View Full Version : گیربکس 206 تیپ2و5 هردو از خرداد امسال ایرانی شده؟
Masoud 206-16v
25 December 2005, 10:21 PM
سلام دوستان
سوالی که داشتم اینکه آیا صحت داره که گیربکس 206 تیپ2و5 هردو از خرداد امسال(1384)ایرانی شده؟
تا اون جایی که من خودم تحقیق:icon_evil کردم این قضیه درسته ونیز باعث شده که هم از قدرت ماشین کم شه و هم اینکه سرعت نهایی در تیپ5 برابر 180 کیلومتر بر ساعت شده:icon_cry: .پس بنابراین در حال حاضر گونه بهتر
206تیپ6(اتوماتیک)اون میباشه نظر شما چیه؟:icon_cool
fizzi
25 December 2005, 11:08 PM
حالا امكان داره به دليل كاهش كيفيت چرخدنده هاي گيربكس 2تا3 كيلومتر از سرعت كم بشه ولي تا اين حد غير ممكنه...
چون ضريب دنده هاي گيربكس كه تغييري نكرده است و ثابت مانده. از طرفي قدرت موتور هم ربتي به گيربكس ندارد...:icon_surp
لتفن بيشتر توضيح بديد كه از كجا تحقيق كردين..؟
kourosh69
26 December 2005, 12:43 PM
سلام دوستان
سوالی که داشتم اینکه آیا صحت داره که گیربکس 206 تیپ2و5 هردو از خرداد امسال(1384)ایرانی شده؟
تا اون جایی که من خودم تحقیق:icon_evil کردم این قضیه درسته ونیز باعث شده که هم از قدرت ماشین کم شه و هم اینکه سرعت نهایی در تیپ5 برابر 180 کیلومتر بر ساعت شده:icon_cry: .پس بنابراین در حال حاضر گونه بهتر
206تیپ6(اتوماتیک)اون میباشه نظر شما چیه؟:icon_cool
آقا مسعود عزیز
تا اونجا که من میدونم صنایع ایران اونقدر پیشرفته نشده که بتونند گیربکس تولید کنند ، و یا اگر هم بتونند از نظر اقتصادی به صرفه نخواهد بود به این دلیل که اولا" در مورد پیکان که معرف حضور هست گیربکس اون را با وجود سی و اندی سال تا این اواخر هم از کشورهای دیگه ای مثل برزیل یا اسپانیا وارد می کردند در ثانی جهت تولید مجموعه ای مثل گیربکس نیاز به اطلاعات طراحی مجموعه و آنالیز متریال قطعات آن دارند که بعید می دونم این مهم را هیچ سازنده ای در اختیار شریک محدود خودش قرار بده ( مخصوصا" در مورد پژو 206 که ماشین جدید و به روزی هست ) مثل ایران خودرو .
به همین دلیل و دلایل مشابه دیگه بعید به نظر می رسه که این مجموعه حساس و کلیدی تولید داخل باشه ، البته از این موجودات هیچ چیزی دور از انتظار نیست:icon_wink
m16586
26 December 2005, 08:48 PM
از اول 83 تا حالا میگن قراره 206 ایرانی بشه تا حالا که نشده به عقیده من تا پایان تولیدش تو اروپا هم نمیشه یا اگر هم بشه اونقدر فرانسوی ها سفت و سخت می گیرن که هیچ فرقی با خارجیش نداشته باشه
فقط در مورد آریان ممکنه این اتفاق بیفته اونهم به دلیل اینکه فقط در ایران قراره توزیع بشه (تو اروپا کی می تونه طالب صندوقدار 206 باشه ) پس می تونن بدنه و موتورش رو ایرانی بزنن
کافیه کاپوت 206 و 405 رو بالا بزنید تا بسادگی ببینید چقدر کنترل کیفیت خارجی می تونه در تولید موثر باشه به عنوان نمونه تو ماشین 405 یکی از بستگان که همین 2 هفته پیش تحویل گرفت از سیم های 2 رشته سفید که تو بعضی خونه ها یا دم در برای روکار وصل کردن لامپ استفاده میشه کار کرده بودن که من اینجوری :icon_sad: شدم
206 هم تا کنترل کیفیت خارجی روش هست غمی نیست و قابل اعتماده
mghadimy
26 December 2005, 09:51 PM
با سلام
لازم به یاد اوریست که پژو 206 صندوقدار توسط شرکت پژو طراحی گردیده و حقوق آن نیز متعلق به شرکت
پژو است . و حتی تبلیغات آن برای کشور های خارجی بوسیله شرکت پژو صورت میگیرد . جهت اطلاع
درحال پخش تیزر تبلیغاتی این ماشینgearبیشتر دوستان لازم به ذکر است که هم اکنون کانال ماهواره ای
است که الحق زیباست
Masoud 206-16v
26 December 2005, 10:40 PM
سلام
اینو که من تایپ کردم چون خودم تیپ5مدل82 رو داشتم والان یک هفته ای هست که مدل84 اونو گرفتم واقعا در مقابل82ش....کردن هم از نظر کیفیت وهم از نظر خیلی چیزایی دیگه.
زمانی که اونو بردم نمایندگی اونا گفتن که گیربکس سریهای 84 در تیپ2و5هر دو ایرانی شده.
m_patriot
27 December 2005, 12:28 AM
دوستان عزیز در حال حاضر گریبکس های 206 تیپ 2و5 سمند و پرشیا و پژو 405 توسط شرکت نیرومحرکه واقع در شهر صنعتی قزوین تولید میشه.و آخرین باری که من از این کارخانه بازدید کردم گریبکس های پرشیا و سمند و 405 بصورت کاملا ایرانی و البته با کیفیت بسیار بالایی در این شرکت تولید میشد.ولی تا آن زمان یعنی بهار 84 گریبکس 206 فقط جنبه ی مونتاژی داشت که قرار بود اون هم کاملا ایرانی بشه ولی از اون به بعد رو نمیدونم.ضمنا من تازه با این سایت با حال آشنا شدم ولی نمیدونم چرا همه تولیدات ایرانی رو چشم بسته و بدون اطلاعات فقط میکوبن.علت برخی شکستهای ما هم در صنعت همین عدم حمایت مردم از صنعت داخلی است:icon_mad:
Masoud 206-16v
27 December 2005, 01:14 AM
بهار 84 گریبکس 206 فقط جنبه ی مونتاژی داشت که قرار بود اون هم کاملا ایرانی بشه ولی از اون به بعد رو نمیدونم.ضمنا من تازه با این سایت با حال آشنا شدم ولی نمیدونم چرا همه تولیدات ایرانی رو چشم بسته و بدون اطلاعات فقط میکوبن.علت برخی شکستهای ما هم در صنعت همین عدم حمایت مردم از صنعت داخلی است:icon_mad:[/QUOTE]
آخی:icon_redf :icon_cry: که شانسو ببین حالا نمیشد از بهار85 اینکار میکردند.شما دوست عزیز قبول کن :icon_bigg که ....کردن با این گیربکس ساختنشون چون من که اصلا راضی نیستم و مطمنم تا یه چند وقت دیگه گیربکسه گیرپاج کنه:icon_twis .
البته واسه شرکت مهم نیست :icon_razz چون ما باید تاوان ندونم کاریهای ایران خودرو رو بدیم.درضمن آخه چه اطلاعاتی وقتی که هنوز یک هفته نشده یه صداهایی میده و از هم مهمتر راه رفتن ماشین کند شده چه انتظاری داری که از این صنعتون حمایت کنه مصرف کننده بیچاره؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه ارزونتر میدادن یه چیزی ولی با این قیمتا که پوست مصرف کنندرو مکنن چه انتظاری داری خدایش؟
خدا وکیلی یه سر به این کشور امارات بزنیت ببینیت اونا چی سوار میشن ما چی؟
هر روز ترقش فقط.:icon_conf
kourosh69
27 December 2005, 11:49 AM
دوستان عزیز در حال حاضر گریبکس های 206 تیپ 2و5 سمند و پرشیا و پژو 405 توسط شرکت نیرومحرکه واقع در شهر صنعتی قزوین تولید میشه.و آخرین باری که من از این کارخانه بازدید کردم گریبکس های پرشیا و سمند و 405 بصورت کاملا ایرانی و البته با کیفیت بسیار بالایی در این شرکت تولید میشد.ولی تا آن زمان یعنی بهار 84 گریبکس 206 فقط جنبه ی مونتاژی داشت که قرار بود اون هم کاملا ایرانی بشه ولی از اون به بعد رو نمیدونم.ضمنا من تازه با این سایت با حال آشنا شدم ولی نمیدونم چرا همه تولیدات ایرانی رو چشم بسته و بدون اطلاعات فقط میکوبن.علت برخی شکستهای ما هم در صنعت همین عدم حمایت مردم از صنعت داخلی است:icon_mad:
m_patriot گرامی :
تصور میکنم شما کمی عجولانه و سطحی قضاوت کردید ، اگر بیشتر صفحات این سایت رو مطالعه کنید حتما" متوجه می شوید که اکثر دوستان عضو ، مصرف کننده محصولات تولید صنایع داخلی هستند ، با توجه به این موضوع به سادگی می توان نتیجه گرفت که هیچکدام از اعضا قصد کوبیدن !!! صنایع داخلی را ندارند بلکه صنایع داخلی ( بطور عمده سیستم مدیریت کلان آن ) خود چنین سرنوشتی را برای خود رقم زده ، اگر کمی دلسوزی وجود داشت سرپرستان و مدیران و برنامه ریزان شرکت های خودرو سازی پیش از سرمایه گذاری های کلان بی هدف روی توسعه عرضی کمیت تولیدات خود با کمی صرف وقت و انرژی ( مثلا مطالعه همین سایت و یا ساختن سایتی مشابه این سایت به منظور اطلاع از رضایت واقعی مشتری و ارائه خدمات بهتر ) ابتدا سعی در جلب رضایت مصرف کننده روی محصولات موجود می کردند .
متاسفانه هزینه کلیه این امور را مشتری باید پرداخت کند ، و با افسوس باید اذعان کرد که هیچ جهت گیری مثبتی نیز برای بهبود کیفیت و یا ارائه خدمات مشاهده نمی شود
آیا شما تصور می کنید این راه که صنایع با شتاب در آن پیش میروند صحیح است ؟ ( انحصاری بودن بازار و عدم رقابت )
m_patriot
28 December 2005, 01:53 AM
دوستان عزیز من هیچ وقت این نکات یادتون نره:
1-ما یه کشور جهان سوم و در حال توسعه هستیم و حالا زمانیه که به شدت نیازمند تفکرات و ایده های نو و بکر هستیم نه فقط ایراد گیری محض و باید اینو قبول کنیم که حالا حالاها پول رو به پول و کیفیت و چیزی که در حد و اندازه اون پول باشه نمیدیم.
2- مهمترین چیز :ما تحریم اقتصادی هستیم دقیقا در زمانی که نیاز به تفکر درست داخلی و حمایت صنعتی خارجی هستیم در نتیجه از طرف صنایع پیشرفته خارجی حمایت نمیشیم به همین دلیل در صنایع پایه بخصوص صنعت [B]متالوژی[B]ضعیف هستیم و ضعف بزرگ ما در اغلب صنایع از ضعف در این صنعت ناشی میشه .پس حالا که تجربه خارجی رو نداریم مجبوریم برای تولید هر چیزی از آزمون و خطا و تست عمومی محصول در جامعه استفاده کنیم و خودمون خودمونو بالا بکشیم که این هم درسته که نتیجه میده ولی هم طولانیتره و هم نارضایتی مردم رو به دنبال داره .ولی ما چاره ای غیر از این نداربم.اگه ما اونو حمایت نکنیم پس چه جوری میتونیم این تنها راه رو دنبال کنیم.مثلا همین سمند.مسلما سمندی که الان تولید میشه با سمند تولیدی روز اول زمین تا آسمون فرق کرده و فکر کنم تا یکی دو سال دیگه باید اولین سمند ها رو تو قبرستون های ماشین پیدا کنید.ولی حالا بعد از گذشت چند سال میبینید که این ماشین به علت بهبود کیفیت تونسته جایگاه خوبی بین مردم (نه همه به علت تنوع سلایق و خواسته ها)پیدا کنه.و این به علت حمایت از خودرو داخلی است.
3- هرکی تو این مملکت اومده خواسته تو کوتاهترین زمان جیباشو پر کنه و متاسفانه تو مملکت ما منافع شخصی به منافع عمومی ترجیه داده میشه و این یکی از بزرگترین دلایل بدبختی ماست.
4- ما عضو سازمان تجارت جهانی نیستیم و دلایل بالا بخصوص دلیل سوم مانع از انجام اون که به نفع پیشرفت ماست میشه.
در هر حال من و تو دوست عزیز اگه دست تو دست هم ندیم و این مملکت رو با تمام کاستیهاش که
قابل حله دوست نداشته باشیم و از اون حمایت نکنیم هیچ وقت و هیچ جا نمیتونیم حرفی برای زدن داشته باشیم.:icon_excl :icon_cool
گل آقا
28 December 2005, 06:25 AM
ولی حالا بعد از گذشت چند سال میبینید که این ماشین به علت بهبود کیفیت تونسته جایگاه خوبی بین مردم (نه همه به علت تنوع سلایق و خواسته ها)پیدا کنه.و این به علت حمایت از خودرو داخلی است.
دوست من،
اگه واردات خودرو با تعرفه حدود 30 درصدی داشتیم معلوم میشد که بازم از این ماشینهای.... استقبال میشد یا نه!!
ما هم مملکتمون رو خیلی دوست داریم و دوست داریم از صنایع اون حمایت کنیم ولی با مدیرانی مدبر و کاربلد.
بگذریم، بهتره بحث تاپیک رو منحرف نکنیم، من ماشینم رو مرداد 84 تحویل گرفتم، یعنی گیربکسش داخلیه؟ :icon_cry:
نمیدنم داخلیه یا نه ولی تا حالا که اذیتم نکرده!!!
Masoud 206-16v
28 December 2005, 05:41 PM
دوست من،
اگه واردات خودرو با تعرفه حدود 30 درصدی داشتیم معلوم میشد که بازم از این ماشینهای.... استقبال میشد یا نه!!
ما هم مملکتمون رو خیلی دوست داریم و دوست داریم از صنایع اون حمایت کنیم ولی با مدیرانی مدبر و کاربلد.
بگذریم، بهتره بحث تاپیک رو منحرف نکنیم، من ماشینم رو مرداد 84 تحویل گرفتم، یعنی گیربکسش داخلیه؟ :icon_cry:
نمیدنم داخلیه یا نه ولی تا حالا که اذیتم نکرده!!!
دوست من اگه ممکنه به یکی از این نمایندگیهای ایران خودرو مراجعه کن و مارو هم مطلع ساز با تشکر:icon_cool
spiderman9119
28 December 2005, 06:07 PM
نترسین ایرانی نشده فرانسوی ها نظارت دارن اونا هیچ وقت به ضرر خودشون کار نمی کنند.
گل آقا
28 December 2005, 07:15 PM
نمایندگی مسعود جان؟!!!!
من اصلاً بیخیال شدم که این ماشین خدمات پس از فروش هم داره!!! حالا برم ازشون بپرسم گیربکس ماشین من داخلیه یا ....!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.