View Full Version : فارسی ساپورت کردن و flash کردن حافظه ؟؟؟
stranger_in_r
16 November 2005, 03:25 PM
سلام دوستان.
دو تا سوال داشتم .
1. چه طوری باید زبان فارسی رو به windows CE 2003 SE اضافه کنم ؟ الان فارسی ساپورت نمیکنه و صفحه های HTML هم که UNICODE داره رو هم نشون نمیده ، Coding رو هم رو Unicode تعریف کردم. (IE)
2. مشکل دوم اینه که میدونید چه جوری میشه ROM پاکت پی سی های DELL رو FLASH کرد و windows mobile 5 روش ریخت ؟
با سپاس
شهاب:icon_eek:
kevin_m_bb
16 November 2005, 05:48 PM
سلام دوستان.
دو تا سوال داشتم .
1. چه طوری باید زبان فارسی رو به windows CE 2003 SE اضافه کنم ؟ الان فارسی ساپورت نمیکنه و صفحه های HTML هم که UNICODE داره رو هم نشون نمیده ، Coding رو هم رو Unicode تعریف کردم. (IE)
2. مشکل دوم اینه که میدونید چه جوری میشه ROM پاکت پی سی های DELL رو FLASH کرد و windows mobile 5 روش ریخت ؟
با سپاس
شهاب:icon_eek:
1.شما پس از نصب arabize و يك فارسي ساز فكر مي كنم بتونين اين صفحات رو مشاهده كنيد
2.ويندوز موبايل 5.0 توسط شركت مايكرو سافت عرضه شده است ولي براي هر ppc يك رام مخصوص به خودش رو داره بنابرين اگر شركت dell براي محصولات خودش رام مخصوص رو به بيرون داده باشه شما مي تونيد بررويش نصب كنيد
stranger_in_r
16 November 2005, 05:53 PM
نمیشه rom رو crack کرد(منظورم حافظه ای است که windows روش هست) و یک windows کرک شده مثل کاری که تو pc میکنیم روش انجام بدیم ؟
چه جوری باید Arabize کنم ؟ ( خاک تو سر ما که باید Arabize کنیم تا فارسی بتونیم ببینیم :icon_bigg :icon_redf :icon_mad: !!!! )
kevin_m_bb
16 November 2005, 06:21 PM
نمیشه rom رو crack کرد(منظورم حافظه ای است که windows روش هست) و یک windows کرک شده مثل کاری که تو pc میکنیم روش انجام بدیم ؟
چه جوری باید Arabize کنم ؟ ( خاک تو سر ما که باید Arabize کنیم تا فارسی بتونیم ببینیم :icon_bigg :icon_redf :icon_mad: !!!! )
اصلا ربطي به كرك كردن ندارد
مثلا فرض كنيد winxp برروي مدل هاي بسيار قديمي اصلا نصب نمي شه اونوقت شما بيايد كركش كنيد از يه كامپيوتر.و بخواهيد برروي اون كامپيوتر قديمي بريزيد
همونطور كه گفتم خود ويندوزش هست و ولي رامش نيست
و رام ppc هاي ديگه به ppc شما نخواهد خورد
در ضمن ppcشما چيست؟؟
stranger_in_r
16 November 2005, 06:30 PM
Dell Axim 30. cpu : 624 MHz. OS : Windows Mobile 2003 SE
kevin_m_bb
16 November 2005, 11:00 PM
Dell Axim 30. cpu : 624 MHz. OS : Windows Mobile 2003 SE
اين هم لينك دانلود arabize (البته خودم دانلود نكردم)
download (http://www.imaginet-software.net/dow...zer13bn277.exe)
stranger_in_r
17 November 2005, 12:57 AM
با این مشخصات میشه mobile 5 رو آورد بالا اگه rom رو گیر آوردم ؟
kevin_m_bb
17 November 2005, 01:36 AM
با این مشخصات میشه mobile 5 رو آورد بالا اگه rom رو گیر آوردم ؟
100٪اگه ساخته شده باشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.