View Full Version : مقایسه ی جذاب و دیدنی ماکسیما و کمری
arash p mbz bmw
19 November 2005, 08:16 PM
دوستانم سلام
من تصمیم به جنگ انداختن این دو قول رو دارم امیدوارم که لذت ببرید
در ابتدا میریم سراغ ظاهر
کمری مورد نظرما که وارداتی هم هست دارای قیافه ای زیبا و قشنگه
چراغهای خربزه ای شکل این ماشین اونو از همه ی خودروهای داخلی متمایز میکنه و قیافه ای خشن به اون میده البته باید در نظ بگیریم که ماکسیما هم کم و کاستی نداره در جلو ماکسیما دارای چراغهایی است که ادم شبیه طرحای بنز میوفته
در عقب دو خودرو به جرا ت میتونیم بگیم که ماکسیما سرتره
در کل اگر نظر من مهم باشه :icon_arro نمره ی 20رو به کمری با ظاهر زیبای جلوش میدم
خوب بریم سر اصل مطلب یعنی موتور دو خودرو
اول از ماکسیما شروع میکنیم چون انقدر در مورد کمری حرف دارم که فکر نکنم بتونم همه رو بگم.....
ماکسیما
این خودرو دارای موتوری با حجم 3.0و 16سوپاپه در 6 سیلندر است این خودرو و این موتور قوی میتونه 221اسب بخار رو داشته باشه که بدک به نظر نمیرسه
گیربکس این خودرو در ایران در دو نوع دستی و اتومات عرضه میشه که من اتوماتشو در نظر دارم
ماکسیما با این موتور در عرض 8.8ثانیه به سرعت 100برسه که باز هم خوبه
سیستم تعلیق در این خودرو در جلو و عقب به ترتیب:
مستقل (آزاد) مك فرسون با فنرهاي حلقوي
و در عقب محور چند اتصاله
است
در این خودرو ترمزهای عقب و جلو دیسکی هستند که در جلو پره های خنک شونده نیز در نظر گرفته شده
طول عرض -ارتفاع - وزن این غول عبارتند از:
4930-1780-1435-1410
سیستم فرمان این خودرو شانه ای هیدرولیکیه
سایز رینگ این خودرو و سایز لاستیکش به ترتیب عبارتند از:
15X6-1.2JJ-205/65 R15
از وسایل رفاهی - امنیتی میتونیم در این خودرو به :
ظبط سیدی خور اونم 6تا:icon_arro
سیستم تهویه ی اتومات به همراه فیلتر جذاب ذرات و یخچال-دارای absو دارای ایربگ دارای شیشه های از جنس uv
خوب بریم سر غولی که شاید ماکسیما ناخن کوچیکشم نشه و با ورودش شاید ماکسیما از بودن خجالت بکشه
این خودرو دارای موتوری به حجم 3.0و 24سوپاپ در 6سیلندر هست که نیرویی بالغ بر210اسب بخار رو تولید میکنه
این خودرو دارای گیربکس 6 دنده ی اتوماته و دارای دافع ضربه و صدا به اطاقه یعنی ضربه ها علاوه بر اینکه بوسیله ی کمک دفع میشه بوسیله این دافع نیز دفع میشه سیستم ترمز این هیچ فرقی با ماکسیما نداره حتی در داشتن پره های خنک شونده
از وسایل رفاهی و ایمنی این غول میتونیم به سیستم absو دارای ایربگ برای تمام سرنشینان میباشد و همچنین قطع کننده ی سوخت در هنگام خطر میباشد همچنین دارای گارد برای درها است -باز کننده ی در در هنگام تصادف و قفل کننده ی درها برای امنیت کودکان است
راستی تا یادم نرفته مصرف این خودرو:
20 mpg city / 28 mpg hwy
دارای سیستم کروز میباشد که واقعا این سیستم ضروریه
دارای کامپیتوری با قابلیت
نمایش دادن وضعیت موتور و اطاق خودرو است و همچنین الارم سرعت و کم بودن بنزین میباشد
چراغهای این خودرو اتوماتیک با تاریک شدن هوا روشن میشوند
دارای ظبط 6 باند و 3سی دی خوره است
انتن این خودرو مثله سمنده:icon_arro :icon_excl
دارای فیلتر برای تصفیه ی هوا و همچنین خروجی هوا برای سرنشینان عقب هست
سایز تایر این خودرو که چهار فصله هم هست SBRP215/60R16 94Vمیباشد
سایز صفحه ی دیسک این خودرو
297-267است
امیدوارم که کامل بوده باشه حالا خودتون اظهار نظر کنید
به نظر من که کمری یه چیزه دیگس و با ماکسیما قابل تعویض نیست راستی ماکسیما مدل2000اروپا و کمری مدلxleسال2004-2005هست
اینم یه سری عکس
متاسفانه نتونستم عکسی از ازمایش تصادف ماکسیما پیدا کنم ولی برای کمری رو میزارم:icon_excl
در اخر از همه ی اساتید محترم به خصوص evanicens&fizziکه لطفشونو به من نشون میدن ممنونم
http://psforums.persiangig.com/05camry_xle.jpg
http://psforums.persiangig.com/camry03.jpg
http://psforums.persiangig.com/camry_conducteur_1998.gif
http://psforums.persiangig.com/nissan_03a.jpg
saber2q
19 November 2005, 10:12 PM
این هیچ فرقی با ماکسیما نداره حتی در داشتن پره های خنک شونده
از وسایل رفاهی و ایمنی این غول میتونیم به سیستم absو دارای ایربگ برای تمام سرنشینان میباشد و همچنین قطع کننده ی سوخت در هنگام خطر میباشد همچنین دارای گارد برای درها است -باز کننده ی در در هنگام تصادف و قفل کننده ی درها برای امنیت کودکان است
راستی تا یادم نرفته مصرف این خودرو:
20 mpg city / 28 mpg hwy
دارای سیستم کروز میباشد که واقعا این سیستم ضروریه
دارای کامپیتوری با قابلیت
نمایش دادن وضعیت موتور و اطاق خودرو است و همچنین الارم سرعت و کم بودن بنزین میباشد
چراغهای این خودرو اتوماتیک با تاریک شدن هوا روشن میشوند
دارای ظبط 6 باند و 3سی دی خوره است
انتن این خودرو مثله سمنده
دارای فیلتر برای تصفیه ی هوا و همچنین خروجی هوا برای سرنشینان عقب هست
همه اينها رو كه ماكسيما هم داره
به نظر من كه رقابت سختيه و شايد هم ماكسيما برنده بشه (البته تو ايران و با موقعيت فعلي) چون اگه بخوايم همه جوانب رو در نظر بگيريم ممكنه يه چيزايي كه كمري داره و ماكسيما نداره به چيزهاي ديگه اي از ماكسيما كه در كمري وجود نداره در بشه...
حالا تا ببينيم دوستان در ادامه چه نظراتي دارن :icon_cool
saber2q
20 November 2005, 12:14 AM
ماکسیما
این خودرو دارای موتوری با حجم 3.0و 16سوپاپه در 6 سیلندر است این خودرو و این موتور قوی میتونه 221اسب بخار رو داشته باشه که بدک به نظر نمیرسه
گیربکس این خودرو در ایران در دو نوع دستی و اتومات عرضه میشه که من اتوماتشو در نظر دارم
كي گفته ماكسيما 16سوپاپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_bigg
ماكسيما 6سيلندر V و 24سوپاپه با موتور 2998 سي سي...
.Reza.
20 November 2005, 12:43 AM
سلام
از اينكه وقت صرف كرديد براي مقايسه مرسي..
اما من چند بار اين متن رو خوندم و چيزي نديدم كه برتري كمري رو به ماكسيما ثابت كنه:icon_redf
mehy10132
20 November 2005, 01:53 AM
در هر صورت هنوز دست ايراني بهش نخورده ، براي همين كمري كاملآ سرتر هستش
saber2q
20 November 2005, 02:06 AM
لطف كن ايراد ماكسيما رو بگو كه دست ايراني بهش خورده (بالاخره هركسي يه دليلي براي حرفي كه ميزنه داره)
امين حرفه اي1
20 November 2005, 02:07 AM
بابا خداییش کمری قشنگ تره
saber2q
20 November 2005, 02:16 AM
لطف كن و ايراد ماكسيما رو كه ميگي دست ايراني بهش خورده بگو (بالاخره هركسي يه دليلي براي حرفي كه ميزنه داره)
Mohsen1001
20 November 2005, 02:30 AM
ببخشیدا ولی چطوری امکان داره یه ماشین 6 سیلندر باشه و 16 سوپاپ داشته باشه یعنی هر سیلندر 2و خورده ای سوپاپ داره؟؟:icon_arro
در ضمن مقایسه دو خودرو باید کاملا بیطرف انجام بشه نه اینکه برای یکی یخورده امکانات بگی برای اونی که بیشتر میپسندی مثلا یکی از امکاناتشو " کامپیوتر با قابلیت " بیان کنید.
در کل ماکزیما از کمری خیلی سرتره و فقط 13% اون ایرانیه.
navid-83
20 November 2005, 03:08 AM
در مورد 6 سیلندر و 16 سوپاپ ای که گفتی یعنی چه؟
شما فقط از امکانات ماشینا گفتی اونم ناقص.مثلا شتاب ماکسیما رو گفتی ولی کمری رو نه ، پس هندلینگ و ... چی میشه؟ همه چیز که امکانات نیست!
به نظر من خریدن اینجور ماشینا اشتباهه چون بعضی امکاناتتشونو نمیشه تو ایران استفاده کرد.مثلا این همه قدرت و هندلینگ به چه درد میخوره وقتی که نمیتونی بیشتر از 130 باهاش بری
تازه این ماشینا واسه شهر اصلا خوب نیست. با این هیکل پیدا کردن جای پارک مصیبتیست
امين حرفه اي1
20 November 2005, 03:18 AM
آقا ولی خواییش کمری خیلی قشنگ تره
BloodReza
20 November 2005, 07:33 AM
آقا ولی خواییش کمری خیلی قشنگ تره
اینو که دوبار گفتی!
به نظر من که ماکسیما در ظاهر حرف اول رو میزنه
یه چیزیم که مهمه قیمت هست که انگار ماکسیما به صرفه تره هر چند برای پولدارا چند میلیون فرقی نمیکنه!
به هر حال من ماکسیما رو از هر نظر ترجیح میدم
Evanescence
20 November 2005, 09:50 AM
ولی چطوری امکان داره یه ماشین 6 سیلندر باشه و 16 سوپاپ داشته باشه یعنی هر سیلندر 2و خورده ای سوپاپ داره؟؟
منظور ایشون این بوده که در هر سیلندر 4 سوپاپ وجود داره که به جای 24 ، 16 نوشتند . در ضمن فکر نکنم ماکسیما یخچال داشته باشه
Bahrammt
20 November 2005, 10:19 AM
من Grande v6 رو سوار شدم كه توي قسمتهاي مختلف سايت تويوتا كه گشتم تنها مدلي كه شبيه اين بود از نظر امكانات در شعبه امارات بود (سري top range ). پخش cd رو بايد سفارش داد و بصورت استاندارد روي اين مدل نيست. فكر كنم ايربگ هم فقط براي سرنشينان جلو داشته باشه.من كمري رو ترجيح ميدم واقعاً رانندگي باهاش لذت بخشه.نكته خيلي شاخص اون به نظر من قابليت هندلينگ فوق العاده اون هست به خصوص در پيچهاي تند.اما در آينده بايد ببينيم خدمات بعد از فروش در ايران چطور خواهد بود؟ اونهم براي يك ماشين مدل سال... حداقل توي مملكتي كه هنوز تعميركار ماهر پرايد خيلي كم پيدا ميشه.
از همه اين حرفا گذشته اگه بخواهيم مقايسه خوبي داشته باشيم بايد كليه امكانات هر دو مدل رو و نتيجه تست هاي فني به اضافه قيمت روز در بازار رو باهم بسنجيم تا بتونيم بهتر به نتيجه برسيم.
sadegh451
20 November 2005, 10:58 AM
این بحث ها الان به این دلیله که قیمت کمری با ماکسیما تقریبا یکی هست .اجازه بدبد سال دیگه که تعرفه ها کم شد وقیمت کمری کاهش پیدا کرد اون موقع هست که بازار ماکسیما کساد میشه.
mamarreza
20 November 2005, 01:01 PM
من توي كمري هنوز نشستم. ولي تو زمستون توي ماكسيما كه نشستم از لاي دستگيره درش هواي سرد داخل ماشين مي شد كه اين نشان از توانايي ايراني ها در به كمال رسوندن وضعيت ماشينه. فكر مي كنم هرچي توي يه ماشين دست ايراني كمتر باشه مطمئن تره. البته هر ادم ناسيوناليستي كه اينو بخونه اعتراض مي كنه ولي خوب هر ملتي بايد اشتباهاتش رو قبول كنه. وقتي ما كيفيت توي صنعت ماشين نداريم خوب بريم سراغ صنعتي كه بتونيم توش بهترين كارها رو انجام بديم. نه اينكه همش درجا بزنيم.
محمد رضا محمدي
20 November 2005, 01:59 PM
در برتري كمري شكي نيست ...
ولي به نظر من چنين تستي نميتونه تمام جوانب و خصوصيات رو بسنجه ...
بايد هر دو خودور در شرايط حضوري در يك تست كامل شامل طراحي بدنه و داخلي .. موتور و گيربكس ... راحتي و امكانات ... تست جاده و هندلينگ و ..... شركت داده بشه تا بتونيم برنده ي واقعي رو مشخص كنيم ...
kevin_m_bb
20 November 2005, 08:22 PM
من كه ماكسيما رو ترجيح ميدم :icon_cool
هم از نظر قيافه و هم از نظر شتاب
شتاب 0-100 ماكسيما (گيربكس دستي)7.1 ناثنه است:icon_sad:
كمري 8 خوردي:icon_razz
در ضمن سپر عقب كمري خيلي تو ذوق مي زنه مثل اين ميمونه كه واسه يه ماشين ديگه رو بهش وصل كردن:icon_mad:
در مجموع كمري از نظر ظاهر خيلي بي نظمي داره وتناسبي من در اون نديدم
كاشكي يه نظر سنجي هم اون اول مي زاشتين
saber2q
20 November 2005, 08:50 PM
همه چيز ماكسيما در ايران فقط مونتاژ ميشه و به نظر من كساني كه حرف ايراني بودن رو ميزنن كاملا حرف بيهوده اي ميزنن البته منظورم اين نيست كه كار ايراني ها خوبه، اگه اطلاع داشته باشيد ماكسيما CKD توليد ميشه و فقط قرار بود تو ايران رنگ بشه و آب رادياتورشو تو ايران بريزن (بقيش كمپلت از ژاپن ميومد و حتي خيلي از قطعاتش تا حدودي مونتاژ شده ميومد) و مطمئنا تو رنگش ميشه ايراد گرفت و ايراد هم گرفته شده و مشكل داره و آب رادياتورش هم كه گند زدن و خود شركت اعلام كرد به همه كه ماشيناشونو ببرن نمايندگي تا رادياتور رو شست شو بدن چون آب استاندارد نريختن و مشكل ساز شده بود.
از نظر موتور هيچ جاي مقايسه نيست و هر دوي اسن ماشين ها به طور كاي يه قدرت رو دارن و اگر هم فرق كمي در راندمانشون باشه باعث نميشه كه نظر كسي رو تو انتخاب عوض كنه.
امكاناتي كه گفتيد همه و همه تو هر دوتا ماشين هست و اگر ماكسيما كورس كنترل يا نويگتور و يخچال و... نداره مطمئن باشيد اينها آپشن هايي است كه فقط اين مدلي كه تو ايران هست نداره و پيشبيني همه اين قطعات رو به صورت فابريك داره ضمنا قيمتش هم در عوض فرق ميكنه و كمري هم دقيقا همينطوره و اين امكانات به صورت آپشنال است
فكر نميكنم از نظر ظاهر ماكسيما از كمري چيزي كم داشته باشه و حتي طرح چراق عقب ماكسيما كه از كمري هم سرتره و چراغ هاي جلو هم هر دوتاشون قشنگن ولي كمري از جلو ماشيني با جسه كوچيك نشون ميده، از نظر طراحي داخلي شكي وجود نداره كه ماكسيماي فعلي و موجود خيلي زيباتر از كمري موجود در ايران است (اگه از نزديك نديديد حداقل از بقلتون كه در ميشن يه كله بكشيد ببينيد تا همه چيز در يك نگاه دستتون بياد) ضمنا اتاق داخل كمري از ماكسيما كوچيكتره
كيفيت قطعات هر دو ماشين ژاپنيه و شكي در كيفيتش نسيت (چه ماكسيما چه كمري)
از نظر مقاومت در تصادف هم فكر نميكنم فرقي بكنن ولي باز از دوستان ميخوام كه عكس تست ها رو بذارن تا مقايسه بشه
راستي كجا خدمات پس از فروش ماكسيما رو كمري هم داره؟؟؟؟ ميدونيد كه همه چيز اين نيست كه برن گرونتر بخرن و مطمئن باشيد اونايي كه پولشو دارن اينجوريام نيست كه برن گرونترين رو بخرن و فكر آيندشون رو ميكنن و چند ميليون تومن ممكنه تو زندگشيون تاثير نداشته باشه ولي براي رفاح حالشون ممكنه چند ميليون تومن كمتر بهتر باشه (پس اشتباه نكنيد) ماكسيما به محضي كه مشكلي پيدا كنه عصري ميبري نمايندگي يا همون جا برات درستش ميكنه يا ميگه فردا بيار بذار تا عصرشش پس ميده و كاملا با نمايندگي ايران خودرو و سايپا فرق ميكنه چون طرف حسابشونم فرق ميكنه ولي كمري چي؟؟؟
الان يه قطعش خراب بشه بايد كلي بدو بدو بكني تا يا پيداش كني يا منتظر بشي تا سفارش بدن برات بيارن
موقع فروش ماكسيما به سرعت ميتوني با قيمت مشخص بفروش ولي كمري به اين راحتي ها نميشه فروخت تازه قيمت دست دومشم پرته و هركي يه چيزي ميگه و كلي هم تو سرش ميخوره.
مطمئن باشيد كسي كه ميخواد ماشين رو بخره به اين ديدهاي سطحي فكر نميكنه (مثل: "كمري يه چيز ديگش" "كمري كجا ماكسيما كجا" "هرچي باشه كمري تويوتاس ماكسيما..." )
arash p mbz bmw
21 November 2005, 12:26 AM
دوستان سلام
متاسفانه وقتی یکی از دوستان یه ایرادی پیدا میکنه همه پشت سر هم فقط منه بد بخت رو میکوبن
من از امتحانم زدم از چشمم زدم و 4ساعت فقط سرچ میکردم تا یه متن درست حسابی ترجمه کنم و اینایی که میبینید میتونم به جرات بگم از کلی مقاله کشیدم بیرون
سایت پارس خودرو-سایت یاهو-مجله ماشین-سایت مجلات خارجی بخصوص مجله ی auto
دوستان اگر قشنگ متن بنده رو میخوندید میدیدن که من پوزش خواستم اگر کم و کاستی بوده
برای همین از دوستان خواهش دارم یه کم کمتر منو شرمنده کنن
در مورد این دوخودرو
خوشبختانه یا بد بختانه من توی هر دو خودرو اونم چندین بار نشستم
کمری واقعا یه چیز دیگس
نرم - بی صدا واقعا کثل هواپیما
قبول دارم ماکسیما هم خوبه ولی بچه ها باور کنید به پای کمری نمیرسه البته شاید نظر من باشه ولی دیدم دوستان میگن باید تست حضوری باشه گفتم بگم من با اینکه توی هر دو نشستم باز هم کمری رو میپسندم
در ضمن کمری اگر گاز سوز بشه قیمتش تا 25هم پایین میاد
دوستان و استادانم باز هم اگر ایرادی داشته معذرت میخوام بالاخره من نه علامه هستم نه دانشمند بلکه یه فرد عادی هستم که با اطلاعات پیشین و جدید این مقاله هارو مینویسم
در مورد ماکسیما هم هیچ کم و کاستی نزاشتم
مثلا ماکسیما دارای صندلی برقیه در حالی که کمری هم داره
این امکانات واقعا توی ماشینهای امروزی عادیه............موفق و پیروز
persian_gulf
21 November 2005, 01:03 AM
جناب آرش
بابا کارت درسته
خیلی مطلب خوبی بود .. زحمت کشیده بودی ... اگه این گارد گیری ها پیش نمیومد جای تعجب بود!
بار اول نیست که توی این فروم کل کل راه میوفته!
و خدمت دوستان عرض کنم که .. من فکر می کنم زیبایی نسبی است ... و این که بخوایم به هم بقبولنیم که این قشنگ تر است یا او.ن فکر کنم یه کم اشتباه باشه
به هر حال خسته نباشید می گم به دوست خوب و با حوصله جناب آرش
*علی*
28 November 2005, 08:48 PM
اصلا شما که میگید ماکزیما سر تر یه سری بزنید به بازار روز ماشین ایالات متحد ماکزیما مارو می تونید با نام اینفینیتی Q35 ببینید و کمری را با همین نام در ضمن در مورد امکانات هم در کمری فقط سیستم ناوبری برای سفارش ایران حذف شده و در حالی در اینفینیتی ( ماشینهای لوکس گروه نیسان در امریکا)علاوه بر سیستم ناوبری تجهیزات دیگری مانند یخچال و... نیز حذف شده در هر حال تکنولوژی ماکسیما ما قدیمی تر از تویوتا حا با این تعابیر اگر کمری بهتر نیست پس حتمی مردم امریکا خیلی احمق هستند چون کمری پور فروش ترین ماشین در این رنج قیمتی در امریکا است با اینکه نیسان ماشین لوکس خود را به رقابت برده اما تویوتا همان مارک تویوتا نه لوکسس را که ماشین لوکس تویوتا است در ضمن کمری همان کمری تولید در امریکا است بدون ناوبر
saber2q
29 November 2005, 08:38 PM
كسي نميگه ماكسيما خوبه و كمري بده
ولي ماكسيمايي كه در اين تاپيك ازش صحبت ميشه تكنولوژي 2000 و كمري بالاي2004 و واقعا حق ماكسيما نيست كه اينجور بگن دربارش چون واقعان خيلي شباهت دارن به هم چه از نظر ظاهري و چه از نظر موتور و طراحي
دليل نميشه كه چون ماكسيما نيسانه بد باشه و چون كمري تويوتاس...
كمري سال 2000رو ديديد؟؟؟ با ماكسيما مقايسش كنيد معلوم ميشه و ضمنا ماكسيما هم تو همون سالي كه وارد بازار شد تو كانادا پرفروشترين ماشين بود و از كمري اون موقع تو امريكا اينجور استقبال نميشد و دليلش قدرت بالاي ماكسيما و در عين حال مصرف كم در برابر ماشين هاي امريكايي در اون سال بود و كمري هم وجود داشت ولي اين قدرت رو نداشت
*علی*
29 November 2005, 10:44 PM
از شما دوست خوبم واقعا سپاس گذارم که به حق قضاوت می کنید ان شا ا..
SABER2Q AZIZ
سعيد123
29 November 2005, 11:00 PM
هيچى ماكسيما نميشه شتابش بيشتره و ظاهر زيبايي هم داره كامرى چيه عين يه غول گنده به نظر ميرسه (عين برادر شير فرهاد :P )
fizzi
30 November 2005, 12:25 AM
لتفن با منطق بحث كنيد... فروش بالا نشانه بهتر يا بدتر بودن نيست و اينكه مثلن فروش لادا 110 در روسيه از هر دو ماشين بيشتر بوده پس لابد لادا 110 ماشين بهتري هست از اين دو تا !
تويوتا از نزر طراحي كمي نامانوس و نا هماهنگ هست ... نيسان ماكزيما هم همينتور در واقع از اين نزر هيچ باجي به هم نميدهند@! نيسان ماكزيما در نسل قبلي يك اتومبيل اسپرت بوده و در نسل 2000 يك اتومبيل بي هويت كه نه اسپرت هست و نه لوكس...تويوتا كمري يك شاهكار مكانيكي هست در نسل قبلي يك اتومبيل متوسط لوكس در حد آكورد بود ولي در نسل جديد به يك اتومبيل بزرگ و از اندازه خارج مثل شورولت كاپريس تبديل شده ....
به هرحال من از بين اين دو تويوتا رو ترجيح ميدهم ....ضمن اينكه كلاس نيسان ماكزيما به شدت پايين اومده واگر در اوايل دكتر ها ومهندس ها وآدمهاي حسابي سوار اين ماشين ميشدند الان بيشتر شده ماشين بنگاه دار ها و نمايشگاه دار و دلال ها...
saber2q
30 November 2005, 06:39 PM
لتفن با منطق بحث كنيد... فروش بالا نشانه بهتر يا بدتر بودن نيست و اينكه مثلن فروش لادا 110 در روسيه از هر دو ماشين بيشتر بوده پس لابد لادا 110 ماشين بهتري هست از اين دو تا !
تويوتا از نزر طراحي كمي نامانوس و نا هماهنگ هست ... نيسان ماكزيما هم همينتور در واقع از اين نزر هيچ باجي به هم نميدهند@! نيسان ماكزيما در نسل قبلي يك اتومبيل اسپرت بوده و در نسل 2000 يك اتومبيل بي هويت كه نه اسپرت هست و نه لوكس...تويوتا كمري يك شاهكار مكانيكي هست در نسل قبلي يك اتومبيل متوسط لوكس در حد آكورد بود ولي در نسل جديد به يك اتومبيل بزرگ و از اندازه خارج مثل شورولت كاپريس تبديل شده ....
به هرحال من از بين اين دو تويوتا رو ترجيح ميدهم ....ضمن اينكه كلاس نيسان ماكزيما به شدت پايين اومده واگر در اوايل دكتر ها ومهندس ها وآدمهاي حسابي سوار اين ماشين ميشدند الان بيشتر شده ماشين بنگاه دار ها و نمايشگاه دار و دلال ها...
پس از نظر شما يه ماشين رو هرچي بيشتر بخرن كلاسش پائينتره؟؟ يعني همين كمري رو اگه بيشتر بخرن از نظر شما بيكلاس ميشه ديگه :icon_mrgr
fizzi
1 December 2005, 10:00 AM
پس از نظر شما يه ماشين رو هرچي بيشتر بخرن كلاسش پائينتره؟؟ يعني همين كمري رو اگه بيشتر بخرن از نظر شما بيكلاس ميشه ديگه :icon_mrgr
شما به اين حرف من دقت نكردين :
فروش بالا نشانه بهتر يا بدتر بودن نيست
منزور من اين نبودكه ماكسيما خودش ماشين بي كلاسي هست بلكه طيف افراد استفاده كننده از ماكسيما از چند سال قبل به شدت نزول كرده و اين هم طبيعي هست ... چون هر كسي توانايي خريد ماكسيما رو نداره بنابراين بيشتر خريداران از سرمايه داران هستند كه يك ماشين معمولي براي رفت و آمد در شهر ميخاهند..
شايد 15 % از خريداران اين ماشين آدمهاي تحصيلكرده باشند و دكتر و مهندسين پولدار و گرنه بقيه 85%بازاري و كارخانه دار هستند و در نتيجه اين ماشين رو به عنوان ماشين با كلاس نمي شناسند...
به جرات ميتوانم بگويم درصد تعداد دكترهايي كه پرشيا و مزدا ميخرند بسيار بالاتر از درصد تعداد دكترهاي ماكسيما سوار هست واين دليل برتري كلاس فني مزدا به ماكسيما نيست ولي كلاس اجتماعي آنها رو تعيين ميكند كه ربتي به گران بودن يك ماشين ندارد.
مثلن پسر خاله بنده با وجود توانايي مالي پس از 2 هفته ماكزيماي اتوماتيك نو را فروخت و مزدا 323 خريد فقط به دليل اينكه دخترهاي خيابون به چشم بچه پولدار و احمالن پسر يه بازاري بش نگاه ميكردند !
saber2q
1 December 2005, 05:41 PM
منزور من اين نبودكه ماكسيما خودش ماشين بي كلاسي هست بلكه طيف افراد استفاده كننده از ماكسيما از چند سال قبل به شدت نزول كرده و اين هم طبيعي هست ... چون هر كسي توانايي خريد ماكسيما رو نداره بنابراين بيشتر خريداران از سرمايه داران هستند كه يك ماشين معمولي براي رفت و آمد در شهر ميخاهند..
شايد 15 % از خريداران اين ماشين آدمهاي تحصيلكرده باشند و دكتر و مهندسين پولدار و گرنه بقيه 85%بازاري و كارخانه دار هستند و در نتيجه اين ماشين رو به عنوان ماشين با كلاس نمي شناسند...
به جرات ميتوانم بگويم درصد تعداد دكترهايي كه پرشيا و مزدا ميخرند بسيار بالاتر از درصد تعداد دكترهاي ماكسيما سوار هست واين دليل برتري كلاس فني مزدا به ماكسيما نيست ولي كلاس اجتماعي آنها رو تعيين ميكند كه ربتي به گران بودن يك ماشين ندارد.
مثلن پسر خاله بنده با وجود توانايي مالي پس از 2 هفته ماكزيماي اتوماتيك نو را فروخت و مزدا 323 خريد فقط به دليل اينكه دخترهاي خيابون به چشم بچه پولدار و احمالن پسر يه بازاري بش نگاه ميكردند !
اينجور كه ظواهر و شواهد نشون ميده آدمهاي /تحصيلكرده-بافكر-موفق و حسابگر/ كمتر دنبال اينجور ماشينها ميرن چون همشون تجربه اين رو دارن كه ماشين گرون قيمت هرچي هم كه از نظر دخترهاي تو خيابون باكلاس تر باشه (ركاب بهتري داشته باشه) ولي 1000تا مشكل ديگه براي خودشون درست ميكنه همونطور كه ميبينيد معمولا ماشين هاي اين تيپي (كه البته تو كشور ما اين حرفها رواج پيدا كرده) دست آدمهاي جوونيه كه مطمئنا به خاطر كلاس بالاترش سوارش ميشن.
قضيه ماكسيما هم كه ميگيد قشر پائينتري بيشتر ميخرنش به دليل اينه كه اين ماشين به صورت قستي داره فروش ميره و خيلي ها ميتونن بخرنش و اونا هم همون دسته آدمهايي هستن كه اگه بتونن، گرونترش رو هم ميخرن ولي توانشون بيشتر از اين نيست ولي اين بازم دليل بر ضعف يه ماشين نميشه كه كسي بخواد بخاطر اين كه تعداد بيشتري از اين ماشين تو شهر ديده ميشه نخره
اوني كه به جاي 530i مياد پژو رو انتخاب ميكنه در حالي كه تون خريدش رو هم داره فكر عواقب بعديش رو داره (همه ما به راننده يك ماشين مدل بالا و گرون قيمت يه جور ديگه نگاه ميكنيم) و شايد اين براي بعضيها جالب باشه و آرزوشون باشه كه تو همچين موقعيتي قرار ميگيرن ولي اوني كه اين موقعيت رو داره هميشه براش نا خوشاينده
منظورم مفهومه؟؟؟
saber2q
1 December 2005, 05:44 PM
آرش خان ساكتي؟؟؟
بحث رو كه راه انداختي خودتم نظر بده ديگه :icon_evil
Evanescence
2 December 2005, 12:12 AM
منظور جناب fizzi این هستش که کمتر دکتر - مهندسی پولش به خرید ماکسیما میرسه و به قول ایشون اکثرا بنگاه دار و دلال و .... هستن که درست هم میفرماین :icon_evil
arash p mbz bmw
7 December 2005, 09:00 PM
صابر جان ممنون از اینکه اطلاع دادین:)
منم با نظر دوستان خوبم evanicens&fizziموافقم
در حال حاضر هیچ مهندس و دکتری سوار ماکسیما نیست دیگه خیلی بنده ی خدا کار کنه زانتیاست
در ضمن میخواین من ماکسیما 2006 رو با یکی از انواع تویوتا 2006مقایسه کنم
اصلا با ماکسیما و کمری هم کاری نداریم 2 تا محصول از این شرکتو مقایسه میکنیم
نظرتون چیه؟!!!
saber2q
7 December 2005, 09:12 PM
صابر جان ممنون از اینکه اطلاع دادین:)
منم با نظر دوستان خوبم evanicens&fizziموافقم
در حال حاضر هیچ مهندس و دکتری سوار ماکسیما نیست دیگه خیلی بنده ی خدا کار کنه زانتیاست
در ضمن میخواین من ماکسیما 2006 رو با یکی از انواع تویوتا 2006مقایسه کنم
اصلا با ماکسیما و کمری هم کاری نداریم 2 تا محصول از این شرکتو مقایسه میکنیم
نظرتون چیه؟!!!
بفرما
ولي نه مثل مقايسه ماكسيما و كمري
لطفا اطلاعاتي رو بده كه ازش صحتش مطمئن باشي
arash p mbz bmw
7 December 2005, 09:25 PM
صابر جان حتم نداشته باش که من بدون هیچ طرفداری صحبت میکنم
:icon_excl
BloodReza
8 December 2005, 07:59 AM
بیزحمت راجع به سیستم صوتی هردوشون بیشتر توضیح بدین
كندلوس
27 December 2005, 02:26 AM
ببخشيد ولي به نظرمن نمي شه يك ماشين مدل2000رو بايك ماشين سال5\2004
مقايسه كرد.
لااقل بايد توليد يك سال بوده يا باهم يكي دو سال اختلاف داشته باشند.
واقعا بدست اوردن اين مطالب و تنظيم ان كار هر كسي نيست.
شما با اين انتقادها ميتوانيد مطالب بعدي را باكم ترين اشكال بنويسيد.
اگر باصبر زياد به كار خود ادامه دهيد اغلب بچه ها با نتيجه ي ازمايش قانع مي شوند.
به كار خودت ادامه بده و اين حرف ها رو از سر دوستي بچه هاو بهتر شدن كار در اينده نگاه كن.
RoSo
27 December 2005, 05:15 PM
اول بگم که اصلاً خیلی ضایع است اگه بگیم ماشین های کمپانی نیسان بهتر از تویوتا هستن.
پس بدون مقایسه فنی من به کمری رای میدم.
یه مطلب حاشیه ای......من نمیدونم حکمت این ماکسیما چیه که هرکی پشتش میشینه یه دست کت و شلوار هم عقب ماشین آویزون میکنه به پنجره؟
amir1107
28 January 2006, 03:08 PM
خدائیش ماکسیما دیگه غولیه
salar68
5 February 2006, 05:55 PM
سلام
تعرفه واردات خودرو 100% هست
یعنی قیمت یه کمری گراند در میاد 18 تا
من از دبی پرسیدم برای تاکسی قیمتش بود برای اتومات 16 و نیم
ماکسیما تولید داخلی و تعرفه ساخت نداره به این قمیت
یعنی کمری دو برابر ماکسیما قیمت داره
البته ماکسیما هم در دبی 19 تا 25 فروش میشه فرقشو نمی دونم
تو ابوظبی برای بیمه ماکسیما که رفته بودیم خیلی بد بیمه بدنه می کردن
بیشترین ماشین که تصادف می کنه همین هست و به خاطر سرعت بالاش هست !( ماشین های بهتر هم هست ولی قیمتش هم هست مثلا فراری ! )
Moein_sg
6 February 2006, 12:29 AM
ببخشيد ولي به نظرمن نمي شه يك ماشين مدل2000رو بايك ماشين سال5\2004
مقايسه كرد.
ماکسیمای ایران مدل 1998 هست
7 سال پیش ..... :icon_mad:
saber2q
6 February 2006, 02:16 AM
ماکسیمای ایران مدل 1998 هست
7 سال پیش ..... :icon_mad:
پس بدتر (مدل ماكسيما هرچي كه پائينتر باشه خود ماكسيما رو بالاتر ميبره و تو اين مقايسه ماكسيما رو به پيروزي نزديك ميكنه چون تكنولوژي كمري اونقدري كه بايد تغيير كرده باشه "نكرده")
اين مقايسه مثل مقايسه كاملا نا عادلانه بوئينگ 747 سي سال پيش با ايرباس A380 پارساله كه ايرباس ادعا ميكنه هواپيماش ميخواد جاي بويئنگ رو بگيره در صورتي كه 747 در 30سال پيش با اين تكنولوژي ساخته شد... :icon_arro
sima0000
6 February 2006, 04:37 PM
ظاهرن كمري بهتره.
iph3w
6 February 2006, 09:45 PM
من تازه از امريکا برگشتم و خودم توي امريکا کمري XLE داشتم که تمامي امکانات و حتي Navigation System رو هم داشت. بايد بگم که ماکسيمايي که ما تو ايران داريم، اگرچه قديمي تره ولي بر اساس پلت فرم Infiniti ساخته شده و از لحاظ اندازه و راحتي به نظر من سرتره. قيمت کمري فول آپشن دستم نيست ولي ظاهرا که گرون تره. ماکسيما رو هم سوار شدم و بايد بگم از کمري خيلي سرتر و در کل باکلاس تره و ماشين هاي تويوتا ماشين هاي با کلاس نيستند و لکسوس که توليد تويوتا هست ارزش داره.
ماشين هاي تويوتا براي کم مصرفي و کم خرج بودن معروفند که کم خرجي در ايران صدق نمي کنه چون ماکسيما فراوونه و قطعاتش ريخته، پس قيمت قطعه هاش هم بهتره. بعلاوه کمري براي بي دردسر بودن معروفه ولي کلا ماشين هاي نيسان براي سرعت و هيجان و راحتي بيشتر معروفند. من که ماکسيما رو به کمري با قيافه تازه به دوران رسيده و چراغ هاي بادومي شکلش ترجيح مي دم. در کل هم چنين ماشيني که ساخت infiniti هست خيلي با کلاس تر از ماشين Middle Classي مثل کمريه.
Behnam-Fe
7 February 2006, 04:06 PM
حالا يه كم بهتر شد.بالاخره چند نفر از طرفداران ماكسيما كه از منطق سر در ميارن اومدن.چون تا حالا كه تمام طرفداران ماكسيما غير منطقي و احساسي حرف مي زدن.مثلا ميگفتن كمري بده چون شكل...كمري زشته چون چراغاش...اما دليل درستي نمي آوردن.در جواب iph3w بايد بگم كه مقايسه شما درست نيست چون كمري و ماكسيما را در آمريكا و ايران به طرز غير عادلانه اي مورد بررسي قرار داديد.كمري چون تو آمريكا زياده و طرفدارهاي بيشتري داره ممكنه كلاسش از يه نيسان ماكسيما كه كمتر خريداري ميشه كمتر باشه ولي توي ايران دقيقا برعكس اينه.پس اين از لحاظ كلاسش توي ايران.در جواب ديگر دوستمون كه درباره ي بيمه كردن در دبي مي گفتن بايد بگم كه فكر نكنيد اينكه ماكسيما در دبي به سختي بيمه ميشه و كمري راحتتر دليل بر بهتر بودن ماكسيما است.اين براي اينه توي امارات افراد بيشتري تويوتا را انتخاب كردن..(ممكنه به دليل مزايايي كه كمري نسبت به ماكسيما داره طبق صحبت iph3w كه گفتن:ماشين هاي تويوتا براي کم مصرفي و کم خرج بودن معروفند.)تازه ما داريم توي ايران مقايسه مي كنيم.(اين2بار) از نظر سرعت هم ميشه بگين ماكسيما تا چند تا ميره؟در ضمن دليل هاي دوستان هنوز الكيه و دليل درست و فني خاصي دليل بر بهتر بودن ماكسيما نگفتن.
iph3w
7 February 2006, 07:22 PM
حالا يه كم بهتر شد.بالاخره چند نفر از طرفداران ماكسيما كه از منطق سر در ميارن اومدن.چون تا حالا كه تمام طرفداران ماكسيما غير منطقي و احساسي حرف مي زدن.مثلا ميگفتن كمري بده چون شكل...كمري زشته چون چراغاش...اما دليل درستي نمي آوردن.در جواب iph3w بايد بگم كه مقايسه شما درست نيست چون كمري و ماكسيما را در آمريكا و ايران به طرز غير عادلانه اي مورد بررسي قرار داديد.كمري چون تو آمريكا زياده و طرفدارهاي بيشتري داره ممكنه كلاسش از يه نيسان ماكسيما كه كمتر خريداري ميشه كمتر باشه ولي توي ايران دقيقا برعكس اينه.پس اين از لحاظ كلاسش توي ايران.در جواب ديگر دوستمون كه درباره ي بيمه كردن در دبي مي گفتن بايد بگم كه فكر نكنيد اينكه ماكسيما در دبي به سختي بيمه ميشه و كمري راحتتر دليل بر بهتر بودن ماكسيما است.اين براي اينه توي امارات افراد بيشتري تويوتا را انتخاب كردن..(ممكنه به دليل مزايايي كه كمري نسبت به ماكسيما داره طبق صحبت iph3w كه گفتن:ماشين هاي تويوتا براي کم مصرفي و کم خرج بودن معروفند.)تازه ما داريم توي ايران مقايسه مي كنيم.(اين2بار) از نظر سرعت هم ميشه بگين ماكسيما تا چند تا ميره؟در ضمن دليل هاي دوستان هنوز الكيه و دليل درست و فني خاصي دليل بر بهتر بودن ماكسيما نگفتن.
البته از شما خيلي ممنونم ولي يکم بي انصافيست. من لزوما در مورد امريکا صحبت نمي کردم ولي از ديدگاه يک صاحب کمري صحبت مي کردم. کمري کلا در استانداردها و نظردهي هاي کلي کارشناسان از ماکسيما رده پايين تري داره مخصوصا اين ماکسيما که براي عربهاست و بر اساس Infiniti ساخته شده. اين تاپيک هم پرسيده به نظر شما کدوم ماشين بهتره و به نظر من ماکسيما بهتره چون خيلي ها و خيلي استانداردها اينو ميگن. بعلاوه من گفتيم کمري داراي قيمت قطغه پايين تري هست ولي گفتم نه تو ايران چون تو ايران قطعاتش کمياب تر از ماکسيماست. من اگه الان پول دستم بود باز مي رفتم کمري مي خريدم چون خيلي خيلي کم دردسرتر و عمري تر از ماکسيماست و فکر کنم مصرفش هم پايين تر باشه.
راستي اين طور که شما بنا رو گذاشتين استنباط مي شه که بنا بر بهتر بودن کمري است و طرفدارهاي ماکسيما بايد ثابت کنند که ماکسيما بهتره و اين روش عادلانه مقايسه نيست. من بر اساس صحبت کارشناسان و رده بندي شرکت ها صحبت مي کنم و شما مي گيد "در ضمن دليل هاي دوستان هنوز الكيه و دليل درست و فني خاصي دليل بر بهتر بودن ماكسيما نگفتن" اول ثابت کنيد کمري بهتره! کمري به نظر من هنوز جوادتر و خزتر از ماکسيماستD:
shareza
14 February 2006, 05:53 PM
سلام به دوستان.:icon_arro
می دونین کمری ماشین سال 2005 آمریکا شد.:icon_excl
در کل کمری فول از نزر امکانات از ماکسیما سرتره-از نزر راحتی هم نرم تر و روی جاده استوار تره-کمری جزو 9 ماشینی تو دنیاست که کمترین آلودگی رو تولید میکنن-تکنولوژیش مال سال 2002 تا 2005 است.مهمتر اینکه مسرفش کمتره و ساخت ایران نیست.:icon_cool :icon_cool
shareza
14 February 2006, 06:19 PM
من خودم 3سال پیش ماکسیمای دنده ای داشتم خیلی به نزر خوب میومد:icon_redf (من برای این نظر رو نزر مینویسم چون پیشنهاد سایته فکر نکنین بیسوادم:icon_arro )اما پس از 8 ماه گیربکسش داقون شد:icon_cry: :icon_cry:
پس از چندوقت یه روز یه تاکسیه مثل گاو پیچید جلوم منم کوفتم بش اما دریق از واز شدن کیسه هوا:icon_bigg :icon_bigg
ماشین که دست ایرانی بش بخوره هیچ اتمینانی بش نیست.:icon_mad: :icon_mad:
کمری رو اقلن میشه گفت همیبیه که هست.:icon_cool
در کل کیفیت تویوتا بهتر از نیسانه-در مورد دوام و ماندگاری:icon_surp
Mr.Sina
15 February 2006, 12:28 AM
ماکسیمای دنده ای زود زود احتیاج به دیسک و صفحه پیدا می کنه!!!!!!!
مال من 83 هست و تاحالا سه بار دیسک و صفحه عوض کردم.........
بار دوم تو جاده هراز مارو گذاشت ....2 ساعت صبر کردم خنک شد بعد تونست را بره!!!!!........
saber2q
15 February 2006, 01:08 AM
اون كه شما رو گذاشت دليلش آب بوده كه به زير استارت ماشين پاچيده بود و اين يكي از ضعف هاي ماكسيما است
Mr.Sina
16 February 2006, 04:07 PM
ولی تو جاده دور موتور بالا پایین می رفت و از موتور داغی میزد ..........شایدم حرف شمام درست باشه.......
کلا از کمری که سر تره............
shareza
22 February 2006, 07:30 PM
نه ماله همون دیسکش بوده .
arash_viva_66
1 July 2006, 02:36 AM
ببخشید از کی تا حالا کارخانه دار با بازاری یکی شده؟:icon_twis ( تولید کننده و دلال:icon_sad: ) اکثر کاخانه دارها دکتر یا مهندس هستن و از نظر کلاسی هم خیلی بالا پسر عوی ببای من کارخانه داره مدرکشم دکتراست و اتفاقا 4 ساله ماکسیما داره
arash_viva_66
1 July 2006, 03:14 AM
به مجله ماشین اردیبهشت مراحعه کنید همه چی روشن میشه
lx_xu7
1 July 2006, 07:59 AM
اصلابه نظر بهترین ماشین زیر 70میلیون همین ماکسیماست حیف پول که بدی کامری بخری
:icon_lol:
lx_xu7
1 July 2006, 08:02 AM
ماکیسما تو هر سرعتی شتاب دومیش توپه:icon_bigg
amir_CLK500
2 August 2006, 02:12 AM
من یه رفیق خیلی مایه دار دارم که تو پارکینگ خونشون 13 تا ماشین دارن(نوکرشون پرشیا داره)البته به ما چه. دارن که دارن.ولی همه ماشینای وارداتی رو سوار شده میگه اگه کسی میخواد بخره یا باید ماکسیما بخره یا بالای 100 تومن مایه واسه ماشین بذاره چون هیچکدوم از ماشینای وارداتیه زیر 100 تومن در برابر ماکسیما یارای رقابت ندارن(بیشتر از نظر خدمات فکر کنم میگه)ولی یه خورده هم فکر کنیم میبینیم بهتره.فرضا شما bmw داری تو یه شهر غریب یه تسمه اش پاره بشه چیکار میخواید بکنید؟؟
عباس5000
19 November 2007, 10:33 PM
لتفاً همه عادلانه قضاوت کنند:icon_frow:icon_frow:icon_frow به نظر من اگه بخواهیم عادلانه مقایسه کنیم ماکسیما بهتره اما من از کمری بیشتر خوشم میاد!!!!:icon_cry:
saman_888
27 December 2007, 04:32 PM
از نظر امکانات رفاهی فکر می کنم کمری خیلی سرتر باشه. مثلا کروز کنترل و یخچال و سنسورنور و مانیتور و ...
saman_888
27 December 2007, 04:35 PM
لتفاً همه عادلانه قضاوت کنند:icon_frow:icon_frow:icon_frow به نظر من اگه بخواهیم عادلانه مقایسه کنیم ماکسیما بهتره اما من از کمری بیشتر خوشم میاد!!!!:icon_cry:
نمی دان چرا همه همینو می گن. میشه بفرمایید ماکسیما چه برتری داره
Senator
27 December 2007, 04:48 PM
كمري توي اسم تاپيك مربوط به مدل2006 (نه 2007)هستش كه اصلا فروش خوبي نداشت!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.