View Full Version : مشکل نصب لینوکس 9 روی هارد ساتا ؟؟؟
Nazanin
25 November 2005, 08:50 PM
نمی دونم تا حالا به این مشکل بر خوردید یا نه اما زمانی که شما هاردتون ساتاست و میخواین روش لینوکس 9 رو نصب کنید موقع نصب پیغام خطایی ظاهر میشه که میگه پی سی شما هیچ درایوی نداره و نصب رو مجددا شروع کنید و دفعه بعد هم باز همین رو میگه ... کسی نمیدونه چطوری میشه مشکل این رو حل کرد ؟؟؟ :icon_twis
ali_faghihi
25 November 2005, 10:01 PM
می تونی قبلش با او اس سلکتور یا پارتیشن مجیک پارتیشن بندی کنی بعد لینوکس رو نصب کنی
Nazanin
26 November 2005, 12:25 AM
جناب ali_faghihi خیلی ممنون از راهنماییتون ... اما با اجازتون قبل از این که شما بفرمایید بنده این کار رو انجام دادم اما اصلا درایوی رو نمیشناسه که بخواد روش چیزی نصب کنه .....
ali_faghihi
26 November 2005, 01:21 AM
لینوکس 9.0 مال کدوم شرکت هست (رد هت که فکر نکنم باشه)
مدل مادر بردتون چیه (بایوسش رو حتما با اخرین ورژن سایت سازنده هما هنگ کنید)
مارک هارد و ظرفیتش چیه (مکستور ساتا رو من امتحان کردم 120و160 مشکلی نداشته)
چیپ کنترلر ساتا رو با hcl ورژن کرنل چک کنید
Farbod.E
17 September 2006, 02:46 AM
دوست عزیز به طور اتفاقی به ین تاپیک برخورد کردم . اجازه میخوام تا تجربیاتم رو در مورد این مسئاله در اختیارتون قرار بدم !
لینوکس 9 ( که احتمالا منظورتون RedHat) بوده اصلا و ابدا هیچ هارد ساتایی رو نمیشناسه ! پس از این بابت خیالتون راحت ! در ضمن اگر لینوکس Fedora Core 2 هم نصب کنید باز هم همین مشکل رو خواهید داشت .
من خودم 3 ماه به شدت درگیر این قضیه بودم و تنها راه ممکن استفاده از Fedora Core 3 بود . هارد من 80 Gb Maxtor هست و در حال حاضر به خوبی Fedora 3 داره روش کار میکنه !
باید زحمت خرید 5 عدد سی دی رو بکشید و نصبش کنید . خیالتون راحت که 100% کار میکنه !
موفق باشید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.