PDA

View Full Version : رینگ اسپرت پراید

sunnyboy
14 November 2005, 10:25 PM
با سلام به دوستان .. من در مورد رینگ اسپرت برای پراید چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید :
1-حداکثر سایز رینگ اسپرت که برای پراید میزارن چنده ؟ راست یا دروغ نمیدونم ولی شنیده بودم که رینگ 15 هم برای پراید هست ؟
2-آیا رینگ اسپرت با لاستیک پهن برای پراید ضرر داره ؟ آخه میگن به پراید فشار میاره !؟

من یه نمونه عکس از رینگ اسپرت دلخواهم میزارم لطفا ببینید :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

میدونید حدود قیمت این رینگ چنده و من چون تخصص خاصی رو این مورد ندارم آیا تقلبی هم تو بازار هست ؟ چه مارکی و ساخت کجا بهتره ؟
و به نظر شما لاستیکی که تو عکس بالا انداخته شمارش چنده ؟

قبلا از توجه شما ممنونم

hamidjan
15 November 2005, 03:02 PM
به نظر من تو هر ماشینی اگر رینگها از حالت استاندارد خارج بشن به سیستم تعلیق آسیب جدی میرسونن.
به قول یکی از دوستان "رینگ اسپرت زیبایی میاره ولی ماشین رو هلاک میکنه"

sunnyboy
16 November 2005, 01:30 AM
بله شما درست میگی . ولی خوب جوونیه دیگه :)

امروز جواب یه سری از سوال ها را فهمیدم .. روی پراید رینگهای 13 و 14 و 15 میزارن ولی 14 و 15 خیلی کمتر . اینجور که به من گفتن رینگهای 14 و 15 روی پراید خیلی فشار میاره مخصوصا 15 . و دیگه اینکه اگه بخوای 15 بندازی لاستیک هم گرون تموم میشه . یارو گفت دو جفت لاستیک 130 تومانی باید براش بزاری .... فعلا که از خیرش گذشتم .

sajjadnegaresh
20 March 2006, 06:23 PM
1-حداکثر سایز رینگ اسپرت که برای پراید میزارن چنده ؟ راست یا دروغ نمیدونم ولی شنیده بودم که رینگ 15 هم برای پراید هست ؟
2-آیا رینگ اسپرت با لاستیک پهن برای پراید ضرر داره ؟ آخه میگن به پراید فشار میاره !؟

من یه نمونه عکس از رینگ اسپرت دلخواهم میزارم لطفا ببینید :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

میدونید حدود قیمت این رینگ چنده و من چون تخصص خاصی رو این مورد ندارم آیا تقلبی هم تو بازار هست ؟ چه مارکی و ساخت کجا بهتره ؟
و به نظر شما لاستیکی که تو عکس بالا انداخته شمارش چنده ؟

قبلا از توجه شما ممنونم

دوستان اگه در مورد قيمت اين رينگ يا رينگ هاي مشابه اطلاعاتي دارند بفرمايند؟

sajjadnegaresh
28 March 2006, 02:15 PM
در صورتي كه رينگ 15 روي پرايد مورد استفاده قرار بگيرد ، پهناي لاستيك و نسبت ظاهري بايد در چه حدودي باشد؟

Mohsen_d_62
30 March 2006, 05:50 PM
سایز استاندارد رینگ به نظر من بهتره چون پراید همینجوریش کم مشکل سیستم تعلیق نداره . سایز رینگ های خود ماشین هم 13 باید باشه طبق دفترچه . اگه یه جفت رینگ خیلی خوب سایز 13 و لاستیک مرغوب سراغ دارید بفرمائید و قیمت رو هم فراموش نکنید . راستی آیا واقعاً رینگ اسپرت از نظر ایمنی از رینگ های خود ماشین بهتره ؟ آیا همه پراید ها دارای رینگ های تیوپلس هستن یا چیزی که تو دفترچه این انژکتوری ها نوشته الکیه ؟؟؟ اصلاً به جز قشنگی رینگ اسپرت پیشنهاد میشه ؟ نظرتون در مورد رینگ های 141 چیه ؟ من اول دنبال بالا بردن ایمنی هستم بعد زیبایی .