View Full Version : ال سي دي براي ماشين
pesaremelli
15 December 2005, 12:42 PM
سلام دوستان
ميخاستم براي ماشين ال سي دي بزارم و بيشتر نزرم روي مانيتورهاييه كه به جاي افتابگير سمت شاگرد نسب ميشه اگر كسي از قيمتها و ماركها اتلاعاتي داره لتفن راهنمايي كنه
با تشكر:icon_cool
m16586
16 December 2005, 06:59 PM
سلام دوستان
ميخاستم براي ماشين ال سي دي بزارم و بيشتر نزرم روي مانيتورهاييه كه به جاي افتابگير سمت شاگرد نسب ميشه اگر كسي از قيمتها و ماركها اتلاعاتي داره لتفن راهنمايي كنه
با تشكر:icon_cool
ماشین باجناق من رو در روز روشن جلوی خونه اش و دزدگیر به واسطه همین مانیتور نصب شده در آفتابگیر زدن شیشه اش را شکستن و مانیتورش رو بردن
pesaremelli
16 December 2005, 07:36 PM
متاسفم:icon_ques :icon_cry: :icon_ques
نميدوني قيمتش چند بود
m16586
16 December 2005, 07:47 PM
قیمتش رو می پرسم و اطلاع میدم ولی فکر می کنم چیز جالبی نبود
من کلا با مانیتور به قصد تماشای فیلم مخالفم ولی برای GPS شدیدا موافق هستم
pesaremelli
16 December 2005, 08:02 PM
براي تماشاي تلويزيون انتن مخصوص ميخاد؟؟
saber2q
16 December 2005, 10:16 PM
براي تماشاي تلويزيون انتن مخصوص ميخاد؟؟
انتن مخصوص ماشين هم هم براي تلويزيون هست ولي من به همون آنتن راديون وصل كردم و همه كانالهارو با كيفيت نسبتا خوب ميگيرم
اگه تو جاده باشم هم چون پيچ و وا پيچ نداره نويز ها كم ميشه
البته فكر كنم آنتن پژوئي براي اين كار جواب بده چون با زاويه روي سقف ماشين نصبه و بهتر عمل ميكنه
ولي آنتن مخصوص تلويزيون ماشين هم هست كه حالت H داره و از داخل به شيشه عقب نصب ميشه و ابعادشم نصف شيشه رو ميگيره :icon_arro
Profession@l
17 December 2005, 01:49 PM
همه اینارو گفتین ولی یک قیمت ندادین
چند اینچ هستند؟
پارسا
22 December 2005, 05:27 PM
با سلام و تبريک به مناسبت رفع مشکل فني سايت
زماني بدنبال lcd براي ماشينم بودم و تقريبا اطلاعات خوبي بدست آوردم
lcd براي ماشين پنج نوع است
1- بجاي آفتابگير ماشين نصب مي شود...
در دو اندازه 5 و 7 اينچ است .. قيمتها تقريبا يکسان هستند و از 100 الي 130 هزارتومان متغيير است و تغيير قيمت به مارک و اينکه lcd تيونر دارد يا نه بستگي دارد مثلا بعضي از lcd ها فقط براي دريافت vcd است و فاقد تلوزيون براي ديدن کانالهاي تلوزيون است .
فقط نکته اي که هست بعضي از مارکها غير چيني نيز هست مثل پرولينک
بعضي ديگر هم مثل مارشال که آفتابگير جفتش نيز بهمراه آن است . يعني آفتابگيري که جاي مانيتور است و آفتابگير ديگر که آينه دارد.
مزيت - تقريبا در ديد عمومي نيست . قابل استفاده براي راننده نيز هست
عيب - قابل انتقال از ماشين به خارج از ماشين نيست ( مثلا اگر از نوع سوم نصب کنيد مي توانيد lcd را از ماشين جدا کرده و در خارج از ماشين نيز استفاده نماييد )
2- وسط ماشين نصب مي شود و هنگام استفاده 90 درجه به سمت پايين باز مي گردد ( مثل مانيتورهاي هواپيما ) ... بعضي از افراد آن را در جلوي ماشين - وسط نصب مي کنند که راننده نيز بتواند استفاده نمايد ولي نکته مهم اين است که آينه در هنگام استفاده از lcd قابل استفاده نخواهد بود و اصولا اين نو lcd براي استفاده سرنشينان عقب اتومبيل ساخته شده است .
قيمت اينها 2 دسته است :
الف - مارکهاي معمولي مثل مارشال و اپرا که تقريبا با قيمت نوع يک يکسان است
ب - مارکهاي معروف مثل jvc - pioneer که قيمت از 400 تا 450 هزارتومان متغيير است .
مزيت - تقريبا در ديد عمومي نيست . براي خودروهاي سفارشي از اين تيپ مانيتورها در خارج استفاده مي گردد .
معايب - قابل استفاده براي راننده نيست و اگر در جلو نصب شود يا بايد آينه جابجا گردد که ماشين از قيافه مي افتد يا از آينه نبايد استفاده گردد که احتمال تصادف خيلي بالا مي رود
3 - روي داشبورد قرار مي گيرد که قيمت و نوع آنها مثل نوع اول است که توضيح دادم.
مزيت - قابل انتقال به خارج از ماشين است ...مثلا در پيک نيک قابل استفاده است . قابل رويت براي راننده است . قابليت تغيير مکاني در روي داشبورد را دارد .
معايب - تابلو است !!!! اگر هر زمان ماشين را پارک مي کنيد بايد آن را با خود ببريد يا منتظر شکستن شيشه ماشين بخاطر آن باشيد . چون خيلي در ديد است احتمال اينکه پليس جريمه کند ( تا اندازه اي که بنده اطلاع دارم ) جريمه نصب مانيتور در محدوده ديد راننده الف - جريمه نقدي ب - ثبت و ضبط مانيتور است
4 - روي خود پخش ماشين است که قيمت اين پخشها از 400 هزارتومان شروع و به 2 ميليون تومان ختم مي شود .
مزايا - داراي امنيت بالا - خارج از ديد - کيفيت بالا است
معايب - قيمت بالا و غير قابل نصب روي خودروهايي که محل نصب پخش آنها فقط به ندازه يک پخش تعبيه شده است . ( مثل پرايد )
5 - خارج از پخش ماشين ولي کاملا به اندازه جعبه پخش ماشين بالاي محل پخش نصب مي شود . قيمت اينها هم مثل نوع اول است
مزايا - امنيت بالا - خارج از ديد
معايب - غير قابل نصب روي خودروهايي که محل نصب پخش آنها فقط به ندازه يک پخش تعبيه شده است . ( مثل پرايد )
براي مشاهده انواع آنها از نوع يک تا 3 - خيابان جمهوري - تقريبا اواسط وليعصر تا حافظ - ضلع شمالي - فروشگاه فرهاد و
براي مشاهده نوع چهارم - خيابان جمهوري -تقريبا اواسط وليعصر تا حافظ - ضلع جنوبي- اسم فروشگاه را نمي دانم ! شرمنده!
براي مشاهده نوع پنجم بازار رضا مي باشد ( البته من فقط در يک فروشگاه اينو ديدم )
اميدوارم توضيحات کامل و مفيد باشد
saber2q
23 December 2005, 02:27 PM
اگه خاستيد بريد سراغ ضبظ بالاي يك ميليون تومن و ال سي دي جدا به نظر من اين مدلي كه ميگم بگيريد
چون اولا ال سي دي تاچ اسكرين داره و كنترل از روي ال س دي هست و داراي كليه امكانات هست و حتي نياز به چنجر نداره ولي به اندازه يه چنجر 50 سي دي كار ميكنه (هارد ديسك داره)
دي وي دي و تي وي هم به همراه ام پي 3 و..... داره و همچنين سي دي رايتر
از خصوصيات جانبيش
GPSكه داراي نقشه فارسي تهران و ايران ميباشد و كار ميكند
قابليت اتصال به ECU اتومبيل و كليه عمليات مربوط به دياگ و عيب يابي
قابليت نصب ويندوز 98تا Xp و استفاده از كليه برنامه هاي تحت ويندوز
قابليت نصب سنسور دنده عقب و دوربين پشت ماشين
قابليت نصب گوشي مبايل و استفاده به عنوان كاركيت و كليه عمليات مربوط به مبايل
درايو USB و SD ram
من كه واقعا ازش راضيم (فقط تنها مشكلش اينه كه بدون LCD هيچ كاري نميشه باهاش انجام داد)
m16586
23 December 2005, 08:48 PM
اگه خاستيد بريد سراغ ضبظ بالاي يك ميليون تومن و ال سي دي جدا به نظر من اين مدلي كه ميگم بگيريد
مدلش رو یادتون رفت بگید :icon_razz
محمد1981
26 December 2005, 08:42 AM
من بعده کلی گشتن، فهمیدم منظور جناب صابر این دستگاهیه که عکسشو پایین گذاشتم، البته قبلا توسط خود ایشون در جای دیگه ای مطرح شده بود.
http://www.masirco.com/Farsi/Images/1.jpg
اینم قابلیتهاش که شرکتش بهش اشاره کرده در سایتش:
امکان ارتباط با اینترنت و ایمیل
TV , MP3 , VCD , CD , DVD < رادیو
GPS < و تیونر داخلی رادیو و تلویزیون
> صفحه نمایش 7 اینچ رنگی Touch Screen
> آمپلی فایر با خروجی برای دستگاه های A/V
Reader < برای کلیه حافظه های Flash (SD,USB )
> خروجی LCD دوم برای سرنشین عقب خودرو
> امکان وصل به موبایل و SMS از روی صفحه
> امکان نصب دوربین برای دید پشت (دنده عقب)
> امکان استفاده از کلیه برنامه های کامپوتری سازگار با ویندوز
اینم آدرس شرکتش:
شركت مسير
تهران ابتداي خيابان مطهري خيابان سربداران پلاك 14
تلفن: 8923655
email: info@masirco.com
www.masirco.com
pouya system
17 March 2006, 10:47 PM
به عنوانه یه نصاب که دارای تجربه بیشتری هستم پیشنهاد میکنم که از فکر مانیتور مدل آفتابگیر در بیاید . چون بع از یه مدت لولا اون شل میشه وه میوفته پایین.
بجاش از مانیتورهایی که تو پخشه میتونی استفاده کنی . قیمتش در حدود 250 تا 300 هزار تومنه . :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.