PDA

View Full Version : تاپيك جامع فولکس واگن گل

صفحه ها : 1 [2] 3 4

MKHSH
23 June 2008, 11:18 AM
با تشکر از راهنمائی شما دوست عزیز در مورد مسائل فنی به طور مثال قطعات خاصی که ممکنه از روی ماشین بردارند و یا خراب بودن انها منو تو دردسر بندازه اگر منو راهنمائی کنید ممنون میشم . به طور مثال میگن اگر فن پشت داشبورد اشکال داشته باشه پیدا کردن فن آدمو به دردسر میندازه. ممنون میشم منو بیشتر راهنمائی کنید.

دوست خوب به هر حال خودروهايي مثل فولكس و بنز و تويوتا و هيونداي و ... مثل محصولات ايران خودرو و سايپا نيست كه لوازم و قطعاتش در يك روستاي دورافتاده هم پيدا بشه و كسي كه چنين خودروهايي سوار ميشه ميدونه كه لوازمش رو فقط از نمايندگيهاش ميشه تهيه كرد. خوشبختانه برخي از قطعات فولكس گل رو ميشه از قطعات بنز و دوو سيلو و سمند استفاده كرد. گفتم كه من بخاطر ارزون بودن از دينام پمپ بنزين سيلو استفاده كردم. يا براي رينگ اسپورتم از پيچهاي چرخ مرسدس بنز استفاده كردم (بخاطر دراز بودنش). در مورد فن هم اول بهتره به نمايندگي مراجعه كني ولي اگه بخواي ارزون تموم بشه ابتكار بخرج بدي و مال بنز و ... رو بندازي.
تعجب نكنيد قطعات يدكي بنز زياد و ارزونتر از فولكسه و چون استاندارد هر دو آلمانيه خيلي بهم شبيه اند.

spayamz
23 June 2008, 12:01 PM
بله به هر حال در جریان این موضوع هستم من چند سالی هست که BMW دارم و میدونم که این ماشین ها چه وضعیتی از لحاظ قطعات دارند. به هر حال من میخوام این ماشین رو با گل جابجا کنم و امیدوارم بتونم گل تمیز گیر بیارم. از لحاظ مصرف بنزین در 100 کیلومتر این اتومبیل به چه صورت هستش؟

MKHSH
23 June 2008, 12:59 PM
9 تا 9.5 داخل شهر 8 تا 8.5 خارج شهر.

eysun
23 June 2008, 04:06 PM
امروز تو سرپایینی ولنجک داشتم میرفتم جلوم یه مزدا 323 ترمز کرد منم ترمز کردم ولی آخر خیلی آروم خوردم بهش
چراغ سمت راستم رو نیگا کردم دیدم به خاطر فشار وارد شده به سپر یکم رفته عقب. کاپوت رو باز کردم دیدم پینی که چراغ رو به سپر وصل میکنه (پلاستیکی) شکسته . چیکار کنم؟ :(:(

solomio
23 June 2008, 07:16 PM
امروز تو سرپایینی ولنجک داشتم میرفتم جلوم یه مزدا 323 ترمز کرد منم ترمز کردم ولی آخر خیلی آروم خوردم بهش
چراغ سمت راستم رو نیگا کردم دیدم به خاطر فشار وارد شده به سپر یکم رفته عقب. کاپوت رو باز کردم دیدم پینی که چراغ رو به سپر وصل میکنه (پلاستیکی) شکسته . چیکار کنم؟ :(:(
خوب برید نمایندگی یا یه پین بگیر یا همون جا بگو درستش کنن
سئوالای سخت نپرسین تورو خدا:icon_arro

sdsdsd
23 June 2008, 09:44 PM
سلام . میخواستم بدونم چی کار میشه کرد مصرف گل کمتر بشه ؟ فکر میکنید کدوم نمایندگی بهتره تو تهران؟ من نماینگی شیخ بهایی ونک میبرم

omidh81
24 June 2008, 07:46 AM
کلا گل پر مصرفه ، 2 یا 3 بار تنظیم موتور کردم هیچی فرقی نکرده ،نمایندگی می گن مصرف گل همینه( مصرف گل من تقریبا 12یا 11 لیتر در صد)

موفق باشید

مسعود دانشي
24 June 2008, 10:54 AM
دوست عزيز مصرف گل رابطه مستقيمي با نحوه رانندگي شما دارد من كه تقريبا مثل پيرمردها ميرانم در شهر صدي حداكثر 9 تا ميسوزونم ود رمسافرت با دنده 5 حداكثر صدي 8تا ميسوزونم.سعي كنيد زياد معكوس بي موقع نكشيد با دنده مناسب ودور موتور لازم حدود4000دنده هارا عوض كنيد و به موقع هم شتابگيري كنيد كلا گل ماشيني است با هندلينگ فوق العاده ولي در شتابگيري اوليه بايد دنده ها را كاملا پر كنيد.

MKHSH
24 June 2008, 12:22 PM

منم تجربه شما رو داشتم. بردم نمايندگي با جوش پلاستيك حل شد. قبلاً تعريف چراغهاي فولكس رو شنيده بودم ولي با اين اتفاق مطمئن شدم. مي گفتند چراغ هر ماشين ديگه اي (البته بجز رنو مگان) بود حتماً داغون شده بود. چراغهاي جلوي گل، هم بسيار مقاوم به ضربه و سايش و هم بسيار پرنورند.

MKHSH
24 June 2008, 12:30 PM
دوست عزيز مصرف گل رابطه مستقيمي با نحوه رانندگي شما دارد من كه تقريبا مثل پيرمردها ميرانم در شهر صدي حداكثر 9 تا ميسوزونم ود رمسافرت با دنده 5 حداكثر صدي 8تا ميسوزونم.سعي كنيد زياد معكوس بي موقع نكشيد با دنده مناسب ودور موتور لازم حدود4000دنده هارا عوض كنيد و به موقع هم شتابگيري كنيد كلا گل ماشيني است با هندلينگ فوق العاده ولي در شتابگيري اوليه بايد دنده ها را كاملا پر كنيد.

تاييد ميشود. امتحان كردم با تعويض دنده در دور موتور 3000 تا 3500 كمترين مصرف داخل شهر يعني 9.5 تا 10 در حالت بدون كولر ولي با استفاده از كولر مخصوصاً در مسيرهاي پرترافيك به 10.5 هم ميرسه. ولي خارج شهر با سرعت ثابت 90 تا 100 كيلومتر در ساعت حدود 8 تا 8.5 ليتر هستش.

MKHSH
30 June 2008, 05:16 PM
فولكس واگن در روياي تسخير بازار جهاني خودرو

موج :فولكس واگن آلمان با توليد روزانه دو هزار دستگاه خودرو پر فروش ترين خودروساز اروپا به شمار مي آيد. اين خودروساز جهاني محصولات خود را در چهار قاره جهان توليد و در هر شش قاره كره خاكي به فروش مي رساند. فولكس واگن با توليد دو هزار دستگاه خودرو در روز و با تنوع گسترده محصولات، خود را در رديف برترين خودروسازان جهان جاي داده است. خودروساز آلماني پا را از بازار منطقه اي اروپا فراتر نهاده و به دنبال غلبه بر قدرت هاي برتر صنعت خودروسازي در بازارهاي بزرگ جهاني است.
فولكس واگن همواره سرآمد پر فروش ترين خودروسازان اروپا بوده است. هم اكنون فولكس واگن در اروپا، آمريكاي شمالي، آمريكاي جنوبي و آسيا محصولات خود را توليد كرده و در 150 كشور جهان به فروش مي رساند. تنوع خارق العاده محصولات فولكس واگن توجه هر خريداري را در هر نقطه جهان به خود جلب مي كند. خودروهاي ارزان براي آمريكاي جنوبي، خودروهاي بزرگ و جادار براي آمريكاي شمالي و ده ها مدل و طرح ديگر نشان از توجه عميق فولكس واگن به نيازهاي بازارهاي جهاني است و اين همان كليد موفقيت شركت آلماني مي باشد.توليد در يك كشور و عرضه يك نوع محصول به نقاط مختلف جهان ديگر در ميان خودروسازان بزرگ جهان معنايي ندارد. آنها حتي يك مدل را بطور مشابه در دو بازار مختلف به فروش نمي رسانند. چراكه نيازها و خواسته هاي خريداران از كشوري به كشوري ديگر تفاوت دارد.درآمد سرانه مردم در آمريكاي جنوبي به مراتب كمتر از اروپا و آمريكاي شمالي است. اگر خودروسازي محصولات خود را تنها براي فروش در اروپا و آمريكاي شمالي طراحي و توليد كند، ديگر سهمي در بازار آمريكاي لاتين نخواهد داشت. مسئولان فولكس واگن توليد در يك كشور و صادرات به بازارهاي دور را منحصر به فروش هاي كمتر از 50 هزار دستگاه مي دانند. به اعتقاد آنها وقتي مدلي بيش از 50 هزار دستگاه فروش در بازاري دارد، ديگر توليد داخلي آن محصول عاقلانه نيست و شركت سازنده بايد به فكر افتتاح كارخانه در منطقه مجاور آن بازار باشد.
CKD يا منتاژ كامل
به اعتقاد مسئولان فولكس واگن وقتي شرايط براي افتتاح خط توليد در منطقه اي محيا نيست، محصول هرگز نبايد به شكل كامل و منتاژ شده به مقصد فرستاده شود. منتاژ اجزا و قسمت هاي مختلف يك خودرو نيازمند تكنولوژي و فناوري پيشرفته اي نيست اما نيروي كار قابل توجهي نسبت به توليد قطعات و موتور خودرو مي طلبد. از طرفي حمل و نقل اجزاي سازنده خودرو بصورت منتاژ نشده بسيار آسان تر و ارزان تر از حمل محصول نهايي است. بنابر اين فولكس واگن محصولات خود را بطور كامل و منتاژ شده راهي بازارهاي دور دست نمي كند، بلكه با هزينه اي كمتر اجزا و قطعات خودرو را در همان مقصد منتاژ مي كند.
گل محصولي آلماني يا برزيلي؟
در سال هاي اخير ما شاهد حركت فولكسي بنام گل يا پوينتر در سطح خيابانهاي روسيه، مكزيك، يونان، چين و ايران هستيم كه قطعات آن در امريكاي جنوبي و برزيل توليد مي شود. اما مهم، فولكس واگن، يعني نام طراح گل است. مهم نيست كه گل در كجاي دنيا ساخته شود. مهم اين است كه گل خودرويي آلماني است با كيفيت محصولات آلمان.

مسعود دانشي
1 July 2008, 09:29 AM
با سلام به دوستان يك خبر جديد فولكس واگن كارخانه اسكانيا را خريد علاوه بر ان سهامدارشركت man نيز ميباشد.
ايا در خصوص يك يا دو و ياسه تكه بودن اكسل عقب گل اطلا عاتي داريد.

reza engine
2 July 2008, 10:25 AM
فولكس گل 2009
[Only registered and activated users can see links]

MKHSH
2 July 2008, 01:03 PM
فكر كنم مال مكزيك باشه. چي ميشد اگه بم خودرو قرارداد جديد مي بست

sogoli
2 July 2008, 02:50 PM
طراحی موتور گل برای چه سالی هست؟

MerDaX
2 July 2008, 06:21 PM
من گُل خودمو ترجيه ميدم به اين شبه وَن![Only registered and activated users can see links](112).gif

MKHSH
10 July 2008, 01:17 PM
تجربه سه ساله با فولكس گل:
فولکس گل به رنگ بژ طلائی رو خريدم. پشت فرمان نشستم. هوا تاريک شده بود . کليد چراغها رو پيدا کردم. چند دقيقه طول کشيد تا طرز کارش رو بفهمم. آخه کيلد همه فولکسها يک کليد چرخان هست. کليد رو يک دندنه چرخاندم. چراغهای کوچک جلو و عقب روشن شد. اولين چيزی که نظرمو بهش جلب کرد نور آبی بسيار زيبای آمپرها بود که شدت نورش با همان کليد چرخان قابل تنظيم بود. کليد را دوباره يک دندنه چرخاندم تا چراغهای نور پايين روشن شد. کليد را يک دندانه به عقب کشيدم پروژکتورها روشن شد. هرگز در پرايد و پژو 206 قبلی چنين شدت نوری را تجربه نکرده بودم. واقعا خيره کننده بود. کليد رو يک دندانه ديگه به عقب کشيدم و مه شکن عقب روشن شد. اما چرا وقت سمت راننده؟ فکر کردم لامپ مه شکن سمت شاگرد سوخته است. اما بعدها فهميدم که در استاندار آلمان مه شکن عقب فقط سمت راننده قرار می گيرد. دسته راهنما را عقب کشيدم نور بالا اشک از چشمها در مياورد. بعدا فهميدم که روی چراغهای فولکس واقعا کار شده و حالت ذره بينی و ضد خش و نشکن بودنش بهمراه طرح زيبای درونيش از مزايای چراغهای فولکس محسوب ميشود. کافيست يکبار از جلو به چراغهای فولکس خيره شويد تا منظورم را بهتر متوجه شويد. درب را بستم. صدای زيبای بسته شدن درب بهمراه لامپ تاخيری داخل بهم فهماند که سوار يک خودروی آلمانی شده ام. چراغ دو جهته داخل رو روشن کردم. داخل کابين روشن شد و تودوزی زيبای صندليها , فرم غربيلک فرمان با آرم زيبای فولکس روی آن, چرم کاری و استيل کاری دور دسته دنده و استيل کاری کليد دربها و چيدمان زيبای دکمه ها روی داشبورد نظرم رو بخودش جلب کرد. نگاهی به سويچ انداختم و با ديدن شکل خاص سويچ تعجب کردم. شيارهای روی آن فرزکاری شده بود طوريکه امکان کپی برداری از آن امکان ندارد. سويچ را وارد کردم و يک دندانه چرخاندم. چراغهای هشدار ايربکها منو متوجه وجود کيسه های هوای سمت راننده و سرنشين کرد. همچنين چراغ هشدار ايموبلايزر, سيستم ضد سرقت خودرو را بهم نويد داد. پس از شناختن سويچ اجازه داد تا يک دندانه ديگر سويچ را بچرخانم. فولکس استارت خورد. صدای استارت شبيه شليک گلوله از يک مسلسل بود و راننده را به موتور پرقدرت 1800 سی سی متوجه می ساخت. استارت خوردن فولکس پس از روشن شدن آن مضر نيست. البته استارت با ارتعاش بدنه همراه بود که بعدا فهميدم ارتعاش حين استارت و لرزش موتور بخاطر اينست که موتور فولکس بصورت طولی نصب شده است. کلاج گرفتم. واقعا نرم بود. قبل از آينکه بگذارم رو دنده يک, کوتاهی و شکل اسپرتی دسته دنده نظرم را بخودش جلب کرد.
دادم دنده يک. از بس که کيپ به دنده رفت بخاطر لذتش در حالت درجا چندين بار مرتب دندها رو عوض کردم. ديکه صدای لاق لاق دنده ها و لرزش دسته دنده 206 حساس نميشد. پا رو از کلاج برداشتم و پدال گاز را فشار دادم. غرش موتور با صدای ويز ويزش منو ياد فولکس بيتل يا همون فولکس قورباغه ای پير انداخت. چه صدای زيبائی. شيشه ها را بالا کشيدم. موتور بکلی ساکت شد. فرمان را چرخاندم و هيدروليک کامل فرمان را حس کردم. البته هيدروليک کامل را قبلا در 206 هم تجربه کرده بودم. ميشه گفت نرمی کلاج و فرمان و صدای موتور عين 206 بود. اما يک تفاوت چشمگير بين گل و 206 بود و اون نرمی فوق العاده سيستم تعليقش بود. طوريکه به راحتی و بدون نياز به کاهش سرعت ميتونيد دست اندازها رو پشت سر بگذاريد. نرمی فنرها به حدی است که طراح فولکس مجبور شده شتاب اوليه رو پايين بياره تا جلوی خودرو بلند نشه و عقبش به زمين نخوره. شتاب اوليش شبيه زانتياست ولی شتاب گيری خودرو بسيار کارآمد است و زمانيکه دور موتور از 2000 گذشت شتاب صفر تا صد رو ميتونيد در 11 ثانيه اندازه بگيريد. قدرت و شتابش بيشتر به سمند شبيه است ولی به هر حال شتاب صفر تا صدش از 206 که 14 ثانيه بود بهتر ولی از تييپ پنج و ريو تنبل تر هست. با اينحال به لطف موتور 1800 سی سی گل, هرگز احساس کمبود قدرت و نياز به کاهش دنده در سربالائيها احساس نميشود. رسيدم خونه. درب رو قفل کردم. متوجه شدم شيشه ها ی باز بطور هوشمندانه بالا رفت. تازه فهميدم که در فولکس نگران فراموش شدن باز ماندن شيشه ها نخواهم بود. کنجکاو شدم و شيشه ها رو بررسی کردم. ديدم تمام شيشه ها علاوه براينکه برقيست, اتوماتيک هم هست. يعنی با يک لمس کليد بالا ميرن و اگر انگشت بچه ای لای شيشه بمونه شيشه هوشمندانه بر ميگرده. آژير گل هم صدای خاص و متمايزی با ساير خودرو ها داره و اگر کسی بهش دست بزنه فورا فهميده ميشه. ضمنا سنسور نوری داخل کابين هم کوچکترين حرکت داخل رو شکار ميکنه. اما از همه مهمتر چفت و بست اتصالات خودروست. اگر سوار فولکس شويد فکر ميکنيد گل کلا يکپارچه درست شده و هيچ اتصال پيچ و پرچی و جوشی توش بکار نرفته. از نظر بيصدائی بدنه فولکس واقعا جزو استثنائات است. گل مجهز به کليد برقی صندوق پران روی داشبرد است ولی هر کاری بکنيد نمی تونيد در حين حرکت بازش کنيد. لازمه حتما خودرو خاموش باشه. اينهم از استانداردهای آلمان هست. تنظيم آينه های بغل برقی است. بخاری و کولر گل واقعا لذت بخش است و کولر روشن هيچ تاثيری روی کشش خودرو ندارد. کيفيت گل بی همتاست. دست به هر قطعه ای بزنيد هر چند جزئی باز هم آرم فولکس و ساعت توليدش روی آن حک شده است. در مورد فولکس گل هرگز نگران قطعه تقلبی در بازار نخواهيد بود. البته در قبال اين مزيت تاوان گرانی قطعات رو هم بايد بپردازيد چرا که تمام قطعات فولکس گل از امريکای جنوبی حمل و با آرم زيبای فولکس وارد ايران ميشود. بخاطر بلند بودن صندليهاي گل ديد كافي به اطراف خواهيد داشت و در كوچكترين مكان ممكن ام توانيد آنرا پارك كنيد. در شب داخل داشبرد و صندوق عقب چراغاني است و هيچ كجاي گل نيازي به چراغ قوه نداريد. جك و آچار چرخ گل را فقط بايد ديد تا شناخت. بخاط كاور روي موتوردر گل بر خلاف 206 مشكل شستشوي موتور وجود ندارد و ECU آن در داخل داشبرد قرار دارد.
در فولکس گل می توانيد به راديو گوش دهيد بدون آنکه آنتی در آن پيدا کنيد. بله آنتن گل نامرئی و روی شيشه جلوست. در سايه باندهای پر کيفيت و بيصدائی بدنه فولکس, گوش دادن به موسقی در گل بسيار لذت بخش است. هندلينگ گل بسيار عالی است و برخلاف 206 می تونيد با هر سرعتی پيچها رو رد شويد.
ترمزهای گل بسيار قوی و مجهز به سيستم ضربدری و همچنين جاذب حباب هوا از روغن ترمز مي باشد که انرژی خود را از ارتعاش چرخها تامين می کند. اين سيستم رو فقط روی خودروهای آلمانی می توانيد پيدا کنيد. با افزايش سرعت و دور موتور قدرت پمپ ترمزها هم افزايش می يابد. گل مجهز به سيستم ABS هست ولی بدليل کافی بودن سيستم تعادلی ضربدری, در گلهای ايران حذف شده است ولی با نصب آن چراغ هشدار روی داشبرد فعال ميشود.
گل خودروئی بسيار با دوام و ايمن در برابر تصادف می باشد. سپر جلوی گل قابليت فنريت تا 12 سانتيمتر مي باشد و بعد از آن کيسه های هوا فعال شده و لوله های ضربه گير داخل دربها شما را از خطر مرگ نجات می دهد. با گل اگر چپ کنيد به لطف پايه های مقاومش هرگز سقف خودرو روی سرتان نمی خوابد. ورق فولاد بدنه ضخيم ولی به لطف طراحی خوبش جاذب انرژی است.
برای جذاب کردن ظاهر گل لازم است پايه ها و شيشه عقب تيره شود و از رينگ اسپرت استفاده گردد. گل به دستکاری خيلی حساس است. حتما بايد از سايز فابريک تايرها استفاده شود. چون در آلمان محدوديت سرعت وجود ندارد لذا امکان نصب باربند روی خودروهای آلمانی پيش بينی نشده است
صندوق عقب گل 285 ليتر است و برای نيازهای روزمره کافيست ولی امکان افزايش حجم با خواباندن يک سوم يا دو سوم از پشتی صندلی عقب پيش بينی شده است. طبق و شاسی گل ديدنی است و جون ميده برای دست اندازهای جادهای ايران.
خلاصه از مزايای گل هر چه بگم کم گفتم. به قول يکی از دوستان, فولکس رو فقط بايد سوار شد تا درکش کرد.
اما معايب گل:
2- کمبود جا برای خانواده های پر جمعيت.
2- گران بودن لوازم يدکی بدليل اصل بودن آن.
1- احساس سرعتهای بالاتر از 140 کيلومتر مثل 206 بخاطر هاچ بك و اسپرتي بودن و بلند بودن صندليها و كوچك بودن خودرو.

amin73
10 July 2008, 03:53 PM
ممنونم دوست عزیز به خاطر مطلب خوبت :icon_cool

sogoli
10 July 2008, 04:48 PM
چقدر سمند از گل سنگیتره؟

در ضمن من با مدیر مالی کرمان خودرو که صحبت می کردم می گفت اصولا با هر کمپانی بابت مونتاز ckd ماشین ، که قرارداد امضا می شود ،منهای تعدات ان ، زمان قرارداد 10 ساله هست و از بابت تامین قطعات گل و هیوندای ،کرمان خودرو مشکلی نداره. بعد گفت با توجه به قیمت 16 ملیونی لیفان 1600 بهتره یه مقدار پولت رو بیشتر کنی و گل یا ورنا 1500 بخری که زمین تا اسمون کیفیتش با لیفان فرق می کنه.

hamed8295
11 July 2008, 07:07 PM
دوستان ماشین من امروز بعداز 1 ساعت رانندگی با کولر یه نیم ساعتی در جا وایساده بودم که یهو کولرش گرم شد و دور موتور هرز گاهی نوسان میکرد به محزی که حرکت کردم خنک شد امپر رو 90 بود بنطرتون مشکل از جه است

مسعود دانشي
12 July 2008, 09:40 AM
مشكلي نيست دوست عزيز در زمان استفاده طولاني از كولر بصورت متناوب زماني موتور كولر خاموش وروشن ميشود كه به نظر مرسد كه هوا خروجي گرم شده است ولي مجددا شروع به كا ركرده وخنك ميشود .

مسعود دانشي
12 July 2008, 09:44 AM
امروز يه آدم نامرد با كليد روي در ماشين سمت راننده خط كشيده خيلي حالم گرفته شد بيشتر بخاطر اينكه هنوز هم توي شهر ديوانه وعقده اي ورواني زياد داريم.راستي كسي يه خط وخش گير حرفه اي سراغ دارد يا پيشنهادي براي از بين بردن خط دارد مثلا با كار پت كسي كار كرده؟

sogoli
12 July 2008, 04:54 PM
امروز زنگ زدم نمایندگی ، گفت پیش فروش جدید داره :
10 /900 الان بدم مابقی (حدود 4/800) رو زمان تحویل یعنی برج مهر یا ابان پرداخت کنم.
ایا ارزش داره ثبت نام کنم؟

eysun
12 July 2008, 06:41 PM
امروز یه وانت نیسان از پشت زد به من
درب صندوق رو باید عوض کنم
به نظر شما نمایندگی ببرم؟

Juxilix
12 July 2008, 06:44 PM
10 /900 الان بدم مابقی (حدود 4/800) رو زمان تحویل یعنی برج مهر یا ابان پرداخت کنم.

ببخشيد شما با کدوم نمايندگی تماس گرفتين؟ من از هرجا پرسيدم گفتن هيچ مدل فروشی برای گل ندارن:icon_eek:

sogoli
12 July 2008, 07:03 PM
ببخشيد شما با کدوم نمايندگی تماس گرفتين؟ من از هرجا پرسيدم گفتن هيچ مدل فروشی برای گل ندارن:icon_eek:

البته دقیقا نمی دونم اونجا نمایندگی بود یا نه چون شمارشو از روزنامه همشهری امروز پیدا کرده بودم.درضمن این موضوع مربوط به فروش حواله هست.یعنی شما از یکی دیگه که قبلا ثبت نام کرده می خری و میری دفتر مرکزی و دیگه با شما طرف حساب میشن.

hamed8295
12 July 2008, 07:27 PM
دوستان 1750000کمتر اگه پیدا کردین شاهکار کردین اونم ساخت86 مدل87 مسکه امسال اثلا تولید نداره تمام تاهداتش مونده هتا جک انصرافیها و تاخیرات پارسالو هنوز نداده اگه میخاین درمورد خرید سوال کننین فقط از خود شرکت تو خیابان هویزه گول دلالارو نخورین بابا جون اینم نصیحت اخرش

Juxilix
12 July 2008, 09:17 PM
اين درسته که قطعات گل به علت تحريم گير نمياد؟نمايندگی 104 تهران گفت پمپ بنزين و در صندوق عقب نيست اگه مشکلی پيش بياد ممکنه ماشين بخوابه؟؟ !!!:icon_twis

MerDaX
12 July 2008, 09:50 PM
والا شخصا" تا حالا توي تامين قطعات مشكلي نداشتم (نمايندگي سئول ميبرم) البته به صورت مقطعي گاهي اوقات پيش مياد كه پيدا نشه مثل آينه فابريك كه من 4 ماه دنبالش بودم ولي جايگزين داره و جايگزين هاش هم خيلي نزديكه كيفيتشون به ارجينال چون اونها هم از خارج تامين ميشن
در مورد تحريم اين قاعده حقوقي يك قرارداد از نوع قرارداد كرمان خودرو با طرف خارجيه كه حتي در صورت اتمام قرار داد(كه ظاهرا" سال 88 ميشه و قابل تمديد هم هست تنها در صورتي كه به تعهداتشون عمل كرده باشن) به مدت 10 سال،طرف خارجي موظف به تامين قطعات اون خودرو هست و مشكلي در اين باره پيش نمياد چون نوع و زمان قرارداد چيزي فراتر از تحريمهاي بين الملليه و چون اين موضوع ربطي به بانك و سيستم مالي و تجهيزات اتمي نداره و حتي دولت ايران طرف قراردادش نيست و تقريبا" يه قرارداد در غالب شركت خصوصي هستش اصلا" موردي در اين باره پيش نمياد و اين حرف تحريمها هم بسيار غيرمنطقيه و همه دوستان بدون نگراني كارشون رو بكنن و احيانا" خريد اگر دارند انجام بدن
من شخصا" در مورد تعطيلي خط توليد از نمايندگي كيلومتر 16 پرسيدم و اعلام كردن براي ايجاد تغييراتي در سيستم توليد حودرو مثل 16 سوپاپه شدن،اضافه خط مربوط به سيستم ABS و ازتقائ سيستم airbag و يه تغييرات كوچيك در جلوبندي ماشين ،خط توليد تا 5 ماه تعطيل ميشه و احيانا" با احتساب سرانگشتي ميشه حدس زد اوايل سال 89 گل جديد وارد بازار بشه كه البته من قيمتي بالغ بر 20-22 براش پيشبيني ميكنم كه اصلا" بعيد نيست چون گل در طول 2 سال از 14 مليون كه من خريدم به 18 تومن رسيده كه اونم تازه با هزار التماس ميخرن مردم!
در پايان پيشنهاد ميكنم هرچي سوال داريد از نمايندگي جاده كرج بپرسين و اگرم محدوديت مالي ندارين،خيالتون از بابت خدمات راحت باشه و از نمايشگاه خريد كنين!
البته من خودم چون گل دارم خيلي دنبال واقعيتها هستم و زياد سوال ميكنم،زنگ ميزنم،نمايندگي ميرم ولي خوب توي ايران واقعيتها روزانه و ساعتي تغيير ميكنن ولي خوب تقريبا" با 3هزار گلي كه الان توي سوله هاي كرمان انبار شده (طرق آمار غير رسمي) مطمئنم براش مشكلي پيش نمياد
اين نظر من بود،بعد از 2 سال سر و كله زدن با نماينگيها!

اینجانب
12 July 2008, 10:04 PM

یک از بستگان ما 6تا ثبت نام کرده بود. 6 تا 8 ماه بعد از انصراف توانست پول همه را پس بگیرد! حتی پول همه را یک جا پس ندادند که بتونه باهاش سرمایه گذاری دیگری بکنه.
تحقیق کنید ببینید ماشین هایی که الان دارند میدن باید کی تحویل میدادند (گل و آوانته)، بعد خودتون حساب کنید ببینید صرف میکنه یا نه.
در حالیکه آوانته های ثبت نامی را نمیدهند، آنرا بصورت تحویل 45 روزه و با قیمت 24 میلیون بفروش میرسانند.:icon_conf

MKHSH
13 July 2008, 08:59 AM
امروز يه آدم نامرد با كليد روي در ماشين سمت راننده خط كشيده خيلي حالم گرفته شد بيشتر بخاطر اينكه هنوز هم توي شهر ديوانه وعقده اي ورواني زياد داريم.راستي كسي يه خط وخش گير حرفه اي سراغ دارد يا پيشنهادي براي از بين بردن خط دارد مثلا با كار پت كسي كار كرده؟

پنبه و پوليش بگير و بصورت چرخشي رو خش بمال تا حذف بشه . من تجربشو داشتم. فقط مواظب باش كه رنگشو نبري.

بامدادان
13 July 2008, 10:45 AM
اين گزارش ديروز تو روزنامه دنياي اقتصاد چاپ شده بود ديدم بد نيست دوستان مطالعه كنند:icon_cool

اتمام تعهدات «گل» تا پايان سال جاري
«متقاضيان خودروي گل كه از سال 85 براي دريافت خودروي مذكور ثبت‌نام كردند، به طور حتم تا آخر سال «گل» ثبت‌نامي خود را تحويل مي‌گيرند».
</B>
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]></b>:PopupPic('1568/16-01.jpg '))
مازيار شوندي مديرعامل شركت خودروسازان بم در گفت‌وگو با خبرنگار ما در حالي از واگذاري گل‌هاي ثبت‌نامي متقاضيان سخن مي‌گويد كه اين شركت به تازگي تعهدات سال 84 خود را به پايان رسانده است.
سال گذشته حدود 5هزار و 600 خودروي گل به متقاضيان تحويل داده شده كه به گفته شوندي اين واگذاري مربوط به تعهدات سال 84 است.
آخرين اطلاعيه پيش فروش خودروي فولكس واگن مدل گل مربوط به مهر تا آبان ماه سال 85 است كه متقاضيان زيادي نيز براي دريافت اين خودرو ثبت‌نام كردند.
شركت خودروسازان بم در حالي ثبت نام سال 85 را آغاز كرد كه متقاضيان سال 84 همچنان در انتظار خودروي ثبت‌نامي خود بودند. با اين حال مديرعامل خودروسازان بم عنوان مي‌كند كه با توجه به تاخير در تحويل خودروي گل، از سال 86 پيش فروش مجددي اعلام نكرديم تا تعهد بيشتري براي شركت ايجاد نكنيم.وي ادامه مي‌دهد كه از ارديبهشت سال گذشته قرارداد پيش فروش خودروي فولكس واگن مدل گل را تمديد نكرديم.
خودروسازان بم كه تنها نماينده شركت خودروسازي فولكس واگن در ايران است و تنها خودروي گل را از اين شركت معتبر آلماني توليد مي‌كند، سال گذشته توانست حدود 5هزار و 600 خودروي گل را كه در سال 84 تعهد كرده بود به متقاضيان تحويل دهد. به گفته مديرعامل اين شركت، در‌حال‌حاضر حدود 1500 دستگاه ديگر خودرو گل در تعهدات سال 85 باقي مانده كه وي ابراز اميدواري مي‌كند تا پايان سال جاري بتواند نسبت به تعهدات سال گذشته عمل كند. هرچند كه وي عنوان مي‌كند كه اگر هم تمامي تعهدات را نتوانيم عمل كنيم، لااقل 95درصد آن را انجام خواهيم داد؛ اما به تعويق افتادن تعهدات به چه علت بوده است؟ مديرعامل خودروسازان بم مي‌گويد: تاخير در تعهدات، چند دليل عمده داشته كه اصلي‌ترين آن مشكلات مربوط به گشايش اعتبار از طريق بانك‌ها بوده است. وي عنوان مي‌كند كه اين شركت طي سال‌هاي گذشته به راحتي از طريق بانك‌هاي ايراني گشايش اعتبار مي‌كرد و LC شركت نيز مورد قبول طرف خارجي بود اما از شهريورماه سال گذشته تاكنون طرف خارجي بانك‌هاي ايراني را نمي‌پذيرند. مديرعامل خودروسازان بم همچنين تاكيد مي‌كند كه هم‌اكنون ارتباطات جديدي برقرار شده و اين شركت مي‌تواند از طريق بانك‌هاي معتبر اروپايي LC باز كرده و بدين ترتيب مشكلات را حل و اقدام به تحويل خودروهاي ثبت نامي كند.
شوندي در پاسخ به سوال خبرنگار ما كه از وي پرسيد آيا مشكل تامين قطعه نيز از دلايل تاخير در تعهدات بوده يا خير، اظهار داشت: مشكل عدم گشايش LC به طور حتم برواردات قطعه نيز تاثيرگذار است. وي ادامه مي‌دهد: تاخير در واردات يك قطعه ممكن است كل پروژه را تحت تاثير قرار دهد.
توليد سدان فولكس واگن
خودروي گل تحت ليسانس شركت فولكس واگن سال 84 در چرخه توليد شركت خودروسازان بم قرار گرفت.
قرار بر اين بود كه سالانه 25هزار دستگاه از خودروي مذكور به توليد برسد. اما ظاهرا خودروسازان بم پس از گذشت حدودا سه سال از توليد خودروي مذكور تصميم دارند كه محصول ديگري از فولكس‌واگن را در خط توليد قرار دهند؛ به‌طوري‌كه مديرعامل آن مي‌گويد: محصول جديدي از فولكس‌واگن را كه به احتمال زياد سدان خواهد بود به بازار ايران عرضه خواهيم كرد. وي از معرفي محصول جديد فولكس‌واگن امتناع كرده و مي‌گويد: براي مونتاژ محصول جديد در حال مذاكره هستيم تا آن را جايگزين گل كنيم كه البته اين كار پس از اتمام تعهدات صورت خواهد گرفت.
وي در پاسخ به اين سوال خبرنگار ما كه پرسيد چرا اين شركت اقدام به واردات نسل دوم گل نمي‌كند، تاكيد كرد كه نسل بعدي گل در برزيل توليد مي‌شود كه اين امر نياز به سرمايه‌گذاري بالا در ايران دارد. اما با گذشت سه سال از فعاليت فولكس‌واگن در ايران اين شركت معتبر جهاني كه در بيشتر كشورهاي آسيايي فعاليت چشمگيري داشته، ظاهرا علاقه‌اي به بسط فعاليت‌هاي خود در كشورمان ندارد. هم‌اكنون بازار خودروي چين متعلق به شركت فولكس‌واگن است. اين در حالي است كه فولكس واگن در ايران و پس از گذشت سه سال تنها با خودروي گل شناخته مي‌شود.
شوندي در مورد فعاليت مجدد اين شركت در ايران مي‌گويد: حضور فولكس‌واگن در ايران همانند پژو است. به طوري كه شركت پژو نيز سال 79 با محصولات اندكي وارد ايران شد. اين شركت ابتدا، بازار ايران را سنجيد و بعد فعاليت‌هاي خود را گسترده كرد. فولكس‌واگن نيز پس از 30 سال دوباره وارد بازار ايران شده است.هم‌اكنون نيز در حال سنجيدن بازار كشورمان است. آنها نمي‌توانند بي‌برنامه وارد بازار ايران شوند، مردم هم انتظار ندارند كه با گذشت سه سال، 100هزار فولكس‌واگن در كشورمان توليد شود. </B>

MKHSH
13 July 2008, 01:06 PM
از جناب آقاي بامدادن بخاطر ارائه اين خبر ارزشمند كمال تشكر را دارم. اميدوارم همه علاقمندان فولكس واگن به همين ترتيب دوستان خود را از اخبار جديد مستفيذ نمايند.
واقعاً از مشكلاتي كه براي خودرو ساز نمونه كشور يعني بم خودرو پيش آمده بود متاسف بودم و اكنون با اين خبر خيلي به آينده محصولات فولكس واگن در ايران اميدوار شدم. واقعا حيف است خودروساز بم با آن همه سابقه درخشان كه در عرضه محصولات دوو داشته و هم اكنون نيز تلاش مي كند تا محصولات با كيفتي چون فولكس واگن را در اختيار قشرهاي مختلف ايران قرار دهد، نتواند به تعهدات خود عمل كرده و سابقه ديرين خود را خدشه دار سازد.

MKHSH
13 July 2008, 01:23 PM
تصاويري از قطعات فولكس :

بامدادان
13 July 2008, 03:55 PM
اينم گل نسل جديد
2009
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

eysun
13 July 2008, 06:58 PM
همه جواب همدیگرو میدن یه نفر جواب منو نمیده!
در صندوق عقب رو نمایندگی خیابون دماوند داره میگه 150000 تومن
توی بازار تا 400000 تومن هم دیدم
میگن مدل اصلی و متفرقه داره
به نظرتون چیکار کنم؟

hamed8295
13 July 2008, 07:32 PM
دوستان من زمانی که ماشین گرمه استارت میزنم پس از روشن شدن ماشین یه صدای مثل صدای پمپ از تو موتور مییاد وبداز جند ثانیه موتور یه تک میزنه و صدا قطع شده و موتور کار عادی شو میکنه ایا موتور این ماشین جیزی شبیه ساسات ماپ تایم استپر خلاصه جه میدونم جیزد داره که گیر باشه یهو ول کنه

MerDaX
13 July 2008, 08:40 PM
[QUOTE=eysun;536686]همه جواب همدیگرو میدن یه نفر جواب منو نمیده!
به نظرتون چیکار کنم؟
[[Only registered and activated users can see links][/QUOTE

دوست عزيز،پيشنهاد ميكنم يه سر به نمايندگي سئول بزنين،اگه وقت نداريد حداقل يه زنگ بزنين بپرسين
اصولا" بهتره متفرقه خريد نكنيد ولي خوب اگه نمايندگيه فكر نكنم مشكلي باشه!

eysun
13 July 2008, 10:30 PM
مرسی MerDaX
سیول زنگ زدم گفت نداره
وقت دارم منتهی هیچکس راستشو نمیگه!
نشونه ای چیزی نداره در اصلی؟
واقعا کلافه شدم...

eysun
13 July 2008, 10:36 PM
دوستان من زمانی که ماشین گرمه استارت میزنم پس از روشن شدن ماشین یه صدای مثل صدای پمپ از تو موتور مییاد وبداز جند ثانیه موتور یه تک میزنه و صدا قطع شده و موتور کار عادی شو میکنه ایا موتور این ماشین جیزی شبیه ساسات ماپ تایم استپر خلاصه جه میدونم جیزد داره که گیر باشه یهو ول کنه

حتما ببر نمایندگی نشون بده

eysun
13 July 2008, 10:37 PM
تصاويري از قطعات فولكس :

این IMFtuning شماره تلفن نداره؟

sogoli
13 July 2008, 11:34 PM
ایا میشه کیلومتر گل رو قطع کرد طوریکه موقع خرید دست دوم متوجه نشد؟

eysun
14 July 2008, 12:06 AM
ایا میشه کیلومتر گل رو قطع کرد طوریکه موقع خرید دست دوم متوجه نشد؟

کار نشد نداره .... :icon_razz:icon_cool

MKHSH
14 July 2008, 07:46 AM
به نظرتون چیکار کنم؟

بهتره فقط از نمايندگيش خريد كنيد. هر دو اصله فقط قيمت نمايندگي پايينتره. بهتره نصبشو بدي يك صافكار ماهر واست انجام بده. حداقل قبل از نصب ببينه. صافكار نمايندگي تبربز واقعا معجزه ميكنه. حتي خودروهاي گرون قيمت ديگه نيز صافكاريشونو اونجا ميارن.

MKHSH
14 July 2008, 07:51 AM
این IFMtuning شماره تلفن نداره؟

22001165-021
09121185543
كد محصول :
521 - بال فابريك گل
523 - پا ركابي گل
524 - لاستيك كف صندوق عقب

فقط موقع خريد بال دقت كنيد تاب نداشته باشه. قبل از نصب خيلي دقت مي خواد و بعد از نصب مشخص ميشه.

MKHSH
14 July 2008, 08:39 AM

eysun
14 July 2008, 09:38 PM
بهتره فقط از نمايندگيش خريد كنيد. هر دو اصله فقط قيمت نمايندگي پايينتره. بهتره نصبشو بدي يك صافكار ماهر واست انجام بده. حداقل قبل از نصب ببينه. صافكار نمايندگي تبربز واقعا معجزه ميكنه. حتي خودروهاي گرون قيمت ديگه نيز صافكاريشونو اونجا ميارن.

نمایندگی رسالت و خیابون دماوند درب موجود دارن
ولی میگن صافکاری کلی و نقاشی درب و نصبش رو باید خودمون انجام بدیم!
نمیدونم چیکار کنم!!!

MKHSH
15 July 2008, 07:44 AM
نمایندگی رسالت و خیابون دماوند درب موجود دارن
ولی میگن صافکاری کلی و نقاشی درب و نصبش رو باید خودمون انجام بدیم!
نمیدونم چیکار کنم!!!

حالا كه ميخواي رنگ كني بهتره يه بال فابريك گل هم از موسسه IFM بگيري و رو درب جديد نصب كني و هر دو را باهم رنگ كني. اينطوري گلت خوشكلتر ميشه و تصادف را هم فراموش ميكني. بهتره نمونه كار نمايندگي رو هم ببيني . معمولا نمايندگيهاي كرمان خودرو همينطور الكي انتخاب نميشوند. دوره مي بينند امتحان مي دند و پس از كسب امتياز لازم مجوز نمايندگي بهشون داده ميشه.

MKHSH
15 July 2008, 07:47 AM
دوستان ديروز تو يه نمايشگاه ديدم قيمت فولكس گل صفر رو 18 ميليون و 300 هزار تومن زده. تو اين بازار چه خبره؟

eysun
15 July 2008, 01:15 PM
حالا كه ميخواي رنگ كني بهتره يه بال فابريك گل هم از موسسه IFM بگيري و رو درب جديد نصب كني و هر دو را باهم رنگ كني. اينطوري گلت خوشكلتر ميشه و تصادف را هم فراموش ميكني. بهتره نمونه كار نمايندگي رو هم ببيني . معمولا نمايندگيهاي كرمان خودرو همينطور الكي انتخاب نميشوند. دوره مي بينند امتحان مي دند و پس از كسب امتياز لازم مجوز نمايندگي بهشون داده ميشه.

امروز میبرم نمایندگی ببینم چی میشه!
واقعا کلافه شدم...

eysun
15 July 2008, 08:36 PM
بردم نمایندگی دماوند
طرف عمرا صافکاری بلد نبود
میبرم یه جا تو دیباجی

بامدادان
19 July 2008, 10:13 AM
بردم نمایندگی دماوند
طرف عمرا صافکاری بلد نبود
میبرم یه جا تو دیباجی
چرا نميبري نمايندگي مركزي ( اصلي ) تو جاده مخصوص كرج

sogoli
19 July 2008, 08:52 PM
ایا کیلومتر گل رو میشه قطع کرد تا موقع فروش ان کسی متوجه نشد؟

بامدادان
20 July 2008, 10:14 AM
ایا کیلومتر گل رو میشه قطع کرد تا موقع فروش ان کسی متوجه نشد؟
به نظرم اصلا كار درستي نيست خود شما دوست عزيز حاضري با اين ترفند يك نفر خودروشو بهت بندازه
فكر ميكنم تغيير كيلومتر در خريد و فروش ديگه تاثيرش رو از دست داده با يه نگاه ساده به ماشين ميشه متوجه شد چقدر راه رفته مهم نگهداري خوب و اوصولي ماشينه نه مسافت طي شده يه وقت شما يه ماشين رو ميبيني كه خودش رو انداخته و حسابي داغون شده اما يكسال از عمرش نگذشته عوض كردن دنده به موقع و اوصولي به موقع گاز دادن به ماشين فشار نياوردن به موتور و نگهداري صحيحه بدنه و... از اصول نگهداري ماشينه :icon_cool
موفق باشي:icon_arro

sogoli
20 July 2008, 11:23 AM
به نظرم اصلا كار درستي نيست خود شما دوست عزيز حاضري با اين ترفند يك نفر خودروشو بهت بندازه
فكر ميكنم تغيير كيلومتر در خريد و فروش ديگه تاثيرش رو از دست داده با يه نگاه ساده به ماشين ميشه متوجه شد چقدر راه رفته مهم نگهداري خوب و اوصولي ماشينه نه مسافت طي شده يه وقت شما يه ماشين رو ميبيني كه خودش رو انداخته و حسابي داغون شده اما يكسال از عمرش نگذشته عوض كردن دنده به موقع و اوصولي به موقع گاز دادن به ماشين فشار نياوردن به موتور و نگهداري صحيحه بدنه و... از اصول نگهداري ماشينه :icon_cool
موفق باشي:icon_arro

البته فکر کنم سوتفاهم پیش اومده :icon_razz زیرا این مورد برای کسانی که بخواهند گل دست دوم بخرند ، موضوع مهمی هست که باید به ان توجه کنند.
در مجموع با حرف شما در خصوص اولویت نگهداری با کیلومتر طی شده هستم.:icon_cool

sogoli
20 July 2008, 11:25 AM
دوستان ديروز تو يه نمايشگاه ديدم قيمت فولكس گل صفر رو 18 ميليون و 300 هزار تومن زده. تو اين بازار چه خبره؟

طی اخرین خبر از بنگاههای مختلف تهران دیروز بین 17400 تا 17800 قیمت صفر ماشین معظم گل :icon_exclبود

بامدادان
20 July 2008, 11:54 AM
18400 دبروز خريداري شد
رنگ سفيد _ نمايشگاه

eysun
20 July 2008, 07:28 PM
چرا نميبري نمايندگي مركزي ( اصلي ) تو جاده مخصوص كرج

به 2 تا دلیل
یکی اینکه اونجا در صندوق نداشتن که بخوان برام عوض کنن
دوم اینکه راهش دوره و برگشتن بدون ماشین از اونجا تا تهران مشکله

حالا امروز ماشینو گذاشتم تعمیرگاه . درست شد عکساشو میذارم ببینید...

MKHSH
21 July 2008, 09:28 AM
جناب ارمين دريفت .
همشهري گل. جواب دادم ولي امكان ارسال پيام ميسر نشد. بهتر است مجددا ثبت نام كنيد. يا مديران راهنمايي كنند كه چرا شما نميتوانيد در تاپيك مطلبي بنويسيد.

به 2 تا دلیل
یکی اینکه اونجا در صندوق نداشتن که بخوان برام عوض کنن
دوم اینکه راهش دوره و برگشتن بدون ماشین از اونجا تا تهران مشکله

حالا امروز ماشینو گذاشتم تعمیرگاه . درست شد عکساشو میذارم ببینید...

ظاهرا درب صندوق عقب خريده ايد. چند و از كجا خريديد؟ كدوم تعميرگاه داديد؟ هزينه رنگ و نصب چقدر شد؟ بال فابريك هم نصب كرديد يا نه؟

دوستان ظاهراً بم خودرو در پي مبادله قراردادي با فولكس واگن هست تا محصول جديدي از فولكس را مونتاژ و عرضه كند. اين فولكس صندوقدار و قطعاتش در چين ولي تحت نظارت فولكس واگن و با كيفيت يك فولكس توليد ميشود.مدير عامل كرمان خودرو نام اين فولكس را اعلام نكرد. اگر خبري از نام اين فولكس پيدا كرديد لطفاً اعلام نماييد تا بدنبال مشخصات فني آن باشيم. با تشكر از همه دوستاني كه به دنبال كيفيت، فولكس را انتخاب كرده اند.

eysun
21 July 2008, 02:14 PM
ظاهرا درب صندوق عقب خريده ايد. چند و از كجا خريديد؟ كدوم تعميرگاه داديد؟ هزينه رنگ و نصب چقدر شد؟ بال فابريك هم نصب كرديد يا نه؟

خدمت شما عرض کنم که در صندوق عقب گل کلا دو نوع در بازار وجود داره
نوع اول که برزیلی اصلی است و به اون آستر سیاه میگن که قیمتش بین 300 تا 400 هزار تومن هست.
نوع دوم که به صورت متفرقه است و ظاهرا در کشورهای مختلفی مثل اسپانیا و ترکیه تولید میشه و آستر سفید هست که قیمتش حدودا 250 هزار تومن هست...
کلا در صندوق گل کم پیدا میشه ولی اگه بگردین هست.
من درب آستر سیاه خریدم 320 هزار تومن از یه مغازه ای بالای سید خندان به اسم تهران تکنیک.
ماشینو گذاشتم توی یه صافکاری به اسم پی وی پولیش توی خیابون دیباجی جنوبی
اجرت کل کار برای ماشین من شد حدود 550 هزار تومن.
فکر کنم رنگ کردن درب حدودا 150 تومن در اومد
نصب و شیشه انداختن و باطری سازیش (نصب برف پاک کن و قفل و ...) هم حدودا شد 50 تومن.
خلاصه حسابی توی دردسر افتادم البته بیمه بخشی از این هزینه هارو میده .
MKHSH بال نگذاشتم چون راستش بیشتر از این نمیتونستم خرج کنم:icon_arro:icon_razz

eysun
21 July 2008, 02:17 PM
دوستان ظاهراً بم خودرو در پي مبادله قراردادي با فولكس واگن هست تا محصول جديدي از فولكس را مونتاژ و عرضه كند. اين فولكس صندوقدار و قطعاتش در چين ولي تحت نظارت فولكس واگن و با كيفيت يك فولكس توليد ميشود.مدير عامل كرمان خودرو نام اين فولكس را اعلام نكرد. اگر خبري از نام اين فولكس پيدا كرديد لطفاً اعلام نماييد تا بدنبال مشخصات فني آن باشيم. با تشكر از همه دوستاني كه به دنبال كيفيت، فولكس را انتخاب كرده اند.
نمیشه حالا توی چین تولید نشه؟ آدم اسم چین میاد یه جوری میشه...:icon_mad::icon_redf:icon_eek:

eysun
21 July 2008, 02:19 PM
این عکس مال کی هست؟ و کجا؟ و چرا قسمت چپشو cut کردی؟:icon_arro:icon_cool

MKHSH
22 July 2008, 08:50 AM
این عکس مال کی هست؟ و کجا؟ و چرا قسمت چپشو cut کردی؟:icon_arro:icon_cool

مال 2006 يونان مي باشد. موتورش 1800 سي سي و 16 سوپاپ توربو است با توان 150 اسب -- واسه اينكه پاك نشه!!

نمیشه حالا توی چین تولید نشه؟ آدم اسم چین میاد یه جوری میشه...:icon_mad::icon_redf:icon_eek:

چين تنها كشوريه كه ظاهراً تحريم ايران روي قراردادهايش تاثيري نداره. به اصطلاح اهميت زيادي به تحريمها نميده. همين باعث شده كه بم خودرو سياستشو عوض كنه و از كانال چين محصولاتش رو وارد و عرضه كنه. مثل همين ليفان. ولي خوب مطمئن باشيد يك فولكس هر كجا توليد بشه باز يك فولكسه چونكه تحت نظارت كمپاني فولكس واگن آلمان خواهد بود.

hamed8295
24 July 2008, 07:22 PM
دوستان هفته گزشته یهو بعداز استارت جراغ روغنم روشن شدو دیگه خاموش نشد خلاصه کللی این ورو اونوررفتم
از خود کرمان خودرو سوال کردم که ماشاللا بدتر از ایران خودرو هیجی نمیدونن بلا خاره با یکی از نمایندگیها تماس گرفتیم که امداد سیارشو فرستاد فیلتر روغنو تاویز کرد درست شد حالا نمیدونم ماشینیکه 1000تا بیشتر را نرفته جرا بایدفیلترش خراب شه خراب باشه

MerDaX
24 July 2008, 07:41 PM
خوب به سلامتي امروز 130 تومن بعد از سرويس پول دادم!
سرويس 30هزارتا! البته بايد بگم عيب زياد داشت يه سري چيزاش از 2 سرويس قبل موجود نبود،مونده بود تا اينجوري شد!
ولي انصافا" رخش تر تميزي شد بعد از تعميرگاه!

hamed8295
25 July 2008, 02:20 PM
دوستان این چراغ epcکه مربوط به کنترول الکترونیک موتوره تو دفترجه نوشته سوییچ رو که باز میکنی باید روشن شه بداز روشن شدن موتور خاموش میشه ولی مال ماشین من اصلا روشن نمیشه لطفا یه نگاه کنین ببینین مال شما روشن میشهی یا نه ممنون

مسعود دانشي
28 July 2008, 01:59 PM
چراغepcدر مدلهاي توليد ايران فعال نيست.

hamed8295
30 July 2008, 11:16 AM
اقا ما هنوز با این چراغ روغن ماشین مشکل داریم بعد از استارت چراغ خاموش نمیشه البته روغنم بالا نمیاد بعد از جنتا استارت و هی روشن خاموش کردن ماشین همه جی درست میشه ممکته 200 300 کیلومترم دیگه مشکل پیش نیاد نمایندگی مرکزییم چیزی نفهمید خلاصه اگر مکانیک اشنا دارین لطفا بپرسین میدونه مال جیه

MKHSH
31 July 2008, 09:05 AM
اقا ما هنوز با این چراغ روغن ماشین مشکل داریم بعد از استارت چراغ خاموش نمیشه البته روغنم بالا نمیاد بعد از جنتا استارت و هی روشن خاموش کردن ماشین همه جی درست میشه ممکته 200 300 کیلومترم دیگه مشکل پیش نیاد نمایندگی مرکزییم چیزی نفهمید خلاصه اگر مکانیک اشنا دارین لطفا بپرسین میدونه مال جیه

احتمالا ايراد مكانيكي نيست و ايراد برقيه. بهتره اول به يك باطري ساز ماهر نشون بدي و بعد از اون سراغ مكانيك بري.

MKHSH
31 July 2008, 09:26 AM
تجربه سه ساله با فولكس گل:
سال 1384 فولکس گل به رنگ بژ طلائی رو خريدم. پشت فرمان نشستم. هوا تاريک شده بود . کليد چراغها رو پيدا کردم. چند دقيقه طول کشيد تا طرز کارش رو بفهمم. آخه کيلد همه فولکسها يک کليد چرخان هست. کليد رو يک دندنه چرخاندم. چراغهای کوچک جلو و عقب روشن شد. اولين چيزی که نظرمو بهش جلب کرد نور آبی بسيار زيبای آمپرها بود که شدت نورش با همان کليد چرخان قابل تنظيم بود. کليد را دوباره يک دندنه چرخاندم تا چراغهای نور پايين روشن شد. کليد را يک دندانه به عقب کشيدم پروژکتورها روشن شد. هرگز در پرايد و پژو 206 قبلی چنين شدت نوری را تجربه نکرده بودم. واقعا خيره کننده بود. کليد رو يک دندانه ديگه به عقب کشيدم و مه شکن عقب روشن شد. اما چرا وقت سمت راننده؟ فکر کردم لامپ مه شکن سمت شاگرد سوخته است. اما بعدها فهميدم که در استاندار آلمان مه شکن عقب فقط سمت راننده قرار می گيرد. دسته راهنما را عقب کشيدم نور بالا اشک از چشمها در مياورد.چون در فولكس نور بالا و پايين را همزمان مي توان روشن نمود. بعدا فهميدم که روی چراغهای فولکس واقعا کار شده و حالت ذره بينی و ضد خش و نشکن بودنش و نامرئي بودن لامپها بهمراه طرح زيبای درونيش از مزايای چراغهای فولکس محسوب ميشود. کافيست يکبار از جلو به چراغهای فولکس خيره شويد تا منظورم را بهتر متوجه شويد. درب را بستم. صدای زيبای بسته شدن درب بهمراه لامپ تاخيری داخل بهم فهماند که سوار يک خودروی آلمانی شده ام. چراغ دو جهته داخل رو روشن کردم. داخل کابين روشن شد و تودوزی زيبای صندليها , فرم غربيلک فرمان با آرم زيبای فولکس روی آن, چرم کاری و استيل کاری دور دسته دنده و استيل کاری کليد دربها و چيدمان زيبای دکمه ها روی داشبورد نظرم رو بخودش جلب کرد. نگاهی به سويچ انداختم و با ديدن شکل خاص سويچ تعجب کردم. شيارهای روی آن فرزکاری شده بود طوريکه امکان کپی برداری از آن امکان ندارد. سويچ را وارد کردم و يک دندانه چرخاندم. چراغهای هشدار ايربکها منو متوجه وجود کيسه های هوای سمت راننده و سرنشين کرد. همچنين چراغ هشدار ايموبلايزر, سيستم ضد سرقت خودرو را بهم نويد داد. پس از شناختن سويچ اجازه داد تا يک دندانه ديگر سويچ را بچرخانم. فولکس استارت خورد. صدای استارت شبيه شليک گلوله از يک مسلسل بود و راننده را به موتور پرقدرت 1800 سی سی متوجه می ساخت. استارت خوردن فولکس پس از روشن شدن آن مضر نيست. البته استارت با ارتعاش بدنه همراه بود که بعدا فهميدم ارتعاش حين استارت و لرزش موتور بخاطر اينست که موتور فولکس بصورت طولی نصب شده است. کلاج گرفتم. واقعا نرم بود. قبل از آينکه بگذارم رو دنده يک, کوتاهی و شکل اسپرتی دسته دنده نظرم را بخودش جلب کرد.
دادم دنده يک. از بس که کيپ به دنده رفت بخاطر لذتش در حالت درجا چندين بار مرتب دندها رو عوض کردم. ديکه صدای لاق لاق دنده ها و لرزش دسته دنده 206 حساس نميشد. پا رو از کلاج برداشتم و پدال گاز را فشار دادم. غرش موتور با صدای ويز ويزش منو ياد فولکس بيتل يا همون فولکس قورباغه ای پير انداخت. چه صدای زيبائی. شيشه ها را بالا کشيدم. موتور بکلی ساکت شد. فرمان را چرخاندم و هيدروليک کامل فرمان را حس کردم. البته هيدروليک کامل را قبلا در 206 هم تجربه کرده بودم. ميشه گفت نرمی کلاج و فرمان و صدای موتور عين 206 بود. اما يک تفاوت چشمگير بين گل و 206 بود و اون نرمی فوق العاده سيستم تعليقش بود. طوريکه به راحتی و بدون نياز به کاهش سرعت ميتونيد دست اندازها رو پشت سر بگذاريد. شتاب اوليه گل متناسب با نرمی فنرهاست به طوريكه تحت شتاب زياد جلوی خودرو بلند نشود. شتاب اوليش شبيه زانتياست ولی شتاب گيری خودرو بسيار کارآمد است و زمانيکه دور موتور از 3000 گذشت شتاب صفر تا صد رو ميتونيد در 11 ثانيه اندازه بگيريد. قدرت و شتابش بيشتر به سمند شبيه است ولی به هر حال شتاب صفر تا صدش از 206 که 14 ثانيه بود بهتر ولی از تييپ پنج و ريو تنبل تر هست. با اينحال به لطف موتور 1800 سی سی گل, هرگز احساس کمبود قدرت و نياز به کاهش دنده در سربالائيها احساس نميشود. رسيدم خونه. درب رو قفل کردم. متوجه شدم شيشه ها ی باز بطور هوشمندانه بالا رفت. تازه فهميدم که در فولکس نگران فراموش شدن باز ماندن شيشه ها نخواهم بود. کنجکاو شدم و شيشه ها رو بررسی کردم. ديدم تمام شيشه ها علاوه براينکه برقيست, اتوماتيک هم هست. يعنی با يک لمس کليد بالا ميرن و اگر انگشت بچه ای لای شيشه بمونه شيشه هوشمندانه بر ميگرده. همچنين تا پنج دقيقه بعد از خاموش كردن خودرو كليدهاي بالابر شيشه ها فعال هست و نيازي به چرخاندن سويچ نيست. آژير گل هم صدای خاص و متمايزی با ساير خودرو ها داره و اگر کسی بهش دست بزنه فورا فهميده ميشه. ضمنا سنسور نوری داخل کابين هم کوچکترين حرکت داخل رو شکار ميکنه. اما از همه مهمتر چفت و بست اتصالات خودروست. اگر سوار فولکس شويد فکر ميکنيد گل کلا يکپارچه درست شده و هيچ اتصال پيچ و پرچی و جوشی توش بکار نرفته. از نظر بيصدائی بدنه فولکس واقعا جزو استثنائات است. گل مجهز به کليد برقی صندوق پران روی داشبرد است ولی هر کاری بکنيد نمی تونيد در حين حرکت بازش کنيد. لازمه حتما خودرو خاموش باشه. اينهم از استانداردهای آلمان هست. تنظيم آينه های بغل برقی است. بخاری و کولر گل واقعا لذت بخش است و کولر روشن هيچ تاثيری روی کشش خودرو ندارد. کيفيت گل بی همتاست. دست به هر قطعه ای بزنيد هر چند جزئی باز هم آرم فولکس و ساعت توليدش روی آن حک شده است. در مورد فولکس گل هرگز نگران قطعه تقلبی ايراني و چيني در بازار نخواهيد بود. البته در قبال اين مزيت تاوان گرانی قطعات رو هم بايد بپردازيد چرا که تمام قطعات فولکس گل از امريکای جنوبی حمل و با آرم زيبای فولکس وارد ايران ميشود. بخاطر بلند بودن صندليهاي گل ديد كافي به اطراف خواهيد داشت و در كوچكترين مكان ممكن مي توانيد آنرا پارك كنيد. در شب داخل داشبرد و صندوق عقب چراغاني است و هيچ كجاي گل نيازي به چراغ قوه نداريد. جك و آچار چرخ گل را فقط بايد ديد تا شناخت. بخاط كاور روي موتوردر گل بر خلاف 206 مشكل شستشوي موتور وجود ندارد و ECU آن در داخل داشبرد قرار دارد.
در فولکس گل می توانيد به راديو گوش دهيد بدون آنکه آنتی در آن پيدا کنيد. بله آنتن گل نامرئی و روی شيشه جلوست. در سايه باندهای پر کيفيت و بيصدائی بدنه فولکس, گوش دادن به موسقی در گل بسيار لذت بخش است. هندلينگ گل بسيار عالی است و برخلاف 206 می تونيد با هر سرعتی پيچها رو رد شويد. با خواباندن صندليهاي جلو شبهاي سفر را ميتوان در داخل گل به راحتي صبح كنيد.
ترمزهای گل بسيار قوی و مجهز به سيستم ضربدری و همچنين جاذب حباب هوا از روغن ترمز مي باشد که انرژی خود را از ارتعاش چرخها تامين می کند. اين سيستم رو فقط روی خودروهای آلمانی می توانيد پيدا کنيد. با افزايش سرعت و دور موتور قدرت پمپ ترمزها هم افزايش می يابد. گل مجهز به سيستم ABS هست ولی بدليل کافی بودن سيستم تعادلی ضربدری, در گلهای ايران حذف شده است ولی با نصب آن چراغ هشدار روی داشبرد فعال ميشود.
گل خودروئی بسيار با دوام و ايمن در برابر تصادف می باشد. سپر جلوی گل قابليت فنريت تا 12 سانتيمتر مي باشد و بعد از آن کيسه های هوا فعال شده و لوله های ضربه گير داخل دربها شما را از خطر مرگ نجات می دهد. با گل اگر چپ کنيد به لطف پايه های مقاومش هرگز سقف خودرو روی سرتان نمی خوابد. ورق فولاد بدنه ضخيم ولی به لطف طراحی خوبش جاذب انرژی است.
برای جذاب کردن ظاهر گل لازم است پايه ها و شيشه عقب تيره شود و از رينگ اسپرت استفاده گردد. گل به دستکاری خيلی حساس است. حتما بايد از سايز فابريک تايرها استفاده شود. چون در آلمان محدوديت سرعت وجود ندارد لذا امکان نصب باربند روی خودروهای آلمانی پيش بينی نشده است
صندوق عقب گل 285 ليتر است و برای نيازهای روزمره کافيست ولی امکان افزايش حجم با خواباندن يک سوم يا دو سوم از پشتی صندلی عقب پيش بينی شده است. طبق و شاسی گل ديدنی است و جون ميده برای دست اندازهای جادهای ايران.
خلاصه از مزايای گل هر چه بگم کم گفتم. به قول يکی از دوستان, فولکس رو فقط بايد سوار شد تا درکش کرد.
اما معايب گل:
1- کمبود جا برای خانواده های پر جمعيت.
2- گران بودن لوازم يدکی بدليل اصل بودن آن.
3- احساس سرعتهای بالاتر از 140 کيلومتر مثل 206 بخاطر بلند بودن صندليها و كوچك بودن ابعاد خودرو.

Behrooz_S
3 August 2008, 03:05 PM
من هم مدتی یک فولکس گل داشتم و میتونم بگم تو هندلینگ واقعا بی نظیره و شتاب گیریش حرف نداره و واقعا رانندگی باهاش لذت بخشه. اما آنتن اون چون داخل شیشه جاسازی شده رادیوش به نسبت ضعیف عمل میکنه و همینطور در روزهای گرم تابستان کولرش خیلی سرد نمیکنه (به نسبت سیلو یا حتی سمند) ولی در مجموع ماشین کم نظیریه تو رده خودش.
راستی کسی قیمت صفرش را داره؟

morteza121
3 August 2008, 03:47 PM
دوست عزیز میشه تفاوتهاش با سی لو رو از نظر سواری و رانندگی برام بگی ممنون

Behrooz_S
3 August 2008, 08:35 PM
دوست عزیز میشه تفاوتهاش با سی لو رو از نظر سواری و رانندگی برام بگی ممنون

مرتضی جان سلام قبل از هرچیز صمیمانه از راهنمایی شما در مورد تعمیر ترمزهای سیلو ممنونم (یک pm هم برایتان فرستادم)
راستش گل را وقتی تحویل گرفتم فقط چند روزی دستم بود تا فروختمش و درست و حسابی چکش نکردم. اما استقرارش سر پیچها خیلی از سیلو بهتر بود و البته امکانات بیشتری هم از سیلو داره (مخصوصا شیشه هاش). شتابگرفتنش از سیلو یک کم بهتره ولی نه زیاد. در عوض سیلو سرعتهای بالا را اصلا نشان نمیده و خیلی نرمتره که این دو مورد در گل ضعیفتره. همانطور که بالا هم اشاره کردم سرمای کولرش در حالی که موتور 1800 داره اصلا رضایتبخش نیست در حالی که کولر سیلو تو ترافیک هم واقعا سرد میکنه. شرمنده بیشتر از این چیزی یادم نیست.
با تشکر مجدد

sdsdsd
4 August 2008, 12:21 AM
عقربه ی بنزین من درست نشون نمیده ، کسی تجربه ای داره ؟!

MKHSH
4 August 2008, 08:41 AM
عقربه ی بنزین من درست نشون نمیده ، کسی تجربه ای داره ؟!

بدليل شكل خاص باك خودروها، معمولا آمپر بنزين خيلي طول ميكشه تا از حالت پر به حالت نصف برسه ولي پس از آن سريع افت ميكنه.

reza_cnb
4 August 2008, 09:52 AM

eysun
4 August 2008, 11:55 PM
ماشین من وقتی خاموشه ویه جا پارکه (مخصوصا تو سربالایی) وقتی نکون میخوره یا سوارش میشم از سمت چرخ چپ عقب صدای قیژ قیژ میکنه! مشکل از کجاس؟

sogoli
5 August 2008, 08:55 AM
توی مطالب مختلف متوجه شدم که گل سرعتهای بالا رو نشون میده (برخلاف ماشینهای جدید ).ایا این مورد صحت داره؟

مسعود دانشي
5 August 2008, 09:09 AM
سلام به دوستان گل سوار در خصوص صداي در هنگام سوار شدن وپياده شدن از ماشين در گل در سربالا ئي ها وسرازيريها در هنگامي كه ماشين تحت كنترل ترمز دستي است .مربوط به كمكها ميباشد .اكسل عقب چون ترمز دستي روي چرخ هاي جلو ميباشد.در صورت زياد بودن صدا اكسل نياز به روغن كاري دارد.

در خصوص نشان دادن سرعتهاي بالا در گل من خوم با سرعتهاي بالائي 120تا 170بسيا راندهام و مشكلي نبود وهندلينگ وراحتي ود دست بودن ماشين فوق العادهاست پيشنهاد ميكنم حتما امتحان كنيد البته اگه با جريمه شدن در اتوبانها مشكلي نداريد.

در خصوص كولر گل _كولر ماشين من مدتي پس از روشن كردن بوي نامطبوعي مدهد اگر كس اطلاعاتي دارد متشكر ميشوم

eysun
5 August 2008, 12:24 PM
بویی که ابتدای روشن کردن کولر (معمولا 2 3 دقیقه) طبیعی و به علت وجود رسوبات در کولر میباشد . با یک سرویس تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه...

دور موتور وقتی ماشین درجا کار میکنه ثابت نیست و بین 0.9 و 0.8 نوسان میکنه (مخصوصا موقع گرفتن کولر) و باعث لرزش خودرو میشه . طبیعیه؟

sogoli
7 August 2008, 05:58 PM
گل از نظر جوش اوردن (مخصوصا در ترافیک با کولر) و الزام کارکردن در دماهای بالا چگونه هست؟

eysun
7 August 2008, 06:04 PM
گل از نظر جوش اوردن (مخصوصا در ترافیک با کولر) و الزام کارکردن در دماهای بالا چگونه هست؟

عالیه
اصلا فکر تکان خوردن آمپر دما رو در ماشین گل از فکرتون بیرون کنید:icon_cool

snaipshot
8 August 2008, 01:30 PM
دوست عزیز الان اکثر خودرو هایی که کیلومتر شمار دیجیتال دارند در دنده عقب سرعتتون رو نشون میدن مثل زانتیا مگان آوانته ورنا و..... .ولی پراید و 405 نشون نمیدن
من متدتهاست که با ماتیز این کار رو می کنم کلاج رو اروم آروم ول می کنم نه ماشین ریپ میزنه و می لرزه و نه خاموش می کنه هیچ مشکلی نداره ولی از من می شنوی این کار رو نکن من الان حدود 2 سالی هست که این کار رو می کنم ولی فکر کنم 700 تومنی توی خرج افتادم چون که زمانی ماشین رو توی دنده 1 و عقب که این کار رو می کردم می زارم ماشین تق تق صدا میکنه گاز هم که میدم تغییری نمی کنه
والا این کاری که شما می گید اینقدر ها هم عجیب نیست ... یعنب بدون گاز دادن و فقط با کلاچ راه افتادن اینقدر کار عجیب قریبیه ؟؟؟؟
من که با این گل پسر خودم (اسپیرو ) یه عمره این کارو می کنم

MKHSH
9 August 2008, 01:04 PM
ماشین من وقتی خاموشه ویه جا پارکه (مخصوصا تو سربالایی) وقتی نکون میخوره یا سوارش میشم از سمت چرخ چپ عقب صدای قیژ قیژ میکنه! مشکل از کجاس؟

اگر بعد از شستن ماشين صدا مياد صداي كمكهاست كه پس از خشك شدن قطع ميشه. اگر بعد از خواباندن دستي صدا قطع شود صدا مربوط به لنتهاست و طبيعيه ولي اگر قطع نشد كمي گريس به محل تماس حبابگير روغن ترمز و باك بزنيد. حبابگير زير ماشين به جلوي باك چسبيده.

MKHSH
10 August 2008, 08:06 AM

MKHSH
10 August 2008, 08:08 AM

مسعود دانشي
10 August 2008, 09:58 AM
لطفادر مورد فيلتر هواي كولر در گل مكان قرار گيري وقيمت ان به من اطلاعات بدهيد هنوز هم با بوي كولر مشكل دارم ميخوام فيلتر كولر را عوض كنم يا با اسپري مخصوص شستشوي كولر تميزش كنم تا ببينم چي ميشه؟ متشكرم

eysun
10 August 2008, 01:20 PM
پیچ تنظیم نور صفحه کیلومتر من دیروز خراب شد:icon_cry:
هرز میچرخه

pouya_yz
10 August 2008, 09:00 PM
از یکی از دوستان شنیدم که بم خودرو دیگه برای گل ثبت نام نخواهد کرد و به زودی تولید گل متوقف خواهد شد و یک مدل فولکس صندوقدار چینی جایگزین آن در خط تولید خواهد شد.

گویا روزنامه ها هم چیزهایی نوشتند. این خبر تا چه حدی درسته ؟؟؟

eysun
10 August 2008, 10:48 PM
vw GOL 2009[Only registered and activated users can see links]

MKHSH
11 August 2008, 08:43 AM
از یکی از دوستان شنیدم که بم خودرو دیگه برای گل ثبت نام نخواهد کرد و به زودی تولید گل متوقف خواهد شد و یک مدل فولکس صندوقدار چینی جایگزین آن در خط تولید خواهد شد.

گویا روزنامه ها هم چیزهایی نوشتند. این خبر تا چه حدی درسته ؟؟؟

از برنامه هاي قبلي بم خودرو حدس مي زنم كه فولكس جتا باشه. اما لازمه بدونيد كه فقط كارخونه توليد در چين هست تا براي چين اشتغالزايي بشه و براي كمپاني فولكس واگن سودآوري بخاطر ارزان بودن نيروي كاري در چين از يكطرف و فروش مواد اوليه ( فولاد و مواد پلاستيكي و ...) به چين از طرف ديگر. (همچنانكه به برزيل فروخته ميشه). يك فولكس هركجا توليد بشه باز هم يك فولكسه چون تحت نظارت كمپاني فولكس آلمان هست. پس نميشه اسم خودروي چيني رو روش گذاشت.

مسعود دانشي
12 August 2008, 01:38 PM
فيلتر هواي اتاق گل قيمت 35هزار تومان كسي قيمت ديگري دارد در ضمن محل قرار گرفتن ان را ميدانيد.

nimool
13 August 2008, 02:42 PM
سلام. تودفترچه گل در صفحه 148 تو شکل جای فیلتر ایرکاندیشن را بغل باطری نشون داده.
موفق باشی

nimool
13 August 2008, 02:48 PM
امروز 23/5/87 برای سرویس دوم به جاده مخصوص کرج رفته بودم. در مورد ثبت نام گل پرسیدم، گفتن به مناسبت نیمه شعبان ثبت نامدارن: 17.200.000 تحویل 1 هفته ای بود. تحویل 1 ماهه هم داشتن که شرایطش نپرسیدم

مسعود دانشي
13 August 2008, 03:32 PM
[Only registered and activated users can see links] and Settings\m.daneshi\My Documents\My Pictures

sogoli
13 August 2008, 07:20 PM
امروز 23/5/87 برای سرویس دوم به جاده مخصوص کرج رفته بودم. در مورد ثبت نام گل پرسیدم، گفتن به مناسبت نیمه شعبان ثبت نامدارن: 17.200.000 تحویل 1 هفته ای بود. تحویل 1 ماهه هم داشتن که شرایطش نپرسیدم

میشه بگید برای سرویس دوم چه کارایی کردند و چقدر هزینه کردید؟

nimool
13 August 2008, 07:36 PM
روغن موتور مگناتک=24000 و فيلـتر روغن=4790 و هزینه سرویس دوم=16000 و روغن کاری رگولاتور فشار=1500 تومان شد.

hkhanzadeh
13 August 2008, 09:06 PM
به نظرتون چیکار کنم؟

سلام
لوازم اصلی فولکس گل رو می تونی از فروشگاه کاشانی واقع در خیابان ملت تهیه کنی
اینم شماره تماسشونه: 33114591
من خودم ازشون خرید کردم و نمایندگی هم قطعه رو تائید کردش چون روی درب صندوق آرم فولکس حک شده بود و اورجینالش ماله برزیله
پیروز باشید

eysun
14 August 2008, 12:19 AM
سلام
لوازم اصلی فولکس گل رو می تونی از فروشگاه کاشانی واقع در خیابان ملت تهیه کنی
اینم شماره تماسشونه: 33114591
من خودم ازشون خرید کردم و نمایندگی هم قطعه رو تائید کردش چون روی درب صندوق آرم فولکس حک شده بود و اورجینالش ماله برزیله
پیروز باشید
مرسی من دیگه خرید کردم رفت. ماشینمو درست کردم

eysun
14 August 2008, 03:03 PM
روغن موتور مگناتک=24000 و فيلـتر روغن=4790 و هزینه سرویس دوم=16000 و روغن کاری رگولاتور فشار=1500 تومان شد.

این رگولاتور فشار چیه؟ منم رفتم واسه سرویس اول روغن کاری کرد...

nimool
14 August 2008, 04:38 PM
همان طور که می دونید در موقع ترمز گرفتن وقتی چرخ قفل میشه که نیروی ترمز بیشتر از نیروی دینامیکی حاصل از جرم ماشین باشه، حالا چند تا حالت هست: 1-موقعی که ماشین تک سرنشین باشه و هیچ باری هم در ماشین نباشه و خلاصه ماشین سبک باشه، در این حالت اگر ترمز شدید بگیریم سریعا چرخها قفل میشن 2-اگر ماشین یکمی سنگینتر بشه، در این حالت چرخها دیرتر قفل میشن و ماشین سرعتر می ایسته 3-اگر در ماشین بیشتر از وزن مجاز بار داشته باشیم، چون نیروی حداکثر ترمز از نیروی دینامیکی ماشین کمتر میشه در نتیجه چرخها قفل نمی کنن و ماشین هم به این راحتیها نمی ایسته.
ABS تنها کاری که می کنه اینه که در لحظه قفل شدن چرخ وارد عمل شده و با قطع و وصل کردن سریع ترمز باعث میشه که چرخ قفل نکنه.
رگولاتور فشار کارش اینه که فشار بوستر ترمز را با توجه به وزن ماشین تنظیم میکنه، در نتیجه وقتی ماشین سبکه به شما به اندازه ای نیرو میده که چرخها قفل نکنن و وقتی ماشین سنگینه نیروی ترمز شما بیشتر میشه.
البته رگولاتور فشار برای آسفالت استاندارد با ضریب اصطکاک استاندارد مناسبه و اگر در جاده ای رانندگی بکنید که مقدار قیر آسفالتش زیادتر از حد استاندارد باشه و به اصطلاح عامیانه لیز باشه و یا باران اومده باشه، آخرش چرخ ماشین قفل میشه و اینجاست که جای خالی ABS احساس میشه. تو تهران جنس آسفالت بد نیست ولی در شهری مثل اصفهان اکثر خیابانها مثل سرسره مونه.
موفق باشید

MerDaX
15 August 2008, 12:17 AM
همان طور که می دونید در موقع ترمز گرفتن وقتی چرخ قفل میشه که نیروی ترمز بیشتر از نیروی دینامیکی حاصل از جرم ماشین باشه، حالا چند تا حالت هست: 1-موقعی که ماشین تک سرنشین باشه و هیچ باری هم در ماشین نباشه و خلاصه ماشین سبک باشه، در این حالت اگر ترمز شدید بگیریم سریعا چرخها قفل میشن 2-اگر ماشین یکمی سنگینتر بشه، در این حالت چرخها دیرتر قفل میشن و ماشین سرعتر می ایسته 3-اگر در ماشین بیشتر از وزن مجاز بار داشته باشیم، چون نیروی حداکثر ترمز از نیروی دینامیکی ماشین کمتر میشه در نتیجه چرخها قفل نمی کنن و ماشین هم به این راحتیها نمی ایسته.
ABS تنها کاری که می کنه اینه که در لحظه قفل شدن چرخ وارد عمل شده و با قطع و وصل کردن سریع ترمز باعث میشه که چرخ قفل نکنه.
رگولاتور فشار کارش اینه که فشار بوستر ترمز را با توجه به وزن ماشین تنظیم میکنه، در نتیجه وقتی ماشین سبکه به شما به اندازه ای نیرو میده که چرخها قفل نکنن و وقتی ماشین سنگینه نیروی ترمز شما بیشتر میشه.
البته رگولاتور فشار برای آسفالت استاندارد با ضریب اصطکاک استاندارد مناسبه و اگر در جاده ای رانندگی بکنید که مقدار قیر آسفالتش زیادتر از حد استاندارد باشه و به اصطلاح عامیانه لیز باشه و یا باران اومده باشه، آخرش چرخ ماشین قفل میشه و اینجاست که جای خالی ABS احساس میشه. تو تهران جنس آسفالت بد نیست ولی در شهری مثل اصفهان اکثر خیابانها مثل سرسره مونه.
موفق باشید
يه توضيح دقيق،عالي و بدون حاشيه و صاف و ساده و رَوون درباره يكي از قطعات اصلي و اساسي گل!:icon_cool
واقعا" عالي بود! مدتها بود دنبال همچين توضيح ساده و جامعي بودم!:icon_excl

اینجانب
15 August 2008, 07:12 AM
موفق باشید
1- اینکه میشه همون ABS مکانیکی، نه؟
2- رگولاتور از کجا میفهمه وزن ماشین چقدره؟

nimool
16 August 2008, 12:26 AM
ABS کارش تنظیم نیروی ترمز نیست و فقط در هنگام قفل شدن چرخها با قطع و وصل کردن ترمز مانع قفل شدن چرخ میشه.
اینم عکس رگولاتور فشار که نمی دونم ماله کدوم مدل از فولکس واگنه

nimool
16 August 2008, 12:28 AM
این هم یه عکس رگولاتور فشار

nimool
17 August 2008, 12:31 AM
ABS مکانیکی نمیزاره فشار ترمز از حد مشخصی بیشتر بشه و معایب زیادی هم داره، چون این حد مشخص به وزن و سرعت و هیچ چیز دیگه بستگی نداره و این یعنی اگر تو ماشین بار داشته باشید و ماشین سنگین باشه و یا سرعتتون زیاد باشه، ترمز خوب عمل نمی کنه و اگر ماشین سبک باشه، مانع از قفل شدن چرخها نمیشه.

در ساختار ABS مکانیکی از یه دیافراگم استفاده شده که با زیاد شدن فشار روغن این دیافراگم به عقب رفته و هوای پشت خودش را فشرده می کنه و در نتیجه فشار روغن را ثابت نگه می داره

nice man
17 August 2008, 12:39 AM
سلام....
دوستان من به تازگی قصد عوض کردن ماشین رو دارم...
اگه میشه 1 راهنمایی کنید که الان با قیمت 19000000تومنی گل و قیمت قطعاتش اصلا صرف داره بخرم یا نه؟ ممنووووووووون:icon_cool

eysun
17 August 2008, 01:42 AM
سلام....
دوستان من به تازگی قصد عوض کردن ماشین رو دارم...
اگه میشه 1 راهنمایی کنید که الان با قیمت 19000000تومنی گل و قیمت قطعاتش اصلا صرف داره بخرم یا نه؟ ممنووووووووون:icon_cool

فکر نکنم 19 تومن باشه ها!
18:icon_roll

اینجانب
17 August 2008, 07:22 AM
ABS مکانیکی نمیزاره فشار ترمز از حد مشخصی بیشتر بشه و معایب زیادی هم داره، چون این حد مشخص به وزن و سرعت و هیچ چیز دیگه بستگی نداره و این یعنی اگر تو ماشین بار داشته باشید و ماشین سنگین باشه و یا سرعتتون زیاد باشه، ترمز خوب عمل نمی کنه و اگر ماشین سبک باشه، مانع از قفل شدن چرخها نمیشه.

در ساختار ABS مکانیکی از یه دیافراگم استفاده شده که با زیاد شدن فشار روغن این دیافراگم به عقب رفته و هوای پشت خودش را فشرده می کنه و در نتیجه فشار روغن را ثابت نگه می داره
قبول.
ولی با توجه به مطالب شما، باید مکانیزمی در گل وجود داشته باشه که وزن خودرو را بسنجه و به رگولاتور فشار شکن اطلاع بده دیگه:
حالا این مکانیزم چیه و چگونه کار میکنه؟

nimool
17 August 2008, 02:32 PM
رگولاتور وزن ماشین را توسط فنر می سنجه. با سنگین و یا سبک شدن ماشین این فنر باز و بسته میشه و به همون نسبت فشار روغن هم کم یا زیاد میشه.

در این روش از سنسور استفاده نشده. در ضمن صدایی که بعضی وقتها از سمت راست ماشین در قسمت عقب در دست اندازها میاد معمولا مربوط به رگولاتور فشار که با روغن کاری حل میشه.

اینجانب
17 August 2008, 05:56 PM
رگولاتور وزن ماشین را توسط فنر می سنجه. با سنگین و یا سبک شدن ماشین این فنر باز و بسته میشه و به همون نسبت فشار روغن هم کم یا زیاد میشه.

در این روش از سنسور استفاده نشده. در ضمن صدایی که بعضی وقتها از سمت راست ماشین در قسمت عقب در دست اندازها میاد معمولا مربوط به رگولاتور فشار که با روغن کاری حل میشه.

با تشکر، چرا انقدر قطره چکونی اطلاعات میدید؟ (شوخی):icon_arro
بنظرم موضوع جالبیه. حالا چند سوال دیگه:
1- این مکانیزم روی هر چرخ جداست (از نظر گرفتن اطلاعات وزن) و روی هر چرخ بصورت مستقل عمل میکنه یا اطلاعات با یک مکانیزم مکانیکی یا الکترونیکی میره توی یک مرکز (مثلا ECU)؟
2- از این رگولاتور یکی فقط هست یا برای هر چرخ جداست؟ اگر یک عدد فقط هست، اونوقت چجوری اطلاعات را به سیستم ترمز هر چرخ میرسونه؟

کلا اگر یک توضیح مفصل با تشریح قطعات مختلف و مکانیزم کار هر یک بدهید خیلی ممنون میشوم. در ضمن اگر منبع این مطالب (الزاما نباید اینترنتی یا مکتوب باشه) هم بنویسید ممنونتر میشوم.

nimool
17 August 2008, 08:49 PM
با توجه به عکسی که از رگولاتور فشار در صفحه پیش گذاشتم یک عدد رگولاتور برای هر چهار چرخ هست. البته نوع قدیمی تر هم هست که فقط روی چرخهای عقب تاثیر بذاره.
همان طور که در قسمت قبل گفتم در این سیستم از سنسور و در نتیجه از ECU استفاده نشده و کاملا مکانیکی عمل می کنه.
رگولاتور هم مثل جعبه تقسیم می مونه، 1 ورودی داره و 4یا2 تا خروجی و با جمع یا باز شدن فنری که روی رگولاتور قرار داره،به زبان ساده شیر رگولاتور بازتر و یا بسته تر میشه.
به این علت هم در قسمت عقب قرار داره که چون معمولا در قسمت عقب ماشین، بار قرار می گیره و سه نفر هم می تونن روی صندلی عقب بشینن، در نتیجه قسمت عقب ماشین بیشتر بالا و پایین میشه.

من رشته تحصیلیم مهندسی مکانیک و 4-3 سال پیش در حدود 1 سال روی طراحی و بهینه سازی ترمز کار می کردم. کتاب انگلیسی زیاد خوندم، تو اینترنت هم مطالب مطفرقه زیاد خوندم که لینکاش رو ندارم. قبل از خریدن گل هم حدود 20 تا Ebook در مورد VW خوندم که اگر خواستی email بده برات Send کنم.
موفق باشید

nice man
18 August 2008, 01:45 AM
اقا امرو آمار دقیق قیمتش رو گرفتم... نقره ای 17/700 بازم تردید دارم تو خریدنش. میگن لوازمش از 206 A هم بالاتره.
دوستانی که گل دارن راهنمایی کنن که واقعا ارزش داره.....؟؟؟؟ بازم ممنون!

eysun
18 August 2008, 02:13 AM
اقا امرو آمار دقیق قیمتش رو گرفتم... نقره ای 17/700 بازم تردید دارم تو خریدنش. میگن لوازمش از 206 A هم بالاتره.

دوست عزیز درسته که قیمت قطعاتش نسبت به 206 مقداری بیشتر هست ولی عمر مفید و کیفیت قطعات گل از 206 به مراتب بیشتر و بهتره . قطعات گل تماما ساخت فولکس واگن برزیله و فکر میکنم از قطعات ساخت ایساکو به مراتب بهتر باشه
تا به حال کسی رو ندیدم که گل داشته باشه و ناراضی باشه. حرف پشت سر این ماشین خیلی زیاده ولی هر کی فقط از عیب های این ماشین حرف میزنه تا بحال باهاش رانندگی نکرده . هیچ ماشینی بی عیب نیست ولی لذت رانندگی با گل واقعا خوبه. تا الان هز کس سوار ماشین من شده گفته سواریش نسبت به 206 بهتره.
اگر عشق سرعت و شتاب و صفر تا صد دارید شاید 206 تیپ 5 گزینه بهتری باشه...
مطالب این تاپیک رو بخونید بیشتر با این ماشین آشنا میشید
در هر صورت بعید میدونم از انتخاب گل پشیمون شی:icon_cool

eysun
18 August 2008, 02:18 AM
در مورد 206 شنیدم که با یه سری دستکاریها میشه تریپ کامپیوترشو را انداخت. در مورد گل چی؟

nice man
18 August 2008, 02:27 AM
eysune از پیغامت ممنون . من عاشق سواری ماشین های آلمانی هستم. 1سال کورسا داشتم و هرگز اون رو یادم نمیره. 1مشکل هم دارم پارکینگ خونه ی ما شیبش زیاده ماشینی مثل ریو کفش گیر میکنه. گل این مشکل رو نداره؟

eysun
18 August 2008, 02:58 AM
eysune از پیغامت ممنون . من عاشق سواری ماشین های آلمانی هستم. 1سال کورسا داشتم و هرگز اون رو یادم نمیره. 1مشکل هم دارم پارکینگ خونه ی ما شیبش زیاده ماشینی مثل ریو کفش گیر میکنه. گل این مشکل رو نداره؟

تا الان کف ماشین من به جایی گیر نکرده! پارکینگ ما هم شیبش زیاده . بعید میدونم به مشکلی بر بخوری:icon_cool

MKHSH
18 August 2008, 08:46 AM
دوستان جاتون خالي. يه سفر زيارتي سه روزه با فولكس گل از تبريز به تهران، شهر ري (حرم شاه عبدالعظيم، امامزاده طاهر و حضرت حمزه) و قم ( حرم حضرت معصومه) و مسجد مقدس جمكران (مسجد امام زمان) رفتيم و نيمه شعبان رو در جمكران بوديم. از طرف همتون حسابي دعا كردم كه خدا يه فولكس گرونتر نصيبتون كنه.
لذت سفر رو فقط در فولكس دونستم.تو راه تبريز - تهران ماشينهاي زيادي از ايران خودرو مخصوصا 206 ديدم كه امداد خودرو جلوشون رو بلند كرده و يدك ميكشه اول كمي افسوس خوردم كه چرا كرمان خودرو يا بم خودرو چنين امداد خودروهايي نگذاشته ولي در پايان سفر فهميدم كه براي فولكس گل نيازي به امداد خودرو نيست. حيووني گلم با اونهمه بارش علاوه بر اينكه ما رو تا جمكران برد و آورد، با اون كولرش تو اين هواي گرم مرداد ماه ما رو هميشه خنك كرد. بدون اينكه آمپرش از رو 90 تكون بخوره. سرعت 120 تا رو تو اتوبانها مي رفت و زمانيكه از آمپر غافل مي شدم يكدفعه آمپر رو رو سرعت 140 مي ديدم و فورا براي اينكه جريمه نشم سرعت رو به 120 مي آوردم. چه فرقي مي كرد تويوتا كمري و هيونداي آزرا و ... با اون قيمتهاشون نميتونستند بيشتر از 120 تا برند. ضمنا براي 1318 كيلومتر سه بار 30 ليتر بنزين زدم تا مثل اول حركت باك پر بمونه. جمعا 90 ليتر بنزين زدم. شش و هشت دهم ليتر در صد كيلومتر مصرف بنزينم بود. البته داخل شهر تهران و مخصوصا شهر قم خيلي ترافيك بود و كولر هم دائما روشن.

nice man
18 August 2008, 11:55 PM
آقا اگه بشه نظر دوستای دیگه رو که چند ساله گل دارن در مورد این ماشین بدونم ممنون میشم...

Moriss
19 August 2008, 02:31 PM
دوستان ممنون میشم که قیمت آزاد این ماشین را بگید در ضمن اگه کسی از شرایط ثبت ماشین هم خبر داره بگه که حدودا چند تموم میشه ، راستی تاحیر شرکت برای تحویل زیاد هست یا نه ؟
ممنون

sogoli
19 August 2008, 06:17 PM
دوستان ممنون میشم که قیمت آزاد این ماشین را بگید در ضمن اگه کسی از شرایط ثبت ماشین هم خبر داره بگه که حدودا چند تموم میشه ، راستی تاحیر شرکت برای تحویل زیاد هست یا نه ؟
ممنون

بم خوردرو در حال انجان تعهدات ثبت نامی های سال گذشته هست و تا اخر امسال نیز ثبت نام ندارد.البته فروش یک هفته ایی دارد .ولی انطوری که مدیر این شرکت گفته قراره از سال بعد یک مدل سدان فولکس رو تولید کنند

Moriss
19 August 2008, 11:04 PM
بم خوردرو در حال انجان تعهدات ثبت نامی های سال گذشته هست و تا اخر امسال نیز ثبت نام ندارد.البته فروش یک هفته ایی دارد .ولی انطوری که مدیر این شرکت گفته قراره از سال بعد یک مدل سدان فولکس رو تولید کنند
یعنی آروم آروم گل را از رده خارح کنند ؟
قیمت فروش یک هفته ایشون را میشه بگید

nice man
20 August 2008, 12:59 AM
دوستان امروز شنیدم(از 1 مکانیک)که رو گل نمیشه بار بند بست... درسته؟

sogoli
20 August 2008, 08:35 AM
یعنی آروم آروم گل را از رده خارح کنند ؟
قیمت فروش یک هفته ایشون را میشه بگید

متن این مصاحبه و قیمت یک هفته ایی ان توی همین تاپیک هست

omidh81
20 August 2008, 11:23 AM
سلام جناب nice man ([Only registered and activated users can see links])
آره بست باربند بسته نميشه چون فاصله هاي بين درب و بدنه خيلي كمه ( يه بار خودم بستم دربها اصلا بسته نميشد)
ولي يه فروشنده توي سورنا ميگفت يه باربند اصلي (ايتالياي) بهش ميخوره قيمتش 550 تومان !!
دروغ يا راست پاي خودشون :)

موفق باشيد

eysun
20 August 2008, 01:10 PM
قالپاق چنده؟

Sinaov3rkiill
20 August 2008, 09:01 PM
دوستان من هم به جمع شما پیوستم البته بعد از چند ماه تحقیق ... بالاخره دیروز از نمایندگی کرمان خودرو یک گل تحویل فوری مشکی گرفتم ، واقعا ً تا وقتی پشت این ماشین ننشینی نمی تونی درکش کنی ، من تجربه رانندگی طولانی با پراید هاچ بک ، پرشیا ، 405 ، ریو و 206 تیپ5 رو داشتم ولی با اطمینان میگم که این ماشین ها در مقابل این خودروی اصیل مثل اسباب بازی می مانند.

ضمنا ً این نکته رو یاد آور می شوم که من از متعصبان 405 و 206 بوده ام و از جمله مخالفان گل . ولی دیروز به کل تغییر نظر دادم .

در تک تک قطعات ، اصالت این خودرو مشاهده میشود ...

هندلینگ ، پایداری ، ترمز ها ، قدرت موتور ، ایمنی و بالاخره نقطه قوت این خودرو یعنی تعلیق و فنر بندی در سطح بسیار خوبی قرار دارند و به سادگی باعث می شود تا از محصولات دیگر داخلی پیشه می گیرد .

راجع به قیمت : می توان گفت نسبت به قیمت فعلی بازهم ارزش خرید را دارا می باشد و بعد از سوار شدن می گویم بهترین گزینه را انتخاب کرده ام .

قیمت این خودرو : تحویل فوری 17600 ( فقط رنگ سفید ) ، ثبت نامی برای بهمن 87 ( رنگ فیلی ، ذغالی ، مشکی ، نقره ای ، سفید ، قهوه ای ) 17100 ... رنگ سفید و نقره ای در حال حاضر در بازار از 17600 تا 18 مبادله می شود . رنگ مشکی و ذغالی و قهوه ای در بازار از 18 تا 18700 مبادله می شود .

نمایندگی کرمان خودرو گفت امسال فقط سفید تحویل فوری داشته اند و رنگ های دیگر ثبت نامی های مردم بوده اند که با کارتکس مبادله می گردند .
این نمایندگی گل سفید را 17600 و مشکی ، ذغالی و قهوه ای را 18 برای فروش گذاشته است .
ببخشید اگر پر حرفی کردم .

Sinaov3rkiill
20 August 2008, 09:29 PM
باید اضافه کنم که این صحبت ها چیزی از ارزش های 206 یا دیگر خودرو ها نمی کاهد و هر خودرو به تنهایی مجموعه ایی از معایب و محاسن است که به کلی خودرو را ارزیابی و ارزش روز آن را نسبت به دوره خودش تعریف می کند .

من توانستم با سواری کامل به نتیجه ایی خوب از خریدم برسم و رضایت نسبی من که یک مصرف کننده هستم نشانگر قابلیت های این خودرو در برابر معیار های شخص من یا امثال من از یک خودروی شخصی می باشد .

از معایب این خودرو می توانم به کمبود جای پا برای سرنشینان عقب با قد بالای 175-180 و برداشتن بعضی از آپشن های این خودرو از طرف خط تولید ایرانی این اتومبیل اشاره کنم ، ولی در انتها این خودرو بهترین انتخاب برای نسل جوان می باشد .
دیگه تعریف بسه ، الان برام حرف در میارن که : با خودرو سازان بم سازش کردم ، پس صحبت رو کوتاه می کنم و انتخاب رو به خودتون می سپارم .

Sinaov3rkiill
20 August 2008, 11:00 PM

دوست خوبم چون من هم در تصمیم گیری دچار مشکل شده بودم و گاهی اوقات با نظر دیگران از جمله خانواده ام از خرید این خودرو دل سرد می شدم ، ولی با توجه به اینکه نظرات دیگران اگر منفی است به دلیل عدم آگاهی و شناخت کافی از این محصوله و با رجوع به معیار های شخصی و سلیقه ای برای خرید گل اقدام کردم ، و در حال حاضر فکر میکنم اگر این خودرو 19 تومن هم بود می خریدم .

برای تصمیم گیری در مورد خرید این خودرو به این نکات توجه کن :

1- اصالت این خودرو ( تجربه فولکس و مزایای برند فولکس از کیفیت یکسان محصولاتش):icon_cool

2- نرمی و آسایش راننده ( آسایش و لذت رانندگی با این ماشین در رده قیمتی خودش به رویا شبیه است ):icon_wink

3 - قدرت موتور و بالا بودن گشتاور این خودرو:icon_excl

4- پایداری و ترمز های قابل قبولش:icon_cool

5- کیفیت قطعات و عمر طولانی:icon_evil

6- توجه نکردن به گرانی قطعات :icon_razz

* قطعات این خودرو به لطف خدا همگی اصل و با کیفیت هستند و در مقایسه با قطعات 206 تقریباً 20% افزایش قیمت دارند که این بهای کیفیت ، دوام و اورجینال بودن قطعه است .

7- موقعیت اجتماعی و سطح نظر مردمی ( به قول خدمون کلاس ماشین ):icon_evil

* اگه یادتون باشه بچه که بودیم دوست نداشتیم دفتر و وسایل مدرسه و کلا ً اسباب بازی هامون مثل مال همدیگه باشن ... دوست داشتیم همیشه نسبت به همه تک باشیم ، دفتر یا جامدادی همکلاسی حتی اگه لوکس بود ، باید میگشتیم و یه شکل دیگش رو پیدا می کردیم که مثلاً کم نیاریم ، پس این خصوصیت از دوران کودکی هم ما رو تعقیب میکنه و حالا در این مورد باز این مسائل فکرمون رو مشغول می کنه ، خدا رو شکر و گوش شیطون کر این خودرو به دلیل عرضه کم در مقابل تقاضای بالا به دسته خودرو های تکراری نپیوسته .

و در آخر این موضوع را ذکر می کنم که پدر من با 60 سال سن و با تجربه سواری و نگهداری بسیاری از خودروها از سال 1348 تا به حال و در حالی که پرشیای ای ال ایکس سوار میشه (((میخواهد برای فروش ماشینش و خرید گل اقدام کند ))) :icon_arro

امیدوارم به حرف دل خودت گوش کنی نه به نظرات کذب بعضی از دوستان ، چون باور نمی کنی من راجع به گل چی فکر می کردم و چی دیدم و تجربه کردم ، این تجربه ها و نظرات از تجربه های دوستانم گرفته که 2-3 سال این ماشین رو دارند تا مقالات و تحقیقات در اینترنت و مجلات به دستم رسیده .

nice man
20 August 2008, 11:26 PM
اگه اینجوری باشه یه مقدار جای فکر کردن داره واسه خرید. 550 تومن واسه باربند.........!!! باربند بالاخره واسه 1 هاچ بک تو سفر لازمه.
حتی اگه مجردی باشه...

Sinaov3rkiill
20 August 2008, 11:34 PM
اگه اینجوری باشه یه مقدار جای فکر کردن داره واسه خرید. 550 تومن واسه باربند.........!!! باربند بالاخره واسه 1 هاچ بک تو سفر لازمه.
حتی اگه مجردی باشه...

:icon_mad: متاسفانه برای خانواده این ماشین رو توصیه نمی کنم ...

گل برای نسل جوان یا حداکثر برای خانواده 3 نفره ( یک زوج و یک بچه ) مناسب می باشد .:icon_cool

این امر برای عدم وجود محدودیت سرعت در آلمانه و برای جلوگیری از بستن باربند یا لوازم اضافی به روی سقف خودرو که در برخی از خودروهای آلمانی الاصل به چشم میخوره .

ولی اینکه نشه روی یک ماشین باربند بست ، دلیل بر عدم خرید یک محصول نمیشه ها !!!! :icon_surp

nice man
20 August 2008, 11:39 PM
اقا حرف دل مارو زدی دمت گرم. هر کی از راه میرسه گیر میده این چیه می خوای بخری...!!!
1ماشین بگیر بزرگ باشه و..... از این دست حرفا... یکی نیست بگه به شما چه ربطی داره؟ من میخوام بگیرم نه شما.
دقیقا همین قضیه سره کورسا هم بود. می گفتن نگیر ماگرفتیم و عجب ماشینی بود.
حالا گرونیه لوازم مهم نیست به توجه به با کیفیت بودنش... می خوام ببینم لوازمش گیر میاد؟:icon_cool

Sinaov3rkiill
20 August 2008, 11:44 PM
اقا حرف دل مارو زدی دمت گرم. هر کی از راه میرسه گیر میده این چیه می خوای بخری...!!!
1ماشین بگیر بزرگ باشه و..... از این دست حرفا... یکی نیست بگه به شما چه ربطی داره؟ من میخوام بگیرم نه شما.
دقیقا همین قضیه سره کورسا هم بود. می گفتن نگیر ماگرفتیم و عجب ماشینی بود.
حالا گرونیه لوازم مهم نیست به توجه به با کیفیت بودنش... می خوام ببینم لوازمش گیر میاد؟:icon_cool

بله از نمایندگی اطلاعات گرفتم و اینگونه بود :

از آخرین سال تولید این خودرو به مدت 10 سال توضیع لوازم خودرو از طرف فولکس آلمان از تعهدات این خودرو و طرف ایرانی این محصول می باشد و همه مسئولیتش رو هم خود کرمان خودرو می پذیره .

این یک طرف ، طرف دیگر اینکه در خیابان ملت هم همه قطعات اورجینال موجوده.

nice man
21 August 2008, 12:08 AM
بازم ممنون....
راستی باربند روی کورسا نصب میشد. روی گلف هم همین طور. روی سری 1 bmwهم نصب میشه.در مورد ازادی سرعت تو آلمان باید بگم تو همه ی اتوبان ها این جور نیست. من خودم توی المان ماشینهای زیادی رو میدیدم که بار بند از انواع مختلف بسته بودن....!!!!
راستی یعنی من روش بابند اسکی یا دوچرخه هم نمی تونم ببندم...؟

po2ya
21 August 2008, 12:41 AM
والا من تاحالا ندیدم نشه !
شاید از این باربند آشغالی ها نشه بست رووش که اوونم شک دارم
اما میدوونم که Thole اصل رو میشه بست

nice man
21 August 2008, 12:48 AM
قیمتش رو نمیدونی چنده؟ دیدی رو گل ببندن؟

Sinaov3rkiill
21 August 2008, 02:29 AM
بازم ممنون....
راستی باربند روی کورسا نصب میشد. روی گلف هم همین طور. روی سری 1 bmwهم نصب میشه.در مورد ازادی سرعت تو آلمان باید بگم تو همه ی اتوبان ها این جور نیست. من خودم توی المان ماشینهای زیادی رو میدیدم که بار بند از انواع مختلف بسته بودن....!!!!
راستی یعنی من روش بابند اسکی یا دوچرخه هم نمی تونم ببندم...؟

باربند اسکی و دوچرخه که نصب میشه و باربند خوب هم نصب میشه ...
باربند اسکی که روی ماشین مهدی دوستم نصبه
راجع به آلمان و محدودیت هاش هم من نقل قول کردم و خودم تجربه مسافرت به آلمان رو نداشتم ؛ از اینکه روشنم کردی ممنونم .:icon_excl:icon_cool

omidh81
21 August 2008, 11:40 AM
جناب eysun ([Only registered and activated users can see links])
قالپاق غيراورجينال خريده بودم فكر مي كنم 3 تومنه
اورجينالي بالاي 12 تومنه! به گفته نمايندگي گل ( اون موقع ميخواستم خيلي كم بود حالا نميدونم)

موفق باشيد

eysun
21 August 2008, 02:38 PM
قالپاق غيراورجينال خريده بودم فكر مي كنم 3 تومنه
اورجينالي بالاي 12 تومنه! به گفته نمايندگي گل ( اون موقع ميخواستم خيلي كم بود حالا نميدونم)

موفق باشيد

غیر ارجینالش خیلی فرق میکنه؟

eysun
21 August 2008, 02:45 PM
راجع به قیمت : می توان گفت نسبت به قیمت فعلی بازهم ارزش خرید را دارا می باشد و بعد از سوار شدن می گویم بهترین گزینه را انتخاب کرده ام .

قیمت این خودرو : تحویل فوری 17600 ( فقط رنگ سفید ) ، ثبت نامی برای بهمن 87 ( رنگ فیلی ، ذغالی ، مشکی ، نقره ای ، سفید ، قهوه ای ) 17100 ... رنگ سفید و نقره ای در حال حاضر در بازار از 17600 تا 18 مبادله می شود . رنگ مشکی و ذغالی و قهوه ای در بازار از 18 تا 18700 مبادله می شود .

نمایندگی کرمان خودرو گفت امسال فقط سفید تحویل فوری داشته اند و رنگ های دیگر ثبت نامی های مردم بوده اند که با کارتکس مبادله می گردند .
این نمایندگی گل سفید را 17600 و مشکی ، ذغالی و قهوه ای را 18 برای فروش گذاشته است .
ببخشید اگر پر حرفی کردم .

یه زمانی سفیدش از همه گرونتر بود! مشکی از سفید گرونتر شده؟

sdsdsd
22 August 2008, 02:22 AM
گل سفید و دیگر هیچ

sogoli
22 August 2008, 11:29 AM
به نظر شما برای خرید گل دست دوم کدام یک رو توصیه می کنید:

گل مدل 86 با 40000 کارکرد
گل مدل 84 با 20000 کارکرد

در واقع بهتره انتخاب براساس سال ساخت باشه یا کارکرد؟

Raminium2001
22 August 2008, 12:11 PM
هر دو فاکتور مهمند. ولی اگه من بودم مدل 84 رو می گرفتم که هم قیمتش ارزونتره هم کارکردش کمتر (البته اگه کیلومترش دستکاری نشده و هر دو به یک اندازه تمیزند)

Sinaov3rkiill
22 August 2008, 07:23 PM
من هم 84 رو توصیه می کنم ، چاره فهمیدن کیلومتر واقعی خودرو هم دستگاه دیاگ است .
کارکرد کمتر در این نمونه بهتر است ، چون پلتفرم دو خودرو یکی است 84 و 86 گل رو عرض میکنم ، هم از لحاظ فیس لیفت و هم قطعات و موتور و آپشن ها ...
راستی گل فقط مشکی !!!! ( ولی قبول کن که هر سلیقه ، یک رنگی رو می پسنده ) ، همه مثل من و شما از گل خوششون نمیاد و همین در مورد رنگ اتومبیل ها صدق می کنه ، مگه نه !؟

sdsdsd
23 August 2008, 02:16 AM
درسته ولی سفیدش بیشتر به چشم میاد ، مثل دافی که لباس سفید بهش خیلی میاد ، مگه نه ؟!

omidh81
23 August 2008, 08:01 AM
زياد فرقي نمي كند فقط توي آفتاب رنگش رو تغيير مي دهد
( آرم VW صاف هست مثله كاغذ برچسب چسبونده )

موفق باشيد

بامدادان
23 August 2008, 09:12 AM
ديروز يه موتوري عزيز پشت چراغ قرمز يه حال اساسي به آينه سمت شاگرد من داد آينه از پايه شكست بل كل تعطيل شد برام عجيب بود با اين ضربه اينه از پايه كامل شكست الان به سيمش آويزونه كسي ميدونه آينه فايريك چنده و كدوم نمايندگي داره ؟ از كجا ميشه تشخيص داد كه اصله؟

MKHSH
23 August 2008, 09:38 AM
دوستاني كه در مورد نصب باربند روي فولكس گل سوال كرده بودند:
بنده يه باربند اسپرت (هموني كه رو 206 و ... نصب ميشه) خريدم ولي بخاطر پهناي زياد ورقهاي اتصال هرچن نصب شد ولي دربها باز مي موند. عرض ورقهاي اتصال رو به يك سانت رسوندم و نازك كردم نصب شد. ولي توصيه مي كنم بي خيال باربند بشيد چون در مسافرت از شتاب كم ميكنه.

MKHSH
23 August 2008, 09:43 AM

sogoli
23 August 2008, 10:16 AM
هر دو فاکتور مهمند. ولی اگه من بودم مدل 84 رو می گرفتم که هم قیمتش ارزونتره هم کارکردش کمتر (البته اگه کیلومترش دستکاری نشده و هر دو به یک اندازه تمیزند)مگه می تونند کیلومتر گل رو دستکاری کنند؟!

MKHSH
23 August 2008, 12:34 PM

sogoli
23 August 2008, 06:54 PM
امرزو یه گل قیمت گرفتم مدل 84 ذغالی 80 هزارتا کاکرده و بدنش هم رنگ شده ولی فنیش سالم هست، می گه 11 تومن .ایا می ارزه بخرم؟

MerDaX
23 August 2008, 07:10 PM
80هزار تا فكر ميكنم از كاركرد معمول شايد يه درجه بيشتر باشه،بدنه هم مهم نيست چون قطعه تقلبيش كه نيست اصلا"،ظاهريشم كه خودتون بايد ببينين و بپسندين اگه خوب بود مشكلي نيست
اگه فنيش سالمه،شما يه مقدار باهاش رانندگي كن ببين اون نرمي اتاق و فرمون پذيري خيلي خوبش اگر حفظ شده باشه با توجه به شرايطي كه گفتم درنگ نكن در خريدش!

sogoli
23 August 2008, 08:26 PM
80هزار تا فكر ميكنم از كاركرد معمول شايد يه درجه بيشتر باشه،بدنه هم مهم نيست چون قطعه تقلبيش كه نيست اصلا"،ظاهريشم كه خودتون بايد ببينين و بپسندين اگه خوب بود مشكلي نيست
اگه فنيش سالمه،شما يه مقدار باهاش رانندگي كن ببين اون نرمي اتاق و فرمون پذيري خيلي خوبش اگر حفظ شده باشه با توجه به شرايطي كه گفتم درنگ نكن در خريدش!
با توجه به اینکه خوب تا حالا به اون شکل لا گل رانندگی نکردم خوب نم تونم تشخیص خوبی نسبت به گل صفر و نرمی اون داشته باشم.
فکر می کنید بهتر باشه برای اینکه از همه جهات مطمئن بشم ، اونو به تعمیرگاه مجاز گل نشون بدم؟
در ضمن طرف حاضره قسطی هم بده!!
حالا اگر فنی اش هم صدرصد تایید شد فکر می کنید تا چند هزارتای دیگه بدون مشکل هست.در واقع اینطوری بگم گل از چه کیلومتری به بعد(بارانندگی نرمال) لش میشه یا به خرج می افته؟
یه سوال دیگه اگر این ماشین نشد ، پیشنهاد شما برای خرید گل دست دوم حداکثر تا چندهزار کیلومتر هست؟

باتشکر ازراهنمایی شماگل سواران:lover:

MKHSH
24 August 2008, 08:12 AM
حالا اگر فنی اش هم صدرصد تایید شد فکر می کنید تا چند هزارتای دیگه بدون مشکل هست.در واقع اینطوری بگم گل از چه کیلومتری به بعد(بارانندگی نرمال) لش میشه یا به خرج می افته؟
یه سوال دیگه اگر این ماشین نشد ، پیشنهاد شما برای خرید گل دست دوم حداکثر تا چندهزار کیلومتر هست؟

دوست خوب در حال حاضر يك فولكس گل 84 با 54000 كاركرد سوار ميشم. اينو با اطمينان ميگم فولكس محاله خودشو بندازه. بارها شده كه مردم فكر كردند صفره و وقتي گفتم مدل 84 هست باور نكردند. سيستم تعليقش بازهم مثل همون روزهاي اولش هست. نرم و راحت. كوچكترين صدايي از بدنه رو نمي تونيد بشنويد. با اون قيمت 11 تومن واقعا مي ارزه چون من خودم فولكسمو هفته پيش به يك بنگاهي خبره نشون دادم 14.5 قيمت گذاشت. گفت بزار بمونه دو سه روزه با 200 تومن اينور اونور ميفروشم. ولي خوب هنوز عقلم سر جاشه كه فولكس كرمان خودرو رو بدم و يه خودروي بي كيفيت ايران خودرو يا سايپا بگيرم.

abasi
24 August 2008, 08:34 AM
قطعاتش مخصوصا موتورش ساخت کجاست
ممنونم

بامدادان
24 August 2008, 10:36 AM
آينه بغل فابريك 88 هزار تومان با رنگ و نصب 110هزار تومان تمام شد نمايندگي خ سئول

MerDaX
24 August 2008, 04:06 PM
آره واقعا" خدا نكنه تصادف كني آينه بره! به خاطر موتور برقيش اينقدر گرون در مياد
حالا جنس خود آينه مثل آينه فابريك بود يا ايراني دادن بهتون؟ من 1 سال و نيم پيش تصادف كردم و ايراني دادن،بعد از 4 ماه ززنگ زدن رفتم فابريكش رو گرفتم

بامدادان
25 August 2008, 10:49 AM
نه فابريك خودشه نمايندگي سئول ارومني هستش كارش خوبه و قابل اطمينان
من بد شانس ايستاده بودم يه موتوري اومد آينه رو كند و رفت
اما در كل آينه هاي محكمي نداره خود نمايندگي هم مي گفت تعويض آينه بر اثر شكستن زياد داريم

MerDaX
26 August 2008, 09:38 AM
نه فابريك خودشه نمايندگي سئول ارومني هستش كارش خوبه و قابل اطمينان
من بد شانس ايستاده بودم يه موتوري اومد آينه رو كند و رفت
اما در كل آينه هاي محكمي نداره خود نمايندگي هم مي گفت تعويض آينه بر اثر شكستن زياد داريم

دقيقا"! بهترين نمايندگي اونجاس و من هم تا حلا هميشه پيش اون رفتم و قطعه هاش بهترين كيفيت ها رو داره!

Sinaov3rkiill
26 August 2008, 06:01 PM
با توجه به اینکه خوب تا حالا به اون شکل لا گل رانندگی نکردم خوب نم تونم تشخیص خوبی نسبت به گل صفر و نرمی اون داشته باشم.
فکر می کنید بهتر باشه برای اینکه از همه جهات مطمئن بشم ، اونو به تعمیرگاه مجاز گل نشون بدم؟
در ضمن طرف حاضره قسطی هم بده!!

- ببخشید اینقدر دیر جواب دادم ، شرمنده .
1- گل ماشینی نیست که با 85000 کیلومتر ، به صدا در بیاد ، یا در نرمی ماشین تغییری ایجاد بشه.:icon_evil
2- هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیست .:icon_surp
3- اگر ( به نظر کارشناس خبره ) از جلو تصادف نداشته باشد و شاسی ماشین سالم باشد ، لاستیک سابی نداشته باشد ، صدای غیر عادی ندهد و موتورش کاملا ً سالم باشد ، این ماشین بدون شک یک اکازیون است و خریدنش بهترین انتخاب شماست .:icon_cool
4- کارکرد برای ماشین سال 84 اگر خیلی تمیز و کم کارکرد باشد بین 45000 تا 50000 کیلومتر میباشد .
در پایان امیدوارم که بهترین گزینه را خریداری کنید و به سلامتی سوار بشوید.:icon_cool

eysun
27 August 2008, 12:05 AM
تو سرعت های بالای 110 کیلومتر بر ساعت (مخصوصا توی جاده) از درب راننده صدای ویز ویز میاد. مثل اینکه شدت باد یه چیزی رو بلرزونه. کسی مشکل مشابه نداشته؟

بامدادان
27 August 2008, 08:57 AM
اين مشكل تو همه گل ها هست من خودم تا حالا 3 بار بردم نمايندگي مركزي تو جاده مخصوص درها رو ريگراژ كردند اما رفع نشده به مرور بهش عادت ميكني متوجش نمي شي

nice man
28 August 2008, 10:02 PM
دوستان abs روی گل قابل نصب هست؟

alirezamip
29 August 2008, 02:09 AM
دوستان abs روی گل قابل نصب هست؟

دوست عزیز نمی دونم به چه دلیلی این سوال رو می کنی و دنبال ABS برای گل می گردی!!
ولی واضح ترین چیز اینه که اگر پشت گل بشینید و رانندگی کنید متوجه قوی بودن و دقیق بودن ترمز اون می شید!

توی سطح لغزنده هم بازم خوب عمل می کنه !

ولی جواب سوال شما : برای هر ماشینی میشه نصب کرد ولی باید دید به دردسر و هزینه واطمینانش می ارزه؟ اونم برای گل که قطعات فابریکش کم هست حالا چه برسه به خورده ریز های ABS!

MKHSH
30 August 2008, 08:54 AM
من خودم چند بار حتي روي زمين خيس به شدت ترمز گرفتم ولي ماشين سر نخورد. از نظر من براي فولكس گل نيازي به ABS نيست. فكر كنم بخاطر وزن زيادش باشه.

nice man
30 August 2008, 12:32 PM
دوستان اگه براتون امکان داره چنتا عکس از جلو داشبورد گل و بخصوص از داخل درها بفرستین رو فروم. عکسهای توی سایت اصلا گویا نیست. ممنون

بامدادان
30 August 2008, 02:42 PM
ترمز گل ترمز خوبيه اما abs هم ميشه روش نصب كرد اين هم از محاسن مونتاژ داخله آقايون تو انتخاب آبشن براي مونتاژ گل تو ايران براي كم شدن قيمت تمام شده خودرو abs رو حذف كردن نكردن به عنوان آبشن داشته باشن عجب از اين خودرو سازان ايراني

nice man
30 August 2008, 04:55 PM
دوستان 2تا سوال داشتم.
1-گل دارای قفل برای شیشه ها است یا نه؟ یعنی میشه شیشه بالابر ها رو غیر فعال کرد؟
2-برای گل جا لیوانی تعبیه شده؟ کجاشه؟ (مثل 206 توی در داشبورد که نیست؟):icon_redf
در مورد ترمز با جواب دوستان تا حدودی خیالم راحت شد....:lover:

بامدادان
30 August 2008, 05:18 PM
شيشه هاي عقب رو مي تونين قفل كنيد با كليدي كه روي كليدهاي جلوئي است جاي ليوان روي كنسول وسط قرار داره زير جا سيگاري 2 عدد
شاد باشي

sogoli
30 August 2008, 06:37 PM
1-آیا گل خروجی برق 12 ولت داره؟ در واقع بشه به ان یخچال برقی برای ماشین رو وصل کرد؟
2-ایا وقتی پشت رول میشینید ، دوسر کاپوت دیده میشه؟(مشکلی که با 206 داشت همین بود...)

MerDaX
30 August 2008, 07:47 PM
دقيقا" كنار فضاي خالي زير ضبط خروجي 12 ولت داره
دو سر كاپوت هم ديده نميشه! توي اين 2سال كه ديده نشده!
شما فكر كنم 2 ساله داري پرس و جو ميكني،الان درجه روغنشم از ما بهتر بلدي،اون مدل كه گفتي به نظرم اوكازيون بود،بخر تمومش كن ديگه!چقدر اطلاعات ميخاي سوگلي جان!

SherlockHolmes
30 August 2008, 09:44 PM