View Full Version : MP3 Player چی پیشنهاد میکنین؟؟؟
farzin4049
31 December 2005, 04:07 PM
دوستان و یاران گرامی درود
اول از همه خاهش دارم که مدیران گرامی (بزرگترهای این خانواده) این تاپیک رو پاک نکنن و در جهت راهنمایی من متالبی ارائه دهند
راستش میخام یه Mp3 Player بخرم البته با برادرم که اون میخاد 70 - 80 تومن بده منم گفتم یه کمی میزارم روش که یه چیزه بهتری بگیریم
و حالا قصد من و مواردی که میخام ازش که یک سریش میخام حتمی باشه و بعضیهاشو هم اگه قیمت رو بالا میبره بی خیال بشم
1- علاوه بر حافظه ثابت قابلیت ارتقاء حافظه داشته باشه و اصطلاحن بهش مموری بخوره ( اگه این مدلا قیمت رو بالا میبره ترجیحن 512 مگ و 1 گیگ بهتره)
2- نحوه شارژش میخام حتمن از دو طریق usb و کابل برق باشه
3- امکان وصل شدن به کارکیت رو داشته باشه واسه ماشین هم بتونم استفاده کنم
4- Plug & Play باشه که تو محیط Xp بدون درایور بشناسدش
5- چه مدلهای صوتی رو ساپورت میکنه
6- قابلیت ضبط صدا داره یا نه؟
7- بشه از اون برای جابجایی Data هم استفاده کرد
بقیه موارد رو میزارم به عهده اساتید فن تا بهترین مدل رو بهم پیشنهاد کنن تا بخرم که یه یادگاری خوب از همیاری و همکاری شما داشته باشم
با سپاس بیکران:icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_cool
Joe Satriani
31 December 2005, 10:48 PM
Creative Nomad 1 Gig
قابلیت اضافه کردن مموری نداره اما 1 گیگ کافیه , نیست؟
Transcend JetFlash که میتونی بهش مموری هم اضافه کنی اما ارزون نیست و با USB شارژ میشه
اینا کیفیتاشون خوبه
بقیه رو من تایید نمیکنم
behrooz4859
31 December 2005, 11:17 PM
از این عینکیها هم خوبه 2 گیگ رم خودش داره 2 گیگ هم روش میشه زد.
MerDaX
31 December 2005, 11:55 PM
creative nomad 1 gig
منم پيشنهادم همينه.در ضمن كاش بيشتر داشتي آيپاد ميخريدي.
آرمان
1 January 2006, 03:15 AM
چرا شما گوشی موبایلی نمیخرید که هم تلفن شما باشد و هم دستگاه پخش صوتی؟
تمام امکاناتی هم که میخواهید داره؟
farzin4049
1 January 2006, 08:46 AM
دوستان گرامی
سپاس ولی اگه میشه یه قیمتی ازش بدین ممنونتون میشم
آرمان جان گوشی دارم چون میخام با داداشم مصرف کنم مجبورم Mp3 Player باشه بعدش هم مهمه که بشه باهاش Data هم جابه جا کرد نه فقط Mp3 Player باشه
سپاس
بهروز بابايي
1 January 2006, 11:23 AM
creative nomad muvo2 5gb من پيشنهاد مي كنم هم به خاطر كيفيت صدا هم ظرفيت
در مورد انتقال data هم فرقي نميكنه چه mp3 player بگيري چون همشون support مي كنن
MerDaX
1 January 2006, 12:01 PM
بابا جان اين اقا همون اول گفته 80 تومن ماكزيمم. چي ميگين براي خودتون؟ اصلا يه نگا بندازين ببينين اينايي كه گفتين چنده قيمتم بنويسين
بدرود
farzin4049
1 January 2006, 01:10 PM
با سپاس از شما دوستان
به قول مهرداد آره گفتم ولی اگه کیس مناسبی باشه تا 120 هم میتونم مشکلی نیست فقط چیزی که خوب باشه دیگه میدونین که
بعد هم بشه با یه کارکیت یا نمیدونم چیه Airway???? به ضبط ماشین هم وصل بشه
behrooz4859
1 January 2006, 01:12 PM
ایول راست میگه ها....
بریم تو 80 تومان پيشنهاد کنیم.
farzin4049
1 January 2006, 04:44 PM
دوست گرامی بهروز شما اگه پیشنهادی ندارین احتیاجی نیست پست بی هدف بزنید :(
pouya1
2 January 2006, 03:48 AM
کیفت creative حرف نداره به نسبت پولت میتونی یکی از مدلاشو انتخاب کنی www creative.com. میتونی مدلاشو ببینی
fizzi
3 January 2006, 03:27 PM
فرزين جان البته مطمئن نيستم ولي گفتم اين تجربه رو در اختيار بگزارم شايد به درد خورد...
من امروز mobiblu گرفتم مدل music cube يا dah-1500 كه تقريبن كوچكترين mp3 player دنياست و خيلي شيكه..:icon_evil :icon_wink
قيمتهاش اينه :
512 بدون vocice rec: تومن100
512 مگ با voice rec: تومن 115
1 گيگ بدون voice rec : تومن120
1 گيگ با voice rec: تومن135
البته مدلهاي 256 هم داره كه جايي كه من خريدم موجود نبود ولي از يه مغازه ديگه مدل 256 ساده شو 125 تومن قيمت كردم! كه البته قيمت قديمش بود چون 2 روزه كه قيمتها خيلي پايين اومده .
كيفيت صدا ش هم خيلي خوبه در حد دستگاهSony NetMD mz-n707 قديمي من هست كه يكي از بهترين هاست ...
از ايراداتش يكي اينكه شارژ فقط از طريق USB هست متاسفانه:icon_mad:
اينهم عكسش:
http://www.easydigi.com/news/2005/4/7/DAH1500.jpg
Joe Satriani
4 January 2006, 04:08 AM
از ايراداتش يكي اينكه شارژ فقط از طريق USB هست متاسفانه
این مشکل جدی نیست
میشه براش آداپتور تهیه کرد یا ساخت
مشکل اینه که اینهایی که باطری Built In دارند , نمیتونید وسط بر و بیابون براشون باطری تهیه کنید
به نظر من MP3 Player باید حتماً با باطری های استاندارد کار کنه چون ممکنه تو خیابون یا مسافرت باطری تموم بشه (کاربرد MP3 Player هم همین جاهاست , نه تو خونه که Winamp علیه سلام هست !)
fizzi
4 January 2006, 11:00 AM
درسته ...:icon_cool
براي همين من از واكمن هاي slim قديمي سوني خيلي خوشم مياد چون اگه يادتون باشه 2 تا باتري داره يكي ياتري gum stick كه داخل ميخوره وم عمولن ni-cd يا ni-mh هست و يك محفظه هم داره كه قابل جدا شدن هست و داخلش يك باتري AAميخوره كه توي هر در و داهاتي بشه پيداش كرد.:icon_cool
در مورد اين دستگاه در سايت خودش شارژر هست ولي به صورت جدا گانه ...
براي كسي كه اين دستگاه تنها mp3 player ش هست و فقط از اين دستگاه استفاده ميكنه , مسلمن موارد بهتري هست ولي من بيشتر از نزر fashion برام مهم بود و كارايي در درجه بعدي و اينكه اين تنها mp3 player من نيست و من الان با اين دستگاه جديد , 8 عدد player دارم :icon_evil و هر كدوم موقعيت خاص خودش رو با توجه به باتري استفاده ميكنم.. :icon_surp
در مورد باتري هاي داخلي هم اونقدر ها عيب مهمي نيست و تعويض ميشه و حتا باتري هاي بهترين mp3 player دنيا يعني ipod هم از اين نوع هست (ساخت سوني ) و بعد از 2 يا 3 سال احتياج به تعويض دارند كه البته بايد دستگاه باز بشه و گير آوردن باتري جديد هم كار آسوني نيست...:icon_roll
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.