PDA

View Full Version : چند تا سوال مهم در مورد phpBB

aTN_1366
16 December 2005, 07:24 PM
دوستان چند تا سوال داشتم :

1 - استیل های دیگری به جز Subsilver برای فارسی وجود دارد ؟

2 - آیا می توان نوع فونت و اندازه اسم انجمن رو در بالای صفحه تغییر داد ؟

3 - آیا می توان نوع فونت و اندازه توضیحات انجمن رو در بالای صفحه تغییر داد ؟

4 - چطوری میشه شماره رنگ ها رو برای طراحی استیل انجمن به HEX تبدیل کرد ؟

5 - چطوری میتونم تایپ فارسی رو به صورت Shift+Alt تغییر بدم ؟

ببخشید که این همه سوال کردم راستش من دفعه اول هست که انجمن رو طراحی میکنم و توی این موارد گیر کردم ... اگه دوستان لطف کنن و به صورت دقیق توضیح بدن که من باید چیکار کنم ممنون میشم ...
البته انجمن رو روی localhost نصب کرده ام ...

مرسی ...:icon_neut :icon_cool

aTN_1366
16 December 2005, 07:26 PM
ببخشید دوباره می پرسم ... من میخوام آخرین پست ها رو در صفحه آغازین انجمن قرار بدم باید چیکار کنم ؟

در ضمن می خواستم ببینم که چطوری میشه آرم PHPBB رو از بالای صفحه حذف کرد و آرم اختصاصی به جای اون گذاشت .؟

مرسی

payamix
16 December 2005, 10:50 PM
1-استایل های زیادی هست ، مثلن : http://www.sharemation.com/payamix/fiblack-farsi.zip

2 و 3-فایل overallheader.tpl را دستکاری کنید.

4-برنامه های زیادی برای تبدیل رنگ به کد آن هست.

5-این مورد باید در استایل گنجانیده شده باشد.

d@nial
17 December 2005, 01:42 AM
1 - استیل های دیگری به جز Subsilver برای فارسی وجود دارد ؟

بله، اقا پیام یه قالب معرفی کردن، سایت های فارسی زیادی هم هستن که قالب هارو فارسی کردن، شما هم میتونین هر قالبی رو که میخواین فارسی کنید

2 - آیا می توان نوع فونت و اندازه اسم انجمن رو در بالای صفحه تغییر داد ؟
هم با دستکاری در فایل Overall_header.tpl که درون فولدر قالبتون هست ، و هم با دستکاری در فایل css قالبتون میتونین نوع و سایز فونتها رو عوض کنید

3 - آیا می توان نوع فونت و اندازه توضیحات انجمن رو در بالای صفحه تغییر داد ؟
مانند مورد قبل

4 - چطوری میشه شماره رنگ ها رو برای طراحی استیل انجمن به HEX تبدیل کرد ؟
میشه منظورتون رو واضح تر بگین؟

(==>hell lord<==)
22 December 2005, 01:15 PM
من فکر میکنم شما Phpbb رو از سایتهای مجانی اراعه دهنده ی این برنامه گرفتید که در این صورت هیچ تغییری نمیتونید در سایت بدین!البته فکر کنم با اجازه از مدیران اون سایت بشه!

aTN_1366
22 December 2005, 11:10 PM
ببخشید ولی تا اونجا که من میدونم phpbb مجانی هست و من هم از سایت اصلی اون گرفتم ... البته چون ورژن 2.1.18 اون فارسی نشده من 2.1.17 فارسی شده رو از payamix گرفتم ...

حالا میخواستم بپرسم اگه 2.1.18 رو نصب کنم و فارسی ساز اون برای 2.1.17 باشه مشکلی پیش نمیاد ...

مرسی ....
در ضمن خیلی ممنون از پاسخ های شما همه رو فهمیدم ولی راستش متوجه جواب دوستان در مورد تایپ با دکمه های Shift+Alt نشدم لطفن بیشتر راهنمایی کنید ... البته من جایی دیدم که گفته بود یه سری از فایل ها رو باید دستکاری کنید ولی بیشتر ننوشته بود ...
خیلی ممنون از دوستان .

payamix
22 December 2005, 11:38 PM
از من گرفتید ؟!

مشکلی پیش نمیاد.

aTN_1366
23 December 2005, 02:35 PM
دوست عزیز از سایت شما گرفتم و خیلی ممنون ولی میشه بگید چطوری باید تایپ رو در انجمن به کلید های Shift+Alt تغییر بدم ...

مرسی...

aTN_1366
23 December 2005, 02:42 PM
ببخشید راستی اگه فارسی سازی رو که در سایت phpbb هست رو دانلود کنم و بر روی 2.1.18 نصب کنم که مشکلی پیش نمیاد ؟

payamix
23 December 2005, 02:53 PM
اگر از نسخه سایت phpbb.ir استفاده کنید از ترکیب کلیدی Shift+Alt برای فارسی سازی استفاده میکند.

d@nial
23 December 2005, 09:25 PM
اگر از نسخه سایت phpbb.ir استفاده کنید از ترکیب کلیدی Shift+Alt برای فارسی سازی استفاده میکند.
نسخه سایت phpbb.ir و در واقع نسخه مهدی کرامتی مشکل بزرگی که داره اینه که انکودینگش عربیکه

بهتره از فارسی ساز مجید علویزاده استفاده کنید که یونکیده farsiprojects.com

payamix
23 December 2005, 10:13 PM
بله ، درسته ، البته نمیشه گفت یونی کد بهتر از اربیک هستش ، هر کدوم عیب و مزیت خودش رو داره.
انکدینگ اینجا هم اربیک هستش.