PDA

View Full Version : تاپيك جامع فولکس واگن گل

صفحه ها : 1 2 3 [4]

MKHSH
29 October 2008, 02:30 PM
با اجازه مديران سايت ،
دوستان امروز به مدير شركت بم خودرو نامه زير را ايميل كردم. فكر كردم بد نباشه رضايت خود را از محصولات بم خودرو اعلام كنم.
با سلام و تشكر از مديران بم خودرو
بعنوان دوستداران و طرفداران بم خودرو اعلام مي كنم كه مردم و امثال من، بم خودرو را بخاطر توليد محصولات كيفي همچون دووي ديروز و فولكس واگن امروز در يك كلمه به كيفيت مي شناسند. ولي متاسفانه با سياستهايي كه اين شركت در پيش گرفته همچون توليد خودروي چيني ليفان يا لوبو، بيم از دست رفتن اين اعتبار سر تا پاي مشتريان دائمي بم خودرو را فرا گرفته است.
اميدوارم اين شركت با ارائه محصولات جديد فولكس واگن كه از قبل وعده داده بود بتواند اعتبار رفته را بازگردانده و مشتريان خود را تحويل شركتهاي بي كيفيت رقيب ندهد.

[Only registered and activated users can see links]

VW Lover
29 October 2008, 11:15 PM
دوستان اين بخاري گل خيلي خيلي گرم ميكنه حتي رو درجه يك هم كه ميگذارم باز هم غير قابل تحمله و دست رو ميسوزونه و مجبور ميشم كمي پنجره رو باز بگذارم. شما با اين مشكل چيكار ميكنيد.
البته يك تجربه در مورد بخار كردن شيشه ها بهنگام استفاده از بخاري دارم و اون اينه كه اگر همزمان با بخاري كليد ايركانديشن رو هم بزنيد بخار داخل كابين حذف ميشه..

این جور مواقع من دریچه هوای گرم و سرد را تنظیم میکنم. منم با شما موافقم، گرماشو اصلن نمیشه تحمل کرد

nimool
30 October 2008, 06:22 PM
سزای کسی که آرم VW رو از جلوی ماشینش برداره :icon_arro

موتور دیزل

nimool
30 October 2008, 06:28 PM

eysun
30 October 2008, 08:36 PM
سزای کسی که آرم VW رو از جلوی ماشینش برداره :icon_arro

موتور دیزل

آخ
یادم افتاد به تصادف خودم:icon_cry::icon_eek:

payamix
30 October 2008, 10:54 PM
در پی سیاست جدید سایت مبنی بر حذف تاپیک‌های جامع و کلی و ترغیب کاربران به ایجاد تاپیک‌های جداگانه برای هر موضوع و موردی (حتا ساده‌ترین سوال یا بحث)، این تاپیک قفل میشه.
لطفاً هر موردی رو در تاپیک جداگانه پی‌گیری بفرمایید.
از مدیران عزیز هم تقاضا میشه در حد امکانشون این تاپیک رو به تاپیک‌های خرد تبدیل کنن.

با تشکر