View Full Version : از بين بردن بخار هنگام روشن شدن بخاري
hf1358
27 December 2005, 11:39 AM
با سلام
دوستان هنگام روشن كردن بخاري ماشين روي شيشه ها بخار ميشيند كه
براي از بين بردن آن مجبورم دكمه مربوط به فن كولر (تهويه )را روشن كنم به نظر شما
من بايد چكاركنم ؟
kourosh69
27 December 2005, 12:05 PM
دوست گرامی hf1358 :
این مسئله کاملا" طبیعی هست ، زمانی که هوای بیرون اتاق سرد است ، بخار آب داخل اتاق اتومبیل روی جداره داخلی شسشه های اتومبیل بصورت بخار قرار می گیرد ، برای رفع این بخار بهترین راه استفاده از سیستم تهویه می باشد این سیستم قادر است بخار آب داخل اتاق را جذب کرده و رطوبت را تعدیل کند
فقط دقت کنید که مسیر گردش هوا روی حالت داخل اتاق قرار داشته باشد
fizzi
27 December 2005, 12:37 PM
دوست عزيز بايد از حالت بخار شكن استفاده كنيد...
به اينصورت كه حالا بسته به نوع ماشينتون كه من نميدونم چي هست بايد جهت خروجي بخاري را رو به بالا ( با عكس كوچك شيشه جلو ) تنظيم كنيد سرعت فن را كمي زياد كنيد (تقريبن نصف يا كمي بيشتر) وحالت گردش هوا را روي ورود هواي خارجي قرار بدهيد و نه گردش هواي داخل!
hf1358
27 December 2005, 12:56 PM
ممنون از اينكه جواب داديد .
ولي من متوجه نشدم كه اولا آيا استفاده از تهويه مشكلي براي ماشين بوجود مياورد يا نه چرا كه به هر حال فن ماشين روشن ميشود .
دوما كدام حالت بايد ست شود : بسمت بيرون يا داخل
در ضمن مزيد اطلاع پرايد انژكتوري 83 ميباشد.
fizzi
27 December 2005, 01:07 PM
بايد حالتش روي ورود هوا از بيرون باشه....چون اگر هوا محبوس باشه و تهويه نشه و همچنين به علت حبس شدن هواي بازدم سرنشينان به اصطلاح هوا دم ميكنه و بخار تشكيل ميشه !
fizzi
27 December 2005, 01:37 PM
يادم رفت بگم ...تهويه كولر را روشن نكنيد !
اين كارهايي كه گفتم با بخاري بود.
ضمنن فن تهويه برقي هست و مستقل از كولر و بخاري عمل ميكند.
master
27 December 2005, 04:47 PM
يه تجربه با ارزش :
با يه قالب صابون كمي دستتون و كفي كنيد به شيشه بماليد بعد با دستمال خشك كنيد تا يك ماه راحتيد
ميتونيد با آينه حمام تست كنيد :)
saber2q
28 December 2005, 12:14 AM
من موقعي كه يه دفعه شيشه هام بخار ميكنه دكمه كمپرسور رو ميزنم . جالب اينجاس كه اگر حتي درجه فن روي قرمز باشه يعني روي گرم باشه با زدن كمپرسور خيلي سريع بخار از بين ميره آخه با كليد تهويه خيلي طول ميكشه :icon_arro
دليلش هم فكر ميكنم اين باشه كه كمپرسور رطوبط باد را ميگيره و وقتي باد بدون رطوبت حتي باد گرم به شيشه ميخوره بخار شيشه رو از بين ميبره
رحيم توكلي
28 December 2005, 12:39 AM
يه تجربه با ارزش :
با يه قالب صابون كمي دستتون و كفي كنيد به شيشه بماليد بعد با دستمال خشك كنيد تا يك ماه راحتيد
ميتونيد با آينه حمام تست كنيد :)
خب اگه خشك كنيم كه اثرش ميره وانوفت چطوري ميشه
fizzi
28 December 2005, 08:46 AM
خب اگه خشك كنيم كه اثرش ميره وانوفت چطوري ميشه
صابون نيروي كشش سطحي آب رو كم ميكنه ..
وقتي كه لايه كف رو از روي شيشه خشك ميكنيم يك لايه خيلي نازك و نامرئي صابون باقي ميمونه و همان لايه خيلي نازك براي جلوگيري از تشكيل بخار آب به قطرات آب ريز آب بر روي شيشه كافي هست!:icon_cool
kiantom
29 December 2005, 02:20 PM
با سلام
در مواردي مي توان از اسپري هاي ضد بخار استفاده كرد ولي بهترين روش استفاده ار ايركانديشن مي باشد چون در اين حالت هواي منتشر شده در اتاق خودرو مرطوب نبوده و بر روي شيشه نمينشيند. ولي مشكل اين روش تاثير منفي اش بر روي قدرت موتور و متعاقب آن شتاب خودرو مي باشد.
heshmat50
15 April 2006, 08:56 AM
جهت روشن شدن مطلب از دو روش زیر می توان استفاده نمود:
1) با استفاده از دگمه A/C (Air Conditioning و اهرم روی وضعیت گردش هوای داخل ماشین
2) بدون استفاده از دگمه A/C و اهرم روی وضعیت گردش هوای خارج ماشین
روش اول با به کار انداختن کمپرسور سرعت را می گیرد و مقداری به موتور فشار می آید. در زمان بارندگی و یا جاهایی که رطوبت هوا خیلی بالا باشد فقط روش دوم جواب می دهد. ولی در رطوبت کمتر روش اول توصیه می شود.
این مطلب جهت رفع ابهام بین اختلاف نظریات اهرم هوای داخل و خارج نوشته شد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.