PDA

View Full Version : پروژه هشت وزیر

arash_a
22 December 2005, 03:24 AM
سلام دوستان

میشه منو در مورد این پروژه هشت وزیر کمک کنید ؟
خیلی خیلی ضروری هست .
ممنونتون میشم . مرسی

:icon_evil

Foroud
4 January 2006, 04:50 PM
سلام
من اين برنامه را دارم با چه زباني مي خواهيد هر كدام را مي خواهي بگو تا برايت در سايت بگذارم

shaghayegh
13 March 2006, 01:12 PM
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان من شدیدا به پروژه هشت وزیر در دلفی نیاز دارم تا 3روز دیگه هم بیشتر فرصت ندارم.میشه لطفا به من کمک کنید:icon_eek:

Foroud
14 March 2006, 11:52 AM
سلام به همه دوستان

براي دوستاني كه علاقه مند به برنامه 8 وزير هستند مي توانند اين برنامه را به صورت Source كامل كه با JavaScript نوشته شده است از آدرس زير دريافت كنند اگر براي تبديل اين برنامه به زبانهاي ديگر مشكل داشتيد پيغام بگذاريد تا كمكتان كنم
قابل توجه دوستاني كه اين برنامه را براي پروژه هاي دانشگاهي مي خواهنند از اين پروژه تنها براي راهنمايي استفاده كنيد و سعي كنيد خودتان آنرا دوباره نويسي كنيد

آدرس مشاهده برنامه : [Only registered and activated users can see links]

استفاده از اين برنامه تنها با ذكر نامهاي [Only registered and activated users can see links] و [Only registered and activated users can see links] مجاز است .

shaghayegh
14 March 2006, 12:16 PM
با سلام و سپاس فراوان بابت پروژه هشت وزیر..
دوست عزیز ممنونم از کمکتون
شاد و سربلند باشید.

bijbij : دوست من . ابتدا اجازه بدین ورودتان را به تالارهای پارسی خوش آمد بگویم . تبق قوانین تالارهای پارسی جهت سپاس و تشویق کاربران میبایست یا در PM صورت پزیرد و یا با دکمه سپاس .
از توجه ویژه شما سپاسگزارم
فقت جهت رویت نگارنده این پست !
پست تا 24 ساعت آینده پاک خواهد شد !

Foroud
15 March 2006, 10:19 AM
سلام
خانم شقايق عزيز

برنامه هشت وزير به زبان پاسكال را مي توانيد از آدرس زير دريافت كنيد

[Only registered and activated users can see links]

البته به اين نكته توجه داشته باشيد كه براي اجراي برنامه بايد Unit CRT خود را اصلاح كرده باشيد و اگر اين كار را نكرده ايد برنامه پيغام خطا مي دهد
هميشه موفق باشيد