PDA

View Full Version : مشكلي در عكس گرفتن با 6600



PJK
21 October 2004, 03:44 PM
سلام .
من از ديروز تا حالا وقتي ميخوام با گوشيم ( 6600 ) عكس بگيرم . اين پيغام رو ميده :
temporary over-load. Continue و عكس هم نميگيره !
كسي ميدونه ايراد از كجاست و چه بايد كرد؟

po2ya
21 October 2004, 10:48 PM
فكر ميكنم احتمالا مموري كارتتوون پر شده البته من چون خودم گووشيم دوربين نداره نميدوونم! 8)

WAREZ
21 October 2004, 11:24 PM
دوست عزيز يك بار گوشي را خاموش روشن كنيد ببينيد برطرف ميشه يا نه :o
اگر نشد مستر ريست كنيد

Shahram_gle
22 October 2004, 12:39 AM
فايلهاي tmp زياد شده و تمامي حجم MMC رو گرفته.!

po2ya
22 October 2004, 11:30 PM
آقا مشكلت حل شد؟؟؟!!! 8)

dariushkabir
23 October 2004, 12:56 AM
با برنامه Extended File Manager فولدر Temp رو خالي كن: C:\ ---> Clean up 8)

PJK
23 October 2004, 06:28 PM
خاموش روشن كردن دستگاه كمكي به قضيه نكرد . ولي گذاشتم باطري گوشي تموم شد و خودش خاموش شد . دو ساعت بعد زدم شارژ شد و روشنش كردم . مشكلش برطرف شده بود !!!

نيما نوكيا 6600
23 October 2004, 08:01 PM
با سلام
مشكل از پر شدن ram گوشي شماس!
كليد meno را بزنيد و نگه داريد و با زدن كليد c برنامه هاي را كه احتياج ندارين ببندين !!
مشكل حل مي شه! 8)
:o 8)

hyper
23 October 2004, 08:05 PM
مشكل از پر شدن ram گوشي شماس!
كليد meno را بزنيد و نگه داريد و با زدن كليد c برنامه هاي را كه احتياج ندارين ببندين !!
مشكل حل مي شه!


اگر با روشن و خاموش كردن مشكل بر طرف شده من هم با ايشان موافقم :lol: