PDA

View Full Version : در مورد کیا ریو ماشین تازه وارد بازار نظر بدهید

parsboy
23 December 2005, 10:44 AM
نظر خودتونرو در مورد این ماشین که بتازگی تولید انبوه و ثبت نامش شروع شده بدهید

valid
23 December 2005, 10:59 AM
دوست عزیز من این ماشینو ازنزدیک دیدم...موتوری تست نشده ولی باید بگم خیلی بدنه زشتی داره..از دور یا بگم تو عکس که دیدمش خوشگل بود ولی از نزدیک فرم بدنه خیلی بده....مثل هیوندای هست ولی عقبش رو یه انحنا ادن که خیلی بد فرمه...فرم کاپوت جلو برای چراغ ها هم بده

Evanescence
23 December 2005, 11:24 AM
[Only registered and activated users can see links]

kima
23 December 2005, 07:21 PM
من احتمالا میگیرم یکی

X_Man
24 December 2005, 12:12 AM
دوست عزیز من این ماشینو ازنزدیک دیدم...موتوری تست نشده ولی باید بگم خیلی بدنه زشتی داره..از دور یا بگم تو عکس که دیدمش خوشگل بود ولی از نزدیک فرم بدنه خیلی بده....مثل هیوندای هست ولی عقبش رو یه انحنا ادن که خیلی بد فرمه...فرم کاپوت جلو برای چراغ ها هم بده

به نظر من که چراغ های غقبش قشنگه :icon_ques

پارسا
24 December 2005, 09:14 AM
من با با ريو رانندگي کردم .... ( ظاهرش سليقه اي است و نمي توان گفت که ظاهر خوبي دارد يا بد !)
شتاب خوبي دارد ... نرم و راحت است ... حتي در سرعتهاي بالاي 180 نيز اين راحتي خود را حفظ مي کند ...کم مصرف است .. .
قيمتش با سيستم قفل ضد سرقت 11650000 نومان و بدون آن 11450000 تومان است که به نظرم ( با توجه به اينکه بسياري از قطعات آن CKD- وارداتي است ) در رنج قيمت خودروهاي موجود بد نباشد .
يک ايراد بزرگ که دارد اين است که فاصله اکسل تا زمين خيلي کم است و در دست اندازها بايد حواس آدم جمع باشد .
تا نظر اساتيد چه باشد !

tabeta_03
26 December 2005, 01:08 AM
من يه نقره اي با سيستم ضد سرقت دارم ولي مي فروشمش ...

valid
26 December 2005, 03:35 PM
چراغ ها نه ولی بدنه...انحنا اخر بدنه ضایع هستش

GeFORCE
31 December 2005, 12:33 PM
بابا چرا اينقدر شاكي هستيد
كي آسيايي ها ماشين قشنگ طراحي كردن كه اين دفعه دومشون باشه
البته با عرض پوزش از اساتيد علم ماشين

kiantom
1 January 2006, 06:02 PM
با سلام
كيا RIO از نظر ظاهري چندان طراحي زيبايي نداره و سايز تايرهاي اون 13 هستش اما ماشين نرم و كم مصرفي است و از نظر پايداري هم تا حدودي مطمئنه ولي از نظر صداي درون كابين چندان مناسب نيست مخصوصاً هنگام عبور از سطوح نا صاف آسفالت. ضمناً فاصله اكسل عقبش با زمين خيلي كمه كه اين مسئله ميتونه هنگام حركت با ظرفيت كامل و يا داشتن بار در صندوق مشكل ساز بشه البته از نظر ايمني در تصادف هم متاسفانه نمره اش ضعيفه
پيروز باشيد.

محمد رضا محمدي
1 January 2006, 10:48 PM
طبق معمول تحميل قوطي كبريت هاي كره اي به رانندگان و كاربر هاي تا حدودي بزرگ جثه ايراني !!!
يكي از دوستان من قول در اختيار قرار دادن خودرو رو جهت تست فني به من داده كه در اين صورت حتمن نتيجه رو به صورت كامل اعلام ميكنم خدمت دوستان محترم ....

negar1343
2 January 2006, 12:20 PM
من يک نقره اي گرفته ام ونسبت به ماشين قبلي ام که 405 بود خيلي بيشتر راضي هستم فقط دقيقا" نميدانم سيستم ضد سرقت آن با چه مکانيزمي کار ميکند متاسفانه در دفترچه راهنما هم توضيحي داده نشده است

arshia_eng
25 January 2006, 11:10 PM
آيا ترمز ABS و Airbag داره ؟

jacobnazarade
25 January 2006, 11:42 PM
با سلام من هم زیاد خوشم نمی اید ازش پسر خاله من 206 داشت می خواست بخره منتها توی دبی که با هاش ور کار کرده خوشش نیومد احتمالا گفت گل بگیره به نظر من فعلا از بقیه ماشینها یک سر رو گردن سر تره

nazila
26 January 2006, 01:34 AM
حرف حساب ميگي .ريو ماشينه خوبيه ولي گل دو سرو گردن بالاتره. به پسر خالت بگو بخره و حالشو ببره.در ضمن تا حالا 3500 تا فروش كرده كه براي اول كار رقم خوبيه.مطمين باش بازار بسيار خوبي پيدا ميكنه.

chiako
26 January 2006, 02:42 AM
به نظر من این ماشین تو این وضعیت حداکثر 9 میلیون می ارزه.البته نسبت به قیمت ماشین های داخلی

SAMAREH
4 February 2006, 03:05 PM
من رنگ سرمه اي متاليك دارم . خيلي راضي هستم . چون قبلا 405- پرشيا داشته ام و به جرات مگم هر ماه تعميرگاه بودم. ولي حدود 2 ماهه كه ريو دارم به نظرم مشكل خاصي نداره. 200 تا راحت مي ره من امتحان كرده ام. براي زندگي متاهلي كه نياز به صندوق عقب است از 206 به مراتب بهتره كما اينكه در اين رنج قيمت مناسبترين انتخابه.

pesaremelli
4 February 2006, 04:40 PM
اين ارتفاع كم اكسل عقب شما رو اذيت نميكنه؟
فضاي داخلي ماشين در مقايسه با 405 چقدر كمتره؟

Ace
4 February 2006, 09:09 PM
آيا ترمز ABS و Airbag داره ؟
لطفا به این سوال هم پاسخ دهید
مرسی

khorramabadi
4 February 2006, 11:55 PM
با سلام
من نیز ریو دارم در مجموع خوب است
حداقل اینکه مثل ماشینهای ایران خودرو آتش نمی گیرد
صندوق جاداری و خوبی دارد
abs ندارد
airbag ندارد

Nomad
5 February 2006, 05:29 PM
از لحاظ بدنه خصوصا قسمت عقب خیلی خوب کار شده (با اینکه تقلیدیه) البته جلو کمی مشکل داره . جای کار خیلی زیادی برای اسپرت کردن و کمی تیونینگ داره ولی داخلش کمی کوچیکه . . . ( راست میگن 110 اسب قدرت داره ؟)

salar68
5 February 2006, 07:18 PM
سلام

الان فقط یه مدل ثبت نام می کنند ؟
مدلی کABS ایربگ و .... امکانات بیشتر باشه نیومده ؟
قیمتش چه قدر فرق داره ؟

babaei
6 February 2006, 03:32 AM
16 سوپاپ با دو میل سوپاپ (DOHC) باعث شده که این ماشین در زمان 10.3 ثانیه سرعتش از 0 به 100 کیلو متر بر ثانیه برسه وشتاب بسیار بالایی داره - اما صدای موتور زیادی داخل اتاق میاد - در کشور های اروپای شرقی بازار بسیار خوبی داره - از نظر نرم بودن از 405-پرشیا و... بهتره - فرمانش از 405 وپرشیا نرم تره - البته کلیه این موارد بخاطر این هست که 50000 دستگاه اول وارداتی هست و در ایران مونتاژ نمیشه - وزن ریو 1100 کیلوگرم میباشد-

Nomad
6 February 2006, 09:22 PM
من فکر میکنم با این تفاسیر فروش بسیار زیادی تو ایران داشته باشه .

iph3w
6 February 2006, 09:56 PM
اه اه. من دشمن اول ماشين هاي آسيايي هستم. از همشون بدم مياد. Kia, Hyundai, suzuki .... ريو هم که قيافتا مثل قورباقه هستش. از چشاي زشتش تا پشت قوز دارش. گل هم که ساخت شرکت فولکس نيست و در حقيقت ساخت يک "ايران خودرو" مانندي در برزيله که گل مثل پرشياي ماست با اين تفاوت که بجاي اينکه اسم پژو بخوره روش، اسم فولکس خورده. تا جايي که مي دونم گل توي چين و برزيل و مصر و ايران و چند تا کشور ديگه فروش مي کنه. البته من گل رو ترجيح ميدم به بقيه ماشيناي موجود و 9-10 تا قيمت واقعي اين ماشينه.
ربطه به اين تاپيک نداره ولي من زنگ زدم کرمان خودرو و سيريش شدم تا اينکه گفتن از بعد از عيد Bora يا همون Jettaي خودمون رو اسم نويسي مي کنن. اگه حدود 18-19 ميليون بود که ميخرم اگه نه پرشياي ELX به نظر بهترين انتخابه، نظري چيزي؟

masoudgh
7 February 2006, 12:25 AM
مثل قورباقش را هستم خيلي شبيه فكر كنم طراحي اون ازروي قورباغه بوده!

*علی*
7 February 2006, 09:02 AM
با سلام خدمت همه دوستان
اه اه. من دشمن اول ماشين هاي آسيايي هستم. از همشون بدم مياد. Kia, Hyundai, suzuki .... ريو هم که قيافتا مثل قورباقه هستش. از چشاي زشتش تا پشت قوز دارش. گل هم که ساخت شرکت فولکس نيست و در حقيقت ساخت يک "ايران خودرو" مانندي در برزيله که گل مثل پرشياي ماست با اين تفاوت که بجاي اينکه اسم پژو بخوره روش، اسم فولکس خورده. تا جايي که مي دونم گل توي چين و برزيل و مصر و ايران و چند تا کشور ديگه فروش مي کنه. البته من گل رو ترجيح ميدم به بقيه ماشيناي موجود و 9-10 تا قيمت واقعي اين ماشينه.
ربطه به اين تاپيک نداره ولي من زنگ زدم کرمان خودرو و سيريش شدم تا اينکه گفتن از بعد از عيد Bora يا همون Jettaي خودمون رو اسم نويسي مي کنن. اگه حدود 18-19 ميليون بود که ميخرم اگه نه پرشياي ELX به نظر بهترين انتخابه، نظري چيزي؟
جناب ...... مسائل زیادی در این نوشته شما وجود دارد و اشتابهاتی اگه جسارت نیست بنده انها را تصحیح میکنم

اولا: این بحث مربوط به تاپیک [Only registered and activated users can see links] است نه اینجا
ثانیا : BORA منتاژ شده در بم خودرو ربطی به JETTA ندارد این دو اتومبیل جداگانه هستند تصویر زیر عکس JETTA
وتصویر زیر عکس BORA
که قرار است در بم خودرو منتاژ شود
در ضمن مطمئن باشید بورا را زیر 28 مییون به شما نمی دهند
درست است JETTA در شعبه مکزیکی ولوکس تولید میشود اما این ماشین که قرار است در ایران منتاژ بشود قبلا در سال های 1998 تا 2005 درآلمان تولید میشوده اما مدلی که شما اشاره کردید در مکزیک تولید میشود
در ضمن شما هیچ اطلاعاتی از BORA که میخواهید 18 _19 میلیون به شما بدهند
BORA 1.8 دارای توربو شارژر و اینتر کولر است و در 8.9 ثانیه سرعتش به 100 KM/H میرسد
دارای موتور بسیار پیشرفته است که هر سیلندر آن 5 سوپاپ دارد و نسبت کمپرس آن 9.3 است

در مورد گل هم باید بگویم گل یکی از محصولات اصلی ولوکس واگن است نه مثل پرشیا FACELIFT از 405 باشد
شما در هیچ جای دنیا در بین محصولات پژو مدلی بنام یا شبیه پارس پیدا نمی کنید
در ضمن شما چهارمین کمپانی خودرو ساز دنیا یعنی ولوکس واگن را با پژو مقایسه میکنید یا نظارت مسئولین اون رو با پژو مقایسه میکنید
شما میدونید ناظر ولوکس در کرمان خودرو چه سخت گیری دارد یکی از دوستانم که مهندس کرمان موتور بود تعریف میکرد و قسم میخورد که دیده بود مسئول نظارت آلمانی شرکت با دست خودش یکی ناظرین شعبه برزیلی خودشون رو زده بود فقط برای یک اشکال کوچک در برق ماشین گل

kiantom
7 February 2006, 06:46 PM
با سلام
دوستان عزيز (1_Ali و Iph3w)
لطفاً براي بحث در اين مورد به لينك زير مراجعه كنين البته در اون تاپيك من مواردي رو در مورد گل و اصالتش عنوان كردم كه متاسفانه با بي مهري بعضي از دوستان مواجه شد ولي دوستان حقيقت رو هميشه بايد پذيرفت !!!
پيروز باشيد.

shervin_M
14 February 2006, 06:30 PM
با سلام:icon_sad:

من يك سفيدش گرفتم البته از خود سايپا كه البته در بازار گران ترين رنگ است و حتي از نقره اي هم گران تر اس.شتاب 0 تا100 بالايي داره وبا توجه به قيمت آن مه همان قيمت موجود در بازار هاي خارجي است مناسب به نظر مي رسدو به كساني كه مي خواهند اي كاشين را خريداري كنند توصيه ميكنم تا قطعات آن ايراني نشده اقدام به خريد كنند چون تا آخر سال آينده تا 40% قطعات آن توليد داخل مي شود.

sina2502002
16 February 2006, 12:33 AM
به نظر من جلوش تقریبا شبیه پرایده ولی پشتش یه مقدار شبیه مزدا میمونه

lgsony
23 July 2008, 10:11 AM
این حرفا همشه بی خودیی هیچ مشکلی ندارد هم جاداره وهم نرم تنها مشکلی که ریو داره صدای موتورشه کیسه هوا وترمز abs هم نداره بقیه همش حسن است .
مثلا تنظیم صندلی راننده با چند پیچ کنترلی ، سرعت مناسب وفرمان پذیری عالی وشتاب اولیه بسیار خوب ، موتور مناسب ، جعبه عقب جادارومناسب و....
اونای که دارند واستفاده کردند نظر بدند بقیه چرا نظر بی خودی می دهند :icon_bigg