PDA

View Full Version : چرا سيستم من خوب کار نميکنه؟؟



nadersport
17 November 2005, 03:45 PM
مم قبلا پرايد داشتم روي پرايدسيستم زيرو داشتم:
1جفت باند pioneer D690R اصلي بود آخه اون موقه تازه اومده بود هنوز تقلبيش نيومده بود
amp sony 222
cassette player pioneer KEH-P6950
چنجر CDX-P1280
اين سيستم روي پرايد خيلي توپ جواب ميداد باوجود اينکه طاقچه رو هم عوض نکرده بودم
پارسال پرايد رو فروختم سمند گرفتم سيستم سمند هم اول اين بود:
1جفت باند pioneer D690R اصلي
amp sony 222
cd player DEH-P9650MP
1جفت ساب JBL GT3 1800w
amp JBL 601.1
خازن 1.5 MAFCO
بعد از اينکه سيستم بستم متوجه شدم صداي ريز سيستم خيلي ناهماهنگ سوال که کردم گفتند باندامو عوض کنم بهتر ميشه منم باندامو عوض کردم 1 جفت pioneer 6991 گرفتم صداي سيستمم خيلي شفافتر شده
مي خواستم نظر شما رو در مورد سيستمم بدوونم
اما سوال اصلي من اينه که چرا سيستم من ضعيفه آخه دوست من روي پرشيا 1ساب JBL GT3 1800w بسته با ضبط mp3 kenwood مدلشو نمي دونم اما قيمتش حدود 120000 تومان با 1جفت باندGTO936 JBL با آمپ بوشمن الان صداي سيستم اوون هم بيشتر از سيستم من و هم شفافيت بيشتري داره ميخواستم دليلشو بدونم و اگه ميشه بگيد چي کار کنم که صدا و کيفيت و قدرت سيستمم بهتر شه اگر چيزيش بايد عوض شه بگيد ممنونم

nadersport
18 November 2005, 03:51 PM
در ضمن امروز متوجه شدم طاقچه عقب خيلي بازي داره مي شه دليل ضعف صدا اين باشه؟
اينو هم بگم که نصاب طاقچه ماشينو واسه زيبايي کخ بسته

hamidjan
19 November 2005, 02:43 PM
سابهای شما فکر کنم 300w RMS هست اگر دو تا ساب رو موازی بستی (که باید همینطور باشه)امپدانس کل سابها میشه 2ohm چون آمپ شما class D و مونو هست روی 2ohm توانش 580w هست که به نسبت مساوی بین سابها تقسیم میشه یعنی 290w برای هر ساب پس از نظر توان سابها مشگلی نیست.
پخش شما هم Hi vol هست و باید صدای bass قوی داشته باشی.
مگر اینکه شما free air بسته باشی که اصلا درست نیست.ضمنا احتمال کمبود برق هم وجود داره وهمچنین استفاده از سیمکشی ضعیف.

حامدگلشن
19 November 2005, 06:08 PM
علاوه بر نكاتي كه حميد گفت منم چند نكته رو بگم
1-نصب صحيح قطعات (سيم كشي صحيح)
2-تنظيم نبودن سيستم شما
علت بهتر شدن صداي ماشين شما اينكه باندهاي 2way خودتونو با3 way عوض كردين

nadersport
20 November 2005, 10:18 PM
سابهاي من 225w RMS هستن 300w نيستن
چرا اگر سابها رو باکس نکرده باشم مشکل داره؟
اشکال ميتونا از طاقچه باشه؟

hamidjan
21 November 2005, 04:16 PM
شما داری 290 وات میدی به سابی که 225 وات rms هست؟:icon_eek:
بله اگر سابهارو تو باکس ported با حجم مناسب ببندی میتونی تفاوت رو احساس کنی.