 كاناله هستند حتا ماشينهاي 30 سال پيش.
hummer
26 November 2005, 12:21 PM
با سلام
از دوستانی که اطلاعاتی در مورد ماشین گل دارند لطفآ در مورد این تجربیات توضیح دهند . و آیا این ماشین
ترمز ا بی اس دارد یا نه ؟
ماشین بدی نیست. ی ذره قیمتش بالاست. ای بی اس هم که دوستان گفتن. نداره
موتور خیلی نرم کار می کنه. ولی موقع روشن کردن و حالت در جا کار کردن ی مقدار لرزش داره.
شتاب خودرو خیلی دلچسب نیست. البته 405 و پرشیا و سمند رو میتونه بگیره. ولی تیپ 5 جاش میذاره.
کیفیت داخل خودرو هم قابل قبوله.
Ultrasound
26 November 2005, 01:24 PM
اگه اشتباه نكنم موتورش 1800 هست و يه ذره صر و صدا داره.صندوق عقبش زياد جا دار نيست.داخل ماشين زياد راحت نيستي مخصوصا همراهان چون جاش تنگه . قيمتش هم بد نيست چيزي در حدود 13 ميليون .اما با خود كارخانه كرمان موتور كه صحبت كردم اونا هيونداي ورنا رو كه از توليدات خودشون هم هست به فولكس گل ترجيح دادن . ميگفتم كه از لحاظ فني از فولكس بهتره ضمن اينكه قيمتش هم 13.5 ميليون هست .اطلاعاتم همين بود . فقط ميشه گفت كه براي خانومها اين ماشين بد نيست به كلاس خانومها ميخوره .
masoudgh
27 November 2005, 11:32 AM
اين اطلاعات از كرمان خودرو هست
Gemini
27 November 2005, 02:42 PM
پسمر خوب !:icon_surp
اين سيستم ترمز 2 كاناله هست كه فكر ميكنم در ماشينهاي موجود در ايران فقط در پيكان ترمز يك كاناله ميباشد وگرنه تمام ماشينها حداقل 2 كاناله هستند حتا ماشينهاي 30 سال پيش.
فکر نمی کنم اینطوری که شما میگین باشه . . .
در معرفی این خودرو این مطلب مشاهده میشه :
این خودرو دارای سیستم ترمز ضربدری است که باعث افزایش ضریب اطمینان در عملکرد سیستم ترمزها می باشد. در صورتیکه به هر دلیلی یکی از لوله های ارتباطی نشتی دهد و دچار مشکل شود، این سیستم با عملکرد ضربدری باعث کنترل و توقف مطمئن خودرو می شود.
اگه همون دو کاناله بود که اصلا لزومی نداشت بیان بشه و در کل حرکت ضایعیه !!
hummer
27 November 2005, 06:19 PM
يه ذره صر و صدا داره.صندوق عقبش زياد جا دار نيست.داخل ماشين زياد راحت نيستي مخصوصا همراهان چون جاش تنگه
منظورتون از سر وصدا رو متوجه نشدم. ولی موتور ماشین نرم کار میکنه و برای اینکه متوجه وضعیت
موتور بشیم باید وضعیت دور موتور رو زیر نظر داشته باشیم.
صندوق عقب خیلی جادار نیست ولی اندکی از 206 بزرگتره.
عملکرد ماشین در دست اندازها قابل قبوله و برای کسانی که از فنر بندی اسپرت 206 شاکی هستن
میتونه راضی کننده باشه.
ردیف عقب هم ی مقدار جای پای بیشتری نسبت به 206 داره. ولی خوب باز هم برای 3 نفر در مسافت طولانی خیلی راحت نیست.
:icon_cool
Gemini
28 November 2005, 01:21 PM
مشخصات کامل گل:
حجم موتور 1800 سی سی، 4 سیلندر خطی
حداکثر قدرت 100 اسب بخار در دور موتور 5250
حداکثر گشتاور 1550 نیوتن متر در دور موتور 3000
شتاب 0 تا 100 در 11/4 ثانیه
حداکثر سرعت 179 کیلومتر در ساعت
وزن خودرو 1010 کیلوگرم
حجم باک 51 لیتر
حجم صندوق عقب 285 لیتر
moorcheh
28 November 2005, 02:22 PM
آقا اين فولکس گل آيا کسی ميدونه چرا همشون اگززشون زنگ زدس؟
fizzi
28 November 2005, 02:53 PM
فکر نمی کنم اینطوری که شما میگین باشه . . .
در معرفی این خودرو این مطلب مشاهده میشه :
این خودرو دارای سیستم ترمز ضربدری است که باعث افزایش ضریب اطمینان در عملکرد سیستم ترمزها می باشد. در صورتیکه به هر دلیلی یکی از لوله های ارتباطی نشتی دهد و دچار مشکل شود، این سیستم با عملکرد ضربدری باعث کنترل و توقف مطمئن خودرو می شود.
اگه همون دو کاناله بود که اصلا لزومی نداشت بیان بشه و در کل حرکت ضایعیه !!
با اين توضيحاتي كه داديد معلوم شد كه خودشه ....
خب درسته كه ضايع هست ولي آخه همه مردم كه از وجود اين سيستم ها اطلاع ندارند و نميدونند كه بتور مثال RD و پرايد با قيمت خيلي پايينتر از گل هم همين سيستم ساده رو دارند و خب شخصي هم كه اتلاع نداره راحت گول ميخوره و فكر ميكنه با آخرين تكنولوژي روز مواجه شده!:icon_eek:
EbliiS
29 November 2005, 08:39 PM
مشخصات کامل گل:
شتاب 0 تا 100 در 11/4 ثانیه
اين شتابش درسته؟؟!!:icon_twis
fizzi
29 November 2005, 09:57 PM
اين شتابش درسته؟؟!!:icon_twis
11.4 ثانيه درست هست .. اشتباه تايپي :icon_razz
Ace
1 January 2006, 02:14 PM
لطفا هر کس در مورد این خودرو اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بذاره .راستی خودرو سازان بم سایت هم داره یا نه؟/ممنون:icon_cool
من با موتور 1800 cc اون حال میکنم همچنین طول ماشین که فکر کنم با یک 405 برابر باشه/شما هم نظزاتتون رو بدید/ممنون
kiantom
1 January 2006, 05:40 PM
با سلام
فولكس GOL يا بهتر بگوييم GOL چون جزو محصولات فولكس نيست و فقط براي فروش بهتر به صورت توافقي از برند فولكس واگن استفاده ميكنه چون اين ماشين در اصل يك ماشين برزيلي هست كه فقط طراحي اون مثل اتومبيلهاي فولكس هستش مثلاً اگر بخواهيم خيلي براي سمند كلاس بگذاريم ميتونيم فرض كنيم سمند با آرم پژو يا فولكس واگن در يك كشور ديگه عرضه بشه و مردم اون كشور هم با نام محصولي از اون خودروسازان مشهور ازش استقبال كنند.
در كل با توجه به موتور نيرومندش كه حجمش 1800CC هست بازار خوبي داره ولي از نظر طراحي به روز نيست و حداقل طرحش مناسب اوايل دهه نود (طراحي در حد سمند) ميباشد نه 2005 و 2006 از نظر طراحي داخلي اتاق هم خيلي ساده هستش و پس از مدتي جذابيت اوليه خودش رو از دست ميده در ضمن نبود امكاناتي مثل ABS و يا ايربگ با توجه به قيمت اين ماشين جالبه !!!
پيروز باشيد.
Ace
1 January 2006, 07:35 PM
قیمتش چنده؟فضای داخلش چه طور؟
parsboy
1 January 2006, 08:34 PM
2 تا ایربگ داره عزیزم
nazila
2 January 2006, 03:07 AM
با سلام.
اطلاعات kiantom در مورد فلکس گل خیلی ضعیفه.اولا مدیر عامل فلکس المان گل رو کاملا تایید کرده(از نظر کیفیت) دوما قرارداد بین المان و ایران بسته شده.در ضمن 86% قطعات المانی هست و 14% از قطعات پلاستیکی ماشین تحت لیسانس برزیل است.ماشین هم 2 سال یا 50000 کیلومتر گارانتی داره.خود المان هم کیفیت قطعات رو تا 300000 کیلومتر برای ایران تضمین کرده.در ضمن خواهش میکنم اون رو با سمند (که داخلش خیلی مسخره است ) مقایسه نکنین. طرح جلوی سمند رو از روی فلکس پاسات کپی گرفتن و به همین دلیل شبیه گل در اومده.پس سمند شبیه گله نه گل شبیه سمند.در مورد امکانات هم باید گفت که 100 اسب بخار .1800cc.
دو تا ایربگ داره.مه شکن جلو و عقب. ترمز قدرتمند (سیستم ضربدری)که از ABSکم نداره.
اینه های جانبی برقی. cd mp3 LG با 6 خروجی صدا
در ضمن شیشه در صورت برخورد با مانع به صورت خودکار برمیگردند
در مورد طرح داخلش هم کاملا سلیقه ای است .چون من خیلی خوشم میاد
من شوهر عمم گل داره.چند بار پشتش نشتم .واقعا حال داد. هر طور شده یک دونه سفیدشو میگیرم
fizzi
2 January 2006, 04:28 AM
تاپيك هاي مشابه ( 3 تاپيك ) در مورد فولكس واگن gol در هم ادغام شدند .
دوستان عزيزم لتفن بقيه بحث را از اينجا پيگيري نماييد .
hummer
2 January 2006, 01:09 PM
من با كيفيت ماشين مشكلي ندارم. تو اين 6 ماه مشكل خاصي باهاش نداشتم.البته براي مشكل داشتن
هنوز خيلي زوده .طرح ظاهريش با اينكه خيلي به روز نيست ولي برام قابل قبوله.تنها مسئلهاي كه ميشه
به عنوان كمبود اسم برد ترمز هاي ديسكي عقب به همراه اي بي اس و تكنولوژي پايين موتور هستش(8 سوپاپ)
با وجود 8 سوپاپ بودنش توي اتوبان ميشه به مصرف 8 ليتر در 100 كيلومتر دست پيدا كرد:icon_ques و لبته
با ي رانندگي اسپرت ميشه اين مقدار رو 13 ليتر هم رسوند.:icon_mrgr
ونكته اي كه در مورد رانندگي باهش ميشه گفت ديد خوب نسبت به جلوي ماشينه.در مورد ديد عقب
نميشه گله اي كردو بهش ميشه زود عادت كرد.
عملكرد گيربكس اوايل ازار دهنده بود . حتي معكوس 2 به1 نياز به توقف كامل داشت. ولي الان بعد از
5500 كيلومتر كاملن نرم و بدون مشكل تعويض ميشه و ميشه از فاصله كم تعويض دنده ها لذت برد.
Ace
3 January 2006, 05:58 PM
من فردا میرم توی کارخانه ی مونتاژ فولکس واگن واقع در ارگ جدید بم یه گزارش میگیرم /و خدمت دوستان ارائه میدم / و اگر دوستان سوالی دارن میتونن بپرسن من هم اون جا میپرسم جوابتون رو میگیرم:icon_cool /فعلا
hummer
4 January 2006, 01:59 AM
اگه تونستی در مورد لرزش زیاد ماشین در موقع استارت خوردن و استارت خوردن زیاد در حالتیکه ماشین
گرمه و اینکه دلیل لرزش ضعیف بودنن دسته موتور هاست یا نه ی سوال بکن. واینکه تیپ های بالاتری که
مجهز به ای بی اس و امکانات دیگه باشه تولید می کنن یا نه؟
Ace
4 January 2006, 10:24 AM
باشه امروز و یا فردا میرم وسوالات شما رو هم مطرح میکنم/موفق باشید
DUDU
5 January 2006, 04:02 AM
من هم يكي از دوستام داره و چندباري هم پشتش نشستم و به قول اون دوستمون واقعا حال داد
هر چي باشه بالاخره ماشين آلمانيه و ماشينهاي آلماني با ساير ماشينها اصلا قابل مقايسه نيستند .
مخصوصا با پژو مسخره . تاپيك ديگه اي داشتيم بنام مقايسه گل با 206 ، آخه خداوكيلي حيفتون نمياد
ماشين آلماني رو با 206 مقايسه كنيد ؟ تاازه اونم 206 ايراني.......واقعا كه!!!!!!!!!!!!!!!!!
امير2005
11 January 2006, 01:38 PM
معمولا انتظاري كه آدما از ماشين دارن خيلي با هم فرق فوكوله
يكي پارامتر زيبايي براش خيلي مهمه يكي راحتي ماشين و بعضي ها هم دنبال كيفيتن بعضي ها هم ايمني براشون حرف اول رو ميزنه و بعضي هم به امكانات ماشين خيلي توجه ميكنن
واگه كسي همه اينا رو با هم بخواد نمي تونه با زير 30 ميليون ماشين پيدا كنه يا بايد آئودي بگيره يا بي ام و ....
و اما در مورد گل .
من يه سالي هست كه يه 206 دارم و 30 هزار تا باش رفتم قبلا هم پرايد رنو و شش سال يه فولكس پاسات عراقي كه برا 15 سال پيش بود داشتم. خداييش بالا 200 هزار كيلومتر باش رفتم (وقتي خريدم خودش 200 هزار تا كار كرده بود) بدون اينكه يه بار نياز به تعمير موتور داشه باشم يا فكر كنم گيربكس كجاست يا اين ديفرانسيل داره يا نه (فقط تعميرات استهلاكي مثل دينام - لنت ترمز - كو بيدن صفحه كلاچ - تعويض تسمه تايم و از اين قبيل) خلاصه هر چي با اون پاسات قديمي حال ميكردم نميدونم چرا اين 206تو رانندگي حال نميده
حقيقت اينه كه كسي تا فولكس سوار نباشه نميتونه در موردش نظر بده
ماشيني هست كه هر چي بيشتر سوار بشيد بيشتر رضايت شما رو جلب ميكنه. در طول زمان شايد نياز به تعمير هم داشته باشه ولي ماشين به اين راحتي خودش رو نميندازه ماشين مطمئني هست همون آرم VW به آدم آرامش ميده برعكس اون دوستي كه ميگفت بيشتر بدرد خانوما ميخوره ولي من فكر ميكنم فولكس واقعا" ماشين مردونه اي هستش
در مورد سايت برزيل هم بايد بگم كلا فولكس برزيل تحت حمايت و نظارت فولكس آلمان توليد ميشه و به قول مدير اون - هر جا كه فولكس توليد بشه يه فولكس هست يعني كيفيت تاييد شده است. در مورد گل هم بايد بگم از همون پلت فرم گلف استفاده كرده و فقط براي ارزان سازي جهت بازار امريكاي جنوبي و اروپاي شرقي با اين نام و با يك ساده سازيهايي داره توليد ميشه . و قبول دارم اين ماشين يه نسل قديمي هست و شايد مونتاژ اون هم ايراداتي داشته باشه و يا قيمتش نسبت به تكنولوژيش و امكاناتش زياد باشه ولي بايد يادمون باشه داريم پول پا فولكس ميديم يعني اگه بخواد بعنوان مثال يه گلف با تكنولوژي روز با امكانات نسبتا كامل (مثل 206 تيپ 5 ) اينجا توليد بشه زير 20 ميليون امكان نداره
خلاصه اينكه اگه ميخوايد از رانندگي لذت ببريد يه گل بگيريد فقط ميگم چون يه فولكس هست ولي اگه مثل من تكنولوژي روز و امكانات فراوان مد نظرتون هست خوب 206 تيپ 5 بهتر جواب ميده
مشخصات موتور اون از سايت زير بر روي 1800 كليك كنيد
اين هم سايت مربوط به ايمني كه از 5 ستاره 3 ستاره ميگيره كه بد نيست
و اين هم مشخصات خودرو
Volkswagen Gol Hatchback 5d 1.8
Number of seats: 5
Engine type Otto, Front transversal
Number of cylinders: 4, In-line
Engine capacity: 1781 cm3
Number of valves: 8 OHC
Fuel Petrol,: Injection by cylinder
Bore 81 mm
Stroke 86.4 mm
Compression ratio: 10
Max Power 73 kW - 100 hp 5250 rpm
Max torque 152 Nm (rpm) 3000 rpm
Transmission & Drive
Drive front-wheel drive
GearBox 5 Manual
Steering type Hydraulic power
Brakes & Tyres
Wheels 5Jx13
Front tyres 175/70 R 13
Rear tyres 175/70 R 13
Front brakes Ventillated disc
Rear brakes Drum
Suspensions
Front Suspension MacPherson strut, Coil spring, Trailing-arm, Stabilizer bar
Rear Suspension Coil spring, Stabilizer bar, trailing arm, twist axle suspension, damper unit
Dimensions
Wheelbase 2468 mm
Length 3883 mm
Width 1630 mm
Height 1415 mm
Track (front) 1388 mm
Track (rear) 1384 mm
Curb weight 1005 kg
Max. weight 1395 kg
Trunk 285 l - 557 l
Fuel tank 51 liter
Performance
Top speed 180 km/h
Acceleration 0-100 km/h 11.4 s
Consumption
In the city 9.2 l/100 km
Out of city 6.4 l/100 km
Average consumption 7.8 l/100 km (Werk)
[/LEFT]
Ace
11 January 2006, 03:10 PM
تاپيك ديگه اي داشتيم بنام مقايسه گل با 206 ، آخه خداوكيلي حيفتون نمياد
ماشين آلماني رو با 206 مقايسه كنيد ؟ تاازه اونم 206 ايراني.......واقعا كه!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تیپ 5 میشه مقایسه کرد /تیپ 5 چی کم داره /تازه زیاد هم داره/در همه پرسی هم فعلا اول هسته
kiantom
11 January 2006, 06:01 PM
با سلام
Nazila عزيز احتمالاَ شما متن بنده را با دقت مطالعه ننموده ايد و متاسفانه دچار سوء تفاهم شده ايد، چون بنده در اون تاپيك نه Gol را با سمند مقايسه كرده ام و نه اينكه گفته ام Gol از روي سمند و يا سمند از روي Gol كپي برداري شده است كه شما از مقايسه آنها آزرده خاطر شده ايد!!! و در قسمتي ديگر آورده ايد كه سمند از روي پاسات كپي شده است كه ارتباطي به موضوع ندارد، به هر حال پيشنهاد ميكنم متن قبلي من را يك با ديگر ملاحظه فرماييد و در ضمن قضاوت در مورد اطلاعات بنده كه شما ادعا بر ضعف !!! آنها داريد با توجه به آن متن جاي تامل دارد و در مورد سخنان مقامات فولكس نيز بايد گفت اين سخنان از قواعد تبليغات در عرصه تجارت جهاني دنياي كنوني است و به هيچ وجه نميتوان از حقيقت يك موضوع ولو اينكه در سايه تبليغات رنگين قرار گرفته باشد به سادگي گذشت، در پايان براي شما و همه دوستان آرزوي موفقيت ميكنم و توصيه ميكنم سعي نماييم به جاي موضع گرفتن در برابرديگران و محكوم نمودن آنان!!! در جهت بالا بردن آگاهي افراد در زمينه موضوعات مورد بحث تلاش نماييم و عذرخواهي بنده رو بابت اينكه با اين مطلب حجم زيادي از صفحه رو اشغال نمودم بپذيريد.
پيروز باشيد.
rezaid2000
12 January 2006, 12:55 PM
با تیپ 5 میشه مقایسه کرد /تیپ 5 چی کم داره /تازه زیاد هم داره/در همه پرسی هم فعلا اول هسته
این که شما میگی اصلا همه پرسی نیست این به اصطلاح همه پرسی بیشتر زور زدن برای کم نیاوردن هست وقتی گل تازه وارد شده و 206 بیشتر از 4و5 سال وتعدادشم کمتر از پراید نیست انتظار داری اوونهایی که صاحب206 هستن و اینجا رای میدن نگن 206 بهتره؟ منم بودم میگفتم!من نه 206 دارم نه گل یه پرشیا دارم ولی اصلا ازش رازی نیستم فقط قیافه داره اونم با اسپورت همش در حال خرج کردنم بهتر بود ازلحاظ موتوری گل با پرشیا مقایسه بشه نه با 206 .امیدوارم اینهایی که ماشینهارو مقایسه میکنن بدون تعصب این کارو بکنن تا ببینیم واقعا چه ماشینی خوبه
Gemini
13 January 2006, 01:27 AM
از لحاظ عددی وقتی اختلاف عرض 405 رو با گل مقایسه می کنیم 405 فقط 6 سانت پهن تره !! به نظر شما این اختلاف کم می تونه نوید یه فضای نسبتا خوب 3 نفری رو به سرنشینای عقب بده ؟ 206 اصلا اینطور نیست . . . می خوام بدونم گل از این لحاظ در مقایسه با 206 بهتره یا بدتره ؟
دومین چیزی که می خوام بدونم اینه که الان دقیقا قیمت صفرش چنده و از کجا میشه گیر آورد ؟
nazila
16 January 2006, 07:18 PM
GOL: 12600000
GOL KHEILI BAHALE :icon_cool
fizzi:لتفن پارسي بنويسيد.:icon_cool
Gemini
16 January 2006, 10:03 PM
GOL: 12600000
GOL KHEILI BAHALE :icon_cool
fizzi:لتفن پارسي بنويسيد.:icon_cool
12 و 600 !!؟ مطمئنی شما ؟؟ این قیمت از کجا میشه گیر آورد ؟؟
Evanescence
16 January 2006, 11:20 PM
12 و 600 !!؟ مطمئنی شما ؟؟ این قیمت از کجا میشه گیر آورد ؟؟
teletext کانال 3 ، صفحه 665 :icon_mrgr
Gemini
17 January 2006, 12:49 AM
teletext کانال 3 ، صفحه 665 :icon_mrgr
یعنی تو این تلتکست میشه گل خرید !!؟ شاخه ای چند ؟ آدرسشو میدین لطفا ؟ :icon_lol:
تلتکستم کجا بود آخه !! کارخونه میده 15 ملیون در حالیکه شما میگین 12 و 600 !!! چطور میشه که اینطور میشه ؟ مسئله اینست . . . :icon_razz
منظور من صفر بودا نه کار کرده . . .
Evanescence
17 January 2006, 01:37 AM
یعنی تو این تلتکست میشه گل خرید !!؟ شاخه ای چند ؟ آدرسشو میدین لطفا ؟ :icon_lol:
تلتکستم کجا بود آخه !! کارخونه میده 15 ملیون در حالیکه شما میگین 12 و 600 !!! چطور میشه که اینطور میشه ؟ مسئله اینست . . . :icon_razz
منظور من صفر بودا نه کار کرده . . .
:icon_razz
nazila
17 January 2006, 02:27 AM
نه بابا 15000000 چه خبره . من 12900000 الي 13 كه مطمينم ولي 126000000 رو از كس ديگري شنيدم .حالا ممكنه با اين قيمت گير نياد چون خودمم شك كردم ولي 13 رو مطمين باش
Gemini
17 January 2006, 10:33 AM
قیمت گل تو نمایشگاه با کارخونه فرق داره !! یعنی بیرون ارزونتره، من هنوز نتونستم بفهمم چرا و چطور این همه مدت اینا قیمت رو 15 ثابت نگه داشتن در حالیکه بیرون مدام قیمت پایین میومد و الان هم که به کمترین مقدارش رسیده . . . اوانسنس عزیز این سایتی که گفتی اکثر مواقع Service Unavailable هستش . . .
Ace
20 January 2006, 02:27 PM
ازلحاظ موتوری گل با پرشیا مقایسه بشه نه با 206
میشه دلیل این حرفتون رو بگید /اگر منظورتون این هسته که 206 تیپ 2 جلوش کم میاره روی این مسئله میشه تامل کرد ولی اگر با تیپ 5 مقایسه میکنید سخت در اشتباه هستید چون نه اینکه کم نمیاره بلکه یه سر و گردن هم بالاتره /به 16 سوپاپ بودنش کمی توجه کنید
rezaid2000
20 January 2006, 08:18 PM
ریو هم 16 سوپاپ دلیل نمیشه برو تحقیق کن میبینی که گل از همشون وزنش پائین تره حتی از 206 در ضمن من که کیفیت فرانسه رو نصبت به آلمانی قبول ندارم!
nazila
21 January 2006, 02:38 PM
اصلا بحثي در اين نيست كه گل از 206 بهتره.درسته 206 تيپ 5 امكاناتش بيشتره اما گل بهتره .هم از لحاظ كيفي و هم در راحتي و در اخر هم لذت.در ضمن گشتاور گل 153 نيوتون بر متره كه اين باعث ميشه از سرعت 100 به بعد كيلومتر شمار به راحتي بالا بره و اين يعني اوج صفا.البته احتمالا تيپ5 يك ثانيه شتاب 0-100 اون بيشتره كه اصلا مهم نيست بلكه مهم بعد از سرعت 100 است كه گل حريف نداره
Ace
22 January 2006, 03:07 PM
بلكه مهم بعد از سرعت 100 است كه گل حريف نداره
ایا شما با هر دو رانندگی کردید؟
babaei
2 February 2006, 03:43 PM
بله من رانندگی کردم 206 متاسفانه از هماهنگی کمی بین پدال گاز -فرمان و دنده داره -خوب بی دلیل نیست که با این همه امکانات بیشتر در بازار جهانی 206 -1500cc-دنده اتوماتیک مبلق 1000 دلار آمریکا از گل ارزانتر هست
در ECU 206 تا آخرین حد مجاز توان موتور را ساپورت میکنه یعنی یه صورت نرمال با پروگرام کردن ECU 206 نمیشه قدزت موتور را به صورت استاندارد افزایش داد --ولی در مورد گل به راحتی میتوان با پروگرام کردن ECU قدرت موتور را تا 100kw افزایش داد
SherlockHolmes
11 February 2006, 11:15 PM
من گل دارم و یه ماهه این ماشین رو دارم!
تا قبل اینکه این تاپیک رو بخونم فکر میکردم بهترین ماشین دنیاست!![Only registered and activated users can see links] بعدا فهمیدم که عجب ماشین صایعی بوده ما نمیدونستیم!![Only registered and activated users can see links]
به نظر من زانتیای تیپ خودشه!ماشینیه که هر صبح که میبینیش از شق و رق بودنش لذت میبرین!![Only registered and activated users can see links]
حالا اینکه یه ثانیه از 206 شتابش کمتره(که من اینطور فکر نمیکنم!) به نظر من اصلا مهم نیست!
فقط توجه داشته باشین که:
1:کیفیت اجناس تزئیناتیش خیلی پایینه![Only registered and activated users can see links]
2:صندلی های عقبش بلنده!این باعث میشه که جای پای بیشتری برای سر نشین عقب وجود داشته باشه!!و همینطور جای سر کمتر!پس لطفا وقتی روی صندلی عقبش میشینید هوس نکنید خمیازه بکشید چون سرتون به سقف میخوره![Only registered and activated users can see links]
abs هم داره!(اینم برای اونی که پرسید)
موتورش هم خداست!!مخصوصا شتاب ثانویه اش که با شتاب اولیه اش تفاوت خاصی نداره!
فعلا همین!!
SherlockHolmes
11 February 2006, 11:41 PM
یه نکته بی ربط هم بگم و پیشاپیش معضرت میخوام از این حرفم!
در مورد مقایسه 206 و گل باید بگم که !!مثلا من دوست ندارم ماشینی که سوارشم رو فردا تو خیابون ببینم یکی با شلوار کردی و دمپایی ازش داره پیاده میشه که بره نون بگیره!![Only registered and activated users can see links] (عین این صحنه رو من دیدم)
iph3w
12 February 2006, 01:16 AM
سلام آقاي هلمز، گل abs نداره به خدا. من 99.99 درصد اطمينان دارم.
بعلاوه مگه بده آدم با شلوار خونگي(کردي، چارخونه، پيژامه، مايو، گل گلي...) بره تو صف نون وايي؟ اگه 206 داشتم ميگفتم لابد منو ديدين که داشتم نون مي خريدم D: ولي در کل آدم بايد براي خودش راحت زندگي کنه، مگه براي بقيه خوشگل مي کنين هر روز be how U wanna be اگه بقيه خوششون نيومد به جهنم! مگه نه؟
SherlockHolmes
12 February 2006, 01:40 AM
البته کاملا ممکنه که abs نداشته باشه!!
ولی هم موقع روشن شدن چراغش روشن میشه و تست میشه هم تو دفترچه اش نوشته!!
پس نتیجه میگیریم که من بی تقصیرم چون بر اثاث این شواهد من گفتم داره!!:D
/
باور کنید من مشکلی با شلوار کردی ندارم و توی خونه اش هر کسی میتونه هرجور خواست بگرده!! ولی انصافا از اینکه کسی این وضعیت تو خیابون ظاهر بشه خوشم نمیاد!!:D
از اون بد تر اینه که یکی بعد از خورد کباب کوبیده بیاد جلوی شما ملچ مولوچ کنه!![Only registered and activated users can see links]
قربان شما!!
hamidfizic
15 March 2006, 02:15 PM
سلام
چیزی تا حالا درباره ی سیستم ضد سرقت گل شنیدید
می گن جدیدترین سیستم دنیاست که اسمشم ایموبیلایزره
hamidfizic
15 March 2006, 03:28 PM
این سیستم باعث بالا رفتن شیشه ها به صورت اتومات است و سنسورهایی دارد که بدون فشار اگر چیزی را حس کنند برمی گردند در ضمن آ÷یرش هم مثل بوق ماشین
fizzi
15 March 2006, 04:35 PM
يا ابلفضل !!!
آخه immobilizer چه ربطي داره به شيشه برقي ايمني!!!
اولن اين سيستم immobilizer در خيلي از ماشينها هست و اگر نباشه هم خيلي از دزدگيرها مثل magicar اين سيستم رو دارند هست و چيز جديدي نيست شايد بيشتر از 20 سال سابقه داره و در ساني كارش اين هست كه بعد از سرقت صاحب ماشين ميتونه از 1 كيلومتري با از كار انداختن موتور ماشين و بستن شيشه ها و دربها دزد رو زنداني ميكنه و آژير ميزنه تا پليس برسه...
z_qz54
17 March 2006, 07:38 PM
مثل موسو تا سرعت از 20 km بالا تر میره در قفل میشه.
SherlockHolmes
17 March 2006, 11:23 PM
وقتی سوییچ رو وارد میکنی تقریبا یه Authentication کامل رو سوییچ انجام میده!!به طور پیش فرض داخلش چشم الکترونیک داره !و کلا سیستم امنیتی کاملی داره!!در مورد جدید بودنش اطلاعی ندارم!!
nazila
19 March 2006, 03:28 PM
من شنیدم سیستم ضد سرقت گل خیلی پیشرفته است ولی خودم ندیدم
M.Sadeghi
15 May 2006, 10:46 PM
سلام دوستان خودروی فولکس واگن GOL از نظر موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران جزء یکی از خودرو های تولیدات داخلی که از نظر قیمت برای مصرف کننده در سال 1385 مناسب اعلام شد زیرا نسبت به تجهیزات این خودرو بسیار مناسب اعلام شد چون این خودرو یکی از بهترین خودرو های مونتاز ایران از نظر استاندارد ها و حمایت از نظر حقوق مصرف کننده قرار گرفت و باعث شد شرکت خودرو سازان بم قیمت این خودرو برای سال ساخت 1385 قیمت 12600000 T برای بازار ازاد اعیین کرد. با تشکر M.Sadeghi :icon_sad: :icon_excl
z_qz54
15 May 2006, 11:17 PM
سنسور حساس به حرکت هم به صورت فابریک رو سقفش داره که کیلیدشم جلوشه.
M.Sadeghi
15 May 2006, 11:25 PM
پیش پرداخت 3500000 T
ودیعه دوم بهمن ماه 3500000 T
سود مشارکت 24 درصد، موعد تحویل مرداد 85، یعنی از حالا میشه حدود 1 سال، سود مشارکت حدود 800000 T، یعنی موقع تحویل 7800000 T دادی، اگر فرض کنیم موقع تحویل قیمت خودرو حدود 12600000 T باشه، مبلغ نهایی که برای تحویل باید بدی میشه 4600000 T
قیمت برای خودروی گل سال ساخت 1385 است :icon_cool M.Sadeghi
hamidfizic
16 May 2006, 04:11 AM
من شنیدم 14 تا شده
spiderman9119
16 May 2006, 05:01 AM
گرون ترین رنگش سفیده که 300 تا 400 تومن از رنگ های ذیگه گرونتره و گل الان 13900 سفید 14100
اینجانب
16 May 2006, 05:13 AM
سلام دوستان خودروی فولکس واگن GOL از نظر موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران جزء یکی از خودرو های تولیدات داخلی که از نظر قیمت برای مصرف کننده در سال 1385 مناسب اعلام شد زیرا نسبت به تجهیزات این خودرو بسیار مناسب اعلام شد چون این خودرو یکی از بهترین خودرو های مونتاز ایران از نظر استاندارد ها و حمایت از نظر حقوق مصرف کننده قرار گرفت و باعث شد شرکت خودرو سازان بم قیمت این خودرو برای سال ساخت 1385 قیمت 12600000 T برای بازار ازاد اعیین کرد. با تشکر M.Sadeghi :icon_sad: :icon_excl
ممکنه منبع خبرتون (هم نظر موسسه استاندارد و هم قیمت گل) را بفرمایید. قیمتش تو بازار ظاهرا الان بالای 14 میلیون هست. آیا شرکت قیمت نهایی را 12600000 تومان حساب میکند؟ خیلی بعید میدانم.
اینجانب
16 May 2006, 05:14 AM
پیش پرداخت 3500000 T
ودیعه دوم بهمن ماه 3500000 T
سود مشارکت 24 درصد، موعد تحویل مرداد 85، یعنی از حالا میشه حدود 1 سال، سود مشارکت حدود 800000 T، یعنی موقع تحویل 7800000 T دادی، اگر فرض کنیم موقع تحویل قیمت خودرو حدود 12600000 T باشه، مبلغ نهایی که برای تحویل باید بدی میشه 4600000 T
قیمت برای خودروی گل سال ساخت 1385 است :icon_cool M.Sadeghi
روی این مبلغ زیاد حساب نکنید چون مثلا یکباره 600000 هزار تومان بعنوان هزینه پلاک و بیمه میکشن روش و میگن این هزینه به عهده مشتری است! بهترین کار اینه که ببینید با اونایی که الان زمان گرفتن ماشینشون هست چجوری دارن حساب میکنند.
M.Sadeghi
16 May 2006, 08:43 PM
سلام دوستان قیمت داده شده خودروی GOL از روزنامه ابرار اقتصادی مورخ 25/2/1385 که به قیمت 12600000 تومان در بازار تهران به فروش رسید. با تشکر M.Sadeghi:icon_cool
salar68
17 May 2006, 08:53 PM
سلام
خودرو های 206 ، زانتیا هم تا به حال سرفت نشده
البته در مواردی شده که فقط سویچ داخل خودرو بوده یا ماشین روشن بوده پشت در.
کافیه کلید 206 را با زکتید پشت آن یه چیزی اندازه ماش هست مثل آهنربا چسنبده به سویچ اگر این را جدا کنید دیگه ماشین روشن نمی شه با نزدیک کردن این قطعه کوچیک به فرمان نزدیک کنید و استارست بزنید روشن می شه و تا دور کنید خاموش می شه !!!!!!
آمار من هم ماله نیرو انتظامیه
ایران خودرو هم می گه تا حالا سمند دزدیه نشده !
karash501
17 May 2006, 11:06 PM
پس اینهمه دزد ماشینای مدل بالا دستگیر میکنن چیا دزدیدن؟!؟!؟!
XELTEK
17 May 2006, 11:41 PM
الاغی اسبی شتری چیزی !!!
مگه ندیدین تو راهنمای روزنامه ها فقط پراید و پیکان پژو
M.Sadeghi
18 May 2006, 01:41 AM
************************مشخصات فني خودرو GOL *************************
موتور 4 سيلندر 1800 سي سي
قدرت موتور 99/3bhp/5250rpm
حداكثر گشتاور 152Nm/3000rpm
نسبت تراكم 9/9:1
سيستم سوخت رساني انژكتوري با پاشش چند نقطه اي
نوع ECU MARELLI(1AP2)
حداقل درجه اكتان بنزين 91
ظرفيت باك 51ليتر
شتاب 100-0 كيلومتر برساعت 11/3ثانيه
گيربكس معمولي 5دنده جلو
وزن خالص 927kg
طول خودرو 3916mm
عرض خودرو 1621mm
فاصله محور چرخها 2468mm
ارتفاع 1415mm
حجم صندوق عقب 285ليتر
سايز تاير 185/60R14
دايره گردش خودرو( دورزدن) 10/9m
********************** تجهيزات نصب شده روي خودرو GOL *******************
كولر
ايربگ هاي جلو ( سمت راننده و سرنشين جلو)
راديو پخش استريو
قفل مركزي با ريموت كنترل
آژير دزد گير
سيستم ضد سرقت خودرو( ( immobilizer
آينه هاي بغل برقي
شيشه بالابر برقي (روي چهار درب )
چراغ هاي مه شكن جلو وعقب
گرم كن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم
باز شدن قفل درب صندوق با ريموت كنترل
منبع اطلاعات از سایت خودرو سازان بم تهیه گردیده است [Only registered and activated users can see links]
*********** با تشکر امیدوارم مطالب مفید باشد M.Sadeghi ***********
M.Sadeghi
18 May 2006, 01:49 AM
************************مشخصات فني خودرو GOL *************************
نوع ECU MARELLI(1AP2)
ظرفيت باك 51ليتر
گيربكس معمولي 5دنده جلو
وزن خالص 927kg
طول خودرو 3916mm
عرض خودرو 1621mm
فاصله محور چرخها 2468mm
ارتفاع 1415mm
حجم صندوق عقب 285ليتر
سايز تاير 185/60R14
********************** تجهيزات نصب شده روي خودرو GOL *******************
كولر
راديو پخش استريو
قفل مركزي با ريموت كنترل
آژير دزد گير
آينه هاي بغل برقي
چراغ هاي مه شكن جلو وعقب
گرم كن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم
منبع اطلاعات از سایت خودرو سازان بم تهیه گردیده است [Only registered and activated users can see links]
*********** با تشکر امیدوارم مطالب مفید باشد M.Sadeghi ***********
salar68
18 May 2006, 02:11 AM
پس اینهمه دزد ماشینای مدل بالا دستگیر میکنن چیا دزدیدن؟!؟!؟!
خب یه سری دزد هستند تاینطور عمل می کنند :
بنده می رسم دم در خونه پیاده می شم در پارکینگ را باز کنم سویچ هم توی ماشین اقا دزده هم می پره در می ره
دقیقا" هفته آخر اسفند بود همسایه ما دکتر بود و یه زانتیا نوکمدادی نو داشت روز دوم بوده دم خونه وای میسه تا می خواد بره یادش می افته کیفش را جا گذاشته از ماشین پیاده می شه 2 متری دور نشده بود که تا زنگ در را بزنه دنش کیفش را بیاه یه دزد می پره پشت ماشین و فلنک را می بنده
یارو می گفت 2 متر از ماشین دور نبودم که پرید تو ماشین و رفت
سرقت های این ماشین هااینطوری هست !
karash501
18 May 2006, 12:14 PM
برای منم خیلی پیش اومده به خودم گفتم اگه دزد بودم حتما این ماشینو میبردم!در ریموت دار واقعا واجبه یا اینکه تنبلیو کنار بذاریم ماشینو قبل از باز کردن در خاموش کنیم!
z_qz54
18 May 2006, 01:48 PM
سمد دزدیدنش وقتی سخته که کامپیوترش رو رمز باشه چون تازمانی که رمز ندید، موتور استارت وصل نمیشه و درب صندوق هم اگه باز کنید صداش در میاد و همون لحضه قفل مرکزی هم قفل میکنه.
M.Sadeghi
18 May 2006, 09:29 PM
سیستم ضد سرقتش توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپ چون تا حالا امار دزدی خودروی GOL در ایران 0% بوده است و این امار را نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) در سال 1385 داده است حتی یدونش هم توی کل کشور با تشکر. M.Sadeghi:icon_cool
z_qz54
22 May 2006, 01:46 AM
راستی لرزش موتور هم در دور ارام ی مقدار زیاده .بخاطر نردن بنرینه سوپره؟
ادامه دارد
موتور خیلی نرم کار می کنه. ولی موقع روشن کردن و حالت در جا کار کردن ی مقدار لرزش داره.
.
علتش خطی بودن آرایش سیلندر های گل هستش یعنی از طرف رادیاتور به طرف داشبورد (البته رادیاتورش که وسط موتوره)
گیرباکس اون خیلی خیلی باید جالب باشه یکی از آرزو های من اینه که ببینم گیرباکسش چجوریه.
دسته موتورش هم مشکلی نداره.
Srfazel
28 May 2006, 11:21 AM
سلام اری واقآ سیستم ضد سرقتش توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپ چون تا حالا امار دزدی خودروی GOL در ایران 0% بوده است و این امار را نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) در سال 1385 داده است . :icon_cool :icon_sad: با تشکر M.Sadeghi
( طبق آمار رسمي 206و زانتيا كمترين سرقت رو داشتهاند. و سمند هم نسبتا از اين نظر مطمئن هست (اگه يه سرچ بكنيد ميتونيد ببينيد
من كه تا حالا همچين چيزي در مورد گل نشنيدم!
سردار جعفرى معاون آگاهى نيروى انتظامى (2 اسفند84) در يك نشست خبرى با خبرنگاران از خودروهاى پژو ۲۰۶ و زانتيا به عنوان ايمن ترين خودروها نام برد و گفت: بر اساس بررسى ها مشخص شد اين دو خودرو كمتر توسط سارقان به سرقت مى روند. (منبع خبر: روزنامه شرق ([Only registered and activated users can see links]) -
z_qz54
28 May 2006, 02:52 PM
چراغ چشمک زن دزدگیرش هم روی شاسی قفل دره راننده هست.
3 تا سعوال داشتم
1 گل فرمونش قابل تنظيم هست يا نه يا ميشه كاري كرد كه قابل تنظيم بشه؟
2 صندلهاي گل مثل مثلا پرشيا قابليت تنظيم ارتفاع دارند يا نه ؟
3 براي كسي كه قدش 184هست براي رانندگي خوبه يعني موقع رانندگي فرمون مزاحم نباشه پات به فرمون گير نكنه و كلا بشه راحت رانندگي كرد .
z_qz54
31 May 2006, 01:11 AM
3 تا سعوال داشتم
1 گل فرمونش قابل تنظيم هست يا نه يا ميشه كاري كرد كه قابل تنظيم بشه؟
2 صندلهاي گل مثل مثلا پرشيا قابليت تنظيم ارتفاع دارند يا نه ؟
3 براي كسي كه قدش 184هست براي رانندگي خوبه يعني موقع رانندگي فرمون مزاحم نباشه پات به فرمون گير نكنه و كلا بشه راحت رانندگي كرد .
1.بله
2.بله
3. 110%
SherlockHolmes
31 May 2006, 04:51 AM
1.خیر
2.بله
3. 110%
z_qz54
2 June 2006, 10:57 AM
1.خیر
اشتباه نمیکنید ؟ من خودم تنظیمش کردم.
:confused: ببخشيد اخر فرمان قابليت تنظيم ارتفاع دارد يا ندارد؟
z_qz54
4 June 2006, 02:17 PM
من سوار شدم ، قد صاحب ماشین 160 بود و من قدم 188 مجبور بودم تنظیم کنم ، ولی امروز رفتم دوو یکی رو ببرم نمایندگیش ، پرسیدم ، گفتن مدل های اولیه داشتند و اگه بخاد کسی توی تهران تنظیم ارتفاع میزارن.
rezaeebarmi
5 June 2006, 10:25 AM
سلام دوستان
من می خواستم فولکس گل صفر بگیرم. تو روزنامه جام جم و ابرار اقتصادی قیمت اونو 12.700.000 تومان اعلام کرده ولی از یک بنگاه پرسیدم به من قیمت 14.000.000 تومان داده.
دوستانی که قیمت درست این ماشین رو می دونن خواهشا اعلام کنن چون فوریه.
ممنون.
amin_lx
5 June 2006, 02:25 PM
قیمت کارخانه 13،700،000
amin_lx
5 June 2006, 02:46 PM
در صد تولید داخل این ماشین % 0 و این واقعا عالیه
sajjadnegaresh
5 June 2006, 03:25 PM
فولکس گُل از کجا آمده و به کجا می رود :
برای گشودن مبحث فولکس واگن نوع گل ، ابتدا بايد گذری داشته باشيم به کارخانه سازنده آن در برزيل .
فولکس واگن برزيل :
کارخانه فولکس واگن واقع در کشور برزيل مهمترين و معظم ترين کارخانه طراحی ، توليد و مونتاژ اين شرکت بعد از کارخانه Wolfsburg آلمان محسوب می شود . ورود خودروهای ساخت کارخانه برزيل فولکس واگن ( VW do Brazil ) به ايران ، به اوايل دهه ۹۰ باز می گردد ، که تمامی خودروهای Golf نسل ۲ وارداتی ، توليد اين کشور بودند . و اينک بعد از گذشت بيش از ۱۰ سال مجددا خودرويی از کارخانه برزيل VW وارد ايران گرديده ، اما اينبار ، اين خودروی جديد ادعای دارا بودن طراحی برزيلی را نيز يدک می کشد .
گل ( Gol ) که به زبان پرتغالی و اسپانيايی به معنای گل در بازی فوتبال می باشد را به هيچ عنوان نبايد با ديگر محصول معروف فولکس ، يعنی Golf اشتباه نمود ؛ چرا که اين دو خودرو ، هيچ ارتباطی با يکديگر نداشته و Gol حتی در اروپای غربی و آمريکای شمالی که بزرگترين بازارهای VW محسوب می شوند ديده نمی شود . در ساخت اين خودرو همانند آنچه در کشورمان در رابطه با سمند انجام گرفت ( استفاده از قطعات ۴۰۵ ) ، از بسياری از قطعات ديگر محصولات VW که ساخت آلمان بوده و در برزيل مونتاژ می گردند و حتی در برخی موارد از خودروهای ديگر شرکتها نظير GM که آنها هم در برزيل مونتاژ می شوند ، استفاده گرديده .
خودرويی که همينک توسط کرمان خودرو در ايران مونتاژ می گردد نسل ۳ از اين خودرو است که البته چند ماهی است ، نسل ۴ آن نيز روانه بازار گرديده ، در زير سعی خواهد شد مختصری درباره هر ۴ نسل اين خودرو ارائه گردد .
نسل ۱ :
طرح پروژه گل اولين بار در ماه می سال ۱۹۷۶ شکل گرفت ، طرح اوليه در دسامبر همان سال آماده گرديد و در سال ۱۹۸۰ بعنوان جايگزينی برای حذف خودروی Beetle ( فولکس قورباغه ای خودمان ) ، توليد رسمی اين خودرو در کارخانه VW برزيل آغاز گرديد .
پلات فورم اين خودرو که توسط مهنسين آلمانی با مشارکت ناچيز برزيليها منحصرا برای اين خودرو طراحی شده بود ، BX نام گرفت . اين خودرو در قسمت بدنه شباهتهای زيادی به خودروی پاسات توليدی اواخر دهه ۷۰ آلمان داشت ، موتور اين خودرو نيز همان موتور فولکسهای Beetle بود که در ۲ نوع ۱۳۰۰ و ۱۶۰۰ سی سی و به صورت خنک شونده با هوا بودند ، البته نکته جالب در آن قرارگيری اين موتورها در قسمت جلوی گل بود ، اين نوع از خودروی گل که نسل اول آن محسوب می شود تا اواخر سال ۸۵ ميلادی با همان موتورهای خنک شونده با هوا در انواع سدان ، هاچ بک ، استيشن و وانت توليد می گرديد که البته تنها نوع هاچ بک آن با نام Gol شناخته می شد ، و ديگر انواع آن نامهايی چون Voyage ، Parati و Saveiro را دارا بودند . در برخی ديگر کشورها نيز مدل هاچ بک ( گل ) ، با نامهای ديگری شناخته می شد ؛ از جمله در شيلی و پرو که اين خودرو را Amazon ميناميدند و يا در آرژانتين که آنرا Gacel ، می ناميدند .
در سال ۱۹۸۷ نسل اول دچار تغييراتی در همه انواع مدلها گرديد . Facelift ، پلاستيکی شدن سپرها ، تغيير کنسول جلو و تغيير موتور پاره ای از اين تغييرات بود ، در اين خودرو از گيربکسی استفاده گرديد که خودروهای Audi 4000 ، VW Dasher و VW Quantom نيز مشترکا از آن استفاده می نمودند . همچنين موتور ۱۶۰۰ سی سی خنک شونده با آب که در خودروهای Golf و Jetta استفاده می شد نيز بر روی اين خودرو نصب گرديد .
اين خودرو همچنين توانست در سالهای ۸۷ تا ۹۳ ميلادی به بازارهای کانادا و آمريکا نيز راه يابد ، البته تنها در انواع سدان و استيشن و البته با نام متفاوت Fox . اين خودرو در سال ۸۷ بعنوان پرفروش ترين خودروی برزيل شناخته شد و اين امر همينک ۲۵ سال است که به طور متوالی تکرار می شود . اين خودرو تحت عنوان همان نسل ۱ مجددا در سال ۹۱ دچار تغييرات متعددی از جمله Facelift مجدد گرديد . در اين سال VW برزيل بدليل تخفيفاتی که دولت اين کشور در ماليات خودروهای با حجم پايين ارائه می نمود ، Gol 1000 را با موتور ۱۰۰۰ سی سی اما با قدرت بالای ؛ ۵۰ اسب بخار به بازار عرضه نمود ، موتور اين خودرو تغيير يافته موتور ۱۶۰۰ سی سی فورد اسکورت بود که مشترکا توسط فولکس واگن برزيل و فورد آمريکا به موتور ۱۰۰۰ سی سی تغيير کاربری يافت و به اين ترتيب با توجه به کاهش هزينه ماليات ، اين خودرو مبدل به به خودرويی بسيار ارزان قيمت و همچنين کم مصرف برای قشر متوسط گرديد .
نسل ۲ :
به هر روی پلات فورم BX ( نسل ۱ ) در سال ۹۴ و پس از ۱۴ سال توليد ، متوقف گشت و نسل دوم با نام پلات فورم AB9 آغاز بکار نمود ؛ البته اين پلات فورم هم برگرفته از همان نوع BX بود که تنها فاصله چرخهای آن ۱۱ سانتيمتر افزايش يافته و اتاق جديدی بر روی آن نصب گرديده بود ، اتاقی با طراحی تقريبا تمام برزيلی . اين خودرو با موتورهای ۱.۰ ، ۱.۶ و ۱.۸ ليتری بنزينی و ۱.۹ ليتر ديزلی و تنها در انواع ۲ و ۴ درب هاچ بک ، استيشن و وانت بار توليد می شد و انواع سدان در اين نسل از گل حذف گرديد .
نسل ۳ :
اين خودرو در سال ۹۹ دچار Facelift و ايجاد تغييراتی در درب صندوق عقب ، چراغها و سپرها گرديد و همچنين يک موتور ۲۰۰۰ سی سی و ۱۰۰۰ سی سی توربوی ۱۶ سوپاپ نيز به مجموع موتورهای قابل نصب بر روی آن اضافه گرديد و آنجه بدست آمد همان نسل سوم گل بود که در اکثر کشورها در ۳ مدل Bacic ، Comfortable و Tornado عرضه گرديد که در حال حاضر نوع ۱.۸ با ۹۹ اسب بخار قدرت و سيستم خنک کننده بهبود يافته ، که از نظر تجهيزات تقريبا همان مدل موسوم به Comfortable است را در خيابانها و جاده های کشورمان Iran شاهد هستيم . خودرويی که به عبارتی ۲۵ و به عبارتی ديگر ۱۱ سال از شروع ساخت آن روی اين پلات فورم می گذرد ،گل نسل ۳ در قسمت عقب شباهتهای زيادی به ولکس واگنهای نوع Lupo ، Fox و Polo دارد و در قسمت جلو نيز بی شباهت به ورژن قبلی Passat نيست .
اين خودرو نيز در انواع ۲ و ۴ درب هاچ بک ، وانت بار و همچنين استيشن با پنج موتور بنزينی مختلف عرضه می شود ، موتورهايی با حجمهايی از ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ سی سی و با قدرتهايی از ۵۰ تا ۱۴۱ اسب بخار ، که يک موتور ديزلی ۱۹۰۰ سی سی نيز آنها را همراهی می نمايد .
از سال ۲۰۰۲ موتور ۱.۶ اين خودرو به صورت دوگانه سوز ( الکل - بنزين ) و با نام Totalflex به بازار عزضه گرديد . نسل ۳ گل علاوه بر کشورهای آمريکای جنوبی بالاخص برزيل و آرژانتين تنها در چند کشور آفريقايی ، مکزيک ، روسيه ، چين ، ايران و چند کشور اروپای شرقی به فروش می رسد که البته نام اين خودرو در کشورهای چين ، روسيه و مکزيک ؛ Pointer می باشد .
لازم بذکر است از سال ۱۹۸۰ تا کنون که ۲۵ سال از توليد گل گذشته بيش از ۴.۵ ميليون از اين خودرو توليد گرديده است .
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
از جمله معايبی که بسياری از مصرف کنندگان برزيلی ، مکزيکی و آرژانتينی اين خودرو در بسياری از سايتها از آن شکايت دارند می توان ؛ کيفيت قسمتهای پلاستيکی بکار رفته در قسمتهای داخل اتاق ، شکست و يا تغيير شکل دستگيره دربها ، خراب شدن زود هنگام شيشه بالابرهای برقی ، وجود سر و صدای زياد حاصل از قطعات پلاستيکی داخل کابين ، وجود صدا در سيستم تعليق ، نشت آب به داخل کابين هنگام بارندگی و يا شستشو ، ضعف در سيستم کلاچ و چراغهای دنده عقب ، همچنين نشتی روغن از موتور ، را ذکر نمود .
نسل ۴ :
اما در حاليکه توليد نسل ۳ گل در ايران همچنان ادامه دارد ، در اواخر سال ۲۰۰۵ گل نسل ۳ ، مجددا دچار تغييراتی گرديد و با وجود اينکه اين بار هم پلات فورم و طرح اصلی خودرو تغييری نکرد اما باز هم مانند بار قبل نام نسل آن تغيير يافت و نسل ۴ نام گرفت . بر اساس اعلام سايت Autoindex اين خودرو دچار ۱۰۸۸ تغيير کوچک و بزرگ نسبت به نسل قبلی گرديده است ، عمده ترين اين تغييرات Facelift کامل ، ايجاد شکل V در گريل جلو ، تغيير درب صندوق ، چراغهای جلو و عقب و تزئينات داخلی ؛ شامل داشبورد ، نمايشگرها و تودريها می باشد . همچنين تمامی موتورهای بنزينی قبلی ، در اين خودرو به نوع دوگانه سوز Totalflex تبديل گرديده و کمکاکان موتور ۱.۹ ديزلی نيز قابل انتخاب می باشد .
در قسمت داشبورد طرح بکار رفته در اين خودرو ترکيبی است از داشبورد VW Fox جديد ، Ford Fiesta و GM Celta ، از نظر نمايشگر جلوی راننده نيز دقيقا پانل مربوط به مدل Fox استفاده شده و البته در قسمت جلو نيز اين خودرو بی شباهت به Fox نيست .
اين خودرو در ۳ مدل City ، Plus و Power توليد می گردد که تمامی آنها نيز همانگونه که ذکر شد قابليت کارکرد با الکل ( اتانول ) را نيز دارا هستند . اين خودرو در برزيل دارای رنج قيمتی از ۹.۵ تا ۱۳ ميليون تومان را داراست که البته نوع ۱۳ ميليونی آن ، از موتور دوگانه سوز ۲۰۰۰ سی سی بهره مند بوده و دارای تجهيزاتی چون کيسه هوا و ترمز ABS نيز می باشد . اين نوع از گل ( نسل ۴ ) تا سال ۲۰۰۷ توليد خواهد شد و پس از آن پلات فورم AB9 نيز پس از ۱۳ سال و يا به عبارتی ۲۷ سال بطور کامل کنار گذاشته خواهد شد و نسل ۵ جايگزين آن خواهد شد .
اینجانب
5 June 2006, 06:05 PM
سلام دوستان
من می خواستم فولکس گل صفر بگیرم. تو روزنامه جام جم و ابرار اقتصادی قیمت اونو 12.700.000 تومان اعلام کرده ولی از یک بنگاه پرسیدم به من قیمت 14.000.000 تومان داده.
ممنون.
نیازمندیهای همشهری
KJB2Fun
11 June 2006, 07:13 PM
كسي از دوستان از شرايط فروش اين ماشين مطلع هستش، ويا ميشه سايت رسمي كرمان موتور رو معرفي كنين؟
ممنون
persianking62
11 June 2006, 07:49 PM
لطفا در مورد مطلب فولکس گُل از کجا آمده و به کجا می رود منبع که سایت اتل پرشین هست ذکر کنید.
X-R
12 June 2006, 02:09 AM
يك سعوال مهم دارم اخر نفهميدم فضاي سرنشينهاي عقب گل بيشتره يا 206 اگر ميشه دقيق بگيد.
z_qz54
12 June 2006, 03:45 PM
يك سعوال مهم دارم اخر نفهميدم فضاي سرنشينهاي عقب گل بيشتره يا 206 اگر ميشه دقيق بگيد.
بللله
من اگه یارو ببینم ، از عقبش و جلوش عکس میگیرم ، من صندلی عقب ننشستم ولی وقتی صندلی جلو رو برای خودم تنظیم کردم بعد پشتش رو نگاه کردم ، خیلیبهم حال داد.
meslehichkas
12 June 2006, 06:18 PM
اين درسته كه ميگن گل كم مصرفترين ماشينه ايران شناخته شده؟
(منظورشون مصرف بنزينه)
hamidfizic
13 June 2006, 11:31 AM
بله قبل از ورود ام وی ام کم مصرف ترین بوده به گفته ی وزارت صنایع و معادن
meslehichkas
16 June 2006, 04:29 PM
12.400 قيمت اعلام شده در روزنامه و ...
13.750 قيمت تحويل 30 روزه
14.100 تحويل فوري
z_qz54
16 June 2006, 07:32 PM
مارک لاستیک تمام گل ها goodyer هستش؟
nazila
16 June 2006, 07:57 PM
من هر چي ديدم گود يير بود
meslehichkas
19 June 2006, 02:14 AM
ميشه بگين مصرف بنزينش چقدره ؟
من توي سايتش هم رفتم ننوشته بود (عجيبه )
rezaeebarmi
19 June 2006, 10:22 AM
سلام.
ديروز به يكي تو روزنامه همشهري زنگ زدم گفت 14700 بدون بيمه بدنه
اين چه وضعيه اخه
shahram2006_m
19 June 2006, 02:58 PM
12.600
به نقل از خبر خودرو
sajjadnegaresh
19 June 2006, 03:31 PM
حالا چرا مي خواي گل بگيري ، دلايلت رو بگو تا ببينيم ارزش خريدن داره ، البته براي تنوع بد نيست چون تو اين رنج قيمت محصول جالبيه
meslehichkas
19 June 2006, 03:44 PM
سلام.
ديروز به يكي تو روزنامه همشهري زنگ زدم گفت 14700 بدون بيمه بدنه
اين چه وضعيه اخه
بستگي به رنگش داره
14.700 بالاس
rezaeebarmi
19 June 2006, 04:04 PM
بين 206 و گل مونده بودم چي بخرم. بعد از خوندن تاپيك هاي مربوطه به نظرم رسيد گل بهتره و چون تو روزنامه ديده بودم كه 12600 قيمت داده ديدم مناسبه ولي از بنگاه و يك فروشنده سئوال كردم قيمت 14 و 14.7 دادن كه ديدم واقعا نمي صرفه چون با بيمه بدنش حدود 15 در مياد گه با اين پول پرشيا مي تونه گزينه بهتري باشه. ولي با اين قيمت تصميم گرفتم 206 تيپ 3 بگيرم. بعدش اگه پولي رسيد از اين سونوتا هاي جديد مي گيرم. wo[Only registered and activated users can see links]
M.Sadeghi
19 June 2006, 04:41 PM
؟؟؟؟ اقا دمتون گرم اخرش قیمت صفر فولکس گل توی بازار چنده؟ کارخانه چنده؟ والا ما از هر کی می پرسیم یه قیمتی از خودش میگه ممنون خیلی فوری ممنون از همگی ؟؟؟؟ می خوام یدونه صفرش را سریع بخرم شیرینیشم چشم حتمآ ممنون********************************************* *****************************
M.Sadeghi
19 June 2006, 04:47 PM
اطلاعيه
طرح پيش فروش خودروي گل
بدينوسيله به اطلاع كليه نمايندگان محترم ميرساند شركت خودروسازان بم تعدادي خودروي فولكس واگن مدل گل را با شرايط جدول ذيل از تاريخ 01/03/1385 لغايت 31/03/1385 پيش فروش مي نمايد.
لازم به ذكر است كليه شرايط قبلي از تاريخ 01/03/1385 لغو و نمايندگان محترم تنها براساس شرايط ذيل مجاز به ثبت نام خواهند بود
شرايط پيش فروش خودروي فولكس واگن مدل گل
1
پيش پرداخت اوليه
ريال 35000000
2
پيش پرداخت ثانويه(مهرماه 1385)
ريال 35000000
3
مابقي
هنگام تحويل خودرو
4
تخفيف مشاركت
سالانه 24% (نسبت به مبالغ و زمان پرداخت)
5
درصورت انصراف
سالانه 20% (نسبت به مبالغ و زمان پرداخت)
6
زمان تحويل
ارديبهشت ماه 1386
اميرحسين يزداني
مدير فروش وبازاريابي
M.Sadeghi
19 June 2006, 04:55 PM
GOL
مشخصات فني خودرو GOL
نوع ECU MARELLI(1AP2)
ظرفيت باك 51ليتر
گيربكس معمولي 5دنده جلو
وزن خالص 927kg
طول خودرو 3916mm
عرض خودرو 1621mm
فاصله محور چرخها 2468mm
ارتفاع 1415mm
حجم صندوق عقب 285ليتر
سايز تاير 185/60R14
تجهيزات نصب شده روي خودرو
كولر
راديو پخش استريو
قفل مركزي با ريموت كنترل
آژير دزد گير
آينه هاي بغل برقي
چراغ هاي مه شكن جلو وعقب
گرم كن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم
z_qz54
19 June 2006, 05:12 PM
اینم عکس صندلی عقبش ، صندلی های جلو رو به اندازه قد 186 دادم عقب.
MerDaX
19 June 2006, 06:45 PM
مارک لاستیک تمام گل ها goodyer هستش؟
نه.مال من پيرلي هستش:icon_idea
amin_lx
19 June 2006, 07:19 PM
وضع مالی شرکت خرابه و نیاز فوری به پول دارن به همین دلیل 24 درصد سود میدن که مشتری جذب بکنن
M.Sadeghi
20 June 2006, 01:20 AM
سلام به همگی دوستان اقا من می خوام یه گل بگیرم خواستم ببینم وسایل فابریک روی خودش که کارخانه گذشته چیه چون می خوام از بنگاه بخرم مثلآ میخواستم اسم لاستیک و اسم ضبط و وسایل اضافه ی داخل صندوق عقب و کلآ وسایلی که بدونه متوجه شدن میشه تغیرشون داد را بگین اقا ممنون من را راهنمایی کنید متشکرم.:icon_wink
MerDaX
20 June 2006, 01:38 AM
سلام به همگی دوستان اقا من می خوام یه گل بگیرم خواستم ببینم وسایل فابریک روی خودش که کارخانه گذشته چیه چون می خوام از بنگاه بخرم مثلآ میخواستم اسم لاستیک و اسم ضبط و وسایل اضافه ی داخل صندوق عقب و کلآ وسایلی که بدونه متوجه شدن میشه تغیرشون داد را بگین اقا ممنون من را راهنمایی کنید متشکرم.:icon_wink
براي من كه اينطوري بوده دوست عزيز:
ضبط: LG كاست خور
لاستيك--pirelli
وسايل اضافه: يه كيف ابزار اوليه.
من اينا رو يادم مياد.اگه مورد خاصي هست بپرسيد بگم كه بوده يا نه ولي اگه همينا رو داشته باشه ok هستش.:icon_cool
M.Sadeghi
22 June 2006, 05:26 PM
سلام به دوست خوبم merdax جان امیدوارم حالت خوب باشه اقا ممنون از راهنماییت در رابطه با خودروی گل عزیز خواستم ببینم قیمت جدید نقره ای صفره شا داری بعد در کل ازش رازی تا حالا نمایندگی بردی کارتا راه انداختن دستت درد نکنه ممنون شرمنده ما هی مزاحمت میشیم یا علی :icon_wink :icon_wink :icon_wink
MerDaX
22 June 2006, 05:36 PM
14 فكر كنم بيشتر نشده باشه.دقيق نميدونم
hamidfizic
23 June 2006, 03:49 AM
13500
Abolfazl2006_p
25 June 2006, 03:11 PM
●فولکس واگن برزیل ::icon_arro
کارخانه فولکس واگن واقع در کشور برزیل مهمترین و بزرگترین کارخانه طراحی، تولید و مونتاژ این شرکت بعد از کارخانه Wolfsburg آلمان محسوب می شود . ورود خودروهای ساخت کارخانه برزیل فولکس واگن ( VW do Brazil ) به ایران ، به اوایل دهه ۹۰ برمیگردد که تمامی خودروهای گلف نسل ۲ وارداتی، تولید این کشور بودند و اینک بعد از گذشت بیش از ۱۰ سال مجددا خودرویی از کارخانه VW وارد ایران شده، اما این بار، خودروی جدید ادعای دارا بودن طراحی برزیلی را نیز یدک میکشد . گل ( Gol ) که به زبان پرتغالی و اسپانیایی به معنای گل در بازی فوتبال میباشد را به هیچ عنوان نباید با دیگر محصول معروف فولکس، یعنی Golf اشتباه نمود؛ چرا که این دو خودرو، هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند. در ساخت این خودرو، از بسیاری از قطعات دیگر محصولات VW که ساخت آلمان بوده و در برزیل مونتاژ میگردند و حتی در برخی موارد از خودروهای دیگر شرکتها نظیر GM که آنها هم در برزیل مونتاژ میشوند، استفاده شده است .
نسل های مختلف خودرو گل:
▪نسل ۱:icon_cool
طرح پروژه گل اولین بار در ماه می سال ۱۹۷۶ شکل گرفت ، طرح اولیه در دسامبر همان سال آماده گردید و در سال ۱۹۸۰ بعنوان جایگزینی برای حذف خودروی Beetle، تولید رسمی این خودرو در کارخانه VW برزیل آغاز شد. پلات فورم این خودرو که توسط مهندسین آلمانی با مشارکت ناچیز برزیلیها منحصرا برای این خودرو طراحی شده بود ، BX نام گرفت . این خودرو در قسمت بدنه شباهتهای زیادی به خودروی پاسات تولیدی اواخر دهه ۷۰ آلمان داشت. موتور این خودرو نیز همان موتور فولکسهای Beetle بود که در ۲ نوع ۱۳۰۰ و ۱۶۰۰ سی سی و به صورت خنک شونده با هوا بودند ، البته نکته جالب در آن قرارگیری این موتورها در قسمت جلوی گل بود ، این نوع از خودروی گل که نسل اول آن محسوب می شود تا اواخر سال ۸۵ میلادی با همان موتورهای خنک شونده با هوا در انواع سدان، هاچ بک، استیشن و وانت تولید میشد که البته تنها نوع هاچ بک آن با نام Gol شناخته میشد و دیگر انواع آن نامهایی چون Voyage ، Parati و Saveiro را دارا بودند. در برخی دیگر کشورها نیز مدل هاچ بک (گل)، با نامهای دیگری شناخته میشد ؛ از جمله در شیلی و پرو که این خودرو را Amazon مینامیدند و یا در آرژانتین که آنرا Gacel ، مینامیدند . در سال ۱۹۸۷ نسل اول دچار تغییراتی در همه انواع مدلها شد. پلاستیکی شدن سپرها ، تغییر کنسول جلو و تغییر موتور پارهای از این تغییرات بود ، در این خودرو از گیربکسی استفاده گردید که خودروهای آئودی ۴۰۰۰، فولکس واگن داچر و فولکس واگن کوانتوم نیز مشترکا از آن استفاده می نمودند . همچنین موتور ۱۶۰۰ سی سی خنک شونده با آب که در خودروهای Golf و Jetta استفاده می شد نیز بر روی این خودرو نصب گردید . این خودرو همچنین توانست در سالهای ۸۷ تا ۹۳ میلادی به بازارهای کانادا و آمریکا نیز راه یابد ، البته تنها در انواع سدان و استیشن و البته با نام متفاوت فاکس . این خودرو در سال ۸۷ به عنوان پرفروشترین خودروی برزیل شناخته شد و این امر همینک ۲۵ سال است که به طور متوالی تکرار می شود . این خودرو تحت عنوان همان نسل ۱ مجددا در سال ۹۱ دچار تغییرات متعددی از جمله Facelift مجدد گردید . در این سال فولکس واگن برزیل به دلیل تخفیفاتی که دولت این کشور در مالیات خودروهای با حجم پایین ارائه می نمود ،گل ۱۰۰۰ را با موتور ۱۰۰۰سی سی اما با قدرت بالای ۵۰ اسب بخار به بازار عرضه نمود ، موتور این خودرو تغییر یافته موتور ۱۶۰۰ سی سی فورد اسکورت بود که مشترکا توسط فولکس واگن برزیل و فورد آمریکا به موتور ۱۰۰۰ سی سی تغییر کاربری یافت و به این ترتیب با توجه به کاهش هزینه مالیات، این خودرو مبدل به خودرویی بسیار ارزان قیمت و همچنین کم مصرف برای قشر متوسط گردید .
▪نسل ۲
به هر روی پلتفورم BX ( نسل ۱ ) در سال ۹۴ و پس از ۱۴ سال تولید، متوقف گشت و نسل دوم با نام پلات فورم AB۹ آغاز به کار نمود؛ البته این پلات فورم هم برگرفته از همان نوع BX بود که تنها فاصله چرخهای آن ۱۱ سانتیمتر افزایش یافته و اتاق جدیدی بر روی آن نصب گردیده بود ، اتاقی با طراحی تقریبا تمام برزیلی . این خودرو با موتورهای ۰/۱ ، ۶/۱ و ۸/۱ لیتری بنزینی و ۹/۱ لیتر دیزلی و تنها در انواع ۲ و ۴ درب هاچ بک ، استیشن و وانت بار تولید می شد و انواع سدان در این نسل از گل حذف شد .
▪نسل ۳
این خودرو در سال ۹۹ دچار Facelift و ایجاد تغییراتی در درب صندوق عقب، چراغها و سپرها گردید و همچنین یک موتور ۲۰۰۰ سی سی و ۱۰۰۰ سی سی توربوی ۱۶ سوپاپ نیز به مجموع موتورهای قابل نصب بر روی آن اضافه گردید و آنجه بدست آمد همان نسل سوم گل بود که در اکثر کشورها در ۳ مدل Bacic ، Comfortable و Tornado عرضه شد. خودرویی که به عبارتی ۲۵ و به عبارتی دیگر ۱۱ سال از شروع ساخت آن روی این پلات فورم می گذرد ،گل نسل ۳ در قسمت عقب شباهتهای زیادی به فولکس واگنهای نوع، فاکس و Polo دارد و در قسمت جلو نیز بی شباهت به مدل قبلی Passat نیست . این خودرو نیز در انواع ۲ و۴ درب هاچ بک ، وانت بار و همچنین استیشن با پنج موتور بنزینی مختلف عرضه می شود ، موتورهایی با حجمهایی از ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ سی سی و با قدرتهایی از ۵۰ تا ۱۴۱ اسب بخار ، که یک موتور دیزلی ۱۹۰۰ سی سی نیز آنها را همراهی می نماید . از سال۲۰۰۲ موتور ۶/۱ این خودرو به صورت دوگانه سوز ( الکل - بنزین ) و با نام Totalflex به بازار عرضه گردید . نسل ۳ گل علاوه بر کشورهای آمریکای جنوبی بالاخص برزیل و آرژانتین تنها در چند کشور آفریقایی، مکزیک ، روسیه ، چین ، ایران و چند کشور اروپای شرقی به فروش می رسد که البته نام این خودرو در کشورهای چین ، روسیه و مکزیک ؛ Pointer می باشد . لازم به ذکر است از سال ۱۹۸۰ تاکنون که ۲۵ سال از تولید گل گذشته بیش از ۵/۴ میلیون از این خودرو تولید گردیده است . از جمله معایبی که بسیاری از مصرفکنندگان برزیلی، مکزیکی و آرژانتینی این خودرو در بسیاری از سایتها از آن شکایت دارند میتوان ؛ کیفیت قسمتهای پلاستیکی بکار رفته در قسمتهای داخل اتاق ، شکست و یا تغییر شکل دستگیره دربها ، خراب شدن زود هنگام شیشه بالابرهای برقی، وجود سر و صدای زیاد حاصل از قطعات پلاستیکی داخل کابین ، وجود صدا در سیستم تعلیق، نشت آب به داخل کابین هنگام بارندگی و یا شستشو، ضعف در سیستم کلاچ و چراغهای دنده عقب ، همچنین نشتی روغن از موتور ، را ذکر نمود .
▪نسل۴
اما در حالیکه تولید نسل ۳ گل در ایران همچنان ادامه دارد:icon_razz ، در اواخر سال ۲۰۰۵ گل نسل ۳ ، مجددا دچار تغییراتی شد و با وجود اینکه این بار هم پلتفورم و طرح اصلی خودرو تغییری نکرد اما باز هم مانند بار قبل نام نسل آن تغییر یافت و نسل ۴ نام گرفت . بر اساس اعلام سایت Autoindex این خودرو دچار ۱۰۸۸ تغییر کوچک و بزرگ نسبت به نسل قبلی شده است، عمدهترین این تغییرات Facelift کامل، ایجاد شکل V در گریل جلو، تغییر درب صندوق، چراغهای جلو و عقب و تزئینات داخلی؛ شامل داشبورد، نمایشگرها و تودریها میباشد. همچنین تمامی موتورهای بنزینی قبلی، در این خودرو به نوع دوگانه سوز Totalflex تبدیل شده و کماکان موتور ۹/۱دیزلی نیز قابل انتخاب میباشد . در قسمت داشبورد طرح بکار رفته در این خودرو ترکیبی است از داشبورد VW Fox جدید ، Ford Fiesta و GM Celta ، از نظر نمایشگر جلوی راننده نیز دقیقا پانل مربوط به مدل Fox استفاده شده و البته در قسمت جلو نیز این خودرو بی شباهت به Fox نیست . این خودرو در ۳ مدل City ، Plus و Power تولید میشود که تمامی آنها نیز همانگونه که ذکر شد قابلیت کارکرد با الکل ( اتانول ) را نیز دارا هستند . این خودرو در برزیل دارای رنج قیمتی از ۵/۹ تا ۱۳ میلیون تومان را داراست که البته نوع ۱۳ میلیونی آن ، از موتور دوگانهسوز ۲۰۰۰ سی سی بهره مند بوده و دارای تجهیزاتی مانند کیسه هوا و ترمز ABS نیز می باشد . این نوع از گل ( نسل ۴ ) تا سال ۲۰۰۷ تولید خواهد شد و پس از آن پلتفورم AB۹ نیز پس از ۱۳ سال و یا به عبارتی ۲۷ سال به طور کامل کنار گذاشته خواهد شد و نسل ۵ جایگزین آن خواهد شد .
منابع:[Only registered and activated users can see links]
molla sadra
25 June 2006, 03:13 PM
بیشترین سرعتی که باهاش رفتین چنتا بوده؟
MerDaX
25 June 2006, 04:19 PM
من 190
رفيقم 220
z_qz54
25 June 2006, 04:23 PM
من از این گل خیلی خوشم اومده بود که وقتی معکوس میدادم ، نیاز به گاز آنچنانی نداشت و خیلی سری درگیر میشد بدون اینکه اتاق تکون بخوره ، خیلی حال میده.فکر کنم علتش تحویل دادن حداکثر گشتاور توی در بالای 3000 هستش.