PDA

View Full Version : ماشينتون چيه

pesaremelli
24 November 2005, 11:27 PM
:دوستان سلام
تو اين تاپيك بيشتر قسد دارم به اونايي كمك بشه كه ميخان ماشين جديد بخرن و يه كوچيك هم نزر سنجي انجام بديم پس لتفن به سوالات زير( كه خودم تراحي كردم و اگه مشكل داره به بزرگي خودتون ببخشيد) جواب بدبيم به هر حال بهترين راه تحقيقات براي كسايي كه ميخان ماشين بخرن اينه كه از اونايي كه داشتن سوال كنن
اين سوالات رو در باره ي ماشين فعلي يا قبلي خود تون جواب بديد يا اگه خاستيد هردو
1_ماشينتون چيه؟:icon_arro
2_مهمترين حسن خودرو شما چيست؟
3_دليل انتخاب خودرو توست شما.
4_بزرگترين عيب ماشين شما چي بوده و چطوري حلش كرديد
5_چند بار گزرتون به نمايندگي و تعميرگاه مجاز افتاده و با شما چطور برخورد شده .
6_چند در صد از ماشينتون رازي هستيد .:icon_cool
با تشكر از همه ي شما

kima
24 November 2005, 11:55 PM
به عنوان اولین کسی که جواب میده جواب تک تک سوالات را به شماره می نویسم براتون
1- ماشین الان من 206 تیپ 3 هست اما بنز باباهه را هم زیاد سوار میشیم
2- جمع جور بودن ماشین خودم و با کلاس بودن ماشین باباهه
3-بابام چون ماشین برگ و اسم دار خوشش میاد و من کوچک بودن و ضاهر و ماشین روز بودنش
4- دید نداشتن عقب که نتیجتا یا نمیبینم یا سرم را بیرون می کنم واسه ماشین خودم و گران قیمت بودن و نداشتن تعمیر کار واسه ماشین باباهه
5- هنوز نه ماشین خودم به سرویس اولیه رسیده نه ماشین باباهه اما یه پی کی داشتم مال پارس خودرو که فقط با رشوه کار می کردن
6- از ماشین خودم 80% و از ماشین باباهه 120%

pesaremelli
25 November 2005, 09:03 AM
از شما و همه ي دوستاني كه نزر ميدن متشكرم ولي چيزي كه يادم رفت بپرسم و خيلي هم مهمه اينه كه ماشينتونو جند ساله داريد و چند كيلومتر كار كرده بازم ممنون

Sina-Ts
25 November 2005, 11:28 AM
1-پرايد
2-مصرف کم بنزين و اينکه ارزونه همه چيش
3-با اين قيمت انتخاب بهتری نبود
4-سيلندر های ترمزش ايراد داشت که بعد از 2 بار تعويض نمايدنگی درست شد..سرو صدا هم زياد داره که هنوز حال نشده
5-يه 4 5 باری رفتم..برخورد افتضاح..دزد تر از اينا تو عمرم نديدم..با اينکه از گارانتی ماشينم هنوز مونده ديگه پيشه اينا نميرم
6-يه 60 درسدی رازيم
7-تقريباً 14 ماه و 19000 کيلومتر

po2ya
25 November 2005, 09:59 PM
206 تیپ 5
2- به پول جیب خودم نیگاه کردم دیدم از پس خرجای زانتیا بر نمیام و موتور قوی و خوبی داره! امکاناتش هم نسبت به پولی که میدی بد نیست
3- هیچ
4- تا حالا نرفتم فقط رفتم مهر گارانتی زدم!
- 80%

Malkemid
26 November 2005, 03:16 AM
1-206 تیپ 2(الان خیلی پشیمونم که چرا 5 نگرفتم)..مدل 83...30 هزار تا کار کرده
2-ماشین روزه(تقریبا)...فرمون خوب...تا حدودی امکانات متناسب با قیمت
3-صادقانه بگم..راستش تا قبل خرید زیاد اطلاعی از ماشین و اینا نداشتم..ظاهرش رو پسندیدم...اهل رانندگی با سرعت بالا هم نیستم...واسه همین موتورش در همین حد راضیم می کنه...
4-سر و صدای اتاق...حل نکردمش!
5-یک بار...برخورد خوبی داشتن انصافا...
6-از ماشینم 90% راضیم...(ولی تیپ 5 یه چیز دیگست!)

ali2fast
26 November 2005, 12:20 PM
سلام به شما دوست عزيز

1-تيپ 5
2-ظاهر و شتاب
3-تناسب قيمت و امكانات
4-ديد گنگ اطراف
5-يك بار مراجعه كردم براي رفع صدايي كه در سقف ماشين بود كه متا سفانه قاب چراغ سقف رو شكستن و بعد هم خيلي راحت شانه خالي كردن
6-از ماشين 100درصد

sadegh451
26 November 2005, 04:16 PM
1.دوو سیلو مدل 81 با کارکرد 28 هزار
2.کیفیت بالای قطعات و طراحی موتور توسط جنرال موتور که که کم اصطهلاک و کم خرجه .درصد پایین قطعات ساخت داخل .
3. ظاهر خودرو و تجهیزات و قیمت .
4.ترمز ضعیف که با نصب مجموعه جدید ترمز به قیمت 160 هزار برطرف میشه .و موتور نسبتا ضعیف
< البته ضعیفی موتور به این خاطر به چشم میاد که گیربکس ضرایب دنده بالایی داره که شتاب رو کم و در عوض سرعت رو زیاد میکنه .>
5.نمایندگی هم به خاطر جزیی رفتم که کارمو خوب و سریع انجام دادن .<یکی از محاسن تولید پایین خودرو مثل سیلو و هیوندا و غیره اینه که خدمات پس از فروش مناسب تری داره و مثلا برای یه کار جزیی توی صف 500 نفره نمی ایستی و کارتو زود تر انجام می دن.>
6. از ماشینم با توجه به خودرو های موجود در بازار و مشکلات اونا و قیمتشون 100 درصد راضیم.

hamed.black
26 November 2005, 05:44 PM
405
به خاطر این به سمند ترجیهش دادم که هم ماشین بهتریه هم هنوز خز نشده....
گیربکسش صدا میده که ظاهرا عادیه یه کمم تو ستوناش صدا هست که فکر کنم ماله نگهدارنده کمربندشه
1بارم نمایندگی رفتم واسه روشن نشدن چراغ دنده عقبش که هم بر خودشون خوب بود هم کارشون..
19 تا کار کرده تو 7 ماه بزرگترین عیبشم تو اینه که تو مونتاژ قطعات اصلا دقت نشده و فنر بندیشم یکم مشکل داره.......
70% ازش راضیم نسبت به قیمتش

arash p mbz bmw
26 November 2005, 08:19 PM
تو اين تاپيك بيشتر قسد دارم به اونايي كمك بشه كه ميخان ماشين جديد بخرن و يه كوچيك هم نزر سنجي انجام بديم پس لتفن به سوالات زير( كه خودم تراحي كردم و اگه مشكل داره به بزرگي خودتون ببخشيد) جواب بدبيم به هر حال بهترين راه تحقيقات براي كسايي كه ميخان ماشين بخرن اينه كه از اونايي كه داشتن سوال كنن
با تشكر از همه ي شما
1-سمند-پارس
2-نرمی-زیبایی-جادار بودن-خدمات خوب-خرج کم و................
3-چون سمند مثل 405خززززززززززززززززززززنشده و پارس هم چون زیباست
4-تا حالا هیچ مشکلی نداشته
5-شاید هردو 5بار
6-85%
7-پارس:85هزار کیلومتر
سمند:30هزارتا

پژمان22
27 November 2005, 01:17 AM
1-405 انژکتوری مدل اواخر 83 کارکرد در حال حاضر 21000
2-راحتی در مسافرت و جاده
3-قدرت موتور خوب،هندلینگ خوب،جادار،راحت،ایمنی خوب و صدها مورد دیگه...
4-عیب خاصی نداشته.فقط باتری رو یه بار عوض کردم.
5-دو بار (یکی سرویس اولیه و یکی برای همون باطری)برخوردشون خیلی خوب بوده .
6-95%

persian_gulf
27 November 2005, 02:05 AM
1-405 انژکتوری مدل اواخر 83 کارکرد در حال حاضر 21000
2-راحتی در مسافرت و جاده
3-قدرت موتور خوب،هندلینگ خوب،جادار،راحت،ایمنی خوب و صدها مورد دیگه...
4-عیب خاصی نداشته.فقط باتری رو یه بار عوض کردم.
5-دو بار (یکی سرویس اولیه و یکی برای همون باطری)برخوردشون خیلی خوب بوده .
6-95%

مثل من
فقط مال من 60 هزار تا کار کرده (فکر کنم اردیبهشت 83 باشه)

80-85%

vaheed_nzh
27 November 2005, 03:10 AM
1-سمند-پارس
2-نرمی-زیبایی-جادار بودن-خدمات خوب-خرج کم و................
3-چون سمند مثل 405خززززززززززززززززززززنشده و پارس هم چون زیباست
4-تا حالا هیچ مشکلی نداشته
5-شاید هردو 5بار
6-85%
7-پارس:85هزار کیلومتر
سمند:30هزارتا
عجب حرفیه میزنی ها.مگه گوشی موبایله که خزززززززززززززززززز بشه اخه

Malkemid
27 November 2005, 03:28 AM
عجب حرفیه میزنی ها.مگه گوشی موبایله که خزززززززززززززززززز بشه اخه
به نظر من در مورد ماشین تو ایران خز شدن معنی نداره...چون با مثلا 10-12 میلیون..4-3 تا گزینه واسه خرید داری...چون تنوع کمه...تعداد می ره بالا...

alisam44
27 November 2005, 09:40 AM
1- سمند LX
2- ترمز ABS و پايداري خوب آن تو جاده و محكم بودن بدنه آن
3- با توجه به پولي كه داشتيم مناسب ترين خودرو همين بود بعدش خودم هم داخل ايران خودرو هستم هواي ماشينو دارم.خراب ميشه ميارم اينجا براي تعمير ديگر نمي خواهد از كارم بزنم برم دنبال وقت و تعميرگاه و...
4- افتادن صدا داخل اتاق اينو قرار شده ايران خودرو در مدل سمند 84 درست كنه(ببينيمو تعريف كنيم، من كه چشمم آب نمي خوره!!!).يك مشكلي هم كه تازگي اذيت مي كنه باتري خالي كردن ماشين است كه بعضي ها مي گويند زود به زود بايد استارت بخوره و بعضي ها ميگن باتريش مزخرفه باتري خشك بنداز،كه اين مشكلو هنوز حل نكردم چون الان ماشين آوردم ايران خودرو تعميرگاه VIP
5- من چند باري آمدم نمايندگي مركزي 5(VIP) داخل خود ايران خودرو،هم برخوردشان خوبه هم مهارت فني آنها و هم تجهيزات موجود در تعميرگاه(ايران خودرو براي اين تعميرگاه 700 ميليون خرج كرده و يكي از تعميرگاهاي مجهز كشور است)
6- 80٪

mamo206
27 November 2005, 10:05 AM
1 . پژو 206 تيپ 3
2 . نرمي . قدرت مانوور . زيبايي . داشبورد خوشگل:icon_cool
3 . موارد بالا
4 . به علت نديدن كاپوت ماشين چند بار از جلو تصادف كردم:icon_cry: / فاصله را حدسي بيشتر گرفتم
5 . يه بار كمك يه بار انژكتور يه بار هم ماشين كپ كرد ديگه روشن نشد نمايندگي خ تركمنستان گفت از دينامه يكي ازكارگراش گفت كه من درست ميكنم به مسئولين چيزي نگو جمعا 160 هزار تومن ازم گرفت كه سهم نمايندگي 4600 تومن كه پول چسب بود و 155400 تومن خودش برداشت:icon_twis آيا كلاه سرم رفته !!!:icon_bigg
6 . نسبت به قيمتش 100% :icon_cool
راستي هر كي بيشتر از 207 كيلومتر با 206 رفته يا علي بياد جلو من با عكس و عكس پليس راه دارم كه مال حاجيته با پرايد هم 176 كيلومتر رفتم با ......
ولش از خود تعريف كردن:icon_ques نيست ميخوام ببينم بيشتر ميره يا نه ؟

pesaremelli
27 November 2005, 04:00 PM
1_پرايد و سمند (پرايدو فروختيم ولي هنوز با ماشين بابابزرگم خيلي اينور اونور ميرم)
2_سمند :فزاي بسيار باز و بزرگ داخل كه مناسب براي يه خانواده ي 5 نفري هستش هندلينگ عالي و اينكه با توجه به امكاناتش قيمتش خيلي خوبه
پرايد: قيمت جمعو جور بودن و امكانات مناسب
3_سمندو به خاتر اينكه فكر كنم تنها ماشينيه كه تو ايران امكانات و كيفيتش با قيمتش ميخونه و پرايدو به خاتر اينكه تو اين قيمت بهترين انتخاب بودو
4_خدارو شكر تا حالا مشكلي نداشته البته سرو سداي درها بود كه خيلي داشت ازيتم ميكرد كه با گريسكاري قفل درها كاملن حل شد
5_يه بار برف پاك كنش از كار افتاد بردم نمايندگي پدرم دراومد تا برقكارشون اومد بالا سر ماشين يه فيشو سفت كرد درست شد داشتم اتيش ميگرفتم 2 ساعت معتل شده بودم پرايد هم چون سي ال سي بود شايد 14_15 بار بردمش نمايندگي ولي به اندازه ي يه باري كه ايرانخودرو رفتم اذيت نشدم
6_از پرايد 65 و از سمند تا حالا 95 درسد
با پرايد 25000 و با سمند هم 9000

farhad_k
27 November 2005, 04:10 PM
1_ماشينتون چيه؟
6_چند در صد از ماشينتون رازي هستيد .
با تشكر از همه ي شما

206 تیپ 5 مدل اذر 83 کارکرد22500
2.شتاب خوب.جمع و جور بودن(از زانتیا به خاطر دراز بودنش خوشم نمیاد)صدای قشنگ موتورش و اینکه هرچقدر گاز بدی میره:icon_sad:
3.از اول تیپ 1 داشتم وقتی پشت یه اتومات نشستم عاشقش شدم ولی پولشو نداشتم بعدش که دیدم تیپ 5 اومد که دیگه مجنونش شدم ولی باز پولشو نداشتم تا اینکه خریدم
4.عیب خاصی که نداره ولی به نظرم آینه های اون نقطه کور داره و نتونستم کاریش بکنم یه ذره هم لوازم جانبیش گرونه
5.کلا 1 بار اونم وقتی تیپ 1 داشتم و حالم از هرچی نمایندگی هست بهم میخوره
100 درصد
خواهش میکنم

saber2q
28 November 2005, 02:36 PM
1_ماشينتون چيه؟
با تشكر از همه ي شما
پرشيا
زيبايي در كلاس و رده خودش
وقتي بابام شنيد يه ماشين دارن اسم مينيويسن به نام پرشيا رفت ثبت نام كرد (اون موقع گرونترين و بهترين ماشين ايراني بود) كه ماشين خوب سوار بشه ولي ديد اونجوري كه حرفشو ميزدن نيست و ديگه اين ماشين به من رسيد :icon_arro
عيب خاصي نداشت و اگرم داشته قابل پيشبيني بوده (عيب هاي معمول ايراني)
2-3 رفتم نمايندگي و عصابم رو خورد كردن
از ماشين راضيم چون تا موقعي كه بلايي سرش نياوردم صداش در نيومد و با اينكه مدلش 79است ولي با مدل هاي جديد و صفر فرقي نميكنه و به خاطر همين فكر ميكنم كه ماشين خوبيه بعد 5سال اونم ايراني :icon_surp
76.5% راضيم :icon_arro

m16586
28 November 2005, 09:10 PM
ماشينتون چيه؟
6_چند در صد از ماشينتون رازي هستيد

1- 206 اتوماتیک
2- به ترتیب گیربکس هوشمند - موتور 110 اسب - ترمز نیرومند و مصرف پایین
3- خودرو روز دنیا - ایرکاندیشن اتوماتیک - گیربکس تیپ ترونیک - سی دی با 6 بلندگو - با اینکه مونتاژ ایران هست همه قطعات اصلی و بدنه و ابزار دقیق فرانسوی و آلمانی است به اضافه مواردی که در بالا گفتم و ABS و AIRBAG و سیستم پیشرفته دیجیتال
4- یکبار گیربکسش توی D نمی رفت تو کیلومتر 155 :icon_cry: زنگ زدم امدادخودرو ظرف 1 دقیقه درستش کرد سلکتور روی گیربکس از جاش در آمده بود که یکجوری مشکوک می زد
5- یکبار برای سرویس اولیه رفتم برخوردشون بد نبود راضی بودم البته خوب کاری هم نکردند
6- 100 درصد خالص

axel
28 November 2005, 09:59 PM
1,2,3:همونایی که m16586 گفت:icon_cool
4-دید کم ماشین هم جلو هم عقب و هم آیینه های بغل:icon_mad: (چجوری 206 ماشین سال اروپا شده)
5-خدا رو شکر هنوز هیچی
6-95
البته ماشین هنوز 2000 تا هم کار نکرده.

denis
29 November 2005, 03:20 PM
1 - اپل كورسا 1994
2 - مصرف كم - ايمني بسيار بالا -
3 - 100% خارجي و قطعات از كيفيت فوق العاده اي برخوردار هستند. خلاصه اينكه خيالم راحته.
4 - نداشتن كولر و تنبلي در سربالايي
5 - تابحال تعميرگاه نرفته ! البته فقط 80000 كيلومتر كار كرده.
6 - من چون دنبال ماشين بي دردسر هستم 100% راضيم

kourosh69
15 December 2005, 02:17 PM
1- 206 تیپ 2
2- زیبایی بدنه و طراحی جدید و جمع و جور بودن همچنین امکانات خیلی خوب
3- با توجه به بودجه ای که برای خرید ماشین در نظر گرفته بودم بهترین گزینه بود ( کمترین میزان دخالت داخلی در ساخت و طراحی خودرو)
4- هنوز به این قسمت نرسیدم
5- یک بار اونم برای مهر گارانتی در سرویس اولیه - برخوردشون خوب بود ولی کاری انجام ندادند البته در قسمت رگلاژ درها گل کاشتند چون درهای ماشین خوب بود ولی بعد از رگلاژ در جلو سمت شاگرد توی دست انداز صدا میده
6- تا حالا 95%
7- کارکرد ماشین من 4000 کیلومتر

sima0000
15 December 2005, 08:40 PM
1.پراید (هاچ بک)
2.کوچک بودنش
3.جمع وجور بودنش
4.خیلی صدا داره(حلش نکردم)
5.تا حا لا نرفتم
6.%99
7.تقریبا" 15 ماهه دارمش

camaro
25 December 2005, 04:50 PM
-1شورلت كامارو lt
2- زيبايي انحصاري يك اتومبيل شكاري-قدرت-سرعت
3-بند 2 و حس جنگ طلبي و رقابت با ماشيناي سوسول موسول
4-ديد كم عقب -تنگ بودن صندلي عقب كه به واسطه طرحيشه
5-نمايندگي مجاز نداره .فقط يكي دوتا تعميرگاه اختصاصي اتومبيلهاي آمريكايي كه برخوردشونم عاليه .
6- 110%
7- راه بده بذار رد شيم

Mohsen1001
2 January 2006, 04:01 PM
206 تیپ 5

2-قدرت شتاب ترمز ایرکاندیشن اتوماتیک ایربگ و...
3- زیبایی+ مسائل مطرح در شماره 2
4- صدا دادن درها هست که متاسفانه تو بیشتر 206ها این مساله وجود داره + دید کم
5- اگه کلاهم بیفته اونجا بر نمیدارم فقط مرکزیش خوبه تازه اونجا هم بعصی مواقع یه کارایی میکنن
6- 95%

p_fox_p
18 January 2006, 11:15 PM
پراید
مصرف پایین خرج کم
صادقانه بگم کمبود پول و یه کل کوچولو با یکی از رفقا
صدای اتاق بعلاوه ضعف سیستم تعلیق
شاید 100 بار اونم برای اذیت کردن اینطوری بگم هر وقت بیکار میشدم میرفتم یه سلامی عرض میکردم
90%
یکسال دارمش و حدود 30000

salar68
19 January 2006, 02:35 AM
زانتیا مدل 82
15 هزار تا کار کرده
تقریبا" منظم هر 5 هزار تا بردم
به غیر از یه بار همیشه از دست نمایندگی راضی بودم و می تونم بگم عالی بود
بیشترین سرعتی هم که باهاش رفتم ( البته برادارم نه خودم ) آزاد راه کاشان قم با سرعت 205 تا
مشکل :
تکان خوردن عقب ماشین هنگام شتاب بالا
راه حل : با شتاب بالا حرکت نکنید !
من 70 % راضی هستم
=-=-=

یه سمند مدل 81
22 هزار تا کار کرده
از نمایندکی راضی نبودم دیسک و صفحه عوض کردم و همینطور چند تا جیز دیگه همش تقلبی بود و از گارنتی خارج شد
آنتش 3 بار شکست
از نمایندگی فقط چند بار راضی بودم
بالاترین سرعت 190 تا تو همون اتوبان ( کورس بود )

الان هم قصد فروش هر دو و خرید و یا ثبت نام یه مگان

zeyton
3 February 2006, 12:24 AM
ماشین ما سمند LX ماشین بسیار خوب پر شتاب و نرم راحت و مطمئن . زیبا با تجهیزات کامل و مثل 405 آتیش نمی گیره و از پرشیا هم بهتره . من میگم سمند با این وزنش انقدر پر شتاب و پر سرعته . ماشینای دیگه مثل...405و....که وزنشون کمتره شتاب و سرعت آخرشون مثل سمند یا کمتر از این ماشین خوبه .اگه میبینید قیمتش کمه چون خودروی ملیه.

XIII
22 May 2006, 03:48 PM
_ماشينتون چيه؟
با تشكر از همه ي شما

سمند معمولي 82
1-بدنه محكم و جادار بودن
2-خيلي سرو صدا ميكنه بدنش و بايد بره صدا گيري(حا لشو ندارم)
3-به نسبت قيمتش ماشين خوبيه و چون جا داره و محكمه و با كلاس تره(از نظر من) به 405 و 206 ترجيح دادم
4-فقط براي سرويس هاش بردم نمايندگي و جون آشنا بوده خوب بر خورد كردن
5-80%
27000 كار كرده

Abolfazl2006_p
22 May 2006, 04:17 PM
1.405 GLX
2. هزینه کمتر نگهداری
3.اول جیب خودم و دوم مقبولیت بیشتر بین مردم
4 . ترس از آتیش گرفتنش که مشکلی نبود.
5 فعلا که یکماهه دارمش و مشکلی تبوده (بدجوری اب بندی کردمش)
6. 70 درصد(فعلا زوده!!!!)
حدود 4000 کارکرد
قبلا پراید داشتم ازش به اندازه پولی که داده بودم راضی بودم
مخلصیم

اگه حرف از خز شدنه یه ماشینه الان دیگه همه ی ماشینای زیر بیست میلیون (206 405 وپرایدو.....)به ویژه پژو دیگه خز شدند !!!!!!!!!!!!!

rezasmile
22 May 2006, 04:35 PM
با تشكر از همه ي شما
1-پراید ،سمند الایکس
2-پراید:جمع جور ،مصرف کم ،نسبت به حجم موتور قدرت و شتاب خوب،بهترین انتخاب در این قیمت
سمند ال ایکس:جادار،دارای امکانات زیاد،ترمز عالی،قدرت موتور نسبتا خوب،طراحی داخل و بیرون تقریبا خوب
3-پراید:ریزه میزه است و هر کاری دلم می خواد باهاش میکن
سمند ال ایکس:بزرگ بودن و کلاسی نسبتا خوب
4-پراید:اویل هیچ مشکلی نداشت و الان بدلیل فرسودگی مشکلاتی داره.
سمند ال ایکس:نرم نبودن و زدن کمکها،عوض کردم مشکلم کمتر شد.
5-پراید:فقط دوبار بردمش نمایندگی و دیگه نبردمش
سمند ال ایکس: تا حالا 3بار. خیلی برخورد بدی دارن و آدم دلش نمی خواد دیگه بره.
6-پراید:85%
سمند:90%
پراید:112 هزار کار کرده
سمند:9000 کارکرده

meslehichkas
22 May 2006, 05:04 PM
تويوتا كرونا ـ 206 - دوباره 206 - LX
تويوتا كرونا
سواريه فوق العاده روون و راحت . انگار كه روي مبل راحتي نشستي
شتاب بالا (در حده خودش) و سرعت
مصرف سوخته بسيار كم
جادار
عيبش اين بود كه كم كم داشت به خرج ميافتاد
و ظاهرش خيلي ژيگولي نبود ( اما الان كه فكر ميكنم بازم سالار بود به خدا)
دلم براش تنگ شده جونم... :icon_redf
---------------
اما 206
خلاصه ميشه در راحتي سرنشينانه جلو از هر جهتي ( امنيت . راحتي. شتاب . كم مصرفي . امكانات . خوشگلي . خونه داري :icon_lol: :icon_neut و ... )
راستي اينم بگم كه تو هر سوراخي جا ميشه
عيبش كم جاييه و اينكه زبونم لال توي خرج بيافته كه خداييش هنوز داره به ما حال ميده و تو خرج نيافتاده
واسه تعميرات فقط يه بار سوزنه 3 انژكتور عوض كردم و همينطور ترمزش مراجعه كردم
تعويض روغن و ... هم كه بجاي خود
-------------------------------
اما LX
حسنش به نظرم كارت طلايي و گارانتي
امكاناتش
جاي زيادش براي سرنشينا و صندوق عقب
عيبش هم اينكه خيلي يوغره
در ضمن نميدونم چه عيبهايي در كمينن چون خيلي كار نكرده

z_qz54
23 May 2006, 04:37 PM
سمند - 206 تیپ3

2.با سمند:هندلینگ با 206: عدم خستگی

3.سمند : 405 میخواستم ، بابام پشیومنم کرد و گفت یه چیزی بگیر ارزش داشته باشه و منم خام شدم:icon_cry:
206 :سلیقه خودم ، تیپ 2 اسپورت داشتم ، با دوستم تاق زدم.

4.سمند:واقعا من رو سر یه چیز دیوانه کرد و اون گیر کردن سوراخ برف پاک کنش بود.مهمتر از اون خوردن دستم به ضبط بود که با تعویض داشبورد اون با داشبورد مدل 83 حل شد.

206: چراغ داشبورد نداشت و من گذاشتم.

5.بیشتر از 100 بار به خدا برای سمند و 2-3 بار برای 206 چون تصدف کردم. صاحب نمایندگی آشناست و برخوردش خوب معلومه خوبه.

6.از 206 65%

سمند 40%

sinad2
24 May 2006, 07:07 PM
سلام.
سیناد 2 مدل 82 کارکردشم 75400 کیلومتر.
مهمترین محاسنش شتاب خوبش پایداری عالیه اون سر پیچها به خاطر داشتن شاسی نردبانی فولادی و ترمزهای بسیار عالیه اون که LAV هستند یعنی برمبنای وزن ماشین نیروهارو روی محور های خودرو تقسیم میکنه تا در هر شرایطی حتی سر پیچها بخوبی از پسش بربیاید.هندلینگ بسیار عالی .جاداری و محکمی اون از نظر ایمنی خیلی عالیه.حسن خیلی عالیه دیگه هم که داره نه تصادفیش مشخص میشه نه رنگ خوردش حتی با دستگاه(چون مواد کامپوزیته).خودم بیشتر از 185 باهاش نرفتم ولی دور موتورش تو این سرعت 4800 دوره.
عیباشم یکی منتاژ ضعیف بدنه است.البته در مدلهای بالاتر از 83 خیلی بهتر شده.به علت داشتن فنرهای اسپرتی یه مقدار خشکه و بدنش سرو صدا داره.خودم زواراشو درست کردم خیلی بهتر شده.دید عقبشم برای دنده عقب یکمی بده اگه سنسور دنده عقب روش بزارن خوب میشه.تا زیر 3000 دور یکم نرم دور میگیره ولی بالاتر از 3000 تا دیکه میره اونم خفن
با اینکه نمایندگیش خیلی کمه(در واقع یک دونست) ولی در کل این 3 سال من دو سه بار بیشتر نرفتم نمایندگی کل خرج ماشینمم به 250000 تومن تو این 3 سال نرسیده.با اینکه کمه ولی اصطحلاکش پایینه.ماه قبل بردم چکش کنن گفتن دیسک و صفحت ولنت ترمزای ماشینت هنوز عالیه.
تازه تسمه تایمشم باید بعد از 75000 تا عوض بشه.برخوردشونم خیلی خوبه و خوب تحویل میگیرن.
من 90% ازش راضیم(ایمنی وشتاب عالی و پایداری توپ)

cielo_silver
24 May 2006, 07:31 PM
با تشكر از همه ي شما
1)دوو سی یلو
2)راحتی و نرمی وکلاس نسیت به ماشین های هم سطح
3)این که کمه و مثل 405و206وسمند توی خیابون نریخته
4)فضای کم داخل
5)فقط برای سرویس دوره ای میرم نمایندگی
6)95درصد
7)درضمن ماشین من مدل83با کارکرد21800

XELTEK
25 May 2006, 12:31 AM
با تشكر از همه ي شما
1-دوو سی یلو
2-راحتی بی اندازه و خرج کم نسبت به قد قوارش
3-شانسی بود
4-ترمزاشو هنوز درستش نکردم
5-1بار واسه دیسک صفحه اما دیگه نمایندگی نمیرم:icon_mrgr
6-120 %
کارکرد 124500
متولد ابان 80

<==secret==>
25 May 2006, 12:39 AM
پراید مدل 82 خداییش هر کی میشینه کنار من میگه این پراید نیست میدونین واسه چی؟
1_یک بار با یکی از رفقا بودم که در سرعت 125 کیلومتر بر ساعت ماشینو از دنده 5 کشیدم 3 سر ماشین رفت تو زمین ولی هیچیش نمیشه اگر صد بار عم از کارها به سرش بدم
پریروز دیدم داره از موتور صدای صافکاری میاد روغن موتور رو نگاه کردم دیدم هوا هم توش نیس
یک هفته قبل هم میدیدم که ماشین به درجه گرماش از وسط عبور میکنه نگو که تسمه پروانش پاره شده بود ولی من نمیفهمیدم و با همون وضع زیر کلر ماشین رو گاز میدادم و بیچاره آخش در نمییومد
حالا بازم شما میگین پرایده یا مثل من عقیده دارین تانکه:icon_mad:

meslehichkas
26 May 2006, 12:38 AM
پراید مدل 82 خداییش هر کی میشینه کنار من میگه این پراید نیست میدونین واسه چی؟
1_یک بار با یکی از رفقا بودم که در سرعت 125 کیلومتر بر ساعت ماشینو از دنده 5 کشیدم 3 سر ماشین رفت تو زمین ولی هیچیش نمیشه اگر صد بار عم از کارها به سرش بدم
پریروز دیدم داره از موتور صدای صافکاری میاد روغن موتور رو نگاه کردم دیدم هوا هم توش نیس
یک هفته قبل هم میدیدم که ماشین به درجه گرماش از وسط عبور میکنه نگو که تسمه پروانش پاره شده بود ولی من نمیفهمیدم و با همون وضع زیر کلر ماشین رو گاز میدادم و بیچاره آخش در نمییومد
حالا بازم شما میگین پرایده یا مثل من عقیده دارین تانکه:icon_mad:

شما به درآوردنه پدره ماشين اعتقاد دارين ؟!!!
من كه فكر كنم اعتقاد دارين :icon_surp

XELTEK
29 May 2006, 12:11 AM
خواهش مندم ادامه بدید !!! این تاپیک واسه اونایی که میخوان ماشین بخرند عالیه !!!
halmark
29 May 2006, 12:28 AM
1- 405 مدل 85
2- با شتابش حال میکنم
3- جادار ، قطعات ارزان ، دید عالی مثل بعضی از ماشینا نیست که برای عقب آمدن یک نفر باید پیاده بشه برای فرمون دادن
4- الان 1 هفته هست گرفتم مشکلی نبوده
5- ................
6- قبلاً یک 405 مدل 82 داشتم برای دلایلی مجبور شدم ردش کنم از اون 100% و از این یکی هم تا این لحظه 100% راضی هستم خدا هم راضی باشه

بهروزخان
31 May 2006, 11:10 AM
1-پژو 405
2-شيك-مردونه-با اصل و نصب - موتور ژر قدرت و مخصوص همين اطاق(نه مال سمند يا پرشيا)
3-توپه
4-چون آشنا دارم گاهي ميرم و بعض قطعاتشو اصلي ميكنم
5-گاز كه مي دي حال مي كني

Abolfazl2006_p
31 May 2006, 02:36 PM
انتخابتون عالیه
مثل من:icon_cool

meslehichkas
2 June 2006, 07:32 PM
1- 405 مدل 85
2- با شتابش حال میکنم
3- جادار ، قطعات ارزان ، دید عالی مثل بعضی از ماشینا نیست که برای عقب آمدن یک نفر باید پیاده بشه برای فرمون دادن4- الان 1 هفته هست گرفتم مشکلی نبوده
5- ................
6- قبلاً یک 405 مدل 82 داشتم برای دلایلی مجبور شدم ردش کنم از اون 100% و از این یکی هم تا این لحظه 100% راضی هستم خدا هم راضی باشه
آقا چرا رو دروايسي مي كن بگو سمند ديگه

kevin_m_bb
2 June 2006, 07:44 PM
ما هم یه پرشیا 80 داریم یعنی واسه بهمن 80 هستش
خیلی ماشین عالی و خانوادگی و قشنگی هستش
خدا رو شکر تا به حال باهاش اصلا مشکلی نداشتیم و حتی در چندین مسافرت 10.000 کیلومتری که هم باهاش داشتیم اصلا خراب نشد و اذیت نکرد
شتابش نسبت به قدیم ضعیف شده که فکر می کنم به خاطر شمع و تنظیمشه ولی در مجموع با این که 5 سال کار کرده نپاشیده و خوب مونده
به نظرمن به درد کسی می خوره که باهاش می خواد مسافرت بره یعنی تقریبا خانودگی هستش وهمچنین زود به زود نیاز به تعمیرگاه نداره

ATOS
2 June 2006, 09:52 PM
خدا رو شکر تا به حال باهاش اصلا مشکلی نداشتیم و حتی در چندین مسافرت 10.000 کیلومتری که هم باهاش داشتیم اصلا خراب نشد و اذیت نکرد
شتابش نسبت به قدیم ضعیف شده که فکر می کنم به خاطر شمع و تنظیمشه ولی در مجموع با این که 5 سال کار کرده نپاشیده و خوب مونده
به نظرمن به درد کسی می خوره که باهاش می خواد مسافرت بره یعنی تقریبا خانودگی هستش وهمچنین زود به زود نیاز به تعمیرگاه نداره
با اينكه خودم 405 دارم و اصلا منو اذيت نكرده اما كاملا با صحبت دوستمون موافقم :icon_cool پژو پارس ماشين نرمتر و بروزتريه:icon_cool

mohsen3544
3 June 2006, 09:14 AM
۱- سمند ال ايکس ۸۴ و پرايد ۸۱
۲- ما پرايد راحته و کم خرج البته الان لوازمش خيلي تقلبي شده و سمند هم به نظر من فضاي کافي و تو جاده واقعا آدم حال ميکنه توش. چون احساس امنيت داري.
۳- پرايد آن زمان به خاطر پلش گرفتيم و سمند رو هم من دوست داشتم.
۴- پرايد خيلي خوبه ولي وقتي سوار يه ماشين پر قدرت تر ازش ميشين ديگه حال نميده. سمند هم بيشترين مشکلش واسه من خستگيه که تو رانندگي باهاش دارم و از صندليش اصلا راضي نيستم و يکي هم نشت بنزين.
۵-پرايدو اوايل ميبردم اما الان کلا ولش کرديم. سمند رو هم سرويسهاش را منظم انجام ميدم. واسه سمند خيلي مايه ميزارن.
۶- با توجه به پولي که تو جيب هست راضي هستيم. اما به نظر من آدم هر سال ماشينشو عوض کنه!خيلي کيف ميده!

amix
3 June 2006, 12:37 PM
ما یک 405 مدل 79 موتور 2000 داریم هنوزم که 5 سال از ساختش گذشته خیلی شاخه و تو سرعت کم نمیاره البته یک بدی که 405 داره این هست که با وجود rdو gl وgli خیلی جواد شده .

halmark
3 June 2006, 12:37 PM
آقا چرا رو دروايسي مي كن بگو سمند ديگه

meslehichkas تابلو دیگه

meteora
3 June 2006, 01:38 PM
ماشین من سمند مدل بهمن 84
اولین بار که سوار سمند دید بد رو کاملا توش حس کردم ماشین خیلی بزرگی هست اصلا بدرد لایی کشیدن و کارهایی که یه جوون دوست داره نمیخوره .ماشین از چسبندگی خوبی در سرعت بالا بهره میبره و برای مسافرت ماشینی ایدهعالی هست.دارای بدنه محکمی هست که جون میده واسه تصادف و شما کاملا امنیت رو توش حس میکنید :icon_wink
دید سمت شاگرد خیلی بده من هنوز یک هفته نخریده بودم پایین در شاگرد رو زدم به ستون پارکینگ اصلن باورم نمیشد.دید عقب که افتضاه و برای پارک دوبل باید روشتون رو تغییر بدین .سنسور دنده عقبش بد نیست ولی اگر 4 تایی بود عالی میشد من که خیلی ازش در پارک دوبل و دنده عقب استفاده میکنم .

ضبط ماشین در هنگام تحویل کنوود بود ضبط بدی نیست ولی من عوضش کردم. باند ها فوق العاده افتضاه هنوز یک ماه نگذشته شروع به صدا دادن کرد(البته من با صدای بلند موزیک گوش میدم ولی باور کنید حتما مجبور میشید عوض کنید)

صندوق عقب جای خوب و و بزرگی داره و من با گذاشتن 2 ساب و یک امپلی اصلا احساس کمبود جا نمیکنم .
کولر ماشین خوب کار میکنه البته یک مقدار ماشین تو سربالایی کم میاره که اون طبیعیه .
abs خوبی داره خودم چند جا تستش کردم (جاده خاکی و سر پیچ)

این بود تجربیات من از رانندگی با این ماشین در کل به نظر من ماشین بدی نیست ولی به درد جوون نمیخوره (حداقل در مورد من که اینطور بود) به نظر من ماشین جمع و جور یک چیز دیگست:icon_cool

flipflop
3 June 2006, 07:08 PM
ماشین من پراید هیدرولیک 84
خیلی کم مصرف هست ، آدم شاخ در می آره ، کوچک و تو دست هست و اگه مثل ما محلتون پر از کوچه پس کوچه باشه مزیتیه

meslehichkas
4 June 2006, 02:05 AM

بهترين پرشيا واسه ساله 80-81 هستش
( به قوله يكي از مهندسينه ايران خودرو )

tanninsote
4 June 2006, 10:12 AM
1_ماشينتون چيه ؟
2_مهمترين حسن خودرو شما چيست ؟
3_دليل انتخاب خودرو توست شما ?
4_بزرگترين عيب ماشين شما چي بوده و چطوري حلش كرديد ?
5_چند بار گزرتون به نمايندگي و تعميرگاه مجاز افتاده و با شما چطور برخورد شده ?
6_چند در صد از ماشينتون رازي هستيد?

1- سمند معمولي سفارشي ( با ترمز ABS و Airbag و پخش CD و رينگ آلومينيمي ) مدل 84

2- كارت طلايي و گارانتي 3 ساله - سيستم دزدگير با Password كه بدون اون ماشين روشن نميشه - شتاب و سرعت خوب - راحتي عالي براي 5 سرنشين - فضاي صندوق عقب بزرگ

3- ارزش پرداختي نسبت به امكانات ماشين - تعادل عالي در سرعت بالا - امكانات بيشتر در مقابل ماشينهاي هم رده خودش مثل 405 و پرشيا - ايمني بالا در تصادفات احتمالي -

4- عيب آن باطري ماشين بود كه 55 آمپره و زود تعطيل ميشه ( قابل توجه عزيزان كه باطريي كه ايران خودرو روي پيكان ميزاشت 60 آمپر بود . اما روي سمند با اين همه تجهيزات برقي 55 آمپره )
براي برطرف كردنش هم اونو با يه باطري 77 آمپر اتميك عوض كردم كه مشكلش حل شد.

5- به جز مواردي كه براي سرويسهاي دوره اي بردم فقط 1 بار تسمه تايمينگش پاره شده بود كه امداد خودرو ماشين رو به نمايندگي برد و درستش كرد . اونم با هزينه سرسام آور ( صــــــفر ريال ناقابل ) . برخورد نمايندگي هم عالي بوده . نمايندگي مركزي غرب تو يادگار امام واقعا هم كارش عاليه .هم آدماش متخصص هستن هم تمام قطعات يدكي رو داره . من اگه ماشينم شمال هم خراب بشه با جرثقيل ميارم اونجا درستش كنن . تنها بديش فقط وقت گرفتنشه كه به اون هم ميشه عادت كرد .

6- 95% راضيم . اون 5% هم به خاطر اينه كه لوازم اسپرتش گرون و كميابه . يه چراغ اسپرت نئون دار تو مشكي مامان با دو تا لنز براي نور بالا و پائين و لامپ زنون (از همينايي كه روي BMWهاي جديد هست) تو سورنا ديدم ميگفت 380000 تومن . چراغ عقبش هم يه مدل داره كه خيلي خوشگله و از LED استفاده شده ميگفت 280000 تومن . (من تازه 800000 تومن پول سيستم دادم . وگرنه حتما مي خريدمش . اما با اين حال تا يكي دو هفته ديگه حتما مي خرم )

ماشين من هم متولد 22/2/84 هست و حدود 28000 تا كاركرده . هيچ سروصداي اضافه اي هم نداره . فقط يكيم دراش صرا ميداد كه با يكم گريسكاري و ريگلاژ درها مشكل حل شد .