PDA

View Full Version : #90# يا *90# يا همچين چيزي

civil_tabriz
15 November 2005, 02:48 AM
با سلام
اخيرن در Off هايي كه دوستانم در Yahoo! برايم ميذارن اشاراتي ميشه به :
"كد هايي ميشه كه يك نفر كه ادعا ميكنه از طرف مخابرات تماس گرفته و قصد چك كردن SIMCard مون را داره ازمون درخواست ميكنه كه كد #90# يا *90# يا #09# يا چيزي مشابه اينها رو وارد كنيم و بدين وسيله به SIMCard ما دسترسي پيدا ميكنه و ميتونه از طريق شماره تلفن نا مكالمات بين الملل برقرار ميكنه.":icon_mad:

ميخواستم بدونم جريان چه جورياست؟
كسي اطلاع داره لطفن بگه تا همه بدونن:icon_excl

behrooz4859
15 November 2005, 12:47 PM
مگه میشه واسه کسی اتفاق افتاده ؟!!

چون بیشتر اینا تو افلاین شایعه میسازن.

anaraki
15 November 2005, 03:08 PM
حرف شما درست هست ..ولی نه در ایران...این اخطار رو نوکیا اعلام کرده که اگه چنین اتفاقی افتاد سریع ارنباط رو قطع کنید..در صورت زدن کد اطلاعات سیم کارت شما فرستاده میشه و می توانند افراد از سیم کارت شما جهت مکالمه استفاده و هزینه مکالمه دیگران را شما باید بپردازید

X_Man
15 November 2005, 04:12 PM
این برای من میل شده:
-----------------------

تماسهای جعلی و مشکوک، مواظب باشید

18 آبان 1384 - آی تی ایران - کارشناسان هشدار می دهند که اخیرا برخی تماس ها با تلفن همراه و تقاضاهای مشکوک باعث برخی مزاحمت ها برای کاربران تلفن همراه شده است.

بر این اساس کارشناسان هشدار می دهند:در صورتيكه با تلفن همراه شما تماسي برقرار شد و در آن شخص يا اشخاصي ادعا نمودند كه از مهندسين شركت مخابرات يا (شبكه) هستند و قصد چك نمودن خط شما را دارند و از شما تقاضا نمودند كه دكمه 90# يا 09# يا هر عدد ديگر را شماره گيري نماييد،بدون هيچگونه شماره گيري فورا" تماس را قطع كنيد.

شركتي جعلي بدين وسيله به سيم كارت شما دسترسي خواهد يافت و از طريق خط شما و با هزينه شما تماسهاي تلفني برقرار خواهد كرد.

لطفا" به منظور متوقف كردن اين كار ، پيغام را براي ديگر دوستان نيز ارسال نماييد.

همچنین تمامي كاربران تلفن همراه توجه داشته باشند در صورتيكه با شما تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شما اين پيغام ظاهر شد: (XALAN) از پاسخ دادن به آن خودداري نماييد و تماس را به سرعت قطع كنيد.

در صورت جواب دادن به تماس،گوشي شما ويروسي خواهد شد.اين ويروس اطلاعات IMEI وIMSI را از روي گوشي و سيم كارت شما پاك خواهد كردكه اين امر باعث قطع ارتباط شما با شبكه تلفن همراه خواهد شد و شما مجبور خواهيد بود گوشي ديگري خريداري نماييد.

اين اطلاعات به تاييد شركتهاي موتورولا(MOTOROLA) و نوكيا(NOKIA) رسيده است.هم اكنون ميليونها گوشي موبايل در سرارسر دنيا از اين طريق ويروسي شده اند .

persian_gulf
15 November 2005, 04:27 PM
اینم برای من اومده :
-----------------------------
دوستان عزيز،

در صورتيكه با تلفن همراه شما تماسي برقرار شد و در آن شخص يا اشخاصي ادعا نمودند كه از مهندسين شركت مخابرات يا (شبكه) هستند و قصد چك نمودن خط شما را دارند و از شما تقاضا نمودند كه دكمه 90# يا 09# يا هر عدد ديگر را شماره گيري نماييد،بدون هيچگونه شماره گيري فورا" تماس را قطع كنيد.شركتي جعلي بدين وسيله به سيم كارت شما دسترسي خواهد يافت و از طريق خط شما و با هزينه شما تماسهاي تلفني برقرار خواهد كرد.

لطفا" به منظور متوقف كردن اين كار ، پيغام را براي ديگر دوستان نيز ارسال نماييد.تمامي كاربران تلفن همراه توجه داشته باشند در صورتيكه با شما تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شما اين پيغام ظاهر شد: (XALAN) از پاسخ دادن به آن خودداري نماييد و تماس را به سرعت قطع كنيد.در صورت جواب دادن به تماس،گوشي شما ويروسي خواهد شد.اين ويروس اطلاعات IMEI وIMSI را از روي گوشي و سيم كارت شما پاك خواهد كردكه اين امر باعث قطع ارتباط شما با شبكه تلفن همراه خواهد شد و شما مجبور خواهيد بود گوشي ديگري خريداري نماييد.اين اطلاعات به تاييد شركتهاي موتورولا(MOTOROLA) و نوكيا(NOKIA) رسيده است.هم اكنون ميليونها گوشي موبايل در سرارسر دنيا از اين طريق ويروسي شده اند . شما همچنين ميتوانيد اين اخبار را از طريق وب سايتCNN چك نماييد.

-------------

ولی من بعید می دونم ... مخابرات ایران از بس داغون است ... ویروس ها هم بیخیال می شن

persian_gulf
15 November 2005, 04:49 PM
فکر کنم الکی باشه
اینون ببینین ... نظرتون چیه؟

http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/mobile-phone-hoax.html

اصغر
15 November 2005, 09:05 PM
منم این میل رو گرفتم ولی به احتمال 99 درصد یه Hoax مسخره ی دیگست .

bijan2021
16 November 2005, 12:21 AM
در سایت اي تي سي اين خبر اعلام و تکذیب شد

farzad_sx1
16 November 2005, 12:51 AM
دوستان عزیز این بحث قبلا در این آدرس بررسی شده و تکذیب شده... برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=132550#post132550

hamidsv
29 July 2007, 08:16 PM
سلام دوست عزيز سوال کردي که کسي زنگ زده و گفته *90*يا چيز ديگر را بزنه اصلا اين کار را نکنيد چون با زدن اين شماره طرف مقابل هرچه تماس بگيره به حساب اين بدبخت محاسبه ميشه اطلاعات بيشتر خواستي به من زنگ بزن تا راهنمايي کنم
حميد

reza_s29
30 July 2007, 05:14 PM
این بحث قبلن تکذیب شده و 100% اطمینان داشته باشید که در ایران عملی نیست !