View Full Version : گیاهان آبزی آکواریوم Aquarium Plants ا
حسن بي باك
5 December 2007, 04:25 PM
با سلام به انوش عزيز باز هم ممنونم از راهنمايي شما.
با اين مواردي كه اشاره فرموديد از خير خزه ي سبز دارم كم كم ميگذرم.لازم به ذكره من به فيلتر شني يك پمپ وصل كردم كه سرعت فيلترشني بالا بره همچنين يك فيلتر اكسترنال چهار تايي (مخزن داخلي )هم
دارم و البته تعداد زيادي هم گياه مصنوعي اين تا اينجا!اما فرموده بوديد آروانا و ديسكس و شارك رو باهم نگه ندارم .اگرچه ميدونم نظر شما كاملا علمي و درست است ولي چون به هر چهاتاي اين ماهيها علاقه خاصي دارم بعيد ميدونم بتونم كاري كنم تا حالا هم علي الظاهر مشكلي پيش نيومده و اميدوارم نياد ولي باز از نظرات خردمندانه شما و ساير دوستان عزيز استفاده خواهم كرد .
:icon_cool
با تشکر متقابل از شما اگر از فونت معمول و غیر توپر هم استفاده کنید که تمام نوشته ها یکسان باشند. بیشتر متشکر خواهم شد.
hooshmandpiran
11 December 2007, 04:29 PM
سلام دوستان، من از صفحه اول تا آخر این مبحث رو خوندم و بنا به پیشنهاد های دوستان عزیز تعدادی گلدان پلاستیکی که از ناحیه کف 4 تا سوراخ شده بود(4 یا 5 )خریدم و مقداری خاک(خاک زمینهای چمن مخصوص فوتبال که فکر کنم خاک رس باشه)توی اون ریختم و گیاهای ساژیتریا - کابومبا و گیاه سیبی که اسم علمی اون رو نمیدونم توی گلدونها کاشتم (بصورت جداگانه)و روی اونها هم یک لایه شن کف آکواریوم ریختم . ولی رضایت بخش نبود (20 روز از کاشت میگذره و روزی 8 ساعت با 2 عدد لامپ فلور سنت بزرگ به رنگهای آفتابی و مهتابی بخاطر طیفهای مختلف نوری به اونها نور دهی میکنم ولی کناره های برگهای گیاه ساژیتریا زرد شدن و به نظرم رشد خوبی ندارن .
آیا بهتر نیست این گیاهها مستقیما توی شن کف و روی فیلتر کف کاشته بشن؟
روش تکثیر این گیاهانی که نام بردم رو میشه توضیح بدین؟
حجم آکواریوم 70*40*150 ماهی: 10 عدد آنجل (فرشته)
n@vid
11 December 2007, 04:53 PM
یک سئوال دارم از حضور آقای انوش
شما در مورد استفاده از قرص ضد حاملگی برای تقویت گیاه اطلاعاتی دارید؟آیا تا به حال استفاده کرده اید؟من چون قصد استفاده از آن را در تانک دیسکس دارم،در مورد تغییرات ناگهانی و نامناسب شرایط آب نگرانم.
Al3l3@S@li
12 December 2007, 12:26 AM
اين قرص ها هم قصه اي شده ها...
بنده فقط يك نفر رو ميشناسم كه در كل سايت ها و وبلاگ ها و فروم هاي فارسي از اين عمل دفاع كرده...
payam64
21 December 2007, 12:47 AM
سلام
یکی ازساژیتریا های من حدود 2هفتست به سرعت داره برگ جدید میزنه ولی همشون ضعیف و بی رنگ هستن و سریعا سیاه میشن
کسی میدونه علتش چیه؟ یا چرا تو این مدت کم خیلی زیاد برگ جدید در اورده؟
farshid_betta
21 December 2007, 01:13 AM
سلام
به جز کریپتون دیگه چه گیاهی رو می توانم با آنجل نگه دارم؟
من حدود 1 سال پیش برای این آنجل هام شویدی، پشت قرمز، دم گربه ای، والیسنریا و... خریدم اما 3 هفته ای نسل همشون رو منقرض کردند. ولی الان 1 هفتس براشون کریپتون گذاشتم و هیچ کاری باهاش ندارند.
blackghost
23 December 2007, 01:31 AM
سلام
یکی ازساژیتریا های من حدود 2هفتست به سرعت داره برگ جدید میزنه ولی همشون ضعیف و بی رنگ هستن و سریعا سیاه میشن
کسی میدونه علتش چیه؟ یا چرا تو این مدت کم خیلی زیاد برگ جدید در اورده؟
ساژیتاریا رو شمال پرورش میدن نمی دونم با چه شرایطی تکثیر می شه که هر کدوم از دوستان توی این چند ماه خریدن راضی نبودند و اکثرن خراب شده .
کاتالوگ سرا که انواع گیاهان رو معرفی کرده شرایط نگهداری ساجیتاریا رو نیمه روشن با دمای 15 تا 22 درجه سانتیگراد ذکر کرده احتمالا مشکل از دمای تانک هست که این گیاه دوام چندانی نداره :icon_cool
blackghost
23 December 2007, 01:41 AM
سلام
من حدود 1 سال پیش برای این آنجل هام شویدی، پشت قرمز، دم گربه ای، والیسنریا و... خریدم اما 3 هفته ای نسل همشون رو منقرض کردند. ولی الان 1 هفتس براشون کریپتون گذاشتم و هیچ کاری باهاش ندارند.
به نظر میاد تنها گیاهی که می تونید برای تزیین استفاده کنید فقط کریپتون باشه که اون هم به خاطر تلخ بودنش دوام میاره در ضمن حواستون به کت فیش باشه بعد از چند وقت حوس خوردن کریپتون نکونه من تجربه ی تلخی بابت این قضیه داشتم :icon_cool
hooshmandpiran
25 December 2007, 10:11 AM
صبح همگی بخیر
من دیروز تعدادی گیاه از قبیل کریپتون،کابومبا،والیس نریا خریدم و بعد از ضد عفونی با پرمنگنات و حمام 5/1 دقیقه ای با آب نمک و شستشوی کامل اونا رو توی تانک اصلی کاشتم.
ولی امروز صبح که خواستم بیام سر کار دیدم والیس نریاها وضع خوبی ندارن و انگار بی حالند(بصورت عمودی نیستند و بسمت کف آکواریوم مایل شدن) میشه راهنمائی بفرمائید که دلیلش چیه و راه حل کدومه؟
سیکل ازت هم طی شده و از قبل گیاه ساژیتاریا توی تانک بود و مشکلی نداشت.
hooshmandpiran
25 December 2007, 10:26 AM
سلام
دوست عزیز
من گیاه ساژیتاریا توی تانک آنجل هام دارم و هیچ مشکلی هم ندارن یا به عبارتی اصلا طرفشون نمی یان.
من یه کم از این گیاه رو مزه کردم حقیقتش مثل زهر مار بود.
موفق باشی
Anoush
25 December 2007, 04:26 PM
صبح همگی بخیر
من دیروز تعدادی گیاه از قبیل کریپتون،کابومبا،والیس نریا خریدم و بعد از ضد عفونی با پرمنگنات و حمام 5/1 دقیقه ای با آب نمک و شستشوی کامل اونا رو توی تانک اصلی کاشتم.
ولی امروز صبح که خواستم بیام سر کار دیدم والیس نریاها وضع خوبی ندارن و انگار بی حالند(بصورت عمودی نیستند و بسمت کف آکواریوم مایل شدن) میشه راهنمائی بفرمائید که دلیلش چیه و راه حل کدومه؟
سیکل ازت هم طی شده و از قبل گیاه ساژیتاریا توی تانک بود و مشکلی نداشت.
شاید شما قبلا گیاهانتون رو با اب نمک شستشو دادید و مشکلی نبوده ولی من این کار رو انجام نمیدم و دلیل پژمردگی گیاهتون رو هم نمک میدونم. بنظر من اب لوله کشی و پرمنگنات کافیست.
farshid_betta
25 December 2007, 04:43 PM
دوست عزیز
من گیاه ساژیتاریا توی تانک آنجل هام دارم و هیچ مشکلی هم ندارن یا به عبارتی اصلا طرفشون نمی یان.
من یه کم از این گیاه رو مزه کردم حقیقتش مثل زهر مار بود.
موفق باشی
سلام
هوشمند جان من هم یک کم از کریپتون چشیدم ولی هیچ مزه ی خاصی نمی داد و اگر من ماهی بودم از خودنش دریغ نمی کردم.
لطفا از این ساژیتا یک عکس بگذارید چون عکس هایی که در اینترنت ازش پیدا کردم به شکل یک توده ی بزرگ بودند و درست معلوم نبودند. همچنین بفرمایید قیمتش چنده؟
البته آنجل قابل پیش بینی نیست و مثلا من خودم یک کتاب تترا دارم که توی عکس هاش انواع گیاه هارو با آنجل نگه می داره. اما اگر مزه ش اینجوریه که شما می فرمایید من میخرم.
متشکرم
hooshmandpiran
25 December 2007, 05:00 PM
سلام
هوشمند جان من هم یک کم از کریپتون چشیدم ولی هیچ مزه ی خاصی نمی داد و اگر من ماهی بودم از خودنش دریغ نمی کردم.
لطفا از این ساژیتا یک عکس بگذارید چون عکس هایی که در اینترنت ازش پیدا کردم به شکل یک توده ی بزرگ بودند و درست معلوم نبودند. همچنین بفرمایید قیمتش چنده؟
البته آنجل قابل پیش بینی نیست و مثلا من خودم یک کتاب تترا دارم که توی عکس هاش انواع گیاه هارو با آنجل نگه می داره. اما اگر مزه ش اینجوریه که شما می فرمایید من میخرم.
متشکرم
با سلام
گیاه ساژیتاریا که به گیاه خنجری معروفه در اینجا(بندرعباس)شاخه ای 4000تومن است ولی با توجه به اینکه این گیاه رو از تهران میارن و کلی هم کرایه و سود بهش اضافه میشه فکر کنم تهران کمتر از 1000 باشه.
من یه مشکلی از بابت عکس دارم که بلد نیستم اونو Attachکنم، لطفا به من یاد بدید تا بتونم اینکار رو بکنم.
متشکرم
hooshmandpiran
26 December 2007, 11:43 AM
سلام
متشکرم
سلام
اینم عکسی که خواسته بودید.http://i2.tinypic.com/6pjuvxc.jpg
hooshmandpiran
28 December 2007, 02:41 PM
سلام دوستان.
من قبلا ده تا فرشته ماهی داشتم با پوشش گیاهی ،نمی دونم که توی کدوم تاپیک خوندم که میشه از انواع گورامی ها در تانک اضافه کرد.حقیقتش من هم 6 تا گورامی (متاسفانه اسمشون رو بلد نیستم ولی مثل آیکون aydin606 ولی با رنگهای مختلفیه) ولی خیلی شیطنت میکنن بطوری که تمام گیاههای شویدم رو داغون کردن .
می خواستم بدونم آیا با داشتن این ماهی پوشش گیاهی آکواریوم از بین نمی ره؟
farshid_betta
28 December 2007, 03:29 PM
سلام دوستان.
من قبلا ده تا فرشته ماهی داشتم با پوشش گیاهی ،نمی دونم که توی کدوم تاپیک خوندم که میشه از انواع گورامی ها در تانک اضافه کرد.حقیقتش من هم 6 تا گورامی (متاسفانه اسمشون رو بلد نیستم ولی مثل آیکون aydin606 ولی با رنگهای مختلفیه) ولی خیلی شیطنت میکنن بطوری که تمام گیاههای شویدم رو داغون کردن .
سلام
هوشمند جان اگر بتونی از گورامی هات یک عکس بگذاری خیلی خوبه. یا حداقل بگی چه رنگیند تا بفهمیم چی هستند.
من کلا نتونستم گوارمی آبی، فایتر و دارف گیاهی جز کریپتون نگه دارم. البته پرل رو امتحان نکردم ولی فکر کنم پرل با گیاه سازگار باشه. من پیشنهاد می کنم گورای ها رو سریعا از تانکت حذف کنی چون تانک قشنگی داری و حیفه که خراب بشه.
موفق باشی
goodbay-jojo
28 December 2007, 04:23 PM
سلام دوستان.
سلام
اگر شبیه عکس آواتار aydin606 باشه ، ماهی های شما گورامی دارف هستند که به نظر من مناسب نگهداری با شویدی نیستند.
hooshmandpiran
28 December 2007, 08:22 PM
سلام
اگر شبیه عکس آواتار aydin606 باشه ، ماهی های شما گورامی دارف هستند که به نظر من مناسب نگهداری با شویدی نیستند.
با تشکر از شما دوست عزیز
گورامی های من دقیقا مثل همون عکس aydin606هستند.پس بایدقید گیاه شویدی رو بزنم.ولی فکر میکنم با گیاه ساژیتاریا و کریپتون کاری نداشته باشند.درسته؟
goodbay-jojo
29 December 2007, 01:37 PM
با تشکر از شما دوست عزیز
گورامی های من دقیقا مثل همون عکس aydin606هستند.پس بایدقید گیاه شویدی رو بزنم.ولی فکر میکنم با گیاه ساژیتاریا و کریپتون کاری نداشته باشند.درسته؟
سلام
البته چندین بار گفته شده که خصوصیات رفتاری ماهی میتونه متفاوت یا متغیر باشه . گلد فیش یکی از سازگار ترین و آروم ترین ماهیان آکواریومی است ، اما من یکی دارم که بقیه از دستش کلافه شدن ، از بس قلدره . حتی یه بار باله شنای یکی از گلد فیش های دیگه رو کند.
من ساژیتا نداشتم ، اما ماهی من که با کریپتون کاری نداشت . اگه خیلی علاقه دارین که حتما با گورامیتون گیاه هم نگهداری کنید ، بهتره امتحان کنید .
موفق باشید.
Al3l3@S@li
2 January 2008, 05:03 PM
مدتيه تانك جديدم كه هنوز ماهي نداره بخاطر انتقال يك گياه كه حامل نوعي جلبك بود،داراي مشكل شده.ميخواستم بدونم دوستان چه راه حلي رو براي از بين بردن اين جلبك پيشنهاد ميكنن.
اينم عكسش: (جلبك ها بر روي لبه ي برگ و ساقه ي گياه ديده ميشوند)
http://aycu21.webshots.com/image/37580/2006377032335147445_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006377032335147445)
البته اينم بگم كه فاكتور هاي آّب رو براي ورود ماهي ها مرتب خواهم كرد ولي بجز اون دوستاني كه با اين نوع جلبك سر و كار داشتن،چه راهي رو پيشنهاد ميكنن؟
blackghost
2 January 2008, 05:41 PM
مدتيه تانك جديدم كه هنوز ماهي نداره بخاطر انتقال يك گياه كه حامل نوعي جلبك بود،داراي مشكل شده.ميخواستم بدونم دوستان چه راه حلي رو براي از بين بردن اين جلبك پيشنهاد ميكنن.
اينم عكسش: (جلبك ها بر روي لبه ي برگ و ساقه ي گياه ديده ميشوند)
http://aycu21.webshots.com/image/37580/2006377032335147445_th.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006377032335147445)
البته اينم بگم كه فاكتور هاي آّب رو براي ورود ماهي ها مرتب خواهم كرد ولي بجز اون دوستاني كه با اين نوع جلبك سر و كار داشتن،چه راهي رو پيشنهاد ميكنن؟
این نوع جلبک به اسم black brush algae یا red algae شناخته می شه ابتدا روی لبه ی برگ ها ایجاد می شه سپس با رشد سریعش تمام محیط اطرافش رو در بر می گیره :icon_mad:
دلایل ایجادش:
میزان نیترات و فسفات بالا
نور نا مناسب
سیفون کردن نا کافی اب روش مقابله:
استفاده از sera algovec
اگر جلبک ها کم باشه و در مرحله ابتدایی رشد باشه با دست از گیاهت جداشون کن
یا می تونی از sera morena استفاده کنی :icon_cool
B@B@K
2 January 2008, 06:32 PM
این نوع جلبک به اسم black brush algae یا red algae شناخته می شه ابتدا روی لبه ی برگ ها ایجاد می شه سپس با رشد سریعش تمام محیط اطرافش رو در بر می گیره :icon_mad:
دلایل ایجادش:
میزان نیترات و فسفات بالا
نور نا مناسب
سیفون کردن نا کافی ابروش مقابله:
استفاده از sera algovec
اگر جلبک ها کم باشه و در مرحله ابتدایی رشد باشه با دست از گیاهت جداشون کن
یا می تونی از sera morena استفاده کنی :icon_cool
با تشكر از شما فقط يادتون رفت منبع را كه از بروشورsera algae check list بود را ذكر كنيد
ولي دوست من اين جلبك را من يه موقعي روي كريپتونهايم داشتم ولي اسمش ايني نيست كه شما فرموديد ومنم هنوز وقت نكردم به سراغ اسمش برم
موفق باشيد
Al3l3@S@li
2 January 2008, 10:19 PM
دوستان اطلاع دارن الان كدوم فروشگاه Algovec داره؟
blackghost
3 January 2008, 01:20 AM
با تشكر از شما فقط يادتون رفت منبع را كه از بروشورsera algae check list بود را ذكر كنيد
ولي دوست من اين جلبك را من يه موقعي روي كريپتونهايم داشتم ولي اسمش ايني نيست كه شما فرموديد ومنم هنوز وقت نكردم به سراغ اسمش برم
موفق باشيد
بابک جان فکر نمیکنم نیازی به منبع داشته باشه معمولا زمانی منبع رو عنوان می کنند که در باره ی سندیت قضیه شک و تردید باشه یا قضیه کپی رایت مطرح باشه بیشتر حل مشکل دوستمون مهم بوده تا ارایه منبع :icon_surp
اینطور که پیداست شما بروشور سرا رو دارید صفحه 11 رو مطالعه کنید خصوصا نام این جلبک رو :icon_cool
با تشکر
B@B@K
3 January 2008, 02:10 AM
بابک جان فکر نمیکنم نیازی به منبع داشته باشه معمولا زمانی منبع رو عنوان می کنند که در باره ی سندیت قضیه شک و تردید باشه یا قضیه کپی رایت مطرح باشه بیشتر حل مشکل دوستمون مهم بوده تا ارایه منبع :icon_surp
اینطور که پیداست شما بروشور سرا رو دارید صفحه 11 رو مطالعه کنید خصوصا نام این جلبک رو :icon_cool
با تشکر
دوست من مطالعه كرده ام ولي اين مشكل دوستمون عباسعلي جلبك دايره اي شكلي است كه سبز تيره بوده و قسمت مركز دايره تيره تر ميباشد. اون عكسي كه شما ميفرماييد كلا با مشكل ايشان مغايرت داره .دوم اينكه بايد منبع قيد بشه.:icon_surp دوستمون با من صحبت كرده است.و من توضيحاتم را به ايشان عرض كردم
blackghost
3 January 2008, 03:44 AM
دوست من مطالعه كرده ام ولي اين مشكل دوستمون عباسعلي جلبك دايره اي شكلي است كه سبز تيره بوده و قسمت مركز دايره تيره تر ميباشد. اون عكسي كه شما ميفرماييد كلا با مشكل ايشان مغايرت داره .دوم اينكه بايد منبع قيد بشه.:icon_surp دوستمون با من صحبت كرده است.و من توضيحاتم را به ايشان عرض كردم
پس احتمالا من اشتباه متوجه مشکل دوستمون شدم فکر کردم جلبک روی ساقه ی گیاهش منظورش بوده با عرض معذرت از شما و عباسعلی :icon_cool
B@B@K
3 January 2008, 09:09 AM
پس احتمالا من اشتباه متوجه مشکل دوستمون شدم فکر کردم جلبک روی ساقه ی گیاهش منظورش بوده با عرض معذرت از شما و عباسعلی :icon_cool
با تشكر از شما ولي مشكل ايشان دوتا هست يكي اونيكه من گفتم و ديگري همونيكه شما هم اشاره كردي كه حتي روي اون پاور هد هم مشهود هست وهم روي ساقه كه شما اشاره كردي:icon_cool
Al3l3@S@li
3 January 2008, 10:16 AM
با تشكر از دوستان،مثل اينكه عكسم باعث شبهات زيادي شده.
يه عكس ديگه ميزارم.(البته اين عكس از تانكي هست كه گياه مشكل دار رو از اون وارد تانك جديدم كردم)
4162
Anoush
3 January 2008, 10:45 AM
با تشكر از دوستان،مثل اينكه عكسم باعث شبهات زيادي شده.
يه عكس ديگه ميزارم.(البته اين عكس از تانكي هست كه گياه مشكل دار رو از اون وارد تانك جديدم كردم)
با سلام و تشکر از همه دوستان که سعی در جواب گویی و فعال بودن بخش های مختلف ماهی و اکواریوم دارند.
من فکر میکنم که عباس حقشه که چنین جلبک هایی داشته باشه چون یک عکس میگذاره که توش دو جور جلبک هست و بعد همه در حالت گیجی جواب میدن.
خوب عزیز دلم این عکسو اول میذاشتی! مشکل داری که میخوای بخشو به هم بریزی؟
برای اینکه دوست ندارم از شر این جلبک خلاص شی بصورت خلاصه بگم:
این جلبک عموما با خرید گیاه مبتلا به اکواریوم میاد (خوشحالم که ندیدی گیاهت این جلبک رو داره و صاف انداختشی تو تانکت).
میزان نیترات ابو کنترل کن اگر بالاست (که حتما هم بالاست) اصلا ابو سیفون نکنی که نرمال بشه ها!! بلکه یه مقدار دیگه هم صبر کن تا جلبک ها از تانکت بزنن بیرون.
ضد جلبک هم بریز چون فایده نداره من هم ریختم و بجایی نرسیدم البته کمتر از دوز کارخونه ریختم و من تترا Algumin استفاده کردم.
نور اکواریومت هم چون بده اصلا دستش نزنن و عوضش نکن تا جلبک زیاد بشه.(اگر بیشتر بپرسی که با چی عوض کنی هم جواب نمیدم)
برگهای مبتلا رو میشه حذف کنی و شیشه هارو هم با کاردک هایی که تیغ بهشون میخوره پاک کنی ولی حیفه این کار رو هم نکن! تا دلم خنک شه.
دو سوال هم دارم، هوا دهی تانکت در چه وضعی هست؟ زیاده یا کم؟ کود استفاده میکنی یا نه؟
از همه متشکرم
Al3l3@S@li
3 January 2008, 11:03 AM
بنده از همه ي دوستاني كه در پاسخ به اين سوال شركت كردن ممنونم و بابت عكس قبلي كه نامفهوم بود معذرت ميخوام.:icon_neut
تانك جديد چون هنوز ماهي نداره هوادهي زيادي نداره.
موقع راه اندازه به مقدار خيلي كمي پيت زير كل تانك ريختم.
الان هم پيت مخصوص آكواريوم تهيه كردم ولي هنوز استفاده نكردم(ميخوام توي Top filter بريزم)
B@B@K
3 January 2008, 11:14 AM
با سلام به عباسعلي عزيز كه باعث شد من وblack ghostبحثمون بشه!!(البته دوستانه)اولا اين عكس دومي كه گذاشتي باعث شد كه حرف آقاي black ghost را الان تاييد كنم چون ايشان درست ميگفتند ولي شما يه مشكل ديگه هم داري و اون جلبك دايره اي شكلي است كه روي برگهاي گياهت هست
blackghost
3 January 2008, 12:26 PM
بنده از همه ي دوستاني كه در پاسخ به اين سوال شركت كردن ممنونم و بابت عكس قبلي كه نامفهوم بود معذرت ميخوام.:icon_neut
تانك جديد چون هنوز ماهي نداره هوادهي زيادي نداره.
موقع راه اندازه به مقدار خيلي كمي پيت زير كل تانك ريختم.
الان هم پيت مخصوص آكواريوم تهيه كردم ولي هنوز استفاده نكردم(ميخوام توي Top filter بريزم)
عباسعلی چه می کنه با این جلبک هاش............
مشکلت با هر 2 محلولی که من گفتم و محلولی که جناب انوش گفت حل می شه در ضمن کود های مایع تترا جلوی رشد این چنین جلبک هایی رو می گیره .
نمونه free sample رو اکواریم پلانکتون (علیزاده)
بسته ای 1000 داره میفروشه !!! ظالممممممم
با تشکر از بابک و جناب انوش :icon_cool
blackghost
4 January 2008, 02:09 AM
در باره ی گیاه آناکاریس شناختی دارید؟
http://www.phalls.com/showthread.php?t=39269
aidinameri
4 January 2008, 02:43 AM
دوستان چه عاملی باعث پلاسیدگی برگهای گیاه کریپ تون و سیبی به طور هم زمان میشه ؟
hooshmandpiran
4 January 2008, 03:40 AM
سلام. میشه راه حل خلاص شدن از شر این نوع جلبک رو بفرمائید.
سیکل طی شده(عمر آکواریوم 2 ماهه)
20% سیفون هفتگی
10 عدد آنجل
نور دهی با 2 عدد لامپ مهتابی بزرگ از بالا(یکی آفتابی و یکی مهتابی)
4 روز پیش از داروی plantamin شرکت تترا استفاده کردم که وضعیت گیاههام بهتر بشه .روی جلدش نوشته ضد جلبک هم هست.
http://www.picturepush.com/public/344466
http://www.picturepush.com/public/344482
B@B@K
4 January 2008, 01:40 PM
20% سیفون هفتگی
10 عدد آنجل
4 روز پیش از داروی plantamin شرکت تترا استفاده کردم که وضعیت گیاههام بهتر بشه .روی جلدش نوشته ضد جلبک هم هست.
سلام در بروشور sera پيشنهاد شده كه از sera algovecوsera morenaاستفاده بشه ولي من نميدونم آيا كسي استفاده كرده يا نه؟نتيجه اش چي بوده؟ ولي هرچي هست يك نكته بي نهايت مهم ميزان نور است كه بايدكنترل شود:icon_surp
blackghost
4 January 2008, 05:11 PM
20% سیفون هفتگی
10 عدد آنجل
مشکل شما جدی نیست دلیل ایجاد این جلبک ها همونطور که بابک گفت تابش نور با مدت زمان زیاده
مهتابی افتابی این مشکل رو ایجاد می کنه بهتره اون رو با نور ابی ترکیب کنید هم از شدت نور زرد کاسته می شه هم طیف زیباتری ایجاد می شه .10 تا 12 ساعت بیشتر مهتابی هارو روشن نذار .
راستی شما کت فیش دارید؟؟
hooshmandpiran
5 January 2008, 09:52 AM
مشکل شما جدی نیست دلیل ایجاد این جلبک ها همونطور که بابک گفت تابش نور با مدت زمان زیاده
مهتابی افتابی این مشکل رو ایجاد می کنه بهتره اون رو با نور ابی ترکیب کنید هم از شدت نور زرد کاسته می شه هم طیف زیباتری ایجاد می شه .10 تا 12 ساعت بیشتر مهتابی هارو روشن نذار .
راستی شما کت فیش دارید؟؟
با تشکر از شما.من به جز 10 تا آنجل ماهی دیگه توی آکواریوم ندارم.اگه داشتن کت فیش الزامیه حتما به تعدادی که لازمه اضافه میکنم.:icon_cool
با سپاس
blackghost
6 January 2008, 02:18 AM
با تشکر از شما.من به جز 10 تا آنجل ماهی دیگه توی آکواریوم ندارم.اگه داشتن کت فیش الزامیه حتما به تعدادی که لازمه اضافه میکنم.:icon_cool
با سپاس
این جلبک با یه کت فیش خیلی راحت از بین می ره یکم هم بزرگ شد باید ردش کنی وقتی عادت به خوردن دل و غذاهای دیگه کنه تنبل می شه و تمایلی به خوردن جلبک نداره :icon_cool
Al3l3@S@li
10 January 2008, 10:16 PM
دوستان ماهي باز كسي داروي Sera Algovec يا Tetra Algumin رو اخيرا جايي ديده؟؟؟
شديدا به يكي از اين دو دارو نيازمندم.خواهشا در صورت مشاهده سريعا در اين بخش گزارش بفرماييد.
ممنون
Anoush
12 January 2008, 01:47 PM
.........
دوستان ماهي باز كسي داروي Sera Algovec يا Tetra Algumin رو اخيرا جايي ديده؟؟؟
شديدا به يكي از اين دو دارو نيازمندم.خواهشا در صورت مشاهده سريعا در اين بخش گزارش بفرماييد.
ممنون
عباس اقای گل،
مشکلت اگر همون جلبکی هست که عکسش رو گذاشتی با این دارو ها حل نمیشه.
بنظر من تمام گیاهایی رو که این مشکل رو دارند بیرون بیار و برگهای مریضشون رو حذف کن و تمام وسایلی رو هم که درگیرند با وایتکس تمیز کن.
اگر اکواریومت رو هنوز راه اندازی (منظورم اینه که هنوز ماهی های اصلی رو ننداختی) نکردی کل اکواریوم رو خالی کن و تمام وسایل و شن کف رو با وایتکس تمیز کن گیاهانت رو هم یا ببر تو همون اکواریوم گرفتار یا اصلا بیخیالشون بشو. البته گیاهاتو هم میتونی با وایتکس تمیز کنی ولی خیلی هاشون از بین میرن.
و دوباره اکواریوم رو با گیاهان سالم راه اندازی کن. از اکواریوم بیمار هیچ وسیله ای رو به این جدیده منتقل نکن.
این جلبک به این راحتی ها دست از سرت بر نمیداره و یکی یکی گیاهاتو از دست خواهی داد فقط گاهی رشدش کم میشه گاهی زیاد ولی دست بردار نیست.
پیروز باشی عزیز
Al3l3@S@li
12 January 2008, 06:03 PM
عباس اقای گل،
مشکلت اگر همون جلبکی هست که عکسش رو گذاشتی با این دارو ها حل نمیشه.
بنظر من تمام گیاهایی رو که این مشکل رو دارند بیرون بیار و برگهای مریضشون رو حذف کن و تمام وسایلی رو هم که درگیرند با وایتکس تمیز کن.
اگر اکواریومت رو هنوز راه اندازی (منظورم اینه که هنوز ماهی های اصلی رو ننداختی) نکردی کل اکواریوم رو خالی کن و تمام وسایل و شن کف رو با وایتکس تمیز کن گیاهانت رو هم یا ببر تو همون اکواریوم گرفتار یا اصلا بیخیالشون بشو. البته گیاهاتو هم میتونی با وایتکس تمیز کنی ولی خیلی هاشون از بین میرن.
و دوباره اکواریوم رو با گیاهان سالم راه اندازی کن. از اکواریوم بیمار هیچ وسیله ای رو به این جدیده منتقل نکن.
این جلبک به این راحتی ها دست از سرت بر نمیداره و یکی یکی گیاهاتو از دست خواهی داد فقط گاهی رشدش کم میشه گاهی زیاد ولی دست بردار نیست.
پیروز باشی عزیز
والا اولش كه اين جوابو خوندم شكه شدم...
ولي بعد از كمي كلنجار رفتن با خودم بالاخره تصميم گرفتم كه اين كار عظيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم رو انجام بدم.
ولي يه مشكلي هست،اونم اينه كه نميشه اين تانك به اين بزرگي رو از اتاق تكون بدم.بنظر دوستان ميشه اين شستشوي شيشه با وايتكس رو بطور كامل در داخل اتاق انجام داد؟؟؟؟؟؟
Anoush
12 January 2008, 06:19 PM
والا اولش كه اين جوابو خوندم شكه شدم...
ولي بعد از كمي كلنجار رفتن با خودم بالاخره تصميم گرفتم كه اين كار عظيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم رو انجام بدم.
ولي يه مشكلي هست،اونم اينه كه نميشه اين تانك به اين بزرگي رو از اتاق تكون بدم.بنظر دوستان ميشه اين شستشوي شيشه با وايتكس رو بطور كامل در داخل اتاق انجام داد؟؟؟؟؟؟
بله براحتی.
تانکتون رو پر از اب کنید، به مقدار مناسب (بسته به زمان مورد نظر) در ان محلول سفید کننده بریزید.
بعد از طی شدن زمان مناسب اب رو خالی کنید و دوباره ابگیری کنید. این بار دو یا سه برابر محلول خنثی کننده کلر به اب اضافه کنید خوب هوادهی کنید و اب را بهم بزنید و بعد انرا خالی کنید و دوباره ابگیری کنید اکواریوم صفر کیلومتر اماده طی طریق سیکل ازت خواهد بود.
hooshmandpiran
26 January 2008, 03:51 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمتتون عرض کنم که از دست حلزونهای وحشی که توی آکواریومم هستند دارم دیونه میشم.با اینکه قبلا این مبحث رو خونده بودم بار اول به هنگام انتقال گیاه به گفته یکی از دوستان همین سایت از نمک به همراه پرمنگنات پتاسیم استفاده کردم که فکر میکنم که زمانی رو که ایشون ذکر کرده بودند من رعایت نکردم"از ترس حلزون ها"و حلزونها به همراه گیاهان همه مردند. و بار دوم که به توصیه یکی از دوستان دیگه از پرمنگنات تنها استفاده کردم حلزونها اعصابم رو خراب میکنن.هر شب مجبورم کشیک بدم تا بیان روی گیاه یا شیشه و برشون دارم.خلاصه از بس که به گیاه علاقه دارم(بهمراه ماهی) سفارش دادم یه تعدادی گیاه واسم بیارن .لذا با توجه به قیمتشون و عدم دسترسی آسان به این گونه گیاهان در ایران خواهش میکنم یه راهی نشونم بدید که لااقل برگهای گیاهای جدید سوراخ سوراخ نشن.
مورد دوم هم اینکه من برگ کاهو و کیشیک شبانه رو امتحان کردم ولی توی یه پست دیگه ماهی دلقک رو موثر دونسته بود.آیا اگه اینکار رو بکنم از شرشون راحت میشم؟ خود این ماهی گیاه نمی خوره؟
انوش جان فرموده بودند از کات کبود برای ضد عفونی(کشتن حلزون به هنگام شستشو جهت انتقال گیاه) استفاده میکنن. لطفا طریقه مصرف و اینکه از کجا میشه اونو گیر اورد و همچنین توضیح مختصری در مورد کات کبود بفرمایند.
با سپاس از همگی
Anoush
27 January 2008, 01:32 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز.
خدمتتون عرض کنم که از دست حلزونهای وحشی که توی آکواریومم هستند دارم دیونه میشم.با اینکه قبلا این مبحث رو خونده بودم بار اول به هنگام انتقال گیاه به گفته یکی از دوستان همین سایت از نمک به همراه پرمنگنات پتاسیم استفاده کردم که فکر میکنم که زمانی رو که ایشون ذکر کرده بودند من رعایت نکردم"از ترس حلزون ها"و حلزونها به همراه گیاهان همه مردند. و بار دوم که به توصیه یکی از دوستان دیگه از پرمنگنات تنها استفاده کردم حلزونها اعصابم رو خراب میکنن.هر شب مجبورم کشیک بدم تا بیان روی گیاه یا شیشه و برشون دارم.خلاصه از بس که به گیاه علاقه دارم(بهمراه ماهی) سفارش دادم یه تعدادی گیاه واسم بیارن .لذا با توجه به قیمتشون و عدم دسترسی آسان به این گونه گیاهان در ایران خواهش میکنم یه راهی نشونم بدید که لااقل برگهای گیاهای جدید سوراخ سوراخ نشن.
مورد دوم هم اینکه من برگ کاهو و کیشیک شبانه رو امتحان کردم ولی توی یه پست دیگه ماهی دلقک رو موثر دونسته بود.آیا اگه اینکار رو بکنم از شرشون راحت میشم؟ خود این ماهی گیاه نمی خوره؟
انوش جان فرموده بودند از کات کبود برای ضد عفونی(کشتن حلزون به هنگام شستشو جهت انتقال گیاه) استفاده میکنن. لطفا طریقه مصرف و اینکه از کجا میشه اونو گیر اورد و همچنین توضیح مختصری در مورد کات کبود بفرمایند.
با سپاس از همگی
میزان مصرف تمام این مواد قبلا ذکر شده ولی بازهم ساده ترین راه همان پرمنگنات و رعایت مدت زمان ان است.
میتونید گیاهانتون رو هم بعد از ضد عفونی برای مدتی قرنطینه کنید تا مطمئن شوید. کار سختی نیست یک سطل اب میخواهد و یک محیط روشن.
Blaze
27 January 2008, 03:11 PM
پس از رعایت نسخه جناب انوش ، به منظور آرامش بیشتر حتما از دلقک هم استفاده کنید . این ماهی هم با بیشتر گوشتخوارها سازگاری داره هم گیاه خوار ها .
بنده با اینکه گیاه طبیعی ندارم ولی نمی دونم چه بی احتیاطی کردم که باز هم حلزون توی تانکم هست ، حتی آب نایلون ماهی خریداری شده رو هم توی تانکم نمیریزم .
بهرحال دلقک بشدت در کنترل این مساله کمکم کرده ، و قصد اضافه کردن دلقک پاکستانی هم دارم تا باب آشنایی دوستان خارجی رو هم براشون باز کنم !
hooshmandpiran
27 January 2008, 08:04 PM
با تشکر از شما دوست عزیز.
ماهی دلقک که احیاناً خودش گیاه نمی خوره؟
Blaze
28 January 2008, 05:03 PM
تا جائی که بنده اطلاع دارم ، دلقک گیاهخوار نیست .
علاوه بر عرض بنده ، اگر توجه داشته باشید در تانکهایی که ماهی گیاهخوار یا دیسکس نگهداری میشه و در عین حال تانک گیاهکاری شده ، از دلقک هم نگهداری شده ،
جمع بندی مطالب فوق بنده رو به این نکته رهمنون میسازه که در مجموع اگر نگاه بشه سودش بیش از ضررش هست .
babak_deghat
1 February 2008, 07:18 PM
یه سوال دارم:
آیا نگاه داشتن گیاه در آکواریوم تاثیری در تجزیه و مصرف فضولات کف آکواریوم و زیر سنگها داره؟
اگر جواب مثبته گیاهی هست که بتونه این کار رو بهتر از بقیه انجام بده؟
JBF
2 February 2008, 10:04 AM
یه سوال دارم:
آیا نگاه داشتن گیاه در آکواریوم تاثیری در تجزیه و مصرف فضولات کف آکواریوم و زیر سنگها داره؟
اگر جواب مثبته گیاهی هست که بتونه این کار رو بهتر از بقیه انجام بده؟
مطمئناً تاثير داره چون بهر حال گياه داخل تانك شما براي ادامه حياتش بايد تغذيه بشه اگر گياهتون رو توي شنهاي كف بكاريد فضاي بسيار مناسبي براي تغذيه خواهد داشت . و هر قدر گياه طبيعي بيشتري توي تانكتون بكاريد مقدار مصرف فضولات كف تانكتون هم بيشتر خواهد بود. من يكي رو ميشناسم كه ميگه سالهاست تانكم رو گراول كلينينگ نكردم و بخاطر حجم زياد گياه طبيعي تانكش عملاً هيچ مشكلي براش پيش نيومده .
B@B@K
2 February 2008, 12:28 PM
مطمئناً تاثير داره چون بهر حال گياه داخل تانك شما براي ادامه حياتش بايد تغذيه بشه اگر گياهتون رو توي شنهاي كف بكاريد فضاي بسيار مناسبي براي تغذيه خواهد داشت . و هر قدر گياه طبيعي بيشتري توي تانكتون بكاريد مقدار مصرف فضولات كف تانكتون هم بيشتر خواهد بود. من يكي رو ميشناسم كه ميگه سالهاست تانكم رو گراول كلينينگ نكردم و بخاطر حجم زياد گياه طبيعي تانكش عملاً هيچ مشكلي براش پيش نيومده .
سلام حرف شما تا حدود زيادي غير قابل باور هست سالها( گراول كلينينگ نكردن) در ضمن بستگي به نوع ماهي و تعداد ماهي وغيره ..................داره.:icon_surp
babak_deghat
2 February 2008, 04:38 PM
خوب مثلا صرف نظر از تعداد و نوع ماهیها و اندازه ی تانک از افرادی که تجربه شان در مورد گیاهان آکواریومی از من بیشتر است میخواهم این سوال را بکنم که آیا شما گیاهی وجود دارد که نسبتا بهتر از بقیه بتواند این کار را انجام دهد؟
B@B@K
2 February 2008, 05:21 PM
خوب مثلا صرف نظر از تعداد و نوع ماهیها و اندازه ی تانک از افرادی که تجربه شان در مورد گیاهان آکواریومی از من بیشتر است میخواهم این سوال را بکنم که آیا شما گیاهی وجود دارد که نسبتا بهتر از بقیه بتواند این کار را انجام دهد؟
سلام من فكر كنم اگر يك تانك را پر از گياه كنيم از هر نوعي كه در بازار هست ولي درونش فقط از تتراها يا گوپي اونم به تعداد انگشتان دست يا يكم بيشتر باشه و تانك هم بزرگ باشه شايد بشه سالها گراول كلينينگ نكرد ولي در غير اينصورت فرمايش جناب رسولي غير ممكن ميشه:icon_surp
babak_deghat
2 February 2008, 07:17 PM
سلام من فكر كنم اگر يك تانك را پر از گياه كنيم از هر نوعي كه در بازار هست ولي درونش فقط از تتراها يا گوپي اونم به تعداد انگشتان دست يا يكم بيشتر باشه و تانك هم بزرگ باشه شايد بشه سالها گراول كلينينگ نكرد ولي در غير اينصورت فرمايش جناب رسولي غير ممكن ميشه:icon_surp
بابا من منظورم گراول کلینینگ نیست .من میگم اگه گیاهی هست که مصرف مدفوع ماهیها رو بیشتر یا سریعتر انجام میده و شما اونو میشناسید بهم معرفی کنید
Romans
3 February 2008, 10:53 AM
بابا من منظورم گراول کلینینگ نیست .من میگم اگه گیاهی هست که مصرف مدفوع ماهیها رو بیشتر یا سریعتر انجام میده و شما اونو میشناسید بهم معرفی کنید
سلام
هیچ گیاهی توانایی انجام اینکار را ندارد.
مدفوع و دیگر مواد زائد موجود در اکواریوم بعد از قرار گرفتن در بین شنها تجزیه میشوند و مواد آلی ان جذب گیاهان شده و باقیمانده این مواد هم به مرور زمان در بین شنها انباشته میشود تا به حد اشباع برسد و هیچ راهی جز خارج کردن انها از اکواریوم وجود ندارد.موفق باشید.
B@B@K
3 February 2008, 12:39 PM
آقا بابك منظورتون را جناب محسني توضيح دادند اميدوارم قانع شده باشيد
JBF
3 February 2008, 03:08 PM
سلام حرف شما تا حدود زيادي غير قابل باور هست سالها( گراول كلينينگ نكردن) در ضمن بستگي به نوع ماهي و تعداد ماهي وغيره ..................داره.:icon_surp
پس امكان داره:162:
B@B@K
3 February 2008, 03:45 PM
پس امكان داره:162:
اگر فقط دوتا دونه نئون داشته باشي:icon_surp
babak_deghat
3 February 2008, 10:27 PM
البته ناگفته نماند من 2ساله گراول کلینینگ نکردم و آبش هنوز مثل چشمه صافه!کلی هم پروت دارم(فقط قبلا که دیسکس داشتم کلی به نظافتش میرسیدم)البته بگم که تا دلتون بخواد کریپتوکورین هم دارم.از صدقه سری گیاهامه حتما که اینجور تمیز مونده
Al3l3@S@li
3 February 2008, 10:51 PM
دليل اصلي گراول كلينينگ براي مثل چشمه صاف ديده شدن تانك نيست،براي كنترل فاكتور هاي آبه كه اگه گراول كلينينگ نشه باعث ميشه كه نياز به سيفون بيشتر از حالت معمول بشه.
babak_deghat
4 February 2008, 11:10 PM
1-من این سوال را در بخش yahoo!answersمطرح کردم و جوابش چیزی بود که فکر میکردم:
کسایی که جوابم را دادند یا جواب آقای mohseniرا به من دادند یا گفتند فرقی نمیکنه.فقط یکیشون گفته بود گیاهایی که سریعتر رشد میکنند نقش موثرتری دارند.به هر حال من جوابمو گرفتم
2-چند تا کتاب هم در زمینه ی گیاهان آکواریومی اینجا (http://www.phallz.com/showthread.php?p=474128#post474128) هست اگه میخواین برین ببینین
pedram_x2005
5 February 2008, 12:33 AM
سلام
دوستان من چند روز قبل يك سري گياه گرفتم ( 10 تا گندمي و 3تا كريپتون).شب كه اومدم خونه ديدم برادرم بدون اينكه ضد عفوني كرده باشه همرو همينجور فرت گذاشته تو تانك اصلي.لطفا اساتيد بفرمايند اولين عمليات اورژانسي چيه واينكه ماهيا از امروز صبح خودشونو به سنگها ميمالن وحتالامكان ميخوام مشكل در تانك اصلي حل بشه و در اخر اينكه ميشه از جنرال تونيك تترا براي رفع اين مشكل استفاده كرد و ايا به سيكل و گياهام اسيب ميرسونه يا نه.ممنون ميشم اگه هرچه سريعتر كمكم كنين. {دما:29**تاريخ راه اندازي:16/10/86**غذا:فعلا فقط كرم خوني**ماهيها:6عدد ديسكس و3عددانجل و6تا مامور شهرداري(كرودرايس)
Romans
5 February 2008, 10:52 AM
سلام
دوستان من چند روز قبل يك سري گياه گرفتم ( 10 تا گندمي و 3تا كريپتون).شب كه اومدم خونه ديدم برادرم بدون اينكه ضد عفوني كرده باشه همرو همينجور فرت گذاشته تو تانك اصلي.لطفا اساتيد بفرمايند اولين عمليات اورژانسي چيه واينكه ماهيا از امروز صبح خودشونو به سنگها ميمالن وحتالامكان ميخوام مشكل در تانك اصلي حل بشه و در اخر اينكه ميشه از جنرال تونيك تترا براي رفع اين مشكل استفاده كرد و ايا به سيكل و گياهام اسيب ميرسونه يا نه.ممنون ميشم اگه هرچه سريعتر كمكم كنين. {دما:29**تاريخ راه اندازي:16/10/86**غذا:فعلا فقط كرم خوني**ماهيها:6عدد ديسكس و3عددانجل و6تا مامور شهرداري(كرودرايس)
سلام
کار خاصی لازم نیست انجام دهید فقط باید امیدوار باشید گیاهان مورد نظر حامل انگل و موارد دیگر نباشند.
اضافه کردن جنرال تونیک هم به سیکل و هم به گیاهان شما صدمه میزند.
اگر مورد خاصی باشد در چند روز اینده خودش را نشان خواهد داد.
B@B@K
5 February 2008, 11:00 AM
سلام
کار خاصی لازم نیست انجام دهید فقط باید امیدوار باشید گیاهان مورد نظر حامل انگل و موارد دیگر نباشند.
اضافه کردن جنرال تونیک هم به سیکل و هم به گیاهان شما صدمه میزند.
اگر مورد خاصی باشد در چند روز اینده خودش را نشان خواهد داد.
با سلام و عرض ادب خدمت جناب محسني و دوست خوبمون كه جنرال تونيك اضافه كردند عرض كنم در توضيح انگليسي كه در سايت تترا روي اين محصول نوشته گفته شده است كه اگر از دوز مناسب استفاده شود روي گياهان و باكتريهاي فيلتر اثر منفي ندارد اينم متن انگليسي:
· no damage to aquatic plants or filter bacteria when used correctly
:icon_excl
Romans
5 February 2008, 12:35 PM
با سلام و عرض ادب خدمت جناب محسني و دوست خوبمون كه جنرال تونيك اضافه كردند عرض كنم در توضيح انگليسي كه در سايت تترا روي اين محصول نوشته گفته شده است كه اگر از دوز مناسب استفاده شود روي گياهان و باكتريهاي فيلتر اثر منفي ندارد اينم متن انگليسي:
· no damage to aquatic plants or filter bacteria when used correctly
:icon_excl
سلام خدمت استاد خودم
بابک جان همانطور که میدونید اکریفلاوین یک از ترکیبات اصلی این دارو میباشد که تاثیر مخربی بر روی گیاهان دارد .
این مورد کاملن تجربی میباشد و تذکر شما و توضیح سازنده کاملن صحیح است.ممنون
این هم متن انگلیسی:
Contraindications and side effects: Delicate plants such as Ceratophyllum species (Hornwort) maybe damaged by the GeneralTonic treatment.
.
B@B@K
7 February 2008, 12:08 PM
سلام خدمت استاد خودم
بابک جان همانطور که میدونید اکریفلاوین یک از ترکیبات اصلی این دارو میباشد که تاثیر مخربی بر روی گیاهان دارد .
این مورد کاملن تجربی میباشد و تذکر شما و توضیح سازنده کاملن صحیح است.ممنون
این هم متن انگلیسی:
Contraindications and side effects: Delicate plants such as Ceratophyllum species (Hornwort) maybe damaged by the GeneralTonic treatment.
.
استاد سلام اون گياهي كه گفته بسيار حساس هست ولي خودش گفته با دوز مناسب اشكالي پيش نمياد:icon_arro:icon_excl
من دو-سه بار با دوز مناسب استفاده كردم و موردي پيش نيومد ولي من مخلص شما هستم هر چي شما بگي استاد:icon_excl
ghmr1368
17 February 2008, 02:29 PM
سلام ایا گندمی ودم گربه ای رو میشه تو تانک دیسکس نگهداری کرد چون یکی از مغازه دارها به من گفت تو دمای 30 درجه میگنده:icon_ques
pedram_x2005
26 February 2008, 02:26 AM
سلام ایا گندمی ودم گربه ای رو میشه تو تانک دیسکس نگهداری کرد چون یکی از مغازه دارها به من گفت تو دمای 30 درجه میگنده:icon_ques
دماي تانك من 30 هست و مشكلي هم واسه گياهام پيش نيومده حتي كريپتون
B@B@K
26 February 2008, 02:45 AM
دماي تانك من 30 هست و مشكلي هم واسه گياهام پيش نيومده حتي كريپتون
سلام ولي بمرور گياهان شما شادابي خود را در دماي بالا از دست خواهند داد:icon_surp
payam64
26 February 2008, 02:02 PM
سلام ولي بمرور گياهان شما شادابي خود را در دماي بالا از دست خواهند داد:icon_surp
منم با بابک موافقم چون اصولا هیچ گیاهی دمای 26-27 به بالا رو نمیپسنده و به تدرج میگنده یا زرد میشه و از بین میره! هر چند شاید تا چند ماه هم خیلی سرحال باشه تو 30 درجه
ماهی ها هم دمای بالای 27 و اصولا30 درجه بهتره باشن که واسه گیاها جور نیست
ولی تو گیاها کریپتون و گندمی مقاومتشون از گربه ای و شویدی پشت قرمز و خیلی بهتره و دیرتر زرد میشن ولی تو 30 بالاخره زرد میشن و چند تا از برگاشونو از دست میدن ولی بازم جوونه میزنن ولی شویدی گربه ای... کلا از بین میرن
به قول قدیمیا دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره:icon_cool
payam64
7 March 2008, 04:30 PM
یه موردی و خودم تجربه کردم بد ندیدم که بگم
راستش من اصلا به دلی که به دیسکسام میدادم قطره مولتی ویتامین که همه توصیه میکنن اضافه نمیکردم و گیاهای بسیار سرحالی هم داشتم
از حدود 2ماه پیش قاطی دلشون چند قطره مولتی ویتامن هم اضافه کردم ولی بعد از مدتی تمام کریپتونام زرد شدن و الان از 5 تا بوته حدود 7-8 تا برگ سالم مونده و از وقتی مولتی ویتامین و قطع کردم زرد شدن اینا هم قطع شده ولی کلی از برگاشون از بین رفت و خیلی هم ضعیف شدن و دوباره باید بخرم:icon_cry:
اول کریپتون واکنش نشون داد و بعد شویدی ولی رو گندمی اثری نداشت(گندمی و کریپتون و جدا از هم نگه میدارم):icon_cool
payam64
12 March 2008, 01:12 AM
سلام
جدیدا ساقه کریپتونای من همه یه حالتی که انگار جویده شده باشن شده ولی برگا سالمه و تانکمم بغیر از دیسکس یه پوزه خرگوشی و یه کت فیش دارم
بنظرتون کار این کت فیشه؟؟؟؟؟ یا یه بیماری تو گیاهام هست ؟؟؟ اخه کت فیش اگرم بخواد گیاه بخوره برگشو میخوره نه ساقه....
RezaMasoom
17 March 2008, 02:38 AM
سلام من چند روز پیش گیاه دم گربه ای گرفتم ...بعد توی آکواریوم کاشتم
حالا که نگاه می کنم از وسط گیاها یه چیزی شبیه ریشه ولی 1 دونه ریشه درومده !!! نمی دونم چیه
نکنه اینا رو باید خوابوندشون توی تانک ؟!!!!!
ariyapet
20 March 2008, 01:10 AM
میشه بگید از چه گیا هایی استفاده کنیم که مطمئن باشیم ما هی ها آن را نمی خورند ؟
B@B@K
20 March 2008, 01:27 AM
میشه بگید از چه گیا هایی استفاده کنیم که مطمئن باشیم ما هی ها آن را نمی خورند ؟
بستگي به نوع ماهي كه ميخواهي نگهداري داره:icon_surp
ariyapet
20 March 2008, 02:59 AM
hoآخه جوری که من خوندم گلد فیش که همه چی میخوره - انجل که میخوره شهید به جز کریپتون چون تلخه در مورد گوشتخوارهام که توصیه شده ز گیاه استفاده نکنیم . من دو مورد را میپرسم
با دیسکس
با سیلور شارک و انواع شارک و پنگوسی و آنجل و دالر و دلقک و کوری دوراس و کت فیش
B@B@K
20 March 2008, 03:09 AM
hoآخه جوری که من خوندم گلد فیش که همه چی میخوره - انجل که میخوره شهید به جز کریپتون چون تلخه در مورد گوشتخوارهام که توصیه شده ز گیاه استفاده نکنیم . من دو مورد را میپرسم
با دیسکس
با سیلور شارک و انواع شارک و پنگوسی و آنجل و دالر و دلقک و کوری دوراس و کت فیش
با ديسكس همه نوع گياه ميتوني نگهداري ولي گاهي اوقات شويدي را نوش جان ميكنند
آنجل هم جوانه هاي كوچك گياه را خيلي دوست دارد ولي كلا با گياه ميانه خوبي دارد كوريدوراس بي آزاره ولي بعضي شاركها و پنگوسيها ودلقك ها كم و بيش به گياهها گير ميدهند ولي بعضي اوقات:icon_surpبستگي به حالتشون داره
ariyapet
20 March 2008, 04:13 AM
پس گیاه رو به امید خدا تو آکواریوم قرار بدم دیگه یعنی ممکن بخورند یا ممکنه نخورند . راهی هست که بشه جلوی خوردن گیاه رو بگیریم
hooshmandpiran
31 March 2008, 01:04 PM
سلام دوستان.
من دیروز یه پست گذاشتم ولی نمی دونم چرا حذف شده؟؟؟؟ در این مورد بود که دور تا دور برگهای گیاهام رو یه چیزائی تقریبا مثل کپک گرفتن .آیا کسی می دونه اینا چین ؟ چطوری باید از دستشون راحت بشم؟
متشکرم
http://i286.photobucket.com/albums/ll97/hooshmand/IMG_0099.jpg
Ashkan P
31 March 2008, 09:44 PM
درود بر دوستان عزیز
همگی خسته نباشید
من دو تا سوال داشتم
1 - میخواستم بدونم از ساقه ی گیاهان آپارتمانی هم میشه به عنوان گیاه آکواریومی استفاده کرد؟ ضرر نداره؟
چون من یه لجنخوار کوچک دارم و برای اینکه مشکلی براش پیش نیاد جدا از بقیه ماهیهام توی یه آکواریوم کوچک ازش نگهداری میکنم و چند روزی هست که یه ساقه که ریشه زده گذاشتم توی آکواریومش
میخواستم ببینم یوقت براش مشکلی ایجاد نکنه
2 - حلزون برای آکواریوم مشکلی ایجاد میکنه؟
Romans
31 March 2008, 10:02 PM
سلام دوستان.
من دیروز یه پست گذاشتم ولی نمی دونم چرا حذف شده؟؟؟؟ در این مورد بود که دور تا دور برگهای گیاهام رو یه چیزائی تقریبا مثل کپک گرفتن .آیا کسی می دونه اینا چین ؟ چطوری باید از دستشون راحت بشم؟
متشکرم
سلام
علت حذف پست شما اینه که اپلودسنتری که استفاده کردین فیلتر میباشد و قابل مشاهده نیست.
از یک سایت دیگر که مشکل ندارد استفاده کنید.
B@B@K
1 April 2008, 01:13 AM
سلام دوستان.
متشکرم
سلام احتمالا از نوع beard algae red algae (rhodophyta)يا green brush ميباشد طبق بروشور sera كه به هر حال ميزان نور نامناسب درآن دخيل هست و يك سري توصيه:1-فسفات و نيترات بالاست2-كه نوشته از sera algovec va sera morena استفاده كنيد3-عوض كردن آب هر هفته به ميزان 15-20%4-بالا بودن phوkhكه گفته sera super peat استفاده كنيد(منبع بروشور sera)
hooshmandpiran
4 April 2008, 10:04 PM
سلام
با تشکر از شما.من دوباره گیاه رو بررسی کردم و دقیقا اون چیزائی که اطراف برگها رو گرفتن چک کردم و تقریبا مثل ریشه می مونند. لطفا راهنمائی بفرمائید چطوری از می تونم این مشکل رو حل کنم چون خیلی به گیاهان علاقه دارم.
یک ماه بود بعلت ماموریت نتونسته بودم سیفون کنم ولی قبلش ماهی 4 بار بمیزان 140 لیتر (حجم کل 400 لیتر)
عمر آکواریوم : 5 ماه
ماهی :9 آنجل.2کت فیش.2لوچ دلقک(یه توضیح بدم که وقتی نبودم گویا یکی از آنجلهام مرده ولی هر چی توی آکواریوم گشتم نتونستم لاشه اونو پیدا کنم)
گیاهان: کریپتون.خنجری .شویدی.گندمی .دو نمونه دیگه هم هست که اسمشون رو بلد نیستم
تصفیه اکسترنال 600 لیتر در ساعت 4 مرحله ای+فیلتر کف
ph=7.4
kh=10d
gh=>16d
No2=0
N03=10d ml/l
تزریق co2 به طریق کپسول co2 اکسترنال
ممنون میشم راهنمائی بفرمائید
hooshmandpiran
6 April 2008, 12:35 PM
سلام.
دوستان عزیز با توجه به شرایط تانک من که در بالا توضیح دادم و فرمایش آقای بابک به این نتیجه رسیدم که آکواریوم به دلیل سیفون نکردن مرتب و بالا رفتن فسفات آب دچار این نوع جلبک(green algae) شده و طبق توصیه آقای محسنی با عمل سیفونینگ مرتب میشه میزان فسفات رو پائین اورد.
حالا:
1-آیا رشد جلبک متوقف میشه و جلبکها از بین میرند؟
2- احتیاجی به هرس کردن برگهائی که شدیدا دچارش شدن نیست؟
3- با توجه به اینکه سیفونینگ باید درمدت پریود کمتر انجام بشه آیا استفاده از داروهای تجاری (sera morena&sera algovec) فایده ای دارد؟
4- 30% سیفون در هر 5 روز چطوره؟
با تشکر
Romans
6 April 2008, 01:02 PM
3- با توجه به اینکه سیفونینگ باید درمدت پریود کمتر انجام بشه آیا استفاده از داروهای تجاری (sera morena&sera algovec) فایده ای دارد؟
4- 30% سیفون در هر 5 روز چطوره؟
با تشکر
سلام
جلبکها همیشه در محیط اکواریوم وجود دارند فقط شدت و ضعف انها متغییر است.
هرس کردن گیاهان باعث از بین رفتن انها میشود بهتره اینکار را نکنید.
استفاده از داروهای ضد جلبک مفید است ولی به علت سیفون مرتب اب و استفاده مکرر از این داروها ، اینکار توجیه اقتصادی ندارد.
با توجه به حجم اکواریوم و تعداد ماهیها بین 20 تا 30 درصد در هفته کفایت میکند.
Anoush
6 April 2008, 01:37 PM
سلام.
دوستان عزیز با توجه به شرایط تانک من که در بالا توضیح دادم و فرمایش آقای بابک به این نتیجه رسیدم که آکواریوم به دلیل سیفون نکردن مرتب و بالا رفتن فسفات آب دچار این نوع جلبک(green algae) شده و طبق توصیه آقای محسنی با عمل سیفونینگ مرتب میشه میزان فسفات رو پائین اورد.
حالا:
3- .......
4- .......
با تشکر
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم جناب محسنی باید اضافه کنم که جواب سوال های یک و دو بنظر من بستگی به نوع جلبک داره. و ممکنه که
1. جلبک ها از بین نرن و
2. مجبور بشید برگهای مبتلا را قطع کنید.
hooshmandpiran
6 April 2008, 02:40 PM
در تکمیل فرمایش دوست عزیزم جناب محسنی باید اضافه کنم که جواب سوال های یک و دو بنظر من بستگی به نوع جلبک داره. و ممکنه که
1. جلبک ها از بین نرن و
2. مجبور بشید برگهای مبتلا را قطع کنید.
سلام
نوع جلبک green algae است. آیا برگهای خوب میشند؟ چقدر زمان لازمه که بهبودی حاصل بشه؟
آیا کیت مخصوص سنجش فسفات در بازار هست؟
ممنون از راهنمائی شما/سال خوبی داشته باشید.
pedram_x2005
11 April 2008, 01:32 AM
دوستان لطف كنند و درمورد گياهاني كه به صورت سطحي روي شنها رو مي پوشونند وبه اصطلاح چمني نام دارند توضيح بدند ودر مورد طرز تهيه اون بنده رو راهنمايي بفرمايند.ممنون
شب خوش
http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/aquarium-pictures/files/4/9/3/9/filipe1_original.jpg
zeus13
14 April 2008, 01:12 AM
تو رو خدا راست میگه یه گیاه هست که تو بیشتر عکسای اکواریوم هستش مثل چمن کل تانک و گرفته کوتاه هم هست ولی برگاش مثل برگ لوبیا پهن از کجا میشه تهیش کرد؟ اگه کمک کنین :icon_exclممنون میشششششم
blackghost
14 April 2008, 01:49 AM
نمی دونم چرا ساژیتاری های من دارن می میرن !
کود سرا هم پای همشون هست شما توی چه شرایطی نگه می دارید که سالم می مونند؟
در ضمن دمای تانک 29
نور ابی و زرد
Anoush
14 April 2008, 03:01 PM
نمی دونم چرا ساژیتاری های من دارن می میرن !
کود سرا هم پای همشون هست شما توی چه شرایطی نگه می دارید که سالم می مونند؟
در ضمن دمای تانک 29
نور ابی و زرد
مبحث نور در اکواریوم رو مطالعه کردید؟ فکر میکنید نورتون مناسبه؟ میزان شن کف چقدر هست؟
blackghost
14 April 2008, 03:14 PM
مبحث نور در اکواریوم رو مطالعه کردید؟ فکر میکنید نورتون مناسبه؟ میزان شن کف چقدر هست؟
بله کاملا مطالعه کردم از بابت نور نمی تونم بگم کاملا مطمئنم ! چون احساس می کنم یکم زیاد باشه به همین دلیل ساعات روشنایی رو کم کردم
ولی بقیه گیاه ها رشد خوبی دارن مثل کریپتون و اکینو و گندمی در ضمن من ماسه بادی ریختم ولی ساژیتاریا رو توی گلدون با شن کاشتم به همراه کود
Anoush
14 April 2008, 04:58 PM
بله کاملا مطالعه کردم از بابت نور نمی تونم بگم کاملا مطمئنم ! چون احساس می کنم یکم زیاد باشه به همین دلیل ساعات روشنایی رو کم کردم
ولی بقیه گیاه ها رشد خوبی دارن مثل کریپتون و اکینو و گندمی در ضمن من ماسه بادی ریختم ولی ساژیتاریا رو توی گلدون با شن کاشتم به همراه کود
من هم ساژیتاریا رو در گلدان نگه میدارم با شن معمولی و کود (البته رنگ نور من ابی و زرد نیست و برای همین گفتم مبحث نور رو بخونید) ولی این مشکل رو ندارم.
عکس پائین ساژیتاریا همراه با گندمی در یک گلدان هست که ماه هاست در این گلدانند و بدون مشکل. البته ببخشید مقصود از گرفتن این عکس نشان دادن گیاه نبوده ولی چون برگها مشخص بودند و عکس تک از گیاه نداشتم این رو براتون قرار دادم
http://i32.tinypic.com/28luqs7.jpg
http://depositfiles.com/files/4735499 (http://depositfiles.com/files/4735499)
JBF
14 April 2008, 06:56 PM
به به بالاخره يه عكس از تانك دكتر رو ديديم . :162:
pedram_x2005
14 April 2008, 10:57 PM
دوستان لطف كنند و درمورد گياهاني كه به صورت سطحي روي شنها رو مي پوشونند وبه اصطلاح چمني نام دارند توضيح بدند ودر مورد طرز تهيه اون بنده رو راهنمايي بفرمايند.ممنون
شب خوش
http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/aquarium-pictures/files/4/9/3/9/filipe1_original.jpg
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
blackghost
14 April 2008, 11:54 PM
من هم ساژیتاریا رو در گلدان نگه میدارم با شن معمولی و کود (البته رنگ نور من ابی و زرد نیست و برای همین گفتم مبحث نور رو بخونید) ولی این مشکل رو ندارم.
عکس پائین ساژیتاریا همراه با گندمی در یک گلدان هست که ماه هاست در این گلدانند و بدون مشکل. البته ببخشید مقصود از گرفتن این عکس نشان دادن گیاه نبوده ولی چون برگها مشخص بودند و عکس تک از گیاه نداشتم این رو براتون قرار دادم
http://depositfiles.com/files/4735499 (http://depositfiles.com/files/4735499)
جناب انوش ممکنه در باره ی نور تانک خودتون توضیح بدید (البته قبلا گفتید که از 6 لامپ استفاده می کنید 5 تا سفید 1 زرد) الان هم از همین مجموعه استفاده می کنید ؟ رنگ ابی رو توصیه نمی کنید؟
چون طیف ابی و زرد تقریبا نور سفید رو ایجاد می کنند البته نه سفید یخی به همین علت به نظرم اومد که نور جذابی می شه قبلا از نور سفید و زرد استفاده می کردم ولی الان احساس می کنم دیسکس ها توی نور ابی رنگ هاشون درخشان تر و جذاب تر دیده می شه
با تشکر
در ضمن لئوپارد زیبایی دارید ...:icon_cool
blackghost
15 April 2008, 12:27 AM
ببخشید 2 تا پست می زنم یادم رفت بگم:
جناب انوش این گیاهی که به ساجیتاریا معروف شده همین گیاه مورد بحث اسم دیگه ای باید داشته باشه چون توی کاتالوگ سرا یه گیاه دیگه رو به عنوان ساجیتاریا معرفی کرده که هیچ شباهتی به گیاهی که ما به این اسم
می شناسیم نداره!!!
Anoush
15 April 2008, 11:05 AM
به به بالاخره يه عكس از تانك دكتر رو ديديم . :162:
من که تو تاپیک قبلی البوم عکس و ماهی اونقدر عکس گذاشتم که فکر میکنم دیگه حال همه از دیدن تانک من بهم میخوره!
یه سری اونجا بزن دیگه اینجوری ذوق زده نمیشی.
Anoush
15 April 2008, 11:16 AM
جناب انوش ممکنه در باره ی نور تانک خودتون توضیح بدید (البته قبلا گفتید که از 6 لامپ استفاده می کنید 5 تا سفید 1 زرد) الان هم از همین مجموعه استفاده می کنید ؟ رنگ ابی رو توصیه نمی کنید؟
چون طیف ابی و زرد تقریبا نور سفید رو ایجاد می کنند البته نه سفید یخی به همین علت به نظرم اومد که نور جذابی می شه قبلا از نور سفید و زرد استفاده می کردم ولی الان احساس می کنم دیسکس ها توی نور ابی رنگ هاشون درخشان تر و جذاب تر دیده می شه
با تشکر
در ضمن لئوپارد زیبایی دارید ...:icon_cool
من الان از دو مهتابی 120 سانتی Flora ساخت کارخانه Osram استفاده میکنم به مدت ده ساعت در شبانه روز.این نور ته رنگ صورتی تا بنفش کمرنگ در اکواریوم ایجاد میکنه و هم زیباست و هم مناسب.
قبلا هم در مبحث نور عرض کردم بهترین جلوه رنگ ماهی در لامپ هایی با CRI نزدیک به 100 دیده میشه. که این لامپ ها(مهتابی ها- فلورسنت)خیلی کم تولید میشن و برای مصارف خاص هستند و طبعا براحتی در ایران گیر نمیان.
در این گلدان از Tetra Stick بعنوان کود استفاده میکنم.
تزریق CO2 رو هم مدتی هست که برای ازمایش و مقایسه قطع کرده ام.
ببخشید 2 تا پست می زنم یادم رفت بگم:
جناب انوش این گیاهی که به ساجیتاریا معروف شده همین گیاه مورد بحث اسم دیگه ای باید داشته باشه چون توی کاتالوگ سرا یه گیاه دیگه رو به عنوان ساجیتاریا معرفی کرده که هیچ شباهتی به گیاهی که ما به این اسم
می شناسیم نداره!!! والله من اسامی زیاد یادم نمیمونه ولی فکر کنم اسمی که جناب Mick میگن قطعا درست نیست.
از لئوپارد هم اگر خوشتون اومده دستور بدید تقدیم میکنم.
ارادتمند
Anoush
15 April 2008, 12:58 PM
این اسم رو سرچ کنید و عکس هاشو ببینید من فکر میکنم گیاه مورد نظر همین باشه.
Echinodorus amazonicus یا Amazon Sword (شمشیر امازون!!!)
http://i32.tinypic.com/xolg7k.jpg
اونی که اقای Mick میگن توی عکس پائینی سمت راست اکواریوم من،( گوشه پائینی ) قابل دیدنه:
http://i30.tinypic.com/175r44.jpg
اگر دقت کنید فرم برگها متفاوته و در جاوا برگها کمی چروک هستند و مثل سرخس ها هستند.
blackghost
16 April 2008, 01:33 AM
جناب انوش این طور که متوجه شدم شما از تک رنگ صورتی استفاده می کنید بدون ترکیب با رنگ های دیگه ایده ی جالبیه!! برای یه تانک 80 یه تک رنگ صورتی بگیرم کافیه؟
این گیاه هم که فرمودید به dwarf amazon swordplant شناخته می شه که به گیاهی که به اسم ساژیتاریا می شناسیم شباهت بیشتری داره تا java fern
دمای پیشنهادی برای گیاه Dwarf amazon swordplant
22-28 درجه سانتیگراد
نیمه روشن
رشد بسیار ارومی هم داره
از لطف شما بابت جواب و لئوپارد زیباتون ممنون:icon_cool
Anoush
16 April 2008, 03:10 PM
جناب انوش این طور که متوجه شدم شما از تک رنگ صورتی استفاده می کنید بدون ترکیب با رنگ های دیگه ایده ی جالبیه!! برای یه تانک 80 یه تک رنگ صورتی بگیرم کافیه؟
این گیاه هم که فرمودید به dwarf amazon swordplant شناخته می شه که به گیاهی که به اسم ساژیتاریا می شناسیم شباهت بیشتری داره تا java fern
دمای پیشنهادی برای گیاه Dwarf amazon swordplant
22-28 درجه سانتیگراد
نیمه روشن
رشد بسیار ارومی هم داره
از لطف شما بابت جواب و لئوپارد زیباتون ممنون:icon_cool
اگر مشخصاتش مانند همون Flora ساخت Osram باشه من فکر میکنم کافیه.
الفبا
17 April 2008, 08:38 PM
اگه میشه منو در مورد گیاه گندمی راهنمایی کنید ممنون می شم
soli_aqua
17 April 2008, 09:27 PM
در چه مورد گیاه:؟؟؟؟؟بعد از اون در این تاپیک در مورد این گیاه توضیح داده شده اما یه جقل مینویسیم.....این گیاه رو در کنار کریپتون نباید کاشت و با آب تغریبا" ساکن رشد خوبی ندارد (جلوی فیلتر و اینا نکارید)آنرا میتوانی با ماهیان آرام مثل دیسکس و آنجل و انواع تتراها نگه دارید که کاری به کار گیاه ندارند..
blackghost
18 April 2008, 01:22 AM
اگر مشخصاتش مانند همون Flora ساخت Osram باشه من فکر میکنم کافیه.
جناب انوش من امروز لاله زار رو زیرو رو کردم مغازه های کمی flora داشتند خیلی ها هم اصلا نمی دونستند flora چی هست!!
این طور که فهمیدم فلورسنت های flora برای گیاهان طبیعی مخصوصا توی پارک ها استفاده می شه مغازه دار ها تعجب می کردند که من برای اکواریم این نوع فلورسنت رو می خوام چون مدعی بودند که توانایی پخش نور خیلی کمی نسبت به مهتابی های زیر کابینتی دارند ولی نور خیلی طبیعی تری نسبت به زیر کابینتی ها دارند نور صورتی هم که فعلا توی بازار نیست ...
payam64
23 April 2008, 02:54 PM
سلام
کسی تاحالا از شنهای مخصوص گیاه شرکت سرا به نام floredepot که تو سطل هستش است استفاده کرده؟ تو سرحالی گیاه واقعا تاثیر داره؟
در ضمن قیمتش چنده؟ امروز تو نواب دیدم یادم رفت قیمت کنم
blackghost
24 April 2008, 01:45 AM
سلام
کسی تاحالا از شنهای مخصوص گیاه شرکت سرا به نام floredepot که تو سطل هستش است استفاده کرده؟ تو سرحالی گیاه واقعا تاثیر داره؟
در ضمن قیمتش چنده؟ امروز تو نواب دیدم یادم رفت قیمت کنم
من استفاده کردم تاثیرش هم اگر با نور مناسب و شن مناسب همراه بشه خودش رو نشون می ده چند پست بالاتر گفتم که با وجود این کود ساجیتاریا(قرار شد بگیم amazon sword ) در حال خراب شدن هست
کریپتون و اکینو رشد خوبی با این کود داشتند فراموش نکنید که گیاه هاتون رو حتما توی گلدون بکارید :icon_cool
Anoush
24 April 2008, 11:19 AM
جناب انوش من امروز لاله زار رو زیرو رو کردم مغازه های کمی flora داشتند خیلی ها هم اصلا نمی دونستند flora چی هست!!
این طور که فهمیدم فلورسنت های flora برای گیاهان طبیعی مخصوصا توی پارک ها استفاده می شه مغازه دار ها تعجب می کردند که من برای اکواریم این نوع فلورسنت رو می خوام چون مدعی بودند که توانایی پخش نور خیلی کمی نسبت به مهتابی های زیر کابینتی دارند ولی نور خیلی طبیعی تری نسبت به زیر کابینتی ها دارند نور صورتی هم که فعلا توی بازار نیست ...
سلام عزیز، خوشحالم که پیگیر بودید.
خیابان لاله زار بالاتر از منوچهری که تشریف ببرید پاساژی هست بنام سبحان.
درست نبش شمالی پاساژ نمایندگی اسرام هست اقای "شهرابی" تلفن 66716984 حالا ممکنه ایشون تشریف نداشته باشند ولی این اقای شهرابی بسیار ادم دوست داشتنی هست و وقتی با هم بحث نور رو میکردیم بدون اینکه لاف دانش بزنند فهمیدند دنبال چه هستیم (البته چند نفر بودیم که فعل جمع استفاده میکنم) و این مهتابی رو از انبار سوال کردند و برای ما اوردند.
تلفن کنید بپرسید اگر داشتند براتون با پیک هم میفرستند.
زهرا اخوت
29 April 2008, 01:14 PM
سلام من يه گياهي مي خوام كه كف آكواريوم رو بپوشونه و راحت هم نگهداري بشه الان توي آكواريومم يه بوته 10 برگي كريپتون دارم آيا كسي از اين گياه سراغ داره كه تو ايران هم باشه در ضمن من چند تا گندمي داشتم ولي گوپي ها اونا رو خوردن مگه گوپي مي تونه اين گياه ها رو بخوره
B@B@K
29 April 2008, 01:31 PM
سلام من يه گياهي مي خوام كه كف آكواريوم رو بپوشونه و راحت هم نگهداري بشه الان توي آكواريومم يه بوته 10 برگي كريپتون دارم آيا كسي از اين گياه سراغ داره كه تو ايران هم باشه در ضمن من چند تا گندمي داشتم ولي گوپي ها اونا رو خوردن مگه گوپي مي تونه اين گياه ها رو بخوره
سلام ازون گياه هنوز تو ايران نيومده اگر هم اومده باشه تو مغازه ها نيست
بله گندمي را خيلي از ماهيها دوست دارند
زهرا اخوت
29 April 2008, 03:55 PM
من شرمندم ولي اين گياه رو از تايلند آورده بود از كرج هم خريدم و هر بوته 3500 تو مان اگه شما ميگيد اين نيست پس آيا همون كريپتونه؟
B@B@K
29 April 2008, 08:13 PM
من شرمندم ولي اين گياه رو از تايلند آورده بود از كرج هم خريدم و هر بوته 3500 تو مان اگه شما ميگيد اين نيست پس آيا همون كريپتونه؟
سلام اگر ممكن هست عكس آنرا قرار دهيد تا اگر هموني باشه كه من فكر ميكنم و مثل چمن روي سطح شن را ميپوشونه بياييم كرج بخريم اگر كريپتون مد نظرتون هست كه اون سطح پاييني تانك را نميپوشونه
زهرا اخوت
30 April 2008, 02:23 PM
سلام من فكر كنم سوالم رو بد پرسيدم درسته اون گياهي كه كف رومي پوشونه در ايران نيست يا خيلي كمه من اسم اون گياهي رو خواستم كه برگهاي مواج داره و مانند سرخس پشت برگها دانه هاي ريزي مثل هاگ وجود داره اگه مي شه در مورد اين گياه برام توضيح بدين در ضمن من نمي دونم چه طور ميتونم عكس بذارم و گرنه حتما عكسش رو ميذاشتم
dash mori
2 May 2008, 02:46 AM
سلام
آقا این گیاه طبیعی که کف آکواریوم رو مثل چمن سبز می کنه چیه؟
B@B@K
2 May 2008, 08:42 AM
سلام
آقا این گیاه طبیعی که کف آکواریوم رو مثل چمن سبز می کنه چیه؟
يه چيز تو اين مايه ها
http://i31.tinypic.com/2njm3de.jpg
B@B@K
2 May 2008, 08:47 AM
سلام من فكر كنم سوالم رو بد پرسيدم درسته اون گياهي كه كف رومي پوشونه در ايران نيست يا خيلي كمه من اسم اون گياهي رو خواستم كه برگهاي مواج داره و مانند سرخس پشت برگها دانه هاي ريزي مثل هاگ وجود داره اگه مي شه در مورد اين گياه برام توضيح بدين در ضمن من نمي دونم چه طور ميتونم عكس بذارم و گرنه حتما عكسش رو ميذاشتم
سلام شايد منظورتون همون كريپتون باشه كه دوستان توضيحات زيادي در موردش دادند واز قيمتش هم پيداست همون هست در ضمن يك سرچ انجام دهيد كلي مطلب در موردش پيدا ميكنيد در شمال ايران هم پرورش داده ميشه و به تهران و ساير نقاط فرستاده ميشه البته اگر واقعا منظورتون كريپتون باشه
dash mori
4 May 2008, 04:08 PM
دوست عزیز بابک جان
منظور من اینکه اسمش چی هست ؟
قیمتش چند هست ؟
آیا تو ایران هست؟
B@B@K
4 May 2008, 11:21 PM
دوست عزیز بابک جان
منظور من اینکه اسمش چی هست ؟
قیمتش چند هست ؟
آیا تو ایران هست؟
من تو مغازه ها نديدم ولي خيلي ساده هست يك سرچ در اينترنت وروبروشدن با جواب:icon_surp
ولي فكر كنم يه مدلشriccia fluitansباشه مثل اين:
http://i28.tinypic.com/o5up9k.jpg
زهرا اخوت
5 May 2008, 08:21 AM
سلام من براي آكواريومم از نور تك رنگ كه به آبي و بنفش مي زنه استفاده مي كنم آ يا خوبه مهتابيش هم از اين مارك چيني ها هستش لطفا راهنمايي كنيد در ضمن اون گياه هم كريپتون نبود و سرخس جاوه نام داشت حالا اگر شرايط رشدش رو مي دونيد بگيد ممنون
زهرا اخوت
5 May 2008, 08:33 PM
سلام توي كرج آكواريومي كه من ازش خريد ميكنم هفته بعد داره ميره تايلند و قرار شده كه بهش سفارش گياه ريسه يا هموني كه كف آكواريوم رو كامل مي پوشونه برام بياره اگه آورد قيمت و نحوه خريدش رو براتون ميزنم
Anoush
11 May 2008, 01:36 PM
دکتر جان ضمن تشکر از زحمات شما و وقتی که برای این منظور صرف می کنی ، در مورد Black Beard Algae من شنیدم که یکی از دلایل اصلی اون کمبود co2 در آبه . و علاجش هم ریختن 1 میلی لیتر وایتکس به ازای هر 5 لیتر آب اکواریوم و کم کردن نور است .
سوالم اینه که آیا این موضوع در تانکی که co2 injection نداشتید رخ داده ؟ و آیا ریختن آب اکسیژنه در زمانیکه ماهی در آب است صحیحه یا باید ماهی را بیرون آورد ؟
با سلام،
خیلی از سایت ها یکی از راههای علاج رو تزریقCO2 عنوان میکنند که به نظر من درست نیست و تنظیم نور فاکتور مهم تری هست.
بخاطر داشته باشید که وایتکس یا هیپوکلریت سدیم با اب اکسیژنه یاH2O2 متفاوت هستند و ریختن وایتکس حتی به میزان کم در اب اکواریوم سبب مرگ ماهی های شما میشه. و بهتره حتی بقایای وایتکس هم با داروی ضد کلر ی که برای اب استفاده میکنید (با دو برابر دوز معمول) خنثی بشه. این ریختن یک میلی لیتر در 5 لیتر رو من نمیدونم از کجا خوندید ولی از همین الان خدمتتون عرض کنم اگر رفرنستون باز هم اقای واتلی هست مطمئن باشید اراجیف گفته اند. باور نمیکنید میتونید امتحان بفرمائید.
ریختن اب اکسیژنه یا پر اکسید هیدروژن در اب اکواریوم سبب ازدیاد اکسیژن در اب میشه و مفیده ولی باید در نظر داشت که این ماده به دلیل ازاد کردن اکسیژن نوزاد شدیدا سوزاننده هست و ممکنه باعث سوختگی شیمیایی در ماهی های شما بشه پس نظر شخصی من اینه که از مصرف اون چشم پوشی بشه بهتره چون دوز مصرفی اون در اب اکواریوم باید کنترل شدیدی بشه.
حتی پربرات سدیم که میزان کمتری اکسیژن ازاد میکنه بازهم ممکنه سبب سوختگی بشه و اگر اشتباه نکنم شرکت سرا در ماده اکتو پور Ectopur فقط یک گرم در صد گرم از محصولش از سدیم پر برات استفاده میکنه که باز شما پنج گرم از محصول نهایی رو در پنجاه لیتر اب اکواریوم حل خواهید کرد پس ببینید میزان مصرف این ماده چقدر کمه.
پیروز باشید
Farbod.E
20 May 2008, 11:58 PM
میبخشید که بی اجازه وارد حریم دوستان عزیز شدم !
همواره دورادور به بخش پر محتوا و دیدنی آکواریوم سر میزنم و عکسها و مطالب زیبایتان را مشاهده میکنم !
الان کتاب جالبی به چشمم خورد که تصمیم گرفتم برای عزیزان قرار بدم .
از اون جایی که چندان با تاپیکهای شما آشنایی ندارم امیدوارم تکراری نباشد.
http://i32.tinypic.com/dqoc5s.jpg
Encyclopedia of Aquarium Plants
Barron's Educational Series | 2003-04 | ISBN: 0764155210 | 208 pages | PDF | 186 MB
Volume 1 (http://www.filefactory.com/file/d30dd5/)
Volume 2 (http://www.filefactory.com/file/ddc132/)
Volume 3 (http://www.filefactory.com/file/61d8e4/)
Volume 4 (http://www.filefactory.com/file/d0e15f/)
موفق باشید:icon_cool
farzin2000
22 May 2008, 06:06 PM
سلام بر همه دوستان
این سایتو من خیلی دوست دارم و افتخار میکنم که در بین اساتید و کاربران حرفه ای اطلاعات ردو بدل میکنم
امروز یک گیاهی رو مخواهم بهتون معرفی کنم که اکثرا در گلخونه هاتون یا در بیشتر محیطها ی بیرون دیدید البته اسمشو نمیدونم ولی میپرسم و بهتون میگم میتونیم خودمون هم روش اسم بگذاریم چون باید تقریبا قبول کنیم که این گیاه مانند آنابیاس نانا خاصیت دوزیستی دارد این گیاهرو اگر من اشتباه نکنم الان حدوده 7 ماهی هست که من این گیاهرو در داخل آکواریومم دارم خیلی از گیاهان هستند که خاصیت دوزیستی دارند که ما ناآگاه هستیم حالا این یک نمونه نادرش هست که خوشبختانه خیلی هم در دست هست من این گیاهرو از گلخونه خونمون قلمه زدم بنحوی که ساقه براحتی شکسته شد و اماده کاشت برای ریشه زدن بود ( شکل گیاه مذکور)
http://img30.picoodle.com/img/img30/4/5/22/f_bargim_eb6935b.jpg
این گیاه با مقاومتی که در داخل آب از خود نشان داد واقعا برای من جالب بود یک حدسی رو که من میتونیم بزنم اولین نشانه ظاهری این گیاه تغییر رنگ برگهای اون بود که فکر نمیکنم از کمبود اهن یا ازت باشد زیرا بایستی در آتیه به زوال میرفت این تغییر رنگ بیشتر بخاطره منطبق شدن گیاه با محیط داخل آب میباشد البته اگر استدلال من اشتباه نباشد یعنی رنگ برگهای گیاه پرنگ بود و کمی به رنگ سبز روشن درامد
اگر دیده باشید انواع مختلفی این گیاه دارد که هم دارای ساقه های کوتاه و هم دارای ساقه های بلند من نوع ساقه بلند آنرا انتخاب کردم . یک مقاومت بینظیر ازین گیاه سبب شد که بتواند در رقابت با گیاه کریپتون از لحاظ مقاومت در برابر شرایط نامتعادل پیروز شود زیرا این گیاه در جائی قرار داشت که نور کمتر بدونه استفاده از نور خورشید و بدونه استفاده از کود البته من در اکواریومم بهیچ وجه از کود های آکوارومی استفاده نکردم و تعویض آب و نور خورشید عامل نگدارنده گیاهان من بود و کمی هم رسیدگی جزئی
یک مشکل بزرک این گیاه کثیف شدن تند به تند برگهای این گیاه است که بیشتر از غذای خشک و تجریه آنها در آب با قطع غذای خشک این مشکل برطرف شد ! البته من از هر چند گاهی برگهای گیاه را با ابری بسیار نرم و با حرکت آهسته آنرا تمیز میکنم که فتوسنتز گیاه دچار مشکل نشود
از لحاظ سازگاری هم با ماهیان بسیار عالی هست در عکس بالا دم دیسکاس رو میبیند که در عکس هست حتی در آکواریوم 30 تا 40 لیتر هم نسبت به امراض احتمالی سرایت کننده به ماهیان هم تست کردم که آزمایش با موفقیت بوده و حتی پارو ازین هم فراتر گذاشتم و گاز هم زدم :icon_arroنور زیاد که تشعشع آن به زیره1000 فوتوکندل برسد برای این گیاه مناسب هست ولی در نوره بالا هم رشد بدی ندارد
جایگزینی این گیاه از ان لحاظ که بتوان این گیاه را در کدام دسته گیاهان آبزی جای داد کمی مشکل هست ولی میتوان گفت یک گیاه ساقوی است که گیاه از طریق باز شدن ساقه ها شروع به تکثیر میکند در شکل بالا گیاه یک پاجوش مشتی هم زده البته الان سه تا شده که پشتش به دوربین خجالت کشید اخه:icon_arro
http://img30.picoodle.com/img/img30/4/5/22/f_IMG0160m_3948b95.jpg
نور خورشید یعنی همه چیز
soli_aqua
22 May 2008, 09:16 PM
سلام توي كرج آكواريومي كه من ازش خريد ميكنم هفته بعد داره ميره تايلند و قرار شده كه بهش سفارش گياه ريسه يا هموني كه كف آكواريوم رو كامل مي پوشونه برام بياره اگه آورد قيمت و نحوه خريدش رو براتون ميزنم
سلام .....شما از کدوم آکواریومی تو کرج خرید میکنی؟؟؟؟؟:confused::eek:(آکواریوم ترانزیتی)فکر کنم دنیای آکواریوم تو خیابان امیری باشه درسته؟..
چون من هم عاشق کاشتن گیاهم ..دوست دارم از این گیاهی که معرفی کردین داشته باشم.
زهرا اخوت
25 May 2008, 09:51 AM
سلام .....شما از کدوم آکواریومی تو کرج خرید میکنی؟؟؟؟؟:confused::eek:(آکواریوم ترانزیتی)فکر کنم دنیای آکواریوم تو خیابان امیری باشه درسته؟..
چون من هم عاشق کاشتن گیاهم ..دوست دارم از این گیاهی که معرفی کردین داشته باشم.
سلام من از شعبه دو خريد ميكنم تازگي نرفتم سر بزنم ببينم آورده يا نه ولي بهم گفت كه گرون در مياد اگه شما رفتين ازش سوال كنيد يه آقاي خيلي هيكلي به اسم رضا اينو به من گفت اگه خواستين باهاش صحبت كنيد و ببينيد كه سفارش رو قبول ميكنه يا نه
زهرا اخوت
25 May 2008, 10:22 AM
سلام بر همه دوستان
امروز یک گیاهی رو میخواهم بهتون معرفی کنم که اکثرا در گلخونه هاتون یا در بیشتر محیطها ی بیرون دیدید البته اسمشو نمیدونم ولی میپرسم و بهتون میگم .......
..........
..........
سلام در جواب آقاي فرزين بايد بگم كه اسم اين گياه آگلونما هست و نام فارسي اصيلش نخ درخشان اين گياه از خانواذه آراسه است وطول آن 12 تا 15 سانتيمتر مي باشد مقاومت خوبي در برابر خشكي و سايه دارد حرارت مطلوب براي اين گياه 24 درجه است و تا 10 درجه را نيزبه خوبي تحمل مي كند شايد اين گياه در آب دوام آورده باشد ولي دردرازمدت دچار آسيب ميشود مخصوصا بادماي بالا درآكواريوم
FARAVAHAR
16 June 2008, 10:52 AM
سلام خدمت دوستان خوب عاشق طبیعت
من با امروز 4 روز هست که توی تانکم آب ریختم و در حال طی کردن سیکل ازت هستم.
دیروز به یه مشکل برخوردم که یه کوچولو منو ترسونده...
اول این عکس رو ببینید:
http://i26.tinypic.com/350tfk9.jpg
برگها از نوک و اطراف حالت سوخته پیدا کرده
و این یکی:
http://i25.tinypic.com/351e253.jpg
همین طور که ملاحظه میفرمایید توی این یکی عکس گیاه برگ سیبی(امیدوارم اسمش رو درست گفته باشم ) از حالت طبیعی داره خارج میشه و لکه ای که روش ملاحظه میکنید حالت پخته شدن رو داره!!!
گندمی ها قهوه ای رنگ شدن و در حال له شدن و برگهای جوان کریپتون هم زرد شدن.
از اونجایی که هنوز سیکل ازت من طی نشده آیا این رفتار ها از این گیاهان طبیعی هست؟
اگه هست که من تا گذروندن سیکل باید شاهد از بین رفتن گیاهام باشم که خیلی سخته. مگه نه؟؟؟
اگر نیست چه راه حلی پیشنهاد میکنید.
در ضمن برای تکمیل کردن عرایضم خدمت دوستان عرض کنم که دما بین 28 و 29 هست
تانک من حدوداٌ 200 لیتر گنجایش داره
100طول
40عرض
50ارتفاع
از 3 عدد لامپ کم مصرف برای نور دهی استفاده میکنم. 2عدد مهتابی و یک آفتابی
از کود جامد تترا برای گیاهام استفاده کردم
امروز هم 20% آب رو سیفون کردم
منتظر راهنمایی دوستان و اساتید هستم
در پناه اهورا مزدا
FARAVAHAR
19 June 2008, 05:56 PM
کسی نیست جواب منرو بده؟؟؟
همه گیاهام دارن از بین میرن :icon_redf
abbass11
20 June 2008, 12:47 AM
به من گفته بودن برای ضد عفونی کردن گیاه از محلول پرمنگنات پتاسیم و آب باید استفاده کرد منم این کارو با گندمی بیچارم کردم وگیاه نازنینم نابود شد
آیا درست به من گفتن یا من اشتباه این کارو انجام دادم
Anoush
21 June 2008, 01:55 PM
سلام خدمت دوستان خوب عاشق طبیعت
من با امروز 4 روز هست که توی تانکم آب ریختم و در حال طی کردن سیکل ازت هستم.
دیروز به یه مشکل برخوردم که یه کوچولو منو ترسونده...
100طول
40عرض
50ارتفاع
از 3 عدد لامپ کم مصرف برای نور دهی استفاده میکنم. 2عدد مهتابی و یک آفتابی
از کود جامد تترا برای گیاهام استفاده کردم
امروز هم 20% آب رو سیفون کردم
منتظر راهنمایی دوستان و اساتید هستم
در پناه اهورا مزدا
سلام عزیز،روشکنیک، خوش امدید.
شما گیاهانتون رو با چی ضد عفونی کردید و چه مدت؟ اگر اصلا ضد عفونی نکردید، قبل از کاشتن انها شرایط بدی مثل دمای بالا نداشتند؟
"قبل از طی شدن سیکل ازت هیچ دارویی به اب تانک اضافه نکنید" چند بار باید گفت؟
شما هنوز گیاه نکاشته کود جامد به گیاهاتون میدید؟ کود نباید بدید تا سیکل ازت طی بشه.
کسی نیست جواب منرو بده؟؟؟
همه گیاهام دارن از بین میرن :icon_redf
در گرفتن پاسخ سعی کنید صبور باشید، البته با مصرف کود قبل از اتمام سیکل ازت فکر میکنم اصلا صبور نیستید.
به من گفته بودن برای ضد عفونی کردن گیاه از محلول پرمنگنات پتاسیم و آب باید استفاده کرد منم این کارو با گندمی بیچارم کردم وگیاه نازنینم نابود شد
آیا درست به من گفتن یا من اشتباه این کارو انجام دادم
به شما درست گفتن ولی شما از پرمنگنات پتاسیم درست استفاده نکردید.
moh@mm@d reza
22 June 2008, 03:20 PM
سلام بر همه دوستان
این سایتو من خیلی دوست دارم و افتخار میکنم که در بین اساتید و کاربران حرفه ای اطلاعات ردو بدل میکنم
امروز یک گیاهی رو مخواهم بهتون معرفی کنم که اکثرا در گلخونه هاتون یا در بیشتر محیطها ی بیرون دیدید البته اسمشو نمیدونم ولی میپرسم و بهتون میگم میتونیم خودمون هم روش اسم بگذاریم چون باید تقریبا قبول کنیم که این گیاه مانند آنابیاس نانا خاصیت دوزیستی دارد این گیاهرو اگر من اشتباه نکنم الان حدوده 7 ماهی هست که من این گیاهرو در داخل آکواریومم دارم خیلی از گیاهان هستند که خاصیت دوزیستی دارند که ما ناآگاه هستیم حالا این یک نمونه نادرش هست که خوشبختانه خیلی هم در دست هست من این گیاهرو از گلخونه خونمون قلمه زدم بنحوی که ساقه براحتی شکسته شد و اماده کاشت برای ریشه زدن بود ( شکل گیاه مذکور)
این گیاه با مقاومتی که در داخل آب از خود نشان داد واقعا برای من جالب بود یک حدسی رو که من میتونیم بزنم اولین نشانه ظاهری این گیاه تغییر رنگ برگهای اون بود که فکر نمیکنم از کمبود اهن یا ازت باشد زیرا بایستی در آتیه به زوال میرفت این تغییر رنگ بیشتر بخاطره منطبق شدن گیاه با محیط داخل آب میباشد البته اگر استدلال من اشتباه نباشد یعنی رنگ برگهای گیاه پرنگ بود و کمی به رنگ سبز روشن درامد
اگر دیده باشید انواع مختلفی این گیاه دارد که هم دارای ساقه های کوتاه و هم دارای ساقه های بلند من نوع ساقه بلند آنرا انتخاب کردم . یک مقاومت بینظیر ازین گیاه سبب شد که بتواند در رقابت با گیاه کریپتون از لحاظ مقاومت در برابر شرایط نامتعادل پیروز شود زیرا این گیاه در جائی قرار داشت که نور کمتر بدونه استفاده از نور خورشید و بدونه استفاده از کود البته من در اکواریومم بهیچ وجه از کود های آکوارومی استفاده نکردم و تعویض آب و نور خورشید عامل نگدارنده گیاهان من بود و کمی هم رسیدگی جزئی
یک مشکل بزرک این گیاه کثیف شدن تند به تند برگهای این گیاه است که بیشتر از غذای خشک و تجریه آنها در آب با قطع غذای خشک این مشکل برطرف شد ! البته من از هر چند گاهی برگهای گیاه را با ابری بسیار نرم و با حرکت آهسته آنرا تمیز میکنم که فتوسنتز گیاه دچار مشکل نشود
از لحاظ سازگاری هم با ماهیان بسیار عالی هست در عکس بالا دم دیسکاس رو میبیند که در عکس هست حتی در آکواریوم 30 تا 40 لیتر هم نسبت به امراض احتمالی سرایت کننده به ماهیان هم تست کردم که آزمایش با موفقیت بوده و حتی پارو ازین هم فراتر گذاشتم و گاز هم زدم :icon_arroنور زیاد که تشعشع آن به زیره1000 فوتوکندل برسد برای این گیاه مناسب هست ولی در نوره بالا هم رشد بدی ندارد
جایگزینی این گیاه از ان لحاظ که بتوان این گیاه را در کدام دسته گیاهان آبزی جای داد کمی مشکل هست ولی میتوان گفت یک گیاه ساقوی است که گیاه از طریق باز شدن ساقه ها شروع به تکثیر میکند در شکل بالا گیاه یک پاجوش مشتی هم زده البته الان سه تا شده که پشتش به دوربین خجالت کشید اخه:icon_arro
نور خورشید یعنی همه چیز
سلام
مي شه بفرماييد چند وقته كه اين گياه رو توي تانكتون قرار داديد؟در حال حاظر وضعيتش از نظر رشد و پوسيدگي چجوريه؟
JBF
23 June 2008, 07:42 AM
سلام
مي شه بفرماييد چند وقته كه اين گياه رو توي تانكتون قرار داديد؟در حال حاظر وضعيتش از نظر رشد و پوسيدگي چجوريه؟
رئيس گفته كه 7 ماهه توي تانكشه :icon_arro
moh@mm@d reza
23 June 2008, 03:37 PM
نديده بودم:icon_arro ولي بيشتر روي سوالم به روند رشدشه چون دوست ديگري گفته كه اين گياه درسته كه مقاومه ولي تو دراز مدت اسيب مي بينه!مخصوصا تو دماي بالا!! حالا مي خوام بدونم تو تانك فرزين سير رشدش صعوديه يا نزولي!
ali2585
24 June 2008, 02:47 PM
سلام
من یه کریپتون تو تانکم دارم. چند وقته که جوونه میزنه و برگاش در میان ولی بیشتر از 2سانت رشد نمی کنن کسی میدونه چرا؟
komiser185
30 July 2008, 07:42 PM
سلام،الاون alaun رو از جور مغازه هایی میتونم تهیه کنم،پر منگنات رو چطور؟
arash_ga
30 July 2008, 08:04 PM
اینجور که من در مطالب شما خواندم گیاهان در محیط آکواریوم به دلیل دمای بالا که مناسب ماهیها هست به مرور خراب می شوند من دیسکس دارم آیا میشه دمای آب را 27-28 نگه دارم تا گیاهانم خراب نشود .از تمام گیاهان موجود در بازار دارم
soli_aqua
30 July 2008, 10:35 PM
چرا نمیشه!
abbass11
31 July 2008, 12:26 AM
سلام
دوستان گفته بودند برای از بین بردن تخم حلزون وکلا ضد عفونی کردن گیاهان میشه از محلول پرمنگنات استفاده کرد
منم همین کار رو واسه گیاه گندمی انجام دادم ولی متاسفانه بعد از چند دقیقه که گیاهم رو از داخل محلول در آوردم دیدم گیاه در به در نابود شه و تمام برگاش خراب شده و حالت گندیدگی پیدا کرده
دلیلش چیه ؟
Romans
31 July 2008, 08:41 AM
اینجور که من در مطالب شما خواندم گیاهان در محیط آکواریوم به دلیل دمای بالا که مناسب ماهیها هست به مرور خراب می شوند من دیسکس دارم آیا میشه دمای آب را 27-28 نگه دارم تا گیاهانم خراب نشود .از تمام گیاهان موجود در بازار دارم
سلام
بهترین دما برای نگهداری دیسکس 29 تا 30 درجه میباشد که اکثر گیاهان موجود تحمل این دما را ندارند و به مرور از بین میروند.
Romans
31 July 2008, 08:48 AM
سلام
دوستان گفته بودند برای از بین بردن تخم حلزون وکلا ضد عفونی کردن گیاهان میشه از محلول پرمنگنات استفاده کرد
منم همین کار رو واسه گیاه گندمی انجام دادم ولی متاسفانه بعد از چند دقیقه که گیاهم رو از داخل محلول در آوردم دیدم گیاه در به در نابود شه و تمام برگاش خراب شده و حالت گندیدگی پیدا کرده
دلیلش چیه ؟
سلام
استفاده از پرمنگنات به دقت بالایی نیاز دارد و اگر با دوز مناسب استفاده نشود به ماهی و گیاهان اسیب جدی وارد میکند.
شما از چه دوزی استفاده کردین؟
arash_ga
8 August 2008, 09:07 PM
:icon_cry:کمک
من با خزه ها تو آکواریومم مشکل دارم از نور مهتابی استفده میکنم و آکواریومم از پنجره فاصله داره.گباهام از این خزه های ریش ریش میگیرند و من هر دو هفته هم سیفون میکنم و 6 دی*** دارم و 1 کت فیش چه طور میتونم باهاشون مقابله کنم ممنون از راهنمائیها و زحماتتون:icon_surp
Anoush
9 August 2008, 12:27 PM
:icon_cry:کمک
من با خزه ها تو آکواریومم مشکل دارم از نور مهتابی استفده میکنم و آکواریومم از پنجره فاصله داره.گباهام از این خزه های ریش ریش میگیرند و من هر دو هفته هم سیفون میکنم و 6 دی*** دارم و 1 کت فیش چه طور میتونم باهاشون مقابله کنم ممنون از راهنمائیها و زحماتتون:icon_surp
سلام عزیزم
خوش امدی.
برای دید بهتر به مشکلتون پیشنهاد میکنم مباحث نور در اکواریوم و همین تاپیک رو مرور بفرمائید.
تا بدونید چه فاکتور هایی موجب بوجود امدن این خزه میشن.
برای رهایی از شر این خزه (البته بعد از تنظیم نور و فاکتور های اب اکواریوم) میتونید ازیک مسواک کمک بگیرید و با پیچیدن خزه ها بدور اون و کندن انها میزان اون رو کم کنید.
کت فیش سیامی و پوزه خرگوشی هم در جلوگیری از بوجود امدن این خزه کمک زیادی میکنند.
پیروز باشید
FARAVAHAR
11 August 2008, 11:20 PM
سلام
بهترین دما برای نگهداری دی*** 29 تا 30 درجه میباشد که اکثر گیاهان موجود تحمل این دما را ندارند و به مرور از بین میروند.
من از کریپتون،گندمی و یه گیاه دیگه که اسمش رو نمیدونم:icon_idea(عکسش رو میگذارم) دارم در دمای 30 درجه نگهداری میکنم که به هیچ مشکلی نخوردم و گیاهام خیلی شاداب و سرحال هستند و حتی تکثیر هم میشن
http://i34.tinypic.com/2qa1lba.jpg
البته من توی مدت 2 ماه دم،ای آب رو به 30 رسوندم
در مورد حلزون هم بهترین کار برای از بین بردنشون گشتن گیاه هست. یعنی خیلی با حوصله گیاه رو میگردید و حلزونها و تخمشون رو از گیاه جدا میکنید
من خودم به این روش عمل کردم و بعد از 4 ماه هنوز موجودی به نام حلزون توی تانکم مشاهده نکردم:icon_cool
گیاه رو از ریشه شروع به جستجو کنید وابتدا حلزونها رو از گیاه جدا کنید. سپس برای یافتن تخمها باید از حس لامسه و بیناییتون به نحو احسنت استفاده کنید و برگها، ساقه و ریشه رو بگردید.
تخم حلزون شبیه تکه ای ژله شفاف و به رنگ زرد کمرنگ هست که بیشتر با حس لامسه قابل تشخیص هست.
با جدا کردن حلزونها و تخمهاشون خیالتون برای همیشه راحت میشه:icon_wink
در مورد انگلها هم فکر کنم متیلن بلو بهتر از فرمولهای پیشنهادی دوستان باشه.
من نه از نمک خیر دیدم نه از زاج سفید:icon_mad:
آریایی باشید
pedram_x2005
12 August 2008, 01:48 AM
من از کریپتون،گندمی و یه گیاه دیگه که اسمش رو نمیدونم:icon_idea(عکسش رو میگذارم) دارم در دمای 30 درجه نگهداری میکنم که به هیچ مشکلی نخوردم و گیاهام خیلی شاداب و سرحال هستند و حتی تکثیر هم میشن
البته من توی مدت 2 ماه دم،ای آب رو به 30 رسوندم
در مورد حلزون هم بهترین کار برای از بین بردنشون گشتن گیاه هست. یعنی خیلی با حوصله گیاه رو میگردید و حلزونها و تخمشون رو از گیاه جدا میکنید
من خودم به این روش عمل کردم و بعد از 4 ماه هنوز موجودی به نام حلزون توی تانکم مشاهده نکردم:icon_cool
گیاه رو از ریشه شروع به جستجو کنید وابتدا حلزونها رو از گیاه جدا کنید. سپس برای یافتن تخمها باید از حس لامسه و بیناییتون به نحو احسنت استفاده کنید و برگها، ساقه و ریشه رو بگردید.
تخم حلزون شبیه تکه ای ژله شفاف و به رنگ زرد کمرنگ هست که بیشتر با حس لامسه قابل تشخیص هست.
با جدا کردن حلزونها و تخمهاشون خیالتون برای همیشه راحت میشه:icon_wink
آریایی باشید
به نظر من بهترین ماده پرمنگنات هست و غلظت اون هم صورتی خوشرنگه در یه سطل 4لیتری اب
Anoush
12 August 2008, 11:22 AM
من از کریپتون،گندمی ...........
من نه از نمک خیر دیدم نه از زاج سفید
با سلام به شما
من فکر نمیکنم کسی نمک رو برای ضد عفونی گیاهان بر ضد حلزون بکار ببره و یا توصیه کرده باشه یا خیری دیده باشه که شما میفرمائید خیری ندیدید.
......
موفق باشید
Romans
12 August 2008, 12:38 PM
سلام
گرما و دمای بالا بر روی گیاهان اکواریوم به مرور تاثیر خودش را نشان میدهد و اگر کمی صبر کنید و دمای ابر را هم روی 30 درجه ثابت نگه دارید مطمئنن شاهد تغییر در کیفیت گیاهان خودتون خواهید بود.موفق باشید.
JBF
12 August 2008, 02:42 PM
.......یه گیاه دیگه که اسمش رو نمیدونم:icon_idea(عکسش رو میگذارم) ...
http://i34.tinypic.com/2qa1lba.jpg
اسم اين گياه ساژيتاريا ست. البته توي پلاسكو من شنيدم كه بهش خنجري هم گفتن .:icon_twis
pedram_x2005
12 August 2008, 03:40 PM
ولی خداییش گیاه مقاومیه.تو 32 هم از بین نرفت
JBF
12 August 2008, 04:21 PM
ولی خداییش گیاه مقاومیه.تو 32 هم از بین نرفت
پدرام جان باز هم كمي صبر كن :icon_cool مرور زمان خيلي چيزها رو ثابت ميكنه . اين گياهها اصولاً همونطور كه ROMANS ، دكتر انوش ، بابك عزيز و ساير دوستان فرمودن طي زمان طولاني و با توجه به دماي بالاي آب از بين ميرن . اول گياه رشدش متوقف ميشه ،بعد شروع ميكنه به زرد شدن و پوسيدن و در نهايت هم ......:icon_redf
من خودم يك بوته ساژيتاريا توي تانكم دارم شايد حدود 1/5 ساله كه هست ولي خوب ديگه نه رشدي داره و نه زيبائي . شبيه يك پاجوش كوچك توي تانكه . نه رشدي ميكنه و نه تكثيري .اگر حرمت زيبائي جوونيش رو نگه نداشته بودم .شايد الان اونجا نبود .:icon_excl
موفق باشي
FARAVAHAR
12 August 2008, 05:21 PM
آریایی باشید
دوست عزیز جناب دکتر انوش
گویا جناب عالی پست بنده رو کامل و با دقت مطالعه نفرمودین
برای قسمت انتهایی پست شما، فقط میتوانم بگم چشم :icon_neut
Deyhim_11
12 August 2008, 08:31 PM
پدرام جان باز هم كمي صبر كن :icon_cool مرور زمان خيلي چيزها رو ثابت ميكنه . اين گياهها اصولاً همونطور كه ROMANS ، دكتر انوش ، بابك عزيز و ساير دوستان فرمودن طي زمان طولاني و با توجه به دماي بالاي آب از بين ميرن . اول گياه رشدش متوقف ميشه ،بعد شروع ميكنه به زرد شدن و پوسيدن و در نهايت هم ......:icon_redf
من خودم يك بوته ساژيتاريا توي تانكم دارم شايد حدود 1/5 ساله كه هست ولي خوب ديگه نه رشدي داره و نه زيبائي . شبيه يك پاجوش كوچك توي تانكه . نه رشدي ميكنه و نه تكثيري .اگر حرمت زيبائي جوونيش رو نگه نداشته بودم .شايد الان اونجا نبود .:icon_excl
موفق باشي
سلام به نظرم بهترین هم برای ماهی ها هم برای گیاهان که هر دوتا توش رشد خوبی داشته باشن 27 درجه هستش ، منم سه تا ساژیتاریا رو الان 3 ماه نگهداری می کنم توی این دما هر کدومشون هم 2 تا برگ جدید تا حالا در آوردن ، البته توی کوزه کاشتم و زیر ماسه شون هم خاک رس هست اما سیوی که قبلا توی دمای پایین تر داشتم حالا توی این دما نگهداری میکنم مثل گیاه شما هیچ رشدی نداشته فقط سبز مونده !
Anoush
13 August 2008, 12:00 PM
دوست عزیز جناب دکتر انوش
گویا جناب عالی پست بنده رو کامل و با دقت مطالعه نفرمودین
برای قسمت انتهایی پست شما، فقط میتوانم بگم چشم :icon_neut
سلام عزیزم،
من فکر کردم که تو تاپیک گیاهان صحبت از گیاهان میشه نه چیز دیگه.
دوباره عرض میکنم که برای هر کاری در مورد گیاهان (چه از بین بردن انگل و چه از بین بردن حلزون و ...) اگر از نمک استفاده کنید اشتباه کردید.
اگر هم کلا در مورد از بین بردن انگل ها در اکواریوم صحبت کردید نه گیاهان، که شما مطلب رو جای نادرستی مطرح کردید.
پیروز باشی
JBF
13 August 2008, 02:16 PM
.....به نظرم بهترین دما هم برای ماهی ها هم برای گیاهان که هر دوتا توش رشد خوبی داشته باشن 27 درجه هستش .....
ضمن احترام به نظر شما بايد عرض كنم بهترين دما براي ديسكس 31-30 درجه سانتيگراد هست . كه متاسفانه اين دما براي نگهداري گياه طبيعي مناسب نيست.
موفق باشي
JBF
13 August 2008, 02:26 PM
جسارتاً عكس گياههاي تانكم رو براي دوستان ميذارم . دماي آب تانك من 31-30 هست كه متاسفانه گياههاي تانكم اين شكلي ميشن :icon_cry::icon_cry:
http://i35.tinypic.com/b7kmkh.jpg
http://i33.tinypic.com/2wg6sso.jpg
arash_ga
14 August 2008, 12:04 PM
یعنی اگه دمای 28-29 باشه گیاهها خراب نیمشه؟تو این دما چه اتفاقی برای دی***ها میافته؟
arash_ga
15 August 2008, 06:18 PM
برای نگه داری گیا هان در آب خنک تر احتیاج به پمپ و بخاری و تجهیزات دیگه هم هست .و گیاهانی مثل گندمی و شویدی که ریشه ندارند هم باید در گلدان بکارم. ممنون که جواب سوالاتم را میدید.
جدا خوشحالم که یک همچین جمع خوبی را در اینجا داریم:icon_excl
در ضمن قبلا سوال کرده بودم در مورد مشکلم با خزه ها مبحث نور را خوندم ولی جواب سوالم را نگرفتم. من از یک مهتابی سفید استفاده میکنم همانطور که دوستان پیشنهاد کرده بودند.و به کیفیت آب نیز توجه میکنم ولی خزه ها به قوت خود باقی هستند و روی شیشه نیز خزه هایی به صورت لکه های خیلی ریز سیاه بوجود آمده من در کل 10 ساعت در روز چراغ را روشن میگذارم
Blaze
15 August 2008, 07:18 PM
در ضمن قبلا سوال کرده بودم در مورد مشکلم با خزه ها مبحث نور را خوندم ولی جواب سوالم را نگرفتم. من از یک مهتابی سفید استفاده میکنم همانطور که دوستان پیشنهاد کرده بودند.و به کیفیت آب نیز توجه میکنم ولی خزه ها به قوت خود باقی هستند و روی شیشه نیز خزه هایی به صورت لکه های خیلی ریز سیاه بوجود آمده من در کل 10 ساعت در روز چراغ را روشن میگذارم
دوست عزیز ، میتونید از وسائل آهنربایی تمیز کننده شیشه هم بهره بگیرید . یکی از تانک های بنده با وجود کت فیش گاهی اوقات خزه به این شکل میزنه و کت فیش اونها رو برطرف نکرده ، هر از چند گاهی اینکارو میکنم و شیشه هایی شفاف دارم .
soli_aqua
15 August 2008, 10:08 PM
در تکمیل پاسخ جناب Blaze (http://www.phalls.com/member.php?u=25414) باید عرض کنم که کت فیش تا وقتی که خزه ها به رنگ قهوه ای هست کار سازه ولی بعد از اینکه خزه ها سبز رنگ شدن نمیتونه کاریشون کنه!! :icon_biggالبته پیشنهاد ایشون برای استفاده از شیشه پاکن آهن ربایی بهتره چون کت فیش بهد از یه مدتی تنبل میشه و علاقه ای به خوردن خزه های روی شیشه نداره!
ببخشید اگه فضولی کردم:icon_neut
ashkan_dm
5 October 2008, 03:06 PM
سلام
دوست من میخواستم بدونم اون دو تا گیاهایی که تو گلدون راستی و وسطی کاشتی چه جوریان؟
تا حالا با سیلور دالر مواجه شدن:icon_sad: ، یعنی اینکه توسط ماهیا خورده میشن؟
رشدشون چطوره؟ مخصوصا اون گلدون وسطیه؟
ممنوم میشم اگه اطلاعاتتو در اختیارم بذاری.
ashkan_dm
31 October 2008, 03:12 PM
ساژیتاریا
در مورد رشد و نگهداری از گیاه (ساژیتاریا Sagittaria ،که تو پلاسکو بهش میگن برگ خنجری) کسی اطلاعات و تجربیاتی داره؟ ممنون میشم اگه اینجا مطرح کنید.
در مورد نحوه نگهداری، تکثیر، سرعت رشد، آسیب پذیری توسط ماهی های گیاه خوار و ...
nima_2000tehran
13 November 2008, 10:10 AM
سلام دوستان
برگ گیاه سیوی که توی آکواریوم دارم سوراخ سوراخ شده.
کسی می دونه چرا؟
Anoush
13 November 2008, 11:15 AM
سلام دوستان
برگ گیاه سیوی که توی آکواریوم دارم سوراخ سوراخ شده.
کسی می دونه چرا؟
سلام عزیزم خوش امدی
سوراخ شدن برگها دلایل مختلفی داره که فکر کنم خود شما بهتر بتونی دلیلش رو بگی کافیه دقت کنی ببینی تو اکواریومت حلزون داری یا نه
قبل از اینکه سوراخ در برگها ایجاد بشه پوسیدگی در اون نقاط هست یا نه
ماهی هایی داری که به برگ گیاه نوک میزنند یا سطح اون رو میمکند یا نه
فاکتور های اب مناسب نیست یا دما بالاست
یا .....
موفق باشی
mehdy2020
14 November 2008, 03:45 AM
سلام
این اولین پستم هست. من از پستهای شما عزیزان خیلی استفاده کردم. :icon_cool
به همین جهت تصمیم گرفتم یک تجربه شخصی ( و البته علمی ) را با شما دوستان عزیز
به ویژو جناب انوش که واقعا من خیلی از تجربیات ایشون استفاده کردم رو برای شما بیان کنم.
بنده یه کم مطالعه زیست شناسی داشتم که البته فکر میکنم اینجا بدرد بخوره:
:icon_evilاول اینکه شما باید بدونید که نه اکسیژن و نه دی اکسید کربن و نه هیچ گاز دیگه ای
در آب حل نمیشه ( ولی آمونیاک و سایر اسید ها حل میشن به این نکته خوب توجه
داشته باشید ) بلکه گازها در آب فقط مخلوط میشن و اینکه ظرفیت حل شدن اکسیژن
در آب مستقل از ظرفیت حل شدن دی اکسید کربن در آب هست کاملا از نظر
علمی رد میشه.
:icon_evilثانیا ً شما باید بدونید که سیستم تنفس چطور عمل میکنه.
اینجا رو وقتی استاد داشت توضیح میداد از قدرت خدا مو به تنم سیخ شد.
گلوبول قرمز وظیفه تحویل اکسیژن به سلول و تحویل گرفتن دی اکسید کربن تولید شده
رو داره. طرز کارش اینطور هست:
گلوبول قرمز از غشایی به نام هموگلوبین پوشیده شده که عامل قرمز بودن اون هست
هموگلوبین یا با اکسیژن ترکیب میشه یا با دی اکسید کربن یعنی در آن واحد یا با
اکسیژن ترکیب شده یا با دی اکسید کربن و نمیتونه به حال عادی باشه
طرز ترکیب شدنشم اینجوریه که وقتی با یکی از این دو ماده ترکیب میشه
که فشار اون گاز در اونجا بالاتر باشه.
در شش, خوب به طور طبیعی فشار اکسیژن بالاتره در نتیجه هموگلوبین دی اکسید کربن
رو ول میکنه و با اکسیژن موجود در شش ترکیب میشه. و وقتی به سلول میرسه
اونجا فشار دی اکسید کربن بالاتره و در نتیجه اکسیژن رو رها میکنه و با دی اکسید کربن
رها شده از سلول ترکیب میشه و سلول هم اکسیژن رها شده از هموگلوبین رو جذب میکنه!
( خدا نوکرتم چقدر تو بزرگیو کارات رو حساب کتابه ) خوب وقتی شما عزیزان دی اکسید کربن
زیادی وارد آب میکنید اتفاقی که میفته اینه که بتدریج فشار گاز دی اکسید کربن در آب
و به تبع اون در شش ماهی بالاتر میره و باعث میشه که ماهی بدنش اکسیژن کمتری
دریافت کنه ( آخه چرا میگید که تزریق دی اکسید کربن به اکسیژن موجود در آب کاری نداره )
البته در آخر ذکر این نکته مهمه که منظور من از اینکه گفتم گازها حل نمیشن
این نیست که اصلا ً حل نمیشن بلکه اینه که کم حل میشن
مثلا ً علت اینکه آب بعد از وارد شدن گاز کربنیک اسیدی میشه اینه که یه کم از گاز
با اکسیژن ترکیب میشه و تشکیل COOH , OH رو میده که این OH عامل اسیدی هست.
ولی کلا میزان حلالیت به نسبت مخلوط شدن خیلی کم هستش و گیاهان و آبزیها
از این گاز مخلوط در آب استفاده میکنن نه از گاز محلول!!!!!
ببخشید که خیلی طولانی شد. ولی گفتم که بقیه هم استفاده کنن.
ممنون
mehdy2020
14 November 2008, 04:28 PM
سلام
من یه آکواریوم با حجم 525 لیتر دارم. البته با احتساب کم کردن شن کف و پلها
فکر میکنم حدودا ً 450 لیتر آب توش عملا ً جا بشه. ابعاد 150 * 70 * 50
تازگی ها گیاه کریپتون و گندمی و گربه ای ( اسمش درسته دیگه ؟ ) رو خریداری کردم
فروشنده گفت که باید میزان نمک آب رو آورد پائین ولی نگفت چقدر.
حالا سوالم اینه که حداکثر میزان نمک قابل استفاده بازای هر 100 لیتر آب در این شرایط چقدر است؟
میدونید چون من خیلی از نمک استفاده می کنم و نتایج خوبی از استفاده از اون گرفتم.
من هر بار در آکواریومم 12 قاشق نمک مخصوص و 3 قاشق نمک ید دار میریختم.
حالا این میزان رو چه قدر باید کرد.
من آب آکواریومم روزها 26 درجه و در شبها تا 23 درجه دماش تنظیم میشه
اینو از تو یه کتاب پرورش ماهی خوندم که البته انگلیسی بود.
علتش رو هم این آورده بود که در حالت طبیعی هم آب شبها کمی خنکتر میشه و با این کار
متابولیسم بدن ماهی در شب پائین تر میاد و ماهی میتونه بهتر استراحت کنه.
من که ازش جواب گرفتم و برای ماهی هام هم اصلا مشکلی بوجود نیاورده که هیچ
تازه کلی هم سر حال نگرشون داشته.
ماهی های من (زبرا دنیو - آنجل منو و ساده - کریدوراس - دالر - گرین - بلک گوست - سورم
مولی - گوپی ( البته اینا رو برای ایجاد غذای زنده استفاده میکنم ) - سیلور - نئون - تترا - گورامی )
سوال : آیا برای نگهداری گیاه باید شرایط دمائی آب رو هم عوض کنم یا همین خوبه؟:icon_evil
و اینکه آیا این ماهی ها به گیاهای من کار خواهند داشت؟
مرسی.
mehdialoneboy
21 November 2008, 10:00 AM
سلام دوستان
من در حال حاضر تمام ماهی هام رو فروختم و فقط یک گیاه در اکواریوم دارم.فقط می خواستم بدونم نیاز به پمپ هوا و شن و ماسه داخل اکواریوم و فیلتر و ماهی کت فیش(برای خوردن جلب در اثر روشن بودن چراغ) و تعویض اب داره یا نه؟
اسم گیاه هم نمیدونم چیه فروشنده گفت جدید اومده اگه شد عکسش میذارم البته مقداری توسط ماهی های قبلی خورده شده و چون پیاز داره فروشنده گفت دوباره رشد می کنه
Labbayk
27 November 2008, 01:07 AM
با عرض سلام خدمت همه عزیزن و عرض معذرت به خاطر تاپیک غلطی که مدتی قبل زده بودم (بگذارید به حساب نا آشنا بودن با سیستم این انجمن:icon_neut)
من قصد دارم یه تانک جدید راه اندازی کنم اما چندتا نکته توی این بخش دیدم که برام سوال شد:
1-آیا در ابتدای سیکل استفاده از گیاه (که با توجه به توضیحات دوستان نگهداری کریپتون از همه راحت تره) رو صلاح میدونید؟ البته توی همین سایت خونده بودم که مشکلی نداره اما در مورد استفاده زیاد در کف تانک و یه جورایی شلوغ کردن تانک با این گیاه مد نظرم هست!
2-چون باید سیکل رو شروع کنم مجبورم از زبرا دانیو استفاده کنم، آبا این ماهی با این گیاه مشکلی نداره؟ (از جهت دمای آب برای حفظ و پایداری حیاط هر دو و خورده نشدن گیاه بیچاره:icon_redf)
3-میشه از یه گیاه (البته بعد از تکمیل سیکل) توی آکواریوم استفاده کرد ولی به اون کود نداد؟ آیا استفاده از کود الزامیه؟ چون من دست ودلم میلرزه از کود استفاده کنم (برای سلامت ماهی ها)
4-اینطور که من متوجه شدم ماهی دیسکاس چون به دمای حدود 31 درجه برای پایدارترین حالت نیاز داره، بنابراین همراه با این ماهی هیچ گیاهی رو نمیشه بطور مداوم نگه داری کرد درسته؟ (یعنی در نهایت برای اینکه همیشه شاهد گیاهانی سر حال باشیم باید بین ماهی و گیاه یکی رو انتخاب کنیم؟:icon_twis)
Romans
27 November 2008, 09:13 AM
با عرض سلام خدمت همه عزیزن و عرض معذرت به خاطر تاپیک غلطی که مدتی قبل زده بودم (بگذارید به حساب نا آشنا بودن با سیستم این انجمن:icon_neut)
من قصد دارم یه تانک جدید راه اندازی کنم اما چندتا نکته توی این بخش دیدم که برام سوال شد:
1-آیا در ابتدای سیکل استفاده از گیاه (که با توجه به توضیحات دوستان نگهداری کریپتون از همه راحت تره) رو صلاح میدونید؟ البته توی همین سایت خونده بودم که مشکلی نداره اما در مورد استفاده زیاد در کف تانک و یه جورایی شلوغ کردن تانک با این گیاه مد نظرم هست!
2-چون باید سیکل رو شروع کنم مجبورم از زبرا دانیو استفاده کنم، آبا این ماهی با این گیاه مشکلی نداره؟ (از جهت دمای آب برای حفظ و پایداری حیاط هر دو و خورده نشدن گیاه بیچاره:icon_redf)
3-میشه از یه گیاه (البته بعد از تکمیل سیکل) توی آکواریوم استفاده کرد ولی به اون کود نداد؟ آیا استفاده از کود الزامیه؟ چون من دست ودلم میلرزه از کود استفاده کنم (برای سلامت ماهی ها)
4-اینطور که من متوجه شدم ماهی دیسکاس چون به دمای حدود 31 درجه برای پایدارترین حالت نیاز داره، بنابراین همراه با این ماهی هیچ گیاهی رو نمیشه بطور مداوم نگه داری کرد درسته؟ (یعنی در نهایت برای اینکه همیشه شاهد گیاهانی سر حال باشیم باید بین ماهی و گیاه یکی رو انتخاب کنیم؟:icon_twis)
سلام
1 - استفاده از گیاه طبیعی برای سیکل مشکلی ایجاد نمیکند ولی بهتره ابتدا تعداد کمی گیاه در تانک قرار دهید و به تدریج و بعد از طی شدن سیکل تعداد انها را به دلخواه افزایش دهید.
2 - خیر زبرا به گیاه آسیبی نمیرساند.
3 - استفاده از کود الزامی نیست ولی محصولات تجاری موجود در بازار برای همین منظور ساخته شده و هیچ مشکلی برای ماهیهای شما ایجاد نمیکند.
4 - بهترین دما برای نگهداری از دیسکس بین 28 تا 30 درجه میباشد که اکثر گیاهان موجود تحمل این دما را ندارند ولی با کمی تغییرات و بالا بردن تدریجی درجه حرارت اب میتوانید برای مدتی از این گیاهان در کنار دیسکس استفاده کنید .موفق باشید.
javadabasi
27 November 2008, 11:41 AM
سلام دوستان
این قرص کریپتو که مال تترا هست رو کسی امتحان کرده؟؟؟چقدر جواب میده؟؟آیا تاثیر زیادی روی کریپتونها داره؟
چقدر و چند وقت یکبار باید استفاده کرد؟؟
ممنووووون
masoudmh
30 November 2008, 03:04 AM
برای ضد عفونی گیاه جدید بخصوص از بین بردن حلزونهای احتمالی قبل از کاشت چه کار میتوان کرد؟
روش نگهداری گیاه گندمی را لطفاً توضیح دهید؟
لطف کنید سوالتون رو یک بار و در یک تاپیک مطرح بفرمائید
انوش
JBF
30 November 2008, 08:40 AM
روش ضد عفونی گیاه جدید بخصوص به جهت از بین بردن حلزون را قبل از کاشت توضیح دهید
دوست عزيز سلام و خيلي خوش آمديد .
لطف كنيد اين تايپيك رو يكبار از ابتدا بخونيد به جواب بسياري از سوالهاتون ميرسيد . فقط كمي حوصله ميخواد.
موفق باشي
B@B@K
30 November 2008, 09:46 AM
برای ضد عفونی گیاه جدید بخصوص از بین بردن حلزونهای احتمالی قبل از کاشت چه کار میتوان کرد؟
شما برای ضدعفونی ازپرمنگنات استفاده کن و برای از بین بردن حلزون آنها را از روی گیاه جمع کن و اگر تخمریزی کرده باشند روی گیاه با کمی دقت میبینی اونها رو هم با دست بردار البته اگر اصطلاح تخم ریزی درست باشه:icon_ques بعد اگر دوست داشتی هزینه کنی شرکت سرا محصولی برای از بین بردن حلزون داره که تهیه بفرمائید :icon_surp
masoudmh
30 November 2008, 01:27 PM
به خاطر راهنماییهاتون از شما دوستان عزیز کمال تشکر را دارم . لطفاً اگر ممکن است میتوانید بگویید که برای ساختن غلظت مورد نظر پرمنگنات چند گرم پرمنگنات را باید در آب بریزم
sunshine666mp
1 December 2008, 02:31 AM
سلام به همه
دوست عزیز اگه یه زمانی هم بعد کاشت گیاه در تانکتون حلزون یا تخم حلزون دیدید نگران نباشید
دواش لوچ دلقکه , من هم همین مشکل واسم پیش اومد به پیشنهاد دوستم که تو کاره پرورش و تکثیر ماهیه 2 تا لوچ دلقک انداختم داخل تانک گیاههام , نصلشونو از بین میبرن . تا اونجا که من دیدم
ضرری هم به گیاههام نزدن داخل تانک گیاهها فقط 2 تا لوچ دلقک و 10 تا کولیدراس انداختم .
:lover:
sunshine666mp
1 December 2008, 02:48 AM
سلام به همه دوستان
لطفا راهنماییم کنید که واسه تانک گیاههام از چه نوع ماهیهایی میتونم نگهداری کنم , دمای تانکم 26 , 27 هست . دمارو نمیتونم زیاد کنم چون همونطور که میدونین هم رشد گیاهها کم میشه و هم برگهاشون سوراخ میشه و خراب میشن . لطفا راهنماییم کنین کدوم ماهی ها هم تو این دما دووم میارن و هم به گیاهها ضرر نمیزنن . آنجل و گوارامی انداختم داخل تانکم , گیاههارو میخوردن یعنی دیدم گیاههارو نوک میزنن منم سریع از تانک بیرونشون آوردم , همونجوری که در پست قبل نوشتم الان فقط 2 تا لوچ و 10 تا کولیدراس دارم داخل تانکم , خلاصه ممنون میشم دوستان گلم راهنماییم کنن .
با تشکر MJ
khashayarsha
8 December 2008, 06:01 PM
با سلام به اساتيد
اين هفته 4 كريبتون بلند از ماهيران گرفتم ، انصافا" سرحال و خوب بودن اما بعد از يك هفته داره برگهاشون زرد و پوك ميشه و مي پوسه و تبديل به لجن ميشن ،قرص كريبتو هم كنارشون گزاشتم اما جواب نداد.
دما آب 27
نمك كمي
ماهي ديسكس و پوزه خرگوشي
پيشاپيش از كمك دوستان كمال سپاس گذاري را دارم .
mehdy2020
8 December 2008, 08:39 PM
سلام به همه دوستان
لطفا راهنماییم کنید که واسه تانک گیاههام از چه نوع ماهیهایی میتونم نگهداری کنم , دمای تانکم 26 , 27 هست . دمارو نمیتونم زیاد کنم چون همونطور که میدونین ..
MJ
سلام
دوست عزیز من هم دقیقاً شرایط شما رو دارم.
البته پوشش گیاهی آکواریوم من خیلی غنی هست و با نوک زدم ماهی ها اصلا چیزی معلوم
نمیشه. ولی رنج بسیار زیادی از ماهی ها در این دما زندگی میکنند
بهتره بدونید دمای آکواریوم من روزها 26 و شبها 24 درجه هست.
من خودم گرین , سیلور شارک , بلک گوست , گورامی , مولی , زبرا دانیو , رزی بارب و تایگر بارب
و.. رو در همین دما نگهداری میکنم.
اما توصیه :
چون در مغازه ها اغلب آنها را در دمای 28 نگهداری میکنند ابتدا آنها را چند روز قرنطینه کن و هر روز
دما رو یک درجه بیار پائین تا برسونیش به 25 درجه و چند روز با این دما نگهدار.
اگه ماهی آلوده به سیست سفیدک باشه طی این مدت خودش رو نشون میده.
اگر مبتلا شد هیچ نگران نباش فقط بازای هر لیتر آب یک گرم نمک اضافه کن و دما رو ببر روی 31 برای سه روز. مطمئن باش خوب میشه و دیگه به این بیماری مبتلا نمیشه.
دمای پائین کلا خیلی بهتره به دو دلیل عمده :
1- بیماریهایی که در دمای پائین ظاهر میشن با بالا بردن موقتی دمای آب از بین میرن
2- میکروب بیماریهایی که در دمای بالا ظاهر میشن در دماهای پائین تر غیر فعالن
پس عملا از شر بیماریها خلاصی برو حاشو ببر..
فقظ این روهم اضافه کنم که اضافه کردن Tetra BlackWater هم به سلامت ماهی ها و هم به سلامت گیاهاتون کمک زیادی میکنه.( فراموشش نکن! )
ممنون
mehdy2020
8 December 2008, 08:49 PM
با سلام به اساتيد
اين هفته 4 كريبتون بلند از ماهيران گرفتم ، انصافا" سرحال و خوب بودن اما بعد از يك هفته ...
سلام
متأسفم من کمک خاصی در این باره نمیتونم بکنم جز اینکه طبق تجربه قبلی نور شما مناسب نیست.
اما سوالم اینه که ماهیران هر بوته کریپتون رو با شما چقدر حساب کرد؟
یه سوالم از آقایون مدیر دارم:
شما چطور چند تا نقل قول رو در یک پست میاورید ( ببخشید نمیدونستم این سوال رو در کدوم تاپیک باید بپرسم )؟
ممنون
khashayarsha
9 December 2008, 02:57 PM
[quote=mehdy2020;622243]سلام
متأسفم من کمک خاصی در این باره نمیتونم بکنم جز اینکه طبق تجربه قبلی نور شما مناسب نیست.
اما سوالم اینه که ماهیران هر بوته کریپتون رو با شما چقدر حساب کرد؟
شما چطور چند تا نقل قول رو در یک پست میاورید ( ببخشید نمیدونستم این سوال رو در کدوم تاپیک باید بپرسم )؟
ممنون[/q
هر بوته رو 4800 و در مورد نور از لامپ مهتابي كابينتي استفاده مي كنم و لامپ كم مصرف آبي
نظرتون چيه نور ها كمند يا زياد ؟
با سپاس
JBF
10 December 2008, 09:17 AM
با سلام به اساتيد
اين هفته 4 كريبتون بلند از ماهيران گرفتم ، انصافا" سرحال و خوب بودن اما بعد از يك هفته داره برگهاشون زرد و پوك ميشه و مي پوسه و تبديل به لجن ميشن ،قرص كريبتو هم كنارشون گزاشتم اما جواب نداد.
دما آب 27
نمك كمي
ماهي ديسكس و پوزه خرگوشي
پيشاپيش از كمك دوستان كمال سپاس گذاري را دارم .
دوست عزيز سلام
چند تا نكته عجيب توي پستتون ديدم كه بايد خدمتتون عرض كنم .
اول اينكه شما ديسكس داريد ولي دماي تانكتون 27 هستش؟ :icon_twis اگر گفتگوي مربوط به ماهي ديسكس رو خونده باشيد مي بينيد كه عنوان شده دماي تانك ديسكس بايد 28 تا 30 درجه باشه .
دوم اينكه شما با داشتن گياه توي تانكتون نمك هم به آب اضافه ميكنيد .
و اما براي جواب بنظر من شما گياهي رو ميخريد كه توي يك تانك با دماي پائين رشد كرده بعد وارد تانكي ميكنيد كه دماي اون 27 درجه هست و كمي هم توي آبش نمك داره طبيعي هست كه بعد از مدتي اين گياه ميپوسه و از بين ميره . دماي بالا و نمك باعث از بين رفتن گياههاي شما ميشه
همه دوستاني كه ديسكس دارن و از گياه طبيعي استفاده ميكنن ميدونن كه بعد از مدتي گياههاشون از بين ميرن و اين امر طبيعي هست و بايد مجدداً خريد و ......
موفق باشي
Anoush
10 December 2008, 12:00 PM
[quote=mehdy2020;622243]سلام
.......
.......
با سپاس
عزیزم در زیر هر پست ایکانی وجود داره که وقتی روی ان کلیک کنید اپشن نقل قول چندگانه از نوشته فعال میشه.
hawreh
31 December 2008, 06:54 PM
من درمورد گیاه اطلاع زیادی ندارم وبعد از 2 سال یک اکواریم 100 لیتری اماده کردم که 4 تا گلد فیش 2 تا کله شیری و 2 تا مرواریدی کوچک دارم و شن کف اکواریم از نوع سیلس ریز به عمق 5 سانت و 2شاخه سیب و حدود 10 شاخه گندم دارم و دما در حدود 28 درجه است حالا چند تا سوال ازدوستان محترم دارم .
1 = تا چه غلظتی از نمک برای گیاه ضرر نداره
2 = این ماهیها واسه کیاه مضر نیستند یعنی نمی خورنشون
3 = پمپ بیولوژیک برا گیاه بد نیست
4 = برای تکثیر وسلامتیشون چکار باد بکنم چه کار نباید بکنم
Romans
1 January 2009, 09:11 AM
من درمورد گیاه اطلاع زیادی ندارم وبعد از 2 سال یک اکواریم 100 لیتری اماده کردم که 4 تا گلد فیش 2 تا کله شیری و 2 تا مرواریدی کوچک دارم و شن کف اکواریم از نوع سیلس ریز به عمق 5 سانت و 2شاخه سیب و حدود 10 شاخه گندم دارم و دما در حدود 28 درجه است حالا چند تا سوال ازدوستان محترم دارم .
1 = تا چه غلظتی از نمک برای گیاه ضرر نداره
2 = این ماهیها واسه کیاه مضر نیستند یعنی نمی خورنشون
3 = پمپ بیولوژیک برا گیاه بد نیست
4 = برای تکثیر وسلامتیشون چکار باد بکنم چه کار نباید بکنم
سلام
خوش آمدین دوست عزیز
1 - اگر از نمک جهت ضد عفونی استفاده میکنید تا 1 گرم در لیتر به گیاهان شما آسیبی نمیرساند.
2 - معمولن خانواده گلدفیشها به خوردن گیاه علاقه دارند و به احتمال زیاد به گیاهان اکواریوم شما آسیب میرسانند.
3 - اگر منظور شما فیلتر بیولوژیک میباشد برای گیاهان ضرری ندارد.
4 - مطالب و گفتگوهای مهم را خوب و با دقت مرور کنید.موفق باشید.
hitman_ebs
2 January 2009, 02:23 AM
از دوستان سئوالی داشتم ....
در زمانی که از کود گیاهی مایع استفاده شده لازمه کربن اکتیو از فیلتر برداشته شه ؟
JBF
3 January 2009, 09:05 AM
از دوستان سئوالی داشتم ....
در زمانی که از کود گیاهی مایع استفاده شده لازمه کربن اکتیو از فیلتر برداشته شه ؟
دوست عزيز اصولاً در حالت عادي احتياجي به استفاده از كربن اكتيو در فيلترها نيست و تنها زماني كه از دارو توي تانكتون استفاده كرديد يا آب تانك شما بو ميده از ذغال اكتيو استفاده كنيد.
hitman_ebs
7 January 2009, 02:22 AM
سلام به دوستان عزیز
می خواستم تجربه خودمو در مورد استفاده از دارو AlguMin tera براتون بگم
من هم مثل خیلی از دوستان با انواع جلبک ها با رنگهای گوناگون و اشکال نا خوشایندش
در گیر بودم اما از وقتی از این دارو استفاده کردم تا حدود زیادی ( برگ های گیاهام به طور کامل از جلبک پاک شد)
مشکلم بر طرف شد . از ماهیران شعبه مرتضوی با قیمت 14000 تومان 500 میلی لیتر گرفتم
من این دارو رو حدود یک ماه با plantamin استفاده می کنم بسیار عالی هم رشد گیاهام خوب شده و هم مشکل جلبک
برطرف شده طریقه مصرف :
5 میلی لیتر در 10 لیتر در ابتدا
5 میلی لیتر در 20 لیتر در ماه
امیدوارم کمکی کرده باشم :icon_cool
mehdy2020
8 January 2009, 12:24 AM
سلام
بچه ها من چند وقته روی برگای کریپتون هام اول یه دونه سیاه میفته بعد از چند روز اونجا سوراخ میشه
البته خیلی حاد نیست ( البته هنوز !! ) و هرچی نگاه کردم اثری از حلزون نبود. یکی لطف کنه اگه میدونه علت رو بگه
دمای آب 26 درجه و آکواریوم حداقل روزانه 4 ساعت در معرض نور آفتاب است. فکر میکنم از لحاظ نور مشکلی نداشته باشم
شن کف هم که مخلوطی از شن - سنگ - شن سیلیس و صدف خورد شده است.
از قرص کریپتو هم استفاده کردم.
بعد به نظر شما کدوم یکی از اینها ساقه کلفت برگ سیوی رو میتونن قطع کنن ؟
1 - گرین 2- سیلور شارک ( متوسط ) 3- پوزه میمونی ( کوچک ) 4 - گورامی آبپاش 5 - جول فیش 6 - بلک گوست
7 - لجنخوار 8 - کوریدوراس
ممنونم
vahidgg
10 January 2009, 06:36 PM
با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی.
دوستان عکس زیر ملاحضه بفرمایید.
http://i39.tinypic.com/30kswli.jpg
همانطور که میبینید در پایین سمت راست عکس گیاهانی وجود داره که فکر میکنم از نوع گیاهی باشه که العان در بازار به وفور یافت میشه و به بامبو معروف هست که ساقه اونها رو به بصورت مارپیچی دراورده و به فروش میرسانند.حالا نمیدانم نظر شما هم همین است یا خیر اما اگر اینطور بود ایا شما فکر میکنید این گیاهان برای اکواریوم مناسب هستند به کیفیت اب لطمه نمیزنند و اینکه خراب نمیشوند چون بنده هر جا هم مشاهده کردم ریشه انها در اب بود اما برگ بیرون از اب.اگر مناسب باشند در اکواریوم جلوه ی زیبایی خواهند داشت
Anoush
11 January 2009, 11:13 AM
با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی.
دوستان عکس زیر ملاحضه بفرمایید.
همانطور که میبینید در پایین سمت راست عکس گیاهانی وجود داره که فکر میکنم از نوع گیاهی باشه که العان در بازار به وفور یافت میشه و به بامبو معروف هست که ساقه اونها رو به بصورت مارپیچی دراورده و به فروش میرسانند.حالا نمیدانم نظر شما هم همین است یا خیر اما اگر اینطور بود ایا شما فکر میکنید این گیاهان برای اکواریوم مناسب هستند به کیفیت اب لطمه نمیزنند و اینکه خراب نمیشوند چون بنده هر جا هم مشاهده کردم ریشه انها در اب بود اما برگ بیرون از اب.اگر مناسب باشند در اکواریوم جلوه ی زیبایی خواهند داشت
سلام عزیز
راجع به این موضوع حرف و حدیث زیاده و بعضی معتقدند که این کار امکان داره و بعضی نه.
ولی در کل Lucky Bamboo یک گیاه اکواریومی نیست و در خیلی از اکواریوم ها دیده شده که برگها رو به زردی رفته و در اب گندیده اند.
کاری که بعضی با Lucky Bamboo کرده اند اینه که از اون بعنوان دنیتراتور استفاده میکنند و این گیاه رو (نه بصورت کاملا غرق شده بلکه برگهای گیاه بیرون از اب است) در مخزن های فیلتر های خشک و تر یا در سامپ های سرباز میکارند و معتقدند که نیترات اب اکواریوم تقریبا به صفر میرسد.
نمونه این کار رو شخصی انجام داده که بصورت فیلم (در ادرس زیر) قرار داده ولی در طرح های به اصطلاح خودتان بسازید یا DIY استفاده از Lucky Bamboo در فیلترینگ و زدودن نیترات از اب زیاد پیشنهاد شده.
http://uk.youtube.com/watch?v=V7e8AYLv8oo
من شخصا با کاشتن Lucky Bamboo در اکواریوم بصورت کاملا غرق ابی مخالفم.
پیروز باشید
goodbay-jojo
12 January 2009, 02:26 PM
....
کاری که بعضی با Lucky Bamboo کرده اند اینه که از اون بعنوان دنیتراتور استفاده میکنند و این گیاه رو (نه بصورت کاملا غرق شده بلکه برگهای گیاه بیرون از اب است) در مخزن های فیلتر های خشک و تر یا در سامپ های سرباز میکارند و معتقدند که نیترات اب اکواریوم تقریبا به صفر میرسد.
...
من شخصا با کاشتن Lucky Bamboo در اکواریوم بصورت کاملا غرق ابی مخالفم.
سلام
دکتر جان شما خودتون این مورد رو تجربه یا اینکه از نزدیک ملاحظه کردین ؟ چون دفع نیترات از جمله موارد مهم و زمان بره ، اگر جواب بده خیلی جالب و مفید خواهد بود. ( یکی نیست بگه اگه جالبه چرا خودت امتحان نمیکنی :icon_neut)
موفق باشید.
Anoush
12 January 2009, 05:09 PM
سلام
دکتر جان شما خودتون این مورد رو تجربه یا اینکه از نزدیک ملاحظه کردین ؟ چون دفع نیترات از جمله موارد مهم و زمان بره ، اگر جواب بده خیلی جالب و مفید خواهد بود. ( یکی نیست بگه اگه جالبه چرا خودت امتحان نمیکنی :icon_neut)
موفق باشید.
من کاشت این گیاه رو در اکواریوم بصورتی که برگها بیرون از اب باشه تجربه کردم ولی خوشم نیومده.
من گیاهی که اصطلاحا به اون برگ سیوی میگیم رو وقتی از تانک میاد بیرون و برگ میده رو بیشتر میپسندم که در تانک گلد فیش هام این کار رو کردم و گیاه رو کوتاه نکردم. اگر فرصت بود عکسش رو تو همین پست اضافه میکنم.
چون سامپ یا فیلتر سر باز هم ندارم طبعا به عنوان دنیتراتور ازش استفاده نکردم.
zeus13
19 January 2009, 01:02 AM
با عرض سلام
دوستان عزیز واقعا احتیاج به همفکر ی و نظرتون دارم
اخیرا گیاهان اکواریوم من دارن زرد میشن مخصوصا پاجوش ها و قلمه های جدید
(سیبی و گندمی وشیویتی و 3 جور دیگه که اسماشونو دقیقا بلد نیستم)کریپتون ندارم
تعداد(کلا بالای 120 شاخه) بعد از 4ماه رشدشون خیلی کم شده
ابعاد تانک(300*25*30)
سیکل طی شده(6ماه مشکلی نداشتم و کمی از اب هم سیفون میکنم هر ماه)
نور 6 فلورسنت و 3 کم مصرف
مدت روشنایی 12 ساعت
شن(لایه زیری شن شسته شده رودخانه و در سطح لایه نازکی سنگ سیلیسی)
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
hitman_ebs
20 January 2009, 02:05 AM
من هم تا چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم با کود گیاهی tetra (مایع) مشکل حل شد و همه گیاهام سرحال شدند البته شما قبل از استفاده آب رو از همه لحاظ چک کن احتمالا مواد معدنی مورد نیاز گیاه در اکواریوم شما کم شده
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.:icon_arro
hitman_ebs
20 January 2009, 02:14 AM
با سلام به دوستان من هم دچار مشکلی شدم تا الان بهش برنخورده بودم
الان مدت 4 سالی هست که آکواریوم گیاه دار نگهداری می کنم اما جدیدا برگ گیاهام به حالت چروک و پیچ دار شده
من از کود مایع و قرص تترا استفاده می کنم و در روز 12 ساعت نور و سیکل طی شده
سیفون هفتگی 25% البته رنگ برگها کاملن سبز و خوش رنگ است
ابعاد تانک 40*125*80
دوستان کسی به مورد من بر نخورده
کسی راه حلی نداره:icon_redf
zeus13
20 January 2009, 03:03 AM
با تشکر از دوست خوبم کسی نظر دیگه ای نداره؟
کود گیاهی برای ماهی مضر نیست؟
Labbayk
20 January 2009, 06:55 AM
کود گیاهی که خیر، هیچ ضرری برای ماهی نداره اما قبل از استفاده همه فاکتور های آب رو یکبار دیگه چک کنید و اگر مطمئن شدید که همه چیز روبه راهه اونوقت اقدام به تهیه و استفاده از کودهای گیاهی کنید.
Mr.Hossein
20 January 2009, 09:53 AM
.................
اخیرا گیاهان اکواریوم من دارن زرد میشن مخصوصا پاجوش ها و قلمه های جدید
(سیبی و گندمی وشیویتی و 3 جور دیگه که اسماشونو دقیقا بلد نیستم)کریپتون ندارم
تعداد(کلا بالای 120 شاخه) بعد از 4ماه رشدشون خیلی کم شده
......................
سلام دوست عزیز
علاوه بر مطالب گفته شده دوستان به نظر من :
در این آکواریوم اگه فقط گیاه وجود دارد که هیچ ولی آیا ماهیهائی که دارید از انواعی نیستند که به گیاهها صدمه بزنند؟ یا شاید قبلا کوچک بودند و الان که بزرگتر شدند به گیاهها آسیب میزنند.
ضمنا آیا دمای آکواریوم مناسب است؟ شاید بیش از اندازه گرم شده است.
مطلب دیگر تراکم گیاه در آکواریوم شماست که درصورت تامین نشدن مواد معدنی همین مشکل پیش خواهد آمد.
راستی تقریبا در این تاپیک همه موارد لازم برای نگهداری گیاهان گفته شده. فکر کنم یکبار دیگر مرور کنید بد نباشه.
شاد باشید
Anoush
25 January 2009, 10:48 AM
سلام عزیز
کود گیاهی که مخصوص اکواریوم نباشه برای ماهی مضره.
Anoush
26 January 2009, 01:43 PM
با سلام به دوستان من هم دچار مشکلی شدم تا الان بهش برنخورده بودم
الان مدت 4 سالی هست که آکواریوم گیاه دار نگهداری می کنم اما جدیدا برگ گیاهام به حالت چروک و پیچ دار شده
من از کود مایع و قرص تترا استفاده می کنم و در روز 12 ساعت نور و سیکل طی شده
سیفون هفتگی 25% البته رنگ برگها کاملن سبز و خوش رنگ است
ابعاد تانک 40*125*80
دوستان کسی به مورد من بر نخورده
کسی راه حلی نداره:icon_redf
چروکیدگی و پیچ خوردگی برگهای گیاهان (اگر طبیعی نباشد، چون شما نوع گیاهتون رو مشخص نکردید) در اکواریوم رو بیشتر به کمبود کلسیم (اب هایی با سختی کم) و مدت طولانی روشنایی تانک نسبت میدن. ولی من تا بحال با اون برخورد نداشتم.
عده ای هم با اضافه کردن پتاس به کودشون مشکل رو برطرف کردن.
اضافه کردن ماهی هایی که به جوانه برگهای گیاه نوک میزنندهم ممکنه سبب رشد برگهای دفرمه بشن.
hitman_ebs
26 January 2009, 10:12 PM
ممنون از راهنمایی شما گیاهان من کریبتون ،سیوی، دم گربه ای، پشت قرمز و Echinodorus uruguayensis
ببخشید آخریش اسم علمی گیاه معادلش رو نمی دونم البته این موردی که ذکر کردم بیشتر در کریبتن
و Echinodorus uruguayensis پیش آمده ph 8 ثابت نگه داشتم نه بالا میره نه پایین و سختی آب پایین نیست
ماهی های تنگ آنجل و چند گونه از تترا کوچک همین .:icon_ques
masoudsara
28 January 2009, 04:37 PM
میشه در مورد رشد خوب یک گیاه یکی یه مختصری توضیح بده مثلا یه گیاه گندمی به چه ارتفاع و پهنایی برسه میگن رشد خوبی داره؟ پیش فرض ما اینه که شرایط زیستی برای اونا ایده ال باشه بعد اینکه ایا توی اکواریوم دوستان تونستن گل دادن گیاهاشونم ببینن ؟ در اینصورت شرایط اکواریوم چگونه بوده ؟
Anoush
4 February 2009, 10:24 AM
میشه در مورد رشد خوب یک گیاه یکی یه مختصری توضیح بده مثلا یه گیاه گندمی به چه ارتفاع و پهنایی برسه میگن رشد خوبی داره؟ پیش فرض ما اینه که شرایط زیستی برای اونا ایده ال باشه بعد اینکه ایا توی اکواریوم دوستان تونستن گل دادن گیاهاشونم ببینن ؟ در اینصورت شرایط اکواریوم چگونه بوده ؟
سلام،
ببخشید دیر جواب میدم
برای تشخیص گیاهی که خوب رشد کرده و سرحال هست رو با همون دیدن برگهاش میشه تشخیص داد که رشدش خوبه یا نه.
در مورد گل دادن گیاهان خوب تمام گیاه ها در اکواریوم گل نمیدن و این فاکتور نمیتونه دلیل رشد خوب و ایده آل گیاه باشه.
مثلا در مورد سیوی من گل اون رو موقعی دید م که گیاه از اب بیرون اومد و در یکی از گیاهان من که گلی شیپوری رنگ و سفید داد وقتی بود که حوصله تزریق CO2 در اب رو داشتم. البته گیاه شویدی براحتی در اکواریوم گل میده بشرطی که خورده نشه.
http://i42.tinypic.com/wqwyt1.jpg
http://i40.tinypic.com/iggh7d.jpg
کمبود برگهای داخل اب بخاطر وجود یک ماهی بود که بخوردن اونا علاقه داشت. ولی قبل از ورود ایشون هفته ای یک سطل یک لیتری از ساقه ها و برگها هرس میشد.
شما بیشتر در مورد گیاه گندمی پرسیده بودید که من اونو از لحاظ تحمل دمای بالا خصوصا در تانکهایی که در انها دیسکس نگهداری میشه ایده ال میدونم.
گندمی اگر تا سطح اب رسید و در سطح هم رشد کرد و گیاه در اطراف خودش شروع کرد و رشد عرضی هم بصورت ریشه های نابجا (بصورتی که از داخل ریشه گیاه شاخه ای بوجود میاد که در سر ان یک جوانه پیدا میشه و این جوانه در اطراف گیاه شروع به رشد میکنه و گیاه جدیدی بوجود میاره) داشت بنظر من رشد مناسبی داره.
http://i40.tinypic.com/2gsmvwx.jpg
این گیاه چون در گلدان هست نمیتونه ریشه زیر شنی بده برای همین جوانه هاش بیرون از گلدان تبدیل به گیاهان کوچک شده اند.
http://i44.tinypic.com/15f27bd.jpg
این گیاه تازه کوتاه شده و تقریبا به طول ۱۰ سانت از سر برگها بریده شده.
گیاهای دیگر روبا پاجوش هایی که میزنند میشه گفت که رشد خوبی دارن مثل کریپتون که البته اگر بوسیله ماهی ها خورده نشه.
شرایطی که برای رشد گیاه مفیده رو قبلا بطور مفصل تو تاپیک های مربوطه توضیح دادیم ولی ارجح تر از همه بنظر من نور مناسب و ثبات در اکواریوم هست که اگر ایندو فاکتور وجود نداشته باشه بیشتر زحمت های شما به هدر خواهد رفت.
پیروز باشید
masoudsara
4 February 2009, 10:42 AM
با تشکر از جناب انوش
ممنون که اینقدر با حوصله جواب میدین... از رنگ و ضخامت برگهای گیاهایی که تو اکواریومتون بود مطلبی که میخواستمو فهمیدم ... تو این عکسها گیاه سیوی خیلی سر حال و مقاوم نشون میده ولی چرا تو قسمتی که بیرون آب اومده ساقه ازدیاد طول پیدا کرده ؟ منظورم اینه که چرا دم برگها نسبتا با فاصله از هم قرار گرفتند ...ایا بخاطر اینه که بیرون تانکن؟ یا بیرون تانک نور کافی ندارن و یا کاهش دما و رطوبت ؟ :icon_cool
Anoush
4 February 2009, 12:24 PM
با تشکر از جناب انوش
ممنون که اینقدر با حوصله جواب میدین... از رنگ و ضخامت برگهای گیاهایی که تو اکواریومتون بود مطلبی که میخواستمو فهمیدم ... تو این عکسها گیاه سیوی خیلی سر حال و مقاوم نشون میده ولی چرا تو قسمتی که بیرون آب اومده ساقه ازدیاد طول پیدا کرده ؟ منظورم اینه که چرا دم برگها نسبتا با فاصله از هم قرار گرفتند ...ایا بخاطر اینه که بیرون تانکن؟ یا بیرون تانک نور کافی ندارن و یا کاهش دما و رطوبت ؟ :icon_cool
سلام عزیز
با تشکر از شما باید بگم اگر وقت کنم سعی میکنم جواب کامل بدم ولی افسوس که گرفتاری های من کمتر بهم زمان میده.
من فکر میکنم دو مورد رو درست حدس زدید. چون کرکره ها بسته هست نور کافی نیست و رطوبت هم کمه ولی دمای اتاق کار من بدلیل سرمایی بودنم ۲۵ درجه کمتر نمیشه.
شاد باشید.
payam64
8 February 2009, 11:37 PM
سلام به همه
کسی میدونه چطور میشه گیاهایی مثل گندمی و رو چوبای اکواریومی پرورش داد؟
امروز تو ایران اکواریوم دیدم خیلی قشنگ بود ولی از اونجایی که تو اینجورمواردی که کمتر جایی پیدا میشه ایران اکواریوم یه قیمتای پرت و پلایی میده که به شعور و شخصیت ادم توهین میشه ترجیح دادم چیزی نپرسم
Labbayk
9 February 2009, 12:17 AM
یکی از رفقا تو یکی صفحات فرموده بودند که ظاهرا یکی از روش هاش اینه که چوب رو سوراخ کنید و گیاه رو با اندکی ماسه ریز داخلش بکارید.
بنده خودم هنوز جرات نکردم چوب عزیزم رو که 12 تومن بابتش پیاده شدم سوراخ کنم ولی خب این هم یه ایده است و طبعا قابل آزمایش...
masoudsara
9 February 2009, 09:31 AM
سلام به همه
امروز تو ایران اکواریوم دیدم خیلی قشنگ بود ولی از اونجایی که تو اینجورمواردی که کمتر جایی پیدا میشه ایران اکواریوم یه قیمتای پرت و پلایی میده که به شعور و شخصیت ادم توهین میشه ترجیح دادم چیزی نپرسم
من با گندمی امتحان نکردم ولی از پشت قرمزی استفاده کردم ... گندمی بعلت اینکه بوسیله ریزوم ( پا جوش هاش) زیاد میشه بعد از مدتی از اون محدوده ای که براش در نظر گرفتیم خارج میشه.. من از چوب درخت مو جوشیده شده استفاده میکنم توش چندتا شکاف داره که دسته پشت قرمزی هارو با نخ بهم بستم بعد یه سنگ کوچیک هم بهش محکم کردم ... اونو تو اون شکاف قرار دادم و بعد روش کمی شن ریختم البته الان سه روزه ... اگه چیز خوبی از کار در اومد عکسشو میزارم تا بقیه هم استفاده کنن ..:icon_cool
Anoush
9 February 2009, 11:16 AM
سلام به همه
سلام عزیز
اون گیاهی که شما دیدی گندمی نیست ولی ریشه بعضی از گیاهای اکواریومی در خلل و فرج چوب ها میتونن نفوذ کنن و از اون بعنوان پایه استفاده کنن.
یک سری از گیاهان وارداتی (منجمله همونی که تو ایران اکواریوم دیدید) بصورت بسته شده بر روی چوب های مخصوص اکواریوم هستند. در بیشتر مغازه های خارج از کشور که تشریف ببرید گیاهان یا در گلدان های پلاستیکی سوراخ سوراخ فروخته میشن و یا بصورت بسته شده بر روی این چوبها. که مدلی که در ایران اکواریوم مشاهد کردید از همین هاست.
اینها گیاه رو با نخ های بیرنگ (نخ ماهیگیری) رو چوب ثابت میکنند و بعد به من و شما میفروشند.
من در انجام این کار (بستن گیاه با نخ به چوب) زیاد موفق نبودم ولی گیاه سیوی و گندمی رو بر روی چوب بدون استفاده از نخ ثابت کردم و الان ریشه هاشون داخل چوب جاگیر شدند و میشه گفت کارم از این طریق موفقیت امیز بوده.
http://i43.tinypic.com/t7xxdw.jpg
شاد باشی
abbass11
12 February 2009, 02:46 PM
سلام دوستان عزیز
درموردمحصول florena از شرکت سرا اصلاعاتی از قبیل کیفیت ، اثر بخشی ، طریقه استفاده و.... رومیخواستم بعد میخواستم بدونم واسه ماهیهائی از قبیل آنجل و.... ضرر داره یا نه ؟
با تشکر از همه دوستان خوبم :icon_wink
دوستان اطلاعاتی تجربی در مورد نگهداری وتکثیر شویدی و پشت قرمزی میخوام :confused:
با تشکر .:icon_cool
rezasafari
5 March 2009, 02:36 PM
آیا در ایران گیاهی هستش که مثل چمن کل کف آکواریوم رو بپوشونه؟
اگه هستش از کجا میتونم تهیه کنم قیمتش چنده؟
با تشکر
moh@mm@d reza
5 March 2009, 04:16 PM
آیا در ایران گیاهی هستش که مثل چمن کل کف آکواریوم رو بپوشونه؟
اگه هستش از کجا میتونم تهیه کنم قیمتش چنده؟
با تشکر
خوش امدی دوست عزیز
این سوال شما قبلا هم پرسیده شده و اگه همین تاپیک رو بخونید متوجه میشید.این گیاهان هنوز که هنوزه توی ایران دیده نشده البته امکان داره تازگی ها اومده باشه که من ندیده باشم ولی بعید میدونم همچین چیزی توی ایران موجود باشه.
alimo203
14 March 2009, 08:19 PM
سلام
طرز کاشتن کریپتون در آکواریوما اگه کسی بلده بگه ؟؟؟
و ایا اینکه گیاه کریپتون با دیسکس سازگاری داره؟؟کدام یک از و داروهای تترا برای کریپتون مناسب است؟
JBF
15 March 2009, 10:09 AM
سلام
طرز کاشتن کریپتون در آکواریوما اگه کسی بلده بگه ؟؟؟
و ایا اینکه گیاه کریپتون با دیسکس سازگاری داره؟؟کدام یک از و داروهای تترا برای کریپتون مناسب است؟
دوست عزيز اين سوال شما نشون ميده كه اين تاپيك رو از ابتدا نخوندي و اين كار درستي نيست. شما بايد گفتگوهاي مهم اين بخش رو بخوني تا سوالات موجود در ذهن شما برطرف بشن.
اما براي پاسخ بايد عرض كنم گياه كريپتون بخاطر طعم تلخي كه داره توسط ماهيها خورده نميشه و توي آكواريومها جزو موندگارترين گياهها هست .
با ديسكس هم ميشه نگهداشت .يعني توي تانك ديسكس ميشه اين گياه رو كاشت . براي گياه هم نميدونم چرا شما ميخواهي از دارو استفاده كني :icon_twis
اما بايد عرض كنم كه استفاده از دارو فقط توي تانك قرنطينه بايد انجام بشه و داروها و حتي نمك به گياه تانك شما آسيب ميرسونه.
موفق و پيروز باشي
javadabasi
15 March 2009, 11:43 AM
با سلام
دوستان من دو تا کریپتون دارم که عکسش رو براتون میزارم!روی برگهای این کریپتون ها (و البته حتی روی گیاهای مصنوعی من ) یه چیزی مثل لجن سیاه گرفته و داره رشد میکنه!! که فکر کنم به سادگی تمیز نمیشه!!!به نظر شما من باید چیکار کنم این کریپتو نها رو؟؟چند باری قرص کریپتو هم گذاشتم ولی تغییری نکرد.
http://i40.tinypic.com/30mpzki.jpg
ممنونم اگه منو راهنمایی کنید.
Romans
15 March 2009, 01:26 PM
با سلام
دوستان من دو تا کریپتون دارم که عکسش رو براتون میزارم!روی برگهای این کریپتون ها (و البته حتی روی گیاهای مصنوعی من ) یه چیزی مثل لجن سیاه گرفته و داره رشد میکنه!! که فکر کنم به سادگی تمیز نمیشه!!!به نظر شما من باید چیکار کنم این کریپتو نها رو؟؟چند باری قرص کریپتو هم گذاشتم ولی تغییری نکرد.
ممنونم اگه منو راهنمایی کنید.
سلام
لطف کنید به ادرس زیر مراجعه کنید . در مورد مشکل شما کامل توضیح داده شده:
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=511685&postcount=37
pckiller
15 March 2009, 05:36 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست که داخل تانکم بر روی شن ها , گیاهای مصنوی , و ... لکه های قهموه ای رنگی نمایان شده .
میخواستم ببینم علت این لکه ها چی میتونه باشه و را ه حلش چه ؟
http://myup.ir/files/5owht5mi286k2a9jnhj5.jpg
http://myup.ir/files/grnprv7ggta06vzlug29.jpg
http://myup.ir/files/p88lkymufp1ay26frdav.jpg
شرمنده دوستان اگر جای این مطلب اینجا نبود
ممنون
moh@mm@d reza
15 March 2009, 08:45 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
چند روزی هست که داخل تانکم بر روی شن ها , گیاهای مصنوی , و ... لکه های قهموه ای رنگی نمایان شده .
میخواستم ببینم علت این لکه ها چی میتونه باشه و را ه حلش چه ؟
شرمنده دوستان اگر جای این مطلب اینجا نبود
ممنون
پست قبلیتون رو مطالعه کنید!!!
pckiller
15 March 2009, 09:16 PM
سلام
عزیز من مشکلم کاملا فرق داره
مال من هنوز قهوهای رنگه هنوز سبز نشدن
داروی ضد جابک تهیه کردم نمیدونم استفاده کنم یا نه ؟
greela
16 March 2009, 12:44 PM
دوستان یه سوال کلی داشتم
ایا گیاه ابزی میتونه جای پمپ رو پر کنه
منظورم اینه که اینقدریo2 میده تو اب که به پمپ تا چند وقت نیازی نباشه؟؟؟؟
با تشکر
soli_aqua
16 March 2009, 12:45 PM
سلام
عزیز من مشکلم کاملا فرق داره
مال من هنوز قهوهای رنگه هنوز سبز نشدن
داروی ضد جابک تهیه کردم نمیدونم استفاده کنم یا نه ؟
شما لطف کن به جای این همه دارو و ... یه کت فیش اسپرت یا معمولی بخر تا همه رو تمییز کنه(البته تا زمانی که سبز نشدن)
دوستان یه سوال کلی داشتم
با تشکر
خیر .گیاه اگه زیاد باشه و با تعداد ماهیان در تناسب باشه ممکنه کمکی بکنه ولی شب که لامپ خاموشه خود گیاه هم اکسیژن مصرف میکنه که با تعداد زیاد و بدون پمپ هوا ماهی ها خفه میشوند.
کلا" پمپ هوا یکی از نازهای اولیه و ضروری یه آکواریومه و از نبودش نمیشه چشم پوشی کرد دوست من.:icon_mad:
Romans
16 March 2009, 12:50 PM
دوستان یه سوال کلی داشتم
با تشکر
خیر.مقدار اکسیژن دهی گیاهان به حدی نیست که نیاز ماهیها را به خوبی تامین کند.
زهرا اخوت
16 March 2009, 05:15 PM
من توی تانکم کریپتون دارم ولی متاسفانه یه مدت هست که کناره های برگها قهوهای شدند و دارن از بین می روند البته گیاها همه جوونه و برگهای تازه دادند ولی آیا می تونه این ناشی از دمای زیاد آب باشه یا مثلا کثیف بودن آب؟ به نظرتون مشکل از کجا است؟
abbass11
24 March 2009, 01:31 PM
دوستان من یه چندتا گیاه شویدی دارم که طولشون نسبت به ارتفاع تانک من زیاد بلند شده
میخواستم بدونم اگه اونا رو از وسط ببرم گیاهم خراب میشه ویا او قسمتهای بریده شده رو اگه کاشته بشن قابلیت رشد پیدا میکنه یا نه؟
Romans
28 March 2009, 04:51 PM
دوستان من یه چندتا گیاه شویدی دارم که طولشون نسبت به ارتفاع تانک من زیاد بلند شده
میخواستم بدونم اگه اونا رو از وسط ببرم گیاهم خراب میشه ویا او قسمتهای بریده شده رو اگه کاشته بشن قابلیت رشد پیدا میکنه یا نه؟
سلام
میتوانید گیاه را از نقطه مورد نظر جدا کنید و داخل شنها بکارید . بعد از چند روز ریشه های جدید رشد میکند و به یک گیاه مستقل تبدیل میشود.
masoudsara
11 April 2009, 09:21 AM
با سلام
این سیوی تو تانک من مرتب برگ میده و برگها هم خوب بزرگ میشن ولی تازگی متوجه شدم گه بعضی از بوته ها مثل این یکی برگهای جدیدش حالت رنگ پریدگی دارن آیا ممکنه که در اثر کمبود کود باشه؟
http://pib.ir/uploads/t/tehranmedia/88890.jpg
Anoush
11 April 2009, 10:53 AM
با سلام
این سیوی تو تانک من مرتب برگ میده و برگها هم خوب بزرگ میشن ولی تازگی متوجه شدم گه بعضی از بوته ها مثل این یکی برگهای جدیدش حالت رنگ پریدگی دارن آیا ممکنه که در اثر کمبود کود باشه؟
در سایتهای مختلف اشکال رو در کمبود اهن ذکر میکنن و ادرس یکی از این ها روکه میتونه مفید باشه براتون ذکرمیکنم.
http://www.csd.net/~cgadd/aqua/art_plant_nutrient.htm (http://www.csd.net/%7Ecgadd/aqua/art_plant_nutrient.htm)
ولی من معتقدم نور رو هم کنترل کنید.
اول از همه شدت نور (وات بر لیتر) و بعد گرمی (کلوین) و طیف نور در این مورد موثر هستند.
کهنگی لامپ هم میتونه مشکل ایجاد کنه که من فکر نمیکنم مشکل شما باشه.
masoudsara
11 April 2009, 12:07 PM
در سایتهای مختلف اشکال رو در کمبود اهن ذکر میکنن و ادرس یکی از این ها روکه میتونه مفید باشه براتون ذکرمیکنم.
http://www.csd.net/~cgadd/aqua/art_plant_nutrient.htm (http://www.csd.net/%7Ecgadd/aqua/art_plant_nutrient.htm)
ولی من معتقدم نور رو هم کنترل کنید.
اول از همه شدت نور (وات بر لیتر) و بعد گرمی (کلوین) و طیف نور در این مورد موثر هستند.
کهنگی لامپ هم میتونه مشکل ایجاد کنه که من فکر نمیکنم مشکل شما باشه.
با سلام
بله به کمبود اهن خیلی شبیه است
شدت نور در تانک من 0.4 وات بر لیتره و از 10 مهتابی با 6200k ( شش عدد سفید و چهار عدد زرد) استفاده میکنم . با توجه به اینکه گیاه به سطح اب رسیده آیا بنظر شما گرمی مهتابیها باعث پیدایش چنین حالتی شده؟
با تشکر
Anoush
11 April 2009, 01:18 PM
با سلام
بله به کمبود اهن خیلی شبیه است
شدت نور در تانک من 0.4 وات بر لیتره و از 10 مهتابی با 6200k ( شش عدد سفید و چهار عدد زرد) استفاده میکنم . با توجه به اینکه گیاه به سطح اب رسیده آیا بنظر شما گرمی مهتابیها باعث پیدایش چنین حالتی شده؟
با تشکر
سلام عزیزم
منظور من از گرمی همون میزان نور برحسب کلوین بود که شما ذکر کردید. میزان نور (شدت) هم کافی بنظر میرسه.
با این حساب کود اهن روتست کنید.
hitman_ebs
11 April 2009, 01:53 PM
سلام
مدتی پیش برای من هم این مشکل پیش امده بود که با کود گیاهی مشکل برطرف شد .
از قرص کریپتو تترا استفاده کردم:icon_cool
Deyhim_11
12 April 2009, 01:20 AM
من کاشت این گیاه رو در اکواریوم بصورتی که برگها بیرون از اب باشه تجربه کردم ولی خوشم نیومده.
من گیاهی که اصطلاحا به اون برگ سیوی میگیم رو وقتی از تانک میاد بیرون و برگ میده رو بیشتر میپسندم که در تانک گلد فیش هام این کار رو کردم و گیاه رو کوتاه نکردم. اگر فرصت بود عکسش رو تو همین پست اضافه میکنم.
چون سامپ یا فیلتر سر باز هم ندارم طبعا به عنوان دنیتراتور ازش استفاده نکردم.
سلام انوش عزیز ، عکس سیوی هارو هم توی پست های بعدی دیدم و خیلی برام جالب بود چو ن سیوی های من وقتی به سطح اب میرسن قدرت بیرون اومدن از اون رو ندارن و برگ های هم سطح اب معمولن به شکل سوخته و خراب شده در میان الان چند بار این مساله برام پیش اومده که در نهایت گیاه رو کوتاه کردم ، می خواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه ؟ نور شدید در این امر تاثیر داره ؟! ازین به بعد کوتاه نیم کنم ببینم عین لوبیای سحرامیز تا کجا میره :)
در ضمن گلد فیش های شما کاری به سیوی ندارن ؟! گلد فیش های من اکثرا برگ های قدیمی سیوی رو تکه تکه می خورن ولی به برگ های تازه کاری ندارن !
مرسی
Anoush
12 April 2009, 08:51 AM
..... ، می خواستم ببینم دلیلش چی میتونه باشه ؟ نور شدید در این امر تاثیر داره ؟! ازین به بعد کوتاه نیم کنم ببینم عین لوبیای سحرامیز تا کجا میره :)
در ضمن گلد فیش های شما کاری به سیوی ندارن ؟! گلد فیش های من اکثرا برگ های قدیمی سیوی رو تکه تکه می خورن ولی به برگ های تازه کاری ندارن !
مرسی
سلام
فکرکنم دلیلش رطوبت و نور مناسب بیرون از اکواریوم بوده.
گلد فیش های من اصلا کاری به کار گیاهام نداشتن تا سرو کله ایشون پیدا شد!
http://xs138.xs.to/xs138/09150/img_6371369.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs138&d=09150&f=img_6371369.jpg)
http://xs138.xs.to/xs138/09150/img_6377251.jpg.xs.jpg (http://xs.to/xs.php?h=xs138&d=09150&f=img_6377251.jpg)
در ظرف یک ماه اثری از سیوی، پشت قرمز و کریپتون های من نمونده و تنها گیاهی که تونسته بمونه همون دم گربه ای معروفه که نمیدونم اونو چطور تا بحال نخورده.
حیف که از نظر من زیبا ست و درشت هیکل!! وگرنه تا بحال چندین بار از تانک اخراج شده بود و به برکه تبعید شده بود.
(http://xs.to/xs.php?h=xs138&d=09150&f=img_6377251.jpg)
masoudsara
12 April 2009, 04:02 PM
باسلام
دکترجان این گیاه خوشگله سمت چپ تصویر اسمش چیه؟ آیا بجز آکواریوم شما جای دیگه هم میشه اونو پیدا کرد؟
با تشکر
http://pib.ir/uploads/t/tehranmedia/89135.jpg
JBF
12 April 2009, 05:27 PM
با سلام خدمت دكتر عزيز و ساير دوستان
در خصوص تغيير رنگ گياهان ضمن تاييد فرمايشات دوستان ، بنظر من دليل عمده اين مشكل كمبود مواد مغذي و مفيد براي گياهان (همون آهن كه جناب دكتر فرمودن) هست. دليل اين حرفم اينه كه : قبلاً هم خدمت دوستان عرض كرده بودم كه پدر بنده علاقه شديدي به گل و گياه و .... داره و توي خونه اين پيرمرد دوست داشتني همه گونه گياهي رو ميشه پيدا كرد .در برخي از مواقع گياهاني رو مشاهده كردم كه بدليل تضعيف خاك گلدانها برگ هايي كمرنگتر از برگهاي قديمي و كوچكتر از اونها رو داشتند كه پس از تعويض خاك گلدان و سپري شدن زمان مورد نياز مجدد به حالت عادي برگشتن.
من دقيق نميدونم اين مورد (موجود در گياههاي آپارتماني و باغچه اي) ميتونه براي گياهان آبزي هم مصداق داشته باشه يا خير .
Anoush
13 April 2009, 11:06 AM
باسلام
دکترجان این گیاه خوشگله سمت چپ تصویر اسمش چیه؟ آیا بجز آکواریوم شما جای دیگه هم میشه اونو پیدا کرد؟
با تشکر
سلام عزیز
بله این گیاه جاوا فرن Java Fern هست و جزو سرخس هاست . تو همین تاپیک پست های ۳۵۳ تا ۳۵۶ در مورد این سرخس صحبت شده.
من این گیاه رو بصورت بسته شده روی چوب از اکواریوم مرجان خریدم ولی قبلا خودم از دوبی میاوردم البته هنوز هم گیاه هایی رو که اونجا میبینم و تو بازار نیست میخرم و با خودم میارم.
هر از چند گاهی این گیاهان از خارج وارد میشه و در مغازه ها دیده میشه فکر کنم به زودی یک پارتی جدید از این گیاهان وارد بشه.
FARAVAHAR
13 April 2009, 11:46 PM
.
من در انجام این کار (بستن گیاه با نخ به چوب) زیاد موفق نبودم ولی گیاه سیوی و گندمی رو بر روی چوب بدون استفاده از نخ ثابت کردم و الان ریشه هاشون داخل چوب جاگیر شدند و میشه گفت کارم از این طریق موفقیت امیز بوده.
سلام آقای دکتر
برای من سوالی پیش اومد.
ریشه هایی که توی چوب ثابت کردید چه مقدار فضا برای رشد ریشه پیش بینی کردید و کود گیاه رو چگونه به ریشه میرسونید؟
با سپاس
Anoush
14 April 2009, 10:07 AM
سلام آقای دکتر
برای من سوالی پیش اومد.
ریشه هایی که توی چوب ثابت کردید چه مقدار فضا برای رشد ریشه پیش بینی کردید و کود گیاه رو چگونه به ریشه میرسونید؟
با سپاس
سلام عزیزم،
من گاه گاه هم گیاه و هم ریشه هایی رو که حس میکنم فضای زیادی اشغال کردن و یا منظره اکواریوم رو دارن خراب میکنند هرس میکنم.
شما با هرس کردن گیاهتون همیشه میتونید فضای مورد نظر رو با توجه به نوع و تعداد ماهی هاتون داشته باشید.
معمولا از کود های مایع استفاده میکردم و در گلدانها از قرص کود (تترا و سرا) ولی الان که کمی بی حوصله شدم هیچ کودی بجز کود اهن استفاده نمیکنم (تانک من شن کف نداره). در تانک گلد فیش ها که کود اهن هم استفاده نمیکنم.
شاد و سرخوش باشید
JBF
14 April 2009, 01:43 PM
فکر کنم به زودی یک پارتی جدید از این گیاهان وارد بشه.
استاد اگر وارد شد ميشه آدرس رو هم اعلام بفرمائيد؟
Anoush
14 April 2009, 02:00 PM
استاد اگر وارد شد ميشه آدرس رو هم اعلام بفرمائيد؟
چشم قربان در تاپیک خودش حتما اطلاع میدم.
JBF
19 April 2009, 12:33 PM
با سلام
قابل توجه جناب masoudsara ، براي درمان مشكل شما يه سري به اينجا (http://www.phalls.com/showpost.php?p=696868&postcount=58) بزنيد . اميدوارم كمكي بهتون كرده باشم.:icon_arro
شاد باشيد
علي بلبل
22 April 2009, 10:48 AM
سلام انوش خان جايي سراغ داريد گياه جديد آورده باشه؟ (نه مثل سيوي. گندمي . كريپتون . دم گربه اي و امثال اينها كه تمام اكواريومي ها دارند). تشكر
Anoush
22 April 2009, 10:59 AM
سلام انوش خان جايي سراغ داريد گياه جديد آورده باشه؟ (نه مثل سيوي. گندمي . كريپتون . دم گربه اي و امثال اينها كه تمام اكواريومي ها دارند). تشكر
قربان اگر به دوتا پست بالاتر عنایت میکردید می دیدید که عرض کردم که اگر سراغ داشتم حتما اطلاع میدم.
mr.rostami
24 April 2009, 11:39 PM
سلام .
کسی تا حالا کریپتون تکثیر کرده. لطفا تجربیات خودتونو در اختیار ما هم قرار بدین.
من شنیدم باید حتما حلزونم باشه تا سالم ریشه هاشون از هم جداشه.
hitman_ebs
25 April 2009, 09:17 AM
برای تکثیر کریبتون چند عامل مهم وجود داره
1- دما از 28 بالا نره
2- 5 سانت شن
3- نور مناسب اگه نور خورشید باشه عالیه
4- استفاده از کود گیاهی
5- تزریق co2
6- یکسری حلزون که در شن زندگی می کنه و مخروطی شکل هستش که باعث میشه شن جابجا بشه و ریشه ها
رشد خوبی داشته باشند.:icon_arro
hitman_ebs
25 April 2009, 05:28 PM
http://upload.iranblog.com/2/1203975970.jpg
استاد انوش این گیاهی که گل سفید داده اسمش چیه
آیا همونی که تو گلخونه ها هست و گلی شبیه به این گیاهو داره!؟
علي بلبل
26 April 2009, 12:23 PM
سلام hitman جان اين گياه خوشگلها رو از كجا تهيه كردي؟؟ خيلي قشنگه عالي بود. ميشه به ما هم آدرس بدي ما هم بخريم؟
Anoush
27 April 2009, 09:49 AM
استاد انوش این گیاهی که گل سفید داده اسمش چیه
آیا همونی که تو گلخونه ها هست و گلی شبیه به این گیاهو داره!؟
عزیزم اون گل نیست پشت برگه که سفید رنگه و تو عکس مثل گل شده. گیاه هم همون سیوی خودمونه که تو بازار فراوونه.
loyal280
28 April 2009, 07:22 AM
سلام دوستان عزیز
مدتیه رشد گیاهام به جز کریپتون متوقف شده و روی برگ سیوی لکه های ریز قهوه ای دیده میشه و برگهای جدید هم به صورت چروک شده هست،اگه میشه راهنمایی کنید
(از کود جامد و مایع تترا هم استفاده کردم)
سوال دیگه من اینه که آیا داروی مترونیدازول برای گیاه ضرری نداره؟
ممنون
ali-a
28 April 2009, 10:15 AM
درود انوش جان شما كه ازاين گياه java fern داري ميشه لطف كني شرايط نگهداري و دما و به طور كلي تجربه خودت را بگي كه چه كار كردي انقدر گياهت سر حال مونده؟ سپاس
Anoush
28 April 2009, 10:29 AM
درود انوش جان شما كه ازاين گياه java fern داري ميشه لطف كني شرايط نگهداري و دما و به طور كلي تجربه خودت را بگي كه چه كار كردي انقدر گياهت سر حال مونده؟ سپاس
سلام عزیز خوش امدی
راستش کار خاصی نمیکنم و اکثر دوستان تو این بخش که گیاه نگه داری میکنند میدونن که برای داشتن گیاه سالم در اکواریوم اولین مورد نور مناسبه که نه شدت زیاد از حد داشته باشه و نه اینکه مدت نور دهی بیشتر از ۱۰ تا ۱۲ ساعت باشه.
دمای اب حداکثر ۲۸ درجه باشه و بالا تر نره.
اگر گیاه تازه به اکواریوم وارد میکنیم مثل ماهی قرنطینش کنیم یا بخوبی ضد عفونیش کنیم که جلبک های مشکل ساز و یا حلزون با خودش نداشته باشه.
کود های تجاری رو به موقع و به میزان مورد لزوم اضافه کنیم نه بیشتر.
ماهی هایی که با گیاهمون هم خوانی دارند رونگه داری کنیم (نه مثل من که در عرض یک هفته بیشتر گیاهام توسط یک گلد فیش خورده شد!)
اعمال دیگر مثل استفاده از تزریق دی اکسید کربن، قرار دادن المنت های حرارتی در کف، اجتناب از قرار دادن فیلتر زیر شنی با گیاه و .... کار های دیگری هستند که در صورت رعایت موارد اولیه و استفاده از پوشش گیاهی متراکم استفاده میشه که در جای جای این تالار در باره انها صحبت شده و میتونید مطالعه کنید همینطور نور مناسب و ...
شاد باشید
ali-a
28 April 2009, 02:47 PM
اجتناب از قرار دادن فیلتر زیر شنی با گیاه و ....
درود انوش جان درست متوجه شدم! شما مخالف فيلتر كف به همراه گياه در آكواريوم هستي؟
ميشه علت را توضيح بدهيد؟ سپاس
Anoush
28 April 2009, 02:55 PM
عزیزم برای اینکه بحث از حالت دو نفره خارج بشه و بفیه هم شرکت کنند اجازه بدید کمی بگذره اگر دوستان دیگر اظهار نظر نکردند و تائید و یا تکذیب نکردند ، من ادامه میدم. چون بحث اورژانسی نیست.
ممنون از توجه شما به پست من.
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.