PDA

View Full Version : اتصال آ 800 به كامپيوتر

dodoli
19 October 2004, 06:26 PM
سلام
من از جمهوري يه كابل آ800 گرفتم كه روي آن نوشته كابل رابط آ800 - ان 620-تي 100-تي400-تي500 فابريك سامسونگ و نرم افزار هم از سايت سامسونگ گرفتم .
حالا هركاري مي كنم وقتي گوشي را وصل مي كنم آنلين نميشه و نمي تونم آهنگ بريزم .
لطفا من را راهنمايي كنيد .
مرسي

فرکتال
19 October 2004, 09:10 PM
در رابطه با كابل كه درسته چون كابلهايه سامسونگ دو جور بيشتر نيستنتد پورت كوچيك و بزرك و براي شما از نوع پورت كوچيك است اگر نرم ازار را درست دانلود كرده باشي نبايد مشكلي داشته باشي - آيا گوشي را خاموش ميكني يا نه آيا و كارهايي كه ميكني بنويس تا ببينم چيكار ميشه كرد

فرکتال
19 October 2004, 09:40 PM
همين الان كه اين رو نوشتم يه a800 برام اومد و براش موزيك ريختم - اگه گوشيت روشن باشه و كابل و وصل كني و بعد برنامه رو اجرا كني بايد online بشه - اين كار رو بكن و نتيجه رو بهم گو

ممد موبايلي
20 October 2004, 12:13 AM
بايد گوشي روشن باشه ؟؟

ان 620 كه بايد خاموش باشه . يعني آ 800 بايد روشن باشه ؟؟

dodoli
20 October 2004, 01:46 AM
سلام فركتال جان
مرسي از توجه ات
من اول در ويندوز xp نرم افزار easy link را نصب كردم و بعد از يك بار restart كابل را وصل كردم و بعد گوشي را وصل كردم كه در اين موقع گوشي كابل را بعنوان شارژر مي شناسد و شروع به شارژ مي نمايد.
حال چه گوشي روشن و چه گوشي خاموش برنامه را اجرا كردم در هيچ حالت online نشد.
لطفا من را راهنمايي كنيد :cry:

فرکتال
20 October 2004, 04:43 PM
در جواب اول بله بايد روشن باشه بر خلاف n620 است در پپاسخ دوم البته من تو xp نصب نكردم تو 2000 است ولي دوست عزيز به من نگفتي كه ورژن easylink شما چيه - براي من 2.0.0 است - چون اگر گوشي شما روشن باشد و شما كابل را وصل كني نبايد اين اشتباه رو بكند در زمان خاموشي گوشي چرا اين حالت پيش ميايد - راستي گوشي شما روشن باشد يعني نه اينكه سيم كارت را درآورده باشي - روشن بودن عادي . در ضمن ميداني كه گوشي بوسيله پورت com1 شارژ نمي شود بلكه شارژ را خالي ميكند :?: نماد نمايش داده شده روي گوشي اشتباه درك ميكند .
ولي ورژن easylink هم بهم بگو . در ضمن حتما به اين نكته كه اول گوشي روشن بعدش كابل وصل و بعدش اجراي برنامه دقت كن راستي تو setup برنامه هم برو و com رو چك كن كه com1 باشه و سرعتش رو هم يه كم بيار پايين بعضي وقتها رو اين مساله هم مشك ساز ميشود - منتظر نتيجه

dodoli
20 October 2004, 08:19 PM
سلام

ورژن easy link من 2.0.0 است ولي در مورد سرعت عدد آن غير قابل تغيير است .
من دوباره به روش شما امتحان كردم ولي online نشد.
آيا ممكن است كابل من ايراد داشته باشد و چگونه مي توانم تست كنم.
مرسي

فرکتال
20 October 2004, 08:24 PM
تست كه ميتوني بكني بايد با يه multimetr يا اهم متر اين كار را بكني طرف سوكت دار را هم باز ميكني اونم كه معلومه بعدش ديگه سيم به سيم تست ميكني

Gorgin
22 October 2004, 06:10 AM
تست كه ميتوني بكني بايد با يه multimetr يا اهم متر اين كار را بكني طرف سوكت دار را هم باز ميكني اونم كه معلومه بعدش ديگه سيم به سيم تست ميكني

اون قسمت از كابل كه به پورت سريال وصل ميشه پرس است و داخل آن هم مدار نسبتا پيچيده اي وجود دارد .

چطور سيم به سيم تست كنند ؟

به نطر من بهتر است كه كابل را با يك N620 و يا T100 (و البته نرم افزار مربوطه ) تست كنند .

Gorgin
22 October 2004, 06:16 AM
يك نكته :

كابل ملودي A800 همان كابل T100 اصلي است كه در كارتن آن وجود داشت + يك تغيير كوچك ( اتصال پين 4 ،5 )

فرکتال
23 October 2004, 02:43 PM
هيچ نيازي نيست كه طرف پرس را باز كني البته يه كم حوصله ميخواد كه يه هادي تو هر پين بكني و طرف ديگر كه باز ميشه را تست كني ببيني ترتيب سيمها چطور است - مثلا ين يك به آبي يا ال آخر البته من اولش گفتم يه كم حوصله ميخواد ولي اگه به فرمايش شما دستگاه ديگري دم دست باشد كه خوب راحتر است شكي در اين نيست

Gorgin
24 October 2004, 09:04 AM
نه ،

متوجه منظور شما شده بودم ولي منظور من هم اين بود كه از پورت سربال مستقيما به گوشي وصل نميشه كه بشه با اهم متر تست كرد .

من يه وقتي يكي از اين كابلها رو شكافتم تا شماره IC اونو بردارم ، اگر پيداش كردم امروز از اون عكس مي گيرم و مي فرستم تا بتونم روشن تر توضيح بدم .

محسن آنلاين
24 October 2004, 10:50 AM
كابل رو چند خريدي؟

Gorgin
26 October 2004, 09:32 AM
http://aram-elc.4t.com/cgi-bin/i/t100+cable.jpg

dodoli
26 October 2004, 02:16 PM
سلام

متاسفانه عكس باز نمي شود.
در مورد قيمت كابل هم من 6800 تومان خريدم.
كابل را با n620 هم امتحان كردم ولي n620 نيز كابل را شارژر شناخت .
من چه كنم با اين كابل؟ :cry:

Gorgin
28 October 2004, 09:52 AM
آيا روي كابل ...Model : PCB037 نوشته ؟

وقتي كه كابل رو روي N620 امتحان كرديد گوشي روشن بود يا خاموش ؟

سعيدي
29 October 2004, 04:52 AM
مدل كابل pcb037dbe است .
من به شركت فروشنده كابل زنگ زدم آنها مي گويند كابل تست شده و درست است.

سعيدي
3 November 2004, 10:35 AM
سلام
من توانستم كابل را به گوشي N620 وصل كنم و آهنگ بريزم(مشكلم از برنامه بود) پس كابل من سالم است.
با توجه به نظر gorgin من يك كابل رابط ساختم كه رشته سيم 4 و 5 آن به هم متصل است و باز هم برنامه A800 كارنكرد و online نشد.
gorgin عزيز اگر ساخت كابل رابط روش خاصي دارد لطفا بگو و لطفا من را راهنمايي كن كه چه بايد بهكنم.
لطفا اگر كسي ديگر هم اين مشكل را داشته و راه حل آن را يافته لطفا بنويسد.

Gorgin
4 November 2004, 01:05 AM
سلام
من توانستم كابل را به گوشي N620 وصل كنم و آهنگ بريزم(مشكلم از برنامه بود) پس كابل من سالم است................

وقتي كه پين 4 و 5 را بهم بستيد ، داخل كانكتور برد وجود داشت ؟

سعيدي
4 November 2004, 10:47 AM
سلام
من توانستم كابل را به گوشي N620 وصل كنم و آهنگ بريزم(مشكلم از برنامه بود) پس كابل من سالم است................

وقتي كه پين 4 و 5 را بهم بستيد ، داخل كانكتور برد وجود داشت ؟

من اصلا به كابل سامسونگ دست نزدم فقط يك كابل رابط ساختم بين كامپيوتر و كابل سامسونگ كه تمام پايه ها يك به يك به هم وصل شدن و پايه 4 و 5 هم به هم وصل هستند.
آيا اين روش غلط بوده

سعيدي
6 November 2004, 01:55 PM
http://us.f2.yahoofs.com/bc/417dd864_8326/bc/T100+Cable.jpg?bfyxdfBB7ZdJfIsz

gorgin جان سلام
ميتوانم از شما خواهش كنم اين عكس را دوباره بفرستي و كلا اگر ممكن است از كابل خود و تغييرات انجام شده روي آن بصورت عكس براي من بفرستي.
مرسي 8)

Gorgin
6 November 2004, 09:15 PM
بله روش شما غلط بوده است ، منظور من پين 4 و 5 گوشي بوده كه شما بايد در كانكتور كه به گوشي وصل مي شود را باز كنيد و اين اتصال را ايجاد كنيد .

داخل كانكتوري كه به گوشي وصل مي شود يك برد قرار دارد كه هر طرف آن 3 سيم لحيم شده است پين 4 سيم وسط يك طرف از برد است و پين 5 سيم وسط سمت ديگر .

در ضمن لينك كه در ابتداي صفحه داده بودم ، ترميم شد .

سعيدي
7 November 2004, 08:47 PM
مرسي gorgin
مشكل من حل شد و توانستم آهنگ بريزم.
حالا وقتي ميخواهم آهنگ هاي قبلي را پاك كنم error مي دهد كه used media .
منظور چي است و چه جور بايد پاك كرد.

kasra
7 November 2004, 10:19 PM
مرسي gorgin
مشكل من حل شد و توانستم آهنگ بريزم.
حالا وقتي ميخواهم آهنگ هاي قبلي را پاك كنم error مي دهد كه used media .
منظور چي است و چه جور بايد پاك كرد.
دوست عزيز فقط آهنگهايي كه روي گوشي انتقال دادي رو مي توني پاك كني
براي پاك كردن =>منو=>جعبه سرگرمي=>جعبه رسانه=>حذف همه موارد=>گزينه ملودي تيك زده و در آخر هم تاييد و Ok
درضمن براي انتقال (آهنگ عكس انيميشن )مشكلي بود در خدمتيم

Gorgin
8 November 2004, 02:25 AM
اين مشكل مربوط به برخي از ورژن هاست و من حدس مي زنم كه ورژن گوشي شما A80TEST3 باشد (#9999#* را بزنيد ) چاره اي هم ندارد جز اينكه فلش بشه .

سعيدي
8 November 2004, 01:09 PM
سلام
حق با gorgin بود ورژن دستگاه من A80TEST3 است و از طريق media box و delete all نميشود پاك كرد.
براي فلش چه كنم و فايل آن را چگونه بدست آورم.
اگر ممكن است يه آموزش كلي بدهيد.

اصل
9 November 2004, 03:28 AM
اقايان سلام ما هم چندوقت پيش يه اي800 خريديم با كابل پ سي8133ل ب ي كه ماله خوده كارخانه سامسونگ . برنامه رو هم سوار كرديم ولي جواب نداد و خاموش ميمونه. پورتها رو عوض كردم ام نشد. ايا من درايور احتياج دارم . از كجا ميتونم پيدا كنم. :) [/img][/i][/list][/code]

سعيدي
9 November 2004, 01:16 PM
سلام
من توانستم فايل فلش a800 را پيدا كنم حال اگر نصب كنم منو فارسي گوشي من و منشي تلفني أن پاك ميشود.
اگر پاك مي شود لينك فلش فارسي را بدين .

مرسي

سروش566
18 November 2004, 01:02 PM
با سلام

براي حل اين مشكل بايد كابل بازكني (البته از طرفي كه باز مي شه )و بعد جاي سيمهاي وسط با بالا وپايين عوض كني . 8)

بلای ناگهانی
4 December 2004, 07:22 AM
منم يه زماني a_800 داشتم هر بلايي بود سرش اوردم به كامپيوتر وصل نمي شد گوشيهاي ديگه نظير 620 راحت وصل مي شدند اما اين يكي نه بعد هم من يه اشتباه بچه گانه كردم كه اميدوارم شما اين اشتباه رو انجام نديدن! ديدم با نرم افزار خود a_800 كار نمي كنه اما با نرم افزار t100 كارميكنه!!! اهنگ ريختن همان و سوختن گوشي همان!!