View Full Version : بهترین لاستیک برای سمند
HTK
23 November 2005, 07:29 PM
با سلام.
دوستانی که اطلاعاتی راجع به لاستیک دارن برای سمند چه لاستیکی پیشنهاد میکنید.(البته برای رینگهای فابریک):icon_cool
samand
23 November 2005, 11:41 PM
لاستیک فابریکش خارجی هست.اگر نمیخواهی رینگ عوض کنی جرا میخواهی لاستیکها رو دست بزنی؟
HTK
24 November 2005, 02:03 AM
لاستیکش بریجستونه ولی دیگه چیزیش نمونده 20% البته با لبه های تقریبا صاف.
این سوال رو هم مطرح کردم چون شنیدم نوع لاستیک در انتقال صدا به داخل اتاق و نرمی ماشین و... نقش مهمی داره و چون یه دوستی بهم گفت که لاستیک بریجستون برای وزن سمند زیاد مناسب نیست و در سرعت بالا ممکنه خطری به وجود بیاد و لاستیک میشلن و فالکن رو پیشنهاد کرد میخواستم نظر دوستان رو بدونم.:icon_surp
hamedfox
24 November 2005, 10:07 AM
لاستیکش بریجستونه ولی دیگه چیزیش نمونده 20% البته با لبه های تقریبا صاف.
این سوال رو هم مطرح کردم چون شنیدم نوع لاستیک در انتقال صدا به داخل اتاق و نرمی ماشین و... نقش مهمی داره و چون یه دوستی بهم گفت که لاستیک بریجستون برای وزن سمند زیاد مناسب نیست و در سرعت بالا ممکنه خطری به وجود بیاد و لاستیک میشلن و فالکن رو پیشنهاد کرد میخواستم نظر دوستان رو بدونم.:icon_surp
سلام
لاستیک برجیستون از نظر دوام فوق العاده عالیه و هرکی به شما گفته که این لاستیک خطر ایجاد می کنه حتما لاستیک فروشی بوده که برجیستون نداشته یا اصلا از لاستیک سر در نمیاره.
برجیستون از نظر مقاومت عالیه ولی یه ایراد داره که به درد سمند نمیخوره اونم اینه که لاستیک خشکی وبه خاطر کمک های سمند ماشیین خیلی میکوبه
ولی بهترین گزینه واسه سمند لاستیک فالکن مدل 502 و 512 جهت دار هستش البته سایز 14/65/205 که هم ماشین هندلینگ بهتری پیدا میکنه و هم تو سرع بالال اصلا لرزش احساس نمیکنی ولی اگه از گل لاستیک فالکن خوشت نمیاد لاستیک دانلوپ گل فرمولا هم عالیه (من رو ماشین خودم سمند lx) از ایین لاستیک دارم راضی هم هستم لاستیک های کوهو هم لاستیک های نرمی هستن والبته لاستیک میشلنم اصل باشه هم حرف نداره
لاستیک های نرم:
falken
kumho
dunlop
marshal
michelan
لاستیک های خشک:
bridgeston
goodyear
مهدي مقدسي
22 December 2005, 10:29 PM
من 405 دارم لاستیک فابریکی که روش بود میشلن بود ، بعد که خواستم عوضش کنم پیرلی انداختم اصلا قابل مقایسه نبود از ( از لحاظ ترمز گیری ) رو ماشین عموم بریجستون بود اونم خوب بود ولی فک کنم میشلن بهتر بود . البته فاکتور قیمت هم خیلی مهمه
برای سمند لاستیک های 15 میشلن زیاده ( مثه زانتیاست)
GhAeM
23 December 2005, 12:44 AM
ميشلن حرف نداره من الان چهار چرخ رو مىشلن گذاشتم
الان جفتى 140 تا 150 تومن هست
ولى اگه مىخواى پول خرج کنى حتما مىشلن بگير من تجربه کرم که مىگم
Evanescence
23 December 2005, 12:56 AM
ميشلن حرف نداره من الان چهار چرخ رو مىشلن گذاشتم
الان جفتى 140 تا 150 تومن هست
ولى اگه مىخواى پول خرج کنى حتما مىشلن بگير من تجربه کرم که مىگم
هفته پیش قیمت کردم 130 میدادن . اگر هم لاستیک نو 206 هایی باشه که بعد از تحویل فروختن حدود 115 قیمتشه
GhAeM
23 December 2005, 01:05 AM
همىن دىروز خرىدم 150
نو و اصل
فکر نکنم زىر لىن قىمت پىدا کنى
البته ماه پىش 135 بود
valid
23 December 2005, 11:12 AM
نقش روی لاستیک در انتقال صدا تاثیر داره.....نه جنس
Evanescence
23 December 2005, 11:39 AM
اشتباه از من بود ، من لاستیک 14 رو قیمت کرده بودم نه 15 ...
محمد رضا محمدي
24 December 2005, 09:37 PM
منم يوكوهاما ژاپن انداختم كه خيلي نرم و عالي كار ميده ! جفتي 150 حدودن
فالكن لاستيك خوبيه ولي يه مقداري خشكه ....
tazmani
11 February 2006, 11:42 AM
من روی سمند ساده با رینگ فابریک لاستیک فالکن 15*60*215 جهت دار(روتیشن) با گل ریز انداختم ماشین هم نرمتر شد و هم ترمز بسیار بهتری داره و کنترل ماشین سرپیچها هم عالیه . جفتی 135 تومن
pesaremelli
11 February 2006, 03:13 PM
جالبه رو 405 هاي جديدايرانخودرو لاستيك ايراني ميندازه نظر شما راجع لاستيكهاي ايراني چيه ؟
همچنين لاستيكهاي ماشين ما goodyear هستش يه پنچر گيريه ميگفت يا زود ميتركه يا اينقدر بهت كار ميده كه ازش خسته بشي
masoud x7
11 February 2006, 04:15 PM
سلام
داداش يه لاستيك ميگم برو بنداز ...حالشو ببر : FALKAN ZIEX ZE-512
arian_206
11 February 2006, 04:45 PM
دوستان بارها هم اساتید هم گفتند هر لاستیکی برای شرایطی وآب و هوای خاصی طراحی شده
از لاستیکی که باید اصطکاک بیشتری برای چسبندگی بیشتر در جاده های لغزنده دارن انتظار صدای کمتر دارید ؟:icon_redf
آیا از لاستیکهایی که جهت دار هستند انتظار ترمز گیری بهتری نسبت به مثلا لاستیکهای چهار فصل با عاجهای تو در تو و زیاد دارید ؟:icon_eek:
اینرو هم بدونید که کارخانه های عظیم لاستیک سازی مثل BF Goodrich, Continental ,Yokohama,Toyo , Michelin, Goodyear Bridgestone و......همگی از خشک بودن یا سفت بعضی از محصولاتشون اطلاع دارن
واین مسئله بی دلیل نیست حتما صلاحی است که جنس بعضی از محصولاتشون تغییر میکنه
بعضی از دوستان در هنگام خرید به دوام یا خشک و نرم بودن یا قشنگی عاج لاستیک اهمیت میدن ولی اولویت با اینه که این لاستیک رو برای چه شرایط آب و هوایی و چه شرایط رانندگی می خواهی
د
اگر مرتب در اتوبانها بین این شهرو اون شهر با سرعت بالا میرید لاستیکهای جهت دار مناسبترند چون بدلیل عاجهای خاص اصطکاک کمتر هم صدای کمتر وهم مصرف سوخت کمتر دارند
ولی اگر در جادهای شمال با لغزندگی بیشتر و پر پیچ و خم حرکت میکنید باید پیه لاستیکهایی با عاجی در هم و پر اصطکاک را به تن بمالید که نسبت به لاستیکهای جهت دار هم صدا وهم مصرف سوخت بالاتری دارن:icon_surp
که من این لاستیکها رو بیشتر میپسندم چون چسبندگی فوق العاده و ترمز گیری خوب دارند :icon_cool
اشاره میکنم در بازار قاراشمیش ما گاهی اوقات مثلا یک لاستیک چهار فصل Michelin چسبندگیش از یه لاستیک یخ شکنn تومنی در برف بیشتره چون میخاش تو همون چند کیلومتر اول جاده یخی میریزه !!!!!!!:icon_cry:
z_qz54
11 February 2006, 07:22 PM
فقط گودیر اگه رینگ 14 استفاده می کنید میچلین که آخر صداست
tazmani
14 February 2006, 02:42 AM
جالبه رو 405 هاي جديدايرانخودرو لاستيك ايراني ميندازه نظر شما راجع لاستيكهاي ايراني چيه ؟
همچنين لاستيكهاي ماشين ما goodyear هستش يه پنچر گيريه ميگفت يا زود ميتركه يا اينقدر بهت كار ميده كه ازش خسته بشي
به نظر من لاستیک ایرانی آشغاله.
وقتی لاستیکهای ماشین قبلی را که عوض می کردم دیدم لاستیک نو که روش آرم استاندارد ایران به اندازه نلبکی حک شده بود از دو جا دو پوست شده بود. به نظر شما این لاسیک قابل اعتماده ؟؟
mse1445
16 September 2007, 08:23 PM
دوستان پژو 405 ما تو اتوبان لاستیک اش ترکید و خدا رحم طوری نشد لاستیک که از فابریکی روش بوده کویر تابره ... http://www.pcseven.com/forum/style_emoticons/default/huh.gif
حالا میخوام یدونه یا یه جفت بگیریم بندازیم بنظرتون چی بگیریم براش ؟
icha
16 September 2007, 11:40 PM
بهترین لاستیک ها برای کشود آلمان و ایرلندی حالا باید دید این نوع لاستیک ها تو ایران هست یا نه
tazmani
17 September 2007, 02:26 AM
من روی سمند ساده با رینگ فابریک لاستیک فالکن 15*60*215 جهت دار(روتیشن) با گل ریز انداختم ماشین هم نرمتر شد و هم ترمز بسیار بهتری داره و کنترل ماشین سرپیچها هم عالیه . جفتی 135 تومن
این حرف را پس میگیرم. لاستیک فالکن در زمینهای نمناک اصلا ترمز نداره !!!
GHAHRAMAN
17 September 2007, 04:18 AM
فابریک سمندی که قبلا داشتم مدل 83 میشلن بود 45000 تا کارکرد تقریبا باید عوض می شد دو جفت دانلپ گرفتم به نظر من از هر نظر میشلن بهتر بود به جز دوام
دانلپ یه سال کارکرد حدود 20000 تا کار کرد با نوش فرقی نداشت و این نشان از سختی و در نتیجه سر و صدای بیشتر داره.
البته با میشلن هی تیک آف می زدیم با این دانلپ اصلا !
Raminium2001
18 September 2007, 01:15 PM
سال 83 سمند رو با لاستیک میشلن میدادن؟ خوش به حالتون ولی قطعا اصل نبوده که 45000 مجبور به تعویضش شدید. در هر حال به نظر من میشلن هم تو هندلینگ و هم امنیت شماره 1
dj_shahrokh1977
1 October 2007, 10:31 AM
از دوستان آیا کسی می دونه پهن ترین لاستیک ممکن برای رینگ استاندارد سمند (سایز 15) چیه؟ در ضمن اگه کسی بهترین حالت سایز رینگ، فاق لاستیک و عرض لاستیک رو واسه سمند تجربه کرده ممنون میشم توضیحاتی بده. منظورم هم از لحاظ زیبایی، هم از لحاظ تأثیر مثبت روی پایداری توی سرعت بالا و پیچ های تند، و هم از نظر کمترین تأثیر منفی روی شتابه. ضمناً راجع به پهناي سايز رينگ رونال R15 جديدي كه روي سمند ال ايكس 85 گذاشتن اگه کسی اطلاعي داره ممنون میشم اینجا ارائه بده. (ظاهراً همين رينگ آلومينيومي با آرم ايران خودرو هم قراره روي سورن نصب بشه) اگه كسي مي دونه پهناي اين نوع رينگ R15 چند اينچه بهم بگه و ضمناً منظور من شناختن حداكثر پهناي لاستيكيه كه روي همين رينگ ميشه سوار كرد با توجه به ارتفاعي از لاستيك كه به اصطلاح شكم نده و روي تعليق و هندلينگ اثر منفي نداشته باشه و به جلوبندي هم فشار وارد نكنه ... به عبارت ديگه از دوستان مي خوام مشخصات و جنس (كارخونه) نوعي از لاستيك رو بهم بگن كه يه لاستيك خوب اپتيمم واسه اين نوع رينگ باشه و از لحاظ قشنگتر شدن و پايداري ماشين سر پيچها هم بهينه باشه. و ضمناً آیا کسی لاستيك با مشخصات R15/215/55 رو واسه سمند ال-ايكس 85 با رينگ اسپورت فابريكش تست كرده؟ راجع به بهترین نوع لاستیک از لحاظ نرمی، ایمنی، چسبندگی و کارایی قابل قبول در برف و يخ با اين سايز كه توي بازار موجود باشه و قيمت اون اگه نظري داريد ممنون ميشم منو هم در جريان قرار بديد.
mohsen3544
19 October 2007, 02:25 PM
آقا ما هم باید لاستیک سمندمون رو عوض کنیم مال من ال ایکس هستش با رینگ هایی که روش هست.به نظر شما لاستیک 205 بندازیم روش؟من همه پست ها رو خوندم زیاد سر در نیاوردم.اگه میشه مدل و مارک و سایز لاستیک برای سمند ال ایکس با رینگ اسپید لاین که فابریک روش هست بگین.مرسی.
dj_shahrokh1977
26 October 2007, 02:43 AM
من واسه سمند دنبال لاستيكي با مشخصات 15/55/215 هستم. توي سايت ميشلن گشتم اصلا همچين سايز لاستيكي واسه رينگ 15 موجود نبود. واسه اين رينگ فقط 60/205 و 60/215 رو زده بود. مي خواستم ببينم آيا از دوستان آيا كسي چنين لاستيكي رو از كارخونه هاي معروف ديده و آيا خودش تست كرده؟
dj_shahrokh1977
28 October 2007, 02:39 AM
ضمنا ممكنه كسي سايز و نوع (كارخونه) لاستيك فابريك ماكسيما رو به من بگه؟ فكر كنم 15/55/215 باشه و در اين صورت لاستيك ماكسيما رو آيا ميشه روي سمند انداخت يا نه؟ ممنون ميشم اگه كسي مي دونه جواب بده.
davood4547
11 November 2007, 12:36 AM
من هم لاستیک دانلوپ فرمولا 15*60*205 گرفتم با آن 2000 کیلومتر رانندگی کردم بنظرم لاستیک خوبی است.
یک سوال از دوستان که برای این لاستیک ها کمترین بادی که به لاستیک آسیب نزند چقدر است؟
sutlimited
11 November 2007, 09:13 PM
من سمند LX سال خریدم. رو 4 حلقه goodyear 185/65/R15 بود و زاپاس هم لاستیک بارز R15/65/185 بود. عوض کردم با 5 حلقه kumho 205/60/R15 ECSTA KU-31 صد تومن هم آب خورد.
لاستیکهای جدید عالین ولی ماشین روی Goodyear ها نرم تر بود. الان ترمز ماشن 10 تا 15 درصد بهتر شده و ثبات ماشین تو سرعت بالا بهتر شده. جالب اینکه این لاستیکها سرعت V یا 240Km رو تحمل می کنند. این لاستیکها تو کلاس خودشون رتبه 6 رو دارن ultra high performens.
به این سایت سر بزنید:
www.tirerack.com (http://www.tirerack.com)
قیمت: جفت 135 به بالا
arash banikarim
11 November 2007, 10:35 PM
اقا من لاستیک های پوتنزا 215/60/r15 انداختم.تا الان 500تا رفتم.نظر شما چیه؟
dj_shahrokh1977
12 November 2007, 04:36 AM
دوست عزیز، من مدتهاست دنبال کسی می گردم که لاستیک 215 رو واسه سمند روی رینگ 15 امتحان کرده باشه. ممکنه به چند سوال من جواب بدید؟ 1- آیا لاستیک بیش از حد معمول شکم نداده؟ به عبارت دیگه آیا فاق لاستیک بیرون زدگی از پهنای رینگ پیدا نکرده؟ 2- عملکرد ترمز و فرمان چطوره؟ آیا تضعیف نشده؟ به عبارت دیگه ماشین کند و لش نشده؟ 3- میزان مصرف سوخت به طور محسوسی بالا نرفته؟ در ضمن اگه ممکنه عکسهایی با نمای نزدیک از چند زاویه رینگ و لاستیک سمند با لاستیک 215/60/15 اینجا بذارین که نمای عرضی و جانبی و روبروی لاستیک رو روی رینگ به خوبی نشون بده. اگه این کارو بکنید نهایت سپاس و تشکر رو از شما دارم.
davood4547
13 November 2007, 04:44 AM
البته من دانلوپ فرمولا 15*60*205 را پرداخت 40/000 تومان با گودیر خودم که 500 کیلومتر راه رفته بود عوض کردم.
mohsen3544
6 January 2008, 07:34 PM
منم همین لاستیک رو انداختم.من راضی هستم.فقط وقتی فرمون رو تموم میشکنم یه صدایی می آد از جلو.نمیدونم لاستیکای جلو میگیرن یا نه.از جلو که نیگاه میکنم مشکلی نیست.:icon_cry:
alirezamip
5 February 2008, 04:17 AM
من 205/60/15 بریجستون سری g-graid انداختم ! لاستیکه عالیه ولی لیز زیاد میخوره!(برای abs دار ها خوبه)
داییم زیر کرولاش 205/70/14 بریجستون سری پوتانزا که سال ساختش 2008 بود ! خیلی قشنگه و 4 فصل با عاج طرح داره !
البته تا 1 ماه دیگه یه جفت ازین پوتانزا ها می گیرم میندازم !
Raminium2001
8 February 2008, 07:30 PM
دوستان، بحثهای اخیر که مربوط به این بخش نبود، به تاپیک تاپیک جامع مشکلات سیستم تعلیق و فرمان و روغنکاری سمند (http://www.phalls.com/showthread.php?t=36575) منتقل شد. لطفا برای پیگیری، به تاپیک مربوط مراجعه کنید.
ممنون
shahram_13
12 July 2008, 12:19 PM
با سلام
چون فرموده بوديد لاستيك بارز بهترين لاستيك ايراني است آيا با استفاده از آن به زير و بند سمند صدمه اي نمي زند و يا فرمان را سفت نكرده و باعث زدن فرمان نمي شود؟
نيما 2
14 July 2008, 09:03 PM
با سلام
برای زمستان( از نظر سرخوردن ) از چه نوع لاستیکی (بجز یخ شکن) بهتره استفاده بشه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.