PDA

View Full Version : چند سوال خفن در مورد انواع مموری کارت ها sd rs stick

miladcracker
26 November 2005, 12:52 AM
سلام
همانطور که میدونید ( !! ) میشه از حافظه های rs در گوشی های دیگه که از mmc ساده استفاده میکنن مثل 6600 استفاده کرد میخواستم ببینم کسی اطلاع داره که ایا میشه از حافظه های stick که ساخت شرکت sony هست و در گوشی های سونی اریکسون یا بعضی دوربین ها استفاده میشه روی 6600 هم استفاده کرد(در ضمن ایا عکس این کار هم امکان پذیر است یعنی مموری 6600 روی سونی اریکسون )

و ایا کارت ریدر های قدیمی هم قادر به خوندن اونا هستن یا خیر (یعنی کارت ریدر هایی که مخصوص sd / rs هست میتونن مموری stick های ساخت سونی رو بخونن )
لطفا اگر واقعا این کار رو امتحان کردید و اطلاعات دقیقی دارید جواب بدید من تو یه سایت خارجی خوندم که امکان داره ولی هنوز مطمین نشدم (سایت چینی زبان بود )

لطفا یه عکس از هر سه مموری بزارید (عکس از قسمت پشت کارت باشه ) و همچنین اندازه ی دقیق هر سه مموری رو هم بگید

F.®.A
26 November 2005, 07:40 AM
نه نميشه اصلا از نظر اندازه يكي نيستند كه بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!(شما چینی بلدي!!!)

tmsx
26 November 2005, 10:08 AM
نه نميشه اصلا از نظر اندازه يكي نيستند كه بشه!!!!!!!!!!!!!!!!

parsmobile
28 November 2005, 03:51 AM
نه نمی شه ! حتی اکثر ریدر کارتها هم همه کارتها رو نمی تونن بخونن
اینم اندازشون بر حسب میلی متر :
mmc : 32#24
stick : 31*20
rsmmc : 24*18

parsmobile
28 November 2005, 03:56 AM
اینم عکساش :

miladcracker
29 November 2005, 05:42 PM
از همگی تشکر میکنم جناب پارس موبایل از بابت عکس ها هم بسیار ممنون
ولی من توی همین ایران هم کارت ریدری دیدم که قادر بود تمام این کارت ها رو بخونه در ضمن همونطور که گفتم توی یه سایت چینی دیدم که یه قطعه ای داشتن که سیم کارت های کوچک رو توی اون میگذاستن
تا انداره ی mmc بشه بعد مثلا اون رو میگذاشتن توی 6600 یعنی با اون وسیله که پلاستیکی هم بود rs رو به mmc معمولی تبدیل میکرد (فکر کنم متوجه منظورم شده باشید )
حقیقتش من میخوام یه کارت برای 6600 یکی برای 6630 و یکی هم برای p910 بگیرم اما با این کارت میتونم صبر کنم تا 4 گیگ برای p910 بیاد یدفعه همون رو بگیرم و روی هر سه گوشی استفاده کنم
البته این رو هم بگم که با این روش نمیشه کارت های stick رو به عنوان rs استفاده کرد ولی حد اقل میشه یه مموری stick یا rs گرفت و به عنوان mmc هم استفاده کرد
یه چیز دیگه هم اضافه کنم من خودم توی علا الدین دیدم که مموری rs رو گذاشتن توی همین دستگاه (البته بهش نمیشه گفت دستگاه ولی حالا ..) و گذاشت روی 6600
در ضمن من خودم یه کارت ریدر دارم که یه slot بیشتر نداره و تمام این مموری ها رو ساپورت میکنه

miladcracker
1 December 2005, 08:29 PM
هنوز منتظر جواب هستم !!

parsmobile
9 December 2005, 01:28 AM
آره عزیزم ! اکثر ریدر کارتها همه رو می خونن مخصوصا این جدیدا
اون قاب پلاستیکی هم روی گوشی p910i هست (وقتی می خرید توی کارتونش )
البته کارت p910 به گوشی های نوکیا نمی خوره چون stick هست البته متاسفانه کارت 6630 هم تا اونجایی که یادمه به 6600 نمی خوره(نه به خاطر اندازه به خاطره نوعش)
ضمنا کارت 4gb نگیرید چون همه گوشی ها نمی تونن ساپورتش کنن گوشی دائما هنگ می کنه مخصوصا 6630

PAYAM
9 December 2005, 05:09 AM
مموري 6630 رو روي 6600 امتحان نكردم ولي روي اس ايكس وان كه اون هم mmc بزرگ مي‌خوره امتحان كردم و به خوبي هم جواب مي‌ده.
البته مموري هاي rs قديمي تر (اونهايي كه روي 7610 و 6670 و 3230 و ... هستند) دقيقا عين mmc هاي بزرگ هستند و فقط اندازه شون كوچيك شده. حتي روي 3230 مموري بزرگ رو امتحان كردم و به خوبي هم كار كرد ولي چون اندازه‌ش بزرگ بود درب پشت موبايل بسته نمي‌َشد!
البته مموري هاي بزرگ روي 6630 جواب نمي‌دن حالا نمي‌دونم به خاطر تكنولوژي جديدتر رم هاش هست(اگر دقت كرده باشين مموري هاي 6630 علاوه بر پين هاي معمولي يك رديف پين اضافه تر هم پايينشون دارن) يا به خاطر بسته نشدن درب رم است كه اجازه خواندن يا لود كردت ديتا را به گوشي نمي‌دهد.

Nima Golshahi
8 January 2006, 12:14 PM
من مموري هاي Dv Rs MMC رو روي 6600 به بالا تست كردم همگي جواب مثبت بود !! از 128 تا 512