PDA

View Full Version : مشکل خیلی مهم PHONELOCKED کمک کنید

Gemini
25 November 2005, 08:47 PM
آقا من از روی کنجکاوی که اگه سه بار پسورد Screensaver رو اشتباه بدی چی میشی زدم گوشیمو خراب کردم، خیلی عذاب شده . . . چنتا تا مشکل پیش اومده:
دیگه نمی تونم تو قسمت Screensaver گزینه Code protedtion رو از حالت On بذارم رو Off
دیگه نمی تونم گوشی رو قفل کنم، چون اگه قفل کنم بعد از 1 دقیقه که بخوام بازش کنم پیغام میده که گوشی قفل شده و خاموشش کنید !
امکان تغییر کد گوشی در قسمت Security > PIN codes > Chg.phonecode وجود نداره و همون پیغام PHONECODE Locked رو میده !
تو همون قسمت Security یه گزینه هست به نام This SIM only که چون من قبل از این فاجعه انتخابش کرده بودم و الان دیگه نمی تونم تغییرش بدم یعنی باید تا ابد از همین سیم کارت برای گوشیم استفاده کنم

برای حل این مشکل گفتم شاید با ریختن دوباره Firmware حل شه ولی متاسفانه نشد . . .
چند بار هم گوشی رو رسیت کردم *#9999#
خواهش می کنم راهنماییم کنین

Gemini
27 November 2005, 01:54 PM
مشکل من حل شد.

PAYAM
28 November 2005, 06:52 AM
مشکل من حل شد.
بهتون تبريك مي‌گم! ولي در مورد رفع مشكلتان توضيح بدهيد تا ساير دوستان نيز استفاده كنند.

Gemini
28 November 2005, 02:14 PM
برای پاک کردن Phonecode نیاز به یه کد هست با فرمت *#0000*00000000# که مختص IMEI گوشی شماست ...
برای بدست آوردن این کد دو راه دارین:
1- زیر و رو کردن اینترنت و فرستادن ایمیل به شرکت زیمنس و استفاده از نرم افزارهای Share مثل Edonkey جهت تبادل نظر و یا دریافت نرم افزار مربوطه
2- مراجعه به نمایندگی مرکزی، پرداخت مبلغ مربوطه و دریافت کد . . .
راه اول معلوم نیست به جواب برسه . . .
راه دوم سریع و عملیه، و من هم همین کارو کردم. 4000 تومن هم هزینش شد. با شماره تلفن 88323285 تماس گرفتم و کد IMEI رو گفتم، فرداش رفتم اونجا، پول رو دادم و کد رو گرفتم.

حالا تصمیم با خودتونه که کدوم راه رو انتخاب کنین !!