PDA

View Full Version : بالا نیامدن P910

ALIREZAAKHT
28 November 2005, 11:53 PM
گوشي من p910Iميباشد.وقتي يك نرم افزارروي آن نصب كردم پيغام استارت مجددداد.پس ازروشن كردن گوشي متاسفانه هيچ فايلي بالا نمي آيد وعملا فقط آرم گوشي روي صفحه مي ماند.خواهشمنداست راهنمايي نماييد.
Malkemid:دوست عزیز..عنوان تاپیک باید نشان دهنده محتوای آن باشد...تصحیح شد.

morten
29 November 2005, 12:20 AM
قبل از هر چیز ورودتون رو به فروم خوشامد میگم

احتمالا یا مشکل از برنامه ای هست که نصب میکنید یا گوشی شما دچار مشکل شده اگر میتونید برنامه دیگری رو بر روی گوشی نصب کنید ایراد از گوشی هست که با master reset مشکلتون بر طرف میشه وگرنه سعی کنید ورژنی جدید تر از برنامه ای رو که دارید گیر بیارید و نصب کنید

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

superman_gh
4 February 2006, 07:38 PM
سلام
دوست عزیز وقتی برنامه ای روی گوشی نصب میشه در شاخه سیستم گوشی فایلهای خودشو کپی میکننه حالا اگه نصب اون مشکلی داشته باشه وا مصیبت
من مشکل شما را یک کم جدید تر داشتم گوشیم را فرستادم دبی فلاش کامل شد اما اگه درتهران هستی طبقه زیر زمین علاالدین گالری روژان کارش درسته اما قبل از بردن به اون جا یکبار این قسمت را امتحان کن
1 - گوشی را کاملا خاموش و حتی باطری اونو هم چند دقیقه بیرون بیار
سیم کارت (خط) از داخل موبایل بیرون بکش و کنار بزار
کارت مموری داخل موبایل باشه
حالا گوشی را روشن کن ارم سونی اریکسون که اومد بعد از یک تا دو ثانیه مموری کارت را خارج کن
اگه بالا اومد سریع برو و مستر ریست را انتخاب کن (از کنترل پانل) ولی اگه از بالا اومدن خبری نشد
دست به اون نزن که فلاش دستگات خراب میشه در اولین فرصت جای مطمئن بده فلاش کنن
(حدود 8-15 هزار تومان ) با انصاف اونا بستگی داره

HU016865
4 February 2006, 08:49 PM
البته من يه جاي همين سايت خونده بودم كه ميشه در همين حالت هم گوشي رو فرمت كرد ودرايو خالي بشه .مثل فرمت كردن گوشي سري 60 نوكيا.با اين كار درايو z گوشي خالي ميشه وبه احتمال 99 درصد گوشيت سالم ميشه.

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=9358
اين كارو بكن.اختمالا مشكل حله.

--------------------------
لینک تصحیح شد.