PDA

View Full Version : lan کردن 2تا pc به وسیله بلوتوث...

moein_id
7 December 2005, 07:12 PM
سلام دوستان
من دوتا بلوتوث با مارکهای msi و billionton(class1 دارم و میخوام دوتا کامپیوتر با فاصله کمتر از 10 متر رو با هم شبکه کنم ولی نمیتونم:icon_neut

حالا نمیدونم مشکل از چیه از دو جور بودن بلوتوثها (که فکر نمیکنم) یا اینکه برنامه خاصی میخواد و یا اینکه اصلن این کار شدنی نیست

دوستان اگه راهنمایی کنن و در مورد این مشکل توضیحاتی بدن و منو کمکم کنن ممنون میشم:icon_wink

با ارزوی موفقیت برای شما:icon_wink :icon_cool

moein_id
8 December 2005, 02:40 PM
کسی نیست به من کمک کنه؟

صواب داره به خدا .... یکی کمک کنه ترو خدا

بهروز2005
8 December 2005, 04:32 PM
دوست عزیز
شما اگه از بلوتوس MSI PC 2 PC استفاده میکنی تو ستاب بلوتوس ازت میپرسه که می خوای چه ارتباطی داشته باشی
روی ایکون کنار ساعت رایت کلیک کن و برو به BlueTooth Setup Wizard
اونجا Network Access رو انتخاب کن
بلوتوس دیگه رو فعال کن تا پیداش کنه و تنظیمات رو انجام بده. سپس یه شرتکات برات میسازه مه ایکون شبکه داره
روش دبل کلیک کن . حله

verdiarash
11 February 2006, 12:54 AM
سلام
من این کار رو کردم و آیکن ارتباط آمد(مثل آیکن اتصال اینترنت بود) ولی نمی دونستم چطوری یه درایو مجازی بسازم و هر دو کامپوتر رو شیر کنم

Sx3D
11 February 2006, 01:35 AM
اگه هر دوتاش ميكروسيمclass1 بود من ميتونستم كمكت كنم

farzad128
11 February 2006, 03:34 AM
سلام
من این کار رو کردم و آیکن ارتباط آمد(مثل آیکن اتصال اینترنت بود) ولی نمی دونستم چطوری یه درایو مجازی بسازم و هر دو کامپوتر رو شیر کنم

سلام
من مطمين نيست ولي اين كارهايي رو كه ميگم انجام بده

1- network connection / local connection ke taze sakhteh shode/properties/tcp.ip/IP Adress
2- در قسمته ip adressيك آيپي تعريف كن . مثلا 192.168.10.1 براي كامپيوتر آ و 192.168.10.2 براي كامپيوتر ب
3- در قسمته tcp/ip كه در گزينه 1 توضيح دادم به قسمت اينستال برو و پروتكل ipx/spx را اينستال كن
4- در قسمته Run از يكي از كاميوتر ها اين فرمان و تايپ كن ping 192.168.10.(ip computere moghabe
5- اگه پينگت تايم داد يعني كامپيوتذها به هم وصل شدن در غير از اين صورت من نميدونم.

موفق باشي

sajjadnegaresh
24 May 2006, 04:42 PM
4- در قسمته Run از يكي از كاميوتر ها اين فرمان و تايپ كن ping 192.168.10.(ip computere moghabe
5- اگه پينگت تايم داد يعني كامپيوتذها به هم وصل شدن در غير از اين صورت من نميدونم.

اگه دستور ping با موفقيت عمل ننمايد مشكل از عدم share نكردن درايو ها ، همچنين فعال بودن گزينه فايروال در ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 و مهمترين قسمت ، عدم تنظيم WorkGroup مشترك مي باشد.