PDA

View Full Version : راهنمایی برای نصب پایونیر6600 روی پرشیا

HTK
25 December 2005, 11:20 AM
سلام.
من یه دی وی دی 6600 دارم. پرشیا گرفتم ولی نمی دونم چطوری روش نصب کنم البته به خاطر اینکه ضبط داخل کنسول میره و دیگه مانیتورش باز نمیشه.اگه دوستان راهی بلدن که بیریخت نصب نشه کمک کنن لطفا.:icon_cool

محمد1981
25 December 2005, 09:59 PM
من هم میخوام یه lcd بیاندازم. به این نتیجه رسیدم که باید ضبط رو منتقل کنم به پایینترین قسمت، یعنی جاسیگاری رو بیرون بیارم و ضبطمو اونجا ببندم. بعدش هم اگه از پایین نگاه کنی، قسمت اول جاسیگاریه، قسمت دوم، جای ظبط و قسمت سوم، دکمه های فلاشر و گرمکن عقب و مه شکن عقب و ساعت و دماسنجه. فکر کردم که قسمت دوم رو با قسمت سوم یکی کنم و اونجا lcd رو بیاندازم. و دکمه های فلاشر و ... رو به یه جای دیگه مثله سمت چپ فرمون، قسمت پایین کنار مه شکن جلو منتقل کنم. اتفاقا اینجوری خیلی خوشگل هم میشه. اگه یه یکی دوماهی صبر کنی تا ترم تموم شه میتونم نتیجه اونو بهت نشون بدم. اگه تونستم یه عکس هم با photoshop درست میکنم و میذارم.

محمد1981
25 December 2005, 11:00 PM
ببخشید یه اشتباه کردم، قسمت سوم تنظیمات کولر و بخاری هست و قسمت چهارم فلاشر و ...
باید قسمت سوم رو با چهارم عوض کنی و بعدش اینایی که گفتم انجام بدی .
با photoshop اینو درست کردم ببین:
http://img514.imageshack.us/img514/8876/p66009hx.jpg
البته بگما، این ماشینه که میبینی رو عکسشو از رو اینترنت در آوردم. 405 هستش. پرشیا خیلی خوشگلتره.(البته بگما کاره سختیه، خیلی سخت، شاید به دردسر نیرزه، ولی من میخوام انجام بدم.)