View Full Version : درخواست راهنمايی درباره مموری کارت
ahra
16 November 2005, 11:55 PM
اگه ميشه يکی کامل من رو راهنمايی کنه و به سوالات من جواب بده
چند نوع مموری کارت داريم
فرقشون با هم ديگه چيه
محمد1981
17 November 2005, 12:50 AM
شونصد نوع مموری کارت داریم. بگو برای چه وسیله ای میخوای. البته کافیه بگی برای چه وسیله ای میخوای تا تاپیک تکراری اعلام، و این تاپیک قفل بشه.
یه چند نوع مموری کارت که یادمه میگم
1- mmc یعنی multi media card برای خیلی دستگاهها مثله موبایل، دوربین دیجیتال،mp3 player و voice recorder و ....
2- rs-mmc یعنی reduced size- multi media card مثله بالایی
3- dv-rs-mmc یعنی ...dual voltage-m من فقط رو گوشیای نوکیا دیدم. با دو ولتاژه 3.2 و 1.8 کار میکنه. قبلیا فقط 3.2 کار میکردن.
4- SD یعنی Secure Digital مثله اولی، ضمن اینکه فک کنم سرعت کارتهای SD موجود از mmc ها بالاتره.
5- mini SD یعنی mini SD :)
6- CF یعنی Compact Flash تا 4 گیگا بایتشو من دیدم. یعنی دارم. برای دوربین های دیجیتال و mp3 player من دیدم.
7- Sony memory stick روی وسایل دیجیتالیه سونی
8- Sony Memory Stick Micro cards (Doal Voltage)l مثله بالایی
دیگه بیشتر یادم نمی آد. نمیدونم چیزی رو جا گذاشتم یا نه.
ahra
23 November 2005, 04:40 PM
شونصد نوع مموری کارت داریم. بگو برای چه وسیله ای میخوای. البته کافیه بگی برای چه وسیله ای میخوای تا تاپیک تکراری اعلام، و این تاپیک قفل بشه.
یه چند نوع مموری کارت که یادمه میگم
1- mmc یعنی multi media card برای خیلی دستگاهها مثله موبایل، دوربین دیجیتال،mp3 player و voice recorder و ....
2- rs-mmc یعنی reduced size- multi media card مثله بالایی
3- dv-rs-mmc یعنی ...dual voltage-m من فقط رو گوشیای نوکیا دیدم. با دو ولتاژه 3.2 و 1.8 کار میکنه. قبلیا فقط 3.2 کار میکردن.
4- SD یعنی Secure Digital مثله اولی، ضمن اینکه فک کنم سرعت کارتهای SD موجود از mmc ها بالاتره.
5- mini SD یعنی mini SD :)
6- CF یعنی Compact Flash تا 4 گیگا بایتشو من دیدم. یعنی دارم. برای دوربین های دیجیتال و mp3 player من دیدم.
7- Sony memory stick روی وسایل دیجیتالیه سونی
8- Sony Memory Stick Micro cards (Doal Voltage)l مثله بالایی
دیگه بیشتر یادم نمی آد. نمیدونم چیزی رو جا گذاشتم یا نه.
خيلی ممنون که اين همه راهنمايی کردين
من برای موبايل ميخواستم
و ميخواستم بدونم فرق اينا mmc rs-mmc dv-rs-mmc Sony memory stick چيه
که شما راهنمايی کردين ولی اگه بازم چيزی هست بگين در رابطه با
مموری کارت براي موبايل
محمد1981
23 November 2005, 11:17 PM
بگو برای چه موبایلی می خوای تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم.
poopoo
24 November 2005, 12:37 AM
سلام دوستان من مموري mmc 128mbدارم اصلا رو رم ريدر ميزارم سيستم به هنگ در مياد رو گوشي هم جواب نميده ميگه مموري نميشناسه لطفا راهنمايي
ahra
24 November 2005, 04:31 PM
بگو برای چه موبایلی می خوای تا بتونم بیشتر راهنمایی کنم.
برای 6600 ولی من کلی برای همه موبايل ها ميخواستم فقط بدونم نه برای موبايل خودم
چون چندين نوع جود که من فرقوشون رو نميدونم
babak
1 December 2005, 02:14 AM
میتونید به این لینک مراجعه کنید
مشکلتون حل میشه :icon_cool :icon_wink
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=138961#post138961
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mojtabadelava
23 February 2006, 11:05 PM
سلام به همه
اطلاعاتي در مورد كارتهاي تلفن شش پين وهشت پين از ديد الكترونيك ميخواستم به علاوه نام پايه هاو پروتكل ارسال و
دريافت ديتا
kinz
23 February 2006, 11:23 PM
ahra (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=3090)
انواع مموری کارت خیلی زیاده اما اونهایی که برای گوشی استفاده میشند. 3 نوع اصلی دارند.
شما چون اطلاعات تخصصی نمیخواین فکر میکنم در این حد کفایت کنه .
سه نوع مموری کارت برای گوشی ها استفاده میشه.
SD
MMC
MEMORY STICK
مموری استیک رو خود سونی گسترش داده و فقط خودش استفاده میکنه.
mmc استاندارد باز (مجانی) هست که خیلی از مارکها استفاده میکنند ازش
sd استاندارد پولی هست! و خیلی ها استفاده میکنند ازش.
کلا دستگاه هایی که SD میخورند به لحاظ شباهت و ... 90% mmc هم میخورند اما بر عکسش صدق نمیکنه.
sd سه نوع کلی داره
معمولی
Mini که نصف معمولی هست
micro که نصف مینی هست از نظر فیزیکی
mmc نوع سوم رو نداره که کوچکترین سایز هست اما دقیقا در سایز mini دو نوع داره که یکیش نسخه بهینه شده dv هست.
مموری استیک تا دلت بخواد انواع داره اما کلا" سه سایز اصلی حدودی نزدیک sd رو هم داره.
سایز های نزدیک به همه مموری کارتها در این اواخر جای تعجب نداره چون این تکنولوژی ها از زیر دست شرکت sandisk در میرند شبیه هم شدند!!
اگر بخوای کل مموری کارتهایی استفاده میشرو بشماری از 30 40 نوع تجاوز میکنند! اما عمده هایی که بیشتر روی گوشی کاربرد دارند همین هایی هست که بالا اسم بردم که بسته مشخصاتشون مخصوصا سایزشون طبقه بندی میشند.
mojtabadelava (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=25711)
به این تاپیک ربطی نداره موضوع مورد سوال شما و در حد حوصله بچه های اینجا هم نیست.
شما میتونید کتاب John Wiley & Sons - Smart Card Handbook که روی اینترنت ایبوکش هست رو دانلود کنید کتاب خوبیه در ضمینه ای که میخواین و تمام شاخه کارتها اصلی رو طرح شماتیک و مشخصات الکترونیک جامعی ازشون رو داره. البته وارد مباحث کارتهای پیچیده تر که مصرف محدودی دارند نشده.
kardan22
26 April 2006, 11:12 PM
با عرض پوزش ازیک متخصص مخوام درباره ساختار فلش مموری ها توضیح بده !! ممنون میشم
hadii
31 August 2006, 12:25 AM
سلام
من ازشما مقداری اطلاعات درمورد یک نوع کارت اعتباری می خواهم که در روی دستگاه کارت خوان به عنوان مثال اگر عدد 700بود باکشیدن کارت ان مقدار از کارت کم شود ایا چنین کارتی هست وهمچنین دستگاه کارت خوان مرتبط با ان.
باتشکر
voldemort
3 August 2007, 06:49 PM
سلام .میشه منو راهنمایی کنید
من به تازگی گوشیه 6630 خود رو به N73 تبدیل کردم
مشکل من اینه که می خواهم بدونم آیا میشه از مموری DV RSmmsc در گوشی جدید استفاده
نمود یا خیر ؟
ممنون میشم بهم بگین ...
ghadami2005
17 September 2007, 08:23 PM
نه دوست عزیز اسلات n73 مینی اس دی هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.