View Full Version : مهره ی جدید خودروسازان بم وارد بازار میشود
arash p mbz bmw
16 November 2005, 09:00 PM
دوستانم سلام
چند روزی بود که اگهی خودروی پاسات رو توی روزنامه میدیدم مبنی بر اینکه این خودرو به زودی تولید میشه
جالب اینه که بدونید مدل مونتاژی برای سال2006هست
این خودرو موتوری 2.0با 16سوپاپ در 8 سیلندر با توان 200اسب داره
گیربکس این خودرو 6دنده است
نمای ظاهری این خودرو واقعا زیباست و دارای نمایی بسیار خشن هست
جلبه بدونید که از لحاظ امنیت نیز حرفای زیادی برای گفتن داره
این خودرو 2006فولکس واگن دارای absو ایرکاندیشن اتوماتیک
و همچنین دارای لاستیکهای همه فصله هست
این خودرو دارای ایربگ بر روی ستون نیز هست
قطر دیسکهای جلو وعقب به ترتیب 320و280میلیمتر هست که میتونه ترمزهای خوبی رو تحویل ما بده
این خودرو دارای محفظه ی ورودی هوا برای سرنشینان عقب و همچنین گرمکن و سرد کن صندلی ها است
همچنین دارای سیستم سوتی با قابلیت صوتی و فشرده با هشت بلندگو هست
لازم به ذکر هست که هواکش این خودرو دارای فیلتر برای تصفیه ی هوا نیز میباشد
دارای کنترل سرعت نیز هست
امیدوارم اطلاعات داده شده کافی باشه
در ضمن این خودرو به زودی زود در ایران تولید میشود با همین مشخصات و دارای قیمتی معادل100تومن داره
این خودروی فوقولاده رو نیز میتونید توی عکسهای زیر ببینید
[Only registered and activated users can see links]
m16586
16 November 2005, 09:18 PM
عالی بود
فقط قیمتش معقول به نظر نمیاد با این مبلغ من باشم به BMW فکر می کنم
fizzi
16 November 2005, 10:01 PM
100 ميليون پاسات ؟!!!!...........
آقا مانخاستيم !
من كه فقط مرسدس E350 ميخرم آخه 80 تومن بيشتر ندارم !
از شوخي گزشته قيمتش بايد كمي از ماكزيما بيشتر باشه و ارزانتر از آئودي A4 يعني حدودن 45 تا 50 تومن.
kevin_m_bb
16 November 2005, 10:48 PM
100 ميليون تومن ؟؟؟:icon_arro
واسه موتور 2000سي سي؟؟؟
اونم مونتاژ شده؟؟؟
مطمين هستيد كه 8 سيلندر هست؟؟؟
شتابش چقدره؟؟
fizzi
16 November 2005, 11:05 PM
اينهم تاپيكي در مورد اين ماشين كه مربوط ميشه به حدود يك سال قبل ...(يادش بخير اولين پستم بود!)
kevin_m_bb
17 November 2005, 12:56 AM
همچنين موتور جديد 6 سيلندر 3.6 ليتري با قدرت 280 اسب با سيستم fsi
آخر چي شد؟؟
3800 يا 2000؟؟؟
fizzi
17 November 2005, 01:19 AM
آخر چي شد؟؟
3800 يا 2000؟؟؟
3800 از كجا اومد؟!:icon_razz
اگر منزورتون 3.6 و 6 سيلندر هست خب اين بستگي به كرمان موتور داره كه از موتور 4 سيلند 2 ليتري يا 6 سيلندر 3.6 يا 5 سيلند 2.5 و يا موتورهاي ديگر اين ماشين براي مدل مونتاژ ايران استفاده كنه...:icon_surp
در زمن جناب آرش موتور 2000 با 8 سيلندر اشتباه هست...:icon_eek:
arash p mbz bmw
17 November 2005, 04:43 PM
درسته fizziجان شرمنده اگر اشتباهی صورت گرفته
من دیروز امتحان داشتم و شبش نشستم و 2 ساعته این مطلبو ترجمه کردم
برای همین مشکلاتی داشت شرمنده
تصیح میکنم
2.0 4سیلندر
قیمتش نیز 50تومنه
خلاصه ببخشین این درسا....
beckham
17 November 2005, 10:17 PM
بدک نیست ولی قیمتش خیلی خیلی زیاده من اصلا 100 تومان برای ماشین مونتا÷ شده ایران نمیدم میرم یک ماشین خارجی توپ میخرم
امين حرفه اي1
18 November 2005, 03:47 AM
بابا این عالیه فقط یه خورده قیمتش ریاده
kevin_m_bb
19 November 2005, 02:09 AM
بدک نیست ولی قیمتش خیلی خیلی زیاده من اصلا 100 تومان برای ماشین مونتا÷ شده ایران نمیدم میرم یک ماشین خارجی توپ میخرم
اينطر كه آرش جان گفتن 50 تومنه
درضمن منظوره منم همون 3600 بود كه اشتباها نوشتم 3800
امير2005
20 February 2006, 06:10 PM
ميخوام يك چيز در مورد اين ماشين بگم تا براي ما كه فقط بنز و bmw رو ماشين ميدونيم روشن بشه.
تو آمريكاي شمالي مركز رقابت خودروسازها و جايي كه كيفيت حرف اول رو ميزنه همين فولكس پاسات (البته نه اين پاسات كه نسل b6 پاسات هست بلكه نسل قبلي اون يعني b5 ) تو سال 2003 در جايگاه اول انتخاب خانوادههاي آمريكايي قرار گفت (اين موضوع تو مجله ماشين هم امد) و تو اين چند سال هم هميشه تو سه رديف اول ماشين پرفروش تو آمريكا بوده.
البته راجع به قيمت فكر كنم با توجه به قيمت جهاني حدود 25000 دلار براي اين مدل تو ايران هم حدود 45 تا 50 بيشتر نشه.
اين هم عكس
1932
jacobnazarade
20 February 2006, 07:30 PM
با سلام خدمت دوستان من در همون تاپیک هم گفتم قیمت با استاندارد اروپایی حدود 23000 یورو هست تازه
با ا ون استاندارد ولی تو ی سایتش اگر اشتباه نمنم یا 17000 یا 19000 شروع می شد وبسته به ابشنها فرقی می کرد
iph3w
20 February 2006, 10:07 PM
اي خدا، اين هم اومد ولي Bora نيومد؟ کسي از بورا خبر نداره؟ بابا قرار بود اول بورا بياد بعد اين. من مي خوام بورا بخرم ولي هرچي صبر مي کنم نمياد.
بعلاوه پاسات نبايد قيمتي بيشتر از ماکسيما داشته باشه، اگر چه همچين سرتره ولي چون توليد داخله و چون قيمتش تو خارج دور و بر ماکسيماست نبايد خيلي اختلاف قيمتي باهاش داشته باشه، فوقش 40 ميليون. تازه GOL تو سايت خارجش با همه امکاناتي که تو ايران داره حدود 10 ميليون در مياد که 12 تا تو ايران فروخته مي شه و قائدتا با محصولات خوش قيمتي که کرمان خودرو مي سازه فکر مي کنم هدف اصلي اين خودرو رقابت با کمري و ماکسيماست و نه بنز و BMW که اصلا در اون رده ها نيست.
بابا پس کي بورا مياد. تا بياد من يکي مي خرم ولي پس چرا نمياد؟ GOL زشته، من بورا مي خوااااااااااااااااااااام!
Ace
20 February 2006, 10:14 PM
بابا پس کي بورا مياد. تا بياد من يکي مي خرم ولي پس چرا نمياد؟ GOL زشته، من بورا مي خوااااااااااااااااااااام!
ببین من بم هستم هر وقت مونتاژ بشه من خبرت میکنم _یه چیزه دیگه لطف کنید از این به بعد به جای گفتن کرمان خودرو از واژه ی خودروسازان بم استفاده کنید (البته فقط برای محصولات فولوکس)
مرسی
iph3w
20 February 2006, 10:58 PM
سلام redbull، آي خدا خيرت بده، ببين نميدوني اصلا در چه حوالي زماني اي قراره ساخته بشه؟ اصلا کي؟ مثلا امسال، سال بعد؟ من از خودروسازي بم پرسيدم گفتن بعد از عيد. آره؟ راستي آقا اين خودروسازي بم سايت اينترنتي داره؟ بازم مرسي، مرام گذاشتي، يه سپاس نوش جونت
Ace
20 February 2006, 11:10 PM
مرسی نظر لطفته
ببین خیلی وقت ها پیش قرار بود مونتاژ کنن و بدن بیرون ولی دلیل تاخیر رو نمیدونم ولی روی چشم اگر فردا وقتی شد یک سر تا ارگ جدید میرم و همه ی این سوالات رو میپرسم
تا فردا...
Malkemid
21 February 2006, 03:21 AM
خیلی قشنگه...(اسمشم باحاله...از اسمشم خوشم اومده:icon_arro)...تست تصادفش هم جالب بود!!واقعا امن به نظر میاد...ولی قیمتش:icon_eek:....راستی چجوری هم موتور 2000 داره...هم 3600؟..اون 1600 تای دیگه رو کجا جا میدن؟!:icon_ques
امير2005
6 March 2006, 04:21 PM
خیلی قشنگه...(اسمشم باحاله...از اسمشم خوشم اومده:icon_arro)...تست تصادفش هم جالب بود!!واقعا امن به نظر میاد...ولی قیمتش:icon_eek:....راستی چجوری هم موتور 2000 داره...هم 3600؟..اون 1600 تای دیگه رو کجا جا میدن؟!:icon_ques
البته تو روزنامه تبليغ كرده بود
يك موتور 2000 سي سي با قدرت 115 اسب بخار و گشتاور 172 نيوتن متر
و يك موتور 1800 توربو با قدرت 180 اسب بخار و گشتاور 235 نيوتن متر
ghasemizadeh
6 March 2006, 05:09 PM
با موتور 2000 نمی تونه با ماکسیما رقابت کنه اخه کی برای 115 اسب بخار 40 میلیون پول می ده؟!!
*علی*
6 March 2006, 09:35 PM
دوست گرامی جناب قاسمی زاده
VW BORA با موتور توربو 1800 قدرتی معادل 180 HP دارد و در حال حاضر تنها اتومبیلی که با اینتر کولر و توربو شارژر در ایران منتاژ میشود و این جوری که معلومه قیمتی حدود 30 تا 35 دارد
نکته بعدی این است که ماشین از سال1998 تا آخر 2005 در آلمان تولید میشوده
و در کل چه از نظر مصرف و چه از نظر کیفیت و چه شتاب و امنیت سرنشینان با ماکسیما یا کمری قابل قیاس نیست
این هم عکس ها و اطلاعات این مهره VW
iph3w
6 March 2006, 11:42 PM
دوست گرامی جناب قاسمی زاده
VW BORA با موتور توربو 1800 قدرتی معادل 180 HP دارد و در حال حاضر تنها اتومبیلی که با اینتر کولر و توربو شارژر در ایران منتاژ میشود و این جوری که معلومه قیمتی حدود 30 تا 35 دارد
نکته بعدی این است که ماشین از سال1998 تا آخر 2005 در آلمان تولید میشوده
و در کل چه از نظر مصرف و چه از نظر کیفیت و چه شتاب و امنیت سرنشینان با ماکسیما یا کمری قابل قیاس نیست
این هم عکس ها و اطلاعات این مهره VW
دوست عزيز آقاي علي،
صحبت آقاي قاسم زاده در مورد بورا نبود، ايشون در مورد پاسات صحبت مي کردند. بورا هنوز تو ايران مونتاژ نميشده، اگه مي شه هم هنوز به هيچ جا نرسيده و حتي اسم نويسي يا تبليغ هم نمي کنند. قيمتش هم بالاتر از 23-4 تا نميره چونکه اصلا اونقدر ارزش نداره.
نميدونم شما دارين فعل معکوس استفاده مي کنين که ميگين "و در کل چه از نظر مصرف و چه از نظر کیفیت و چه شتاب و امنیت سرنشینان با ماکسیما یا کمری قابل قیاس نیست" يا نه ولي اين ماشين (اگه درست فهميده باشم از حرفهاتون) با کمري و ماکسيما قابل مقايسه نيست و اصلا در استقامت، راحتي و کيفيت ساخت به اونها نمي رسه و يک کلاس از ماکسيما (و شايد کمري) پايين تره. اين ماشين خيلي کار بتونه بکنه رقابت با آوانته، پرشياي ELX، تويوتا کورولا و زانياست و مزاحم کار ماشين ديگري هم نميشه. داريم در مورد بورا صحبت مي کنيم، نه پاسات چون پاسات از کمري و ماکسيما از رده بالاتري برخورداره.
Ace
6 March 2006, 11:51 PM
بالاتره یا...؟
اين ماشين خيلي کار بتونه بکنه رقابت با آوانته، پرشياي ELX، تويوتا کورولا و زانياست و مزاحم کار ماشين ديگري هم نميشه
ایا از لحاظ موتوری هم ((منظور شتاب و...)) نمیتونه با ماشین هایی چون کمری و یا ماکسیما برابری کنه؟
iph3w
7 March 2006, 12:12 AM
Redbull مي خواستم الان pm بدم بهت، رفتي ببيني چي شد؟ راستي نمي دونم عدد و رقم ها دستم نيستن ولي بايد بتونه چون ماشينش کوچيک موچيکه، شايم يکم بزرگتر از پرايد يا هم اندازه سيلو باشه!
Ace
7 March 2006, 02:06 AM
Redbull مي خواستم الان pm بدم بهت، رفتي ببيني چي شد؟
سلام دوست عزیز iph3w
اول از همه شرمنده که بدقول شدم
من کلاس سوم دبیرستانم و صبح ها مدرسه ام.((صبح ها که وقت نمیشه برم ))عصر ها هم که وقت کاری شرکت نیست((یه دربون در شرکت وایستاده که ازهیچی سر در نمیاره))
پس میمونه جمعه ها که اونم باز نمیدونم جمعه ها فعالیت دارن یا نه که من برم بپرسم
جمعه همین هفته میرم یه سر میزنم امیدوارم که باز باشه وبتونم از خجالت شما دوست عزیز در بیام
اگر شماره تلفن هم پیدا کردم یه زنگ میزنم و سوالات رو مطرح میکنم((شماره رو هم در این تاپیک قرارمیدم))
راستی شرکت سایت هم نداره!! میخوام پیشنهاد ایجاد یک سایت رو بهشون بدم((شاید که قبول کنن))
امیدوارم که توجیح شده باشید
*علی*
7 March 2006, 11:38 AM
دوستان محترم
بورا از نظر مصرف سوخت نسبت به کمری یا ماکسیما واقعا کم مصرف است
در مورد شتاب . با توجه به داشتن توربو شارژر هم از ماکسیما و کمری سریع تر است
در مورد قیمت هم مطمئن باشید کمتر از 30 میلیون تومان نیست
از لحاظ راحتی و امنیت ( شما ماشینی مثل ماکسیما را با اون امنیت افتضا را با یک ماشین آلمانی اون هم ولوکس واگن مقایسه میکنید) :icon_arro :icon_arro :icon_arro
اما امنیت بورا در رده امنیتی کمری است
درضمن لطفا کمری و ماکسیما را از لحاظ امنیت کنار هم قرار ندهید چون قابل قیاس نیستند کمری واقعا امن است و ماکسیما کاملا بدون امنیت
Ace
7 March 2006, 02:47 PM
چون قابل قیاس نیستند کمری واقعا امن است و ماکسیما کاملا بدون امنیت
من یک مورد تصادف از ماکسیما دیدم که پس از برخورد با یک پیکان کاپوت ماشین کلا جم شده بود ولی ایربگ های ماشین باز نشده بودن!!!!((واقعا که))
iph3w
7 March 2006, 08:47 PM
علي جان بحث در مورد کمري و واکسيما که خيلي وقته داغه و خودمم خيلي در موردش حرف زدم و به عنوان کسي که کمري داشته بهت مي گم که اگه ماکسيماي ايران توليد داخل نبود، اونو به کمري ترجيه ميدادم چون پلت فورم infiniti داره.
آخه بورا ماشيني نيست که شخصي که 30 ميليون تومان داره بخره. اگه کسي کمري يا ماکسيما داره نميره بورا بخره چون واقعا کوچيکه و 4 نفر بيشتر جا نداره. من بورا نشستم و ميدونم. ماکسيما و کمري از نظر کلاس از بورا بالاترند و لطفا فکر نکنيد شرکت فولکس شرکت خيلي تاپيه چون واقعا نيست. ولي کسيکه مزدا يا پرشيا ELX داره ميره بورا بخره. حتي شايد انتخاب بين زانتيا و بورا هم سخت باشه چون کلاس کارشون متفاوته. فکر کنم به خاطر همين فاصله قيمت هاست که بورا هنوز ساخته نشده چون اگه به گفته شما 30 تا بياد، کسي نمي خره. ولي 20-23 ميليون قيمت درستي براي اين ماشين به نظر مي رسه.
*علی*
8 March 2006, 11:20 AM
میشه لطف کنید بگید کجا سوار بورا شده اید
iph3w
8 March 2006, 12:55 PM
توي امريکا. بين گلف، بورا(Jetta توي امريکا) و کمري شک داشتم و چوت قيمت تعميرات کمري از همه کمتر بود اونو خريدم.
salar68
21 March 2006, 03:59 PM
سلام
من یه بار مفصل با این کرمان موتوری ها حرف زدم
نزدیک 5 ساعت فقط هم در باره محصلات خودشون
این ماشین همراه توراگ قرار هست توسط کرمان موتور وارد بشه نه مونتاژ
arash p mbz bmw
22 March 2006, 12:21 PM
البته من قیمت بورا رو از یه بنده ی خدا که توی دستگاه کرمان موتوره پرسیدم میگفتن که قیمتی بالغ بر 20تا25تومن داره
واصلا برای بر زمین زدن زانتیا میخوان این مهره رو مونتاژ کنن
امیرصرامی
31 March 2006, 07:01 PM
برای زمین زدن زانتیا؟ مسخره است چون خود سایپا داره مگان رو تولید می کنه که همون رنج قیمت زانتیاست! هیچ وقت فکر نکن که کسی که قیافه زانتیا رو دوست داره حتما هم مگان یا بورا را دوست داره... سیستم تعلیق پنوماتیک زانتیا (که توی دنیا سیتروئن رو به خاطرش مسخره می کنن) کاملا احمقانه است
bardiashamee
1 April 2006, 12:55 AM
اولآ پنوماتیک نیست و نیوماتیکه!!:icon_mrgr
هرچی میشنوی نباید بگی که بدون چیه بعد!!
دومآ میشه بگی کی سیستم سیتروئن رو مسخره میکنه؟؟؟؟؟حتمآ رولزرویز که میده برای ماشیناش سیستم تعلیق طراحی کنه!!!:icon_razz
*علی*
15 May 2006, 10:08 AM
اولآ پنوماتیک نیست و نیوماتیکه!!:icon_mrgr
هرچی میشنوی نباید بگی که بدون چیه بعد!!
دومآ میشه بگی کی سیستم سیتروئن رو مسخره میکنه؟؟؟؟؟حتمآ رولزرویز که میده برای ماشیناش سیستم تعلیق طراحی کنه!!!:icon_razz
:icon_lol: :icon_lol: نیوماتیک نیست هیدرولیک تحت فشار است:icon_arro :icon_arro
دوستان در این تاپیک در مورد خودروی پاسات بحث میشه نه خودروی دیگری لطفا از نوشتن در مورد سایر خودروهای مونتاژی توسط خودروسازان بم خودداری کنید تا تاپیک به انحراف نرود
در ضمن در مورد دیگر محصولات خودروسازان بم تاپیک هایی وجود دارند که کمی جستجو کنید به نتیجه مطلوب میرسید
با سپاس از توجه شما
El Padrino.
26 September 2006, 10:21 PM
شما که هیچ کدوم مشخصاتشو ندادین و این تاپیک تعطیل شد
موتور
4 سيلندر
حجم موتور
2000 سي سي
توان موتور
150 اسب بخار در دور 6000
گشتاور موتور
200 نيوتن متر در دور 3500
نسبت تراكم
11.5:1
استاندارد آتودگي
EURO4
ظرفيت باك
70 ليتر
سيستم سوخت رساني
انژكتوري FSI( پاشش مستقيم سوخت به داخل محفظه احتراق)
شتاب( 100-0 ) كيلومتر برساعت
9.4 ثانيه
گيربكس معمولي
6دنده جلو
گيربكس اتوماتيك ( آپشن)
6 دنده جلو
وزن خالص
1583 كيلوگرم
طول خودرو
4765 ميلي متر
عرض خودرو
1820 ميلي متر
فاصله محور چرخها
2709ميلي متر
ارتفاع
1472 ميلي متر
حجم صندوق عقب
565 ليتر
سايز تاير
16R55/205
مصرف سوخت در اتوبان در 100كيلومتر
6.6 ليتر
متوسط مصرف سوخت در اتوبان وداخل شهر در 100كيلومتر
8.4 ليتر
سيستم فرمان
هيدروليك مجهز به سرو
تجهيزات استاندارد خودرو NEW PASSAT
كولر با قابليت تنظيم الكترونيكي دماي اتاق (CLIMATRONIC )
نشانگرهاي الكترونيكي مسافت طي شده ، كيلومتر سفر ، دور موتور ، سرعت واخطار سرويس دوره اي
ترمز پارك ( ترمز دستي ) الكترونيكي
آنتن روي شيشه جلو
قفل مركزي با ريموت كنترل
سيستم هاي كمكي تعادل خودرو ESP, ABS, TCS,EDL
كيسه هوا براي راننده وسرنشين جلو
كيسه هواي جانبي براي سرنشينان جلو وعقب
روشن شدن فلاشر در هنگام ترمز شديد
سيستم ضد سرقت خودرو (IMMOBILIZER) همراه با آژير دزد گير
آينه هاي بغل برقي با گرم كن الكتريكي
شيشه بالا بر برقي روي 4 درب
قابليت تنظيم الكتريكي صندلي هاي جلو همراه با گرم كن برقي
سي دي خوان
اینم عکساش
El Padrino.
13 October 2006, 03:17 PM
توي امريکا. بين گلف، بورا(Jetta توي امريکا) و کمري شک داشتم و چوت قيمت تعميرات کمري از همه کمتر بود اونو خريدم.
ببخشید که بحث رو منحرف می کنم
دوست عزیز جتا همون بورا نیست 2 محصول متفاوت هستند
از پاسات خبری نیست دلتون رو صابون نزنید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.