View Full Version : ردیابی گوشی توسط مالک ( کمک کمک )
چشم عسلي
16 December 2005, 12:09 PM
سلام به همه
یه سوال داشتم
من مدتی بود از یک دوستام یک مقدار پول می خواستم زیاد نبود اما چون بهش قرض داده بودم و زده بود زیرش خیلی ناراحت بودن تا حدود 40 روز پیش اونا یک جا گریش اوردم و درخواست کردم بدهیش را بده اما بازم زد زیرش منم گوشیش که پن تک بود را به زور ازش گرفتم و گوفتم هرموقه پولا دادی گوشیت را میدم توقع داشتم تا فردا پولا بده اما فردا متوجه شدم سیم کارتش را قطع کرده
سوال
من یک سیم کارت دیگه خریدم می خوام از این گوشی استفاده کنم تا حداقل پولم زنده شه
با توجه به اینکه از روی این ماجرا 40 روز گذشته من هم نمی دونم اعلام سرقت کرده یا نه من میتونم از این گوشی استفاده کنم یا بازم هم در مخابرات رجیستره آیا میتونه فرد بعد از 1 ماه هم بازم به ردیابی ادامه بده ؟
لطفا کمکم کنید چون یک مسئله حیاتیه این آقا فکر کرده خیلی زرنگه
behrooz4859
16 December 2005, 12:31 PM
ببین ردیابی باید ماه به ماه دوباره تمدید کنه خوده گوشی چند میرزه ؟!
اگه شانس اورده باشی که نره ردیابی رو تمدید کرده باشه که اگه از این ادم هست 100 % این کارو کرده.
بهروز2005
16 December 2005, 06:44 PM
دوست عزیز کار شما هم درست نیست
میدونید اگه با اون گوشی بگیرنتون چی میشه ؟
مثلا اگه سیم کارتتون را بزارید توش و روشن کنید؟
یهو میبینید یه روز با ماشین پلیس میان خونتون و عین جانیا میبرنتون و آبرو که هیچی . هیچی ازتون نمیزارن
بعدش هم تشکیل پرونده و از این کارا
بعدش هم حالا حالاها باید بدوی و 100 برابر اون پول رو خرج کنی تا از توهمت دوزدی نجات پیدا کنی
در ضمن اگه طرفت بگه با اخاذی ازش گرفتید چی
میندازنت زندان بنده خدا
می ارزه ؟
behrooz4859
17 December 2005, 02:38 AM
منم دقیقا منظورم همین بود ولی اگه از من میشنوی سیم کارت یکیرو بگیر نداز توش روشن کن خاموش کن همین
PAYAM
17 December 2005, 04:44 AM
شماره سريال اكثر گوشي ها را با فلش كردن ميتوان تغيير داد. اينجوري مشكلتان با رجيستر مخابرات حل ميشود، هر چند كه توضيحاتتان خيلي مشكوك ميزند..!!!
DUDU
17 December 2005, 04:46 AM
جناب چشم عسلي جون به نظر من هم از خير اينكار بگذر البته خير كه نداره هيچ تماما شره / مطمئن باش چون اين آدمي كه گفتي حتما اينكارو ميكنه تازه اگر هم مسئله رجيستر گوشي نباشه كسي كه سيم كارتشو بسته مسلم بدون اعلام سرقت هم كرده وووووو................و همونطور كه دوست خوبمون هم گفتند اگه تهمت دزدي و زورگيري زد چي ؟ هان ؟ اونوقت تازه ميشي كيوون ! (شوخي كردم) ولي به نظر من تو بايد از راه دوستانه با اين بابا وارد عمل بشي حتي شده ساختگي تا وقتي كه خرت از پل بگذره اونوقت اگر هم اون كاري كرده بود لااقل تو به پولت رسيدي ، بعد هر كاري خواستي بكن ...
به غير از راه دوستي چاره ديگه اي نداري و مطمئن باش اگه راهي باشه كه جواب بده اونم فقط همين راه دوستانه برخورد كردنه حالا خودداني . صلاح ملك خويش خسروان دانند از ما گفتن بود براي اينكه دوستمون هستي و دلمون نميخواد گرفتار بشي . موفق باشي
moein_id
17 December 2005, 01:10 PM
چشم عسلي جون ببين با خودت روراست باش
من كه اين ماجرا رو باور نكردم چون خودمو گزاشتم جاي يارو ديدم بهترين بهونه براي گير انداختن شمارو دارم شما كه بهش پول دادين حتمن با هم رفيقين و احتمالن خونه همديگرو هم بلدين پس من منتظر رد يابي نميشدم و فرداش ميرفتم كلانتري از شما شكايت ميكردم تازه كلي داستان ميچيدم و ميگفتم 3 تا تراول 50 هم ازم گرفتن اين از اين ماجرا
اما اگه گوشي دزدي ميخواي بخري من كه ميگم نخر چون كه معلوم نيست اين گوشي چه ماجرايي پشتشه يه وخت ديدي يارو رو كشته باشن گوشيش افتاده دست تو بدش تو اين كشر ميدوني ديگه چي ميشه
اما اگه خريدي برو بده به همونا خودشون مطمعنن تو تهران به اون بزرگي اشنا دارن برات سريالشو يا همون imei رو عوض كنن بدش راحت برو حالشو ببر
يه موقع ناراحت نشي ها اولش همين جوري بود
قربونت برم . برات ارزوي موفقيت ميكنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.