PDA

View Full Version : انتخاب بين سمند lx پرشيا و ورنا

Sina-Ts
18 November 2005, 07:16 PM
دوستان بدون در نظر گرفتن فاکتور قيمت بين سمند lx و پرشيا و ورنا کدوم و انتخاب ميکنين و چرا?
با اين توضيحات که برای خانواده است..يعنی اهل کل انداختن و اين برنامه ها نيست..يه ماشين راحت ميخواد.
و چون از نظر فنی هيچی نميدونه هرچی دردسرش کمتر باشه بهتره.
..

tabeta_03
18 November 2005, 07:30 PM
100%پرشیا

Gemini
18 November 2005, 07:54 PM
چرا پرشیا ؟
اگه برای خانواده می خوای سمند . . .
ورنا چون نسبتا کوچکتره جالب نیست و پرشیا با توجه به قیمتش چیز بیشتری نسبت به سمند از نظر راحتی سرنشین و ... نداره !! فقط یکم رانندش در عذابه . . .

davoudm2003
18 November 2005, 11:59 PM
سلام
به نظر من با توجه به نیاز شما سمند lx انتخاب بهتریه.از فکر ورنا بیا بیرون.اما بین سمند lx و پرشیا .پرشیا از لحاظ ظاهری از سمند بهتره و بدلیل همین زیبایی قیمتشم 2-3 ملیون گرونتره(البته با کلاس ترم هست) اما از لحاظ امکانات سمند خصوصا lx بسیار پیشرفته تره.شاسی و موتور هر دو یکیه و از لحاظ کیفیت تولید مثل همن.از لحاظ خدمات پس از فروش سمند بهتره چون 60000km گارانتی داره اما پرشیا حدود 20 یا 30 هزارتا گارانتی داره.از نظر قدرت و کشش موتور تقریبا برابرن شتاب پرشیا اندکی بیشتر از سمنده اونم به دلیل اینه که وزن سمند 130 کیلو بیشتره.اما سمند در سرعتهای بالا به دلیل ایرو دینامیک بهتر از پرشیا برتر است.از لحاظ دید راننده سمند به دلیل پهن بودن ستون جلوی راننده نقطه کور داره.اما از لحاظ دید آینه ها بدلیل وسعت دید سمند بهتر است.از لحاظ ایمنی بدنه سمند بسیار محکم تر از پرشیاست.از نظر قدرت مانور در پیچ باز هم سمند به دلیل همون وزن بیشترش بهتره و خیلی دیر تر از پرشیا چپ میکنه.از نظر ترمز هم سمند lx به دلیل داشتن ABSوEBD بسیار بهتر از پرشیاست.در ضمن صندوق عقب سمند هم جادار تره.

ashkan408
19 November 2005, 03:28 AM
اولین موردی که تو 1 ساعت رانندگی با سمند تجربه کردم خستگی از رانندگی بود ، که حتی با چند ساعت رانندگی مدام با پرشیا احساس نکردم .

pesaremelli
24 November 2005, 01:39 PM
هر كس از جمله خود من براي اولين بار با سمند رانندگي ميكنه همين احساسو داره ولي به مرور زمان و عادت كردن به ابعاد ماشين اين مشكل بر ترف ميشه

arash p mbz bmw
25 November 2005, 01:27 AM
منی که دائم سوار پارس و سمندم پارس رو ترجیح میدم

*علی*
28 November 2005, 08:12 PM
100 سمند

چون واقعا چیزی از پارس کم نداره نسبت به قیمتش بهتر هم است

اگه همون تفاوت قیمت پارس با سمند خرج سمند کنی دگه پارس حرفی برای گفتن نداره
مثلا: فنر های عقب را در نمایندگی عوض کنی و فنر اصل پژو بندازی . فنر های جلو رو هم از نوع تقویت شده و کمی کوتاه تر باندازی . رینگ و لاستیک را هم عوض کنی و رینگ 16 یا17 بگذاری در ضمن سیستم هوشمند فشار باد و دما نیز روی لاستیک ببندی .

arash p mbz bmw
28 November 2005, 09:01 PM
اگه همون تفاوت قیمت پارس با سمند خرج سمند کنی دگه پارس حرفی برای گفتن نداره
مثلا: فنر های عقب را در نمایندگی عوض کنی و فنر اصل پژو بندازی . فنر های جلو رو هم از نوع تقویت شده و کمی کوتاه تر باندازی . رینگ و لاستیک را هم عوض کنی و رینگ 16 یا17 بگذاری در ضمن سیستم هوشمند فشار باد و دما نیز روی لاستیک ببندی .
دوست خوبم زیبایی چی؟؟
دید کافی راننده چی؟؟
هندلینگ و اسپرتی بودن چی؟؟
باز هم نام ببرم؟؟؟:icon_idea

مهدي نوروزي
29 November 2005, 12:18 AM
آقایون علمایی که میگن ورنا نه، خیلی دوست دارو دلیلشو بدونم،حداقلش اینه که من داداشم پارس داره، بابامم سمند.خودمم ورنا دارم،از وقتی که دارم با ورنا رانندگی میکنم نمیتونم پشت اون دوتای دیگه بشینم چون واقعا نرم و باحاله،نمی خوام نظر کسی رو عوض کنم،ولی خیلی دوست دارم بدونم که علمایی که میگن از فکر ورنا بیا بیرون تا حالا اصلا توش نشستن، رانندگیش به کنار.

آقایون علمایی که میگن ورنا نه، خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم،حداقلش اینه که من داداشم پارس داره، بابامم سمند.خودمم ورنا دارم،از وقتی که دارم با ورنا رانندگی میکنم نمیتونم پشت اون دوتای دیگه بشینم چون واقعا نرم و باحاله،نمی خوام نظر کسی رو عوض کنم،ولی خیلی دوست دارم بدونم که علمایی که میگن از فکر ورنا بیا بیرون تا حالا اصلا توش نشستن، رانندگیش به کنار.

*علی*
29 November 2005, 01:59 PM
ببین عزیزم کی گفته پارس هندلینگ بیشتری داره لطفا دلیل قانع کننده ای بیار (نه نظر خودت) دید نا مناسب سمند و قبول دارم اما هندلینگ هیچ کدوم به هم باجی نمی ده مطمئن باش در ضمن درسته عقب سمند زشت است اما جلو سمند زیباتر از پارس بهتر منطقی باشیم
و این را هم قبول دارم که پارس نرم تر است نسبت به سمند

arash p mbz bmw
29 November 2005, 06:41 PM
آقایون علمایی که میگن ورنا نه، خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم،حداقلش اینه که من داداشم پارس داره، بابامم سمند.خودمم ورنا دارم،از وقتی که دارم با ورنا رانندگی میکنم نمیتونم پشت اون دوتای دیگه بشینم چون واقعا نرم و باحاله،نمی خوام نظر کسی رو عوض کنم،ولی خیلی دوست دارم بدونم که علمایی که میگن از فکر ورنا بیا بیرون تا حالا اصلا توش نشستن، رانندگیش به کنار.
دوست خوبم اگر کنجکاو به جواب هستین یه سر به پیست ازادی برین
اگر نتونستین بگین که من براتون تعریف کنم
علی جان سمند خیلی نرمتر از پارسه و تعلیق نرمی داره
من به این دلیل گفتم هندلینگ پارس بالاست چونکه ادم هم مسلطه و هم ماشین اسپرتی راه میره
جلوی پارس هم که همه میدونن خیلی زیباتر از سمنده

*علی*
29 November 2005, 11:12 PM
دوست عزیزم از نظر زیبایی واقعا نمیشود نظر داد چون معیار خواصی ندارد و من نظر شخصی خودم رو دادم و از طرف کسی حرف نزدم
در مورد تسلط بر دید واقعا قبول دارم پارس بهتر از سمند
اما اسپرتی را نمی دونم منظور چی است هر دو کشش نسبتا یکسانی دارند پارس سبک تر سمند آیرودینامیک تر
ما که هر دو رو امتحان کردیم دیدیم پارس نرمتر شاید ما اشتباه کردیم
........................یا علی.........................

نرمی فقط و فقط ورنا حرفی توش نیست واقعا نرم با ارگونومی بالا است

در ضمن دوست خوبم من گفتم پارس نرمتر است از پارس تعریف کردم شاید شما اینو برداشت کردی که میگم نرمه یعنی دینامیک رانندگی پایینی دارد منظور اون نرمی نبود

hamedfox
30 November 2005, 12:47 PM
اولین موردی که تو 1 ساعت رانندگی با سمند تجربه کردم خستگی از رانندگی بود ، که حتی با چند ساعت رانندگی مدام با پرشیا احساس نکردم .
اونم به این دلیله که سمند بوده نه سمند lx چون صندلی های سمند با سمند lx فرق داره در ضمن من خودم دوتا شم سور میشم اونم پارس از نوع elx شرو ولی سواری سمند یه چیز دیگس و در باره ورنا نصبت به حجم وقدرت موتور وفضای داخلی مثل گل میمونه و به قیمتش نمی ارزه به خاطر همین و اگه شما ماشین های پژو (سمند ) رو سوار شده باشی هیچ وقت با ماشین کرره ای نم تونی رانندگی کنی

ashkan408
1 December 2005, 03:56 AM
hamedfox جان مرسی از توضیحت .
من تجربه ی رانندگی با lx رو ندارم ، امیدوارم این مشکل سمند در lx حل شده باشه .

مهدي نوروزي
1 December 2005, 09:01 AM
دوست خوبم اگر کنجکاو به جواب هستین یه سر به پیست ازادی برین
اگر نتونستین بگین که من براتون تعریف کنم
علی جان سمند خیلی نرمتر از پارسه و تعلیق نرمی داره
من به این دلیل گفتم هندلینگ پارس بالاست چونکه ادم هم مسلطه و هم ماشین اسپرتی راه میره
جلوی پارس هم که همه میدونن خیلی زیباتر از سمنده

آرش جان اگه پست اول رو دقت كرده باشيد دوست خوبمون نوشته واسه خانواده، ننوشته مي خوام برم تو پيست!!!! و نوشته 1 ماشين راحت و بدون دردسر مي خوام، نه اينكه شب بره واسه گارانتي بخوابه جلو در نمايندگي(اين حرف رو كه زدم ياد وقتايي افتادم كه از ساعت 4 ميرفتم براي گارانتي پارس و سمند جلو نمياندگي)

camaro
26 December 2005, 12:27 PM
خب اگه ايشون واسه خانواده مي خوان كه پرشيا سواريش توي جاده بهتر از ورناست .هم استحكام و امنيتش تو سرعتا بيشتر از ورناست .خب مسافرت كه مي خواين برين اقلا .اونوقت فرق ورنا با پرشيا معلوم ميشه . هر چي باشه اصالت فرانسوي و اصالت جنوب شرق آسيا خيلي جاها به چشم مياد.

مهدي نوروزي
26 December 2005, 02:11 PM
خب اگه ايشون واسه خانواده مي خوان كه پرشيا سواريش توي جاده بهتر از ورناست .هم استحكام و امنيتش تو سرعتا بيشتر از ورناست .خب مسافرت كه مي خواين برين اقلا .اونوقت فرق ورنا با پرشيا معلوم ميشه . هر چي باشه اصالت فرانسوي و اصالت جنوب شرق آسيا خيلي جاها به چشم مياد.

عزيز جان آخه بايد دقت بكني كه چند درصد پارس دستان پر توان ايراني رو داره تحمل مبكنه، هيچكس نمي تونه پژو رو با هيوندايي(تو هر مدلي) مقايسه بكنه، اما پژويي كه الان تو ايرانه بايد با ماشين هاي ايراني مقايسه بشه،الان پارس خيلي مشكلات داره،اگه وقت كردي 1 رو برو جلو ايران خودرو خودت قضاوت كن، اما ورنا فعلا فقط 14% توليد داخله و ميشه روش حساب كرد،اما سال ديگه معلوم نيست كه اين ماشين چي بشه؟؟؟فعلا كه من دارم و با توجه به تجربه ي پارس و 405 و LX با جرات ميگم كه بهتر و نرمتره.
موفق باشيد

arash p mbz bmw
26 December 2005, 02:47 PM
عزيز جان آخه بايد دقت بكني كه چند درصد پارس دستان پر توان ايراني رو داره تحمل مبكنه، هيچكس نمي تونه پژو رو با هيوندايي(تو هر مدلي) مقايسه بكنه، اما پژويي كه الان تو ايرانه بايد با ماشين هاي ايراني مقايسه بشه،الان پارس خيلي مشكلات داره،اگه وقت كردي 1 رو برو جلو ايران خودرو خودت قضاوت كن، اما ورنا فعلا فقط 14% توليد داخله و ميشه روش حساب كرد،اما سال ديگه معلوم نيست كه اين ماشين چي بشه؟؟؟فعلا كه من دارم و با توجه به تجربه ي پارس و 405 و LX با جرات ميگم كه بهتر و نرمتره.
موفق باشيد
دوست خوبم
ورنا اصلا امنیت نداره که این فاکتور مهمیه
در ضمن ما 2ساله که ماشینمونو فقط برای روغن و فیلتر بردیم نمایندگی نمیدونم شاید شانس شما بوده که یه ماشینی گیرتون بیاد که بد رکاب باشه
:icon_excl

camaro
27 December 2005, 03:49 AM
خب باشه مهدي جان .... اين بابا بذار با يه ورنا بره جاده چالوس .....
منظور منم اين نبود كه حتما حين مسافرت يهو چرخش از جا در بياد و يا يهويي همينطوري ايربگش پف كنه توي صورتشون و يا گيربكسش قفل كنه و مجبور شه دم در نمايندگي ايران خودرو صف بكشه چونكه حالا خب بيشترشو وطنيا ساختن واسه همين اوووف شده .
نمي دونم .....شايدم كنترل پرشيا حين سرعت 150 تا سختر از كنترل يه ورنا با همين سرعت باشه .

مهدي نوروزي
27 December 2005, 04:14 PM
خب باشه مهدي جان .... اين بابا بذار با يه ورنا بره جاده چالوس .....
منظور منم اين نبود كه حتما حين مسافرت يهو چرخش از جا در بياد و يا يهويي همينطوري ايربگش پف كنه توي صورتشون و يا گيربكسش قفل كنه و مجبور شه دم در نمايندگي ايران خودرو صف بكشه چونكه حالا خب بيشترشو وطنيا ساختن واسه همين اوووف شده .
نمي دونم .....شايدم كنترل پرشيا حين سرعت 150 تا سختر از كنترل يه ورنا با همين سرعت باشه .

دوستان عزيز مطمئن هستيد كه بنده با ورنا يا با ماشين هاي ديگه تا حالا شمال نرفتم؟؟؟من 1 هفته در ميان آخر هفته شمال(عباس آباد) هستم چون بايد به خونه زندگيمون برسيم، در ضمن هر كدومتون آخر هفته ها شمال بوديد به صرف چاي دعوتتون ميكنم.
كاش قبل از دادن نظر حداقل خودتون 1 تست از وسيلتون بگيريد، خود من به شخصه با كسايي كه خودشون گوشي موبايل مورد بحث يا ماشين يا هر چيز ديگه اي كه قراره بحث كنيم رو دارن زياد كل كل نميكنم چون اونا تجربه ي استفاده از اون وسيله رو دارن و اطلاعات من در حد مطالعه هست،مقاله خوندن و اظهار نظر كردن خيلي خوبه اما چه بهتره كه آدم كوچه بازاري حرف نزنه كه نميدونم شمال نرفتي و تازه گرفتيو از اين حرفا(آدم ياد اين مغازه هاي كامپيوتري مي افته كه ميخوان تحت هر شرايطي جنسشونو بندازن-حالا وسطش 4 تا كلمه ي قلمبه سلمبه ي من دراوردني ميگن كه طرف حسابي حرفشونو قبول كنه) حالا هي من بگم بابا جان بنده پيكان ، پرايد، دوو Eti ،پاترول، پژو GLX ، آردي، سمند، پرشيا و ورنا رو داشتم و با هر كدوم حداقل 1 بار شمال رفتم. البته بگم كه اكثر اين ماشينا مال پدرم بوده.و حالا باز هي بگيد ما ميدونيم كه ورنا چپ مي كنه، يا اينكه پرشيا توپ ترينه. در ضمن من قبل از خريدن ورنا تو همين سايت گفته بودم مي خوام ورنا بخرم،لطفا نظراتتونو بگيد. مي تونم بپرسم اون موقع كجا بوديد؟؟

Sina-Ts
27 December 2005, 04:25 PM
حالا انقدر اعصاب خودتون رو خورد نکنيد..پرشيا گرفتيم آخر سر:icon_arro
به هر حال ماشين هم يجورايی بسته به استفاده طرف سليقه ايه..همزمان با ما داييم رفت ورنا خريد 2 روز بعدش
زنگ زد که آقا اگه هنوز نگرفتين کامل دوره ورنا رو خط بکشين که مفت نميارزه..هنوز 2 هفته
نشده خريده پشيمون شده ميخواد ردش کنه

spiderman9119
28 December 2005, 08:39 PM
بهترین 206 تیپ 5 یا 6 یا زانتیاست من پرشیا داشتم ولی رینگ انداختم جلو بندیش زود به صدا افتاد بعد فروختمش 206 تیپ 5 گرفتم رینگ 17 انداختم زیرش واقعا عالی بود حالا هم زانتیا گرفتم فقط یه زضط انداختم روش واقعا راضیم.

mahdi_z651
28 December 2005, 08:57 PM
آقای spider man معلومه که یه bmw سری 5 از زانتیا هم بهتره .. خواهشن منطقی باشین و بحث رو منحرف نکنین واقعن احساس میکنین 206 و زانتیا چه ربطی به بحث داره شما وضعتون خوبه ولی ما باید خودمون رو بکشیم تا به پارس فکر کنیم در ضمن 206 هم بدرد خیلی از خانواده ها نمی خوره .... ? ok متوجه شدی آقای محترم؟:icon_mad:

camaro
28 December 2005, 08:59 PM
من تاحالا قسمت نشده سوار يه اف 22 رپتور بشم و خودم شخصا سيستم لانترينشو واسه ردگيري و انهداف يه هدف زميني آزمايش كنم.... سوار اف 15 ئي هم نشدم . ولي خب مي تونم خيلي راحت و با اطمينان صدرصد بگم كه اف 22 مثل آب خوردن اف 15 رو شرمنده خودش مي كنه . قسم هم مي خورم كه تا حالا حتي به يه اف 22 هم دست نزدم .!!!!!!!!!!!!!!!
زمستونا هم شمال نمي رم .

camaro
29 December 2005, 03:42 AM
مهدي جان اگه پست 20 رو يكمي با حوصله بيشتر مي خوندين متوجه مي شديد كه از اين بابا منظورم كسي بود كه سئوال رو مطرح كرده بود . يعني اينكه : خب پس بذاريم ايشون تعطيلات رو با ورنا همراه خانواده به شمال تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــريف ببرند ....منظورم شما نبودين .

mamo206
16 January 2006, 11:50 PM
سمند LX از همه بهتره

HeeHaw
28 January 2006, 10:43 PM
به نظر من آدم بايد يه ماشيني بگيره كه هم از لحاظ قيمت باصرفه باشه و هم امكانات خوبي داشته باشه

navid-83
29 January 2006, 04:21 AM
دوستان من نظر شخصی خودم در مورد زیبایی رو بگم:
از چراغهای عقب ورنا خیلی خوشم میاد.چراغهای جلوی سمند هم حس قدرت و خشونت رو به ادم منتقل میکنه که از این هم خوشم میاد. اما زیبایی کلی پرشا رو بیشتر میپسندم.

در مورد نرمی هم باید بین رانندگی در شهر و جاده و راه های ناهموار فرق گذاشت

masoud x7
12 February 2006, 09:04 AM
فقط سمند http://i1.tinypic.com/nmzww5.jpg