PDA

View Full Version : راه‌اندازي سيستم گوياي ريزمكالمات تلفن ثابت

سود انباشته
20 November 2005, 05:59 PM
مديركل رايانه‌ي شركت مخابرات استان تهران گفت: با راه‌اندازي سيستم گوياي ريز مكالمات، مشتركان در آينده‌ي نزديك از وضعيت ريزمكالمات تلفن ثابت خود مطلع خواهند شد.
مهندس«محمد رضا صادقي» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌، در مورد طرح سيستم گوياي ريزمكالمات تلفن ثابت در استان تهران اظهار داشت: با راه‌اندازي سيستم گوياي ريزمكالمات تلفن ثابت، مشترك با تماس با شماره‌ي تلفن 1818، از وضعيت ريز مكالمات و تاريخ آن‌ها، به شكل شنيداري و يا به صورت فكس مطلع خواهد شد.
وي افزود: چنانچه فرد براي اطلاع از وضعيت ريز مكالمات خود با تلفن گويا با تلفني غير از تلفن ثابت خود تماس گرفته باشد، نيازمند كد و رمز خواهد بود كه مي‌تواند كد را با مراجعه به مراكز مخابراتي دريافت كند.
مدير كل رايانه‌ي شركت مخابرات استان تهران در ادامه با بيان اين كه قرار بود پياده‌سازي سيستم مذكور قبل از هشت رقمي‌ شدن شماره‌هاي تهران انجام شود، افزود: اين طرح با انجام تغييرات مورد نياز با توجه به هشت رقمي‌ شدن شماره‌هاي تهران، احتمالا ظرف 10 روز آينده اجرايي و از طريق روابط عمومي‌ در مورد آن اطلاع‌رساني خواهد شد.

کشتی رانی
8 February 2006, 02:38 AM
سلام سود جان من رفتم مخابرات کد بگیرم بهم ندادن ...
گفتن هنوز توی سیستم ما فعال نشده...

exploit
4 May 2006, 11:44 PM
فعاله من تست کردم