View Full Version : چه مارك CD خوبه(كمك)
tmsx
17 November 2005, 06:27 PM
اقا يه سوال:
شما براي WRITE روي CD از چه مارك CD استفاده مي كنيد خصوصا براي كپي كردن چيزهايي كه كم مورد نيازه و داخل HARD DISK كامپوتر است
morten
18 November 2005, 12:57 AM
cd های memorex به نظر من بسیار با کیفیت هستند
fanatic boy 61
18 November 2005, 01:15 AM
یک مدت cdهای A&D طوسی رنگ آلمانی بود خیلی خوب بود اونا اگه گیر بیاری !! الان من دارم از gigabyte استفاده میکنم و راضی هستم
Malkemid
18 November 2005, 02:48 AM
راستش من از یه بنده خدایی که تو کار cd و ایناست شنیدم بجز چند تا مارک معروف مثل sony ...maxell...samsung...بقیه cd ها از دم ایرانیه...می گفت حتی می تونی خودت label بدی کارخونه برات همون اسم رو می زنه!!:icon_twis ...راست و دروغش پای خودش....
اصغر
18 November 2005, 03:21 AM
90% CD ها در بازار تقلبی هستند. پس گول اسم رو نخورین.
سی دی رو تو نور مناسب در جهات مختلف نگاه کنین باید کاملن هوموژن و یه دست باشه واگه سی دی خوبی پیدا کردین به تعداد چند برابر نیازتون بخرین چون ممکنه دفعه ی بعد گیرتون نیاد.
وقتی می بینین دو تا مغازه ی بغل هم 30-40 درصد قیمت یک مارکشون با هم متفاوته شک کنین وتا سی-دی رو زیر و رو نکردین نخرین. از خرید سی دی های جعبه ای وکیوم شده بدون دیدن یک نمونه باز اون، خوددار کنین و ....
mr_mashmash
18 November 2005, 12:30 PM
من از LG رنگی خیلی راضیم. یه پک 10 تاییشو 3000 تومن گرفتم، معمولا cd بعد از مدتی استفاده از نظر فیزیکی (خط و خش) افت می کنه که تو cd های قلابی خیلی زیادتره. بین تمام cd هایی که من گرفتم LG کمتر از بقیه خط خطی شد
rezazhi
18 November 2005, 12:33 PM
والا فکر کنم صحبت شما بیشتر معطوف به سی دی های فله هست و در این مورد باید بگم هر مدتی یه چیزی از بقیه بهتره برای حدود 2 ماهی سی دی هائی به نام orange عالی بود و در حال حاضر سی دی هائی به نام infinity واقعا مناسبه و تقلبی اون هم هنوز نیومده و قیمت مناسبی هم دارند البته ابن چیزی که میگم مربوط به همین حالا هست و تضمینی نمیدم که 1 هفته بعد این حالت باقی بمونه من خودم تا حالا نزدیک به 120 عدد از این سی دی رو رایت کردم بدون سوخت و حتی فیلم هائی رو این سی دی رایت کردم و چند دست هم چرخیده و هنوز هیچ مشکلی ندارند. در ضمن اگر سی دی های وکیوم دار قدیمی kodak که مربوط به 4-5 سال پیش هست رو بتونی گیر بیاری اونها بهترین سی دی بودند که من چند نسخه از اون رو دارم و واقعا راضی هستم
tmsx
19 November 2005, 01:23 AM
با تشكر از همه
Mohsen_d_62
29 November 2005, 05:00 PM
والا چه عرض کنم ولی تا جایی که من میدونم سی دی فقط کف آبی یعنی فلز به کار برده شده به رنگ آبی باشه . مارکش هم به نظر من Princo و Datalife هم قیمت هم کیفیت هر دو مناسبه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.