View Full Version : به نظر شما PATROL بخرم يا نه ؟
saber3650
15 November 2005, 10:40 AM
سلام سروران گرامي
آقا من بد جور رفته تو مخم كه PATROL بگيرم ولي هيچ چي راجع به اينكه صلاخ هست؟ نيست؟
ايراداش؟ توليد چه سالي باشه خوبه؟؟ و ... نمي دونم. فقط در اين حد كه شنيدم 2 در بهتره و صندليش راحت نيست
هر چي مي تونين بهم برسونين
سپاسگذارم
صابر
hummer
15 November 2005, 12:30 PM
سلام صابر جان
در مورد اینکه صلاح هست یا نه باید ببینی چه استفاده ای ازش می خوای بکنی. اگه اهل افرود بازی هستی. شاید بصرفه برات .اما اگه رانندگی پرشتاب و لذت بخش و .. اینا هستی . فکر نمیکنم پاترول راضیت بکنه.
این تاپیک هم مدتها پیش در همین مورد نوشته شده. ببینش بازم اگه سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=5941
alisam44
15 November 2005, 03:08 PM
با توجه به گران شدن بنزين و كوپوني شدن آن احتمالاً پاترول ارزون مي شود و اگر بخري رو دستت باد مي كند.به جز اينكه گازسوزش كني
Profession@l
16 November 2005, 03:38 AM
من دارم . ماشین بسیار خزیه و کلی احساس سروری می کنی تو خیابونا از همه میتونی راه بگیری حتی از راننده تاکسی ها !!!
صندلیش همونطور که گفتی راحت نیست . جون میده برای یه سیستم خفن . مصرف بنزین بسیار بالا
از همه مهمتر دختر ها پاترول دوست دارن :-)
مال من برای سال 74 که در اون سال آخرین سری که موتور ژاپنی داشت تولید شد و بعد از اون موتور پاترول ایرانی شد و دیگه خودت بگیر تا تشو ...
بازم اگر سوالی بود بپرس...
آيدين 6600
17 November 2005, 04:05 AM
من خودم یکی دارم دارم یعنی این دومیشه قبلا یکی داشتم مدل 72 با موتور نیسان خیلی ماشین خوش رکابی بود ولی حیف که چیه بود وگرنه من عمرن اونو میفروختم حالا این یکی مدل 78 که موتورش مگاست به نظر من موتور مگا شتابش بیشتر از نیسان هستش اما هرچی باشه به موتور نیسان نمیرسه اگه به رانندگی آروم و کلاس و گاها پر قدرت تو شهر حال میکنی بهترین گزینه هستش اما اگه شتاب و سرعت و اینجور چیزها رو میگردی دورش خط بکش
پاترول سرور رانندگی داخل شهره یکمی صندلیش نرم نیست اما عیب نداره قدرت و صلابت و زیبایی و اسپرت ذاتی همشون ارزشش رو میبرن بالا
راستی اگه خریدی اینو بدون اولا مبارکه ثانیا پاترول 6 تا فنر داره بده یکیش رو کم کنن بشه 5 تا اون موقع میتونی کمکهاشو گازی کنی حالا زانتیا هم نمی تونه اون نرمی رو تو تحمل دست اندازها رو داشته باشه
خیلی ماشینه کم خرجیه تنها خرجت بنزین و تعویض روغن موتوره بهترین روغن موتور هم باسه اون لازم نیست خارجی با قیمتهای آنچنانی باشه همین بهران بهترین روغن موتور باسه پاتروله
یه توصیه دیگه هم دارن و اون اینکه گلگیر و کلا جاهایی از ماشین که تو زمستونها با نمک خیابونها تماس داره زود می پوسه و به صدا میوفته بهتره تو زمستون هر 10 روز یه بار بدی زیر شویی
بازم اگه چیزی یادم افتاد بهت میگم
آخرین حرفم هم اینه که امنیتش از همه ماشینها بالاتره من تا حالا تو این مدت که تقریبا 6 ساله که پاترول دارم 3 یا 4 بار تصادف کردم تو همشون هم من مقصر بودم جمعا به اون بیچاره ها 400یا 500 تومنی ضرر زدم ولی ماشین من تا حالا یه قرون هم خسارت ندیده
هروقت هم خواستم یه ماشین شاسی کوتاه برونم نتونستم چون میترسم چون اون امنیت و کنترل پاترول رو نداره
با اون هیکل بزرگش خیلی ها میگن فرمان پاترول خیلی نرمه اینم بگم که فرمانش هیدرولیکه اما از 405 هیدرولیکتره می تونین امتحان کنین
خلاصه بهترین ماشین تو کلاس شهریه
امين حرفه اي1
17 November 2005, 09:37 AM
با سلام
بخر آقا چی بهتر از پاترول (بغیر از جیپ آهو)
saber3650
17 November 2005, 11:24 AM
اقا ممنون از راهنماييتون
بازام منتظر نظرات آقايون مي مونم
در ضمن كاش من بيشتر پوول داشتم و يك HUMMERمي خريدم! :icon_neut
سود انباشته
17 November 2005, 05:15 PM
شما براي چه دليلي ميخايي پاترول بگيري؟
مطمين باش كه بعد از متي پشيمون خواهي شد....
صداي پاترول گوش ادم رو اذيت ميكنه.
مصرفش بسيار بالاست.(20 ليتر در 100 كيلومتر براي 4 سليندر و 23 ليتر در هر صو كيلومتر براي 6 سيلندر)
ديگه نميشه باهاش كلاس گذاشت.
كلاس گذاشتن پاترول مربوط ميشه به اوايل دهه 70
به نظر من اگه جيپ صحرا بگيري بهتره.
آيدين 6600
1 December 2005, 12:45 AM
دوست عزیر موتور پاترول اگه صدای اذیت کنننده داشته باشه مربوط به موتور های مگاست اما تا جایی که اطلاع دارم تا مدل 75 رو پاترول هم موتور مگا هم نیسان نصب میکردن من دیروز پاترول یکی از دوستام که موتورش نیسان بود رو میروندم واقعا از لحاظ موتور سالار بود البته موتورش 6 سیلندر بود من که عاشقش شدم یعنی باید امتحانش بکنی تا بفهمی من چی میگم اصلا صدای اذیت کننده نداشت صداش شبیه لالایی بود ولی موتور خود من مگاست ولی با یه تست موتور دقیق میشه این صدا رو تا حد قابل قبولی کاهش داد و اینو بگم که شتاب موتورهای مگا بیشتر از نیسانه من خودم هر دوتاشو امتحان کردم
sunshine
1 December 2005, 08:24 AM
من مدتها جيپ آهو داشتم. حدود 10 سال. واقعا لذت رانندگي با ماشينهايي از اين دست يك چيزه ديگه است. تسلط در رانندگي. قدرت موتور- شاسي بلند. اين چيزهايي است كه بدست مياوري. پاترول نداشتم ولي فكر نكنم بدتر از آهو باشه. ولي اين ماشينها را خريدي فروشش زياد راحت نيست.
camaro
27 December 2005, 04:23 AM
صابر جان اگه پاترول رو واقعا واسه كاريكه بهش از طرف طراحش محول شده بخواي ( نه براي رفتن به عروسي و محل كار و يا خريد ميوه و سوار كردن دختر مختر ) ....به نظر من شورلت بليزر خيلي از پاترول بهتره .
مصرف پايينتر و قدرت و راحتي و ايمني بيشتر و به جرات مي تونم بگم كلاس بيشتر . جون ميده باهاش جمعه ها بري پيست اسكي و يا بري تو كوه و كمر و يا حتي يه مسافرت .
قيمتشم يك سوم پاتروله ...
البته اگه عاشق غرش صداي موتور جنرال الكتريك JP 404 D بويينگ 747 باشي پاترول گزينه مناسبتريه .
kiantom
16 January 2006, 10:50 AM
با سلام
پاترولهاي 6 سيلندر با موتورهاي P40 كه تا اوايل دهه 70 توليد ميشدند موتوري قوي و نرم داشتند اما بسيار پر مصرف بودند و توليد آنها ممنوع گرديد اما در كل در آن دوره ماشينهاي خوبي بودند ولي با توجه به اينكه الان سال 84 و يا بهتر بگم 2006 هستش ديگه نميتونيم انتظارات زيادي از ماشيني كه از اولين نسلهاي ماشينهاي SUV هست داشته باشيم، در سالهاي بعد از موتوري كه بر روي مدل دو درب (هاردتاپ) با كد Z24 عرضه شده بود بر روي مدل 4 درب استفاده شد كه با توجه به وزن زياد اطاق و در صورت استفاده از ظرفيت كامل كارايي بسيار ضعيفي داشت و در هنگام استفاده از كولر خودرو را با مشكل مواجه ميكرد (البته اگر از سبقت گرفتن وانت هاي نيسان Junior يا همون سايپا24 از پاترول تون ناراحت نميشين) در سالهاي بعد بر روي مدل چهار درب از موتور نيسان Frontier يا همان پيكاپ كه بر روي رونيز، سرانزا و ... نيز عرضه مي گردد استفاده شد كه مدل مذكور با نام سافاري (با سافاري هاي زاپني اواخر دهه 80 و اوايل 90 اشتباه نشود) به بازار عرضه گشت.
پيروز باشيد.
mamo206
16 January 2006, 11:42 PM
نه نخر هم خشكه هم مصرف بنزينش زياده اگه اينا واست مهم نيست بخر ماشين با كلاسيه موفق باشي
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.