View Full Version : مشکل با بلوتوث P900
mehrdad1051
15 December 2005, 07:34 PM
سلام
امکان داره یه برنامه روی پی900 نصب کرد که موقع گرفتن فایل با بلوتوث اول بپرسه بعد بگیره؟
sisbss
15 December 2005, 08:23 PM
همه گوشی هایی که میخوان بلوتوث بگیرند اول اجازه میگیرن بعد میفرستن
اگه میشه یکم منظورتون رو واضح تر بگید
mehrdad1051
17 December 2005, 12:02 PM
بله همه گوشیها جز پی 900!
وقتی فایلی از طریق بلوتوث میاد خودش بدون پرسیدن میگیره!
گفتم شاید بشه یه کاریش کرد...همه ی پی 900 ها اینجوریند...
sisbss
21 December 2005, 11:50 PM
گوشیه من در یک حالت بدون اجازه فایل رو میریزه
اون هم وقتی هست که یک نفر رو به لیستم اضافه کنم
راستش برام عجیب هست که شما میگید بدون اجازه همه میتونن
هرچی دلشون خواست برزن
sarotah
19 August 2007, 03:48 AM
سلام. دوست عزیز من چند تا دلیل برات میارم که ببینی سونی اریکسون کارش نقص نداره
مخصوصا گوشی های سری پی!!!!
فکر کن فایلو گرفتی و بعد میخوای فبولش کنی!!! هیچ فرقی نمیکنه فقط بر عکس شده!!
تازه خیلیم بهتره!!
بیبن دوست من. درست میگی. همه گوشی ها اجازه میگیرن، اما پی 900/910 و پی800 نمیگیرن
اگه دیده باشی. وقتی اولین بار از یک گوشی باشه میپرسه و از دفعه های بعدی نمیپرسه و اگه گوشی رو خاموش و روشن کنی دوباره میپرسه
اما بیبن که کار سونی حرف نداره
دوست من اگه دقت کرده باشی و خودت مقایسه کنی میبینی که گوش شما هر چی بهش بدن میگیره و وقتی کامل فرستاده شد بهش، با اون فایل هیچ کاری نمیکنه. هر چندتا فایل که بگیره رو برات لیست میکنه و سه تا گزینه View - delete - done داره که من توضیح میدم
اگه done رو بزنی یعنی که قبول کردی و میره توی اینباکس بلوتوس و اینفراردت ولی فایل به هیچ عنوان باز نیمشه تا تو بری و اونو باز کنی
اگه View رو بزنی همون جا فایل رو باز میکنه و تو کارات رو انجام میدی که اگه اینستال باشه ، اینستال میکنه و اون فایل رو حذف میکنه، اگه فیلم یا کلیپ باشه از منوی پخش کننده ذخیرش میکنی
اگه Delete رو بزنی پاک میکنه و انگار هیچ فایلی رو نگرفتی. به همین راحتی
حالا این بهتره یا این که هی بخوای Accept بکنی و اگه حواست نباشه فایل بپره؟
تازه اینطوری میتونی اجراش کنی و پاکش کنی و دیگه فایل رو حافظت نره
نکته مهم اینه که گوش یک حافظه مخصوص برای فایل های بلا تکلیف داره که تا 10 مگا بایت اون هارو لیست میکنه و هیچی از حافظه خودت کم نمیکنه تا وقتی که ذخیرشون کنی. اگر هم برنامه ای باز کردی یا درشو بشستی یا اتفاقی افتاد و لیست رفت. کل لیست به اینباکس میره و بازم حافظه گوشی رو نمیگیره و تو میتونی دونه دونه انتخاب کنی که باز کنی یا Delete کنی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم که بفهمین سونی اریکسون چیزی نیست که نقص داشته باشه.
هر چیزی که عینه بقیه نبود دلیل بر نقص نیست. شاید بهترم بود. مگه نه؟
و اینو بدونین 2 سال دیگه نوکیا از نظر تولید و کیفیت بعد از سونی اریکسون قرار میگیره.
مرسی
بای
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.