View Full Version : از کار انداختن سی ال سی
علی جی تی
27 December 2005, 03:18 PM
سلام
من تازه پراید گرفتم
مدلش سی ال سی 82 هست
وقتی یه دفعه گاز بدی ماشین راه نمیره بعد از چند لحظه شتاب میگیره اشکالش کجاست ؟
لطفا سریع بگید
اگه از سی ال سی هست اونو چجور از کار بندازم
ممنون
alireza_shd
28 December 2005, 08:21 AM
از سی ال سی نیست.
البته اگر زمانی که گاز از نیمه رد می شود این حالت رو پیدا می کنه با ور داشتن سی ال سی بهتر میشود ولی به کل رفع نمی شود.
motamedi
4 January 2006, 12:16 AM
سلام :)
احتمالا سيستم سوخت رساني مشكلي داره... فيلتر بنزين رو عوض كنيد. ممكنه موثر باشه. شايد هم موتور تنظيم نيست. اون رو هم چك كنيد :)
سپاس
آرش
علی جی تی
15 January 2006, 12:50 AM
تورو خدا بگید چرا اینجوریه
ممنون میشم
motamedi
15 January 2006, 02:33 PM
اگر كه مشكل برطرف نشده، حتما به نمايندگي يا تعميرگاه مراجعه كنيد. اگر ماشين گارانتي هست كه ببريد نمايندگي. فكر مي كنم كه دوستان پيغام رو خونده باشن و نظرشون رو داده باشن. من به شخصه، چيز بيشتري از پيغام قبلي به ذهنم نميرسه.
سپاس
آرش
ashkan22
17 January 2006, 11:32 PM
این مشکل از سی ال سی است چون در ماشین های کاربرات سی ال سی بد عمل میکنه
میتونی کاربرات سی ال سی رو بر داری و به جاش کاربرات معمولی بذاری
و فکر میکنم که دنده 5 و سرعتهای بالا و سر بالایی ها ماشینت اصلا دور نداره
ashkan22
18 January 2006, 04:38 PM
اگر كه مشكل برطرف نشده، حتما به نمايندگي يا تعميرگاه مراجعه كنيد. اگر ماشين گارانتي هست كه ببريد نمايندگي. فكر مي كنم كه دوستان پيغام رو خونده باشن و نظرشون رو داده باشن. من به شخصه، چيز بيشتري از پيغام قبلي به ذهنم نميرسه.
سپاس
آرش
سلام شرمنده اين حرفو ميزنم آخه مگه مدله 82 گارانتي داره آخه گارانتي پرايد فقط 1 سال و نيم هستش
.Reza.
19 January 2006, 12:44 PM
سلام
تا سي ال سي رو بطور كامل بر نداريد مشكل شما حل نخواهد شد.
در آرورد فيوز سي ال سي و كار هاي مشابه هم كار رو بد تر خواهد كرد.
reza6662
20 January 2006, 02:01 PM
پراید من هم همین مشکل رو داره، ضمنن خاموش هم می کنه که وقتی از چند جا پرسیدم به من گفتن باید CLC رو از مجموعه ی کاربراتور حذف کنم.
bahram86
21 January 2006, 02:48 AM
این سی ال سی واقعا چیز مزخرفیه
تک گلد
21 February 2006, 12:01 AM
سلام به همه دوستان
آقا اين پرايد من هم دقيقا" همين مشکل را دارد و بدي ماجرا اينجاست که در سرعت 120-140 کيلومتر يکدفعه ماشين خاموش ميکند و تصورش رو بکنيد با اين سرعت وسط اتوبان چه حالي ميشويد!
مدل پرايد من هم 82 است
به تعميرکار هم مراجعه کردم گفت همه پرايد ها همين طوره!!!
در مواقع باراني خيلي بدتر ميشود و با برداشتن کامل فيلتر و درب فيلتر مشکل با فاصله زماني بيشتري بروز ميکنه اما برطرف نميشود
لطفا" کمک اساسي بکنيد يا اينکه بفروشم!؟
reza6662
21 February 2006, 08:22 PM
سلام به همه دوستان
آقا اين پرايد من هم دقيقا" همين مشکل را دارد و بدي ماجرا اينجاست که در سرعت 120-140 کيلومتر يکدفعه ماشين خاموش ميکند و تصورش رو بکنيد با اين سرعت وسط اتوبان چه حالي ميشويد!
مدل پرايد من هم 82 است
به تعميرکار هم مراجعه کردم گفت همه پرايد ها همين طوره!!!
در مواقع باراني خيلي بدتر ميشود و با برداشتن کامل فيلتر و درب فيلتر مشکل با فاصله زماني بيشتري بروز ميکنه اما برطرف نميشود
لطفا" کمک اساسي بکنيد يا اينکه بفروشم!؟
من هم مشکلاتی با CLC دارم. شما دو راه دارید:
1- حذف مجموعه ی CLC که باید ژیگلور کاربراتور تعویض شده و برخی تغییرات در محفظه ی خروجی اگزوز انجام شود.
2- ماشین خود را فروخته و یک دستگاه پراید انژکتوری بخرید. (در این حالت نیازی به دستکاری ماشین خود مثل حالت اول ندارید)
تک گلد
21 February 2006, 08:32 PM
پس مشکل فقط و فقط از clc است؟
مطمئن باشم عيب ديگه اي نداره؟
آخه ميترسم کلي هزينه کنم clc رو بردارم بازهم همين طور باشه:icon_cry:
reza6662
21 February 2006, 09:37 PM
پس مشکل فقط و فقط از clc است؟
مطمئن باشم عيب ديگه اي نداره؟
آخه ميترسم کلي هزينه کنم clc رو بردارم بازهم همين طور باشه:icon_cry:
حذف CLC حدود 60 هزار تومن هزینه داره، ولی در عوض با حذف CLC حدود 5 اسب به قدرت ماشین اضافه میشه، :icon_sad: ضمن اینکه شتاب اولیه ی ماشین هم بهتر میشه. فقط بپرس تا بدونی اگه CLC رو حذف کردی، مشکل گرفتن معاینه ی فنی برات پیش نیاد. :icon_eek:
تک گلد
21 February 2006, 09:43 PM
اصلا" کار اين clc مسخره چي هست؟
چرا اضافه شده؟
ممنون از راهنماييهاي شما دوستان عزيز
reza6662
21 February 2006, 09:50 PM
اصلا" کار اين clc مسخره چي هست؟
چرا اضافه شده؟
ممنون از راهنماييهاي شما دوستان عزيز
منم ممنونم دوست عزیز
موقعی که قرار شد همه ی اتومبیل های تولید داخل استاندارد EURO II داشته باشن، پراید کاربراتوری نتونست سربلند بیرون بیاد برای همین این سیستم ساخت هلند رو به مجموعه ی کاربراتور اضافه کردن. کار این مجموعه کنترل میزان سوخت ارسال به کاربراتور هستش تا میزان آلایندگی خروجی اگزوز ماشین از یک حدی بالاتر نره. ولی از فروردین سال 83 سیستم انژکتور به جای این سیستم پردردسر اضافه شد و باید بگم که پراید انژکتوری هم کمتر آلایندگی داره و هم راحت تر روشن میشه. دیرتر هم خراب میشه و مثل کاربراتور تنظیم اش به هم نمی ریزه. :icon_cool
تک گلد
21 February 2006, 11:54 PM
اگه شما جاي من بوديد چي کار ميکرديد؟
فکر کنم دست بردن توي موتور و برداشتن clc مشکلات جديدي پيش بياورد؟
يکي از دوستام ميگفت صداي موتور در سرعت بالا وحشتناک ميشود(clc رو برداشته بود)
در واقع من ميخواهم بدونم بهترين گزينه چيه؟
تعويض ماشين؟
يا برداشتن clc
در ضمن شتاب اوليه پرايد من خوبه و مشکلي ندارم اما در مسافرت و سرعت بالا دردسر ساز ميشود
با تشکر از جوابي که ميدهيد
alireza_shd
22 February 2006, 09:58 AM
!!!!! مادرم یک سال و نیم هست پراید CLC از این مشکل ها نداره (خیلی ازش راضی هستیم)!!!!
یک بار برده بودم پیش دوستم لنتها رو عوض کنید بعد که دید CLC هست یک پوچ پلاستیکی کرد تو لوله هوا که با شیر برقی به مانیفولد وصل می شه و گفت CLC دیگه کار نمی کنه! الان هیچ مشکلی نداره!
reza6662
22 February 2006, 09:10 PM
اگه شما جاي من بوديد چي کار ميکرديد؟
فکر کنم دست بردن توي موتور و برداشتن clc مشکلات جديدي پيش بياورد؟
يکي از دوستام ميگفت صداي موتور در سرعت بالا وحشتناک ميشود(clc رو برداشته بود)
در واقع من ميخواهم بدونم بهترين گزينه چيه؟
تعويض ماشين؟
يا برداشتن clc
در ضمن شتاب اوليه پرايد من خوبه و مشکلي ندارم اما در مسافرت و سرعت بالا دردسر ساز ميشود
با تشکر از جوابي که ميدهيد
من با پراید خودم که سی ال سی هستش تو اتوبان ساوه به راحتی 140 و 150 کیلومتر رفتم. مشکل من خاموش شدن ماشین هنگام ایست کامل هستش.
در مورد خودم من قصد دارم 206 بخرم چون واقعن سر و صدای اتاق پراید به همراه کیفیت نازل قطعات مورد استفاده باعث دردسر هستش. در مورد شما اگر توانشو داری یا پراید انژکتوری صفر بخر یا به تعمیرکار خوب مراجعه کن، شاید بدون برداشت سی ال سی مشکلت حل بشه. من شنیدم تعمیرگاه مجاز اصلی سایپا که طرف تهران پارس هستش کارش خوبه.
nassiri
4 March 2006, 10:32 AM
با عرض سلام خدمت دوستان . من هم پراید 82 دارم و بعد از 2 سال کلنجار رفتن با مشکلات آن بلاخره در نمایندگی اون رو برداشتم . اولش خیلی خوب بود و شتاب اون توی شهر زیاد شده بود ولی الآن پشیمون شدم چرا ؟ چون در جاده شتاب دور اصلی مثل قبل نیست و در سربالایی ها هم یکم کم میاره و هم مصرف آن 2% بالا رفته . البته توصیه میکنم برای مناطق گرمسیر حتما برداشته شود . با تشکر م- نصیری
تک گلد
10 March 2006, 12:46 AM
دوستان از نظر همه متشکرم
اگر بقيه دوستان هم نظري دارند حتما" اعلام کنند
ممنون
تک گلد
29 June 2006, 01:45 PM
دوستان کافیه فیوز clc رو بردارید شتاب ماشین محسوس زیاد میشود
یک فیوز معمولی در یک پوشش مشکی کنار هواکش داخل موتور
با فیوز حداکثر سرعت125 تا بود اونم با دنده 5
بدون فیوز من 140 تا با دنده 5رفتم و جرات نکردم بیشتر برم!
mohamadtj
30 June 2006, 12:56 AM
ماشینم اینطوری بود ولی همون 2 ماه نشده بردم سی ال سی شو قطع کردم در ضمن اگزوز هم باید کامل عوض شه تا اون مخزن مذخرفی که گذاشتن هم برداشته شه
ولی مطمئن باش از اونه
SAEEDKIA83
1 July 2006, 11:20 AM
علی جان من هم خودم هم مدل ماشین شما را داشتم با همین درد سرا برو بده سی ال سی را از مدار برات در ارن و سوزن ژیگلور را هم عوض کن در ضمن یه مخزن بی خودی گذاشتن سر راه اگزور بنام منبع کاتالیزور اونو هم عوض کن منبع خالی بذار اگه راضی نشدی تموم خرجت با من راستی منبع رو خودت از مرکزش بخر برات ارزون در میاد 10 تومن بیشتر قیمت نداره یه شمع دو یا سه پلاتینه هم ببند دیگه اخرشه اینائی که میگم از رو هوا نیست بیا ماشین منو ببین بعد خودت انتخاب کن
تک گلد
2 July 2006, 04:47 PM
از یکی از دوستام شنیدم اگه اون منبع اگزوز را عوض کنم باعث این میشود که صدای ماشین خیلی زیاد بشود
آیا این درسته؟
شمعهای 2پلاتینه بهتره یا 3 پلاتینه؟
ممنون
mohamadtj
2 July 2006, 07:26 PM
اصلا هیچ ربطی نداره به صدا
اگه اینطور باشه تمام پراید های قبل از سی ال سی که اگزوزشون این منبع رو نداره صدا داره!
مطمئن باش پرایدت میشه مثل پرایدهای کره ای !!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.