View Full Version : ارسالsms چهارصد کاراکتري به کمک ZIP SMS
Kam-Telecom
25 December 2005, 09:22 PM
تاكنون كاربران تلفنهمراه امكان ارسال حداكثر 160 علامت و حروف الفبا از طريق پيام كوتاه SMS را داشتند ولي از اين پس به كمك يك نرمافزار با نام Zip SMS كه توسط دو دانشجوي آلماني به نامهاي راينش Reinsch و دين Dinh نوشته شده تا 400 علامت و حروف الفبا را ميتوان به راحتي براي مخاطبين ارسال كرد.
اين دو دانشجو به كمك روش فشردهسازي اطلاعات, توانستند تا 400 حروف الفبا را به صورت پيام «SMS» براي دوستان خود بفرستند. فشردهسازي اطلاعات در كامپيوترهاي شخصي به كمك نرمافزارهاي موجود در بازار امروز كاري بس ساده است ولي اين عمل حداقل در اكثر موبايلهاي موجود آسان به نظر نميرسد, زيرا با وجود حجم حافظه بسيار پايين موبايلهاي امروزي در مقايسه با كامپيوترهاي موجود و نياز شديد اجراي برنامههاي فشردهسازي اطلاعات (Zip) به حافظهاي با حجم بالا, عمل فشردهسازي اطلاعات مشكل ميشود.
اين دو دانشجو به كمك روش PPM عمل محاسبات فشردهسازي را كه معمولاً تا 20 مگابايت حافظه نياز دارد با تغييراتي آن را به 400 كيلوبايت رساندند. سيستم «PPM» حروف تكراري را شناسايي و از ارسال همه آنها جلوگيري كرده و به وسيله كد اطلاعات را به مقصد ارسال ميكند و در صفحه نمايشگر گيرنده پيام مجدداًتمام اطلاعات نشان داده ميشود.
برنامه «Zip SMS» كه برمبناي زبان جاوا (Java) نگاشته شده است عمل ميكند.
در هر حال گيرنده پيام 400 حرفي نيز بايد مجهز به برنامه «Zip SMS» باشد تا توانايي دريافت كامل اطلاعات را داشته باشد و در غير اين صورت دريافتكننده «SMS» تنها علامتهاي نامفهومي را در صحنه نمايشگر تلفنهمراه خود خواهد ديد.
اينجا (http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=de_en&trurl=http%3a%2f%2fjoplex.de%2fstore%2ffaq) ليست گوشي هايي که ZIP SMS روي اونها با موفقيت جواب داده رو ببينيد:
اين نرم افزار رو از سايت اصلي خودش (http://joplex.de/) با قيمت نا چيزي حدود 4€ ا ميشه دانلود کرد متاسفانه ورژن آزمايشي هم نداره
مرجع خبر روزنامه آسيا : h*tp://asianews.ir/main1.asp?a_id=23991
و وبسايت خبری ZDNET (http://www.zdnet.de/news/tkomm/0,39023151,39139601,00.htm)
behrooz4859
25 December 2005, 10:18 PM
عزیز جان این سایت المانی میباشد من نفهمیدم باید چیکار کنم که بشه خرید شما لینک Order رو بده تا من بخرم و در اختیاره همه قرار بدم تا استفاده کنین.......!
Kam-Telecom
25 December 2005, 11:09 PM
عزیز جان این سایت المانی میباشد من نفهمیدم باید چیکار کنم که بشه خرید شما لینک Order رو بده تا من بخرم و در اختیاره همه قرار بدم تا استفاده کنین.......!
گویا متاسفانه فقط از طریق تماس تلفنی از داخل آلمان حین اینکه به اینترنت وصل هستی امکان پذیر هست و هزینه از طریق صورتحصاب تلفن پرداخت میشه :icon_eek:
با این حال یه ایمیل به پشتیبانی شون زدم نتیجه رو اعلام میکنم :icon_cool
behrooz4859
26 December 2005, 01:53 AM
منم یه خورده که دقت کردم به همین نتیجه رسیدم.......
پس اگه از طریق بانک و کارت اعتباری و چک نمیشه خرید در صورت پيدا نکردن لینک در این مورد ها که گفتم من عاجز از خرید برنامه میباشم...
بهروز2005
26 December 2005, 09:47 PM
پس چی شد ؟
کسی کاری نمیتونه بکنه ؟
behrooz4859
26 December 2005, 09:50 PM
در صورت نبود جواب یعنی نه !!!!
کسی به من که فعلا لینکی نداده ببینیم چی میشه .
Kam-Telecom
27 December 2005, 07:46 PM
این هم جواب پشتیبانی:
where are you from? We currently only have
a german version of joplex zipSMS but would
like to support your language as well.
We are planning some new payment types like
premium sms and paypal. Keep in touch!
Kind Regards,
Vinh Phuc - joplex GbR
:icon_evil
behrooz4859
27 December 2005, 08:50 PM
خوب اگه خرید پي پال باشه میشه یه کاریش کرد ...
Payment با پي پال بپرس چه چوریه لینکی چیزی داره !
Malkemid
29 December 2005, 12:55 AM
چه جالب...حالا این آلمانیه یعنی با کاراکتر های انگلیسی جواب نمیده؟..آخه بعضی حروف آلمانی یه کم فرق دارن با انگلیسی...
behrooz4859
29 December 2005, 01:20 AM
خیلی باحاله یعنی برنامه ملیتی هست.!!!!!
Kam-Telecom
29 December 2005, 01:29 AM
خیلی باحاله یعنی برنامه ملیتی هست.!!!!!
من بهشون گفتم انگلیسی رو ساپورت کنه کفایت میکنه وقتی گفتم از ایرانم و زبونمون فارسی :
what? Iran? That's really cool! How do you know about our program?
داره جالب میشه :icon_mrgr
behrooz4859
29 December 2005, 02:59 AM
ایول بهشون میل بزن اینجا بنویس !!!
جریان داره هیجانی میشه..؟
Malkemid
29 December 2005, 03:07 AM
what? Iran? That's really cool! How do you know about our program?
ظاهرا اینا ایرانی رو خیلی دست کم گرفتن که حتی از اینکه یه ایرونی راجع به برنامه بدونه تعجب کردن...شاید هم خودشونو دست کم گرفتن و فکر نمی کردن حرف برنامشون تا اینجا هم اومده باشه...جواب میل رو همینجا بذارین لطفا...هیجان انگیز شد :icon_mrgr
behrooz4859
29 December 2005, 03:22 AM
فکر کنم الان بگن شماها تروریستین و اسم برنامه رو واسه خودتون ثبت میکنین بهتون برنامه رو نمیدیم.
ولی همون مورد 2 درست بود فکر نمیکردن موضوع برنامشون تا ایران بیاد الان کلی ذوق کردن !
007
29 December 2005, 02:20 PM
کسی این برنامه رو تست کرده ؟
behrooz4859
29 December 2005, 04:16 PM
کسی این برنامه رو نداره اون وقت شما میگی کسی برنامه رو تست کرده !!!
miladcracker
29 December 2005, 04:58 PM
007 خیلی باحالی بهروز جان شما بیشتر ولی ما بیشتر !
Mahan
29 December 2005, 06:17 PM
فکر کردن ایرانی ها عین خودشون خنگند
behrooz4859
29 December 2005, 06:47 PM
همه از ما بیشتر .....
ایول اینا نمیدونن ایرانی بودن یعنی چی !
Kam-Telecom
30 December 2005, 11:20 AM
ظاهرا اینا ایرانی رو خیلی دست کم گرفتن که حتی از اینکه یه ایرونی راجع به برنامه بدونه تعجب کردن...شاید هم خودشونو دست کم گرفتن و فکر نمی کردن حرف برنامشون تا اینجا هم اومده باشه
ولی همون مورد 2 درست بود فکر نمیکردن موضوع برنامشون تا ایران بیاد الان کلی ذوق کردن !
فکر کردن ایرانی ها عین خودشون خنگند
دقیقن همون مورد دوم حدستون درست... کلی ذوق کردن ! :icon_mrgr
این هم جوابشون :
I am very surprised because we actually only told one single german newspaper about our software!
And now it's in Austrian, Switzerland, Hungarian, Russian, Polish and even Iran newspaper.
We are very happy but just wondering how everyone knew about us! Great stuff and big greetings
to Iran!
behrooz4859
30 December 2005, 12:32 PM
اول چه خوبه خودشون میان راستش و میگن ...
miladcracker
1 January 2006, 04:20 AM
نتیجه ؟!
behrooz4859
1 January 2006, 01:04 PM
هیچی اونا که همین طوری رفاقتی برنامه رو نمیدن اگه میدادن تو سایت یه تریال قرار میدادن
نتیجه از این بهتر نمیشه.
Artemis
1 January 2006, 01:57 PM
نتیجه اینکه سعی کنید اس ام اس هاتون بیشتر از 160 کاراکتر نشه
behrooz4859
1 January 2006, 02:15 PM
یه نتیجه دیگه ایی هم داره المانی ها برنامه مفتی به کسی نمیدن ....
اگه خوده منم بودم نمیدادم چون اگه میخواستم همین طوری بدم دیگه پولیش نمیکردم.
آرمان
3 March 2008, 10:27 PM
بابرنامهzipSMS تا 270 کاراکتر را در یک SMS ارسال کنید!
(من خودم این برنامه ارزشمند رو تست کردم و نتیجه کاملا OK بود)
نرم افزار zipSMS یک نرم افزار قوی در جهت فشرده کردن اس ام اس ها . شما به کمک این نرم افزار میتوانید به اندازه 2تا3 اس ام اس (حدود تا200تا350 کاراکتر)تایپ کنید و تنها مبلغ 1 اس ام اس را پرداخت کنید این نرم افزار جاوا بوده و روی کلیه گوشی هایی که جاوا پشتیبانی میکنند به راحتی قابل نصب است !
این برنامه رایگان باید بر روی گوشی هر دو طرف فرستنده و گیرنده نصب باشد و در در حافظه مقیم شود تا هر وقت اس ام اس زیپ شده ای رسید این برنامه آن را برای شما نمایش دهد.
شما به قسمت WriteNew میروید و مشغول تاپپ اس ام اس خود میشوید در داخل پرانتر بالای صفحه تعداد کاراکترهای مصرف شده نوشته میشود و در کنار آن عددی را به درصد ملاحظه میکنید که هروقت شمارنده این عدد به 100درصد رسید یعنی یک اس ام اس تکمیل شده است.
وقتی که شمارنده بر حسب درصد به 100 رسیده باشد ممکن است تعداد کاراکترهای شما به بیش از 200 یا 300 برسد . به دلیل اینکه برنامه از الگوریتم خاصی استفاده میکند برحسب متن شما که چه تعداد فضای خالی یا چه تعداد عدد و غیره... داشته باشد حداکثر تعداد کاراکتر شما در یک اس ام اس فرق میکند مثلا من فقط در یک اس ام اس عدد تایپ کردم که حداکثر توانستم 390 کاراکتر در یک اس ام اس بگنجانم.
نکته جالب اینکه هرگاه عددی که بر حسب درصد نشان داده میشود از 100 درصد بیشتر شود تا به 200 درصد برسد (یعنی دوتا اس ام اس) تعداد کاراکترهای شما دوبرابر نمیشود بلکه 3 تا 4 برابر میشود و
همینطور به بالا... مثلا اگر در 100درصد شما توانسته بودید 250 کاراکتر بنویسید در 200درصد حدود
750 کاراکتر میتوانید بنویسید یعنی 750 کاراکتر را در دو اس ام اس میتوانید ارسال کنید.طبق گفته سازندگان این برنامه نسبت به کلمات آلمانی هوشمند است یعنی اگر کسی با زبان آلمانی اس ام اس تایپ کند بدلیل فشرده سازی هوشمندانه میتواند تا 22 اس ام اس را در یک اس ام اس جا دهد.
اما بطور کلی من به این نتیجه رسیده ام که با این برنامه میتوان حداقل 200 تا 250 کاراکتر را در یک اس ام اس جا داد. 700 کاراکتر را 3 اس ام اس جا داد و همین طور به بالا....
متاسفانه اس ام اس فارسی ساپورت نمیشود.
امیدوارم توضیحات من بدرد دوستان خورده باشد.
این برنامه ارزشمند را از اینجا دانلود کنید (http://arman809.googlepages.com/zipSMS.jar)
http://arman809.googlepages.com/zipSMS.jar
http://www.dl.persianmob.net/mob/updates/2008.02.22/ZipSMS.jpg (http://arman809.googlepages.com/zipSMS.jar)
madscoother
5 March 2008, 12:34 AM
واقعا ممنون من در حال دانلود هستم امیدوارم اینجور که گفتی باشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.