View Full Version : سوالات گوناگون در مورد پراید
سلام عليك
24 November 2005, 08:22 PM
با سلام خدمت دوستان
من چون تازه پراید گرفتم و قبلا هم ماشینی نداشتم سوالات زیادی برام پیش میاد که دوست ندارم برای هرکدومشون یک تاپیک بزنم!!
همشون رو اینجا مینویسم
با تشکر از دوستانی که جواب میدهند
والله ما چند وقت پیش دیناممون سوخت و رفتیم نمایندگی عوضش کردند بدون اینکه پول بگیرند
البته مطمئنم که خودم سوزوندمش چون به تمیزی حساس هستم با شیلنگ اب توی موتور رو شستم و اب رفته بود توی دینام و از همون روز بوق نمیزد و بعد دیگه ماشین برق نداشت.
خلاصه بعد از تعویض دیگه ما مشکلی نداشتیم و خدا رو شکر دینام کار میکنه!
اما سئوالم اینه زمانی که تو ترافیک گیر میکنیم عادت دارم با بالابر شیشه ور میرم یک دفعه که شب هم بود دقت کردم دیدم زمانی که شیشه ها بالا و پائین میرن مقداری از نور چراغهای ماشین کم میشه و حتی دیدم که در اون زمان کمی هم به موتور فشار میاد
دلیلش چیه ایا نامردها دینام بیخود روی ماشین من بستند؟
motamedi
26 November 2005, 10:43 PM
سلام :)
به نظرم 3 راه داري:
1- مراجعه به تعميركاري كه ميشناسي و حرفش رو قبول داري و سوال كردن در مورد كيفيت دينام نصب شده.
2- نوشتن مارك و ساير مشخصات دينامي كه روي ماشينت نصب كرده اند در همين تاپيك، تا اگر كسي اطلاعي داره جواب بده. يا اينكه بچه ها بتونن با مارك دينام نصب شده روي ماشين خودشون مقايسه كنن و جوابش رو بدهند.
3- اگه حوصله هيچ كدوم از كار هاي بالا رو نداري، و به باطري ماشينت اطمينان داري (يا حداقل تا حالا مشكلي برات ايجاد نكرده) صبر كني و ببيني كه آيا عوارض و علائمي از ضعف دينام ظاهر ميشه يا نه. تا جايي كه من ميدونم، اگر دينام درست كار نكنه، باتري دشارژ ميشه (يا حداقل درست شارژ نميشه) و در نتيجه در زمان استارت زدن ممكنه اشكال پيدا كنه. همينطور ممكنه در زمان حركت هم (اگر اوضاع خيلي بحراني بشه) علائمي ظاهر بشه. مثلا ماشينت بوق نزنه. يا راديو خاموش بشه. چراغ ها كم نور بشن يا شيشه بالابر كند بشه يا به كل از كار بيوفته. تمام اينا ممكنه در زمان حركت ماشين اتفاق بيوفته اما اگه باتري به طور كامل خالي بشه، ماشينت خاموش ميشه و احتمالا ديگه استارت نميخوره. باز قبل از وقوع اين مشكلات ممكنه متوجه بشي كه چراغ خطر باطري در زماني كه ماشين روشن هست روشن ميمونه. بخصوص وقتي دور موتور پايينه (مثلا در حال درجا كار كردن هست)
خلاصه، يكي از اين كارا رو انجام بده :)
سپاس
آرش
سلام عليك
27 November 2005, 09:54 AM
خیلی ممنون!!
دینام جدید کمی بزرگتر از دینام فابریک قبلی بود و مارکی روش نیست و سرش قرمز هست
یک تجربه هم کردم!!
اگه دینام از کار بیوفته و شما در حال حرکت باشین!!اولین چیزی که از کار میوفته بوق ماشین هست
هر وقت دیدید بوق ماشین کار نمیکنه احتمال بدین که دینامتون باطری رو شارژ نمیکنه و تا چند دقیقه بعد ممکنه ماشین دیگه خاموش شه و حرکت نکنه
سلام عليك
29 November 2005, 10:56 AM
:icon_cry: دیروز ماشین رو بردیم مسافرت
قبل از حرکت همه چیز و چک کردم آب و روغن و...
موقع برگشت وقتی که تو جاده ترافیک شد دیدم از جلوی ماشین بخار میاد بیرون!
درجه آمپر اب هنوز به وسط هم نرسیده بود!
وقتی رسیدیم دم خونه رفتم نگاه کردم که دبه آب و رادیات توشون آب نیس:icon_cry:
همون دیشب رادیات با نصف بطری پر شد!
دبه آب رو هم تا نصف پر کردم
امروز که اومدم سر کار بازم تو راه پشت ترافیک دیدم از جلو ماشین بخار میاد
در صورتیکه درجه آب هنوز به وسط نرسیده بود!
وقتی رسیدم دم شرکت دیدم باز تو رادیات و دبه آب نیس:icon_cry: :icon_cry:
سلام عليك
1 December 2005, 10:04 AM
تازه ضد یخ ریخته بودم همش پرید!
احتمالا راست میگی
چون دیشب که اب ریختم
امروز دوباره تو رادیات اب نبود اما تو دبه پر آب بود
بذار در رو عوض کنم ببینم چی میشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.