PDA

View Full Version : نصب ABS

ساران سافت
16 November 2005, 05:30 PM
با سلام خدمت دوستان
من جديدا يك 206 تيپ 2 خريدم:icon_sad: :icon_wink
و تصميم دارم روي اون بدم ترمز ABS نصب كنند به من گفتند حدود چهارصد هزار تومن:icon_ques
كسي تا حالا اين كاررو كرده؟:icon_neut آيا ارزش داره؟ جايي براي اين كار سراغ داريد؟
در مورد ABS زياد صحبت شده و من خيلي از تاپيك ها رو خوندم ولي درمورد نصب روي تيپ 2 نديدم صحبتي شده باشه!:icon_razz

يك سوال ديگه كسي تاحالا cyclone3 روي 206 بسته؟ آيا خوب جواب گرفته؟ ما هم بگيريم؟:icon_cool

m16586
16 November 2005, 05:42 PM
مخالفم

تیپ 2 ارزش این همه زحمت و دردسر برای نصب ABS رو نداره تازه معلوم هم نیست درست کار کنه
راحت ترین و مطمئن ترین راه اینه که ماشینت رو با تیپ 3 عوض کنی امکانات فوق العاده ای نصیبت میشه

ساران سافت
16 November 2005, 05:52 PM
بجز اير بك كه اكسراٌ از اون ناراضي هستند و ضبط سي دي كه بدرد نمي خوره و ABS چه امكانات ديگه اي داره كه ارزش يك ميليون و خورده اي پول ازافه تر داشته باشه (همينشو هم زوري خريدم (-; )

بعد هم توي تاپيك ها خوندم كه ABS واقعي روي تيپ 5 نصبه راسته!

حالا نصبش جه دردسرهايي داره؟ اگر آقايي كنيد جواب بديد ممنون ميشم

farhad_k
16 November 2005, 06:40 PM
ABS تیپ 5 و تیپ 3 هیچ فرقی باهم ندارند
نصب جداگانه ABSروی تیپ 2 بخاطر هماهنگ نبودن با ECUماشین فرقی با نبستنش نداره
البته به نظر من
ولی اگه میشه بقیه دوستان صاحب نظر هم نظر بدن

m16586
16 November 2005, 06:54 PM
بجز اير بك كه اكسراٌ از اون ناراضي هستند و ضبط سي دي كه بدرد نمي خوره و ABS چه امكانات ديگه اي داره كه ارزش يك ميليون و خورده اي پول ازافه تر داشته باشه (همينشو هم زوري خريدم (-; )

امکانات اضافی عبارتند از:

ایربگ (قرار نیست تو هر تصادف کوچکی ایربگ همیشه بپره بیرون)
ABS به همراه سیستم تقسیم نیروی ترمز و سیستم ترمز اضطراری
تهویه اتوماتیک (من یکی دیوونشم)
cd
6 بلندگو
شیشه برقی عقب

arash p mbz bmw
16 November 2005, 07:16 PM
دوستان سلام
من هم دیدم که absنصب میکنن بدون هیچ مشکلی ولی این حرفی رو که دوست عزیزمون در مورد ecuگفتن منو دودلم کرد
تحقیق میکنم و در اسرع وقت بهتون جوابشو میگم

کرگدن
16 November 2005, 11:32 PM
دوستان سلام
من هم دیدم که absنصب میکنن بدون هیچ مشکلی ولی این حرفی رو که دوست عزیزمون در مورد ecuگفتن منو دودلم کرد
تحقیق میکنم و در اسرع وقت بهتون جوابشو میگم

بنده هم مشتاقانه منتظر نتیجه تحقیقاتتون هستم
ممنون

رحيم توكلي
16 November 2005, 11:43 PM
اين سيستم absكه بيرون نصب ميكنند مكانيكي عمل ميكنه وميشه گفت يه فشار شكنه در حالي كه در تيپ3 و5 بصورت اكترونيكي هستش يعني همون absواقعي

fizzi
17 November 2005, 12:18 AM
بارها در مورد اين abs هاي مكانيكي و ناامن بودن آنها بحث شده.... دوستان عزيز كمي سرچ بفرمايند.
به جاي اين كارها تيپ 3 بگيريد كه هنگام فروش لااقل ماشينتون تيپ 3 هست نه تيپ 2 چون كسي بابت اوون 400 تومني كه خرج abs قلابي ميكنيد 1 قرون اضافه به شما نميده...
ارزش تيپ 3 و تجهيزات ايمنيش مخصوصن نسبت به 2 خيلي بيشتر از 1 ميليون و اين حرفهاست ..بدونيد ارزش زنده بودن و نبودن با پول سنجيده نميشه و هر كسي به قدر ارزشي كه براي خودش قائل هست براي ايمني ماشينش سرمايه گزاري ميكنه.

shervin22
17 November 2005, 01:36 AM
قیمت ecu برای abs دقیقا 298 هزارتومان است چون چند ماه پیش ecu ماشینم سوخت البته گارانتی داشت در ضمن شنیدم bsi تیپ 2 با تیپ 3 هم فرق میکند.در کل در ترمزهای معمولی هیچ فرقی با تیپ 2 ندارد و فقط در ترمز شدید است که بصورت پله ای عمل میکند.و ارزش ندارد که روی تیپ 2 abs نصب کرد.
اختلاف تیپ 2 و 3 900 هزارتومان است که در فاکتور خرید من 500 هزار برای abs و 400 هزار برای لوازم دیگر نوشته شده

ali206-5
17 November 2005, 01:40 AM
من از یک نفر که ABS نصب میکنه پرسیدم گفت که به زور 10% تاثیر داره .

ساران سافت
17 November 2005, 12:03 PM
يك سوال ديگه كسي تاحالا cyclone3 روي 206 بسته؟ آيا خوب جواب گرفته؟ ما هم بگيريم؟:icon_cool

اين سوال منو جواب ندايد؟

درمورد abs هم ممنونم از همه دوستان:icon_cool

arash p mbz bmw
17 November 2005, 04:17 PM
ساران جان من از یه نفر که بسته بود پرسیدم میگفت مصرف رو پایین میاره در کل راضی بود.

داود18
18 November 2005, 11:53 AM
اگه ميخواهيد absي که ميگيد 400 تومن است که ميکانيکي است نصب کنيد قيمت اصليش 70 تومن است و با سودش و اينا ميبندن براتون 150 تومن و 400 تومن وا قعا..........
abs الکتريکي هم قيمتش 700-800 تومن است که اگه يه کم خوب فکر کنيد ميبينيد تيپ 3 فقط پول ترمز را بيشتر ميگيره
abs مکانيکي هم که هيچ جاي دنيا استفاده نميشه و قبلا هم در موردش بحث شده

kiantom
12 March 2006, 08:36 PM
با سلام
دوستان عزيز از من ميشنويد گول تبليغات رو نخوريد و به هيچ وجه (تاكيد ميكنم) اقدام به نصب ABS هايي كه خيلي جاها بر روي ماشين نصب ميكنن و متاسفانه افراد زيادي هم به علت عدم آشنايي با كارايي اونها سفارش نصب ميدن نكنين به دليل اينكه اونها اصلاَ ABS نيستن و يك سيستم ناقص كه بيشتر ساخت آسياي جنوب شرقي و چين هستند كه نه تنها كارايي ABS رو ندارد بلكه در بيشتر موارد از ترمز هاي عادي هم ضعيفتر عمل ميكنند (در سطوع لغزنده كه اين خاصيت به اصطلاح ABS شون در حد صفره) و در سرعتهاي زير 50 كيلومتر و نيز هنگاهي كه ظرفيت ماشين كامل باشه و يا باد تايرها تنظيم نباشه هم اصلاً كارايي ندارند!!! (پس لطفاََ بگن كي كارايي دارن!!!) و در كل باسيستم ABS كه به صورت استاندارد بر روي خودروها نصب ميشه بسيار متفاوته و شامل مجموعه اي از سنسورها، پمپ. دريچه ها، كامپيوتر كنترل كننده و ... هستش كه يك سيستم بسيار حساس و پيچيده است متفاوت است كه توضيحات كاملش خارج از اين بحث است.
پيروز باشيد.

HBN110
12 March 2006, 08:47 PM
آقا به نظر من اگر خیلی اهل سرعت و این حرفا نیستی بی خیاله ABS شو ، چون اصلا معلوم نیست اصل باشه یا نه در ثانی روی تیپ 2 جواب نمیده ممکنه خطرناک هم باشه !! اگه کسی که میبنده کمی اشتباه کنه دیگه باید خدا بهت رحم کنه ، بهتره با همون ترمزهای خودش سر کنی البته کمی هم آروم بری...

parab
13 March 2006, 06:29 PM

منم با اكثريت موافقم... چيزهايي كه در ازاي تيپ 3 گرفتن نصيبت ميشه (ايربگ، ABS، تهويه اتومات، ضبط + باند و راحتي فروش) خيلي بهتر از دستكاري كردن ماشينته.
ضمنا تنها تفاوت ترمزهاي تيپ 3 با تيپهاي 5 و 6 اينه كه اين دوتاي آخري ترمز عقبشون هم ديسكي هستش، در صورتي كه تو تيپ 3 ترمزهاي عقب كاسه ايه... و الا هر دو ABS دارن و واقعي و غيرواقعي نداره:icon_surp

Srfazel
27 March 2006, 04:33 PM
براي ما ايراني‌ها كه تا همين چند وقت پيش چيزي از اي بي اس نمي‌دونستيم وقتي نمي‌تونيم هزينه اي بي اس فابريك رو بديم بهتره بدون اي بي اس سر كنيم و عوضش بيشتر احتياط كنيم. وقتي دست به تغيير بزني هزار تا مشكل ديگه برات پيش مي‌آد.

changeez
18 May 2006, 02:31 AM
این ABS ها مکانیکی هستن و هوشمند عمل نمیکنن. ضمنا" تک کانال هستند. یعنی عملکرد ترمز روی چرخها بطور جدا گانه تاثیر نمیکنه و ممکنه یه چرخ لیز بخوره و یه چرخ نخوره. علیرغم اینکه فکر کنم با این ABS قلابی ها همه چرخها لیز بخورن.

z_qz54
18 May 2006, 01:57 PM
فشار روغن ABS با موتور هماهنگی داره ولی رو تیپ 2 من نکاه کردم دیدم که ورودیشو نگذاشتن حالا نمیدونم چجوری اینو به ABS میچسبونن.

XELTEK
18 May 2006, 03:27 PM
نه ای بی اس اصلا خوب جواب نمیده !!!!
لابته یکی گفت اگه هفت پره ببندی خوبه !!!!

صادق اصفهان
1 August 2006, 08:33 AM
دوست عزیز ABS که خارج از کار خونه نصب می شود با ABS که در نمهیندگی ها نصب میشود فرق می کنه.

و قیمت نصب ان در بیرون 250 تا 300 هزار تومن هستش . و اینو میدونید که ABS همیشه فعال نیست و فقد در ترمز های شدید به کهر می افتد.

lx_xu7
1 August 2006, 01:39 PM
:icon_cool اگر خواستی نصب کنی برقی بنداز که اگه absخراب شد ترمز معمولی کار کنه

سایکلون هم اگه بندازی تغییر توان موتور حس می شه

abaratian
1 August 2006, 03:53 PM
:icon_cool اگر خواستی نصب کنی برقی بنداز که اگه absخراب شد ترمز معمولی کار کنه

سایکلون هم اگه بندازی تغییر توان موتور حس می شه

سایکلون چه ربطی به این تاپیک داره؟ نمی دونم چرا گاه و بی گاه توی این فروم برای این قطعات الکی تبلیغ میشه؟

alfred88
1 December 2006, 02:26 PM
با سلام .می خواستم ببینم اگر بخواهم روی 206 صندوقدار absنصب کنم باتوجه به اینکه ترمزهای عقبشم دیسکی هستند بازهم کارایی نداره .206 من تیپ1 موتور 1600 و airbag ,تهویه ی مطبوع هم نداره.
-----------------------------------------------------
من عضو جدید هستم اگر پست من نا مربوط است این پست را حذف کنید

Foad
1 December 2006, 02:35 PM
-----------------------------------------------------
من عضو جدید هستم اگر پست من نا مربوط است این پست را حذف کنید

دوست عزیز
ضمن خوش آمد گویی به شما
در صورتی که پستهای شما خلاف قوانین بخش خودروی تالار های پارسی نباشد هرگز پاک نخواهد شد

برای اطلاع از قوانین اینجا (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=26826) را بخوانید
امیدوارم با پستهای مفید خود به بهتر شدن بخش خودرو کمک کنید

reza1050
1 December 2006, 02:57 PM
[quote=alfred88;307223]با سلام .می خواستم ببینم اگر بخواهم روی 206 صندوقدار absنصب کنم باتوجه به اینکه ترمزهای عقبشم دیسکی هستند بازهم کارایی نداره .206 من تیپ1 موتور 1600 و airbag ,تهویه ی مطبوع هم نداره.

دوست عزیز با توجه به مطالب گفته شده در پستهای قبلی abs مکانیکی را بهتر است نصب نکنید زیرا دیسکی بودن چرخهای عقب هیچ توفیقی به حال abs مکانیکی از نظر کارایی نداره ولی اگر صحبت شما راجع به abs الکترونیکی هست باید بگم اونو باید از طریق نمایندگی های مجاز پیگیری کنید که احتمالا هزینه اون به صرفه نیست ولی نکته مثبت خودروی شما موتور 1600 و چرخهای دیسکی عقب هست که احتمالا راه رو برای نصب مدل الکترونیکی اون هموارتر کرده موفق باشید:icon_cool

john123
1 December 2006, 08:52 PM
با سلام ،
اگر دوستان بدانند ABS‌ چيه ، و چقدر موثر است فقط ماشين هاي ABS دار سوار مي شوند.
امروز در پيچ هاي با شيب بسيار زياد جاده فشم (ميگون،لواسان) كه برف شديدي آمده بود تازه متوجه كاربرد ABS شده بودم(مخصوصاً در سرازيري).
همه سُر مي خوردند و واقعا براي خودم جالب بود كه من حتي يكبار هم سر نخوردم.
با تشكر

امروز صبح هم دوباره ABS از يك حادثه جلوگيري كرد.
صبح ساعت 4 از بزرگراه حكيم با سرعت زياد در حال حركت بودم كه يكباره متوجه شدم بزرگراه يخ زده و ماشين روي يخ حركت مي كند. ناگهان در جلو هم چند ماشين به همين علت تصادف كرده بودند.
با فشار روي پدال ترمز سيستم ABS شروع بكار كرد و بدون ليز خوردن سرعت خيلي كم شد و خدارو شكر بدون حادثه رد شدم. ولي چند ماشين كه به همين مشكل برخورده بودند و سيستم ABS نداشتند دچار صانحه شده بودند.
واقعاً ABS براي همه ماشين ها ضروري است.
با تشكر

peugeot206_16v
3 December 2006, 12:34 AM
اگر قصد خرید یک پژو 206 تیپ 3 یا مخصوصا 5 و 6 یا اتومبیلهای دارای سیستم الکترونیکی ABS دارید
حتما قسمت صندوق عقب آنرا برای عدم تصادف بازرسی کنید
چون قدرت ترمزگیری بالایی در شرایط دشوار دارد
در این هنگام عقربه کیلومتر شمار همانند دور موتور به شدت به مبدا برمیگردد
ولی امان از خودروی پشت سر
شما می ایستید ولی .........

آیا آمار بیمه را دیدید ؟
اگر هم خدای ناکرده برحسب اتفاق گذر کردید
این موضوع را پرسو جو کنید
به آمار جالبی در مورد این موضوع پی میبرید
شاید دلیلی بهتری برای منکران این امر باشد

arash p mbz bmw
7 December 2006, 11:20 PM
دوستان طبق تحقیقات بنده و تست هایی که داشتم هیچ absهمون سیستم کارخونه نیس
در واقع میتونید با 700absبندازین اما باز هم مثل خود کمپانی نمیشه
ما که یه مورد انداختیم باز هم قفل میکنه

alfred88
9 December 2006, 10:09 PM
یعنی نمیشه همون ABS را که روی ماشیناشون نصب میکنن از نمایندگی خرید وروی اتومبیل نصب کرد.البته همراه با وسایل مورد نیاز .چون سمند ABS LXداره ولی سمند معمولی ABS نداره.سیستم ترمزاشونم از نظر ظاهری یکی هستند .

john123
9 December 2006, 10:18 PM
یعنی نمیشه همون ABS را که روی ماشیناشون نصب میکنن از نمایندگی خرید وروی اتومبیل نصب کرد.البته همراه با وسایل مورد نیاز .چون سمند ABS LXداره ولی سمند معمولی ABS نداره.سیستم ترمزاشونم از نظر ظاهری یکی هستند .
يكي از تعميركاران نمايندگي هاي مجاز مي گفت تقريباً كسي نيست كه سيستم ABS رو مثل خود كارخانه نصب كند.
قابل توجه دوستان
متاسفانه يكي از مشكلات كشور ما در بخش خودرو نبود تعميركاران حرفه اي و خوب است.
با تشكر

m_eslam
4 April 2007, 03:23 PM
اين سوال منو جواب ندايد؟

درمورد abs هم ممنونم از همه دوستان:icon_cool

من رو ماشينم بستم ،‌ فرقش اونقدر نبود كه متوجه بشم ، در صورتيكه روي پرايد ، كاملا" تغييرش قابل دركه ، البته ممكنه 206 نياز به 2 و يا چند تا بيشتر سايكلون داشته باشه . ميدونيم كه ميشه روي بعضي ماشينه تا 5-6 تا هم نصب كرد.