PDA

View Full Version : يك سوال از دارندگان PDA2

mas_jaf
12 October 2005, 01:13 PM
سلام
من با نرم افزار X BACKUP براي PDA2 به اين مشكل برخورده ام كه وقتي كه ALL DATA RESTORE
ميكنم صداي تمام زنگها قطع و وصل ميشه .
اگه كسي بلده راهنمايي كنه ممنون ميشم.

mas_jaf
17 October 2005, 09:32 AM
كسي نتونست راهنمايي كنه؟

mas_jaf
8 November 2005, 11:38 AM
سلام خواهش ميكنم اگه كسي بلده راهنمايي كنه ما هم ياد بگيريم. payamix جان خواهش ميكنم شما جواب بديد

payamix
8 November 2005, 12:15 PM
این برنامه موقع بک آپ گرفتن ، یک فایل روی کارت mmc/sd میسازه که نباید اون فایل رو جابه جا کنید.
موقع ریستور هیچ کاری با برنامه های دیگه نباید انجام بشه و هیچ برنامه دیگه ای هم توی حافطه در حال اجرا نباشه.
ریستور هم بی 5 تا ده دقیقه طول میکشه.
بعد از انجام پروسه موبایل ریست میشه.

حالا مشکل شما چیه ؟

mas_jaf
15 November 2005, 01:35 PM
مشكل من اينه كه وقتي ريستور ميكنم صداي تمام زنگها قطع و وصل مي شه ( حالت بريده بريده )

X_Man
15 November 2005, 02:32 PM
میشه تمام صفحات اینترنت روی PDA2 مشاهده کرد؟
صفحات Java رو هم میشه؟
برای صفحات جاوا چی باید نصب کنبم؟
مثلا من نمی تونم این صفحه رو روی گوشیم باز کنم.
https://www.qiplatinum.com/questaccount
چرا؟؟؟
چیکار کنم که باز بشه؟

X_Man
15 November 2005, 05:29 PM
فکر کنم سوالم زیادی ابتداییه، اما بلد نیستم.:icon_neut
چطوری میشه تو PDA2 فایل MP3 رو به عنوان Ring tone انتخاب کرد؟؟؟
----------
من حتی نمی تونم کلی فایل های از فایل های Wav رو پخش کنم. با اینکه کلی برنامه ی صوتی هم دارم. نمی دونم چرا؟؟؟ :icon_redf :icon_cry: :icon_redf

astm1834
15 November 2005, 08:18 PM
وقتی روش راست کلیک میکنی(:icon_evil ) یه گزینه داره ...: Set as Ringtone

mas_jaf
15 November 2005, 10:51 PM
یا اینکه اون آهنگو توی شاخه ویندوز / رینگ تون کپی کن بهد میاد تئوی لیست آهنگهات

m_d_1980
15 November 2005, 11:57 PM
در مورد mp3 اينجا قبلا جواب داده شده.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13198

m_d_1980
16 November 2005, 12:16 AM
همه صفحات اينترنت رو هم نميشه در ppc باز كرد.

X_Man
16 November 2005, 01:08 AM
وقتی روش راست کلیک میکنی(:icon_evil ) یه گزینه داره ...: Set as Ringtone
نداره :icon_redf
فقط روی فایل های wav که راست کلیک کنم داره :icon_cry:

kevin_m_bb
16 November 2005, 02:31 AM
نداره :icon_redf
فقط روی فایل های wav که راست کلیک کنم داره :icon_cry:

هونطور كه دوستمون, mas_jaf, گفتند
پس از كپي كردن فايل(mp3,wav....) در شاخه زير:
windows\rings
مي تونين به آدرس زير بريد و آهنگ مورد نظر رو انتخاب كنيد
start--settings--sound&Notifications--Notifications
(ودرقسمت phone:incoming call ,event رو انتخاب كنيد از منوي زيرين آهنگتون رو)

mas_jaf
16 November 2005, 03:26 PM
آره عزيزم به همين راحتي :icon_wink

X_Man
18 November 2005, 02:07 PM
من گذاشتم وقتی Missed call یا SMS دارم رنگ LED رنگش عوض بشه و قرمز میشه. اما وقتی SMS رو هم دیدم، خیلی اوقات رنگش دوباره به سبز بر نمی گرده و همون قرمز میمونه تا وقتی که reset کنمش.
مال شما هم اینطوری میشه؟ چرا؟ باید چیکارش کرد؟

X_Man
18 November 2005, 10:32 PM
زدن Message group در PDA2 چه طوریه؟
میتونم گروه بسازم اما نمی دونم چطوری بهشون SMS بزنم.

kevin_m_bb
18 November 2005, 11:08 PM
زدن Message group در PDA2 چه طوریه؟
میتونم گروه بسازم اما نمی دونم چطوری بهشون SMS بزنم.

اگه من مظر شما از گرهي يعني به چندين نفر در آن واحد فرستادن است بايد بع از هر شماره يه ; بگذاريد و شماره بعدي رو بنويسيد

X_Man
19 November 2005, 01:20 AM
منظورم اینه که دوستانتون رو یک بار در یک گروه قرار بدین و بعد به اون گروه SMS بزنید و لازم نباشه هر دفعه نام همه رو وارد کنید.
OK؟

moein_id
19 November 2005, 11:54 PM
دوستان من یه جم گرفتم که میخوام برای زنگش ام پی تری بزارم اما این راهیو که شما گفتید من میرم و درسته اسم اهنگه به لیست انتخابم اضافه میشه ولی وقتی انتخابش میکنم و روی پلی میزنم پخشش نمیکنه و حتی موقعی که ok میکنم به جای اینکه انتخاب بشه دوباره به حالت ویندوز دیفالت بر میگرده

کسی میدونه برا چی ایجوریه؟

m_d_1980
20 November 2005, 01:38 AM
يعني اين patch (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=129322&postcount=10) رو هم نصب كردي؟

mas_jaf
20 November 2005, 12:52 PM
فكر نكنم بشه اين كارو كرد من كه هر جور امتحان كردم نشد :icon_cry: :icon_redf

mas_jaf
20 November 2005, 12:54 PM
نه من اصلا همچين موردي ندارم خيلي عجيبه..

moein_id
20 November 2005, 01:18 PM
يعني اين patch (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=129322&postcount=10) رو هم نصب كردي؟

ها ..... patch?

نه والا دروغ چرا تا گور عا عا عا ....:icon_razz

ولی جدن من ممنونم برای این کمکتون الهی دست به ریگای بیابون میزنی طلا بشه ننه نمیدونی چه کمکی به من کردید :icon_wink :icon_wink :icon_wink :icon_cool

mss
20 November 2005, 05:14 PM
سلام
ولی اتفاقا منم بعضی وقتها این مشکلو دارم.اگر راه حلی پیدا کردید به ما هم یه ندا بدید لطفا.
موفق باشید

moein_id
20 November 2005, 06:11 PM
اما ننه جون باز هم نشد که

کسی یه راه عملی بلد نیست؟

X_Man
20 November 2005, 11:55 PM
گوشی های 60 تومنی مثل 2600 این کار رو میکنن، بعد این گوشی نمی تونه؟؟؟
عجیب و مسخره س.:icon_bigg

mas_jaf
21 November 2005, 12:44 PM
بله متاسفانه !!!!

X_Man
21 November 2005, 05:29 PM
من راهی پیدا کردم،
تو صفحه ی Messaging وقتی می خوایید شماره تلفن طرف رو وارد کنید،
ایکون پایین صفحه مربوط به Address Book رو بزنید،
حالا بالای پنجره ی باز شده تو قسمت Show نوشته All Contacs اون رو به گروه مورد نظرتون تغییر بدید،
حالا اونجا اسم اعضای اون گروه نوشته شده،
حالا سریع رو هر کدوم از اسم ها یه بار کلیک کنید تا SMS به همشون ارسال بشه.

این دقیقا اون چیزی نیست که من مد نظرم بود، اما بهتر از هیچیه؛
یه بار انجامش بدید متوجه میبینید اینقدر هم سخت نیست که به نظر میرسه.

mehdi asbaghi
21 November 2005, 06:22 PM
اول mp3رو کوپی کن بعد از طریق file explorrدر قسمت my device روی فایل windowsکلیک کن بعد فایل rings رو پیدا کن و وقتی مداد روی صفحه نگه داشتی past کن اگه رفتی تو قسمت rings اجرا نشد گوشیت اراد داره

moein_id
21 November 2005, 06:44 PM
یافتم یافتم ....:icon_sad:

بالاخره چاره کار رو یاد گرفتم گفتم به شما هم بگم:icon_evil

مشکل:
ببیند مشکل من این بود که میخواستم یه mp3 رو به عنوان زنگ برای ایمیت جم انتخاب کنم ولی نمیتونستم تا اینکه دوستان عزیز گفتن که باید mp3 رو تو شاخه رینگ ویندوز کپی کنم تا در لیست زنگها اضافه بشه و دیگه کار تمومه اما متاسفانه کار تموم نیست چون باز هم انتخاب نمیشد و یکی از مدیران عزیز فرمودن که باید یه patch رو که خودشون لینک دادن رو دانلود و رو گوشی نصب کنم تا مشکل حل شه اما باز هم نشد:icon_cry:

حالا دلیل این مشکل:
من یه برنامه که جناب کاوه معرفی کردد به نام (بتا پلیر ) که یه اسکین وین امپ داره و دارای کیفیت پخش بالای هستش رو نصب میکردم که احتمالن خیلی از شما هم نصب کردین و این برنامه روی هر فرمتی که بتونه پخش کنه میشینه و اجازه نمیده به جز خودش برنامه دیگری اونا رو پخش کنه و مشکل از همین کار خود خواهانه بود:icon_eek:

راه حل مشکل:
از اونجایی که این (بتا پلیر ) خداست در زمینه پخش mp3 نمیشه ازش چشم پوشی کرد و از اونجایی که انتخاب mp3 به عنوان زنگ هم خیلیا لازم دارن پس این هم نمیشه بی خیال شد پس باید یه برنامه ای نصب کنید که open with بهتون بده تا بتونید اون mp3 هایی که تو شاخه رینگ ویندوزتون کپی کردید رو به حالت پیشفرض یعنی open با win media player برگردونه تا همه مشکل حل بشه به همین راحتی:icon_sad: :icon_arro

برنامه حل مشکل:

rescoexplorer که با کرکش جناب پیام (رییس) در uc قرار دادن :icon_excl
متشکرم قربان

نتیجه حل این مشکل:
خواستن توانستن است:icon_razz
(به من همه به عنوان جایزه این شاهکار لقب god pukcet بدین تا برتون دوباره از خودم معجزه در وکنم):icon_neut

کلام اخر:
از تمامی مدیران و دوستانی که برای حل این مشکل خطیر کمک کردن تشکر و قدر دانی میکنم
با ارزوی موفقیت و شادی ابدی برای تکتک این عزیزان

چه طور بود؟خوب بود یا اینکه دوباره.....:icon_mrgr :icon_cool
دوستون دارم برو بچ phalls :icon_wink :icon_cool

kave
22 November 2005, 02:39 PM
در هنگام هارد ريست هم اين مشکل رو داريد يا نه؟اگر که باز هم داشتيد بگيد تا از طريق رجيستري شايد بشه يک کاري براش کرد.

X_Man
22 November 2005, 02:51 PM
در هنگام هارد ريست هم اين مشکل رو داريد يا نه؟اگر که باز هم داشتيد بگيد تا از طريق رجيستري شايد بشه يک کاري براش کرد.
تا حالا هارد ریست نکردم.
(این هارد ریست که وگویی، الان یعنی جه؟؟؟
همونه که باطری رو در بیاریم تا باطری Back up هم خالی بشه؟ یا اینکه ویندوز نصب کنیم؟ :icon_twis )

alish
22 November 2005, 04:24 PM
براي هارد ريست بايد دكمه power را نگه داريد و همون موقع كليد ريست را فشار دهيد

mss
22 November 2005, 05:14 PM
تا حالا هارد ریست نکردم.
(این هارد ریست که وگویی، الان یعنی جه؟؟؟
همونه که باطری رو در بیاریم تا باطری Back up هم خالی بشه؟ یا اینکه ویندوز نصب کنیم؟ :icon_twis )
سلام
این کار شما هم دقیقا مثل هارد ریسته ولی منم بارها این کارو کردم ولی مشل حل نشده:icon_redf
موفق باشید:icon_cool

m_d_1980
22 November 2005, 06:05 PM
مرسي معين جان.

فقط دفعه بعد كه خواستي سوالي مطرح كني قبلش بگو كه چه بلاهايي سر پاكت پي سي ات آوردي (چه برنامه هايي نصب كردي) بعد سوال رو بپرس! وگرنه ما كه هيچي. به عقل جن هم نميرسه كه جواب سوالت چيه!!!

:icon_cool

X_Man
22 November 2005, 07:28 PM
الان ppc من دیگه هیچ MP3 رو حتی پخش هم نمیکنه :((
هارد ریست کنم درست میشه؟

m_d_1980
22 November 2005, 08:43 PM
هارد ريست هميشه همه چيز رو مثل روز اولي ميكنه كه ppc رو خريدي

kevin_m_bb
22 November 2005, 11:14 PM
الان ppc من دیگه هیچ MP3 رو حتی پخش هم نمیکنه :((
هارد ریست کنم درست میشه؟

وقتي بر روي mp3 كليك مي كنيد چه پيام يا خطايي مي ده؟؟!!!
هميشه راه حل همه مشكل ها هارد ريست نيست:icon_cool

X_Man
23 November 2005, 01:02 AM
وقتي بر روي mp3 كليك مي كنيد چه پيام يا خطايي مي ده؟؟!!!

بلی
Windows Media
cannot play the file. the file is either corrupted or the player does not support the format you are trying to play.

moein_id
23 November 2005, 01:53 AM
دوست عزیز اول پخش میشد حالا پخش نمیشه یا از همون اول پخش نمیشد؟
این اروری هم که اینجا نوشته کاملن واضح هستش که یا فایلتون خرابه یا اصلن mp3 نیست به نظر من که یه برنامه مثل بتا پلیر نصب کن ببین باز هم پخش نمیشه؟

اگه از همون اول پخش میشد ولی حالا پخش نمیشه من که میگم یه هارد ریست بکن درست میشه وگرنه همون که گفتم

تا نظر بقیه دوستان چی باشه ..

kevin_m_bb
23 November 2005, 02:07 AM
بلی
Windows Media
cannot play the file. the file is either corrupted or the player does not support the format you are trying to play.

نظر من هم اينه كه از بتا پلير و يا پلير هاي ديگه اي كه قابليت پخش mp3 رو دارند استفاده كني
واسه خود من هم همچين مشكلي قبلا پيش اومده بود كه علتش نصب كه كردن يه پلير ديگه بود و طوري شده بود كه mp3 هاي من همه با اون پلير باز مي شدند!!!!وبا wm player باز نمي شدند
حالا شما يه پلير ديگه استفاده كن نشد همونطور كه دوستمون گفتن يه هارد ريست كن (البته قبلش يه بك آپ هم بگير كه خيالت راحت باشه )

X_Man
23 November 2005, 12:08 PM
دوست عزیز اول پخش میشد حالا پخش نمیشه یا از همون اول پخش نمیشد؟
این اروری هم که اینجا نوشته کاملن واضح هستش که یا فایلتون خرابه یا اصلن mp3 نیست به نظر من که یه برنامه مثل بتا پلیر نصب کن ببین باز هم پخش نمیشه؟

اگه از همون اول پخش میشد ولی حالا پخش نمیشه من که میگم یه هارد ریست بکن درست میشه وگرنه همون که گفتم

تا نظر بقیه دوستان چی باشه ..
اول همه ی MP3 ها و Wav ها با WM پخش میشد
بعد همه ی MP3 ها پخش میشد ولی بعضی از Wav ها توسط WM خش میشد.
حالا دیگه اصلا تعطیله.
برنامه های دیگر بیشتر MP3 هارو پخش میکنن اما باز نه همشون رو.

X_Man
23 November 2005, 12:09 PM
دسترسی کامل به اطلاعات PDA2 از روی PC چطور امکان پذیره؟؟؟
به Contacts , message ها.
تو گوشی 6020 به راحتی امکان پذیر بود. تو PDA2 چطوریه؟؟؟

kave
23 November 2005, 02:16 PM
من در مورد آيمت جم توضيح مي دم شايد مثل هم باشد
در مورد Contacts شما در تنضيمات active sync مي تونيد تعريف کنيد که کانتکت هاتون به همراه Contacts outookl به روز رساني کنه
و در اونجا نگه داشته مي شه
و در مورد اس ام اس هاتون بايد بگم که از طريق برنامه Jeyo Mobile Companion مي تونيد از محتويات اينباکستون ک آپ بگيريد و روي کامپيوتر هم به صورت فرمتي از اين برنامه و فرمت txt ذخيره کنيد
الببته اين برنامه ابردهاي ديگري هم دارد مثل اس ام اس زدن بصورت فارسي به همراه حروف پ ژ چ گ و نصب فايل هاي cab بدون اينکه ريخته شود رو پاکت پي سي
=========================================
اين روشي بود که من بلد بودم

X_Man
24 November 2005, 01:41 PM
حالا یه Error جدید.
َA registry entry is corrupt.

حتی فایل های Wav رو هم به اون شاخه ی Rings کپی میکنم. اصلا توی اون لیست اضافه نمیشه، قبلا توی لیست اضافه میشد ولی بعضیاش پخش نمیشد، حالا دیگه اصلا تو لیست اضافه نمیشه :icon_redf :icon_redf :icon_cry:

چیکار کنم؟ :icon_cry: دیونم کرده این Windows Media

astm1834
24 November 2005, 07:34 PM
من یه برنامه نصب کردم....فایل اجرایش 60 مگ بود...ولی خیلی طول کشید تا روی دستگاه(روی کارت)
نصب بشه....کلا اینطوریه یا ماله من مشکلی داره؟....

kevin_m_bb
25 November 2005, 02:25 PM
من یه برنامه نصب کردم....فایل اجرایش 60 مگ بود...ولی خیلی طول کشید تا روی دستگاه(روی کارت)
نصب بشه....کلا اینطوریه یا ماله من مشکلی داره؟....

به نظر من طبيعي هستش
من يه برنامه ي 10 mb نصب كردم يه كم طول كشيد
مورد نداره
خيالت راحت باشه:icon_cool

m_d_1980
25 November 2005, 02:49 PM
منظورت از خيلي آخه چقدره؟!!

8 دقيقه يا 3.5 ساعت!
برايه 60 مگ زمان اولي مشكلي نداره ولي دومي حتما مشكل داره!

:icon_cool

astm1834
26 November 2005, 03:16 PM
فک کنم یه 15 دقیقه ای شد.....!!!

mss
26 November 2005, 07:30 PM
سلام دوستان.
من يه مشكل بزرگ دارم و اون اينكه وقتي در File Explorer روي يك فايل Tap ميكنم و ميخوام از طريق گزينه Beam file اونو از طريق بلوتوث براي شخص ديگري بفرستم PPC من نميتونه هيچ دستگاهي رو پيدا كنه.حتي تا زمان 20 الي 30 دقيقه هم صبر كردم ولي فايده نداشته.
نكته قابل ذكر اينكه هيچ دستگاهي پيدا نميشه و مشكل من با يك گوشي مبايل يا يك PPC ديگه نيست.با همه مشكل دارم.
در ضمن هارد ريست هم كردم.و در ادامه ويندوز رو هم Upgrade كردم ولي فايده نداشت.
لطفا كمكم كنيد.
موفق باشيد:icon_cool

B e H r A d
26 November 2005, 07:34 PM
خوب چرا از خوده Send Via Bluetooth استفاده نمیکنید؟

mss
26 November 2005, 09:22 PM
سلام
با اون مشكلي ندارم ولي چون يكي از دوستانم Everex داره و در قسمت Beam دستگاههاي ديگه رو نشون ميده احتمال دادم PPC من مشكل داره...

B e H r A d
26 November 2005, 09:53 PM
خوب از اینفرارد استفاده کنید؛ یعنی با استفاده از بیم......

kevin_m_bb
27 November 2005, 12:08 AM
فک کنم یه 15 دقیقه ای شد.....!!!

خودم امتحان نكردم:icon_razz
ولي فكر نمي كنم مشكلي داسته باشه:icon_cool

moein_id
27 November 2005, 10:50 AM
ناراحت نباش عزیزم مطمعن باش به سخت افزار ربطی نداره هر چی هست مال نرم افزاره
پس با خیال راحت از شماره هات و بقیه اطلاعاتت یه بک اپ بگیر بدش هم یههارد ریست بکن و بدون این که برنامه ای نصب کنی امتحان کن ببین درست میشه یا نه ؟

هارد ریت بلدی که ؟ها

GhAeM
27 November 2005, 12:55 PM
من هم اين مشكل رو داشتم ولي اينكار رو انجام ميدم معمولا

رو آيكون بلوتوث كليك مكنم و در تب ديوايس ميزنم جستجو كنه بعد ازم پسكي ميخواد كه وارد ميكنم و تو اون گوشي هم پسكي رو ميزنم بعدش اون بلوتوث تو گوشيم اضافه ميشه! بعد از اون ميرم تو فايل منيجر و بوسيله بيم اون ميفرستم .
البته اگه اينكار رو كرديي ديگه اون دستگاه ميتونه هرچي كه ميخواد بدون اجازه بفرسته رو دستگاه شما

astm1834
27 November 2005, 03:12 PM
البته من حدس میزنم مشکل از سیستمه......چون با فلاش هم همین مشکل رو دارم.......

X_Man
27 November 2005, 09:47 PM
نوشته ها رو خوندم و احتمال 99% بلدم.
اما اگر یه توضیح دقیق و کامل در مورد هارد ریست بدین ممنون میشم.
؟؟؟

kevin_m_bb
28 November 2005, 12:08 AM
نوشته ها رو خوندم و احتمال 99% بلدم.
اما اگر یه توضیح دقیق و کامل در مورد هارد ریست بدین ممنون میشم.
؟؟؟

هارد ريست يا فول ريست در واقع گوشي رو به صورت پيش فرض يا همون تنظيمات كارخانه اي در مي آره و باعث مي شه كه فون مموري شما مثل روز اول بشه و تمام اطلاعات شما بر روي فون مموري پاك بشه البته فول ريست به storge كاري نداره يعني اصلا اطلاعاتش دست نمي خوره
براي هارد ريست در آي ميت بايد قلم رو در دكمه سياه زير دستگاه(دكمه سافت ريست)قرار دهيد و در همين هنگام دكمه power رو نيز داسته باشيد:icon_cool

mss
28 November 2005, 10:06 PM
سلام دوستان
ميخواستم بدونم مقدار Storage Memory شما كه در مسير زير قابل رويت است چقدر است ؟
Setting>System>Memory>Storage Card
البته منظورم Total storage card memory است.
موفق باشيد:icon_cool

Moein273
28 November 2005, 10:20 PM
988 مگابایت !

mss
28 November 2005, 11:12 PM
منظورم Storage خود PPC بود....

mss
29 November 2005, 12:59 PM
دوستان وقتي به آدرس Setting>System>Memory>Storage Card مراجعه ميكنيم يك منوي كركره اي وجود داره.به طوري كه يكي Storage card است و ديگري Storage.حال من منظورم Storage است.از دوستان اگر كسي زودتر جوابمو بده ممنون ميشم.لطفا ميزان دقيق آن اعلام بشه.مثلا 32.56
ممنون از لطفتون.

kevin_m_bb
29 November 2005, 01:41 PM
دوستان وقتي به آدرس Setting>System>Memory>Storage Card مراجعه ميكنيم يك منوي كركره اي وجود داره.به طوري كه يكي Storage card است و ديگري Storage.حال من منظورم Storage است.از دوستان اگر كسي زودتر جوابمو بده ممنون ميشم.لطفا ميزان دقيق آن اعلام بشه.مثلا 32.56
ممنون از لطفتون.
59.68mb ----storage
البته در اين آدرس:
start--settings--memory-main
مموري رو به دو قسمت 61.02mb تقسيم كرده كه يك قسمتش storage است

X_Man
26 December 2005, 03:21 PM
چیزی مثل MSConfig تو PDA2 وجود نداره که Startup رو نشون بده و بشه برنامه ها رو از Startup برداشت یا بهش اضافه کرد. چه جوری میشه بهش دسترسی داشت؟؟؟
----------
میشه با برنامه ی Safe mode دستکاریش کرد اما حتما راه ساده ای هم داره.

mmemme
27 December 2005, 01:02 PM
اگه فقت ميخاين برنامه هايی که load ميشن رو دسکاری کنين ميتونين تو windows\startup چيزی copy يا delete کنين

mss
28 December 2005, 05:42 PM
سلام
یک برنامه در آپلودسنتر هست که قابلیت Safe Mode را به گوشی اضافه میکنه.میتونید از اون استفاده کنید.
موفق باشید.

X_Man
29 December 2005, 03:58 PM
نمیدونم به اینا میشه گفت اشکال یا نه، اما اینا سوتی ها و نواقص pda2 هستش. (شایدم هم اشکالات ویندوز هستند)

1) بر عکس Jam پورت USB نداره و برای اتصالش به کامپیوتر نمیشه از کابل های معمولی USB استفاده کرد.

2) با اینکه دوربینش 1.3 هستش اما نسبت به دوربین های دیگه خیلی ضعیفه (من عکسش رو با Nokia 3230 مقایشه کردم اصلا با هم قابل مقایسه نبودند.)

3) رنگ Led گوشی هی ثابت میمونه و رنگ اشتباهی نشون میده.
ثابت ماندن رنگ LED در PDA2 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14800)

4) برنامه ی ارسال SMS ضعیف
برنامه ای برای ارسال SMS (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15466)
مشکل: هر SMS که با PDA2 میزنم، دوبار ارسال می شود. (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14413)

5) مدیریت ضعیف گروه ها
انتخاب یک Ring Tone برای یک گروه (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15164)

حداقل مال من این ایراد رو داره که قلمش خیلی راحت از سر جاش در میاد، زیادی شله.

astm1834
31 December 2005, 05:59 PM
حداقل مال من این ایراد رو داره که قلمش خیلی راحت از سر جاش در میاد، زیادی شله.
قیمت این قلمها چنده؟؟؟؟؟>.....من امروز تلفات دادم....:icon_cry:

البته اومدم خونه اون یکی قلم رو گذاشتم هر کاری کردم که با حرکت سریع گوشی در بیاد نشد...

Moein273
31 December 2005, 10:16 PM
نمیدونم به اینا میشه گفت اشکال یا نه، اما اینا سوتی ها و نواقص pda2 هستش. (شایدم هم اشکالات ویندوز هستند)

1) بر عکس Jam پورت USB نداره و برای اتصالش به کامپیوتر نمیشه از کابل های معمولی USB استفاده کرد.

2) با اینکه دوربینش 1.3 هستش اما نسبت به دوربین های دیگه خیلی ضعیفه (من عکسش رو با Nokia 3230 مقایشه کردم اصلا با هم قابل مقایسه نبودند.)

ثابت ماندن رنگ LED در PDA2 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14800)

برنامه ای برای ارسال SMS (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15466)
مشکل: هر SMS که با PDA2 میزنم، دوبار ارسال می شود. (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14413)

5) مدیریت ضعیف گروه ها
انتخاب یک Ring Tone برای یک گروه (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15164)
به جز دوربین ضعیفش بقیه موارد صحیح نیست .

X_Man
1 January 2006, 12:59 AM
قیمت این قلمها چنده؟؟؟؟؟>.....من امروز تلفات دادم....:icon_cry:

البته اومدم خونه اون یکی قلم رو گذاشتم هر کاری کردم که با حرکت سریع گوشی در بیاد نشد...

پس قلم مال من خیلی ضایع هستش :icon_redf :icon_cry:
من قیمت کردم 6000 تومن.

astm1834
1 January 2006, 01:02 AM
پس قلم مال من خیلی ضایع هستش :icon_redf :icon_cry:
من قیمت کردم 6000 تومن.

رفت تو پاچم.....:icon_mad:

Moein273
1 January 2006, 10:54 AM
البته قلم از این قیمت 5000 هزار تومن هست به بالا

kevin_m_bb
1 January 2006, 03:16 PM

5) مدیریت ضعیف گروه ها

3) رنگ Led گوشی هی ثابت میمونه و رنگ اشتباهی نشون میده
من تا به حال همچين مشكلي نداشتم و شايد به دليل نصب بعضي برنامه ها باشه!!!!!؟؟؟؟
اين بخش فقط مربوط به pda2 نمي شه بلكه مربوط ويندوز 2003 است.و هيچگاه هم براي من دوتايي نفرستاد اين هم به دليل تغيير در تنظيمات اصلي اون هست .اگر بعد از هارد ريست اين مشكل رو داشت آن وقت عيب محسوب مي شود
5) مدیریت ضعیف گروه ها
مربوط به ويندوزاست نه دستگاه
اما در مورد دوربين كاملا حق با شماست

X_Man
3 January 2006, 08:33 PM
3) رنگ Led گوشی هی ثابت میمونه و رنگ اشتباهی نشون میده
من تا به حال همچين مشكلي نداشتم و شايد به دليل نصب بعضي برنامه ها باشه!!!!!؟؟؟؟
اين بخش فقط مربوط به pda2 نمي شه بلكه مربوط ويندوز 2003 است.و هيچگاه هم براي من دوتايي نفرستاد اين هم به دليل تغيير در تنظيمات اصلي اون هست .اگر بعد از هارد ريست اين مشكل رو داشت آن وقت عيب محسوب مي شود
5) مدیریت ضعیف گروه ها
مربوط به ويندوزاست نه دستگاه
اما در مورد دوربين كاملا حق با شماست

اولا باید به نوشته ی من دقت می کردید:

ثانیا جناب MSS هم در مورد LEِِD این مشکل رو داشتم و من بعد از هارد ریست باز هم این مشکل رو بعضی وقت ها دارم.

X_Man
3 January 2006, 08:34 PM
مشکل من هم با هارد ریست حل نشد و هنوز هم گاهی اونجوری میشه.