View Full Version : برنامه های TV remote controller
X_Man
15 November 2005, 04:03 PM
من چندتا از این برنامه ها که روی سایت بودن رو امتحان کردم اما کار نکرد:icon_eek:
لطفا اونایی که روی دستگاه خوتون کار کردن رو با کرک بزارید اینجا.
ممنون.
mas_jaf
15 November 2005, 10:48 PM
من هر دو مورد را امتحان کردم جواب داد.
kevin_m_bb
16 November 2005, 02:10 AM
اين ريموت كنترل بسيار جالبه
NOVIIREMOTE ([Only registered and activated users can see links])
X_Man
16 November 2005, 12:16 PM
اين ريموت كنترل بسيار جالبه
NOVIIREMOTE ([Only registered and activated users can see links])
این برنامه کرک هم داره؟؟؟
mas_jaf
16 November 2005, 03:28 PM
این برنامه کرک هم داره؟؟؟
بله عزيز فايل كركش هم با خودش دانلود مي شه.
X_Man
16 November 2005, 10:49 PM
اگه میشه لینک رو چک کن.
این فایل دانلود میشه که....
[Only registered and activated users can see links]
kevin_m_bb
16 November 2005, 11:05 PM
اگه میشه لینک رو چک کن.
این فایل دانلود میشه که....
شما پس از كليك بر روي free بايد صبر كنيدتا مدت زماني كه در زير نوشته مي شه و به صورت معكوس هستش تمام بشه و سپس با كليك برروي اون لينك دانلودكنيد(از دانلودر خود ويندوز استفاده كنيد)
X_Man
17 November 2005, 11:04 PM
ممنون،من برنامه رو نصب و کرک کردم، اما کار نمی کنه و این Error رو میده.
Internal IR driver error 303
Please write to
شما تو Preference>IR setup
کدوم port رو انتخاب مکنید؟
به طور اتوماتیک COM2: Internal Modem انتخاب میشه، اما اگر Com های دیگر رو هم انتخاب کنم باز هم کار نمیکنه. میش راهنمایی کنید؟ شما چیکار میکنید؟
kevin_m_bb
17 November 2005, 11:32 PM
Please write to
به طور اتوماتیک COM2: Internal Modem انتخاب میشه، اما اگر Com های دیگر رو هم انتخاب کنم باز هم کار نمیکنه. میش راهنمایی کنید؟ شما چیکار میکنید؟
براي من هم رو internal modem هستش و به راحتي كار مي كنه!!!
شما مطمين هستين كه كرك رو خوب انجام دادين ؟؟
X_Man
18 November 2005, 01:15 AM
آره :icon_redf :icon_cry:
قبل و بعد از کرک شدن هم کار نمیکنه :icon_cry:
آخه چراااااا؟ :icon_cry:
این Error 303 چیه؟ :icon_redf
kevin_m_bb
18 November 2005, 01:50 AM
شما فايل كرك رو تو مسير نصب شده كپي مي كنيد ديگه ؟؟ولي باز erro ميده؟؟كدوم قسمتش error ميده؟؟وارد برنامه اصلا نمي تونين بشين؟؟
X_Man
18 November 2005, 02:04 PM
همین طوری کرکش کردم.
وارد میشه، تو همه ی منوها هم میتونم برم، اما وقتی یکی از کلید ها کنترل رو میزنم این Error رو میده :icon_cry:
m_d_1980
18 November 2005, 09:25 PM
Please write to
بريد به اين قسمت:
start>settings>connections>beam
و گزينه زير رو تيك بزنيد... به احتمال زياد درست ميشه...:icon_cool
Receive all incoming beams
X_Man
18 November 2005, 10:47 PM
درست شد :icon_wink :icon_excl :icon_cool :icon_evil
ممنون
X_Man
18 November 2005, 11:16 PM
کار میکنه اما اصلا استفاده ای نداره، فقط به درد کلاس گذاشتن یا موارد خاص میخوره.:icon_evil
مثلا اگر سوییچ ماشین (GLX) همراهم نباشه بازم میتونم در ماشین رو باز کنم.:icon_razz
m_d_1980
18 November 2005, 11:26 PM
کار میکنه اما اصلا استفاده ای نداره، فقط به درد کلاس گذاشتن یا موارد خاص میخوره.:icon_evil
مثلا اگر سوییچ ماشین (GLX) همراهم نباشه بازم میتونم در ماشین رو باز کنم.:icon_razz
اولندش كه همون (كلاس گذاشتن) خودش كلي كاره!
درثاني بعيد ميدونم بتوني عوض سوئيچ ماشين ازش استفاده كني. دوستان قبلا امتحان كردند نشد...
X_Man
19 November 2005, 12:26 AM
اولندش كه همون (كلاس گذاشتن) خودش كلي كاره!
درثاني بعيد ميدونم بتوني عوض سوئيچ ماشين ازش استفاده كني. دوستان قبلا امتحان كردند نشد...
دزدگیر رو نمیشه کنترل کرد، اما ریموتی که روی کلید GLX هست رو میشه، من خودم انتحان کردم:icon_evil
kevin_m_bb
19 November 2005, 01:26 AM
دزدگیر رو نمیشه کنترل کرد، اما ریموتی که روی کلید GLX هست رو میشه، من خودم انتحان کردم:icon_evil
اين تاپيك رو بخونيد بد نيست:icon_cool
يكي از امكانات noviiRemote ([Only registered and activated users can see links])
من امتحان كردم رو پرشيا جواب نمي ده :icon_mad: و فكر نكنم ريموت پرشيا با 405 فرق بكنه!!!!!
X_Man
21 November 2005, 05:34 PM
من امتحان كردم رو پرشيا جواب نمي ده :icon_mad: و فكر نكنم ريموت پرشيا با 405 فرق بكنه!!!!!
405 با پرشیا رو نمی دونم، اما 405 با سمند و 206 فرق میکنه.
kevin_m_bb
22 November 2005, 12:33 AM
405 با پرشیا رو نمی دونم، اما 405 با سمند و 206 فرق میکنه.
ريموت پرشيا و 405 از نظر ظاهر كه فرقي ندارن:icon_razz
حالا دوستمون چطوري موفق شد خدا مي دونه:icon_cool
DSH
23 March 2006, 12:50 AM
آقا من با این noviiremote یه مشکل دارم اونم اینه که به جای یه بار سه بار سیگنال رو میفرسته! یعنی یه بار میزنم 3-4 بار عوض میکنه!
یه پیشنهاد هم دارم اونم اینه که CODEBASE دستگاهایی که تو ایران هستن رو آپدیت کنیم ! یهنی هرکی CODEBASE دستگاه حودشو آپدیت کنه!
من code base های زیر رو تو این فایل زیپ آپلود کردم
1-تلویزیون پارس
2-رسیور سامسونگ 9500
3-پخش اتومبیل پایونیر که همشون یه جوره!
بعد از آنزیپ فایل هارو تو فولدر codebases تو جایی که برنامه تو گوشی نصب شده کپی کنید!
davood4547
27 March 2006, 12:33 AM
سلام دوستان
من برنامه ریموت را نصب و ریجستر کرده ام . start>settings>connections>beam و گزينه زير رو تيك زده ام . در برنامه ریموت درقسمت PREFERENCES\IR SETUP\COM PORT کامها دیده میشوند. ولی ارتباط برقرار نمیشود.در COM :0 , 2 , 7 , 9 چیزی دیده نمیشود. در COM 1: SERIAL PORT و در COM 3 ,4 INFRARED PORT هستند. وقتی تنظیم اتوماتیک را انتخاب میکنم کام 2 را انتخاب میکند.که درگاهی را به خود اختصاص نداده.و در نتیجه ارتباطی برقرار نمیشود.در تنظیم دستی هم همینطور. لطفا در این مورد مرا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
rezam
27 March 2006, 04:15 AM
البته در مورد این ریموت کنترل با اجازه اساتید اینو اضافه کنم که یه ورژن از اون روی پاکت پی سی منم خوب کار نمی داد و مخصوصا هنگام لود شدن و بارگذاری برنامه خیلی کند عمل می کرد یعنی چیزی حدود 5 - 6 دقیقه طول می کشید و حتی بیشتر اوقات هنگام فرستادن پالس هنگ می کرد و یا دو سه بار می فرستاد اما وقتی ورژن 3.1 - 05.08.30a,IRv21 رو نصب کردم تمام این مشکلاتم برطرف شد هم برنامه با سرعت لود می شه هم هنگ نمی کنه و هم سرعتش بالاست ، پیشنهاد می کنم شما هم این ورژن رو نصب کنید ( در ضمن من هیچ تنظیم خاصی رو هم انجام ندادم ) .
در مورد ریموت کنترل پرشیا و 405 هم با اجازه اساتید عرض کنم که فکر کنم ریموت کنترل 405 با استفاده از امواج مادون قرمز عمل می کنه بنابراین امکان شبیه سازی اون توسط این برنامه وجود داره اما در پرشیا از سیستم امواج اولتراسونیک استفاده می شه که کلا چیزی جدا از مادون قرمزه مثل ریموت 206 . و با امواج مافوق صوت یا همون اولتراسونیک عمل می کنه .
DSH
29 March 2006, 10:20 PM
کدبیس:
1- تلوزیون SNOWA
2-تلویزیون NEC
3-رسیور STARSAT SR-190D (احتمالا به بفیه ی مدل های استارست هم میخوره)
پارسا
9 April 2006, 01:42 PM
ميشه بفرماييد اين کدهاي دستگاهها را از کجا بايد دانلود کنيم ؟
DSH
12 April 2006, 09:16 PM
عزیز من دانلود نکرئم خودم به به طور دستی سیوشون کردم!
میتونی راحت از فایل های پیوست دانلود کنی و بعد از آنزیپ اونارو تو شاخه ی code base در برنامهی noviiremote کپی کنی!:icon_excl
phantom2001h
1 May 2006, 03:06 PM
سلام آقا ببخشید مزاحم شدم من در مورد این برنامه noviiremote وقتی برنامه رو اجرا می کنم. بعد که start رو میزنم این پیغام رو می نویسه.noviiremote cannot use the inferared port of your device. check compatibility at [Only registered and activated users can see links]بعد همون صفه کنترل اینا میاد. همون کارایی که برای شناسایی دستگاه مورد نیاز هستو انجام می دو ولی هیچ سیگنالی رو نمی شناسه . می شه راهنمایی کنید. ممنونم
lover
1 May 2006, 04:34 PM
سلام آقا ببخشید مزاحم شدم من در مورد این برنامه noviiremote وقتی برنامه رو اجرا می کنم. بعد که start رو میزنم این پیغام رو می نویسه.noviiremote cannot use the inferared port of your device. check compatibility at [Only registered and activated users can see links]بعد همون صفه کنترل اینا میاد. همون کارایی که برای شناسایی دستگاه مورد نیاز هستو انجام می دو ولی هیچ سیگنالی رو نمی شناسه . می شه راهنمایی کنید. ممنونم
نوع و مدل گوشیتان را بفرمایید
phantom2001h
1 May 2006, 04:47 PM
ممنونم lover جان. گوشی من Qtek-s200 این برنامه رو نیاز دارم. اگه میشه کمک کنید که درست بشه. ضمنآ من این گوشی رو 2 روزه خریدم. اگه می شه بگید برنامه های مورد نیازش چیا هست. اخه تعداد برنامه ها خیلی زیاده. ممنونم دوست عزیز
ممنونم lover جان. گوشی من Qtek-s200 این برنامه رو نیاز دارم. اگه میشه کمک کنید که درست بشه. ضمنآ من این گوشی رو 2 روزه خریدم. اگه می شه بگید برنامه های مورد نیازش چیا هست. اخه تعداد برنامه ها خیلی زیاده. ممنونم دوست عزیز
دوست عزیز این برنامه مدل گوشیه شما و جمین را ساپرت نمی کنه.
در واقع میشه گفت تا حالا هیچ ریموت کنترلی روش کار نکرده. ایشالا در آینده ای نزدیک براش می سازن.
تقاضا از مدیران پست قبلی با فاصله ی 6 دقیقه تکرار شده تقاضا برای پاک کردن این پست تکراری.:icon_cool
lover
20 June 2006, 07:23 PM
NR Deluxe v4.0 beta supports devices with OMAP 850 processor
دوستان سایت رسمی NoviiMedia برنامه جدیدش را با ورژن 4.0BETA عرضه کرده که با سی پی یو های
OMAP 850 processor کاملا سازگار هست در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) این برنامه را بگیرید و در روی JAMin یا QTek S200 خود تستش کنید
تا اینکه برنامه بطور رسمی منتشر بشه و من کرکش را برایتان بزارم
am!n
21 June 2006, 12:59 AM
NR Deluxe v4.0 beta supports devices with OMAP 850 processor
دوستان سایت رسمی NoviiMedia برنامه جدیدش را با ورژن 4.0BETA عرضه کرده که با سی پی یو های
OMAP 850 processor کاملا سازگار هست در اینجا ([Only registered and activated users can see links]) این برنامه را بگیرید و در روی JAMin یا QTek S200 خود تستش کنید
تا اینکه برنامه بطور رسمی منتشر بشه و من کرکش را برایتان بزارم
فرشید دستت درد نکنه.من دانلودش کردم ولی وقتی رو فایله زیپش میزنم EROR می ده.
خودت امتحانش کردی؟؟؟؟؟
lover
21 June 2006, 01:08 AM
فرشید دستت درد نکنه.من دانلودش کردم ولی وقتی رو فایله زیپش میزنم EROR می ده.
خودت امتحانش کردی؟؟؟؟؟
حقیقتش نه چون هنوز بتا ورژن هستش خواستم خبرش را به شما ها بدم که خوشحال بشید تو خوده تالار سایت اصلی که گفته اند روی S200 خوب کار میکرده احتمالا" زیاد باگ داره یک دفعه دیگه شما داونلودش کنید شاید فایلتان صدمه دیده باشد
am!n
21 June 2006, 02:47 AM
حقیقتش نه چون هنوز بتا ورژن هستش خواستم خبرش را به شما ها بدم که خوشحال بشید تو خوده تالار سایت اصلی که گفته اند روی S200 خوب کار میکرده احتمالا" زیاد باگ داره یک دفعه دیگه شما داونلودش کنید شاید فایلتان صدمه دیده باشد
مرسی از توجهت.
من این را 4 بار دانلود کردم ولی....
کسی دیگه از دوستان دانلود کرده؟؟
BOROAMOO
21 June 2006, 02:08 PM
من دانلود کردم و روی جمین کار کرد:icon_sad:
phantom2001h
21 June 2006, 09:03 PM
ممنون از جناب lover عزیز. دوستان منهم تست کردم درست بود. 10 روزم فرصت دارید استفاده کنید. ممنونم
lover
24 June 2006, 01:18 AM
دوستان ورژن فول برنامه NoviiRemote Deluxe 4.0 2006.06.18c را از اینجا ([Only registered and activated users can see links])همانطور که قول داده بودم برایتان گزاشتم
جالب اینجاست که من زودتر از خود سایت اصلی آن را معرفی کردم :icon_evil:icon_razz
davood4547
24 June 2006, 07:10 AM
مرسی از توجهت.
من این را 4 بار دانلود کردم ولی....
کسی دیگه از دوستان دانلود کرده؟؟
ممنون lover جان روی جمین من هم کار میکنه :icon_cool
tamimi213
27 September 2006, 06:11 PM
با سلام دوست عزيز جناب lover لطفا برنامه nr deluxe 4.0 نسخه فول را جايي اپلود کنيد چون اپلود قبلي در سايت رپيد شير دليت شده من شديدا به اين نسخه از برنامه احتياج دارم با تشکر.:lover:
petros_q
25 April 2007, 03:31 AM
ا سلام دوست عزيز جناب lover لطفا برنامه nr deluxe 4.0 نسخه فول را جايي اپلود کنيد چون اپلود قبلي در سايت رپيد شير دليت شده من شديدا به اين نسخه از برنامه احتياج دارم با تشکر
3nity
4 May 2007, 08:09 AM
i have this problem too that i install the applications but they are not working,what can i do?
imate_kjam
4 May 2007, 12:58 PM
بلينك هاي اين تايپيك كار نميكنه
آيا برنامه ريموت كه كار كنه واقعن واسه imate kjam هست مهرفي كنيد
soheil86
18 May 2007, 03:53 PM
من هم اگه لینک جدیدی باشه به این برنامه احتاج دارم ...
ممنون
payam_psm
22 September 2007, 05:12 PM
اينم برنامه novii remote deluxe version full: 4.0 ([Only registered and activated users can see links] et.pc.cracked-tsrh.zip)
taghati
19 April 2008, 05:31 PM
اين برنامه نياز به اينفرا داره؟
من گوشي جاما دارم روش كار ميكنه يا نه؟
sooroosh
7 May 2008, 01:43 PM
یه دونه ریموت هم برای sp3 لطف کنبید
naymz
26 June 2008, 09:11 PM
سلام
الان جدید ترین برنامه ریموت برای ویندوز موبایل چی هستش ؟
am!n
26 June 2008, 09:43 PM
بهترین که Novi remote هستش که ورژن جدید هم داده بیرون.
اما پاکت پی سی های جدید دیگه اینفرارد ندارن و زیاد این برنامه کاربرد نداره...
naymz
26 June 2008, 10:26 PM
بهترین که Novi remote هستش که ورژن جدید هم داده بیرون.
اما پاکت پی سی های جدید دیگه اینفرارد ندارن و زیاد این برنامه کاربرد نداره...
امین جان ! من از hp 2210 عهد بوق استفاده میکنم که اینفرا داره :icon_mrgr
لطف میکنه اینی که گفتیو آخرین ورژنشو لینک بدی
یک دنیا ممنون :icon_excl:icon_wink
mil-i300
26 June 2008, 11:01 PM
آقا چند تا ريموت هم برايه اسمارت فون ( ويندوز موبايل 2003SE ) لطف كنين... فقط Vito Remote نباشه..!!!!
am!n
27 June 2008, 09:56 AM
امین جان ! من از hp 2210 عهد بوق استفاده میکنم که اینفرا داره :icon_mrgr
لطف میکنه اینی که گفتیو آخرین ورژنشو لینک بدی
یک دنیا ممنون :icon_excl:icon_winkاین برنامه توش ذکر شده که رو HP 2210 کار می کنه
VITO Remote v4.4 ([Only registered and activated users can see links])
-------------------------
اینم یکی دیگه که باز ذکر شده رو 2210 کار می کنه
TV remote controller v5.7 ([Only registered and activated users can see links])
کد سریال:
or 24791578 or 85274160 or KEY07413695
-----------------
پیشنهاد من اینه که برنامه ی زیر را نصب کن:
Novii Media Novii Remote Deluxe v4.11.2006.08.21a IRv27 ([Only registered and activated users can see links])
کرک ([Only registered and activated users can see links])
------------------
آقا چند تا ريموت هم برايه اسمارت فون ( ويندوز موبايل 2003SE ) لطف كنين... فقط Vito Remote نباشه..!!!!
متاسفانه فقط Vito موجود بود:
Vito Remote v1.0 ([Only registered and activated users can see links])
mil-i300
27 June 2008, 01:35 PM
خوب حالا همين Vito...
نه خودش كدي داره... نه ميشه كدي بهش داد... نه معموله كه چجوري بايد با هاش كار كرد...!!
oxydiom
1 July 2008, 10:03 PM
کسی کرک 4.11NoviiRemote Deluxe نداره؟
یه ریموت کنترل برای TyTN میخوام... ورژنی که فرشید جان معرفی کرده با TyTN سازگار نیست :icon_cry:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.