PDA

View Full Version : s700 داغون

993
24 December 2005, 12:45 AM
ماجرا از این قرار بود که دادم قاب s700 ام رو عوض کرد یه مغازه دار ( 5 تومن گرفت) بعدش متوجه شدم که دکمه ها خوب کار نمیکنن برای همین با توجه به این که یاد گرفته بودم چه جوری گوشی رو باز کنم خواستم که جی دکمه های رو گشاد کنم که درست کار کنن!!! نتیجه اینکه بعد از اتمام کار موقع جا زدن یکی از فیش ها متوجه شدم که مادگی سوکت که روی کیت اصلی قرار داره 3 تا از پینهاش به هم چسبیده(به خاطر اشتباه جا زدن من!!) منم دست به کار شدم که درستش کنم:icon_razz اولش درست شد اما نور LCD کم شد!! دوباره به جونش افتادم!! تا بالاخره یکی از پینها کنده شد!! حالا دیگه کلا گوشی تعطیل شده!! روشن میشه اما ارتباطش با قسمت رویی(همون که LCD و جو استیک روشه) قطع شده
مسلما گارانتی قبول نمیکنه!! زنگ زدم به گارانتی (گارانتی ایرانیان) گفتم اگه هزینه بدم چقدر طول میکشه گوشی رو تحویل بیدن گفت 7 تا 10 روز!!!!!!!!!!!!!!!!
من گوشی رو زودتر از این حرفها میخوام!! به نظر شما صلاحه که به جای متفرقه بدم ؟
هزینه اش حدودا چقدر میشه؟!

mgh95
24 December 2005, 03:48 AM
به نظرم بهتره کارو به دست شرکت گارانتیش بسپری.
در ضمن , میتونم بپرسم قاب S700 رو از کجا گیر آوردی و چند تومن؟

رحيم توكلي
24 December 2005, 04:20 AM
بديگارانتي بهتره تواين مدت هم يه گوش ياامانتي بگير

993
24 December 2005, 11:44 PM
مرسی
گوشی رو دادم گارانتی(البته چه گارانتیی!! چون گوشیم گارانتی دیگه نداشت معرفی کرد به یه مغازه تو پاساژ ایرانیان(بغل علاالدین) البته رو کارت یکه بهم داد اسم ایرانیان اومده )
در مورد قاب هم از پاساژ بغل ایرانیان(اسمش رو نمیدونم! اگه از پل حساب کنی میشه سومین پاساژ) زیرزمین زیر پله ها! گوشه!! قیمت هم 3500 !!!!!!!!!!!!! سه رنگ داره! یکی نقره ای مشکی و قرمز