PDA

View Full Version : فلش كلي

mohammad_zhyan
21 October 2004, 03:22 AM
سلام.فكر كنم وقت اون رسيده تا مساپل تخصصي تر موبايل هاي نوكيا اينجا مطرح بشه. :?: فلش كلي.. يعني زنده كردن يك گوشي مرده. كي مي دونه .البته وقتي من از شبزده درخواست كردم بهم بگه .گفت توي صفحه اصلي مطرح كن .خوب منم اينجا مطرح كردم .اميد وارم جواب بگيرم و مي دونم كه ميگيريم. :arrow:

فرکتال
21 October 2004, 03:39 PM
آخه اين مبحث اونجوري كه من فهميدم از منظورت ( فلش كلي ) بر ميگرده به وصل موبايل به يك دستگاه يا كابل يا هر چيزي مثل ufs-2or 3 & GRIFFIN & GSM Universal Cables
& TWISTER BOX & Universal Box
براي عوض كردن firmware يا flash فايلهاي mcu or ogm - tft& .... حالا بحث را از كجا شروع كنيم كدوم مورد را در نظر بگيريم - من كه خودم UFS-3 box دارم يكي از دوستام 3 مدل ديگه هم داره - خيلي گسترده است - كدوم شاخه رو بگيريم در ضمن من فكر نمي كنم كه اعضاي زيادي قدرت خريد اين ادوات را داشته باشند - حالا ببينيم نظر بقيه چيه

نيماگارد
23 October 2004, 12:44 PM
سلام
من دوستم توي مغازشون يه دونه از اين باكس داره ولي من نميدونم چه جوري ميشه باهاش كار كرد؟؟؟

فرکتال
23 October 2004, 09:08 PM
جناب ژيان چرا دنبال نكرديد من خوشحال ميشم بحث را شروع كنيم - ما شرع كنيم دوستان كم كم اضافه ميشن - شما خودتون چه دستگاهي داري - يا با چه دستگاه هايي كار كردي

mohammad_zhyan
24 October 2004, 01:39 AM
گوشي من 3650 نوكياست.يك بار كه نمي دونم چرا زد به سرش و بالا نيومد مجبور شدم ببرم نمايندگي نوكيا اونا هم زحمتش رو كشيدن و با دريافت مبلغ بيست هزار تومان اونم پس از سه روز گوشيم رو راه انداختن.مي دونيد كه 3650 فقط با اينفرد و بلوتيس به كامپيوتر وصل ميشه.حالا وقتي گوشي كلا بالا نمي ياد چطوري مي شه به فايلهاي سيستمي اون دسترسي پيدا كرد.

فرکتال
24 October 2004, 04:53 PM
چيزي كه براي شما به وجود آمده بوده دو حالت داشته يا نرم افزار يا سخت افزار - منظورتان از بالا نيامدن بالا نيامدن منوها و برنامه هاست يا اصلا گوشي روشن نمي شده - در هر صورت اگر همچين گوشي براي ما بياورند يا هر كس ديگر اول بايد به دستگاه وصل بشود تا ببينيم مشكل نرم افزاريست يا سخت افزاري اكر نرم افزاري باشد با نرنهمه مورد استفاده دستگاه آن را flash كرده يا به حالت كارخانه بر ميگردانيم ولي اگر هيچگونه info ايي از گوشي به ما نداد ديگر بحث flash و از اين داستانها منطفي است بايد آستينه را بالا زد و گوشي را باز كرد تازه اين در صورتي است كه گوشي قطعات اصلي آن صدمه نديده باشد - چون در گوشي به جز چند قطعه يه ديگر قطعات نمي توان دست زد چون وسايلش را نداريم - مثلا همين الان من يك 3650 برام آوردن كه اصلا روشن نمي شه و وقتي به دستگاه وصل ميكنيم هيچ اطلاعاتي به ما نمي دهد اين يعني سخت افزار اگر حتي در هنگامي كه گوشي info ناقص به مام ميدهد ريسك flash كردن بسيار بالاست چون ممكن است گوشي در boot اول كار كند و در boot دوم كار نكند در اين موقع است كه ديگر نمي توان هيچ كاري كرد و بهتر است دنبال يه گوشي باشيم تا بدهيم به مشتري - :arrow:

ارين
18 November 2004, 02:44 AM
سلام
دوست عزيز
گوشيهاي 3650 6600 واز اين قبيل وقتي كه مموري داخلي (منظور مموري گوشي يا همان درايو سي )انها پر شود در لود كردن برنامه برلي روشن شدن دچار مشكل ميشوند ودر همان ابتدا بر روي لوگوي نوكيا باقي ميمانند يا خاموش ميشوند واين مورد اصلا به فلاش گوشي ربط ندارد شما با فلاش كردن تنها مموري را پاك ميكنيد وگوشي روشن ميشود :twisted:

جاستين
19 November 2004, 11:03 AM
با سلام من3650ي كه تازه خريده بودم رو به دليل سيستم ارور با اون كد7370مستر ريست كردم
و بدبخت شدم . الان حتي توي منوهاش هم نميره و فقط شماره ميتونه بگيره تورو خدا يكي كمكم كنه ! تماس با من:0251-*******

ادمين : :D

فرکتال
21 November 2004, 07:06 PM
جاستين جان چرا اينقدر ميترسي شما مموري كارتت رو بردار درست ميشه اشتباه شما اين بوده كه اول بايد mmc را فرمت ميكردي بعدش گوشي رو حالا هم مهم نيست mmc را بده كسي يا بزار تو دوربيني - كارت ريدري - چيزي و فرمتش كن حله

فرکتال
21 November 2004, 07:11 PM
ارين جان اين بحث كه شما فرمودي مربوط به كدام قسمت بود خوب حرف شما درست اگر هم بخواهيم مموري گوشي را يا همون اتوپرام گوشي را پاك كنيم از فرمول خودش يعني green*3*................. استفاده ميكنيم حالا ايراد شما كجاست بفرماپيد تا بازش كنيم

پارسا
11 December 2004, 08:19 AM
با سلام
گوشي من صداش در نمياد ... از هندزفري صدا دارم ولي از بلندگو نه ... در مكالمه هيچ مشكلي نيست ولي صداي زنگ و پخش mp3 و هر صداي ديگه تعطيله ....
گفتند اگه فلش بشه درست ميشه ... آيا همين يه راه حله يا ديگري هم وجود داره ؟؟؟؟؟
راستي در مورد فورمت اينكار مسترريست شده ( البته بعد اينكه مموري كارت فورمت شد ) يعني گوشي پاك پاك ..مثل همون ساخت كارخونه است !!! البته بدون صدا ...

پارسا
14 December 2004, 11:58 AM
پس كسي چرا جواب نميده !!!!!! :cry:

فرکتال
14 December 2004, 04:55 PM
حتما جوابتو تو اون پست گرفتي ديگه 8)

شبگو
14 February 2005, 06:38 PM
حالا قيمت اين فلش چنده ؟؟؟
ارزون كسي يراغ نداره؟؟؟

Nima Golshahi
14 February 2005, 10:29 PM
متاسفانه نمايندگي ها 25 تا 30 ..
جاهاي ديگه به 10 تومن هم راضين ..

پارسيان
18 February 2005, 11:16 PM
سلام
اين بحث چرا بيراهه رفت؟
من هم خيلي دوست دارم بدونم چطور ميشه گوشيهاي سيمبين رو با كامپيوتر پروگرام سيستم كرد
فقط يك بار در نمايندگي نوكيا ديدم يه چيزي مثل كارت جاي باطري دستگاه ميگذارند
آيا سيستم عامل سيمبين هم مثل ويندوز بايد نصب شه يا روي خود موبايل هست؟ :shock: