View Full Version : خرید از شرکتهای لیزینگی
reza1050
29 November 2005, 06:27 PM
سلام دوستان :
من می خوام یک ماشین از شرکتهای لیزینگی بردارم اگه میشه راهنماییم کنید که ایا کلا این شرکتها مطمئن هستند و بعد برای جابجایی و خرید و فروش به مشکلی بر نمیخورم . می خوام در مورد این تصمیم گیری نظر بدید که مطمئن هست یا نه :icon_smil
fizzi
29 November 2005, 10:32 PM
معمولن خيلي شرايط سختي ميزارن ...
من ترجيح ميدم پياده برم !
alirezasalam
30 November 2005, 12:32 AM
نه اصلآ خوب نیست مثلآ پراید 6 ملیونی برات 10 11 تومن در میاد! اونم بعد از 4 5 سال! هیچوقت این کارو نکن!
Universe
1 December 2005, 02:49 AM
از شرکتهای لیزینگ در صورتی که توانایی پرداخت قسط رو داشته باشی و سودشون برات مهم نباشه، خوب است که بتوانی خرید کنی.
از نظر سند زدن هم هیچ مشکلی ندارند. به نظر من شرکت لیزینگ خودروکار که وابسته به ایران خودرو هست از بین لیزینگهای موجود بهتر و مطمئنتر و با سود کمتری است. البته اگر قصد خرید محصولات ایران خودرو را داشته باشی.
hamed.black
1 December 2005, 01:07 PM
شرکت لیزینگ به درد کسی میخوره که بی کاره با حدود 3 میلیون یا 5 میلیون اولا صاحب ماشین میشه دوما با کار کردن با ماشین هم قسط ماشینو در میاره هم خرج خودشو و چون از خود ماشین پولشو در اورده پس ماشین در واقع به همون قیمتی که پول پیش داده واسش تموم شده.........
ولی اگه کار میکنه و میخواد اینجوری ماشین بخره خرید اینجوری ضرر 100 در 100 هستش....
reza1050
15 December 2005, 05:50 PM
از راهنمایی شما ممنونم اگه امکان داره اطلاعات کاملتری بهم بدید:icon_cry:
امير رضايي
24 December 2005, 05:05 PM
سلام
خرید قسطی یعنی توجه به ارزش زمانی پول.
در دو حالت خوب است:
1. شما پول کافی برای خرید نقدی دارید ولی با پول بیش از سالی 28% (حالا بیشتر و کمتر) کار می کنید. پس بروید ماشین از لیزینگ بخرید. یادتان باشد که شما قطعاً مقروض هستید، ولی ممکن است درآمد بیشتری داشته باشید.
2. شما پول کافی برای خرید ماشین به صورت نقد ندارید و اکنون ماشین لازم دارید. در ضمن در آینده پول خواهید داشت که با بهره 28% بازپس بدهید. این خرید برای شما رضایت و ارزش ایجاد می کند. پس باز هم بروید بخرید. فقط یادتان باشد دارید 3 برابر پول می دهید!!!
نتیجه: هر کس فقط خودش می تواند قضاوت کند که باید برای خرید ماشین با این بهره پول قرض بگیرد (یعنی از لیزینگ بخرد) یا نه. فقط باید عواقبش را بداند!
همین!
m16586
24 December 2005, 06:04 PM
سلام
خرید قسطی یعنی توجه به ارزش زمانی پول.
در دو حالت خوب است:
1. شما پول کافی برای خرید نقدی دارید ولی با پول بیش از سالی 28% (حالا بیشتر و کمتر) کار می کنید. پس بروید ماشین از لیزینگ بخرید. یادتان باشد که شما قطعاً مقروض هستید، ولی ممکن است درآمد بیشتری داشته باشید.
2. شما پول کافی برای خرید ماشین به صورت نقد ندارید و اکنون ماشین لازم دارید. در ضمن در آینده پول خواهید داشت که با بهره 28% بازپس بدهید. این خرید برای شما رضایت و ارزش ایجاد می کند. پس باز هم بروید بخرید. فقط یادتان باشد دارید 3 برابر پول می دهید!!!
نتیجه: هر کس فقط خودش می تواند قضاوت کند که باید برای خرید ماشین با این بهره پول قرض بگیرد (یعنی از لیزینگ بخرد) یا نه. فقط باید عواقبش را بداند!
همین!
عالی بود مخصوصا قسمت اول که همیشه مورد نظر من بوده و هست چون بهترین روش خریدن ماشینه :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.