View Full Version : زوزه گيربكسهاي جديد
ands
10 December 2005, 09:53 AM
دوستان عزيز بابا اين گيربكسهاي جديد چرا اين قدر زوزه دارن
چه كار كنيم كه بر طرف شه.
توصيه اهل فن چيه؟
بعضيها ميگن گيربكس عوض كن و يه استوك كره اي بنداز.
اگر كسي اين كار رو كرده و راضيه منو راهنمايي بكنه.
ممنون
پرايد من مدل 83 است
alireza_shd
15 December 2005, 12:08 PM
اگر لوازم گیربکس (از جمله میل برنجی ها و بلبرنگ و بعضی از پولی ها ) را عوض کنید صدا خیلی کمتر می شود و بر تعویض گیربکس ارجح می باشد (گیربکس ایتوک خوب گیر نمی آید). اما به نظر من هیچ کدام را انجام ندهید. اگر به گیربکس دست نزنید راحت تر خواهید بود.
محمد رضا محمدي
22 December 2005, 12:24 PM
اگر خيلي حساس هستيد گيربكس رو تعويض كنيد وگرنه فابريك عمر بيشتري خواهد داشت ..!!
ands
25 December 2005, 10:26 AM
اولا ممنون از راهنماي دوستان
و بعد اين كه من دو بار كل لوازم گيربكس رو عوض كردم ولي هر دو بار هم درست بعد از يك ماه و نيم باز به صدا افتاده.
موندم چه كار كنم؟؟؟
alioj
28 February 2007, 11:23 AM
دوستان عزيز بابا اين گيربكسهاي جديد چرا اين قدر زوزه دارن
چه كار كنيم كه بر طرف شه.
توصيه اهل فن چيه؟
بعضيها ميگن گيربكس عوض كن و يه استوك كره اي بنداز.
اگر كسي اين كار رو كرده و راضيه منو راهنمايي بكنه.
ممنون
پرايد من مدل 83 است
من عوض کردم و راضی ام
در ضمن اگه فکر می کنی مشکل داره برو توی اتوبان دنده 4 و 5 برو وقتی پاتو از روی گاز برمیداری اگه صدا از گریبکس بیاد مشکل داره و الا فاب پرایده
danial_2006
28 February 2007, 09:51 PM
دوستان كمي توجه كنن در پست هايي كه ميدن چون مبحث،محثه مهمي و خيلي هم حساس از نظر فني و هم از نظر مادي. راهنمايي هاي درست كنن چون ممكن كسي به اين تغييرات دست بزنه ونتيجه اي كه نگير هيچ ممكنه خراب تر هم بشه وكل هم پوي خرج كرده.
paymanonline
28 February 2007, 10:41 PM
یکی به من گفت برو واسکازین عوض کن توتال بریز خیلی بهتر میشه.
من رفتم عوض کنم یارو گفت الان عوض نکن بزار آخر فروردین بیا که واسکازین مناسب اون موقع رو بریزم خیلی بهتر میشه.
mostafagh
7 April 2007, 12:03 AM
دنده 1 ماشين من يكوقتا بد جا ميره يكوقتا درست چيكار كنم[Only registered and activated users can see links]
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.