PDA

View Full Version : تاثیر رادیو پخش تو صدا چه قدر هست

taher_es
18 November 2005, 12:59 AM
سلام
من اگر پخشم رو عوض کنم صدا چقدر عوض میشه ؟
پخش من jvc 3000 هست.

fizzi
18 November 2005, 01:57 PM
دوست عزيز...
بقيه سيستم شما چي هست؟
اينو بدونيد كه كيفيت صدا بستگي به ضعيفترين مجموعه سيستم شما دارد ..م سلن اگر اسپيكر شما خوب نباشد هر چقدر هد يونيت يا همون پخشتون رو بهتر كنيد تغيير آنچناني در كيفيت نميبينيد...همه اجزا بايد با هم هماهنگ وتا حد امكان در يك رنج كيفيت قرار داشته باشد تا نتيجه دلخاه بدست بياد...

bachebahal
18 November 2005, 08:45 PM
fizzi جان با باند های پایونییر 6961 چه رنج پخشی رو پیشنهاد میکنید؟

taher_es
18 November 2005, 11:22 PM
مشخصات سیستم من اینه که میگم و اگه بخوام باهزینه کمی اونو ارتقا بدم (در حدود 500000 تومان) چه چیزی به اون اضافه کنم یا تغییر بدم .
sub 306 pioneer
amp for sub JVC 900w
690 pioneer باند
amp SONY 250w
3000JVC پخش:icon_razz

hamidjan
19 November 2005, 03:13 PM
پخش شما فکر کنم pre out 2vol هست اگر پخشی بگیرید که خروجی Hi volt داشته باشه کیفیت صدا
بهتر میشه.

حامدگلشن
19 November 2005, 06:53 PM
مشخصات سیستم من اینه که میگم و اگه بخوام باهزینه کمی اونو ارتقا بدم (در حدود 500000 تومان) چه چیزی به اون اضافه کنم یا تغییر بدم .
sub 306 pioneer
amp for sub JVC 900w
690 pioneer باند
amp SONY 250w
3000JVC پخش:icon_razz
باندات ميد بيس خوب و قوي دارن ترجيحن عوضشون نكن
برو سراغ ساب و آمپ قوي
سابتو از رو تاغچه بردار يه باكس بگير اگر سابت F هست عوضش كن اگر هم c هست همون رو براش باكس بساز
مشخصات كامل آمپ سونيت رو هم بگو ببينم مدلش چيه جي وي سي رو هم بگو :icon_surp

taher_es
20 November 2005, 12:39 AM
آمپ JVC
model 7700 - 900w - 2 chanel - rms 150
آمپ SONY
100یا 250w - 2 chanel - rms 80
در ضمن می خواستم ابعاد باکس رو هم بدونم . ماشینم 206 هستش .

hamidjan
21 November 2005, 05:33 PM
در مورد حجم باکس رو خود جعبه ساب سه مدل (سیلد - پورت دار و bandpass ) رو توصیه کرده .
اگر دوست داری صدای باس عمیق (low bass) داشته باشی یه باکس بزرگ درست کن و port اونو روی 29HZ تیون کن.
ضمنا یه چیز رو هم بگم ساب شما c و مخصوص باکس هست .rms اون هم 400w پس 150w براش خیلی کمه.سعی کن اگر میتونی آمپتو عوض کنی.
موفق باشی:icon_cool

taher_es
23 November 2005, 01:03 AM
سلام دست عزیز
از راهنمایی شما ممنونم . لطفا اگه میشه حدودا ابعاد باکس رو به من بگو تا بتونم اونو بسازم چون تو شهر ما کسی برای سابش باکس نمی سازه و برای همین ابعادش رو هم نمیدونه . در ضمن با این مشخصاتی که گفتی احتیاجی به عوض کردن پخش نیست . در ضمن میخواستم بدونم پخش 7750 پایونیر خوبه یا نه . خیلی از شما متشکرم .

hamidjan
26 November 2005, 12:40 PM
سلام ببخشید که دیر اومدم تو سایت
خب باکسی که من به شما پیشنهاد میدم حجم خالصش 50.24 لیتر هست و روی 29HZ تیونش کردم
و از نوع ported .
اینها ابعاد داخلی باکس هست و شما باید باتوجه به mdf ی که استفاده میکنی قطر اونو به این ابعاد اضافه کنی.

طول 45.5cm

ارتفاع 34.5cm

عمق 32cm

پس اگر از یه MDF به قطر 20mm استفاده کردی طول میشه 45.5+40 و ....که این ابعاد رو باید بدی نجار برات ببره
یه سوراخ کنار جایی که ساب بسته میشه درست کن به قطر 76mm و طول 274mm (از لوله های pvc میتونی استفاده کنی
سعی کن که باکس کاملن بسته باشه و هیچ درزی نداشته باشه.برای روی باکس هم میتونی از نمد استفهاده کنی جهت زیبایی
به این شکل نگاه کن البته این برای دوتا ساب هست و پورتش هم slot هست

http://www.sonicelectronix.com/item_3308.html
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
راستی 7750 هم پخش خوبیه.

taher_es
27 November 2005, 12:48 AM
سلام دوست عزیز از شما به خاطر جوابتون متشکرم .
من یک سوال دیگه داشتم که شاید به نظر شما خیلی پیش پا افتاده باشه ولی به هر حال من می خواستم فرق بین آمپ مونو و با بقیه آمپ ها رو بدونم در ضمن برای سابی که rms اون 400 هستش باید امپ اون چی باشه تا اونو ساپورت خوبی کنه . در ضمن یک پخش خوب هم می خواستم به من معرفی کنید البته با ذکر مزایا ومعایب آن . با تشکر از شما:icon_cool

hamidjan
27 December 2005, 04:38 PM
سلام
پس از یه وقفه طولانی خوشحالم که مجددن فروم باز شده .
در ارتباط با سوال شما دوست عزیز باید بگم که از آمپهای مونو فقط برای راهاندازی ساب ووفرها استفاده میشود و جزو کلاس D هستند.ولی از آمپهای غیر مونو برای بلندگوها و همچنین ساب ووفرها میتوان استفاده نمود.اینگونه آمپها جزو کلاس AB هستند و کیفیت آنها بیشتر از کلاس D هست.
در ارتباط با توانی واقعی (RMS) که یک ساب میتونه تحمل کنه بستگی به مارک و حرفهای بودن یک ساب داره مثلن یک ساب پایونییر که به گفته کارخانه سازنده 400 وات RMS رو میتونه تحمل کنه باید همیشه وات کمتری به اون وارد بشه مثلن 250 وات ولی مارکهای معروف مثل آلپاین یا کیکر میتونند معادل توان نامیشون به آنها ورودی داد.
پخشهای پایونییر که خروجی pre amp بالا (High vol) دارند مناسبند.