View Full Version : چند تا سوال در باره مموری برای P910؟
sisbss
16 November 2005, 12:21 AM
سلام
از تمام دوستان راهنمایی در باره انواع و یا مارکها ی memory stick
از 128 مگابایت تا.....1 گیگ میخواستم .
اصلا چه مموری هایی رو p910 قبول میکنه ؟
از کجا بفهمم که قبلا این مموری کار نکرده باشه ?
لطفا قیمت ها رو هم بگید؟
شاید بیخود باشه بپرسم ولی این مموری ها گارانتی دارن یا نه ؟ اگه دارن لطفا در مورد
اسم گارانتی و.... صحبت کنید
اگه ظرفیت مموری زیاد باشه گوشی هنگ که نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا در مورد اون خشاب که همراه گوشی به من دادن یک توضیحی بدید
ممنون
parsmobile
23 November 2005, 04:22 PM
معمولا فقط از مموری 128mb استفاده می شه چون نمی دونم چرا کارتهای با ظرفیت بالاتر روی این گوشی ها باعث هنگ کردن گوشی میشن. p910i فقط کارت stick قبل می کنه نه کارت دیگه ای.قیمت کارت 128 هم حدود 18000 تومان هست. تقریبا هیچ راهی وجود نداره که چک کنیم این کارت نو هست یا کارکرده به جز اینکه سوکتهای کارت رو با دقت نگاه کنیم ببینیم قبلا ازش استفاده شده یا نه (چون اگه قبلا روی گوشی سوار شده باشند روش خط می افته)
ضمنا برا قشنگی هم که شده بعضی هاشون گارانتی بی اعتبار دارند !!!!
حامد ق
23 November 2005, 06:07 PM
سلام
از تمام دوستان راهنمایی در باره انواع و یا مارکها ی memory stick
از 128 مگابایت تا.....1 گیگ میخواستم .
اصلا چه مموری هایی رو p910 قبول میکنه ؟
از کجا بفهمم که قبلا این مموری کار نکرده باشه ?
لطفا قیمت ها رو هم بگید؟
شاید بیخود باشه بپرسم ولی این مموری ها گارانتی دارن یا نه ؟ اگه دارن لطفا در مورد
اسم گارانتی و.... صحبت کنید
اگه ظرفیت مموری زیاد باشه گوشی هنگ که نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا در مورد اون خشاب که همراه گوشی به من دادن یک توضیحی بدید
ممنون
Memory Stick Duo با حداکثر 128 MB و Memory Stick Duo Pro فعلا با 2 GB وجود دارند .البته تو بازار ایران 1GB بیشتذ نیومده.هر دو مدل رو با مارکهای Sony و Sundisk نی تونی پیدا کنی که تفاوت زیادی با هم ندارند . Memory Stick Duo Pro یک مدل هم داره که High Speed هست و گرونتره . همه اینها به p910 می خورند . گارانتی هم بی خودیه . اون خشاب برای گذاشتن گوشی تو کارت خوان استفاده میشه. مب تونی در مورد مموریها تو این سایت بیشتر بخونی
http://www.mobymemory.com/128MB_to_1GB_Memory_Stick_MS_PRO_DUO_Memory_Cards_ for_the_Sony_Ericsson_K750i_mobile_phone.asp
sisbss
23 November 2005, 11:57 PM
میشه در باره high speed بیشتر توضیح بدید
یک سوال دیگه هم داشتم : یعنی اگر من مموری 256 یا512 بگیرم گوشی هنگ میکنه؟
حامد ق
24 November 2005, 01:06 AM
میشه در باره high speed بیشتر توضیح بدید
یک سوال دیگه هم داشتم : یعنی اگر من مموری 256 یا512 بگیرم گوشی هنگ میکنه؟
high speed همانطور که از معنیش مشخصه یعنی پر سرعت . سرعتشون بیشتره . من تا حالا نشنیدم این گوشی هنگ بکنه . اگر قرار بود هنگ کنه که دیگه Memory Stick Duo Pro رو ساپورت نمی کرد
sisbss
24 November 2005, 01:54 PM
اگه میشه در باره قیمت این high speed بنویسید و اینکه من میتونم 256یا512 رو با همین مدل پیدا کنم
لطفا قیمت های مموری های معمولی هم بنویسید
متشکر
حامد ق
24 November 2005, 07:22 PM
اگه میشه در باره قیمت این high speed بنویسید و اینکه من میتونم 256یا512 رو با همین مدل پیدا کنم
لطفا قیمت های مموری های معمولی هم بنویسید
متشکر
من قیمت ندارم ولی از لینک زیر می تونی قیمت های انواع مموری رو به یورو بگیری . تبدیل به ریال کنی زیاد فرق نمی کته
http://www.mobymemory.com/2GB_1GB_512MB_256MB_128MB_Memory_Stick_Duo_Pro_Mem ory_Cards_for_Sony_K750i_PSP_W800_d750i_S700i_P910 .asp
Farbod.E
18 February 2006, 07:28 PM
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم گوشی P910 تا حافظه 1GB رو هم Support میکنه و از لحاظ هنگ مشکلی وجود نداره ! با طمینان کامل تا ظرفیت 1 گیگا بایت میتوانید به گوشی خودتون حافظه اضافه کنید ! اما در مورد حافظه P910 باید خدمت شما عرض کنم که این گوشی مثل بقیه گوشیهای SonyEriccsson از حافظه Memort Stick Duo استفاده میکنه که با بقیه کارتهای حافظه فرق میکنه ! شرکت Sony ادعا میکنه که سرعت کارتهای حافظه تحت استاندارد Duo از بقیه استانداردها نظیر SD یا MMC بالاتره !!
به هر شکل این حافظه ها در بازار نسبت به حافظه های SD دارای قیمت بیشتری نیز هستند ! معمولا در 90% موارد کارتهای Duo متعلق به شرکت Sony است و مارک متفرقه به راحتی پیدا نمیشه ! پس شما برای انتخاب مارک گزینه خاصی رو نخواهید داشت . در مورد ظرفیت هم تا 1 گیگا بایت میتوانید مموری کارت تهیه کنید
sisbss
18 February 2006, 10:51 PM
دوست عزیز
من پریروز رفتم علائدین مموریه 512قیمتش 48000بود
میشه در مورد قیمت 1gigیک توضیح بدید(قیمت و اینکه تو علائدین هم هست یا نه)
Farbod.E
18 February 2006, 11:13 PM
راستش من قیمت دقیق این مموری ها رو ندارم ! اما در مجتمع کامپیوتر پایتخت طبقه اول فروشگاه موبایل رسا این مموری ها رو داره ! فکر میکنم که قیمتش هم با خیابان جمهوری در یک حد باشه ! پیشنهاد میکنم که یه سری به اونجا بزنی ! اگر بودجه داشته باشید خرید یک مموری 1GB خیلی به صرفه تره !
rebiba
22 February 2006, 03:28 PM
بهترين مموري براي گوشي sonyericsson همان memory stick sony است چون نسبت به بقيه از سرعت بالاتري برخوردار است اما بهمان نسبت قيمتش هم بالاتره . p910i تا 1GB را هم ساپورت مي كنه ولي بايد حتماَ از نوع DUO باشه .قيمت 1GB هم 68000 تومان است و گارنتي هم دارد .توصيه ميكنم كه از جمهوري يا پايتخت هم نخريد !
حامد ق
22 February 2006, 03:40 PM
بهترين مموري براي گوشي sonyericsson همان memory stick sony است چون نسبت به بقيه از سرعت بالاتري برخوردار است اما بهمان نسبت قيمتش هم بالاتره . p910i تا 1GB را هم ساپورت مي كنه ولي بايد حتماَ از نوع DUO باشه .قيمت 1GB هم 68000 تومان است و گارنتي هم دارد .توصيه ميكنم كه از جمهوري يا پايتخت هم نخريد !
میشه آدرس جایی رو که این قیمت رو گرفتید بگید؟ من 90000 قیمت دارم
sisbss
22 February 2006, 10:40 PM
میشه آدرس جایی رو که این قیمت رو گرفتید بگید؟ من 90000 قیمت دارم
علائدین طبقه زیر اون انتها بقل گالری مسعود یک مغازه کوچیک هست 1gigرو 70000 میده البته فکر کنم تخفیف هم میده
من 512رو 45 خریدم sonyهست high speed وpro duo اصل ژاپن هست
سرعتش هم خیلی بالاست:icon_cool
گوشی تازه رو فرم اومده:icon_excl
sisbss
30 May 2006, 12:59 PM
اینهم Memory Stick DUO PROTM
http://mobilo.mobilostore.com/img/memorystickduopro.gif
007pooya
3 October 2006, 12:28 PM
قيمت memory stick pro duo high speed 1 gig ديروز قيمت كردم 30 تومن ولي به نظرم تقلبي اومد:icon_twis
قيمت سوني 2 گيگ اصل هم 105 تومن با گارانتي
A-P
3 October 2006, 12:55 PM
قيمت memory stick pro duo high speed 1 gig ديروز قيمت كردم 30 تومن ولي به نظرم تقلبي اومد:icon_twis
قيمت سوني 2 گيگ اصل هم 105 تومن با گارانتي
سلام
تقلبی که نیست، چینیه.
منم 1 گیگ رو 28 تومن قیمت دارم. 2 گیگ رو 48 تومن.
برای یکی از دوستامم خریدم عالی کار میکنه و سرعتشم با اصلی که توی جعبه گوشی هست فرقی نداره.
آخه اگه شرکت دیگه ای غیر از سونی میتونست مموری استیک درست کنه که میشه سونی دیگه ! تقلبی چیه پس ؟!
اون 2 گیگ 105 تومنی هم ژاپنیه و چون ایران رهجو داره میفروشه گرون میده ! رو چه حساب 105 تومن ؟! 95 یورو قیمت مموری 4 گیگ High Speed سونیه. اونوقت 2 گیگ معمولی 105 تومن ؟! دزدن دیگه !
007pooya
3 October 2006, 10:16 PM
سلام
تقلبی که نیست، چینیه.
منم 1 گیگ رو 28 تومن قیمت دارم. 2 گیگ رو 48 تومن.
برای یکی از دوستامم خریدم عالی کار میکنه و سرعتشم با اصلی که توی جعبه گوشی هست فرقی نداره.
آخه اگه شرکت دیگه ای غیر از سونی میتونست مموری استیک درست کنه که میشه سونی دیگه ! تقلبی چیه پس ؟!
اون 2 گیگ 105 تومنی هم ژاپنیه و چون ایران رهجو داره میفروشه گرون میده ! رو چه حساب 105 تومن ؟! 95 یورو قیمت مموری 4 گیگ High Speed سونیه. اونوقت 2 گیگ معمولی 105 تومن ؟! دزدن دیگه !
واسه همين ميگم تقلبيه چون روش نوشته بود ساخت ژاپن با اون 105 تومني هم كه ميگم اصل بود تو جعبه و بسته بندي خيلي فرق داشت و معلوم يه چيزيش هست
و در ضمن فقط سوني نيست كه مموري استيك پرو ديو ميزنه شركتهاي ديگه اي مثل سانديسك يا Transcend هم اين نوع مموري رو ميسازند
راستي دوست شما 2 گيگ رو رو كدوم گوشي استفاده ميكنه و اينكه 2 گيگ رو واسه شما كجا اين قيمت رو دادن و مال كدوم سازنده
من كه چندروزه در به در دنبال يه 2 گيگ با يه مارك ديگه و ارزونتر ميگردم ولي اصلا بالاتر از 1 گيگ پيدا نميشه
يدونه 2 گيگ پيدا كردم اونم كه 105 تومن گفتن بهم
moderator
4 October 2006, 12:57 AM
آقا من 1 گيگ رو 26 خريدم.
A-P
4 October 2006, 01:09 AM
واسه همين ميگم تقلبيه چون روش نوشته بود ساخت ژاپن با اون 105 تومني هم كه ميگم اصل بود تو جعبه و بسته بندي خيلي فرق داشت و معلوم يه چيزيش هست
و در ضمن فقط سوني نيست كه مموري استيك پرو ديو ميزنه شركتهاي ديگه اي مثل سانديسك يا Transcend هم اين نوع مموري رو ميسازند
راستي دوست شما 2 گيگ رو رو كدوم گوشي استفاده ميكنه و اينكه 2 گيگ رو واسه شما كجا اين قيمت رو دادن و مال كدوم سازنده
من كه چندروزه در به در دنبال يه 2 گيگ با يه مارك ديگه و ارزونتر ميگردم ولي اصلا بالاتر از 1 گيگ پيدا نميشه
يدونه 2 گيگ پيدا كردم اونم كه 105 تومن گفتن بهم
سلام
فر.شگاه رسا توی پایتخت طبقه دوم داره 2 گیگ 48 تومن.
برای w800 استفاده میکنه. سونی ولی چینیه.
شرکتهای ترسند و ساندیسک هم روی جعبه میزنن اسم خودشون رو.
007pooya
4 October 2006, 07:07 PM
سلام
فر.شگاه رسا توی پایتخت طبقه دوم داره 2 گیگ 48 تومن.
برای w800 استفاده میکنه. سونی ولی چینیه.
شرکتهای ترسند و ساندیسک هم روی جعبه میزنن اسم خودشون رو.
حيف كه تو تبريز پيدا نميشه:icon_cry:
007pooya
7 October 2006, 09:14 PM
آقا بالاخره من اين 2 گيگ مموري رو با هزار مصيبت تونستم تو تبريز با قيمت 50 تومن پيدا كنم ولي رو اينم نوشته بود ساخت ژاپن به نظرتون بگيرمش؟
ولي تو اين مدت به هوش و عقل مغازه دارها پي بردم كه هيچ اطلاعي در هيچ زمينه ندارن و فقط به فكر قالب كردن جنس به مردم و كسب سود هستن
به يه مغازه رفتم ميگم مموري 2 گيگ سوني داري؟
ميگه چي؟؟!:icon_sad:
نميتوني پيدا كني اصلا" 2 گيگ تا حالا توليد نشده بيا 1 گيگ ببر!
بعد ميگه 2 گيگ رو واسه چي ميخواي ميگم W810 ميگه اين گوشي 1 گيگ بيشتر ساپورت نمي كنه!
گفتم : آره تو راست ميگي:icon_mad::icon_eek:
حدود 20 تا مغازه گشتم كه 15 تاشون همچين چرندياتي تحويلم دادن
A-P
8 October 2006, 12:56 PM
سلام
خوب اینو که همه میدونن ! در مورد اینکه بگیری یا نه هم اینکه بگیر. اصلا اگه ساخت علی آباد بالا هم باشه عیبی نداره.
البته به مساله رو بهت بگمها. یارو پر بیراه هم بهت نگفته. اگه میخوای گوشیت بدون مشکل با مموری کار کنه باید Memory Stick High Speed بگیری. ولی همین هم کارت رو راه میندازه
007pooya
8 October 2006, 04:43 PM
سلام
خوب اینو که همه میدونن ! در مورد اینکه بگیری یا نه هم اینکه بگیر. اصلا اگه ساخت علی آباد بالا هم باشه عیبی نداره.
البته به مساله رو بهت بگمها. یارو پر بیراه هم بهت نگفته. اگه میخوای گوشیت بدون مشکل با مموری کار کنه باید Memory Stick High Speed بگیری. ولی همین هم کارت رو راه میندازه
آره بابا فهميدم داشتن چرت و پرت ميگفتن!
جالبترينش اين بود كه يكي ميگه بيا 256 ببر!!
از هر كي هم 2 گيگ ميخواستم چشاش گرد ميشد ميگفت 2گيگ ميخواي چيكار؟!
آخه يكي بگه به تو چه؟ داري بده نداري هم الكي زر نزن!:icon_mad::icon_bigg
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.