PDA

View Full Version : درخواست اطلاعاتي در مورد Bluetooth Headset Gg01

پارسا
26 December 2005, 01:38 PM
با سلام و احترام
يک دستگاه شبيه هندزفري هاي بيسيم به من هديه دادند که کارخانه سازنده اش ماتريکس و مدلش هم بالا عرض کردم .
سوال اين است :
چگونه مي توانم بعنوان از آن استفاده نمايم .. به عبارتي ديگر نمي دانم چگونه مي توان اين دستگاه را ( فرض اين دستگاه يک هندزفري بيسيم است ) به موبايلم معرفي نمايم يا بطور کلي هندزفري هاي بيسيم چگونه به موبايل تعريف مي شوند ؟ ( احتياج به نرم افزاري دارد يا در تنظيمات داخل موبايل بايد کاري انجام داد ؟ - موبايل من 3650 است )
لازه به ذکر است که از آن مي توان به عنوان بلوتوث نيز توسط کابل رابط به usb در کامپيوتر استفاده نمود .(اين توضيح اضافي است و ارتباطي به سوالم ندارد )

پارسا
29 December 2005, 03:21 PM
با تشکر از 10 بيينده گرامي که اين تاپيک را ملاحظه فرمودند
پاسخش را پيدانمودم ... خيلي ساده بود !!!!
در قسمت Bluetooth گزينه Paired devices منو Option گزينه New paired device را انتخاب مي کنيم .
موبايل شروع به جستجو کرده و دستگاه را خواهد شناخت . رمز مي خواهد که اگر هندزفري رمز خاص داشته باشد که در دفترچه آن نوشته است وارد مي کنيم و در غير اينصورت چهار صفر يا 1234 خواهد بود.
از اين پس هندزفري قابل استفاده است !

hback
25 March 2006, 09:05 PM
موقع استفاده از هندزفري بلوتوس بايد روشن باشه . روشن بودن گوشي از نظر امنيتي و ويروسي شدن مشكلي ايجاد نمي كنه ؟ آيا ميشه بلوتوس رو در وضعيت مخفي (hide) قرار داد ؟:icon_eek: